juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Wouldn't change a thing

 • 30.11.2010, 21:20


Joe Jonas & Demi Lovato - Wouldn't change a thing

Hei hei ! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og hjem fra pepperkakebaking med klassen. Hadde med meg kameraet, men det ble ikke så veldig mange fine bilder, Malene tok flere enn meg, så jeg venter til henne legger de ut så sender jeg en link til dere eller noe! Nå har jeg en novelle å analysere og noen fåå oppgaver i historie, jippi! Så jeg skal gjøre lekser de neste timene. Ha en fin kveld videre !


Bilde tatt i dag. Meg - William - Martine

Som sagt, dere får flere bilder etterhvert!
Hva har dere gjort i dag?

 

it ain't the end of the world

 • 30.11.2010, 15:34


Jay Sean - 2012

Hei alle sammen ! Nå sitter jeg å drikker te og skal straks spise middag. Etterpå skal jeg på klassetreff å spise pizza og bake pepperkaker. Det kommer til å blir kjempekoselig. Så jeg legger ut bilder etterpå :)

Hva skal dere i dag?

with me

 • 29.11.2010, 20:46

Dette er ukas sang, hilsen William.

beklager på mitt dypeste

 • 28.11.2010, 20:25


Tim Berg - Seek Bromance

God kveld! Beklager at jeg ikke har blogget før i dag og i går kveld. Jeg har nemlig sovet hos Christina fra i går til i dag. Kjempelenge siden jeg har vært med hu, så det var utrolig koselig! Vi var hos Caroline med 4-5 andre, så vi hadde det kjempekoselig! I dag dro jeg til Sofie der Celine var og vi har vært på McDonalds å spist - standard søndager. Haha, men vi har snakket om en avtale, ikke spise mat på McDonalds før etter nyttår.. Hah, som om vi klarer det. Vi skal ihvertfall tenke på det:)

Hva gjør dere på Søndager?
Hva syntes dere om bildet?

Planen min ..

 • 27.11.2010, 10:12


Tinchy Stryder ft. Taio Cruz - Second Chance

God morgen alle sammen! jaa, som dere ser så våknet jeg tidlig i dag. Det skyldes vel all søvnen jeg har fått de siste dagene jeg har vært hjemme. Men seriøst, nå føler jeg meg faktisk frisk! Så vi får håpe det varer ut dagen..
Planen i dag :
- Fikse meg
- Finne noe å ha på meg.......
- Spise frokost
- Møte Celine i byen
- Møte Christina, blir med Christina hjem og sove der.
Såå , det er vel det meste. Gleder meg kjempemye til å være med christina i dag, det er så lenge siden sist!

Såå, nå skal jeg slite med å finne noe å ha på meg.. Kos dere denne morgenen !

Hva er deres planer for dagen ?

hate that i love you

 • 26.11.2010, 14:20


Hate that I love you - Rihanna ft. Ne Yo
- Legger ut denne sangen fordi den kom på en av CDene.

Hei igjen, rett etter innlegget istad fikk jeg melding av celine som ba meg opne opp døra. Har den jo låst og hørte på CDene så høyt at jeg ikke hørte ringeklokka. Men vi har spist burgere, celine har tatt på neglelakk og vi har snakket litt, men hun måtte dra nå, så nå er jeg alene igjen.. Men nå er det ikke lenge til One tree hill begynner, etter det skal jeg sove og være hjemme hele kvelden. Så jeg blogger mere etterpå og svarer på kommentarer etterpå!


Datanerden, celine.


Haha, fail!

Pappa tok noen andre bilder av oss, men de ble ikke av de fineste,så de forblir på dataen..

Hva har dere brukt dagen deres på?


how funny isn't that?

 • 26.11.2010, 12:07


Deepcentral - In Love

 Hey you all ! Nå sitter jeg oppe i stua. Er egentlig litt redd for å være alene hjemme, litt flaut. Men jeg fant mange gamle CD-er som jeg hadde dilla på før. Nå sitter jeg å hører på de da, herregud så gøy! Disse sangene kan jeg utenatt enda liksom, sjukt! Men joda, som vanlig så vekket Celine meg i dag, hun hadde tentamen og kommer snart på et sykebesøk veldig snart, så jeg gleder meg til å se henne i dag, alt blir liksom så mye bedre ved å se bestevennen sin.

Så, ellers i dag har jeg drukket kakao, har ikke hatt lyst på mat, blir bare kvalm. Og jeg har sett på litt barnebilder av meg og lillesøster, så jeg skal legge ut bilder jeg har tatt i dag. Enjoy!


Ser ikke dette digg ut kanskje ? 


Meg og lillesøsster. Tna! Søte eller ? haha

- og plutselig går det ikke an å laste opp flere bilder. hm. go blogg.no !

Hva gjør dere i dag?
Er dere også syke?


 

you make me wanna puke

 • 25.11.2010, 13:01


Eminem - Puke

Syntes denne sangen passet bra til meg i dag. Har nemlig akkurat kommet hjem fra skolen  fordi jeg førlte meg dårlig så jeg tenkte på denne sangen. Så nå når jeg hjemme skal jeg sove, så får vel få til et innlegg i kveld eller noe. Jeg vil også legge ut noen sanger jeg liker av eminem, eller liker mange av dem, han skriver så bra, men de beste, så dere har noe å høre på :) Og btw, jeg fikk 4 + på norsktentamen, er kjempeglad, jeg trodde jeg kom til å få 3! jippi! 
Eminem - Mockingbird
Eminem - When Im Gone 
Eminem - No love
Eminem - Not afraid
Eminem - Beautiful
Eminem ft. Rihanna - love the way you lie

Så det var de.
Ønsk meg god bedring? Liker du Eminem?

her er din nye foundation

 • 24.11.2010, 22:00


Stevie Hoang - Before you go

Hey you all ! I dag tilbrakte jeg dagen på Tønsbergs bibliotek og gjorde lekser med Celine. Det er grunnen til sen blogging, så beklager det. Hadde også tentamen i engelsk i dag, jeg tror det gikk bra faktisk. Vi får håpe ihvertfall!

Så, innlegget i dag handler om en brunkrem/foundation. Den er fra kanebo. Hvis du leter etter en brunkrem som holder hele dagen, ihvertfall nesten, så er dette den. Jeg anbefaler den sterkt. Jeg kjøpte mine, eller mine, har brukt den en stund, på den fergen over til sverige. Men jeg tror du får kjøpt den på sånne butikker de selger parfyme, ikke Vita, Lindex etc. Og den ser sånn her ut:Har du prøvd denne før?  
Hva har du gjort idag?

my new white blouse

 • 23.11.2010, 18:58


Avril Lavigne - Girlfriend

JA, jeg vet denne sangen er supergammel, hadde dilla big-time i sjette eller noe sånt. Men jeg hoppet over den nå, så da tenkte jeg at jeg ville høre litt på den. Så nå sitter jeg å hører på denne, hehe. I dag var det faktisk vanlig skoledag, i går hadde vi tentamen, og det har vi i morgen også. I morgen er det engelsk, så nå skal jeg lese 30 sider eller noe til å forberede meg, jeg er heldig. Men jeg ville høre deres mening om denne blusen som jeg kjøpte i går:


Den er fra Cubus til 249,-
Også et bilde av humøret mitt i dag:


Hva syntes dere om blusen?
Er dere i godt humør i dag?

jatakk, begge deler !

 • 22.11.2010, 19:35


Marion Raven - Get over me

Hadde tentamen i dag, i nynorsk. Det var jo helt super duper gøy! Jeg ble ferdig veldig fort, så dro tidlig. Men i dag skal jeg skrive om nødvendigheten på tentamener, nemlig Melkedrøm! Jeg liker bringebær best, men det var bare sånn karamell igjen..


Flott bilde av helene i bakgrunnen. Gammelt bilde !  men det var en koselig dag,ilu

Liker du Melkedrøm?
Hvilken syntes du er best?


You can put the blame on me

 • 21.11.2010, 21:19


Akon - Sorry, blame it on me

I love this song! det er så mange minner med den, hjelp! såå, Today's day: Våknet med en litt trøtt celine, spiste frokost, ordnet oss, rakk to-bussen til vilde. Der var vi sammen med Rivan, Stani og Kristoffer. Så dro jeg til Elias, vi så på film og nå er jeg hjemme. Jeg kom også på at jeg har nynorsk-tentamen i morgen, fint å komme på nå.. Så resten av kvelden skal jeg blogge med dere og forberede meg. Prekas!


Celine, min beste venn.

Hva har dere gjort denne søndagen ?

 

Hørt det før..

 • 21.11.2010, 12:48


Hørt det før - Karpe Diem ft. Samsaya

God morgen alle sammen! Vi skjønte ingenting av filmene i går, de anbefales ikke. Så vi hadde litt massasje istedenfor. Barnevaktjobben gikk helt fint, de var så snille og greie så. Så i dag skal vi møte noen venner før de reiser fra Tønsberg, så skal jeg til Elias. Så det blir en koselig søndag! Legger ut noen bilder fra ryggen til Celine i går, haha.

Så nå sminker vi oss, får kanskje blogget før vi drar med noen bilder, og hvis ikke blogges vi i kveld!

Hva gjorde dere i går?
Og hva skal dere i dag?


barnevakten.

 • 20.11.2010, 19:06


Lykken er - Sandra Lyng Haugen

Today: I dag stod jeg opp tidlig hos sofie, ble hentet av mamma og dro for å jobbe. Jobben gikk ut på å dømme håndballkamper for småttiser, de er så søte! ble in love! Så dro jeg til byen for å møte Celine og kjøpte en ring. Og nå er vi barnevakter for noen små søte unger. De er oppe og ser på film, mens jeg og Celine sitter nede og skal ha en film-maraton. Med de tre filmene på bildet nedenunder.


lille jentami, celine!

Har dere sett noen av filmene?
Hva gjør dere i kveld?

cause when I'm with him, I'm thinking of you

 • 19.11.2010, 15:30


Thinking of you - Katy Perry

Så, nå ser jeg på tv, sjokk. Og etter oth skal jeg støvsuge og vaske det lille badet mitt. Deretter er planen å dra til Sofie vennen. Så i dag har jeg hatt historie-prøve på skolen, den gikk bra tror jeg. Jeg øvde jo i flere timer i går. så dro jeg hjem og drakk kakao for jeg er helt frysende kaldt. Det er så kaldt her, det er helt sykt!

Er det kaldt hos dere?
Hva skal dere idag?

wish me good luck

 • 18.11.2010, 19:47

 


Læringsmål til prøven

Så nå har mamma bakt skolebrød og jobber med skolearbeid. Har øvd på prøve de siste timene sammen med mamma. Så vi får håpe det går bra, ellers begynner jeg å grine.. Så nå venter jeg på at The Vampire Diaries, har nesten ikke klart å vente en hel uke, det er så spennende nå!

Ønsk meg lykke til på prøven?


dangens antrekk 18.11.2010

 • 18.11.2010, 15:22


Toyfriend - David Guetta ft.Wynter Gordon 
Sko-dna/Bukse-BikBok/Singlett-ginatricot/Cardigan-ginatricot/Armbånd-London/Øredobber-TheNewYorker/Skjerf-?

What do you think?
you're the best thing

 • 17.11.2010, 20:55


Taylor Swift - Mine

what do you think?

you're freaky like me

 • 17.11.2010, 18:21
Madcon - Freaky like me

Hallo dere ! I dag har jeg gjort det utrolige, jeg er jo så skoleflink så jeg dro på biblioteket med Celine og Vetle. Der har jeg gjort nesten alle leksene for uka,herre jeg er god! De flotte timene ble enda bedre når vi tok noen minutter i solarium på Brun og Bild etterpå. herlig onsdag! Så nå sitter jeg hjemme og skal se en film jeg leide på biblioteket idag. Leide mange filmer som jeg og Celine skal se på på lørdagen. For da skal vi nemlig være barnevakter for min kjære lillesøster og to andre venninder. Jeg vet, de er skikkelig heldige som skal bli passet på av meg. Neinei, her er det i seng klokken åtte. - tulla


haha vetle, du er en sjarmør..

Har dere gjort mye lekser i dag?

i wrote this letter, to let you know forever...

 • 16.11.2010, 18:55


This letter - Vibekingz Ft. Maliq

Denne sangen får jeg så mange minner av, hadde helt dilla for et år eller to tilbake. Grunnen til denne sangen i dag er at jeg sitter å gjør engelskleksa. Vi skal nemlig skrive et brev til engelsk-læreren, med forskjellige punkter som innhold. extreme !

Gjett hva jeg skal i morgen? Celine og jeg skal, faktisk, være på biblioteket i Tønsberg hele dagen for å gjøre lekser. Ja, jeg vet, et mirakel har skjedd for at vi gidder det. Men har fått så mye kritikk i dag på at vi aldri kommer til å klare det, så det skal vi klare!

så legger jeg ut et bilde av dagens outfit. Jeg ville egentlig ta bilder ute, de blir mye bedre. Men det blir jo så fort mørkt nå, så når jeg kom hjem var det svarte natta. Så dere får nøye dere med bilder inne.


Jakke - GinaTricot / Bluse - Zara / Bukse - Bik Bok/ Øredobber - Glitter

Hva syntes dere om outfitet i dag?
Hva syntes dere om sangen?

you're haunting me

 • 15.11.2010, 21:17


Everytime - Britney Spears

Jaa, jeg vet noen av dere kanskje hater Britney, men jeg liker noen av sangene hennes veldig godt. Denne sangen er en av dem, jeg kan begynne å gråte hvis jeg er alene og hører på den. Så ta deg tid å hør!

I dag har jeg sendt jobbsøknad med Celine på en lekebutikk på kilden. Så vi får håpe jobben blir våres!


Random bilde fra i sommer

Nå sitter jeg og lillesøster og ser på Top Model USA, elsker det programmet!

Hva sytnes dere om Britney Spears?
Hva syntes dere om bildet?

bilder fra helgen

 • 14.11.2010, 22:21


Rihanna ft. TI - Live your life

Hei alle sammen :) Na har jeg akkurat kommet hjem og lastet over 303 bilder som er tatt denne helgen. Så jeg legger ut noen som dere får se. Nå sitter jeg forresten å ser på '' The break-up'' utrolig bra film som går på tv3 nå, sjekk det ut


Min herlige kusine!


flotte jenter !


I <3 U

Jeg kan legge ut fler senere hvis noen ønsker det! Og jeg lover jeg skal blogge mer i morgen, men nå skal jeg følge mer med på filmen, dere burde se litt. Veldig lærerik! Haha

Hva syntes dere om bildene?
Hva har dere gjort i helgen?
Girls of sweden

 • 13.11.2010, 16:59
Sommerminner - Sandra lyng haugen

tenkte jeg ville ha den sangen som dagens sang for i dag har jeg savnet sommeret utrolig! Stod opp klokken n7 og tok ferge over til sverige. Så var det shopping og shopping. Og nå sitter jeg hos bestefar og venter på at frida skal komme hit :) Så er det familiemiddag med ribbe ! Her er noen bilder fra i dag.


Elsker å være i sverige !

Liker dere å være i Sverige?
Hva har dere gjort i dag ?

 Fight for this love

 • 13.11.2010, 00:34


Cheryl Cole - Fight for this love

På skolen hadde vi matte fagdag, supergøyalt ! Så møtte jeg Ellen i byen og dro deretter til celine så ordnet vi oss, gikk ut  spiste og så på kino med patrick og elias. Vi så Paranormal Activity 2, jeg holdt på å begynne å grine! Sinnsykt skummel! Men jeg fikk ihvertfall vært med celine, lenge siden det bare var oss to, så det var koselig!
Her er noen bilder jeg og celine tok:

Såå i morgen drar jeg tidlig til sverige, skal ta masse bilder og blogge litt utpå dagen, så vi snakkes da!
Hade så lenge :)

Hva syntes dere om bildene?
Hva har du gjort denne fredagen?herlig torsdag

 • 11.11.2010, 19:15


Kutless - smile


Foto : Julie Daae

Heihei ! Sitter i sofaen med lillesøster og venter på at hotel cæsar skal begynne, så begynner torsdagens høydepunkt nemlig The Vampire Diaries, gleder meg kjempe kjempe mye til kveldens episode!

Jeg har enda ikke fått det homework - kicket som jeg håpet på, men det kommer vel senere! Så i dag har jeg bare slappet heelt av, kjempedeilig!

Ser dere på Vampire Diaries ?
Hva har dere gjort i dag?

you have stolen my heart

 • 11.11.2010, 12:54


Dashboard Confessional - Stolen

( overskriften er med i refrenget i sangen )
Joda, jeg skulle egentlig hvert på skolen nå, men jeg følte meg så dårlig så jeg dro hjemover. Så jeg tenkte jeg skulle ta litt bilder her hjemme. I går fikk jeg ikke det homework-kicket jeg håpet på så jeg får håpe på¨at det kommer nå. Har solbriller på fordi jeg ikke har sminke på og ville spare dere for synet, snille meg.Hva syntes dere om bildene?

homework-kick

 • 10.11.2010, 18:04


Here without you - Nickelback

 Hei hei alle sammen ! Nå ligger jeg i sofaen og venter på middag, er kjempesulten. I dag skulle jeg møte helene og hanna i byen. Sofie ble med, og jeg har så dårlig samvittighet for det endte med at jeg gikk med sofie og fant gave til kjæresten hennes. Beklager at vi ikke fikk vært så mye sammen i dag helene, vi må ta det igjen <3

Nå skal jeg ha et lekse-kick, må bare få det. først. så skal jeg gjøre sinnsykt mye lekser i noen timer, det for jeg igjen for at jeg ikke har gjort så mye denne uka.. herlig!

har dere mye lekser denne uka?

takin back my love

 • 09.11.2010, 18:02


I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love
My love

dagens antrekk

 • 09.11.2010, 15:21


MatZ & RkD - Minner for livet

definitely autumn! Nå er det serilst kaldt ute og det kom faktisk noen snøfnugg i stad, jeg gledermeg til det blir masse snø, kjempegøy! I dag hadde vi tentamen, ble ferdig kjempetidlig, så tror ikke det gikk så bra. Så dro jeg til byen og kjøpte er skjerf og noen ringer. Nå begynner oth så jeg skal se på det før jeg gjør litt lekser. Her er noen bilder Mamma tok i dag :Tights - H&M / Sko - dna / genser - GinaTricot / Armbånd - GinaTricot

Hva syntes dere om bildene og outfitet?

 

jeg fikk en 6'er !

 • 08.11.2010, 18:42


Avril Lavigne - When you're gone

Griner nesten av denne sangen, uffamei! I dag har jeg vært hos line. Det er alltid like koselig! Kjempe gøy at de har prosjekt på skolen og hun kan bare spise frukt og grønt til onsdag, så jeg spite taco, og henne spiste salat. herlig!

Såå, jeg er ikke den flinkeste på skolen. Men i dag fikk jeg en 6'er i RLE! ! Helt utrolig glad jeg ble da.  Kanskje jeg skal begynne å øve mer på prøver? haha.

Har dere bra karakterer?
Hva har dere gjort i dag?

rett fra hjertet

 • 07.11.2010, 20:48

I don't belive you - Pink

Marikken sendte meg linken til denne sangen nå for noen minutter siden. Når den kom ut hadde jeg helt dilla på den ,men når jeg hørte den i dag, da ga den meg en helt annen mening enn før. Og det er som Marikken sa: Når jeg hører den får jeg liksom kjærlighetssorg uten å ha det fordi hun synger rett fra hjertet! - og det er sant! Jeg syntes denne sagnen gir mening og jeg føler meg bra av å høre på den. Hør på den dere også!

Hva syntes dere om denne sangen ?

 

denne helgens høydepunkter

 • 07.11.2010, 18:16


So goodbye - Chester See

Halloo ! Beklager for lite blogging i helgen, har vært borte fra dataen min og glemte dataen i tillegg, så det er jo flotters!
På fredag  var jeg i bursdagen til Ida Birkeland. Kjempekoselig med kake og godteri og krekkfilm. Den filmen var kjempeekkel. På fredag skulle jeg sove hos sofie, på teie. Og vi rakk jo selvfølgelig ikke siste buss, så vi begynte å gå fra hjemseng til teie, og det er et stykke. i 0 grader - herlig. Men Fredrik var så snill og hentet oss og kjørte oss hjem. Takk fredrik - du er en engel!
På Lørdag dro sofie og jeg til byen for å kjøpe gave til ida, for det rakk vi ikke på fredag. Vi kjøpte en ordentlig gave og en tullegave. Hun ble sur for tullegaven, men unnskyld ida, for 100 gang! Det var bare morsomt! Så dro jeg til Helene og vi stakk på kino og så på filmen Red. Den var kjempebra! Men på lørdag var de fleste ute, så ingen fikk hentet oss, så vi måtte ta en skummel taxi. Men kom oss hele hjem! Vi sovna ikke før halv 6 i morges, for det var litt som skjedde i natt, så vi fikk rett og slett ikke sove, så skjønnhetssøvnen vår ble det ikke noe av..
På Søndag, altså idag hentet mamma, pappa og Viktoria meg hos helene. Når vi kom hjem tok jeg og viktoria litt bilder. Viktoria, jeg er kjempeglad i deg, du er verdens beste lillesøster!Hva har dere gjort i helgen ?
Hva syntes dere om bildene?

det blir bra til slutt.

 • 05.11.2010, 15:18


Endless - det blir bra til slutt

Denne sangen her hører jeg veldig mye på når jeg føler med nede. Denne og Refleksjon av Endless. Jeg føler meg så mye bedre, og akkurat nå er jeg nede. Jeg bare føler at alt er dritt, men sånne perioder kommer og går, ikkesant?


Sola skinner ihvertfall i dag, og da blir man i bedre humør med en gang.

Har dere dager der hvor dere føler dere helt nede?
Hva syntes du om sangen ?

don't walk away ,,

 • 04.11.2010, 20:19


Paula DeAnda - walk away


'' you'r gonna remember me, i'm gonna remember you''
Hallo alle sammen ! Nå sitter jeg å ser på vampire diaries, kjempespennende! Det er torsdagens høydepunkt. Jeg fikk ikke prøven i dag, men skal ta den igjen i morgen. Jippi! Så i dag ble jeg med Sofie hjem etter skolen, og vi har egentlig bare slappet helt av, jeg er stuptrøtt nå for tiden. Så skal legge meg snart, jeg må bare gjøre litt lekser først. Livet er hardt..

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes du om bildet ?

ønsk meg lykke til ..

 • 03.11.2010, 18:59James Morrison - you give me something


Sko - dna / genser - ginatricot / armbånd - en sånn bod

'' For every piece of me, that wants you. Another piece backs me away. You give me something, that makes me scared alright, this could be nothing but I'm willing to give it a try ''

Hey you all! Sitter nå å ser på Stolthet og fordom med mamma og viktoria. Har en superstor prøve i morgen, som jeg nå skal øve til, jippi.
.
Ønsk meg lykke til!

my new white sweater

 • 02.11.2010, 19:42


Jay Sean - I'm gone


Halla babes! Nå sitter jeg med lillesøster Viktoria og ser på hotel cæsar, så skal vi se på oth, gleder med stort!
Så, her er den nye genseren jeg kjøpte i går, den får dere kjøpt på GinaTricot til 199; har tenkt å kjøpe den i brun også.

Burde jeg kjøpe den i brun også?
Hva syntes dere, hot or not?
please don't stop the rain

 • 02.11.2010, 15:00


James Morrison - please don't stop the rain

hvis dere hører på denne sangen, kan det hende dere begynner å like rein. Jeg liker det nå, når jeg sitter inne. Men når jeg var ute i stad, da var det ikke så gøy. Men nå sitter jeg og spiser eggeomelett som mamma lagde til meg og skal ned å se på oth. Deretter skal jeg gjøre en haug med lekser, for i dag er det rein, og da blir det den store homework-dagen, haha!

Reiner det hos dere`?

you're a part of me ..

 • 01.11.2010, 18:43


Martin Kember - A Part Of Me

Hallo alle sammen ! I  dag var jeg med sofie hjem. Vi koste oss å så på oth før vi måtte lufte huden til sofie, så vi lekte gjemsel med den i hagen til sofie, kjempegøy ! haha. Så dro vi inn til byen og jeg kjøpte en genser jeg skal legge ut bilde av senere i kveld eller i morgen. kommer an på om jeg får tid i dag, jeg må gjøre en del lekser, cant wait!

 
Bilde fra i går.
til sofie : jeg har kameraet ditt !

Hva har dere gjort i dag?
Hva syntes dere om sangen?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits