juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HVA OM DU HADDE MØTT DEG SELV?

 • 11.11.2012, 16:32

Jeg har hatt er litt rar tanke i hodet en stund nå og tenkte jeg ville dele den med dere. Hva om du møtte deg selv? Tenk på hvordan du oppfører deg mot andre, enten det er venner eller folk du ikke kjenner så godt. Smiler du mye? Er du hyggelig mot folk du ikke kjenner? Hva slags holdning har du? Snakker du med folk, eller bare står du der og forventer at folk skal snakke til deg? Er du snill? Gir du komplimenter? Tenk på hvordan du faktisk fremstår for andre.Hadde du likt deg selv om du hadde møtt deg? Hvorfor/hvorfor ikke?

 

TIDEN KOMMER TIL Å GÅ

 • 09.10.2012, 23:24

Har dere noen gang tenkt på at tiden faktisk går? Haha, vet det er et rart tema, men jeg kom til å tenke på det nå.

Det eneste du ikke kan gjøre noe med i livet ditt er tiden. Tiden kommer til  å gå, du blir eldre, sår gror og livet går videre - uansett. Jeg syntes det er utrolig rart. Nå som jeg har vært i USA i litt over en mnd tenker jeg noen ganger at jeg vil at tiden skal gå fortere eller at den skal gå saktere. Men uansett hvor hardt man prøver, så går det ikke an å gjøre noe med. Det kommer alltid til å være 60 sekunder i minuttet og 24 timer i et døgn.

Livet kommer til å gå videre. Noen ting blir mindre og mindre viktig mens andre ting blir alt. Vi møter nye mennesker og finner ut hvem som alltid kommer til å være der for oss. Og spør du meg, syntes jeg det er en bra ting at ting forandrer seg, at vi får opplevd nye ting og at tiden går. Det er ikke bra å blli stuck et sted og bare la tiden gå. Vi lever bare en gang og må gjlre noe ut av det. Vi kan ikke stoppe tiden, men vi kan bruke den fornuftig.

Har du tenkt på dette før?

 

SMILE BECAUSE IT HAPPENED

 • 20.08.2012, 22:15HVA ER EGENTLIG PERFEKT?

 • 30.07.2012, 20:16

"ingen er perfekte, men alle er perfekte på sin egen måte"

Hadde tenkt til å ta opp dette med dere. For jeg ser så mange innlegg om perfeksjon og det er så mange forskjellige meninger. Og det er greit at alle har meninger, selvøflgelig. Men hva er perfeksjon? Hvordan skal du se ut for å være perfekt?

Hva er perfeksjon? Er det egentlig noen fasit? Alle mennesker i verden har en mening og en smak. Noen kan syntes barbie-looken er perfekt, mens andre liker f.eks. å være litt hippie - men de selv, kan føle at andre som kler seg annerledes ikke er no perfekte i det hele tatt, men at de perfekte kler seg som dem. 

En annen ting å ta opp er personligheten til en person. Om du ser en person du syntes er kjempepen og blir kjent med han eller henne, så finner du ut at personligheten dems er helt på trynet - er de da like pene? Eller om du blir kjent med en du aldri hadde blitt kjent med etter utseende og den personen er god som gull - blir ikke den personen penere da? 

Det jeg skal frem til i dette innlegget er min mening om perfeksjon. Jeg mener at alle er unike på sin egen måte. Jeg syntes f.eks. Megan Fox er dødspen, men jeg ville aldri sett ut som henne om jeg hadde hatt en ræva personlighet. Så jeg tror alt ligger i hvordan en person er for å bli likt. Du trenger ikke se ut som en filmstjerne eller forbildet ditt for den saks skyld. For om du oppfører deg som en dritt, er det da verdt det? Nei.

Samtidig kan man stille spørsmålet "hva er perfekt?" Alle har ihvertfall en feil og det kan man ikke gjøre noe med, for det er sånn vi er av natur. Samtidig kan kanskje jeg se en feil i en person, som en annen ikke ser - men de kan se noe annet som er feil. Så nei, jeg tror ikke det er noe som heter perfekt. Jeg tror det er noe vi mennesker har skapt for å ha noe å se opp til. 

Dette ble et litt frustrerende innlegg, for det er ikke noe riktig eller galt svar.Alt handler om hvordan du selv og andre ser det. Men om dere spør meg, vil jeg heller ha en venn som er snill og god - uansett hvordan den personen ser ut. 

Hva er deres mening om dette her?

 

FACEBOOK

DAGENS

 • 23.07.2012, 22:34

HVILKEN SIDE ER RIKTIG?

 • 14.06.2012, 21:17

Heihei♥ Tenkte jeg ville ta opp noe med dere, noe som Nicolai og jeg stadig diskuterer. Hvilken side av knekkebrødet er riktig å ha pålegg på? Nicolai mener at den siden med store hull er riktig, mens jeg mener det motsatte. Så jeg vil gjerne høre deres mening om det. Veldig random innlegg egentlig, haha. Men jeg vil ha rett :D :D

Hvilken side har dere pålegg på?

TIDEN GÅR, OG DET ER INGENTING VI KAN GJØRE FOR Å STANSE DEN

 • 01.06.2012, 20:12

Heihei♥ Jeg tenkte over noe istad på vei til skolen når jeg så en liten gutt, som sannsynlighvis går på barneskolen. Og jeg tenkte på meg selv på den tiden og hvor annerledes ting var. Og jeg tenkte på hva den lille gutetn hadde i vente. Hans første kyss, første dag på ungdomskolen, puberteten og alt. Rett og slett hvordan det er å vokse opp. For om dere tenker over det, tiden går og vi får ikke trykket på pause for å leve i den alderen vi er i, eller forlenge et minne. Du vokser opp, uansett om du vil det eller ikke. Du går igjennom drama og krangling, triste og gode stunder. Når jeg tenker tilbake til barneskolen og hvor bekymringsfritt alt var, savner jeg det. Jeg savner å kunne gjøre akkurat som jeg selv vil. Men nå har jeg forventninger fra alle kanter og drømmer som jeg vil oppfylle. Jeg holder på å vokse opp, og det skremmer meg.Og samtidig som jeg tenker noen år tilbake, tenker jeg noen år frem i tid. Hvor vil jeg være da? Hvilke venner kommer jeg til å ha? 

Hva tror dere, hvor er dere om noen år?

NOE Å TENKE PÅ

 • 20.05.2012, 19:16

Hva mener dere er finest? Og hva mener dere om hva bildet formidler?

IF I WERE A BOY, JUST FOR A DAY

 • 20.05.2012, 17:42

Heihei alle sammen! Kom til å tenke på en merkelig tanke, hva om jeg hadde vært en gutt? Ikke at det er merkelig å være gutt, men alt hadde jo vært annerledes! Så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg om dette da, om jeg hadde fått vært gutt i èn dag, hva hadde jeg gjort?  

♥ Det første jeg hadde gjort var å sove lenger, hadde ikke trengt å stå opp før en halv time før bussen går
 

♥ Jeg hadde sitti akkurat som jeg ville på bussen, kanskje i en skikkelig slaskete stilling
 

♥ Jeg hadde prøvd å spytte når jeg gikk ute, bare for å se hva som er så kult med det
 

♥ Om jeg hadde blitt helt guttete og likt jenter, hadde jeg sett på hvor lett det er å få en skikkelig h*r* på kroken
 

♥ Jeg hadde kunnet lyve til alle og følt meg tilfreds med det
 

♥ Jeg hadde kunnet rape offentlig


♥ Jeg hadde fått vite masse hemmeligheter som gutter holder på


♥  Jeg hadde fått gutters syn på jenter

♥ Jeg hadde ikke trengt å tenke på sminka og håret mitt (eller mensen om vi tenker lenger enn en dag)
 

♥ Til slutt, men ikke minst - faktisk størst --> jeg hadde vært en dag uten jentedrama. Det er kanskje det jeg misunner gutter mest, de slipper det.
 

Så, om du hadde hatt en dag til å være det motsatte kjønn, hva hadde du gjort?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dette innlegget er ironisk ment, for dere som ikke skjønner det. Jeg vet at ikke alle gutter er som dette, så ikke ta dere veldig nær av det.

FAKE FRIENDS; WE ALL HAVE THEM

 • 03.05.2012, 21:37

Heihei alle sammen! Jeg var med en venninde tidligere på dagen og vi begynte å snakke om falske mennesker og diskuterte litt over det og hva det egentlig er. Og jeg syntes falske mennesker er de som baksnakker vennene sine, setter ut falske rykter og ødelegger for andre med vilje. Og så lyver de etterpå da, selvfølgelig. Herlige folk! Det er også en annen type, det er de som sier de er der for deg, men når du virkelig trenger hjelp så er de plutselig der ikke lenger. backstabbing bitches

Jeg syntes ekte venner er utrolig viktig. Og jeg har hatt en del mørke og vanskelige tider og har virkelig funnet ut - håper jeg da - hvem som er mine ekte venner. Det er de som har blitt der hele tiden og støttet meg når ingen andre har gjort det. Jeg har heller aldri tatt disse menneskene i å lyve til meg eller baksnakke meg - friends for life

Hva legger dere i falske mennesker?

MY LIVING RULES

 • 02.05.2012, 18:40

 


Hvilket likte dere best?

I'M LIVING IN A DREAM

 • 21.04.2012, 18:59

Hei dere! Ville ta opp noe med dere, for jeg har følt meg helt rar i det siste, som om jeg lever i en drøm eller som om livet mitt bare går forbi meg uten at jeg klarer å trykke på pause for å slappe av. Og det er helt rart. Jeg skjønner ikke hva det er heller. Det er som om det ikke er meg som lever, men at det er kroppen min. Og det er ting jeg ikke forstår hvorfor jeg gjør før etter at jeg har gjort de. Sinnsykt creapy. Vet ikke helt om dere forstår det, for det er litt vanskelig å forklare. Men hvis dere tenker dere en drøm dere har hatt, dere kan ikke påvirke alt som skjer i den - det bare skjer og dere klarer ikke stoppe å tenke gjennom noe heller.

Føler du noen ganger at livet ditt går fort forbi uten at du klarer å stoppe det?

DETTE STÅR VI SAMMEN OM

 • 16.04.2012, 19:48

Heihei! De fleste av dere vil vel kanskje ikke høre med om Utøya-saken i dag, men jeg vil sende tanker til alle sammen. Min beste venn, Sofie var på utøya, hun skal blogge litt gjennom rettssaken tror jeg, hun skal ihvertfall prøve. Så dere som er interessert i saken, gå inn på bloggen hennes. Det er virkelig helt jævli å lese om og jeg er så glad henne overlevde alt sammen.. Men hun har ikke hatt en lett dag i dag og jeg får utrolig vondt av henne..

Skal ikke skrive alt om hva jeg syntes om ABB, jeg tror hele Norge er enige i om at han er en ond og helt utrolig ekkel mann. Jeg klarer ikke å tenke på at en vanlig mann kan gjøre så mye skade.. Men som det er sagt før, hvis en mann klarer å skape så mye hat - tenk på hvor mye kjærlighet vi kan skape sammen.

DA HAR KJÆRESTEN VÆRT UTRO

 • 11.04.2012, 22:21

NEI, selvfølgelig har ikke Nicolai det. Haha bare en overskrift for å få dere til å trykke, selvfølgelig!  Tenkte å skrive et innlegg om mitt syn på utroskap. Fikk spørsmål om jeg kunne det for litt siden, men fikk aldri gjort det, så gjør det nå. Om det er noe annet dere vil ha min mening om, bare si ifra:)

Sånn jeg ser på det er ikke snakking, flørting, tafsing utroskap. Men når det blir fysisk mener jeg at det går over en grense. Jeg er en person som har veldig lett for å tilgi, så jeg hadde kunnet tilgi det meste egentlig. Men ikke løgner. Om kjæresten min hadde vært utro, bare kyssa noen litt i fylla og ringt med en gang for å si det til meg og vært skikkelig lei seg for det så hadde jeg kunnet tilgi det. Men det kommer an på om han har gjort det før også på en måte, for når man har gjort det en gang kan man lett gjøre det igjen, mener jeg da. Men alle kan forandre seg så det er jo litt sånn frem og tilbake.

Som dere har skjønt har jeg ikke så veldig sterke meninger om det, alle personer og alle forhold har sine egne regler og grenser. For noen er det sikkert helt greit at typen eller dama ligger rundt og for andre blir flørting sett på som utroskap. Og selvfølgelig, det kommer an på situasjonen, om personen lyver om det eller sier det ærlig og sier unnskyld - og skjerper seg.

Så, min grense er litt vanskelig å si, har opplevd at kjæresten min har kysset en annen, og han holdt det skjult og løy for meg i et halvt år om det. Og når jeg fikk vite det var det ikke ille med kysset i det hele tatt, men det at han hadde lyvd om det, det var det som såra mest. Så jeg vet ikke, som sagt, kommer an på hvem, når og hvordan og om man lyver om det etterpå.

Hvor går deres grense når det gjelder utroskap?

TIME IS PRECIOUS

 • 03.04.2012, 23:27

LIVE YOUR LIFE RIGHT

 • 25.03.2012, 20:06

TRENGER DERES HJELP

 • 21.03.2012, 20:43

Heihei alle sammen! Jeg sa i stad at jeg trengte deres hjelp med, og det er nemlig gave til Nicolai. Jeg syntes det å kjøpe gave til gutter er noe ordentlig dritt, for det er liksom ingenting å kjøpe. Enten er det parfyme eller klær liksom, og det er så standard for det får de jo alltid på en måte.. Så ja, er skikkelig usikker på det her..Så, har noen noe ideer til guttegave? Trenger virkelig hjelp!

DE STORE FORSKJELLENE

 • 15.03.2012, 19:52

Heihei alle sammen! Har fått et spørsmål om hva jeg syntes er det beste med VGS og om jeg kan fortelle litt om det. En av forskjellene mellom ungdomsskolen og videregående er jo at fagene blir vanskeligere og vanskeligere. Istedenfor kapittelprøver har vi kanskje prøve i 2 - 4 kapitler om gangen. Det kan bli opptil 160 -200 siden å lese på. Så det er en stor forskjell, men alle klasser og skoler er forskjellige. 

En annen forskjell er timene. På Ungdomsskolen hadde vi timer på enten tre kvarter eller en time, nå har jeg en og en halv time som en time. Men det er også noe man venner seg til etterhvert, selvom jeg kanskje ikke er helt vant med det i alle fag enda.. 

Og så, de positive sidene. For det første blir du kjent og bedre kjent med mennesker. Jeg har fått så utrolig mange nye venner etter at jeg startet på vgs og det er på en måte helt nytt. Og det er deilig å være minst igjen, helt utrolig deilig.

Men så er det den beste tingen med å starte på vgs, og det er at alt er opp til deg. Om du vil dra hjem, så drar du hjem. Om du ikke gidder å gjøre lekser, så gjør du ikke det. Men den eneste som får igjen for det er deg. Du får sjeldent annmerkning og kan egentlig gjøre som du selv vil. Men du merker på prøver at, om du ikke har vært i timene eller gjort lekser så får du igjen for det. 

Men altså, ikke alle skoler er som min, bare så det er sagt. Jeg vet om skoler som er kjempestrenge og skoler som ikke gir lekser osv. Så det kommer helt an på hvilken skole dere begynner på/går på!

Hvilken skole går dere på? Ungdomsskole,videregående eller jobb/lærling?

KONY 2012

 • 08.03.2012, 22:10

Hei dere! Så denne filmen sent i går kveld og jeg fikk grøssinger og tårer i øynene. Men dere må nesten se hele for å få den opplevelsen og for å virkelig skjønne det. 

Men for dere som ikke gidder det, denne filmen handler om å fange verdens mest kriminelle mann, Kony. Han har bortført barn i 26 år, gjort dem om til soldater og sexslaver og tvunget dem til å drepe sine egne foreldre noe som er helt sykt. Barna samler seg i store gymsaler og liknende hus for å sove sammen for da er sjansene mindre for å bli tatt. Bare tenk dere hvor heldige vi er som kan gå å legge oss i en seng hver natt når flere hundre barn ikke kan sove i sitt eget hus en gang. Og over 30 000 barn er savnet pga Kony, tenk på dem og hva de gjør nå.

Og dere tenker sikkert, kan vi hjelpe? Og hva kan vi gjøre? Vi kan spre dette videre, gjøre han kjent og dermed få han tatt! Så del denne videoen på facebooken din, twitter eller blogg for å vise at du bryr deg!

Anbefales å se!

JEG ER IKKE GOD NOK

 • 07.03.2012, 19:27

Heihei! Hadde tenkt til å ta opp tema selvbilde i dag, rett og slett fordi det er et daglig tema. Et selvbilde er måten du oppfatter deg selv på. Både utseende og være måte. Det kan være det at du føler du ikke er pen nok, ikke smart nok, ikke populær nok og rett og slett ikke god nok. Eller bare det stikk motsatte, at du syntes du har perfekt kropp, fin sangstemme eller tror at alle liker deg og den måten du oppfører deg på. Men det betyr ikke at andre ser det på den måten du selv ser det på, om dere skjønner?

Ditt eget selvbilde er ditt. Ingen andre kan forandre deg på den måten, det er noe du må gjøre selv men du kan også få hjelp til det. Det viktigste er at du selv vet hvordan du ser på deg selv og du klarer å godta det. 

Det er utrolig mange ungdommer spesielt, som har et dårlig selvbilde. Og alle har faktisk et eget syn på seg selv, uansett om de vil eller ikke. Noen klarer å skjule det godt, at de ikke liker seg selv som de er og andre gjør rett og slett ikke det. Jeg er helt sikker på at om du tenker deg om så kan du finne en negativ ting om deg selv, eller flere. Men det er ikke dermed sagt at alle andre syntes det er like negativt som deg.

Så jeg har et forslag. Ser du noen med fine klær eller en som var spesielt fint på håret den dagen, så si det til dem. Den kraften et lite kompliment gir til et annet menneske kan være utrolig hjelpende. Dette vet jeg av erfaring for hver gang jeg hører en fin ting som blir sagt til meg lyser jeg litt opp innvendig, selvom jeg ikke alltid viser det. Så dere kan faktisk hjelpe andre personer med sitt selvbilde, bare med en liten kommentar. Og kanskje dere klarer å føle dere bedre selv i tillegg.

Hva mener dere om selvbilde?

 

TRYKK HER FOR Å LIKE DENNE BLOGGEN

FORSKJELLIGE SAMMENSETNINGER

 • 05.03.2012, 19:37

Heei dere! Tusen takk for alle snille kommentarer på forrige innlegg, you make my day! 
Så, det er noe jeg vil ta opp med dere, nemlig pålegg. Helene forteller meg alltid at jeg er så rar fordi jeg liker så mye forskjellig pålegg osv. Som f.eks, nugatti med banan på. Eller Loff med smør og ketchup eller bare banan og sukker som jeg spiste istad. Og jeg digger det, mens hun syntes jeg er kjempe ekkel..

Så, har dere noen ekle sammensetninger av pålegg dere vil dele med meg? 

TRYKK HER OM DERE LIKER BLOGGEN 

HVA HADDE DU VALGT Å VÆRE EN HEL DAG?

 • 26.02.2012, 17:48


Bilde fra google

Heihei alle sammen! Kommer med et litt random innlegg egentlig. Men det var bare en ide jeg fikk istad. Som dere vet så har jeg en katt og som noen av dere vet har Helene to hunder.
Så i stad kom jeg bare på et spørmål. om du fikk velge hadde du vært en hund eller en katt? Og hvorfor?

Jeg hadde helt klart vært en katt. De får masse kos, trenger ikke lære seg sitt/dekk/rull rundt osv og de tar livet helt med ro. Men velger nok også katt fordi jeg er en katteperson og har katt selv da, så er spent på hva dere hadde valgt!

__________________________________________________________________________________

Trykk HER om dere liker  denne bloggen

ÆRLIGHET

 • 13.02.2012, 20:59

 

LIFE IS A BITCH, AND THEN YOU DIE

 • 12.02.2012, 16:42


Hei dere! Hadde lyst til å ta opp et tema med dere i dag, nemlig døden. Vet det høres litt brutalt ut, men jeg har tenkt skikkelig over det i det siste for i det året som gikk mistet vi så mange og det er mennesker som dør hver eneste dag. Og jeg lurer på hva dere tror, er det et liv etterpå eller er du bare ikke mer? Blir du bare borte eller er det noe mer da, på en måte? 

YOU CAN ALWAYS START OVER

 • 07.02.2012, 20:11

OM VI STÅR SAMMEN SKAL VI KLARE DET

 • 23.01.2012, 19:24

Heihei! Fikk mange gode forslag istad, men flertaller ville ha ett innlegg om selvtillitt og det å være glad i seg selv. Jeg vil på forhånd si at jeg vil ikke være en falsk blogger så jeg skriver akkurat det jeg mener nå og håper dere respekterer dette.

Jeg føler på en måte at jeg ikke har retten til å skrive om dette fordi jeg ikke har så god selvtillitt og føler derfor det er veldig dumt av meg å skrive at alle må være glad i seg selv, vi er den vi er osv.  Selvom dette er sant, men jeg klarer ikke tenke det for meg selv så klarer ikke be dere gjøre det.

Men sannheten er ihvertfall den at jeg ikke har så god selvtillit. Om jeg ser på noen mennesker og de ser på føler jeg meg med en gang stygg og om noen snakker tror jeg med en gang de baksnakker meg. Og jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg så meg selv i speilet og sa: Oi Julie, så fin du var i dag! For jeg klarer det ikke.

Men dette innlegget er ikke laget for at jeg skal sitte her å klage på meg selv. Jeg vet det er mange mange jenter som sliter med selvtillitten, helt sikkert gutter også bare at de hysjer om det. Og det er altfor mange nydelige personer som syntes så ille om seg selv at jeg blir helt lei meg. Men jeg tror egentlig det er sånn. Jeg tror ikke det er så mye å gjøre med for jeg tror at om alle leter etter en feil ved seg selv så finner man den med en gang. Og det er sånn de fleste er. Vi leter ubevisst etter feil i oss selv og finner dem. Og når vi først finner de lar vi dem ikke gå og vi mister selvtilliten litt etter litt. Det kan selvfølgelig bli minsket av andre via mobbing, dritt kommentarer osv. Men selvtillitt er sevltillitt og det er på en måte det samme uansett hvordan du har mistet den.

_____________________________________________________________________________________________________

Men jeg har faktisk en veldig god ide som jeg har fått av mamma for en stund tilbake som jeg ikke egentlig har prøvd ut, men vi kan vell gjøre det sammen? Hver morgen/kveld skal du stelle deg foran speilet å finne en bra ting med deg selv, uansett hvor lenge du må stå der. Dette skal vi gjøre i en uke alle sammen og vi skal skrive opp den tingen vi finner ut hver dag. En annen ting er å hjelpe hverandre. I tillegg til at vi skal si en fin ting til oss selv så skal vi også gi en kompliment til en annen person. Er dere med? 
______________________________________________________________________________________________________ 

TILGIVELSE OG FEIL

 • 17.01.2012, 21:46

Heihei alle sammen! Jeg ville skrive ett lite innlegg om feil. For alle gjør feil og alle må tilgi feil en eller annen gang i livene sine.

 

Jeg mener at det kan være greit å gjøre feil, så lenge du kan ha en grunn for det - si unnskyld for det - og ikke gjøre det igjen. Det er ingen poeng i å si unnskyld om du skal gå rundt å gjøre feilen flere ganger.
Jeg kan tilgi utrolig mye når jeg tenker over det, og har tilgitt ting andre kanskje ikke hadde tilgitt. Men er det noe jeg virkelig har problemer med å tilgi er det en person som har gjort den feilen med vilje for å såre andre, eller visste det kom til å såre noen, der går grensen. Det er noe annet om du gjør en feil for å hindre noe i å såre en person.

Noe som også kan være et godt poeng her er at jeg skrev over at jeg har tilgitt mye, men det betyr ikke at jeg har glemt det. Om noen har såret deg er det vanskelig å glemme det uten videre.

Følte dette ble ett litt rotete innlegg med masse forskjellige argumenter, men meningene bare bolla seg på etterhvert!

Men hva mener dere om de forskjellige tingene?

 

Hadde egentlig ett bilde med, men blogg.no funker bare ikke nå, oppdaterer senere! håper dere leste fordet!

MAKE YOUR OWN WAY

 • 11.01.2012, 20:36

 

 

DRØMMEFORHOLDET

 • 10.01.2012, 12:30

Tnå se på disse to! De har mange flere videoer på youtube, men dette er 4 av dem. Blir bare utrolig glad av å se på det! Det er vell et sånt forhold alle vil ha?

IN MY DREAMS

 • 09.01.2012, 15:59

Hei dere! Ville snakke om en ting, drømmer. I natt hadde jeg en så syk drøm og når jeg våknet trodde jeg det var helt ekte og sendte til og med melding til en person som var med i drømmen og spurte om noe som hadde skjedd i drømmen hadde skjedd i virkeligheten, haha taper jeg er. 

Jeg gikk inn på drømmetydning og det å tolke drømmer og på den siden stod det : ''...Drømmene er en kilde til visdom. Tolker du drømmer kan du finne svaret på spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling...Du kan også spørre drømmene om hjelp til å finne løsninger på et problem. Hvis du tenker på et problem når du legger deg får du ofte svaret via symbolikk....'' Dere kan finne mer om drømmer og det å tolke drømmer,  HER 

Men hva tror dere? Er drømmer noe vi ønsker, noe som kommer til å skje, advarsler eller tegn?

NÅR TIDEN GÅR FOR FORT

 • 06.01.2012, 22:10

Hei dere! I stad gikk jeg til butikken som er like ved meg, har ikke vært der på år og dag for er liksom aldri i nærmiljøet lenger da, liksom ute og leker og sånn. Men ved siden av butikken borte hos oss er det en slette da. Ett sted med skateramp, fotballbane, basketbane og en liten sånn skibakke osv. Og jeg skulle ta bussen hjem, men jeg måtte stå å vente en stund og da stod jeg å så på sletta ( det er det vi alltid har kalt det ) Og tenkte på den tiden hvor jeg var der.

Jeg tror jeg har fortrengt veldig minnene fra barneskolen, helt ubevisst. Men når jeg stod der kom alt tilbake, alle gangene vi spilte volleyball, akte og bare hadde det utrolig koselig der med ''alle sammen''. Og det fikk meg virkelig til å tenke på at tiden går så utrolig fort, og man forandrer seg utrolig mye i løpet av noen år. Det er bare noen år siden, men jeg føler det er mye mye lenger. Jeg tenkte på hvordan jeg var, hvordan jeg gikk kledd og hvor lykkelig jeg var. Hadde ingenting å tenke på og bare gjorde akkurat som jeg ville uten konsekvenser. 

Om noen år kommer jeg helt sikkert til å tenke tilbake på mine år nå å tenke akkurat det samme men det er vell sånn det er. Men bare tenk dere noen år tilbake, hvordan var dere da? Hvem var vennene deres? Hva gjorde dere på fritiden? Tiden har gått utrolig fort, og i dag har jeg tenkt over at vi lever for å leve. VI kan ikke kaste bort dagene våre på å ikke gjøre noe for vi vet ikke når livet blir borte. Og vi vet ikke når vi mister noen vi er glade i.

______________________________________________________________________________________________

Og til dere som ikke gidder  å lese alt: Savner dere å være yngre? Har dere forandret dere i løpet av de siste årene?

PEOPLE MIGHT CHANGE

 • 03.01.2012, 19:33

ER DET GREIT Å TA ETT LIV ?

 • 02.01.2012, 21:44

Hei søte! fikk spørsmål om jeg kunne skrevet ett innlegg angående mitt syn på abort og det kan jeg selvfølgelig!


// google //

Det er jo veldig stor uenighet i denne saken og det må man bare akseptere!  Men først og fremst vil jeg bare si at jeg er litt imot abort. Jeg mener at uansett hvor lang tid det har gått så er det ett barn inni der, ett liv.

Men så er det unntakk. Om man ikke er klar til å få ett barn. Om du blir gravid som 13 - åring da forstår jeg det om du tar abort ! Og du ikke klarer å ta av deg barnet hvis du er alene eller ikke har råd f.eks, da skjønner jeg det også. Eller om du blir voldtatt og blir gravid. Dette syntes jeg ihvertfall er gode grunner nok til å ta abort, men det må man altså bestemme selv. Det er bare dere som kan svare på om dere vil ha barnet eller ikke, ingen andre.

Er du for eller imot abort?

EN LITEN TANKE

 • 31.12.2011, 16:08

Hei dere! Tenkte jeg ville skrive litt om nyåttarsaften nå, for om noen timer går vi faktisk inn i ett nytt år. Så jeg vil dere alle skal tenke over dette året som har gått. Alle ting dere har gjort feil og riktig. Alle dere har såret og gledet. Og alt dere har gjort. Og når dere har tenkt over dette vil jeg dere skal tenkte på om dere kunne gjort noe annerledes. Er det noe dere angrer på? Er det noe dere skulle ønske dere hadde gjort?

Jeg har laget meg noen nyttårsforsetter, de er hemmelige, men poenger er at det burde alle gjøre. For nyttårsaften handler om å gjøre ting annerledes. Nytt år, nye muligheter.

DETTE LUKTER HIMMELSK

 • 28.12.2011, 12:43

Dette er en julegave som jeg fikk til jul. For dere som kjenner meg vet dere at jeg elsker kokoslukt. Også fikk jeg ett helt sett da! Sånn dusjssåpe, body scrub, fuktighetskrem osv, alt i kokoslukt! Så nå gleder jeg meg bare utrolig til å bade og dusje og alt! Har dere en sånn favorittlukt?

 

NYE MENNESKER KAN VÆRE BRA

 • 26.12.2011, 22:03

Heihei alle sammen ! Ett tema jeg vil ta opp i dag er popularitet og vennskap. Jeg har skrevet om det før også tror jeg, bare i en litt annen setting. Men denne gangen tenker jeg på mennesker som ikke er venner med andre fordi de er annerledes.

Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange mennesker jeg kjenner som ''bruker'' hverandre for status, som ikke gidder å i det hele tatt snakke med andre og som tror de er best av alle. Og sånne mennesker irriterer meg virkelig utrolig! Jeg skjønner jo at om du er i en ''gjeng'' så går du ikke helt random bort til en person og sier : hei skal vi leke? - det er jo forståelig. og det er ikke det jeg mener! Jeg mener sånne som dømmer andre fra hvem de er venner med og hvordan de kler seg, sånne mennesker syntes jeg synd på! Bare tenk hvor mye de går glipp av! Jeg har noen venner jeg helt ærlig aldri trodde jeg kom til å bli venn med, men når man har blitt ordentlig kjent med personer kan de vise seg å være fantastiske!

Hva mener dere om dette?

KVELDEN FØR KVELDEN

 • 23.12.2011, 17:14

Heihei alle sammen! Nå er det bare litt over 6 timer igjen til juleaften, men trenger vell egentlig ikke å fortelle dere det, det er noe dere allerede vet.. Pleier egentlig å glede meg men får det liksom ikke helt til i år. For det første er det ikke snø ute, det er varmegrader, jeg har ikke noe å ha på meg og jeg vet ikke hva jeg får som gaver. Det er jo ikke såå gøy om man ikke får det man ønsker seg liksom .. Så joda.
Har dere julestemning? Gleder dere dere til i morgen?


TØRRE LEGGER I DESEMBER?

 • 23.12.2011, 14:31

Heihei! Vi pleier alle å få litt mer tørr hud om vinteren, så jeg ville anbefale denne fuktighetskremen! Haha. Jeg har brukt Nivea-fuktighetskrem så lenge jeg kan huske, kuuuult! 
Bruker dere fuktighetskrem? 

INGEN GOD MORGEN

 • 23.12.2011, 11:15

Heihei! Håper dere har hatt en bedre morgen enn jeg. For å beskrive dette her så jeg kan begynne med at det er to steder virkelig unngår å gå om jeg kan, det er til legen og tannlegen, egentlig alle slags leger. Noen hater å gå i butikker, dyrehager osv. Mens hos meg er det leger. Jeg får vondt hver eneste gang jeg er der og det er ikke kødd engang! En annen ting som skremmer min verdens mest, bortsett fra tær, er sprøyter. Så i dag har jeg vært på det mest forhatte stedet i min verden og gjort den mest forhatte tingen jeg kan komme på, tatt sprøyte. Og noen av dere tenker sikkert at jeg overdriver nå, men helt seriøst, jeg begynte å skjelve og gråte der inne, og det er lite kult..
Hva er det du er mest redd for i hele verden? 

VI TENNER ET LYS FOR DE SOM GIKK BORT, OG DE SOM ER MED OSS

 • 22.12.2011, 19:44

Hei dere! Jeg hadde egentlig tatt bilde av lyset mitt og greier, men som dere vet så ble alle bildene mine borte, så jeg får ta ett gammelt bilde. Det er 5 mnd siden utøya-tragedien i dag. Det er noe som går rett innpå meg. Jeg tror ikke jeg helt har skjønt det før nå. Det har liksom ikke helt gått opp for meg at noe så jævli kunne skje..

Det har vært vanskelig for oss andre også, for vi har ikke kunnet vite hvordan vi skal støtte vennene våre på riktig måte. Og jeg tror egentlig vi aldri kommer til å gjøre det. De som var på utøya har opplevd noe vi ikke har, og deler noe vi ikke får vært med på.. Så jeg hadde en liten plan  idag. Siden vi dessverre ikke kan gjøre så mye for de, bortsett fra å la de vite at vi er der for dem og elsker dem - så syntes jeg at i dag skal vi alle tenne et lys for dem.
For dem som gikk bort og for dem som fortsatt lever..

Så jeg har tent lys nå, og alle tankene mine i kveld går til dere!

____________________________________________________________________________________________________

Og til Sofie , jeg har tenkt på deg i hele dag jentami. Jeg skulle ønske jeg kunne være med deg nå, bare holde rundt deg å si at alt skal bli bra.. Vit at jeg er her og tenker på deg! Gleder meg til du kommer hjem så jeg kan gi deg en superstor klem

NOE JEG VIRKELIG TROR PÅ

 • 11.12.2011, 18:05

Noe jeg virkelig tror på er karma. Jeg er jo kristen, men jeg tror ikke det hjelper å be til Gud for å få gode ting til å skje. Selvom jeg kan kanskje gjør det noen ganger.. Haha. Men jeg vil faktisk snakke litt om karma, fordi jeg mener at om alle trodde på det så hadde det ikke vært så mye krig og drama i verden.

For dere som ikke vet det så er karma det det du gjør. Om du har god karma, betyr det at du er greit og snill. For å si det lett. Som f.eks. jeg er ikke noe hevn-menneske. Jeg tror ikke det gjør noen forskjell om jeg tar hevn på en person. Jeg vil heller tro at personen får dårlig karma av å ha gjort noe stygt mot meg og får igjen av livet på sin egen måte.

Så for å ha god karma så må du være snill og grei så er livet snilt og greit tilbake. Det er en veldig god leveregel syntes nå jeg! Mye bedre enn å følge det en bok sier du skal gjøre.
Hva mener dere om karma? Har dere noen tro på det?

 

Og til Kjell-Kristian: JA, jeg vet at karma ikke er fra kristendommen og det var ikke det jeg mente.

FAMILIEHEMMELIGHETER

 • 10.12.2011, 19:11

Som dere vet er vi hos bestefar nå og vi har funnet en del morsomme greier om familien Daae


Vi har ett Daae-slott i Danmark!


Vi har egen slektsbok som er en oversikt over ''forfedrene'' våre! Utrolig kult! Og gjett når den ble utgitt første gang? I 1862! Helt sykt! Besteforeldrene til bestefar er omtalt her og greier. Sykt!


Du ser litt av det her, haha. utrolig morsomt!


VI har også eget våpenskjold! HVOR KULT ER IKKE DET? 

Haha, sitter her og er helt fasinert! Tenker på hvor mange familiehemmeligheter det kan være oppover og som har gått tapt med de som har gått bort. Det står også i denne boka at ingen Daae kan synge. haha frekt! 

Har dere funnet ut noe som dette om deres familier`?

you make me who I am

 • 08.12.2011, 20:50

Jaa, dere tenker vell at jeg er rar siden jeg legger meg nå, så tidlig. Men jeg er oppe 5 hver dag så er ferdig nå i nitiden.. Men dere får sove godt alle sammen! Takk for at dere leser og kommenterer. Betyr så mye mer enn dere tror hver gang jeg får en søt kommentar, dere aner ikke! 
Så takk og natta ! 

alkohol blant mindreårige

 • 06.12.2011, 17:53

Hei dere! Hadde tenkt til å ta opp dette temaet fordi det er veldig sentralt. For man starter yngre og yngre å drikke alkohol. Første gangen jeg smakte alkohol gikk jeg i 8.klasse og var 12-13 år. Det hadde kanskje noe med at jeg hadde litt feil venner og var i et litt feil miljø den gangen. Lillesøsteren min er nå like gammel som jeg var og hun er ikke sånn i det hele tatt. Men det er kanskje derfor jeg tar det opp med dere. Fordi jeg blir jo selvfølgelig redd på de som er mindre enn meg sine vegne.

Som sagt, alle er forskjellige og det er mange forskjellige miljøer og vennegjenger. Jeg kan ærlig innrømme at jeg begynte altfor tidlig med alkohol og det var umodent av meg. Men det har jeg ikke forstått før nå. Så dette innlegget er mer en advarsel mot alle sammen. Ikke begynn å drikk alkohol tidlig. Jeg skjønner jo at man vil smake før man er 18, men vent til du er ihvertfall 16 med å gjøre noe sånt. For en liten full fjortiss er virkelig ikke kult å se på. Alt du skaffer deg er dårlige erfaringer og et dårlig rykte. 

Når smakte du alkohol første gang? Drikker dere ofte?

det beste jeg vet å spise i desember

 • 05.12.2011, 19:48

Om ikke dette gir julestemning så vet ikke jeg?

it doesn't matter where you come from

 • 01.12.2011, 18:44

?It doesn't matter who you are, or where you come from, or how much money you've got in your pocket. You have your own destiny and your own life ahead of you.? 
― Lady Gaga

Hva er skjønnhet, egentlig?

 • 29.11.2011, 16:36

Hei dere! Fikk et spørsmål av en leser  om jeg kunne skrive ett innlegg om hva jeg mente skjønnhet var. Dette er faktisk et veldig viktig tema for mange mange mange jenter og gutter. For vi prøver da å være pene? Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har den beste selvtillitten, jeg kunne gjort mye for å sett ut som en kjendis som alle guttene vil ha. Men er dette egentlig viktig?

Svaret er nei. Det som er mye mye mye mye viktigere er det som er på innsiden. Jeg kunne aldri blitt sammen med en kjekk gutt om han ikke var pen på innsiden. Jeg kunne aldri vært venn med en person om hun/han bare hadde utseende. Det går ikke. Altfor mange fokuserer kun på utseende sitt, det å se bra ut. Og det må vi slutte med. Selvfølgelig, man føler seg kanskje bedre om man ser bra ut, men det hjelper ikke om du ikke har det noe bra med deg selv. Det er det viktigste!

Så svaret mitt på hva skjønnhet egentlig er, det er det du har på innsiden. Om du er en god person, blir du automatisk mye penere og mye mer tiltrekkende enn om du er en slem en. Det er det på innsiden som teller, husk det for all del!

Hva er deres mening om dette her?

det at noen blir borte fra deg

 • 28.11.2011, 20:57

Hei dere! Har snublet over noen triste sanger i dag. Minnesanger om Utøya-ofrene. Jeg får så utrolig vondt av å høre på dem og se på bildene. Bildene av mennesker som smiler og ikke aner hva de har i vente. Og jeg får helt grøssninger av bare å skrive om dette her.. Herregud. Bare hør på disse to: 


Birgitte, som kommer fra samme sted som meg og som gikk på samme skole.. Hvil i fred!


Og Sondre Kjøren - Hvil i fred Sondre

Det er når jeg ser på disse videoene, tenker på dem, tenker på familie og venner. Det er da jeg tenker at livet er utrolig kort. Det kan ta slutt når som helst. Det er ikke noe du har for alltid. Tenk om du krangler med en person, og den personen dør fra deg. Da kan du aldri fikse det opp igjen, du kan aldri si du er glad i den personen igjen. 

Så si så ofte dere kan at dere er glad i mennesker for dere vet aldri når dere mister dem.

who you thought I was

 • 27.11.2011, 17:01

Well I'm sorry I'm not who you thought I was, but what's happened is in the past, and all I can do is try to change. If you can't accept that, then you're not who I thought you were.
- gossip girl 

something i look forward to

 • 23.11.2011, 16:13

Hva med dere?

det å kalle andre stygg, gjør ikke deg noe penere

 • 22.11.2011, 20:11

Hei dere. Spurte dere istad om hva dere ville høre min mening om, og det ble til slutt om mobbing. Så jeg hadde tenkt å skrive om det nå.

For det første mener jeg at folk som mobber ikke eier selvtillit. Hvordan kan de ha det når de må rakke ned på andre for å føle seg bra? Jeg kjenner jeg blir utrolig sint når jeg får høre om folk som mobber andre og jeg syntes synd på dem. Jeg syntes det er synd at andre mennesker klarer å være så utrolig slemme mot andre og at de trenger å gjøre det for oppmerksomhet. 

Det å kalle andre stygg gjør ikke deg noe penere. Det å kalle andre feit gjør ikke deg noe tynnere. Og det å ødelegge livet til andre mennesker gjør faktisk ikke ditt noe bedre. Tenk på det neste gang dere snakker stygt om eller til andre.

Hva er deres mening om mobbing?

trust is like a mirror

 • 21.11.2011, 22:03

 

''Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucker's reflection.''
― Lady Gaga

 

hun er den beste av de beste

 • 20.11.2011, 19:41

Hei dere! Ville bare si noe om mammaen min. Hun er verdens beste mamma. Uansett hva det er så lytter og forstår hun. Hun vet alltid hva hun skal si og er som en bestevenn/mamma/psykolog for meg. Hun er den typen som klarer å høre på deg bable om noe som ikke anngår henne i det hele tatt, i flere timer. Bare sitter der og lytter til det du har å si og klarer å få deg i bedre humør igjen på null komma niks. 

Så jeg ville dedikere dette innlegget til mammaen min og til alle andre mammaer der ute.
Jeg er utrolig glad i deg mamma


every road comes to an end

 • 15.11.2011, 21:25

 

They say every road comes to an end, but sometimes the end feels just like the beginning. Even when you think you've come a long way, you can suddenly find yourself right back where you started. Because every journey is fraught with twists and turns.
- Gossip Girl
_____________________________________________________________________________________________________

enjoy your life

 • 14.11.2011, 20:44

 

Slow down and enjoy your life. It's not only the scenery you miss by going too fast - you also miss the sense of where you are going, and why.
- Eddie Cantor 

__________________________________________________________________________________________________ 

''Jeg fortjener bedre''

 • 12.11.2011, 22:20

Hei alle sammen! Hadde tenkt å snakke litt om det å komme over mennesker. Det er så mange som gjør det slutt nå føler jeg. Så jeg hadde tenkt å si hva jeg mener om dette her.

Ingen mennesker fortjener å bli behandlet dårlig og alle mennesker fortjener å ha noen som er glad i en. Så jeg tenker at alle dere jenter/gutter der ute som ikke kommer dere over eksen, som mest sannsynlig er en drittsekk. Tenk at '' jeg fortjener bedre'' for det gjør du. Det er altfor mange som lar guttene/jentene behandle dem som dritt.  Ikke finn dere i det! Hva får dere ut av det? Ingenting annet enn dårligere selvtillitt. 

Så om dere sitter nå, og tenker på eksen deres. Det er greit å savne noen, jeg har savnet samme person i flere år, noen går ikke bort uansett om du vil det eller ikke. Men tenk at dere fortjener bedre enn en som behandler dere feil. Dere fortjener en som elsker dere og respekterer dere for den dere er!
Så drit i de som ikke gjør det!

Hva mener dere om dette? 

jeg elsker ..

 • 11.11.2011, 13:06

 

♥ Elsker å se på folk skli på isen eller gå på dører, utrolig morsomt


♥ Elsker vinteren, koseligste tiden på året!♥ Elsker å bruke penger, så lenge det ikke er mine egne


♥ Å få gode karakterer


♥ Å dusje tidlig om morgenen


♥ Å smake på ny mat, lovelovelove


♥ Elsker å kjøre lange bussturer å høre på musikk


 

♥ Jeg elsker å ha kontrollen over ting, når jeg ikke har det blir jeg gal


♥ Vennene mine, hadde aldri klart meg uten dem! 


♥ Å se gamle ektepar, de er så sykt søte

 

Noe av det samme ?


 

er merkeklær så viktig?

 • 10.11.2011, 22:24

Hei dere! jeg spurte istad hva dere ville høre om. Dere kom med mange fine forslag, men jeg velger å skrive om merkeklær, for det er et veldig daglig tema.

Det jeg mener er vell at de fleste vil ha det. De fleste syntes jo det er detkulesteiverden. Men jeg mener at man kan føle seg like fin i hvilke som helst andre klær, for det er virkelig ikke det ytre som alltid teller. Jeg syntes det er såå mye viktigere å være en snill person, istedenfor å tenke utrolig mye på hvordan man kler seg. 

Kan jo ærlig si at jeg tenker på hva jeg har på meg, det gjør jo de fleste - så ikke misforstå! Men det jeg mener er at jeg syntes ikke det er så viktig å ha merkeklær, det er mye viktigere hvordan du oppfører deg mot andre.
Er du snill driter man jo i hva du går i!

12 ting om meg

 • 09.11.2011, 17:36

♥ jeg snakker ofte i søvne, noe som er litt ekkelt 
 

♥ om det oppstår en situasjon tenker jeg det værste med en gang
 

♥ jeg tenker litt rart, tror på tegn og sånn.. haha
 

♥ jeg digger justin bieber med hadde aldri blitt sammen med han 

♥ jeg låser alltid dørene når jeg er alene hjemme


♥ når det blir for mye lekser på skolen ender jeg opp med å ikke gjøre noen ting

♥ noen ganger sier jeg ting uten å tenke meg om.. uvane


♥ jeg sovner sjeldent om det er musikk på


♥ jeg fryser nesten konstant


♥ jeg er livredd for brennmaneter


♥ noen ganger er jeg så inne i min egen verden at jeg ikke hører folk snakke til meg


♥ jeg har tro på karma, hevn er ikke løsningen på noen ting.

 

Har vi noe av det samme? 


knowledge is power

 • 07.11.2011, 12:07

 

Knowledge is power, if you know it about the right person
- Ethel Mumford

misforståelser over internett

 • 05.11.2011, 14:44

Hei dere! Ville ta opp akkurat dette. Misforståelser over nettet. Er det noe jeg har lært de siste ukene er at man veldig ofte tar opp ting på feil måte når det blir skrevet til deg.

For tenkt da, hvis du sitter med noen venner og er i skikkelig godt humør og skriver ''hei feita'' til en venn av deg. Kanskje den vennen er i et utrolig dårlig humør og tar dette opp på helt feil måte og blir ordentlig såra, selvom du ikke mente det sånn. Eller om noen skriver en status på face eller twitter eller hvor det nå enn er, som du tror er til deg med en gang. Det er ikke sikkert at det er deg den er rettet til, men du føler deg truffet likevell. Og blir sint og irritert.

Så jeg har et tips til dere, istedefor å blir sinte eller lei dere, spør heller først: Eh, mener du det sånn? eller, Er den rettet til meg? Det blir såå mye lettere for begge parter. Så slipper den ene å gå rundt å føle seg som dritt i flere dager etterpå.
Ta det opp, så det ikke blir et helvete.

i love you

 • 04.11.2011, 10:58

Ja, pus er the best listener. For real. Hun hører alltid på hva jeg har å si og er der alltid for meg. 
Har dere et dyr dere er glad i ? 

anger at truth, cant last

 • 03.11.2011, 19:28

 

Anger at lies last forever. Anger at truth can't last.
-Greg Evans 

 

et mettende og godt måltid

 • 02.11.2011, 14:08


Syntes det var fint meg litt finger-merka glass da.


lovelovelove - ketchuuup

Heihei alle søte! Nå har jeg akkurat lagd meg en utrolig god lunch her hjemme. Egg er faktisk utrolig mettende og det er sunt også, tror jeg! Så omelett er bare superbra å spise!
Hva syntes dere om omeletter?

Er tårer et tegn på svakhet?

 • 02.11.2011, 11:28

Det er et tema jeg lurer veldig på, om tårer er et tegn på svakhet. Noen mener jo at man er svake om man gråter og andre mener at når man gråter viser man følelser, og man er sterk hvis man klarer det. For følelser er noe av det sterkeste vi opplever, så da er man sterk hvis man klarer å vite dem? Eller er man sterk om man klarer å heve seg over alle og drite i alt?

Jeg er en veldig følsom person og hater å gråte foran andre fordi jeg føler meg svak. Så jeg vil veldig gjerne høre deres mening om dette.
Hva syntes dere om dette? er det en svakhet eller styrke?

jeg vil gjerne takke dere, alle sammen

 • 31.10.2011, 22:00

Hei søte dere! Jeg ville bare lage et innlegg for å takke dere. Om jeg har en dårlig dag, så klarer dere å lyse opp dagen min med utrolig koselige kommentarer. Det varmer utrolig når dere skriver fine ting til meg, og dere må virkelig vite det!
TUSEN TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN

det å la fortiden bli i fortiden

 • 31.10.2011, 21:35

Hei dere! jeg kjenner så mange som går gjennom tunge tider nå, med minner og ting de ikke klarer å legge bak seg.

Nå går ''live your life'' på thevoice, og den sangen har noe i seg. Slutt å tenk på vonde minner, du ka faktisk ikke gjøre noe med dem nå. Gjort er gjort. Lær av det du gjorde galt den gangen og pass på så du ikke gjør det igjen. Det er noe jeg virkelig har lært opp i gjennom årene. Jeg har gått såå mange ganger å tenkt på hva jeg kunne gjort annerledes og hvordan ting hadde blitt om jeg hadde gjort sånn og sånn. Og jeg har funnet ut at jeg ikke angrer på noe, for det har gjort med til den jeg er i dag og det har gjort meg sterkere. Noe du heller aldri skal gjøre er å angre på noe som fikk deg til å smile. For det var det du ville der og da. Hva mener dere om dette?

skype er noe utrolige greier

 • 30.10.2011, 21:23

Haha, veldig kule bilder det ble nå.. Atm, sitter Sverre, Nicolai og jeg å øver på tyskprøve i morgen, på skype. Nicolai kom nemlig opp med en lek som gjorde at vi kunne øve da, han har så lite liv skjønner dere.. Neida, han er flink på skolen! Men nå sitter vi da på skype og øver på gloseprøve og leker leken til Nicolai :) Hva gjør dere nå?

da får du ikke flere venner

 • 30.10.2011, 17:27

Hei dere! jeg tenkte at jeg ville ta opp et tema i dag. Og det er at jeg det så mange mennesker som virkelig er slemme mot andre. Enda de vet at det sårer en person gjør de det, og jeg syntes det er helt grusomt.

Jeg skjønner ikke hva folk får ut av det, å såre andre. Greit hvis du ikke liker en person, men da kan du ta det opp med personen og om det ikke blir bedre, så kan du drite i den personen. Og ikke gjøre ting for å irritere og ødelegge. Og om du vet at noe du gjør sårer en person, da burde du ikke gjøre det om du er glad i han/henne. For hvem har lyst til å være venner med slemme mennesker? Alle mennekser har noe godt inni seg, så dropp den tøffe holdningen. Bare vær snill, da blir alt så mye bedre!

 Så skjerp dere, før det er for sent! Alle mennesker kan forandre seg. Og det er ikke for sent enda!

i dag skjedde noe som gjorde meg glad

 • 28.10.2011, 09:06


God morgen dere! I dag skjedde det noe som virkelig lyste opp dagen min. Først våknet jeg og orket liksom ikke reise meg opp og var så slapp og tom for energi. Kort sagt, hadde en jævli dag frem til bussturen til skolen. Det kom en jente på, vi har noen felles venner og sånn, men har aldri snakka sammen ordentlig. Men bussen var full og det var ledig ved siden av meg, så hun satte seg der. Og plutselig sier hun: Du, så fin blogg du har! Og vi begynte å snakke, og det å føle at noen setter pris på en, bare ved et lite smil, eller et kompliment hjelper virkelig!

Så, for det første, hvis dere ser meg eller noe, er det bare å si hei, jeg blir virkelig glad!
For det andre, bare et lite smil kan hjelpe andre, så smil så mye dere kan ! 

...........

 • 26.10.2011, 21:39

Hei dere! Ehm, det har skjedd noe personlig i dag, som har gjort at jeg ikke har blogga og jeg vil også ta meg fri noen dager. Håper alle forstår det! 

take risks

 • 25.10.2011, 07:49

 

'' Take risks: If you win, you will be happy; if you lose, you will be wise '' - Anon

 

fordømming og baksnakking

 • 23.10.2011, 14:34

Dette er faktisk et litt viktig tema, ihvertall for oss som blogger. Har dere noen gang sett på et menneske og tenkt: hun er bitch. Eller : Oi, hun er sikkert kjempehyggelig! Sånne tanker hat vi hele tiden, når vi ser nye mennesker. Noe vi også gjør uten å tenke oss om er å baksnakke, eller bli med på baksnakking av personer vi egentlig ikke kjenner. 


En ting jeg holder med til i livet er at alle mennesker har noe godt inni seg og alle mennesker har et sårt punkt og noe som betyr noe for dem - selvom de ikke oppfører seg på den måten. Jeg har selv opplevd å bli baksnakket, og det har nok de fleste. Og jeg hater virkelig når mennesker snakker stygt om andre. Nå skal ikke jeg fremstå som et skikkelig englebarn som aldri gjør noe galt. For all del, jeg syntes noen mennesker er ordentlig slemme, men jeg kjenner de og jeg vet hvorfor de er sånn. Og de er ikke slemme innerst inne, de bare oppfører seg sånn.Hvis dere skjønner?

Tenk å møte noen nye mennesker og de liker deg ikke fordi de har hørt noe bullshit som andre har sagt? Det gir vel ikke akkurat en digg følelse? Tenk litt over hvem dere snakker om/hva dere sier om den personen. Uansett om du kanskje har opplevd det selv, du vil jo ikke synke ned på det nivået?

Jeg tror på nye sjanser i livet, alle kan forandre seg. Så om jeg har hørt at ''hun er sånn og sånn'' så greit, da har jeg jo det i bakhodet, men jeg gir den personen en sjanse til å motbevise det. For man ønsker jo den samme sjansen selv?

Hva mener dere om baksnakking og fordømming? 

drømmer og mareritt

 • 22.10.2011, 10:21


Grunnen til at jeg blogger så tidlg er fordi jeg hadde sinnsykt mareritt i natt. Uansett om jeg prøvd å legge meg til å sove igjen fortsatte det på den fæle drømmen. Også lurer jeg på en ting, er drømmer advarsler eller er det ønsketenkning eller hva er det? For denne drømmen var ihvertfall ikke noe ønske jeg hadde.. Eller tror dere at det bare er random? 

You're my girl

 • 21.10.2011, 22:36

I love you

Jeg haater ..

 • 20.10.2011, 19:30

 

-Jeg hater når jeg rødnmer for ingenting. Det er jo ikke akkurat som om det går bort med det første.. 

-Jeg hater når jeg står i kø for å komme på bussen og noen mennesker blar frem 500-lapper. Seriøst, skaff dere busskort! 

-Når jeg er i skikkelig deppe og jeg-vil-spise-meg-feit-humør og det ikke finnes en eneste sjokoladebit eller en bra deppefilm jeg ikke har sett over 5 ganger i huset

- Jenter som lager latteren sin høyere enn den er og er hysteriske. Slutt, det er bare sinnsykt kleint..

- Når folk skal begynne å snakke midt i en skrekkfilm, det ødelegger absolutt alt!

- Når jeg har tenkt å legge meg og roper ''natta!'' opp til mamma og hun sier ''julie,  kom hit litt'' Jeg må som regel gå opp alle trappene for aboslutt ingentingen.. 

- Når jeg er tom på kortet og får en melding jeg måå svare på. Hvorfor kan jeg ikke få abnomang? nummer 1 på ønskelista!!

- Når touchen på mobilen min er fucka så jeg ikke fåt tatt telefonen. Kanskje man skal begynne å lage mobiler som virker i litt over en mnd????

- Når folk tuller med saker som er ganske alvorlige, som voldtekt, spiseorstyrrelser osv. Det er faktisk mennesker som har opplevd sånne ting, så hold kjeft

- Når jeg har tenkt gjennom akkurat hva jeg skal ha på meg neste dag, for så å finne ut at det ene plagget er til vask og jeg må tenke om igjen.

- Når folk legger ut på facebook: '' hvis du liker/kommenterer profilbildet mitt rater jeg deg fra 1 til 10 '' Hvor desperat er du liksom?

- Når jeg ligger i en sinnsykt god stilling og det ringer på og jeg må reise meg opp.. Det blir aldri det samme når man legger seg ned igjen, seriøst.

Haha, nå har jeg lagt ut et jeghater-innlegg som noen av dere spurte om jeg kunne. Dere må forstå at det meste av dette er veldig ironi, så ikke tro jeg mener alt sammen som slemt!

Har vi noe at det samme?

life is full of surprises

 • 11.10.2011, 13:06

 

Life is full of surprises and serendipity. Being open to unexpected turns in the roed is an important part of success. If you try to plan every step, you may miss those wonderful twists and turns. Just find your next adventure - do it well, enjoy it - and then, not now, think about what comes next.
- Conoleeza Rice 

 

 


voldtekt

 • 10.10.2011, 20:55

 

Hei dere! Jeg har sett en del på tv nå og lest nyheter. Og det er en ting jeg har veldig lyst til å ta opp med dere. Og det er voldtekt.

Det er faktisk slik at mange blir voldtatt. Det er gjort en undersøkelse som viser at 1 av 10 jenter blir enten voldtatt eller forsøkt voldtatt i løpet av de er ferdige med vgs. Noe som er helt sykt. Det har også vist seg at bare 1 av 100 av voldtektsmennene blir dømt og tatt. Dette er enda sykere. Mange jenter som er modige nok til å anmelde får virkelig ikke den behandlingen de fortjener. Saken blir nedprioritert av politiet og mange får ingen rettferdig dom ettersom de hadde på seg en kort kjole og drakk alkohol - som om det har en innvirkning.. En jente jeg kjenner veldig godt ble voldtatt for snart 3 år siden. Jeg må virkelig si at ingen, ingen, fortjener å gå gjennom noe sånt. Hun har hatt mareritt nesten hver natt, konsentrasjonsvansker, flashbacks og ja, you name it. Og gjett hva, hun har det fortsatt vanskelig, vanskelig for å komme gjennom dagene som går enda det er så lenge siden. Hun fikk ingen rettferdighet i det hele tatt. Hun anmeldte saken og ingenting skjedde. Det er noe som gjør meg helt sinnsykt irritert. Det er utrolig dårlig gjort av staten og de som fikser med sånne ting. Det som skjedde kommer hun til å bære med seg resten av livet.

Hvis dere spør etter min mening om voldtekt så er den veldig klar. Det er aldri jenta sin feil. Uansett hva hun har på seg eller hvor mye hun har drukket. Ett nei er ett nei, og de som ikke forstår det har et problem. Og jeg må si jeg syntes synd på de mennene som er så desperate at de må tvinge andre til å sex med seg, virkelig. For det er helt sykt at ett menneske kan gjøre noe sånt mot et annet.. Og de som gjør det er syke i hodet og kommer ikke til å få ett bra liv med seg selv. 

Hva er deres mening om voldtekt? Jenta eller mannen sin skyld?

10 ting om meg

 • 02.10.2011, 13:40

♥ Jeg gråter av The notebook, hver eneste gang jeg ser den


♥ Jeg hater føtter, noe av det ekleste


♥ Jeg elsker høstvær


♥ Når inn for en ting, gir jeg som regel ikke før jeg får det til


♥ Jeg hater å krangle med mennesker!


♥ Jeg er litt småredd for krabber


♥ Jeg har en kjæreste som har vært min beste venn i litt over to år


♥ Jeg tenker altfor mye på uviktige ting


♥ Jeg elsker å lese bøker


♥ Jeg syntes Big Tasty er den beste burgeren på McDonalds

listen

 • 21.09.2011, 13:03

til gutten min

 • 17.09.2011, 16:19

Hei alle sammen! Ett lite innlegg til gutten min som har bursdag i dag. Gratulerer med dagen kjæresten min! Jeg håper du koser det utrolig mye i dag. Jeg er utrolig glad i deg <3

everyone make mistakes

 • 12.09.2011, 11:59


The greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one 
- Elbert Hubbard 

noe jeg elsker

 • 11.09.2011, 19:10

Noe jeg elsker er høsten! Sånn helt seriøst! Det beste været er når det er overskyet, når det ikke regner, det blåser og luften er litt varm. Jeg bare elsker det! Det er ett skikkelig tenke-vær som gjør meg utrolig rolig og i godt humør! Hva syntes dere om dette?

skoleordning = subway

 • 09.09.2011, 10:24


Halla babes!

<3


Haha dødssøt! 

Hei alle sammen! Ville bare dele noe med dere, nemlig det at Greveskogen vgs har verdens beste ordning når det gjelder timer! Har faktisk tenkt på å skirve om dette lenge, men i går så tok vi noen bilder, så da ble det enkelre å skrive om det, hvis dere skjønner?

På greven er det nemlig sånn at vi har fritimer. Jeg gruet meg skikkelig til å starte 8 hver dag og slutte 3, for jeg må stå opp 6 og er ikke hjemme før 4-5 tiden. Men så fikk jeg ukeplanen, og vet dere hva? Vi har ikke èn full dag med fag alle timene. Enten slutter vi en time senere eller starter en time tidligere. Men som i går, på torsdag, så har vi to timer fri etter storefri. Det blir til sammen tre timer fri. Så på torsdager er dagene vi jentene drar på McDonalds eller Subway eller lignende. I går var vi på Subway. 

Jeg vil faktisk si at jeg er utrolig glad for disse fritimene vi har, for vi kan få samlet ny energi og vi får motivasjon til å fortsette skoledagen, virkelig bra påfunn av skolene det her! Har dere fritimer på deres skole? Hva syntes dere om de? Og hva syntes dere om bildene? 

good girls keep diaries

 • 08.09.2011, 09:44

 

''Someone once said: it's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time. Me... I just wanna live a life I'm gonna remember. Even if I don't write it down.'' - Onetreehill 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

better things can fall together

 • 03.09.2011, 23:49

 

 

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together." 

-Marilyn Monroe

verdens beste mamma

 • 15.08.2011, 17:53

Hei dere! Ville bare stoppe innom for å si GRATULERER MED DAGEN MAMMA ! Jeg er kjempeglad i deg og du betyr utrolig mye. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg her i verden. Håper du koser deg masse i dag <3
Gratulere henne med dagen dere også?

Here it comes

 • 30.05.2011, 18:18Hvilken karakter har du i spansk? - Stolt over å kunne si at jeg har 3

Yndlingsfag på skolen? - Må bli engelsk eller RLE

Hva har du i snitt? - Til jul i fjor hadde jeg 4,3 og har ikke fått hele karakterkortet enda, så kan ikke si noe om i år.

Er du glad i søsteren din ? Er hun kul, pen, søt og grei? Er hun plagsom ? - ja, til alt sammen <3<3

Hva heter bestevennene dine? - Jeg mener det er sånt man ikke skal dele på internettk, alltid noen som blir sure over det. Men de nærmeste vet godt hvem de er.

Hvorfor begynte du å blogge? Hvor lenge har du blogget? Syntes du det er morsomt? - Jeg begynte vel egentlig fordi alle andre gjorde det, for snart to år siden. Så glemte jeg passordet et år, så begynte jeg igjen nå. Og nå gjør jeg det fordi jeg syntes det er morsomt og fordi det har blitt en del av hverdagen min å gjøre det.

Cola vs Fanta? - Jatakk begge deler!

Vaniljeis vs saftis? - Saftis!!!!

Liker du all mat? - Jeg liker det meste og elsker å smake på ny mat.

Har du kjæreste? Nei, har ikke det.

Hvaslags sminke og hårprodukter bruker du? - solpudder,foundation,eyeliner og mascara. Bruker ikke noe særlig med hårprudukter.

Kan du legge ut bilde av sminken du bruker? - Japp, here it is


Hva er ditt favorittplagg akkurat nå? My boyfriend shorts!Har du farget håret før? hvilken farge? - Håret mitt har vært mørkemørke brunt og tilogmed rødt..

hvor henter du inspirasjon? - Fra mine venners blogger og andre blogger jeg er innom nå og da

hva er din favoritt stil? - Har vel egentlig ingen, kan gå for det meste. Bortsett fra helt svartkledd. Det er bare skummelt..

Hva gjør det glad? - Det skal ikke så mye til å gjøre meg glad egentlig, haha. Men jeg blir veldig glad når noen viser at de er glade i meg eller sier fine ting til meg. Jeg blir også glad hvis jeg vet jeg har hjulpet en annen person på en eller annen måte.

Hvor høy er du ? - 175 eller noe

Hva gjør du hvis du ikke har Internett en dag ? - Drar på McDonalds <3<3

Hvor får du penger fra ? - Jeg jobber hjemme og jeg får penger hvis jeg får gode karakterer

Hva slags filmer liker du ? Alle slags filmer, egentlig

Kjenner du alle vennene du har på facebook ? - Kommer an på hvordan du ser på det å kjenne en person egentlig. Jeg mener at å kjenne en person er å vite hvordan han/hun er og vite ting om dem, ikke bare å ha hilst på dem en gang. Så hvis vi går etter min versjon, nei.


Hva skal du i sommerferien ? - Hellas og Tyrkiaa <3

Gruer du deg til å slutte på borgheim? - Litt ja og litt nei

Hvordan syntes du en bestevenn skal være? -  En bestevenn må være en jeg kan stole fullt på, være snill ikke bare mot meg men mot andre også, få meg til å komme i godt humør og forstå meg. Personen må også være ærlig.

Hva syntes du er best med skolen? - sosialt

Hva er det flaueste du har opplevd? - Altfor flaut til å dele

Har du piercing noe sted? i så fall hvor å var det vondt å ta? - Har piercing i navlen og ja - jeg holdt på å dø av smerter!

hva liker du best ved å blogge? - At jeg får noen å dele ting med :)

yndlingssang akkurat nå? - Dominoes av Anine stang


Hva gir deg motivasjon til å forsette å blogge? - Leserene mine og de fine kommentarene jeg får av dere:)

Har du noen søsken ? - Ja, en lillesøster som heter Viktoria.

Hvem fra tjøme er mest awesome???? og hvordan vil du beskrive han/hun ? :D - Vel, det kan vel ikke bli noen andre enn Filip Carlstedt Hanssen! Hmm, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive deg, men du er kjempesnill og jeg kan stole på deg. Du er jo også kjekk da, sefffffffff!


HVORFOR ER MARTINE EN SÅ SINNSYKT BEST BESTEVENN? - Hahaha, fordi jeg kan snakke med henne om absolutt alt og hun er alltid ærlig mot meg. P.S. - i love you too !
 
Hvilket kamera har du? - Nikon D70s
 
Hvilken mobil har du? - Xperia x10 mini
 
Hva en yndlingsprogrammene dine? - One tree hill, Vampire diaries og Gossip girl - i think!
 
Hvor ofte trener du? Og er du aktiv? - Hehh.. Jeg var litt aktiv en gang, så ble jeg det ikke, så ble jeg det. Men den siste måneden har jeg ikke trent en eneste gang.. Creapy
 
har du dyr? / hvilke ? - jeg har en supersøt katt som heter Anne.


Hvilke blogger på topplista leser du? - Andrea Badendyck og Ida Wiik.
 
tcmn eller tuvaw? Tuvaw. Det er ikke det at jeg ikke liker tcmn, hun er sikkert en sykt søt jente. Men det er bare noe med bloggen hennes som får meg til å ikke like den..
 
hva syntes du om nerder som blir assholes ?  - Hate it!
 
3 ting du elsker? - Gutter som viser følelser, å være blant folk jeg er glad i og ha det gøy! haha

3 ting du hater? - Folk som skal leke dyr på bussen,  brunkremskille mellom halsen og hodet - jeg takler det ikke, må gå bort å ta det bort på folk med en gang.. Og personer som er fake. Haha, kunne egentlig ha ramset opp mye her, men.
 
hvem er kjell kristian? dere er veldig søte sammen, holder dere på? hva syntes du om han? - Haha takk for det! Kjell-Kristian og jeg er bare venner. Det jeg syntes om han er vell at han er en utrolig god person. Han vil ingen noe vondt. Han er ærlig og man kan stole på han. Han er en person som alltid får meg til å føle meg bedre. Og er en av de personene som betyr mest for meg her og som alltid er her for meg. Han er min beste venn.
Haha langt svar:p
Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? - Det vet jeg egentlig ikke.. Haha

Hvilken film er den beste du har sett? - Jeg vet egentlig ikke. Har sett mange bra filmer :)

Har du noen forbilder? - Egentlig ikke, nei :p

Hva er din største drøm? - Haha den deler jeg ikke her :)

Er det èn sak du brenner for? - Ja faktisk. Det at hvis man smugler narkotika eller raner en bank, kan man få flere år i fengsel enn hvis man voldtar noen/skader andre personer. Det syntes jeg er helt utrolig teit!
 
Sånn! jeg har kuttet ut noen av spørsmålene, for jeg føler dette innlegget ble utrooolig langt. Men håper dere er fornøyde med svarene, lurer dere på noe er det bare å spørre! :)
 

Manchester United

 • 28.05.2011, 15:56
Julie Daae og Kjell-Kristian Firing Hansen heier på Manchester United i kveld! Hvem heier du på ?

topplisten på blogg.no

 • 23.05.2011, 17:55Hei kjære lesere! Her kommer minmening-innlegget jeg lovte dere. Jeg skrev ned alle forslagene, takk for dem btw, på lapper og trakk et tema jeg skulle skrive om. Det ble Topplisten på blogg.no
Jeg har vurdert om jeg skal skrive en lang tekst eller en kort tekst og tenker at 50 - 60% av dere leser aldri hele teksten uansett, så jeg kom frem til at jeg bare skriver det jeg mener,så får de som gidder å lese lese og de som ikke vil, de kan drite i det :)

Vel, så var det det å begynne. Kan jeg begynne med å si at det er gangske mange meninger om blogglisten på blogg.no og jeg vet at de fleste bloggere mener forskjellig om den. Jeg syntes den er helt grei, og noen av dere lurer kanskje på hvorfor. Noen av dere liker helt sikkert ikke at folk fra Paradise kaprer hele listen, men da har jeg noen ord til dere - så fort paradise er over faller de ned. Ihvertfall etter noen mnd. For de er rett og slett ikke gode nok til å bli værende der, den eneste grunnen til at folk leser bloggene, tror jeg - er at de er kjendizzrrr!

Noen folk hører til å topplisten og noen gjør det ikke. Jeg kan stå for det jeg sier nå, som er at noen på topplisten virkelig ikke hører hjemme der og at jeg har lest blogger som er mye mer aktive og med mye mindre skrivefeil som fortjener å være der. Men som ikke er der. Og det er jo litt trist, men that's life!

Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan skrive om topplisten.. Jeg syntes den er helt grei, litt urettferdig, men det meste i livet er det. Jeg syntes det er bra at noen er der, for noen fortjener det virkelig ! Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre i en kommentar under her! Sorry for at innelgget ble langt og credz til deg som gadd å lese det! haha. Hva syntes du om topplisten på blogg.no?

den nye tommylife 2 ....

 • 21.02.2011, 22:49

video:capture201102217


jeg vet det er en innleg under, med samme video, men det var noen som ikke fikk sett den, får dere sett denne`?

den nye tommylife ??

 • 21.02.2011, 22:37


Vi bare tuller på denne videoen, for de som ikke skjønte det!
Men besøk bloggen - solumlife.blogg.no

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits