juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

SØNDAGSTUR

  • 13.10.2013, 16:25

Tenk at jeg pleide å hate søndager, og nå er det favorittdagen min. Det er så deilig å ikke jobbe eller dra på skole og bare slappe av og gjøre ingenting. I dag har Henriette, mamma og jeg gått en tur. Etterpå skal jeg være med Nikolai og så skal jeg pakke til friluftsliv turen jeg skal på i morgen.Hva gjør dere denne søndagen? 

Antrekk 12.10.13

  • 12.10.2013, 17:44

Heihei alle sammen! Natt til i går sov jeg hos Kristin og fikk bursdagsgaven min som hun glemte å gi meg for en stund siden. Så fikk ny genser og øredobber, loving it! Så har hatt på meg litt nytt i dag og tenkte jeg skulle ta litt bilder. Ellers i dag så har jeg vært på jobb og så kom Henriette fra Drammen på besøk til meg og i kveld skal vi til Nikolai og bare kose oss.

Hva skal dere i kveld?

ENDELIG HØST

  • 09.10.2013, 19:55

Hei hei! Endelig er det fine farger og høstluft ute, endelig. For min del er høsten den beste årstiden! Jeg vet jeg har vært veldig dårlig på å blogge men jeg har skjønt at det kan ikke bli som før, hvor jeg legger ut fler innlegg om dagen. Jeg merket det nå i høstferien når jeg prøvde å begynne igjen. Grunnen er at jeg har helt ærlig vært litt avhengig av dette her. Og noen av dere tenker sikkert ikke at det går an, men jeg brukte opp mot 6 timer om dagen på bloggen. Og tenkte alltid på hva jeg skulle blogge om, hvordan jeg skulle ta bildene og hvordan jeg skulle redigere dem - og det gjorde meg helt sliten. Når jeg begynte litt i ferien begynte jeg igjen og nå som jeg går siste året på vgs og har jobb flere dager i uka så kan jeg ikke bruke så mye tid. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg har tid til det! Og det skyldes dere, for uansett når jeg ikke hadde blogga på flere mnd ser jeg fortsatt på statistikken at dere er innom og sjekker. Dere må vite at det betyr utrolig mye for meg!

Så det jeg har gjort i dag er lekser, helt fra jeg kom hjem og til nå. Vet at bilder av te kanskje ikke er det mest spennende å se på, men det var det jeg hadde tid til, haha. Har lest en hel bok i dag for glemte at vi hadde en innlevering i morgen om den, så det var litt kjipt å bruke hele dagen på det.

Hva har dere gjort i dag?

KOS MED SNUPPA MI

  • 01.10.2013, 19:01Heihei! Fikk ikke blogget i går, for jeg jobbet til sent så var Christoffer med meg hjem. Og i dag er det egentlig det samme, for han ble med meg hjem i dag også. Planene for kvelden er egentlig bare å spise laks og se på film eller noe, så er ikke så veldig spennende.

Hva skal dere i kveld? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits