juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

27/11-13

 • 27.11.2013, 22:00

Heihei! I dag har jeg vært på skolen, for så å dra hjem å sove, for så å dra på farta igjen til byen. Elise, Benedicte, Maia og meg har nemlig et engelskforedrag i morgen om filmen ''The Help'' så vi satt å jobbet med det til nå. Så nå har jeg kommet hjem, skal jobbe litt mer med det for så å legge meg.

Hva har dere gjort i dag?

I WISH

 • 25.11.2013, 12:14


Bildene er redigert på picmonkey.com

Jeg er så drit lei av at det skal være kaldt, uten at det er snø. Nå er det snart Desember og det er faktisk på tide at snøen kommer nå, syntes jeg!HELGEN

 • 24.11.2013, 17:09Heihei! I går dro vil til bestefar i Fredrikstad sammen med resten av familien. Vi feiret bursdagen til bestefar som var på fredag og hadde julemiddag, som vi alltid har denne helgen i november. I dag hadde vi en stor frokost før mamma, pappa, viktoria og jeg dro ned til Gamlebyen.

Hva har dere gjort i dag? 


 

SØNDAG

 • 17.11.2013, 19:08

God Søndag alle sammen! Dagen i dag har vært en skikkelig søndag. Har bare slappet av og spist god og usunn mat, så har helt ærlig vært supert! I går var jeg ute med Andrea og russebussen hennes som heter Cheshire Cats. Hadde ikke møtt noen av jentene før, men alle var utrolig snille så hadde det veldig morro!  

Nå skal jeg øve på en prøve jeg har i morgen tidlig før jeg sovner. Hva har dere gjort i dag?

 

OSLO

 • 16.11.2013, 17:53

Heihei alle sammen! Har ikke gitt lyd fra meg på noen dager, har vært utrolig med skolearbeid og jobb så har tatt meg fri fra blogging. Har ikke gjort så mye denne uka egentlig, bortsett fra at Christoffer var hos meg i går og i dag kjørte mamma og jeg til Oslo. Så akkurat nå sitter jeg i kjelleren til Andrea og vi skal snart fikse oss litt før vi drar ut. I dag har vi gått og shoppet litt før vi spiste middag på Olivia. Har alt i alt vært en veldig koselig dag, som snart blir enda bedre.

Om dere ikke hører mer fra meg i kveld så kommer det ett innlegg eller to i morgen! Håper alle koser seg denne lørdagen!

 

#1 GENSER

 • 11.11.2013, 18:25Hva syntes dere?

FOR Å FÅ DET BEDRE

 • 11.11.2013, 14:53

Heihei alle sammen! Tenkte å anbefale et lite triks dere kan gjøre med teen som gjør den enda bedre å drikke. Det dere trenger er:

♥ Varmt vann
♥ Lettmelk
♥ Helt vanlig te
♥ Kanel
♥ Honning
♥ Sukker
♥ Stavmikser

Først koker du opp vannet, heller det oppi en kopp og lager te på vanlig måte. Bland inn sukker og honning nå. Så mikser du melken med en stavmikser så den blir litt luftig. Deretter heller du melken oppi teen for så å blande alt sammen sammen. Ta litt sukker oppå melken så er du ferdig!

Skal dere prøve det?

TID FOR KINO

 • 10.11.2013, 18:01

Nå drar pappa, viktoria og jeg for å se på denne filmen! Gleder meg helt sykt!!
haha, noen som har sett den?

SØNDAGSTUREN

 • 10.11.2013, 17:33

Hva har dere gjort i dag?

FAMILIEKJÆRLIGHET

 • 10.11.2013, 13:28

Vil gratulerer den beste pappaen med farsdagen i dag!

TIL ALLE SOM ER RUSS I ÅR!

 • 08.11.2013, 21:27

Heihei alle sammen! Tenkte å legge ut ett innlegg om russetreffet på Fredriksten festning som skjer i påskeferien. Dette arrangementet er helt nytt i år og det er forventet mange tusen russ, så gleder meg helt ekstremt! Jeg tror dette treffet virkelig kommer til å slå an fordi det for det første er på en festning, så ingen uvelkomne kommer inn. Det er partytelt med afterparty, tivoli og flere scener. Og jeg tror rett og slett det faktisk kommer til å bli ett av de største treffene i år. Siden jeg er i russestyret var jeg med på møte med en av arrangørene som heter Trond og han ga russestyret ett par billetter vi kunne selge videre til dere. Vi selger da billettene for 990 kr, som er billigere enn de du får kjøpt på nettet!

Så om du er interessert i å dra på dette treffet og ikke vil betale full pris for billetten din, så er det bare å kontakte meg!

Skal du på Landstreff Fredriksted i år?

SYVENDE NOVEMBER

 • 07.11.2013, 08:40

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på skolen selvom jeg ikke starter før halv 10. Grunnen er at jeg kjørte til skolen selv i dag!! Kvelte bilden ett par ganger som alltid men ingen ulykker og det er vell det viktigste! Etter skolen skal jeg på jobb så er hjemme i kveld en gang, så vi får se på om jeg får tid til å blogge mer. Vet bildene er litt random, haha.

Hva er deres planer i dag?

SAVN

 • 06.11.2013, 14:53

Har dere noen gang vært i Chicago?

DENNE DAGEN

 • 06.11.2013, 13:40Heihei alle sammen! Har akkurat fått endret design, hva syntes dere? Tenkte det var på tide med en forandring nå, blir så fort lei når ting er de samme. Men men, i dag har jeg vært på skolen halve dagen og nå ligger jeg hjemme med litt sykdom så tenkte jeg kunne få litt tid til å blogge nå. Skal begynne på litt lekser, og så har jeg veldig lyst til å bare ligge rett ut og gjøre ingen ting.

Hva skal dere i dag?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits