juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

29 DESEMBER

 • 29.12.2013, 14:26

Heihei! Har ikke vært våken i mange timer, men det jeg har gjort i dag er at jeg har jogget meg en tur, og spist frokost. Veldig veldig spennende, jeg vet. Men når jeg satt og spiste frokost kom pus bort og trengte kos, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve det nye kameraet mitt i dagslys, noe jeg ikke har gjort før.

Hva gjør dere denne søndagen?

JENTEKVELD

 • 28.12.2013, 23:23

Heihei! Etter jobb i dag møtte jeg Silje og så dro vi å handla litt inn til jentekeveld. Hadde egentlig tenkt til å bake kake eller muffins, men ble fort hjemmelaga pizza. Nå har vi ligget og sett på litt filmer, sett på klipp fra The Ellen Show og Senkveld. Har vært en utrolig bra kveld!
Hva har dere gjort i kveld?

27 DESEMBER

 • 27.12.2013, 18:30

Heihei! Nå har jeg prøvd å endre litt design og header osv, men er ikke helt ferdig - så skal ikke se helt sånn her ut! I går sov jeg over hos Helene, i dag har jeg vært å spist meg Julie og nå er jeg endelig hjemme i senga mi. Tror jeg blir her i dag, ettersom jeg skal på jobb i morgen tidlig.

Og så ville jeg bare legge ut bilder av det nye kameraet jeg fikk til jul, fordi jeg er så glad i det allerede. Vet disse bildene ikke er av topp kvalitet, men gjorde det lettest mulig og brukte iphone.

Fikk dere noe dere ønsket dere til jul?

BEAUTIFUL

 • 26.12.2013, 15:04

Har noen av dere hørt om Katie Piper?? Hun var på vei opp i modell bransjen og hadde egentlig et veldig bra liv, helt til hun ble forelsket i feil gutt. Hun opplevde grusomme ting med denne forferdelige mannen og det hele endte med at han hev syre i ansiktet hennes og ødela det helt. Denne handler om livet hennes, både litt før, men mest etter. Har begynt å lese den, og går virkelig inn på meg.

Har dere lest den?

 

24 DESEMBER

 • 25.12.2013, 21:02

Heihei! Det er visst en slags trend å skrive om juleaften på blogger i dag, så får vell gjøre det jeg også. Haha! Dagen i går startet med jobbing, noe som faktisk var veldig koselig. Etter jobben dro vi rett til mor og far i Drammen. Når vi kom dit dro vi rett i kirken, noe som er en tradisjon hos oss. Etter dette kunne jeg endelig slappe av litt før middagen. E l s k e r julemiddag, spiste selvfølgelig alt for mye. Var utrolig koselig å faktisk være hjemme i år, og hos min egentlige familie. Var veldig veldig dårlig på å ta bilder i går, men har ett par som jeg kan legge ut.


Når det gjelder gaver fikk jeg så my fint! Hadde ikke forventet å få så mye som jeg ønsket meg, så det var veldig veldig gøy! Kan legge ut ett lite innlegg om gaver og slikt senere, om det er noe dere vil se? Akkurat sitter jeg å ser på tv med mamma og tenker litt på om jeg orker å finne på noe i kveld, eller om jeg bare skal ligge her.

Ellers håper jeg alle hadde en strålende julefeiring!! 

KVELDEN FØR KVELDEN

 • 23.12.2013, 23:13

God kveld alle sammen! Egentlig litt utrolig at det faktisk er julaften i morgen. Har egentlig ikke tenkt så mye over det ettersom disse dagene har gått helt i surr for meg. Etter at jeg kom hjem fra jobb i dag så mamma og jeg på Grevinnen og Hovmesteren på tv, spiste pepperkaker og drakk gløgg. Og endelig fikk jeg en ørliten julestemning.

Ellers i livet har jeg endelig fått meldt meg på for å ta TOEFL testen, som jeg trenger for å gå på skole i USA, jeg har lagt inn søknader her og der og er godt i gang med å nesten bli ferdig med hele søkeprosessen. Det og jobb er vell det eneste jeg har holdt på med i det siste, og er helt ærlig totalt utslitt. Gleder meg faktisk veldig til i morgen, for etter jobb skal vi dra til mor og far, og møte resten av familien. Så det blir en veldig koselig dag.

Nå skal jeg fikse ferdig en liten julegave før jeg rett og slett slokner. Skal opp tidlig i morgen så er vell egentlig like greit.

Hva har dere gjort i kveld?

ENDELIG

 • 20.12.2013, 22:01

Heihei! I dag var det endelig siste dagen før ferien. Dette halvåret har egentlig gått veldig fort, så gleder meg veldig til å bare være ferdig med alt.

Etter skoleavslutningen i dag dro jeg på cafe med noen jenter før jeg startet på jobb. Når jeg kom hjem i dag hadde mamma pynta treet og det var så koselig her, så måtte bare ta bildet. Grunnen til at bildet av treet er så uklart er fordi det ser så pjuskete ut. Altså ikke et fint tre. Så tok litt klare bilder av julepynten istedenfor. 

18 DESEMBER

 • 18.12.2013, 20:13

Heihei alle sammen! Halvveis i uka allerede!!! Tiden får helt sykt fort for tiden.. Få endelig juleferie på fredagen, så det blir vell ukas høydepunkt. Ellers vill jeg egentlig bare stoppe innom å si natta til alle sammen. Er så trøtt for tiden så legger meg tidlig nå som jeg har sjansen!

Når får dere juleferie?

JULEGAVETIPS

 • 16.12.2013, 21:56

Heihei! Har alle kommet godt i gang med julegavene enda? Skal være ærlig å si at det har ikke jeg i det hele tatt, har fått tak i to gaver og that's it. Men i dag vil jeg gi dere et lite julegavetips!! Nemlig personlig deksel. Vet jeg har lagt ut ett innlegg om dette før, men vi har nå fått lukusdeksel. Nå kan dere printe deres eget bilde inn i dekselet istedenfor å klippe ut et bilde å legge det inni!Har laget et likt ett og skal sende det over til USA. Gleder meg!! Haha. Ellers så kom jeg hjem fra jobb for en time siden og nå skal jeg øve på en prøve jeg skal ha i morgen før jeg legger meg!

Hva syntes dere om dekselet?

ØNSKELISTE

 • 11.12.2013, 20:43

Heihei! Har egentlig ikke hatt tiden til å tenke på julegaver og at det snart er jul - er bare så mye som skjer. Men nå kommer jo spørsmålet; Hva ønsker du deg til jul? For å være ærlig har jeg vært litt usikker, har bare vært sikker på gaver jeg ønsker meg fra mamma og pappa. Men nå har jeg tatt meg tiden til å gå inn i meg selv og funnet ting jeg ikke visste jeg ønsket meg, før i dag! Haha!


Nå som kameraet mitt er halvveis ødelagt, er dette kameraet #1 på ønskelisten

Ønsker meg smykker fra Marc by Marc Jacobs og store kjeder
Og kjoler, fra litt forskjellige steder,


Som dere ser så er det ikke så mange finkjoler jeg ønsker meg. Har fått helt dilla på kjoler man kan bruke til vanlig bruk.

Hva ønsker dere dere til jul?

WINTER

 • 11.12.2013, 12:43Hva syntes dere?

THE SAT

 • 06.12.2013, 17:08

Heihei! I dag har vi hatt fagdag i friluftsliv og gått på tur. Vi lagde pizza ute i naturen og satt opp gapahuk. Syntes egentlig turen var veldig grei, ettersom vi ikke gikk så langt, og ikke sov over - men var fortsatt småkaldt ute.


Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen for å få vekk bållukta og bli ren, og nå sitter jeg å søker litt. Har nemlig veldig lyst til å dra tilbake til USA så fort som mulig, så må begynne med forberedelser for college nå. Har funnet ut at jeg må ta SAT, og har søkt litt om å melde meg på osv. Utrolig mye som må gjøres, og langt ifra så enkelt som å dra på utveksling - så begynner å bli litt usikker. Alt jeg vet er at jeg vil tilbake for å dra på skole, men kanskje college blir litt for mye å jobbe med mens jeg enda går på skole her hjemme. Vi får se hva som skjer, skader jo ikke å søke!

Vet dere hva dere vil studere enda?

BROILER

 • 04.12.2013, 19:46

Heihei! Som dere vet var jeg på Broiler konsert i går, og må unnskylde skrivefeilen i går. Nå heter de bare Broiler!! Visste ikke det, men nå vet dere det også! Var veldig gøy, og de nye sangene er verdt å høre på! Eneste negative jeg kan komme på er at jeg skulle ønske de spilte lenger, for det var så god stemning og kvelden var helt super!

Har dere hørt de nye sangene? 

DJ BROILER

 • 03.12.2013, 17:04

Hei hei alle sammen! I dag starter Dj Broiler på release konsertene, her i Tønsberg!! Så da skal jeg selvfølgelig dra for å se på, har hørt noen av de nye sangene og syntes de er dritbra. Så nå sitter jeg hjemme hos Silje og skal spise litt før vi starter å vorse. Så skal vi inn til byen. Anbefaler alle som kan å dra på konserten i dag, blir 
Så om du kan, ta turen innom!

 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits