juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

GODT NYTTÅR

 • 31.12.2011, 18:39HÅPER DERE FÅR ETT GODT NYTT ÅR!!!!!!

EN LITEN TANKE

 • 31.12.2011, 16:08

Hei dere! Tenkte jeg ville skrive litt om nyåttarsaften nå, for om noen timer går vi faktisk inn i ett nytt år. Så jeg vil dere alle skal tenke over dette året som har gått. Alle ting dere har gjort feil og riktig. Alle dere har såret og gledet. Og alt dere har gjort. Og når dere har tenkt over dette vil jeg dere skal tenkte på om dere kunne gjort noe annerledes. Er det noe dere angrer på? Er det noe dere skulle ønske dere hadde gjort?

Jeg har laget meg noen nyttårsforsetter, de er hemmelige, men poenger er at det burde alle gjøre. For nyttårsaften handler om å gjøre ting annerledes. Nytt år, nye muligheter.

TITANIUM COVER

 • 30.12.2011, 23:40

Like / Dislike?

DET BESTE Å SPISE

 • 30.12.2011, 20:35

åååh denne pizzaen er bare den beste jeg vet om! Jeg kan faktisk klare å spise en hel sånn her ALENE! Jeg aner ikke hvorfor, det er jo ikke noe spesielt fyll eller noe, men den er bare så god! Heeelt extreme! Vet dette er et veldig random innlegg, men ville bare dele dette med dere da.
Har dere en favourittpizza? 

CAFEBESØK

 • 30.12.2011, 15:23

Hei dere! Nå er jeg på cafe opus med Helene, Sofie og Rikke.

Hva gjør dere nå?

NATTAINNLEGG

 • 30.12.2011, 02:05

sov godt og drøm søtt sweethearts! Nattaklem fra oss

UT PÅ NYE EVENTYR

 • 29.12.2011, 20:50

Jaa, jeg vet - utrolig fine bilder.. Men vi rakk ikke ta noen nesten for vi må løpt til bussen. Helene og jeg skal nemlig ut på nye eventyr i dag! Tihi. Kos dere

TACONIGHT

 • 29.12.2011, 18:34
FOR ALLTID

 • 29.12.2011, 16:09Er egentlig ikke noe glad i dansk, forstår det liksom ikke. Men denne sangen er så søt, og jeg forstår den! Så hør på den og fortell hva dere syntes ?

GOOOD MORGEN

 • 29.12.2011, 13:41

God morgen alle sammen ! I går dro Siv og jeg først på kino og så new year's eve, den var utrolig bra - abefales! Så dro vi til Magnus med Nicolay og Amund og var der og hadde hangover-marathon, veldig koselig. Etter det sov Siv hos meg, men hun måtte dra tidlig i dag så nå er jeg alene.. Haha. Hva gjorde dere i går?

TJUEÅTTENDE DESEMBER

 • 28.12.2011, 15:41


 close-up er kult da

God morgen alle søte leserne mine! Nå hadde jeg snart tenkt til å dra å møte Siv. Det blir utrolig koselig! Tar med meg kameraet så skal prøve å ta litt bilder til dere! Hva skal dere i dag?

 

NY BAG FRA JENTENE MINE

 • 28.12.2011, 14:10


Fikk en litt forsinket julegave i går fra jentene mine. Tusen taaakk ! Loveyou

Hva syntes dere om den ?

DETTE LUKTER HIMMELSK

 • 28.12.2011, 12:43

Dette er en julegave som jeg fikk til jul. For dere som kjenner meg vet dere at jeg elsker kokoslukt. Også fikk jeg ett helt sett da! Sånn dusjssåpe, body scrub, fuktighetskrem osv, alt i kokoslukt! Så nå gleder jeg meg bare utrolig til å bade og dusje og alt! Har dere en sånn favorittlukt?

 

RIKTIG UNDERTØY ER VIKTIG

 • 27.12.2011, 22:38

Heihei! Hadde tenkt til å vise dere undertøyet jeg kjøpte i dag. Jeg er en sånn person som sliter noe helt sykt med undertøy-shopping. Jeg klarer aldri å finne en bh jeg liker og det er helt utrolig slitsomt! Kan bruke opptil flere timer å bare se etter en, så nå kan dere forstå jeg er glad jeg endelig fant noe! Så, disse bh-ene her er fra Cubus og de er veldig fine for de passer liksom puppene da.. Dere jenter skjønner helt sikkert hva jeg mener?

Sliter dere med å finne riktig undertøy?

I KEEP GIVING YOU UP

 • 27.12.2011, 20:10

Tnåå, denne er nydelig ! Liker eller ikke?

EN DEL AV MEG

 • 27.12.2011, 19:06


loveyou

Hei dere ! tok noen bilder av celine i dag da. Hva syntes dere?

T U E S D A Y

 • 27.12.2011, 12:01

Gog morgen alle sammen! I dag føler jeg meg faktisk ganske pigg, eller hva det heter.. har klart å ordne meg på bare en time og det er ny rekord! Ska nemlig møte Celine i byen nå og kjøpe litt nytt undertøy. Tar med meg kameraet så dere får bilder fra dagen når jeg kommer hjem.
Håper dere alle har en strålende tirsdag!

NYE MENNESKER KAN VÆRE BRA

 • 26.12.2011, 22:03

Heihei alle sammen ! Ett tema jeg vil ta opp i dag er popularitet og vennskap. Jeg har skrevet om det før også tror jeg, bare i en litt annen setting. Men denne gangen tenker jeg på mennesker som ikke er venner med andre fordi de er annerledes.

Jeg kan ikke telle på en hånd hvor mange mennesker jeg kjenner som ''bruker'' hverandre for status, som ikke gidder å i det hele tatt snakke med andre og som tror de er best av alle. Og sånne mennesker irriterer meg virkelig utrolig! Jeg skjønner jo at om du er i en ''gjeng'' så går du ikke helt random bort til en person og sier : hei skal vi leke? - det er jo forståelig. og det er ikke det jeg mener! Jeg mener sånne som dømmer andre fra hvem de er venner med og hvordan de kler seg, sånne mennesker syntes jeg synd på! Bare tenk hvor mye de går glipp av! Jeg har noen venner jeg helt ærlig aldri trodde jeg kom til å bli venn med, men når man har blitt ordentlig kjent med personer kan de vise seg å være fantastiske!

Hva mener dere om dette?

REDIGERING KAN VÆRE SKUMMELT

 • 26.12.2011, 21:33

Hei dere! Ville ta opp noe med dere som jeg har tenkt skikkelig på i det siste. Og det er bilderedigering. Om man har kviser, kan man redigere de bort, om man vil se tynnere ut kan man gjøre det. Og jeg syntes det er skikkelig skummelt egentlig. Man må kanskje være litt proff for å redigere seg selv tynnere osv men sånn som meg da, dette her har jeg redigert: 

Dere ser jo en forskjell? Og nei, dette her er ikke meg om dere skulle tro det. haha. Dette er redigert på ett gratisprogram på nettet. Om man har andre programmer så kan man jo også redigere andre, mer kompliserte ting, men det kan ikke jeg da.. Haha. 

Har dere noen gang redigert dere annerledes? 

FINT VÆR DA

 • 26.12.2011, 15:39

Hvordan er deres vær? har dere snø eller ikke?

NECKLESS

 • 26.12.2011, 11:44

Heei dere! Ville vise dere smykket jeg fikk av lillesøsteren min til jul fordi jeg syntes det var så fint :)

Hva syntes dere om det?

SOME DAYS ARE GOLD FOREVER

 • 25.12.2011, 21:25

Like/Dislike?

SING IT OUT LOUD

 • 25.12.2011, 19:53


Bare fordi jeg liker å ta bilde av ting med den nye linsen.. 

Da skal lillesøsteren min og jeg synge litt på wii! haha, det blir utrolig gøy, elsker singstar :D:D

FINALLY

 • 25.12.2011, 18:36

Heihei dere! Nå vet jeg det er en stund siden denne bloggen har blitt oppdatert, men jeg har vært og kost med med familien min.. så ja. Men i går fikk jeg eeendelig ny linse, så nå kan jeg ta bilde MYE nærmere ting, så jeg har testa det litt ut da :D

Her er den da, om noen lurer på hva slags det er 

Hva syntes dere om bildene? Hva var det fineste dere fikk til jul?

THIS IS FOR YOU

 • 24.12.2011, 13:11

Heihei! Da har jeg tatt bilder med nisselua for å vise alle at det er jul. Alle som blogger legger vell ut ett sånt innlegg i løpet av dagen, så det blir nok veldig kjedelig å se det samme overalt. Men jaja, what to do?
Stoppet bare innom i dag for å ønske alle en veldig god jul og jeg håper alle koser seg i dag!


I'M FALLING TO PIECES

 • 23.12.2011, 19:35

Syk stemme denne lille jenta har! Sykt søt er hun også! Hva syntes dere?

KVELDEN FØR KVELDEN

 • 23.12.2011, 17:14

Heihei alle sammen! Nå er det bare litt over 6 timer igjen til juleaften, men trenger vell egentlig ikke å fortelle dere det, det er noe dere allerede vet.. Pleier egentlig å glede meg men får det liksom ikke helt til i år. For det første er det ikke snø ute, det er varmegrader, jeg har ikke noe å ha på meg og jeg vet ikke hva jeg får som gaver. Det er jo ikke såå gøy om man ikke får det man ønsker seg liksom .. Så joda.
Har dere julestemning? Gleder dere dere til i morgen?


TØRRE LEGGER I DESEMBER?

 • 23.12.2011, 14:31

Heihei! Vi pleier alle å få litt mer tørr hud om vinteren, så jeg ville anbefale denne fuktighetskremen! Haha. Jeg har brukt Nivea-fuktighetskrem så lenge jeg kan huske, kuuuult! 
Bruker dere fuktighetskrem? 

VI PRØVER NOE NYTT

 • 23.12.2011, 13:37

Heihei alle sammen! som dere vet ble alle bildene mine sletta i går.. Så i dag var pappa og jeg på en fotobutikk for  å sjekke om det var noe som kunne reddes, det var det ikke.. Så alle bildene jeg tok i går da jeg var på lunch med den gamle gode klassen min  er borte vekk.. Og det er utrolig trist! Men vi fant ut at minnekortet mitt var ødelagt, så jeg har kjøpt et nytt ett som kan ha flere bilder på seg! Bra vi fant ut dette nå og ikke på en feire da, om vi skal se den positive siden her!


Dusteminnekortet som herpa dagen min i går.. 


Det nye, som virkelig ikke kan skuffe meg ! Daaa blir det fight

Har teknologien svikta deg noen gang?

juliedaae

INGEN GOD MORGEN

 • 23.12.2011, 11:15

Heihei! Håper dere har hatt en bedre morgen enn jeg. For å beskrive dette her så jeg kan begynne med at det er to steder virkelig unngår å gå om jeg kan, det er til legen og tannlegen, egentlig alle slags leger. Noen hater å gå i butikker, dyrehager osv. Mens hos meg er det leger. Jeg får vondt hver eneste gang jeg er der og det er ikke kødd engang! En annen ting som skremmer min verdens mest, bortsett fra tær, er sprøyter. Så i dag har jeg vært på det mest forhatte stedet i min verden og gjort den mest forhatte tingen jeg kan komme på, tatt sprøyte. Og noen av dere tenker sikkert at jeg overdriver nå, men helt seriøst, jeg begynte å skjelve og gråte der inne, og det er lite kult..
Hva er det du er mest redd for i hele verden? 

KOM I BEDRE HUMØR

 • 22.12.2011, 20:40

Heihei! Fikk mange kommentarer på forrige sånn sang-innlegg. Noen lurte på om jeg kunne legge ut en ''gladspilleliste'' også, så da får jeg vell gjøre det! Har bare tatt sanger jeg kommer på i farta, dere som leser bloggen daglig vet jo at jeg pleier å legge ut musikkvideoer og sånt, så om dere vil ha mer sangtips må dere nesten følge med:) !
 

Pixie Lott - Doing fine

Eddy Wata - I like the way

B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic

David guetta ft. Michele Belle - Read your mind

Cascada - San fransisco

New boys ft. The Cataracs & Dev - Backseat

David Guetta ft. Sia - Titanium

David Guetta ft. Jennifer Hudson - Night of your life

 

Har dere noen spesielle sanger dere hører på for godt humør?

VI TENNER ET LYS FOR DE SOM GIKK BORT, OG DE SOM ER MED OSS

 • 22.12.2011, 19:44

Hei dere! Jeg hadde egentlig tatt bilde av lyset mitt og greier, men som dere vet så ble alle bildene mine borte, så jeg får ta ett gammelt bilde. Det er 5 mnd siden utøya-tragedien i dag. Det er noe som går rett innpå meg. Jeg tror ikke jeg helt har skjønt det før nå. Det har liksom ikke helt gått opp for meg at noe så jævli kunne skje..

Det har vært vanskelig for oss andre også, for vi har ikke kunnet vite hvordan vi skal støtte vennene våre på riktig måte. Og jeg tror egentlig vi aldri kommer til å gjøre det. De som var på utøya har opplevd noe vi ikke har, og deler noe vi ikke får vært med på.. Så jeg hadde en liten plan  idag. Siden vi dessverre ikke kan gjøre så mye for de, bortsett fra å la de vite at vi er der for dem og elsker dem - så syntes jeg at i dag skal vi alle tenne et lys for dem.
For dem som gikk bort og for dem som fortsatt lever..

Så jeg har tent lys nå, og alle tankene mine i kveld går til dere!

____________________________________________________________________________________________________

Og til Sofie , jeg har tenkt på deg i hele dag jentami. Jeg skulle ønske jeg kunne være med deg nå, bare holde rundt deg å si at alt skal bli bra.. Vit at jeg er her og tenker på deg! Gleder meg til du kommer hjem så jeg kan gi deg en superstor klem

IRRITERT TIL TUSEN

 • 22.12.2011, 16:54

Hei! I dag har jeg vært på lunch med den gamle klassen min og jeg har tatt masse bilder, og når jeg kommer hjem nå er ALLE borte vekk! og kameraet lever i sin egen verden.. ÅÅH!! Sånne dritt teknologiske ting irriterer meg sykt! Hvorfor skal alt ende i helvette når jeg trenger at det skal funke?? fml fml fml fml fml! Åhhhh. jeg er bare sykt irritert nå.. 

så det ender med at det ikke blir noen bilder i dag, rett og slett. for når jeg tar bilder går det bra, men når jeg skal se på de er de borte igjen. Er så utrooolig sint at jeg ikke klarer å uttrykke meg ordentlig engang.. GUUUD.. 

AND I NEED YOU, AND I MISS YOU

 • 21.12.2011, 23:20

Åååh hørte denne på radioen i dag, sykt søt! 

MAN TRENGER TID FOR SEG SELV

 • 21.12.2011, 21:22

Hei dere! Dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke har blogget så mye på døgnet, det er mest fordi jeg har vært på farten konstant! Jeg har gjort noe hele tiden og har rett og slett ikke hatt tid.. Så nå er jeg endelig hjemme og er utrolig sliten. Vil bare ligge i senga og se på film og være litt med meg selv, om det går bra for dere? Så ha en super kveld alle sammen!

GET THIS PARTY STARTED

 • 21.12.2011, 12:05

Åååh, våknet i dag og bare tenkte JULEFERIE!!!!!!! Det er bare så deilig at jeg kan ikke få sagt det! 

BYTUR

 • 20.12.2011, 14:41

Heihei dere! Nå hadde jeg tenkt meg til byen en tur, skal sove hos celine oppe i re i dag så vet ikke om jeg orker å dra med meg kameraet rundt i byen ettersom det veier en del.. Men vi får se hva som skjer da ! Håper dere alle koser dere i dag!
Hva skal du bruke dagen på? 

HOLIDAY

 • 20.12.2011, 13:06Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kort og grei skoledag. Alt vi gjorde i dag var å se på en forestilling, juleavslutning. Det er noe av det som er bra med å ha dramalinja hos oss, alltid gode avslutninger! 
Hadde dere siste skoledag idag?


UNSPOKEN

 • 19.12.2011, 21:59

Åååh nydelig! Hva syntes dere?

FERDIG FERDIG FERDIG

 • 19.12.2011, 20:41

Heihei! Jeg har ikke vært verdens mest aktive blogger i dag, men om dere lurer på hva jeg har brukt dagen min på er det først å kjøpe inn restene av julegavene for så å sitte i flere timer å pakke inn alle og skrive julekort. Dere får ikke se de andre gavene for de ser ikke ut, jeg er ikke så flink til å pakke inn.. Og dere får heller ikke se julekortete for jeg vil helst slippe mobbingen over hvor dårlig jeg er til å tegne :) :) :) 
Er dere ferdig med gavene enda? 

HVORDAN JEG LAGER HEADER

 • 19.12.2011, 17:40

Hei dere! Fikk så mange spørsmål om hvordan jeg lagde headerene mine både her og på face og alt, haha. Så da lovte jeg å lage ett innlegg om dette i dag. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å forklare! Jeg bruker en side som heter pixlr.com
Her kan du gjøre nesten det samme som i photoshop, bare gratis. Det å lage headere her er vell det eneste jeg kan, så eh.

1. Trykk på pixlr editor

 

Nr.2
Trykk på fil og last opp nytt bilde/åpne nytt bilde

Her kommer det vanskelige. Så må dere trykke på LAG. og deretter åpne bilde som lag, da kommer det andre bilder oppå det andre, så det første syntes ikke. Så trykker dere på rediger --> fri transformering 
Da kan dere bevege dette bilder over eller gjøre det mindre.

4. Nå har du plassert bilde der du vil ha det, som jeg gjorde på bildet over. Så trykker du på viskelærknappen på venstre side og viskler ut det du ikke vil ha på bildet.

Og så er den ferdig :) Håper dere skjønte det for dette brukte jeg veldig lang tid på.. Haha 

VINN HÅRPRODUKTER FRA REDKEN

 • 19.12.2011, 12:43

Heihei alle sammen! Jeg har meldt meg på en konkuranse på blogg.no om å vinne hårprodukter fra Redken. Jeg har brukt Redken hårkur i flere år og elsker produktene dems! Er dere med? Hvis ikke, meld dere på HER Adamkonk

JULESTEMNING`?

 • 18.12.2011, 21:01

Hei dere! Jeg har enda ikke fått julestemning! Og det irriterer meg! Men når jeg hører denne sangen hjelper det littegrann, litt. For jeg elsker denne sangen her, den er så koselig. Har dere julestemning?

DRAMMEN

 • 18.12.2011, 16:42

Heihei ! I dag tidlig dro vi til drammen. Har nemlig tradisjon om at alle samles her på denne tiden av året hvert år og baker marsipan og pepperkaker. Så det er koselig! Har ikke fått tatt bilde av alle som er her da.. Menmen. 
Har dere noen familietradisjoner? 

IN THE WOODS;

 • 18.12.2011, 12:48

Hva syntes dere?

DIN STEMME TELLER

 • 17.12.2011, 23:02

Hei dere! Nå har jeg sittet å prøvd å lage headere med ett nytt program jeg har funnet. Jeg vet de er nesten helt like, men er fortsatt veldig i tvil, så jeg lar dere bestemme! 
 

Nr.1

Nr.2

så jeg vil veldig gjerne høre deres mening om dette her ! Stem i vei :D

 

EN LITEN HEMMELIGHET

 • 17.12.2011, 22:27


Elsker kvaliteten på bildene 

Hei dere! Nå har jeg akkruat kommet hjem fra Helene og holder på med noe hemmelig som dere får se etterpå!
Klarer noen gjette hva det er ?

OUTFIT 17.12.2011

 • 17.12.2011, 14:55

Genser - BikBok // Ringer - BikBok // Øredobber - Next 

Hei dere! Nå drar jeg til Tønsberg for å møte Helene. Etter det er det rett på jentekveld, så får se om jeg får blogget der eller om det blir altfor usosialt.. Men jaja, kos dere masse i dag!
Hva syntes dere? Hva skal dere i kveld? 

COSTUME, INSPIRATION

 • 17.12.2011, 11:07

God morgen alle sammen! I dag våknet jeg overaskende tidlig og fikk ikke sove mer fordi jeg var så utrolig utrolig sulten. Noe som er rart siden jeg spiste i hele går.. Til frokosten leste jeg Costume. Digger de bladene! Og jeg fikk litt inspirasjon, så jeg har tenkt til å dra ut i skogen i dag med Viktoria og Amalie for å ta litt bilder!
Hva gjøre dere denne morgenen?

ENDELIG HAR DET SKJEDD

 • 16.12.2011, 21:44

Heei dere! Fikk et spørsmål om jeg kunne lage fanside på facebook, og det har jeg nå gjort! Så det hadde vært utrolig utrolig morsomt om dere likte den ! Det hadde betydd veldig mye! Dere kan like den HER :)

Så om dere hadde likt hadde det vært superdupersuperkult! Skal oppdatere der så ofte som mulig :) 

FAVOURITTSANG ATM

 • 16.12.2011, 20:40

Denne er bare så utrooolig fin! //replay//
Hva syntes dere? 

OUTFIT 16.12.2011

 • 16.12.2011, 20:02

Hva syntes dere?


NO STRINGS ATTACHED

 • 16.12.2011, 18:31

Hei dere! Nå sitter Kristin og jeg å ser på denne filmen og spister pizza, så vi koser oss. Utover kvelden skal vi kanskje til Magnus, men er ikke helt sikre enda .. Hva skal dere i kveld?

CAFEBESØK

 • 16.12.2011, 15:35

Hva gjør dere akkurat nå?

ET LITE NATTA TIL DERE

 • 15.12.2011, 22:39

Hei dere! I dag har jeg vært litt borte fordi jeg har brukt hele dagen min på å øve på en samfunnsfagprøve på 4 kapitler. Ja, det er utrolig mye, for dere som lurte. Så jeg brukte 4 timer på å skrive et sammdrag av alt sammen, nå har jeg lest igjennom noen ganger og skal pugge enda litt mer før jeg legger meg. Noe som blir vanskelig fordi øynene mine detter sammen automatisk nå..

Hvordan øver dere på prøver?
Har dere noen tips til meg om å gjøre det annereldes, noe som funker bedre for dere?

CAUSE BABY, YOU DONT KNOW A THING ABOUT ME

 • 15.12.2011, 20:16

Ååååh, elsker denne sangen her! Bare hør liksom, man får dilla!
Hva syntes dere? 

OUTFIT;;YOU ARE MY STAR

 • 15.12.2011, 18:49

Hva syntes dere?

ON MY FINGER

 • 15.12.2011, 16:38

Hei dere! Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut ringene jeg kjøpte i London, så her er de. Blir kanskje litt vanskelig å se alle når det ble en sånn klump, men jaja. Haha.

Hva syntes dere om dem ? Bruker dere ringer?

NY HEADER, IGJEN

 • 15.12.2011, 10:43

Hei dere! Nå har silje og jeg sittet å lagd en ny header til bloggen. Vet det har blitt litt surr i det siste, men har liksom ikke ett bilde jeg har kjempelyst til å ha, derfor bytter jeg så ofte. Haha. Men hva syntes dere om denne da?
LITT SENERE UTE

 • 14.12.2011, 20:51

Hei dere! Da har Viktoria og Amalie akkurat bakt lussekatter. Fikk så vidt lov å ta bilde ettersom jeg ikke var med. Også fikk jeg en lussekatt da. Snilt det! Nå sitter jeg å ser på håndballkampen før jeg hopper til sengs. 
Har dere spist lussekatter i år? 

TRISTE SANGER TIL TRIST HUMØR

 • 14.12.2011, 16:08

Hei dere! Jeg hadde tenkt til å legge ut noen sanger jeg hører på når jeg er lei meg. Har hørt mye på disse i det siste, og de har hjulpet meg, musikk hjelper meg virkelig til tider og håper noen av disse sangene kan hjelpe dere også! Så hør på dem og gi meg tilbakemelding om dere liker dem!

Hørt noen av dem ? Har dere noen sanger dere hører på når dere er lei dere?

DETTE BLIR FOR DUMT

 • 14.12.2011, 15:08

Hei dere! Onsdag er den eneste dagen jeg rekker å ta bilder ute før det blir mørkt, så grep sjansen i dag! Allerede nå er det for mørkt og jeg kom hjem for en halv time siden, sykt klikk. 

Men ja, poenget jeg egentlig skulle komme med med dette innlegget var; se på dem. Det er ingen snø der, og det er desember! Det er fortsatt BLOMSTER oppe ! Det blir bare altfor dumt, rett og slett! Nå syntes jeg snøen kan komme snart, og bli her en liten stund, ihvertfall til februar!
Har dere snø hos dere? 

KJEDELIGE INNLEGG

 • 13.12.2011, 20:34

Ja, jeg har litt fritids i dag og jobber fortsatt med den innleveringen, så det blir litt kjedelige innlegg i dag.. Beklager det!
Hva syntes dere om bildet? 

NY EFFEKT

 • 13.12.2011, 20:24

Hei dere! Har prøvd ut en ny effekt fra pixlr.com, så jeg lurte på hva dere syntes?

THIS IS HARD

 • 13.12.2011, 18:50

Hei dere! I dag har jeg ikke blogget noe fordi jeg har prøvd å begynne på en gym-innlevering om styrketrening. Noe som er sykt vankselig fordi jeg ikke har hatt så mange av de gymtimene i det hele tatt på grunn av sykdom og slikt. Så jeg sitter og lurer på hva i huleste jeg skal gjøre for noe, for dette er bare helt dustete.. Har dere innleveringer og lekser dere ikke skjønner hvorfor dere skal gjøre?

NY HEADER

 • 12.12.2011, 21:24

Hei dere! Tenkte å bytte header littegranne, blit så fort lei av at det samme bildet møter meg hver gang jeg er inne her.. Men trenger jo dere godkjennelse, så hva syntes dere`?

 

THE FIRST FOUR WORDS

 • 12.12.2011, 20:28

 

Syntes denne er så søt! Hva fikk dere? 

STYGGE KOMMENTARER

 • 12.12.2011, 16:23

Heidere! Ville ta opp noe med dere, for dette gjelder ikke bare meg men flere bloggere. Det er sånn at vi får en del stygge kommentarer, noen av oss. Og det er greit, alle har sine egne meninger og det respekterer man. Men om dere vil skrive en kommentar og si stygge ting, da kan dere skrive navnet deres og ikke være anonyme, for det blir bare altfor feigt. 

Fikk en kommentar nå på at jeg er så englebarn her men at jeg ikke er et i virkeligheten. Og selvfølgelig, ingen er englebarn. Jeg er ikke det, jeg har gjort mye feil og gjør det fortsatt - jeg er menneske. Men jeg syntes dere skal tenke litt før dere slenger dritt til andre. For jeg kjenner andre bloggere som tar seg nær av det, og det er faktisk ikke noe morsomt å få dritt slengt til seg. Noen av dere mener jo at det må vi finne oss i og det må vi jo på en måte, men tenk litt da dere..

Hva mener dere? Slenger dere ofte drittkommentarer?

WITH MY GIRL

 • 12.12.2011, 16:10

Hva gjør dere nå?

NOE JEG VIRKELIG TROR PÅ

 • 11.12.2011, 18:05

Noe jeg virkelig tror på er karma. Jeg er jo kristen, men jeg tror ikke det hjelper å be til Gud for å få gode ting til å skje. Selvom jeg kan kanskje gjør det noen ganger.. Haha. Men jeg vil faktisk snakke litt om karma, fordi jeg mener at om alle trodde på det så hadde det ikke vært så mye krig og drama i verden.

For dere som ikke vet det så er karma det det du gjør. Om du har god karma, betyr det at du er greit og snill. For å si det lett. Som f.eks. jeg er ikke noe hevn-menneske. Jeg tror ikke det gjør noen forskjell om jeg tar hevn på en person. Jeg vil heller tro at personen får dårlig karma av å ha gjort noe stygt mot meg og får igjen av livet på sin egen måte.

Så for å ha god karma så må du være snill og grei så er livet snilt og greit tilbake. Det er en veldig god leveregel syntes nå jeg! Mye bedre enn å følge det en bok sier du skal gjøre.
Hva mener dere om karma? Har dere noen tro på det?

 

Og til Kjell-Kristian: JA, jeg vet at karma ikke er fra kristendommen og det var ikke det jeg mente.

VAFFELØVING

 • 11.12.2011, 17:29

Da koser jeg meg med vafler og øver på en stor naturfagprøve jeg har i morgen, flink som jeg er! Det er utrolig mye, så jeg tror jeg kutter ned og øver på halvparten. For det er jo bedre å få halvparten riktig enn alt feil ?

BILDESERIE; EMBLA

 • 11.12.2011, 16:08Ja, får nok barn snart etter dette familiebesøket!

decemberpictures

 • 11.12.2011, 12:25

Hva syntes dere? 

HAN HAR IKKE VOKST OPP ENDA

 • 10.12.2011, 21:02Jaaa, dette er pappa. Han teiper sin egen hånd og prøver å drikke øl.. Mhm. Kul. 

HUN KOMMER TIL Å KNUSE MANGE HJERTER

 • 10.12.2011, 20:13

Tok noen bilder av kusinen min Embla. Er hun ikke nydelig? btw, den rosa ringen fikk hun av tannlegen fordi hun var så flink! Haha hun er så nydelig! Hva syntes dere om bildene?

FAMILIEHEMMELIGHETER

 • 10.12.2011, 19:11

Som dere vet er vi hos bestefar nå og vi har funnet en del morsomme greier om familien Daae


Vi har ett Daae-slott i Danmark!


Vi har egen slektsbok som er en oversikt over ''forfedrene'' våre! Utrolig kult! Og gjett når den ble utgitt første gang? I 1862! Helt sykt! Besteforeldrene til bestefar er omtalt her og greier. Sykt!


Du ser litt av det her, haha. utrolig morsomt!


VI har også eget våpenskjold! HVOR KULT ER IKKE DET? 

Haha, sitter her og er helt fasinert! Tenker på hvor mange familiehemmeligheter det kan være oppover og som har gått tapt med de som har gått bort. Det står også i denne boka at ingen Daae kan synge. haha frekt! 

Har dere funnet ut noe som dette om deres familier`?

FREDRIKSTAD

 • 10.12.2011, 17:27


Bestefar og Solveig ♥

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet frem til bestefar og nå skal hele familien på pappa sin side spise julemiddag. Så dette blir koselig! Hvor i verden er dere i kveld?SLITSOMT

 • 09.12.2011, 20:43


Haha søta som skjønte jeg tok bilder av henne!

JA, vi er slitne allerede nå, klokken halv ni. All energien fra uka er bare samlet opp nå og vi holder på å sovne.
Er dere slitne på fredager?

your greatest mistake

 • 09.12.2011, 19:58

Like/Dislike?

09.des.2011

 • 09.12.2011, 17:57

Hei dere! Da har vi spist og ser litt på tv. Ikke så veldig spennende egentlig, men men. Nå venter vi bare i spenning på at blåfjell skal begynne. Tihi. Ser dere på blåfjell?

gøy,morsomt, spennende og alt det der

 • 09.12.2011, 16:33

Hey people! Nå sitter jeg hos helene og sulter så vi holder på å lage taco. I kveld vet vi ikke helt hva vi skal enda, men som alltid finner vi vel på noe gøy, morsomt, spennende og alt det der. Hva skal dere i kveld?

i know you wanna rest your head, and just forget the night

 • 09.12.2011, 12:11

denne er så søt, elsker den! hva syntes dere?

you make me who I am

 • 08.12.2011, 20:50

Jaa, dere tenker vell at jeg er rar siden jeg legger meg nå, så tidlig. Men jeg er oppe 5 hver dag så er ferdig nå i nitiden.. Men dere får sove godt alle sammen! Takk for at dere leser og kommenterer. Betyr så mye mer enn dere tror hver gang jeg får en søt kommentar, dere aner ikke! 
Så takk og natta ! 

Denim&Supply Ralph Lauren

 • 08.12.2011, 19:50
Hei dere! I dag var ute å spiste med Kristin, Magee og Simen etter skolen. Så var jeg mamma og kjøpte ny jakke.
Hva syntes dere om den ?

lipstick

 • 08.12.2011, 18:34

Hei alle sammen! Fikk spørsmål om hvilke leppestift jeg bruker. Det er en jeg kjøpt i London og har ikke sett den noe sted i Norge.. Men her er ihvertfall fargen ! Hva syntes dere? Bruker dere noe farge på leppene?

gratis redigeringsprogram

 • 07.12.2011, 21:01

Hei dere! Jeg så på bloggen til tcmn og hun la ut noe om et redigeringsprogram jeg ville prøve ut. Likte det faktisk utrolig godt! Det er mange forskjellige effekter og sånne ting som jeg har lagt ut under og rammer.
Her er noen effekter jeg la til på et bilde;

Det er maaange der inne, mange forskjellige bare redigeringsmåter også, dere trenger ikke ha med alle effektene! Men gå inn å sjekk : http://pixlr.com/o-matic/  ( klarer fortsatt ikke skrive linken i ett ord.. haha )

Har dere vært der inne? 

video: donut i håret

 • 07.12.2011, 18:50

Ææææ da har jeg gjort det! Utrolig! Syntes videoblogg er så kleint å lage, men nå har jeg gjort det! Dere ser jo at jeg ikke har gjort det så ofte for den er litt rar. Der hvor stemmen min blir borte mener jeg å si at dere får kjøpt den for 100 kroner. Haha. Så det når jeg hadde lastet opp filmen og gadd ikke gjøre det om igjen ettersom det tok tusen år.

Vær snille og ikke si så mye stygge ting da, er modig som gjorde det her! Haha

Hva syntes dere?  

alt for dere, ja

 • 07.12.2011, 17:37


Gjett hva jeg gjør? Siden noen av dere spurte, så holder jeg på å lage video. Om den ikke blir for klein så legger jeg den ut. Åååh hva gjør jeg ikke for dere?!

obsession

 • 07.12.2011, 16:46Her syntes de kanske ikke så godt. Men det er skjerf! Haha. Har fått dilla på det! Så lurte på hva dere syntes om det?

en sang jeg fikk dilla på akkurat nå

 • 06.12.2011, 21:08

Like/dislike?

jeg er godkjent

 • 06.12.2011, 20:12

Hei dere! Da har akkurat damen fra Aspect dratt herfra. Og gjett hva? JEG ER GODKJENT! Får et tilbud om ca to uker og får da en svarfrist hvor jeg må jeg bestemme meg på om dette er noe jeg virkelig vil eller ikke.. Og for å være ærlig så vet jeg ikke om jeg klarer. Det er mennesker her hjemme jeg ikke klarer meg uten.
Hva hadde dere gjort?

alkohol blant mindreårige

 • 06.12.2011, 17:53

Hei dere! Hadde tenkt til å ta opp dette temaet fordi det er veldig sentralt. For man starter yngre og yngre å drikke alkohol. Første gangen jeg smakte alkohol gikk jeg i 8.klasse og var 12-13 år. Det hadde kanskje noe med at jeg hadde litt feil venner og var i et litt feil miljø den gangen. Lillesøsteren min er nå like gammel som jeg var og hun er ikke sånn i det hele tatt. Men det er kanskje derfor jeg tar det opp med dere. Fordi jeg blir jo selvfølgelig redd på de som er mindre enn meg sine vegne.

Som sagt, alle er forskjellige og det er mange forskjellige miljøer og vennegjenger. Jeg kan ærlig innrømme at jeg begynte altfor tidlig med alkohol og det var umodent av meg. Men det har jeg ikke forstått før nå. Så dette innlegget er mer en advarsel mot alle sammen. Ikke begynn å drikk alkohol tidlig. Jeg skjønner jo at man vil smake før man er 18, men vent til du er ihvertfall 16 med å gjøre noe sånt. For en liten full fjortiss er virkelig ikke kult å se på. Alt du skaffer deg er dårlige erfaringer og et dårlig rykte. 

Når smakte du alkohol første gang? Drikker dere ofte?

gjett hva som skjer i dag?

 • 06.12.2011, 16:57

Joda, gjett hva som skjer i dag? I dag kommer det en dame som skal intervjue meg og se på om jeg er flink nok eller noe sånt for å dra til USA ett år. Er utrolig nervøs! Er bare en time igjen.. ØNSK MEG LYKKE TIL!

donut i håret

 • 05.12.2011, 20:44

Hei! Fikk spørsmål om hvordan jeg fikk den dotten til å være en dott på hodet. Om dere leste bloggen min i stad skjønner dere hva jeg mener. Ihvertfall, til det brukte jeg denne. Den er utrolig morsom, egentlig! Man får mye finere dotter av disse enn av å bare gjøre det med strikk! Kan sikkert vise dere en gang om dere vil det?

For dere som ikke leste bloggen i stad, så blir håret sånn her: 

Ja, den lille rottehalen baki der var utrolig fin. Jeg vet.. fail


her ser dere den litt bedre !

Skal jeg lage ett innlegg hvor jeg forklarer bedre eller er det helt uinteressant ?
 

det beste jeg vet å spise i desember

 • 05.12.2011, 19:48

Om ikke dette gir julestemning så vet ikke jeg?

løst eller oppsatt?

 • 05.12.2011, 18:18

Tenkte jeg skulle spørre dere om hva dere syntes er finest. Løst hår eller oppsatt?


løst

Oppsatt

Digge dobbelthaka mi<3<3

Så, hva syntes dere?

monday

 • 05.12.2011, 16:23

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, holdt på å sulte ihjel så jeg unnet meg litt luksus og lagde meg taco. Det er jo bare så godt, og jeg tror det er veldig sunt også.. ?

Namnamanamamanammm!!! 
Nå hadde jeg tenkt å se på Veronica Mars før jeg øver beinhardt på en geografi prøve jeg har imorgen.
 

Da skal jeg kose meg litt før jeg øver. Hva gjør dere nå?

good night

 • 04.12.2011, 20:22

Hei alle sammen! Er utrolig trøtt og sliten så jeg legger meg snart. Mandag i morgen, og denne uka blir lite morsom.. Så dere får ha en god natt alle sammen, nattinatti

4 desember

 • 04.12.2011, 17:45

Hei dere! Nå sitter mamma og jeg og koser oss med pizza imens vi fyller ut søknader og skjemaer til aspect og ef. For som dere kanskje vet har jeg tenkt til å reise ett år til utlandet. Er jo selvfølgelig ikke helt sikkert enda. For det er et ganske stort valg å ta, å forlate alt og alle her hjemme og dra til et helt nytt sted hvor jeg ikke kjenner noen.. Så det spørs om jeg tørr!
Har dere vurdert noe sånt ? 

ingen kims ingen kos

 • 04.12.2011, 16:11


Like/dislike?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits