juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HJELP TIL REDIGERING

  • 08.07.2012, 16:16

Heihei♥ Vil beklage for dårlige oppdateringer i det siste, men er sommerferie og da blir det bare sånn. Haha. Men har fått en del spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine, hva slags kamera jeg bruker og hvor jeg har laget headeren min, så tenkte jeg kunne lage ett innlegg om det nå.

♥ Jeg redigerer bildene mine på pixlr.com der inne er det tre forskjellig redgieringsprogram jeg bruker. Enten Pixlr editor, pixlr express eller pixlr-o-matic. Jeg bruker Pixlr express aller mest, for det er så enkelt. Jeg kan også redigere bildene mine på picmonkey.com, men det er veldig sjeldent jeg gjør det.

♥Jeg bruker Nikon D70 med en 40 mm linse. 

♥Headeren min har jeg redigert inne på pixlr editor, og har laget ett innlegg om hvordan man gjør det HER

Håper dette var til litt hjelp for dere som lurte! Så om det er noen fler spørsmål angående redigering, så er det bare å spørre!

RED LIPS

  • 27.04.2012, 20:40

 

Haha, prøvde ut noe nytt i dag - litt annereldes bilde. Hva syntes dere?


DA KOM INNLEGGET

  • 16.04.2012, 21:53

Heihei! Noen av dere lurte på om jeg kunne legge ut et innlegg om hvordan jeg får sånn tekst som jeg har på headeren. Så først går dere inn på Polyvore.com. Deretter trykker dere på CREATE, da kommer dere hit.


Så kan dere trykke på ''Text''

Så velger dere denne teksten og skriver et ord,

Så tar jeg bare print screen av det og redigerer på paint og limer det på et annet bilde, som f.eks headeren.

Skjønte dere det?
 

 

REDGIERING;ANBEFALING

  • 13.04.2012, 17:24

Heihei fikk et spørsmål om jeg kunne lage ett innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine. Det blir litt vanskelig, for det kommer heelt an på hva det er av og hva slags effekt jeg vil ha på det. Men jeg tenkte jeg kunne ta det med øynene, her har jeg to bilder, det er samme bilde, men før og etter redigering.

Jeg vet ikke om dere ser det med øynene så bra, men det er bedre nærme og det gjør en superstor forskjell. Det er dette jeg har blitt mest spurt om skjønner dere, hvordan jeg redigerer de. Det er ikke det at jeg redigerer de større eller blåere, det blir feigt føler jeg. Men noen ganger gjør jeg de klarere, som jeg blant annet har gjort her. Det gjør jeg på picmonkey.com, det er en super redigeringsside for de som ikke kan så mye om redigering, sånn som meg. Om dere går inn på denne siden så finner dere ut av alt, så lett er det. Så prøv, og om det er noe jeg skal forklare så bare si ifra!

Hvilke redigeringprogram bruker du?

NY HEADER

  • 01.02.2012, 18:49

Hei! Tenkte det var på tide med litt forandring nå, så jeg tok et gammel bilde og lagde en liten header da, haha. Jeg syntes det er så forbanna kjedelig å gå inn på en blogg/facebook som er det samme om og om igjen, samme header, samme profibilde.. Er jo greit å ha det noen mnd, på bloggen ihvertfall og det er jo egentlig det jeg snakker om - nå surrer jeg

Men uansett, hva syntes dere om den?

4 VALG

  • 11.01.2012, 22:33

Hei dere! prøvde ut noen nye effekter i stad som jeg vil dere skal se litt på! Har skrevet dette innlegget tre ganger nå for bildene vil ikke lastes opp.. love you blogg.no 

____________________________________________________________________________________________

1.

2.

3.

4.

Så, hvilken effekt likte dere best?
 

REDIGERING KAN VÆRE SKUMMELT

  • 26.12.2011, 21:33

Hei dere! Ville ta opp noe med dere som jeg har tenkt skikkelig på i det siste. Og det er bilderedigering. Om man har kviser, kan man redigere de bort, om man vil se tynnere ut kan man gjøre det. Og jeg syntes det er skikkelig skummelt egentlig. Man må kanskje være litt proff for å redigere seg selv tynnere osv men sånn som meg da, dette her har jeg redigert: 

Dere ser jo en forskjell? Og nei, dette her er ikke meg om dere skulle tro det. haha. Dette er redigert på ett gratisprogram på nettet. Om man har andre programmer så kan man jo også redigere andre, mer kompliserte ting, men det kan ikke jeg da.. Haha. 

Har dere noen gang redigert dere annerledes? 

HVORDAN JEG LAGER HEADER

  • 19.12.2011, 17:40

Hei dere! Fikk så mange spørsmål om hvordan jeg lagde headerene mine både her og på face og alt, haha. Så da lovte jeg å lage ett innlegg om dette i dag. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å forklare! Jeg bruker en side som heter pixlr.com
Her kan du gjøre nesten det samme som i photoshop, bare gratis. Det å lage headere her er vell det eneste jeg kan, så eh.

1. Trykk på pixlr editor

 

Nr.2
Trykk på fil og last opp nytt bilde/åpne nytt bilde

Her kommer det vanskelige. Så må dere trykke på LAG. og deretter åpne bilde som lag, da kommer det andre bilder oppå det andre, så det første syntes ikke. Så trykker dere på rediger --> fri transformering 
Da kan dere bevege dette bilder over eller gjøre det mindre.

4. Nå har du plassert bilde der du vil ha det, som jeg gjorde på bildet over. Så trykker du på viskelærknappen på venstre side og viskler ut det du ikke vil ha på bildet.

Og så er den ferdig :) Håper dere skjønte det for dette brukte jeg veldig lang tid på.. Haha 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits