juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

QUESTIONS

  • 13.08.2012, 18:08

Heihei alle sammen♥ Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg med litt spørsmål fra dere, sånn at om noen andre også lurer på det samme så får de svar!

♥ Når du tar bilder på jordet der så får du så lyse bilder. Er det bare redigeringa eller er det sola. Tar du bilde mot sola eller hva? :) 
- Jeg pleier å ta bilder mot sola, for da syntes jeg de blir finest. Syntes ikke det er så fint når man tar bildet av noen og de ser mot sola og myser f.eks. Så ja, jeg tok/tar bilder mot sola, om dere får veldig mørke bilder når dere gjør det så kan dere bare redigere ISOS-en på kameraet deres, det har ihvertfall jeg gjort :) 

Hvilket kamera har du? Dette spørsmålet får jeg veldig ofte, og til alle som lurer jeg har Nikon D70s men en 40 mm linse

♥ Den har jeg også lyst å lese! Synes du den bra? :) Ja, for dere som ikke vet hva spørsmålet gjelder er det en bok som heter: CeeCee Honeycutts reddende engler. Jeg har ikke selv lest boken, men mamma holder på å lese den og hun syntes den er kjempebra!

Er det du som har laget headeren din? Jeg lager som regel headerene mine selv, med mindre noen lesere lager til meg. Men denne har jeg laget selv :)

 Hvor redigerte du de bildene? :) 
 
Dette bildet, og de andre fra det innlegget redigerte jeg i photoshop :) 

Hvor er toppen fra? Toppen på bildet ovenfor er fra Vero Moda, har kjøpt den i sverige.

Hvor redigerer du bildene dine? Dette kommer helt an på hvordan jeg skal redigere dem, men jeg pleier å bruke enten picmonkey.com, pixlr.com(express) eller photoshop.

Dette var noen spørsmål, om det er noe dere lurer på, så ikke vær redde for å sende mail! Blir mye lettere for meg å svare også :) julie_D@live.no

life isn't simple

  • 29.10.2011, 18:31


Life isn't simple. But the beauty of it is, you can always start over. It'll gett easier.
- Alacia Bessette 

Spørsmål fra dere

  • 27.09.2011, 18:39

 

♥ Hvilken cafe var du og kristin på? - babels 

♥ Hvor er den jakka fraa? - Line of Norway

♥ Hvor lenge har du og Kjell-Kristian vært sammen nå? - har vært sammen offisielt i snart 1 mnd

♥ Hvilken vgs går du på nå? - Greveskogen 

♥ Har dere mye lekser? - Ja, jeg syntes det er litt for mye når jeg sitter flere timer hver dag.. 

♥ Har ikke dere vært sammen før og er ikke dere bestevenner? - Jo, vi var sammen i niende klasse og han er bestevennen min :) haha

♥ Hvor er skjorta fra?? - Den er pappa sin, så jeg er ikke helt sikker..


♥ Hvordan går det med deg og kjell-kristian ? Haha, vi har det fint vi 

Haha, mange kjærestespørsmål nå, men det er jo bare greit dere lurer på ting! Og bare fortsett å spørre, det er veldig koselig :) Jeg vil også takke dere alle sammen for at dere skriver så søte kommentarer, det betyr utrolig mye!

ukas spørsmål

  • 11.08.2011, 16:31

 

Hvor var du på sydenferie? - Jeg var først i Hellas og så i Tyrkia 

Liker du My Chemical Romance siden du skrev det sitatet :) ? - De har sanger som kan være bra, men for å være ærlig tok jeg det sitatet fordi jeg likte det veldig godt :) 

Er stolthet og fordom trist? - Ja, på en måte litt trist. Haha.

Hvorfor liker filmen så godt? ( stolthet og fordom ) - Det er egentlig mange grunner til at jeg liker denne filmen, men det jeg kanskje liker best er at hovedpersonen er veldig stolt og fordømmer, noe jeg også kan finne på å gjøre. At vi tror ting er sånn og sånn fordi vi bare tror det. Men det viser seg at det alltid er to sider av en historie.. Haha, hvis dere skjønte noe av det .. 

Hvorfor ser du på triste filmer når du er lei deg? - Ehh.. Jeg vet ikke. Jeg bare gjør det :p

Hvorfor tar du de sangene du tar på bloggen? - Fordi det er de jeg hører på, de beskriver litt av livet mitt noen ganger. Og derfor vil jeg dele det med dere :)

Hvor mange timer bruker du på blogging om dagen? - Det er vledig forskjellig.. Men kan bruke opptil 3-4 timer på å lage innlegg og kommentere tilbake og alt som skal gjøres.


Morsomme spørsmål dere kommer med ! Haha. Jeg vil også takke for alle de søte kommentarene dere kommer med, det betyr utrolig mye. 

Ukas spørsmål

  • 04.07.2011, 20:11

Jeg finner ikke bannerene dine, hvor er de? - Når du går inn på førstesiden på bloggen ligger de på høyre side :)

Har du noen spesielle sminketips? - Nei, beklager! Jeg bruker ingen spesiell sminke, bare helt vanlig.

Hvorfor går du ikke ofte i kosedress? - Jeg vet ikke, føler  jeg ikke kler det og føler meg som en slask :):) Men nå har jeg endelig fått en jeg liker! Skulle gjerne lagt ut bilde, men blogg.no er ikke på min side i dag.

Har du dyr? - Ja, en katt. Haha

Hva handler Ikke Naken om ? - Haha! Lang historie kort, en jente som har bestemt seg for å ikke forelske seg i gutter, men så gjør hun det og det ender som det alltid gjør.

Ukas spørsmål

  • 28.06.2011, 13:15

 

Fint hår:) retter du ut alt på en gang, eller tar du noe til side? - Takk! Jeg retter alt nesten hver dag :)
 
Siden du er så glad i the Tourist, liker du kanskje også SALT med Angelina Jolie ? - Ja jeg likte den også utrolig godt!
 
Har du hytte på Kragerø? Og hvor ofte er du der? - Det er tante og onkel som eier hytten og vi drar ned dit noen ganger om sommeren.
 
Hvor får du all musikken din fra? - Fra her og der egentlig :) Men hvis dere vil ha noen tips kan dere gå inn på Energy.no !
 
Liker du å lese? - Jeg er fantisk utrolig glad i å lese. Hvis jeg finner en bok jeg liker leser jeg helt til den er ferdig! Er egentlig en skikkelig lesehest.
 
 
Også vil jeg takke dere alle for fine kommentarer og ''god bedring'' kommentarer! Når jeg sitter her hjemme og er syk å ser kommentarene deres blirj eg utrolig glad. Tusen tusen takk :)

ukas spørsmål

  • 20.06.2011, 19:50

Hvem gikk du med på ballet ? - Kjell-Kristian


Hvem er det du gir en sånn stor klem på bildene fra ballet? - Haha, det er Nikolai


Hvilken skole har du søkt deg inn på til neste år? - Greveskogen vgs :)

Hva fikk du i snitt i år? - Jeg har faktisk ikke renget det ut.

Hva syntes du om Chris medina på vg-lista? - jeg syntes han var så utrolig søt og han har en fantastisk stemme!

Og så var det et spørsmål som kommer igjen og igjen. Og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som får dette spørsmålet. Nemlig: Kan du kommentere tilbake? For det første, det står på bloggen min at jeg alltid kommenterer tilbake, så da gjør jeg det. Så slutt å spør om det, for det begynner virkelig å bli irriterende. Og fra nå av kommenterer jeg ikke tilbake til de som kommenterer det der. Just sayin

Jeg vil takke dere for alle de fine kommentarene dere skriver, det betyr virkelig mye for meg! :)

Ukens spørsmål

  • 13.06.2011, 13:11

 

Hva syntes du om Madcon? Og har du sett dem live? - Det som er med sangene dems, er at man får dilla på dem men så går man lei etter en uke. Men for all del, de er flinke.

Hvilket kamera bruker du? - Nikon D70s

Hvor mye koster ghd - rettetanga di? - Det vet jeg ikke, jeg fikk den av mamma og pappa til jul i fjor.

Hvor henter du inspirasjon fra? - Forskjellige ting egentlig. Mest fra dere, alle bloggene jeg besøker i løpet av en dag.

Pleide ikke du og Christina være bestevenner før? Lest mye om henne fra arkivene dine :) - Dette var jo litt random, men ja - vi pleide å være bestevenner. Jeg vet ikke helt hva som skjedde med oss, men hun er fortsatt en av de jeg stoler mest på og har det utrolig gøy med!
 
Har du funnet kjole til ballet enda? Hvordan ser den ut og kan du legge ut bilde? - Ja, jeg har funnet kjole til ballet. Det er litt vanskelig å forklare hvordan den ser ut, men nei jeg vil ikke legge ut noe bilde. Dere får vente noen dager:)
 
Har du kjæreste nå? - Nei, jeg har ikke det nei
 
 
 
 
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits