juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

CARVING PUMPKINS

 • 29.10.2012, 02:12

Heihei♥ I dag har Marra og jeg laget gresskar! Så jeg tok litt bilder og tenkte jeg skulle lage et innlegg om det! De første bildene ble ikke så bra for jeg var full av gresskar på hendene så ville ta bildene fort. Derfor de ikke er så klare som de burde vært.. 

Haha hva har dere gjort i dag?

HALLOWEEN

 • 28.10.2012, 18:20

Heihei♥ Nå er det halloween som dere kanskje vet. Noe som er veldig gøy her nede for Amerikanere gjør så mye ut av det! De pynter opp husene sine med lys, figurer gresskar osv. Så i går var det en stor fest som vi alle dro på. Utkledd som forskjellige ting! Var utrolig morsomt!

Har dere kledd dere ut i helgen?

STILL ALIVE

 • 27.10.2012, 00:15

Heihei♥ Unnskyld veldig mye for at jeg ikke har blogget på nesten en uke. Det er bare det at det er så mye som skjer nå og nå er det finals, fordi semesteren slutter i begynnelsen av november så har prøver, innleveringer og lekser til hver dag.. Og jeg føler at om jeg skal blogge burde jeg på en måte blogge om noe spennende! Noe som er annerledes enn Norge på en måte.

Og for dere som lurer, så går alt bra! Jeg føler at det blir bedre og bedre etterhvert som jeg blir bedre kjent med mennesker her borte samtidig som at savnet til dere hjemme blir større og større. Jeg har plutselig bare tenkt på personer som jeg ikke visste jeg kom til å tenke på eller savne!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening. Cross Country sesongen er ferdig så jeg har bare løpt med Oda. Skisesongen starter snart, så det blir utrolig spennende tror jeg! Det å faktisk stå på ski som en sport har jeg egentlig aldri sett for meg at jeg skal gjøre. Senere i dag skal jeg se på en fotballkamp, det blir utrolig spennende fordi det er mot Minnetonka som liksom er den store fienden vår. Etter kampen skal jeg på bonfire hos en jente som har burdag i dag, så det blir koselig! 

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Noe dere vil se bilder av eller høre hvordan er? 

 

OPPSKRIFT: RICE CRISPY BAR

 • 21.10.2012, 23:00

Hei dere♥ Tenkte jeg skulle vise dere hvordan man lager den beste amerikanske retten jeg har smakt hittil, utenom McDonalds selvfølgelig. Men en av de beste! Ricecrispy bar♥

Det du trenger er:  Crispy Rice (en slags frokostblanding), En pose med marshmallows, smør og M&M

1. smelt smøret i en kjele. Legg oppi marshmallows og smelt dem inn med smøret, så tar du rice crispy oppi. Vi hadde 4 cup smør og 6 cup rice crispy. 

2. bland M&M inn i alt sammen

3. Legg alt sammen som en kake i en kakepanne og legg det inn i kjøleskapet i ca 20 min

Har du smakt noe lignende før?

INNKJØP FRA I GÅR

 • 21.10.2012, 21:09

Heey♥ I dag har jeg bare jobbet med prosjektet mitt i barnepsykologi. Jeg skriver nemlig en rapport om babyen min, Arthur og hvordan livet vårt var sammen. Tar utrolig lang tid. Så tenkte jeg kunne ta meg en pause å vise dere itt av det jeg kjøpte i går. Kjøpte litt av halloweenkostymet mitt også, men det får dere ikke se enda! 

Genser og skjerft fra Ralph Lauren, vest fra er ikke sikker og kjede fra Unlimited. Hva syntes dere?

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

 • 21.10.2012, 12:03

Heihei♥ Dette var filmen jeg så i kveld! Vet ikke om den har kommet ut i Norge enda, men om den har det - eller når den gjør det må dere se den! Utrolig film! 

Noen som har sett den? Eller lest boka?

THE LAKEHOUSE

 • 21.10.2012, 05:54

Hey♥ Nå har det vært noen dager uten blogging, beklager for det. Men det er så mye som foregår for tiden! I går kjørte Ben, Jim og jeg til huset dems ved en innsjø. Var utrolig fint! Når vi kom frem fant vi ut at tven og internettet var ødealgt så vi så på en video og spiste pizza. I dag kjørte vi hjemover og når jeg kom hjem dro Oda og jeg på shopping. Kan legge ut innlegg av innkjøpet i morgen om jeg får tid! Så i kveld har vi vært på kino. 

Hva har dere gjort så langt denne helgen?

GOOD MORNING

 • 18.10.2012, 18:10

I dag har jeg våknet, laget meg frokost og bare slappet av! Vi har fri fra skolen i dag og i morgen, så vi har langhelg. Meeen har løpetrening så skal det om et par timer og så er planene til å dra til et sted som heter Valley Scare eller noe sånt noe. Som bare er åpent om Halloween, eller oktober mnd da. Og det er et sted fullt av spøkelseshus og bergogdal-baner. Så det blir kjempegøy!

Hva skal dere i dag? 

FAVORITTER FRA NELLY

 • 17.10.2012, 00:45

AMERIKANSK TID: 17:42

Heihei alle supermennesker♥ Var innom Nelly i dag og fant mye fint! Elsker høsten med fargene og klærne og alt! Så jeg satt sammen litt forskjellig fra Nelly.com

Noe dere likte? 

FÅTT ANSVARET FOR EN BABY

 • 15.10.2012, 23:17

Heihei♥ I dag ble ''babyene'' våre født! I barnepsykologi har vi laget babyer som vi skal bære rundt i 48 timer og skrive en dagbok om det. Om hva slags hundringer babyen lager og hva vi tenker om å få barn etter dette. Jeg tror dette blir ganske interessant! Har fakitsk begynt å snakke til babyen min og det er ganske skummelt! 

Så dette er Arthur! Haha søt, ikke sant?

WATERDROPS

 • 14.10.2012, 21:20

Hva syntes du om bildene?

SØNDAGS MORGEN

 • 14.10.2012, 21:14

Heihei♥ I dag har jeg vært på en eplegård med vfamilien min. De grodde mai og epler der og solgte gresskar. Haha litt vanskelig å forklare hva det er med dere får se på bildene bare. 


Haha maisen er litt død nå da, siden det er oktober

Hva syntes dere om bildene?

''ER DU REDD FOR Å FØLE DEG UTENFOR NÅR DU KOMMER HJEM?''

 • 11.10.2012, 19:31

''Savner du aldri de hjemme, eller tenker på hva alle vennene dine hjemme gjør? Er du redd for å føle deg litt utenfor når du kommer hjem? Og hvordan er det å snakke engelsk og sånt med alle, føler du at alt fortsatt er nytt eller føler du det er som et vanlig liv?''

Spørsmål jeg fikk i en kommentar som jeg tenkte jeg kunne svare på.

Jeg kan begynne med å svare på det første ved å si at jeg savner de hjemme hver dag. Hver dag tenker jeg på dem og skulle ønske jeg var med dem akkurat nå. Lurer på hva de gjør og tenker ofte at jeg håper de savner meg også! Og ja, jeg er veldig redd for å føle meg litt utenfor når jeg kommer hjem. Da har de opplevd så mye som jeg ikke har vært med på osv. Men samtidig skjønner jeg jo at de som er der for meg når jeg kommer hjem, de er ordentlige venner.Hvordan er det å snakke engelsk med alle? Vell det er jo vanskelig til tider, men det kan også være veldig morsomt! F.eks. jeg skulle spørre om å låne en KAM for å tuppere håret. Kam på engelsk er comd, men uttales CÅOM, på en måte. Og jeg spørte om jeg kunne låne en CUM. Som er noe heeelt annet! Men jeg lærer nye ord hver dag og det blir lettere og lettere og snakke. Også er jeg jo så heldig at jeg har en norsk jente her på samme skole som heter Oda. Og henne kan jeg jo snakke norsk med. Men det som er litt rart er at selvom vi kan snakke norsk sammen så switcher vi noen ganger bare plutselig over til engelsk og snakker engelsk med hverandre..

Og ja, jeg føler fortsatt at jeg opplever mye nytt! Jeg tror den følelsen kommer til å sitte i  en stund, for alt her nede er annerledes! Det er ikke som å være på ferie i et annet land. Jeg lever etter dems kultur, spiser mat som de spiser og lærer noe nytt hver dag! Og jeg merker en skikkelig kulturforskjell, kanskje mest blant meg og vennene mine her nede. Ting de aldri har gjort før som er naturlig for oss å gjøre osv. 

Jeg kan helt ærlig si at jeg trives her nede! Jeg tror jeg hadde godt av litt forandring og jeg syntes det er helt utrolig å møte så mange nye mennesker og bli tatt så godt imot! Jeg har det bra, smiler og ler - hver dag! Jeg er omgitt av en utrolig koselig og morsom familie og jeg har venner på skolen! 

Flere spørsmål dere har? Bare å spørre!

HAR OFFISIELT BRUTT MIN FØRSTE REGEL PÅ SKOLEN

 • 11.10.2012, 02:34

Heihei♥ I dag hadde jeg min første offesielle bryting av reglene på skolen, en regel som jeg ikke visste om btw. Og tenkte jeg skulle fortelle dere hva som skjedde! 

Så vi hadde Media Arts andre time i dag. Og i dag skulle vi begynne på et prosjekt som går ut på å lage en liten videosnutt med å få en animert ball til å sprette. For å få til dette måtte vi høre på en video som forklarte og den mannen snakket alt for fort, så jeg fikk det ikke med meg. Jeg klarte ikke oversette og når jeg klarte det så ble min ball annerledes enn den i videoen. Så etter 5 mislykkede forsøk på en time rakk jeg opp hånden for å spørre om hjelp. Og nå var jeg nesten på gråten av frustrasjon haha. Bare se for dere når dere ikke klarer det dere skal og dere prøver og prøver. 

Så når læreren kom bort til meg da jeg at *This is fucked up! The ball is not turning the color I want...'' osv. Og hele klassen ble så stille at du kunne høre en knappenål falle. Og lærerens ansikt var stivnet helt til jeg sluttet å snakke. Da spurte han med en alvorlig stemme ''What did you just say to me?'' Frustrert som jeg var begynte jeg å forklare igjen at ingenting funket som det skulle. Nå hadde noen elever i klassen begynt å le hysterisk og jeg trodde jo det var fordi jeg ikke skjønte noe, helt til læreren på nytt sa: ''Not in my 15 years of teaching have I ever had a student swear in my face'' Da gikk det opp for meg hva jeg akkurat hadde gjort. 

Dere skjønner her i USA er de veldig strenge på banning, du banner faktisk ikke foran en lærer. Men jeg tenkte jo ikke over at det var banning. Hvor ofte sier vel ikke vi hjemme ''fucka'' eller ''shit!'' Så jeg beklaget meg veldig og sa jeg ikke mente å være respektløs ovenfor han i det hele tatt og at jeg respekterte han veldig mye osv.


Random

Og ikke nok med dette! Neida, etter tredje time kom læreren min bort til meg og sa hun hadde hørt at jeg hadde bannet til læreren min timen før. Og jeg unnskyldte meg på nytt og sa jeg ikke mente noe med det, at jeg bare var sint og lei meg. Men det stopper ikke her, læreren jeg hadde i siste time hadde også hørt om det! Kan tenke meg de hadde en god latter over det på læreværelse! 

Har dere noen gang fornærmet en annens kultur uten å mene det?

 

CARIBOU MED ODA

 • 10.10.2012, 13:43

Hva gjorde dere igår?

TIDEN KOMMER TIL Å GÅ

 • 09.10.2012, 23:24

Har dere noen gang tenkt på at tiden faktisk går? Haha, vet det er et rart tema, men jeg kom til å tenke på det nå.

Det eneste du ikke kan gjøre noe med i livet ditt er tiden. Tiden kommer til  å gå, du blir eldre, sår gror og livet går videre - uansett. Jeg syntes det er utrolig rart. Nå som jeg har vært i USA i litt over en mnd tenker jeg noen ganger at jeg vil at tiden skal gå fortere eller at den skal gå saktere. Men uansett hvor hardt man prøver, så går det ikke an å gjøre noe med. Det kommer alltid til å være 60 sekunder i minuttet og 24 timer i et døgn.

Livet kommer til å gå videre. Noen ting blir mindre og mindre viktig mens andre ting blir alt. Vi møter nye mennesker og finner ut hvem som alltid kommer til å være der for oss. Og spør du meg, syntes jeg det er en bra ting at ting forandrer seg, at vi får opplevd nye ting og at tiden går. Det er ikke bra å blli stuck et sted og bare la tiden gå. Vi lever bare en gang og må gjlre noe ut av det. Vi kan ikke stoppe tiden, men vi kan bruke den fornuftig.

Har du tenkt på dette før?

 

INNKJØP FRA I GÅR

 • 09.10.2012, 00:57

Hva syntes dere? 

ANTREKK, 8.OKTOBER

 • 08.10.2012, 00:43

Heihei alle sammen! I dag var vi rom reiser med Aspect her i området på piknik i en park! Var utrolig kult for vi var jo faktisk en del norske, og det å snakke sammen på norsk om ting vi alle holder på å oppleve var utrolig! Så vi spiste god mat, snakket litt og så gikk vi gjennom reglene vi har her nede og så dro vertspappaen min og jeg og shoppet litt, for jeg trengte nye sko og så shoppet jeg to skjorter, viser dere senere!


Bukse-Juicy // Genser-H&M // Jakke-H&M // Skjerf-VeroModa // Klokke-Mango // solbriller-Rayban //

Også et bilde av oss norske:

Hva har dere gjort i dag? 

GRESSKAR

 • 07.10.2012, 17:13

Heihei♥ I går hadde vi jentene fra Cross Country Running et bonfire hvor vi kuttet ut gresskar. Var utrolig gøy for jeg hadde aldri gjort noe lignende før! Og så grillet vi marshmallows og drakk kakao! 

I dag skal jeg på piknik med alle de andre utvekslingsstudentene fra Aspect i dette området her. Problemet er jo bare at det er har blitt DØDSKALDT her, og de eneste skoene jeg har med meg er ballerinasko og har jo ingen vinterjakke, så sliter veldig.. Haha. 

Har dere skjært ut gresskar mer? 

OLAY; AGE DEFYING

 • 07.10.2012, 00:00

Prøvd den før?

GOOD MORNING

 • 06.10.2012, 20:28
BEAUTIFUL DAY

 • 05.10.2012, 03:10

Heihei♥ I går natt sov jeg over hos Oda og Sarah. Spiste Ben & Jerry's og så på film, men alle sovnet før filmen var ferdig..

I 11-tiden dro Oda, Sarah og jeg for å spite lunsj downtown minneapolis.

Etter dette dro Oda og jeg på race, med cross country.Så har fått gjort mye i dag!

Hva har dere gjort i dag?

ET VANLIG INNLEGG FOR EN GANGS SKYLD

 • 03.10.2012, 00:35

Hey♥ I dag var jeg på trening etter skolen, som vanlig. Får mail av folk som spør om jeg kan legge ut outfitbilder og det blir vendlig vanskelig når jeg ikke er hjemme før i 5-tiden, er sliten og i treningstøy! Orker liksom ikke å skifte igjen.. Men jeg skal få til noen snart, og kanskje jeg til og med kan ta det før trening, bare at da blir det på skolen.. 

Nå har *broren* min, Ben og jeg akkurat spist ckicken nuggets med BBQ saus! Haha var veldig usung, men også veldig godt! Sikkert ikke så spennende å lese om, men det er ihvertfall noe!

For dere som leser bloggen min og syntes det blir kjedelig, følg meg på instagram! Der oppdaterer jeg mye oftere enn her inne for tiden.. Juliedaae1 !!! 

Ha en fin dag videre!

MINNESOTA RENAISSANCE FESTIVAL

 • 01.10.2012, 03:39

Heihei♥ I dag har jeg vært på en slags messe mde Vsøster, som hadde middelaldertema. Var utrolig kult fordi folk hadde kledd seg ut og de solgte masse morsom mat! Og man kunne kjøpe mye middelalderting og tang! Tok mange bilder og orker ikke starte å redigere når for jeg er veldig trøtt, så dere får bare originalene

Så det var noen bilder, så fikk dere se litt ihvertfall!

Ser dette gøy ut?
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits