juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

M A N D A G

  • 12.10.2015, 23:00God mandag alle sammen! Ny uke, nye muligheter! Nå vet jeg de fleste tenker at Mandag ikke akkurat er favoritt dagen i uken, men det jeg pleier å tenke er at på Mandag så er det bare to dager til Onsdag. Kommer vi oss til Onsdag så er det bare to dager igjen til Fredag! Så egentlig er Mandag en superduper dag.


Så det merkeligste skjedde i går, vi fikk en hetebølge og plutselig var det 35 grader og sol! I dag er vi tilbake til høsten igjen med regn og vind. Ikke at jeg klager, er veldig glad i dette været! Men var deilig å ha det litt varmt i går altså. Ellers i dag har jeg vært på skolen og nå sitter Kanutte og jeg og gjør lekser, og vi har ingen andre planer i kveld enn å gjøre lekser. Så så spennende liv har vi da. 


//Gammelt bilde//

LØRDAGEN

  • 11.10.2015, 03:01

Heihei alle sammen! I går kom Tobias, broren til Kanutte og en svenske, Emil på besøk! Kjempehyggelig og vi var ute å spiste for å feire bursdagen til Emil. I dag dro vi på NDSU tailgating og fikk tak i billetter!! Så vi var å så på en ordentlig college fotballkamp, det var utrolig morsomt å være ca 15 000 sammen om å se på, istedenfor det beløpet vi har på vår søte lille skole. Jeg syntes også det er mye morsommere å stå å heie og danse hele kampen istedenfor å sitte - så dette var bra! 


Utenom det så har jeg tatt juleklippen i dag, like greit å bli ferdig med den! Selv om det kostet meg under 200-lappen å få klippet meg kjenner jeg at jeg savner norske frisører som gjør en litt grundigere jobb enn det som ble gjort i dag. Men men, bedre enn ingenting! 

Håper alle har hatt en fin helg så langt! 

ENDELIG HØST

  • 08.10.2015, 18:45

God morgen alle sammen! Eller, for dere hjemme er det vel mer kvelden enn morning. I dag er endelig høsten kommet hit også! Vi pleier egentlig ikke ha så mye høst som det vi har hjemme, pleier egentlig å gå rett fra veldig varmt, til veldig kaldt. Men i dag er det overskyet og 13 grader, noe jeg er kjempeglad for. Høsten er helt klart min favoritt årstid. Beklager at bildene ikke er ordentlig redigerte, (kanskje bare jeg som legger merke til det), men ettersom jeg ødela macen min i fjor har jeg nå en pc det ikke går an å oppdatere, så alle online redigerings program eller andre for den saks skyld funker ikke her. Så får ikke redigert som jeg pleide, noe som er litt trist. 

Men ja, planene i dag er først å dra på CEC, så har jeg sosiologi. Etter det  må jeg gjøre ferdig et essay som skal innleveres i morgen, og så må jeg øve på en prøve jeg har i morgen. Så er full fart idag. 

Håper alle der hjemme har hatt en super dag i dag! 

I DET SISTE

  • 08.10.2015, 04:00

Hei hei alle sammen! Nå er det lenge siden altså. Jeg er så dårlig på det her, det å være student her tar faktisk utrolig mye med tid. Men det eneste jeg gjør er vel egentlig å være på biblioteket og jobbe med skole - være i timen - spise og sove. Det er egentlig det for å være ærlig, har aldri brukt så mye tid og energi på noe annet så lenge jeg kan huske.

MEN - på den positive siden så har vi e n d e l i g fått flyttet inn i leiligheten!! Mangler noen småting men det får komme etterhvert syntes jeg. Og det er helt utrolig deilig å ha et sted å dra "hjem" til så langt hjemmefra. Og alle romkameratene kommer over ens, så det er veldig herlig! Skal se om jeg får tatt litt bilder snart og vist dere.

På en annen side var det homecoming i helgen, noe som har helt utrolig gøy. Vi vant fotball kampen mot Bethel (en skole vi ikke har slått på flere år) så var super stemning hele helgen. Var også velsig moro å se de som graduerte i fjor komme tilbake og være med dem.

Så det er det som har skjedd nå egentlig. Denne uken her skjer det faktisk ingenting spennende, har bare prøver og essay som jeg må jobbe med, så har så og si flyttet inn på biblioteket..

Men skal få prøve å bli flinkere å blogge om litt flere forskjellige ting så kanskje det blir gøyere å lese også!

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits