juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

CALIFORNIA - SAN FRANSISCO

  • 30.12.2012, 07:25

Hei! I dag dro vi inn til san fransisco. Og jeg tilbringte dagen med Sebastian, som jeg kjenner fra hjemmefra. Var kjempekoselig!

Nå har jeg akkurat kommet tilbake til hotellet og skal legge meg. Haha sorry for kort innlegg i dag, men er veldig trøtt..

Hva har dere gjort i dag??

CALIFORNIA DAG 2

  • 28.12.2012, 06:57

Heihei! I dag kjørte vi opp i fjellene for å stå på slalom! Hadde det kjempe gøy for Marra og jeg lagde våre egne løyper inne i skogen! Haha høres skikkelig teit ut, men var kjempegøy!

Hva har dere gjort?

CALIFORNIA DAG 1

  • 27.12.2012, 05:08

Heihei! I går landet vi i San Fransisco og kjørte opp til Sacramento. Vmammaen min et herfra så vi har besøkt litt familie i dag. Og vi har besøkt den gamle delen av Sacramento. Denne byen er også hovedstaden til California så var å besøkte det huset hvor guvernøren og sånn jobber.

Hva har dere gjort i dag?

MIN JUL I AMERIKA

  • 25.12.2012, 18:14

GOD JUL DERE! I går feiret jeg ikke jul, var litt trist. Men amerikanerne feirer den 25, altså i dag. Så det vi gjorde i går var at vmammaen min tok meg med på en NORSK gudstjeneste! Der sang de norske julesanger og det var noen norske som var prester osv. Så det var utrolig utrolig bra! Så hadde vi risengrynsgrøt til middag med mandel og marsipangris til vinneren! I dag stod vi opp klokken 8 og begynte og åpne presagner, for det er sånn de gjør det her! Og alle har en strømpe med masse forskjellige greier i, og de fylte min også - utrolig søtt! Til og med hunden hadde sin egen strømpe!

HAha sykt søt! 

Så nå skal jeg begynne å pakke for om noen timer så reiser jeg og vfamilien til CALIFORNIA!!!!! gleder meg helt ekstremt! 

Hvordan var deres jul?

 

EN TRADISJON JEG VIL TA MED HJEM

  • 23.12.2012, 04:21

Heihei! Vet det er veldig lenge siden jeg har blogget nå, faktisk to uker. Det er ny rekord! Men ja, er veldig opptatt om dagen og har vært opptatt i hele dag! I dag har jeg kjøpt ferdig ALLE gavene, endelig. Nå må jeg bare lage kort så er jeg klar. Noe annet  jeg har gjort i dag er å bake julekaker og laget julemiddag. Vi hadde nemlig norsk julemiddag i familien i dag også hadde vi middagsgjester. Var kjempekoselig! 

Men så var det tradisjonen jeg ville ta med hjem til Norge! Det er ugly sweater day! Dagen før juleferien så går alle med julegensere! Er bare helt utrolig koselig og utrolig morsomt, for folk er med på det! Til og med lærerne på skolen!

Noe annet som skjedde på fredag var ikke fullt så koselig. Som de fleste vet skulle jorden gå under på fredag og noe dere også vet er at vi hadde en skoleskyting i Connencticut. Så på fredag etter trejde time var det veldig mange politikonstabler på skolen, sikkert for å sjekke at alt gikk som det skulle. Jeg var på i ''mallet'' det er et sted alle står og snakker osv før timene. Og plutselig hørte jeg noe som hørtes ut som et skudd. Først skvatt jeg veldig, så begynte folk å få panikk og folk begynte å løøpe. Alt skjedde veldig fort og plutselig var jeg ute av skolen sammen med en haug andre. Jeg og noen venner kom oss inn i en bil og begynte å kjøre, og det var det mange som gjorde. Og jeg klarte faktisk ikke tenke klart og var veldig veldig forvirret over det som akkurat hadde skjedd. 

Vi fant ut at det hele var en SPØK noen hadde gjort. Han som gjorde det hadde bare avfyrt noe fyrverkerigreier. For det første, utrolig utrolig utrolig respektløst rett etter Connecticut! For det andre, dette har skjedd i virkeligheten, og det er faktisk ikke noe å tulle med i det hele tatt. Jeg kan ærlig si at jeg løp for livet og var dødsredd og skalv i en time etterpå. 

Hva syntes dere om denne spøken? Og hva syntes dere om genser-tradisjonen?

SNØ, JULEPYNT OG JULETRE

  • 10.12.2012, 00:57

Heihei alle sammen♥ 'Når jeg våknet i dag var det masse snø ute, ble utrolig glad! Nå kan vi endelig begynne å ski, ake og ha snøballkrig! Haha, har gledet meg leeenge. Så i dag har vi satt opp julepynten og pyntet juletre. Juletreet er ganske likt som det hjemme bortsett fra at de har mange forskjellige lys på og ikke bare julekuler, men nisser, engler, ord og til og med flamingoer! 


Og jeg lærte dem å lage en julelykt som dette♥

Hva har dere gjort i dag? 

S/O til Krispoooooo, loveya

BILDEDRYSS FRA CHICAGO

  • 09.12.2012, 15:59Ett favorittbilde?

ANTREKK I GÅR; CHICAGO

  • 09.12.2012, 15:10

 

 

THE CITY NEVER SLEEPS AT NIGHT

  • 09.12.2012, 06:05


//Chicago


PEPPERKAKEHUS

  • 05.12.2012, 03:02

Heihei♥ Da har Marra og jeg endelig fått laget pepperkakehuset vårt! Brukt et par timer på å dekorere og ordne nå og det var veldig veldig gøy! Nå sitter jeg å hører på norsk julemusikk og savner hjemme.. Haha. 

Har dere laget dette enda?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits