juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

MINE TOPP 5

 • 10.01.2013, 03:34

Heihei alle sammen! Tenkte jeg kunne blogge litt nå, blir litt for lenge mellom hver gang men er stressende her borte for tiden. I dag etter skolen gjorde jeg zumba, hadde helt glemt hvor gøy det er! + at det er veldig bra trening også! Nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut ett innlegg med mine topp 5 byer i verden. Alle bildene er tatt fra google, bortsett fra det ene av Andrea og meg fra London og de fra Chicago!//Google.com//

Haha, Andrea og meg i London for ett par år siden.  //google.com//
//Google.com////Google.com// 

Hvilke byer er dine 5 favoritter?

HVORDAN JEG SPISER

 • 24.11.2012, 05:10

Hei dere♥ Noen spørte meg i forrige innlegg om jeg kunne legge ut et innlegg om hvordan jeg spiser, vekt osv og la igjen noen spørsmål som han/hun ville at jeg skulle svare på. 

Det første spørsmålet var hvordan jeg spiste på en dag. Jeg starter alltid dagen med frokost, det er et veldig viktig måltid syntes jeg for det får forbrenningen i gang og gir deg energi. Om du ikke er sulten om morningen prøv å spis en yoghurt, smoothie eller bare en banan - så lenge du får i deg noe! Spiser som oftest lunsj og så spiser jeg middag når jeg kommer hjem sånn i 5-6 tiden.

Hvordan forholder du deg til godteri og usunne ting ? 1 gang i uken eller tar du litt når du har lyst på ?
Jeg er en sånn person som spiser usunt når jeg vil og tenker ikke så mye over det. Jeg syntes man skal kunne spise det man vil og har lyst på!

Og hvor store mengder er det når du først spiser ?
Det kommer helt an på hvor sulten jeg er eller hvor godt det jeg spiser er. Haha! 

Er det sånn at du kansje bare tar 4 snope ting og en hånd med chips eller pleier du å spise mer når det er noe ?
For å være helt ærlig så er jeg ikke så glad i godteri. Spiser det så å si aldri. Jeg er mer en matglad person enn en godteri person.

Spiser du alltid middag ?
Ja, jeg spiser alltid middag. Jeg syntes det er veldig viktig å spise middag selvom man ikke er så sulten, for om man venter blir man utrolig sulten og spiser enda mer og kanskje mer usunt enn om man har noe planlagt til en tid hver dag.


Og ca hvordan er porsjonen ? Fyller du på flere ganger ?
Jeg spiser jo en tallerken av det som er til middag. Og som sagt, noen ganger er jeg veldig sulten og andre ikke - så det kommer helt an på!

Hvilken størrelse pleier du å bruke i klær ?
Vell, her i USA så forstår jeg ikke helt størrelsene. Noen ganger er det greit med S,M & L men andre ganger er det 42,36 osv og noen ganger bare 12,14 osv. Men jeg bruker som regel medium. Om jeg vil noe skal sitte stramt på meg bruker jeg small og om jeg vil noe skal være ekstra stort bruker jeg large. 

Jeg syntes det er veldig trist med folk som bruker mye tid til å tenke på hvor mye kalorier det er i den retten og hvor mye sukker det er i den andre. Jeg syntes man burde spise det man vil så lenge man kan og så lenge man ikke spiser det samme hele tiden! Det er ikke bra med for mye av det gode. Men alt i alt så syntes jeg ikke vi skal tenke så mye på vekten våres. Fokuser heller på å være gode mennesker og ha det bra med dere selv!

HEI KJÆRE LESERE

 • 15.11.2012, 04:11

Hei dere♥ Jeg vil skrive et innlegg nå, for jeg vet selv jeg har blitt en veldig dårlig blogger - og jeg beklager! Jeg syntes det er så utrolig at dere fortsatt leser når jeg ikke blogger og jeg setter veldig stor pris på det! Jeg har utrolig mye å gjøre nå om dagen, for livet her borte er ikke bare lett. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge når det er noe spesielt som skjer og når jeg har tid til det, så det blir litt her og derblogging nå i tiden fremover, beklager så mye for det! 

Men på en annen side, om dere vil fortsette å følge meg på noen måte så oppdaterer jeg instagram og twitter nesten hver dag og noen ganger flere ganger om dagen.

Så om dere vil følge meg videre/bedre så følg meg her! Dere kan også like siden min på facebook HER for å se når jeg har lagt ut innlegg på bloggen.

Så for dere som ikke gidder lese alt jeg skriver; Jeg tar en halveis pause fra bloggen nå en liten tid - fordi det er så mye som skjer for meg her borte. Men om du vil fortsette å følge meg så kan du følge meg på instagram og twitter og jeg vil oppdatere bilder osv der! 

Så vi blogges snart!

Skal du følge meg videre?

FAILA SMINKEVIDEO

 • 30.05.2012, 11:41


hahahahahah. fikk skrudd av lyden på hele videoen når jeg snakker jeg da. supert. Og ja, jeg pleier jo å gjøre dette her mer nøye, men det tenkte jeg at dere ikke gadd å se på. Og vær greie da, jeg liker virkelig ikke å lage videoblogger så er småredd for stygge kommentarer her nå.  Og unnskyld for at det er dårlig kippet, er ikke den flinkeste.. Og det er den sangen fordi sangen måtte være lang og det var enten denne eller skrillex. 

p.s. den videoen blir sånn på siden, klarer ikke få filmen midt på på blogg.no, den funker bedre på youtube!

Hva syntes dere? 

10 THINGS

 • 26.04.2012, 21:06

♥ Jeg blir alltid tørr på hendene når vårtidene endres
 

♥ Jeg bruker 41 - 42 i sko. Dinosaurbein♥ Jeg kan se på film i flere timer i strekk, latsabb
 

♥ Jeg er dårligere på kjøkkenet enn Nicolai.. flaut
 


♥ Vennene mine er noe av det viktigste for meg, hadde ikke de vært her hadde ikke jeg det heller.♥ Kan bli så sint at jeg begynner å gråte av frustrasjon
 

♥ Jeg har så dårlig humor, så når jeg syntes noe er morsomt er det bare jeg som ler. 
 

♥ Noen dager kan jeg spise utrolig mye og andre dager spiser jeg nesten ingenting
 

♥ Blogging har blitt en del av meg, går jeg en dag uten blir jeg stressa
 

♥ 
Jeg kan være utrolig sta, vil jeg noe så vil jeg det

 

Har vi noe likt?

MY CAMERA

 • 26.04.2012, 18:34


Noen har spurt om hvilket kamera jeg har, og det ser sånn her ut, Nikon D70 og jeg har på en 40 mm linse, loooveit!

Hvilket kamera har du?

ØVELSE GJØR MESTER!

 • 29.02.2012, 19:05

Heihei alle sammen! Dere seg kanskje ikke hva som står, men som dere vet hadde jeg litt matteproblemer i fjor og så begynte jeg på mattehjelp etter skolen og det har virkelig lønnt seg! Fikk 4- på tentamen før jul, så hadde vi en prøve nå og jeg fikk søren meg 4 + !!!! Mamma ble så stolt at hun lagde pannekaker til meg, hurra for meg! 

Hvilken karakter ligger dere på i matte?

DETTE VAR DAGENS HISTORIE

 • 27.02.2012, 17:13

Heihei alle sammen! Satt ved siden av en venn på bussen i dag morges og fikk vite en litt morsom historie om noen av dere lesere. Dere hadde tydelighvis lagt til vennen min på facebook og begynt å spørre om meg og om bloggen. De leste nemlig den og hadde da sett meg i byen med en gutt da og lurte på hvem det var osv. Og det er jo veldig koselig at dere bryr dere om meg og at dere er interessert i livet mitt og de menneskene jeg omgås, men dere må nesten ikke være redde for å spørre meg direkte. Om det er noe dere lurer på så ikke vær flaue over å sende en mail eller melding på facebook. Dere trenger ikke legge til venner av meg for å spørre om meg, haha :) Syntes bare det er koselig om dere spør meg! 


Jaja å være blek er jo inn

Så, om dere lurer på noe spør meg og ikke vær redde for det:)

10 UVANER

 • 08.02.2012, 19:12

♥ Er ikke veldig flink til å rydde opp etter meg hjemme, bare hos andre


♥ Om jeg skal ha to brødskiver/knekkebrød må jeg smøre begge to ferdig før jeg spiser uansett hvor sulten jeg er. 


♥ Spiser ofte når jeg kjeder meg....


♥ Må planlegge det meste, klarer ikke ta ting på sparket 


♥ Klarer ikke øve på prøver når det er mørkt ute, det går ihvertfall ikke så bra..


♥ Jeg kan virke veldig overlegen mot folk jeg ikke kjenner selvom det ikke er meningen


♥ Jeg prøver å se det beste i mennesker, det er ikke alltid er fordel


♥ Jeg kan bli utrolig sint, men klarer aldri å være det lenge


♥ Tilgir som regel mennesker uansett hva de har gjort så lenge de sier unnskyld


♥ Jeg er konstant stressa og må ha ting gjort veldig fort
 

Dette var noen uvaner da, haha. Har dere noen av de samme? 

MY GUARDIAN ANGEL

 • 07.02.2012, 16:21

Haha dette er det søte kosedyret mitt som jeg på en måte alltid har hatt. Han heter Voffvoffen. Ja, jeg vet, veldig søtt navn! 
Hadde dere et kosedyr?  

SØSKENKJÆRLIGHET

 • 04.02.2012, 16:14


loveyou

Har dere søsken?

NUMBER ONE

 • 03.02.2012, 20:09

Melkedrømfavouritt nummer 1 er jo selvfølgelig den med bringebær, men nå var det bare blåbær igjen. Er egentlig ikke så veldig stor fan av sjokolade, bare noen ganger, men denne sjokoladen her er bare b-e-s-t-!

Har dere smakt den? Hva er deres yndling?

A PLACE TO KEEP YOUR SECRETS

 • 02.02.2012, 18:13

Heihei dere! Fant frem den gamle dagboken min, eller gamle og gamle, sist jeg skrev i den var i november. så i dag skrev jeg den ut med alt som har skjedd de siste månedene. Så bladde jeg gjennom den og det er helt sykt hvor mye jeg egentlig har glemt litt eller ikke tenkt på, som har skjedd det siste året. Eller nesten ett og ett halvt år da. Men nå som denne boka er ferdig skal jeg gjemme den laangt bort eller brenne den, har ikke bestemt meg enda.

Skriver dere dagbok?

PÅ DENNE TIDEN NESTE ÅR

 • 01.02.2012, 16:33

Da er hele søknaden min blitt gjort ferdig og forhåpentlighvis blir den sendt rundt i USA atm. For dere som ikke vet det skal jeg være utvekslingsstudent neste år, så jeg drar i august og kan ikke fortelle hvor mye jeg gleder meg! Nytt miljø, nye mennesker, ny skole, ny mat eller bare rett og slett det å dra til et helt nytt sted der ingen vet hvem du er og ingen dømmer deg for noe du har gjort i fortiden. 
Har dere/skal dere/vil dere ett år til USA? 

HVILKEN SHAMPOO OG BALSAM JEG BRUKER

 • 31.01.2012, 19:28

Fikk spørsmål om hvilken shampoo og balsam jeg bruker og svaret er: alt mulig. Har ingen sånne faste jeg bruker, bruker bare de jeg syntes lukter godt og lukter noe i det hele tatt. Så har kjøpt nye i dag, denne gangen ble det røde Elvital.
Bruker dere noen spesielle shampooer og balsamer? 

1 DOWN 2 TO GO

 • 26.01.2012, 20:57


bilde fra blodprøve

ÆÆÆÆ gjett hva jeg har gjort i dag! Jeg skal jo til USA så jeg må ta hepatitt a og b eller hva det heter, så jeg tok den første i dag og har bare to av den igjen. Sykt stolt over at jeg klarte det til slutt! For sprøyter er noe av det værste jeg vet..
Liker dere sptøyter? 

EN TILSTÅELSE

 • 18.01.2012, 20:43

Hei søte! Fikk en tilbakemelding på innlegget mitt i går om feil og tilgivelse, som ikke var så postitiv. Men det går helt greit, jeg respekterer at alle har sine egne meninger og jeg vil forklare meg for dere alle sammen, om det er greit. Så jeg håper dere leser for dette innlegget og skriver hva dere syntes!

For det første, jeg vil innrømme at jeg har gjort mange feil i livet mitt. Og at for to år siden var jeg en litt annen person enn det jeg er nå. Jeg har gjort dumme ting og står for det jeg har gjort, men jeg har også lært mye av det. Og jeg tror veldig mange har det sånn her. Så når venninden min i går skrev til meg at hun reagerte på det innlegget, tenkte jeg veldig hardt. Haha. Og jeg vil bare si til alle dere som også mener at jeg er annerledes på bloggen enn i virkeligheten, unnskyld for det. Men denne bloggen handler faktisk om livet mitt som det er nå, og ikke livet mitt for flere år siden. Alle forandrer seg, enten til det værre eller til det bedre.

Så, det jeg ville si med dette innlegget er at jeg skriver her hva jeg føler nå. Og det spiller på en måte ikke så stor rolle hva jeg har gjort før i livet mitt, for jeg har lært av det og jeg mener det er viktigere. 

Har dere gjort feil i livene deres eller er jeg den eneste?

MY PERFUME

 • 17.01.2012, 20:09

Denne fikk jeg til bursdagen min, så har bare brukt den siden da til dere som lurte. Hvilken parfyme bruker du?

_________________________________________________________________________________________

Hadde tenkt å skrive ett min-mening innlegg etterpå, noen som har noen spesielle ønsker?

PIERCING

 • 13.01.2012, 14:13

Heihei alle sammen! Har fått en del spørsmål fra langt tilbake og til nå om piercingen min. Har liksom alltid skullet lage ett innlegg om det, men det har bare aldri blitt gjort.. Men nå skal jeg gjøre det og svare på spørsmålene dere har stilt om den. Beklager at det tok så lang tid!

hvor tok du det? - Jeg tok det i et studio i Tønsberg som heter Studio Z eller noe sånt no.

Gjorde det vondt når du tok det? - Jeg er livredd for alt som har med sprøyter og nåler å gjøre, så når det kom i tillegg så gjorde det vell ekstra vondt. Men jeg da, jeg følte bare at den nålen gikk gjennom hele magen min og gjennom alle tarmer og bare blææh. Og jeg var sykt svimmel etterpå. Men det gjør bare vondt der og da så er det ferdig på en måte.

Hvorfor tok du det, egentlig? - Vell for å være helt ærlig ville jeg se tynnere ut. Og jeg hadde hørt at man så mye tynnere ut med piecring og jeg syntes det var veldig fint også altså! Så ikke tro jeg er helt rar.. 

Hvor mye koster det og må du ha med en forelder? - Jeg husker virkelig ikke hvor mye det koster, men 500 ca tror jeg og da får du med rensemiddel og piercing også så det er ikke akkurat dyrt. Om du er under 18 må du ha underskrift av foreldre bare, tror jeg. Mamma bestilte timen min så dor Celine og jeg dit sammen uten henne og det gikk bra.

Hadde du gjort det om igjen? - JA! Det er lett å få verk og rive i den osv og det gjør sinnsykt vondt, men det går over. Nå kan jeg dra så mye jeg vil i den uten at jeg får vondt at all. Og når jeg tar den ut om jeg skal bytte eller noe så der ikke magen min ut som min mage, om dere skjønner. Selvom det hadde grodd igjen hadde jeg garantert tatt det på nytt, angrer ikke ett sekund! 

Hva gjør du når du er voksen? Skal du ta den ut? - Eh, dette har jeg vell ikke tenkt på enda. Vet det blir ett arr eller ett hull forever, men det er ikke stort og det syntes såvidt, så det er ikke noe problem. Men jeg vet ikke jeg, får se hva jeg gjør! Er jo ikke så fint å være 40 år med piercing liksom ..

Har du piercing? Syntes du det er fint?

10 TING OM MEG

 • 06.01.2012, 17:13

♥ Jeg er nesten alltid kald, skikkelig frysepinne så har nesten alltid på meg tøfler når jeg er hjemme.


♥ Jeg har gått på hockey


♥ Når jeg er deppa ser jeg ofte på filmer. Det får meg liksom til en annen verden for en liten stund


♥ Jeg elsker ketchup, kan spise det på nesten alt 


♥ Jeg liker best å drikke med sugerør, aner ikke hvorfor


♥ Når jeg først begynner å se på en serie får jeg dilla og gir meg ikke før jeg har sett alle


♥  Klarer ikke å være sur lenge selvom jeg vil det


♥ Jeg kan egentlig tilgi utrolig mye, for alle siden har to ting. Men det vanskeligste for meg å tilgi er en som har løyet til meg/om meg


♥  Jeg tenker altfor mye på uviktige ting

 

Noe dere visste fra før? Har vi noe likt?


 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits