juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

jeg vil gjerne takke dere, alle sammen

 • 31.10.2011, 22:00

Hei søte dere! Jeg ville bare lage et innlegg for å takke dere. Om jeg har en dårlig dag, så klarer dere å lyse opp dagen min med utrolig koselige kommentarer. Det varmer utrolig når dere skriver fine ting til meg, og dere må virkelig vite det!
TUSEN TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN

det å la fortiden bli i fortiden

 • 31.10.2011, 21:35

Hei dere! jeg kjenner så mange som går gjennom tunge tider nå, med minner og ting de ikke klarer å legge bak seg.

Nå går ''live your life'' på thevoice, og den sangen har noe i seg. Slutt å tenk på vonde minner, du ka faktisk ikke gjøre noe med dem nå. Gjort er gjort. Lær av det du gjorde galt den gangen og pass på så du ikke gjør det igjen. Det er noe jeg virkelig har lært opp i gjennom årene. Jeg har gått såå mange ganger å tenkt på hva jeg kunne gjort annerledes og hvordan ting hadde blitt om jeg hadde gjort sånn og sånn. Og jeg har funnet ut at jeg ikke angrer på noe, for det har gjort med til den jeg er i dag og det har gjort meg sterkere. Noe du heller aldri skal gjøre er å angre på noe som fikk deg til å smile. For det var det du ville der og da. Hva mener dere om dette?

på cafe

 • 31.10.2011, 20:37

Hei dere! I dag har jeg tilbragt dagen min med søtesnille idunn.


Du ser de kule ketchupene mine i bakgrunnen her da. Love love love

Bildene er tatt fra idunn sin blogg som er idonn.blogg.no Klarer ikke sånn at man bare skriver navnet og kan trykke .. hehe så taper er jeg! 


Hva har du gjort i dag?

good morning

 • 31.10.2011, 09:19God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å har tysk med koselige mennesker, haha. I dag blir det en travel dag på skolen, utrolig mye jeg må gjøre så må nok sitte igjen litt ettersom jeg har litt å ta igjen siden jeg var litt syk forrige uke .. Men that's life! Etterpå skal jeg være med Idunn, så gleder meg til det!<3 Hva skal dere idag?

skype er noe utrolige greier

 • 30.10.2011, 21:23

Haha, veldig kule bilder det ble nå.. Atm, sitter Sverre, Nicolai og jeg å øver på tyskprøve i morgen, på skype. Nicolai kom nemlig opp med en lek som gjorde at vi kunne øve da, han har så lite liv skjønner dere.. Neida, han er flink på skolen! Men nå sitter vi da på skype og øver på gloseprøve og leker leken til Nicolai :) Hva gjør dere nå?

Brandon Heath - listen

 • 30.10.2011, 19:37

 

Har fått dilla på han her, ihvertfall den øverste sangen! hvilken er din favouritt ?

da får du ikke flere venner

 • 30.10.2011, 17:27

Hei dere! jeg tenkte at jeg ville ta opp et tema i dag. Og det er at jeg det så mange mennesker som virkelig er slemme mot andre. Enda de vet at det sårer en person gjør de det, og jeg syntes det er helt grusomt.

Jeg skjønner ikke hva folk får ut av det, å såre andre. Greit hvis du ikke liker en person, men da kan du ta det opp med personen og om det ikke blir bedre, så kan du drite i den personen. Og ikke gjøre ting for å irritere og ødelegge. Og om du vet at noe du gjør sårer en person, da burde du ikke gjøre det om du er glad i han/henne. For hvem har lyst til å være venner med slemme mennesker? Alle mennekser har noe godt inni seg, så dropp den tøffe holdningen. Bare vær snill, da blir alt så mye bedre!

 Så skjerp dere, før det er for sent! Alle mennesker kan forandre seg. Og det er ikke for sent enda!

30.okt.2011

 • 30.10.2011, 15:01
life isn't simple

 • 29.10.2011, 18:31


Life isn't simple. But the beauty of it is, you can always start over. It'll gett easier.
- Alacia Bessette 

don't hold your breath

 • 29.10.2011, 16:47

good girl gone bad

 • 29.10.2011, 15:19yesterday

 • 29.10.2011, 12:07God morgen dere! I går var vi på halloween-fest oppe i re et eller annet sted, skikkelig bygdefest ! haha! I dag skal vi vell egentlig bare til byen og fikse litt her og der, vet ikke helt hva jeg skal vi kveld enda.. Men vi blogges senere! Hva gjorde dere i går?i dag skjedde noe som gjorde meg glad

 • 28.10.2011, 09:06


God morgen dere! I dag skjedde det noe som virkelig lyste opp dagen min. Først våknet jeg og orket liksom ikke reise meg opp og var så slapp og tom for energi. Kort sagt, hadde en jævli dag frem til bussturen til skolen. Det kom en jente på, vi har noen felles venner og sånn, men har aldri snakka sammen ordentlig. Men bussen var full og det var ledig ved siden av meg, så hun satte seg der. Og plutselig sier hun: Du, så fin blogg du har! Og vi begynte å snakke, og det å føle at noen setter pris på en, bare ved et lite smil, eller et kompliment hjelper virkelig!

Så, for det første, hvis dere ser meg eller noe, er det bare å si hei, jeg blir virkelig glad!
For det andre, bare et lite smil kan hjelpe andre, så smil så mye dere kan ! 

noen ganger trenger vi bare tid med en god venn

 • 27.10.2011, 19:59

Hei alle dere søte! Tusen takk for støttende kommentarer og mailer, dere er herlige alle sammen! I dag kom Sofie innom og vi har spist is og snakket litt bare. Resten av kvelden skal jeg vel egentlig bare sove, er så sinnsykt trøtt og sliten :/ Hva har dere gjort i dag?

...........

 • 26.10.2011, 21:39

Hei dere! Ehm, det har skjedd noe personlig i dag, som har gjort at jeg ikke har blogga og jeg vil også ta meg fri noen dager. Håper alle forstår det! 

nydelige bilder dette her da

 • 25.10.2011, 19:00

Heihei alle sammen! Nå har jeg øvd til prøve en stund og gjort noen oppgaver i naturfagen der svarene ble: vet ikke, hvordan skal jeg vite det, osv. Ikkje braaa, har prøve i noe jeg ikke kan noe om i naturfag på fredag og i tysk i morgen. Herlig herlig herlig! Nå tok jeg en liten pause for å ta litt bilder av peisen siden det er så spennende.. Tihi! Har dere mange prøver denne uka?

viser seg toppløs i FHM

 • 25.10.2011, 17:28

åååh, har fått dilla på denne sangen her! Dilla på norske sanger egentlig.. haha. Hva syntes dere?

take risks

 • 25.10.2011, 07:49

 

'' Take risks: If you win, you will be happy; if you lose, you will be wise '' - Anon

 

body high

 • 24.10.2011, 19:42

autumn 2011

 • 24.10.2011, 18:11

Da har Viktoria og jeg vært ute å tatt litt bilder i høstværet. Dessverre var lyset for det meste borte, så de ble litt skaggete så sletta så å si 100 bilder.. Fikk litt klager når jeg la ut ''photoshoot'' sist, for jeg hadde de runde kantene, og da kunne ingen lage header. så nå har jeg ikke det:) All for you ! Hva syntes dere om dem?

24.okt.2011

 • 24.10.2011, 12:58


Er da litt fjortiss enda

Nå sitter vi å se på film i geografien, ganske greit egentlig. Slutter ikke før 3 i dag, det er nedtur når vi pleier å slutte kvart over 2.. Fml. Såå, hva gjør dere atm?

fordømming og baksnakking

 • 23.10.2011, 14:34

Dette er faktisk et litt viktig tema, ihvertall for oss som blogger. Har dere noen gang sett på et menneske og tenkt: hun er bitch. Eller : Oi, hun er sikkert kjempehyggelig! Sånne tanker hat vi hele tiden, når vi ser nye mennesker. Noe vi også gjør uten å tenke oss om er å baksnakke, eller bli med på baksnakking av personer vi egentlig ikke kjenner. 


En ting jeg holder med til i livet er at alle mennesker har noe godt inni seg og alle mennesker har et sårt punkt og noe som betyr noe for dem - selvom de ikke oppfører seg på den måten. Jeg har selv opplevd å bli baksnakket, og det har nok de fleste. Og jeg hater virkelig når mennesker snakker stygt om andre. Nå skal ikke jeg fremstå som et skikkelig englebarn som aldri gjør noe galt. For all del, jeg syntes noen mennesker er ordentlig slemme, men jeg kjenner de og jeg vet hvorfor de er sånn. Og de er ikke slemme innerst inne, de bare oppfører seg sånn.Hvis dere skjønner?

Tenk å møte noen nye mennesker og de liker deg ikke fordi de har hørt noe bullshit som andre har sagt? Det gir vel ikke akkurat en digg følelse? Tenk litt over hvem dere snakker om/hva dere sier om den personen. Uansett om du kanskje har opplevd det selv, du vil jo ikke synke ned på det nivået?

Jeg tror på nye sjanser i livet, alle kan forandre seg. Så om jeg har hørt at ''hun er sånn og sånn'' så greit, da har jeg jo det i bakhodet, men jeg gir den personen en sjanse til å motbevise det. For man ønsker jo den samme sjansen selv?

Hva mener dere om baksnakking og fordømming? 

you make me feel

 • 23.10.2011, 10:05

Dilla på den! Hva syntes dere?

girl's night

 • 22.10.2011, 19:01

 

Da skal vi ha en liten jentekveld hjemme da :) Tar nok noen bilder så dere får se i morgen eller i kveld. Hva skal dere i kveld?

22.okt.2011

 • 22.10.2011, 14:03


Se søte sokkene jeg har på meg atm. Haha

God lørdagsmorgen dere! Nå sitter jeg å venter på at Helene skal sminke seg ferdig. For vi hadde nemlig tenkt oss en liten tur til byen i dag og bruke litt penger. Skulle egentlig sove hos Anniken i dag, men hun kunne ikke, så det blir til at jeg sover her en dag til. Flytter rett og slett inn her! haha :) Hva skal dere i dag?

drømmer og mareritt

 • 22.10.2011, 10:21


Grunnen til at jeg blogger så tidlg er fordi jeg hadde sinnsykt mareritt i natt. Uansett om jeg prøvd å legge meg til å sove igjen fortsatte det på den fæle drømmen. Også lurer jeg på en ting, er drømmer advarsler eller er det ønsketenkning eller hva er det? For denne drømmen var ihvertfall ikke noe ønske jeg hadde.. Eller tror dere at det bare er random? 

You're my girl

 • 21.10.2011, 22:36

I love you

politianmeldelse

 • 21.10.2011, 19:17

Heihei alle sammen ! Nå sitter Celine og jeg hos Helene og skal se på en film som heter Unknown. Har egentlig tatt litt bilder til dere, men de syntes de ble så stygge på alle og truet med politianmeldelse om jeg la de ut. Greie venner å ha! 
Hva gjør du i kveld? 

du er kun et minne

 • 21.10.2011, 11:04

En liten sang til dere som akkurat har slått opp eller savner noen da :) Haha. Hva syntes dere om den?

ønsk meg lykke til

 • 20.10.2011, 20:31

Da skal jeg sette meg ned å øve på en matteprøve jeg har i morgen.. Ønsk meg lykke til!

Jeg haater ..

 • 20.10.2011, 19:30

 

-Jeg hater når jeg rødnmer for ingenting. Det er jo ikke akkurat som om det går bort med det første.. 

-Jeg hater når jeg står i kø for å komme på bussen og noen mennesker blar frem 500-lapper. Seriøst, skaff dere busskort! 

-Når jeg er i skikkelig deppe og jeg-vil-spise-meg-feit-humør og det ikke finnes en eneste sjokoladebit eller en bra deppefilm jeg ikke har sett over 5 ganger i huset

- Jenter som lager latteren sin høyere enn den er og er hysteriske. Slutt, det er bare sinnsykt kleint..

- Når folk skal begynne å snakke midt i en skrekkfilm, det ødelegger absolutt alt!

- Når jeg har tenkt å legge meg og roper ''natta!'' opp til mamma og hun sier ''julie,  kom hit litt'' Jeg må som regel gå opp alle trappene for aboslutt ingentingen.. 

- Når jeg er tom på kortet og får en melding jeg måå svare på. Hvorfor kan jeg ikke få abnomang? nummer 1 på ønskelista!!

- Når touchen på mobilen min er fucka så jeg ikke fåt tatt telefonen. Kanskje man skal begynne å lage mobiler som virker i litt over en mnd????

- Når folk tuller med saker som er ganske alvorlige, som voldtekt, spiseorstyrrelser osv. Det er faktisk mennesker som har opplevd sånne ting, så hold kjeft

- Når jeg har tenkt gjennom akkurat hva jeg skal ha på meg neste dag, for så å finne ut at det ene plagget er til vask og jeg må tenke om igjen.

- Når folk legger ut på facebook: '' hvis du liker/kommenterer profilbildet mitt rater jeg deg fra 1 til 10 '' Hvor desperat er du liksom?

- Når jeg ligger i en sinnsykt god stilling og det ringer på og jeg må reise meg opp.. Det blir aldri det samme når man legger seg ned igjen, seriøst.

Haha, nå har jeg lagt ut et jeghater-innlegg som noen av dere spurte om jeg kunne. Dere må forstå at det meste av dette er veldig ironi, så ikke tro jeg mener alt sammen som slemt!

Har vi noe at det samme?

outfit 20.10.2011

 • 20.10.2011, 18:23


Slenger med ett lite jeg-later-som-om-det-er-sykt-kaldt-bilde, bare fordi jeg er kul 

 

vurderingene

 • 20.10.2011, 17:18


INNHOLD: Det som er med denne bloggen er at det er ikke så mye tekst. Noe jeg liker veldig godt. Jeg takler ikke lese blogger med 50 000 ord. Så derfor er denne bloggen veldig fin! Hun skriver ikke normalt om hverdagen sin, som de fleste gjør, men har veldig mye variasjon, noe som er veldig bra! 
DESIGN: Jeg liker veldig godt headeren, utenom det er det veldig fint og ryddig der inne! :)


INNHOLD: Denne bloggen har alltid noen koselige bilder! Hun har også veldig mye variasjon i innleggene sine og skriver ikke om det samme hver dag. Hun har også noen morsomme innlegg! Hun har veldig få skrivefeil og er en utrolig søt jente. Hun oppdaterer også ofte, noe som er veldig bra!
DESIGN: Designet er veldig enkelt, veldig behagelig på en måte. Det er fint og ryddig og har en fin header.

Det var de to bloggerne som var søte og lagde header til meg, den tredje som gjorde det har ingen blogg så får ikek vurdert henne.. Men håper dere tar en titt på disse bloggene ihverfall :)

Mynthon

 • 20.10.2011, 11:55

Hey babes! Nå har vi fritime og tilbringer tiden på opus cafe. Veldig koselig, har kjøpt meg litt godis da ser'uuu!! Haha :) hva gjør dere atm?

hardt valg

 • 19.10.2011, 18:29

http://thanne.blogg.no/

http://kkrriistina.blogg.no/

Christine:

Tusen takk til dere som har lagd til meg, skal vurdere dere som har blogg :) Men nå, søte små så må dere velge en for meg !

stolthet og fordom

 • 19.10.2011, 17:08

Heihei alle sammen ! I dag har jeg vært på trening rett etter skolen og er så sliten at jeg bare ligger i sofaen, innpakket i dyne og ser på film. Lenge leve det late livet.. Skal ha en headeravstemning etterpå, så dere som vil lage, gjør det nå :)
Hva har dere gjort idag? 

you give me butterflies

 • 19.10.2011, 11:28

sweet dreams

 • 18.10.2011, 21:52

Hei dere! jeg vet jeg sa at jeg skulle vurdere de som lagde header til meg, og det skal jeg! meen tiden løper konstant fra meg.. I morgen er jeg ikke hjemme før på kvelden og skal ha en stor prøve på torsdag, så jeg får se hva jeg kan gjøre! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kjell-Kristian og skal legge meg til å sove. Sov godt alle sammen!

new in ; jacket

 • 18.10.2011, 12:13
Heihei alle sammen ! I går kjøpte jeg en ny jakke, og den ser da sånn her ut. I dag har alle sammen ''fri''. I dag skal alle jobbe for barna i Columbia, for å tjene penger til dem. Det har jeg nå gjort og nå er jeg på tur til kjæresten min, så det blir koselig! Hva syntes dere om jakka ?

rythm of love

 • 18.10.2011, 09:57

smart, ja

 • 17.10.2011, 19:49

Hei dere! Sorry for lite blogging i dag, men det som har skjedd er at Sofie og jeg dro til Celine på sykebesøk og så kom jeg hjem og fant ut at jeg hadde glemt pcen min hos celine, smarte meg hvordan klarte jeg det? ha ha ha .. så jeg må bruke den gamle dataen hvor det tar ti min å laste opp et bilde så det blir vanskelig med blogging i dag. Men får se i morgen! Sov godt søte mennesker

tooth fairy, in my ass

 • 17.10.2011, 06:40

God morgen dere! Da skal jeg snart ta bussen til skolen, ja jeg vet - TIDLIG! Men that's my ilfe .. Heldighvis blir det ingen lang skoledag i dag, for jeg skal til tannlegen. En av mine største skrekker er tannlegen. Grunnen til at jeg skal dit er at jeg har brekt av litt av tanna, så i dag skal de bare sjekke hvor dårlig det ser ut og så blir det ny time. Jeg gruer meg til den allerede liksom.. Herregud får mageknip .. Men ja, nå snakker jeg bare tull.. Så ha en nydelig dag alle sammen og ønsk meg lykke til! Har du tannlegeskrekk ?

høstbilder / h

 • 16.10.2011, 16:56

Hvis noen ville laget en header til meg hadde jeg blitt virkelig glad! Den som gjør det får en vurdering!!
Send til julie_D@live.no

ut i naturen

 • 16.10.2011, 14:37

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg i sofen til Helene og vi har tenkt til å gå ut å ta litt bilder. Hadebra så lenge!

farget håret mitt orange i går

 • 16.10.2011, 11:19


Ginger


Blond


Nøttebrunt


Rødhette


Normal

Haha ja, til dere som trodde meg på facebook i går med at jeg var ginger, fail ! Er ikke det, alt var redigert. hahaha! Men jeg lurer på hvilken farge dere syntes jeg kledde best? 

innkjøp femtende oktober

 • 15.10.2011, 22:36

 

Hey you all! Sorry for at det har vært litt lite oppdateringer i dag. Men som dere vet dro jeg til byen. Der var jeg med Helene, Rikke og Ada og kjøpte denne genseren fra bik bok. Som dere ser så er det en glidelås bak, noe vi fant ut var en glidelås som funka ettersom helene dro den ned midt i byen - Takk skal du ha, helene.. 

Etter det dro jeg på tur til kjæresten min og har vært der til nå, for nå er jeg hos Helene og vi sitter egentlig og bare er avsosiale på hver vår pc. Veldig koselig det også, for all del.

Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om genseren?

today

 • 15.10.2011, 12:49

Da drar jeg til byen. Hva skal dere i dag?

B-e-a-utiful

 • 15.10.2011, 11:17

denne fredagen var spesiell

 • 15.10.2011, 01:53


Vi så på skrekkfilm da, ikkesant

Heihei på dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jentekveld hos Nora. Vi spiste nachos og så på skrekkfilm og bare snakket egentlig. Det var en utrolig koselig kveld med herlige jenter! Hva gjorde dere denne fredagskvelden?

 

Thank God It's Friday

 • 14.10.2011, 18:41


Heisann hoppsann!Haha to litt tullebilder på slutten da, måtte bare! Men hei dere :D:D Nå sitter jeg i sofaen og skriver som bare f*** for jeg har mye jeg må rekke før bussen min går om ikke så altfor lenge. Først må jeg støvsuge badet, så må jeg støvsuge stua.. Hmmm, ork. Og såå må jeg sminke meg bittelitt og pakke litt kosetøy. I kveld skal jeg nemlig på jentekveld hos Nora. Jeg tar med kameraet så det blir bilder ! Hva skal dere denne fredagen`?

 

bik bok / by / whitney port

 • 14.10.2011, 17:42Whatcha think?


det beste jeg vet

 • 14.10.2011, 13:22

Veldig fint av Kristin da, skjønner dere!

Veldig fint av meg også da, når vi først er i gang ! 


Er dere på skolen atm ?
set fire to the rain

 • 13.10.2011, 20:44

det er travelt å være meg

 • 13.10.2011, 18:00

Heihei alle sammen! I dag har vært en travel dag, sluttet ikke før sent på skolen i dag, så venten jeg på Kjell-Kristian for å si hei til han, fordi jeg er søt. Så dro jeg hjem og har nettopp spist de søte ostesmørbrødene dere ser på bildene over. Haha, tihi, hoho, hehe. I morgen har jeg en prøve på sånn ca 50 sider, så jeg må begynne å lese som bare faen. Skal til og med skru av dataen før jeg tar en pause om en time! Jeg kommenterer tilbake til alle sammen i kveld når/hvis jeg får bedre tid! 

Har dere prøver nå? Hva syntes dere om bildene?

my perfume

 • 12.10.2011, 18:32

Hei dere! Jeg fikk spørsmål i dag om hvilken parfyme jeg brukte, og det er denne her. Den heter Angel. Og jeg har kjøpt den på Gardemoen, tror de bare selger den på taxfree - butikker for jeg har jeg ikke sett den noe annet sted.. Sorry hvis dere syntes bildene er litt rotete, er i godhjørnet i dag og prøver noen nye effekter på hvert innlegg jeg har lagt ut. Hahaaa jeg er taper.

Hva syntes du om bildene? Har du prøvd denne før?

Outfit 12.10.2011

 • 12.10.2011, 17:33
never surrender

 • 12.10.2011, 14:45

høstbilder

 • 11.10.2011, 18:20

Jeg har testa en ny effekt da, som jeg fant - hva syntes dere om den ?

antrekk ellevte oktober

 • 11.10.2011, 17:02
life is full of surprises

 • 11.10.2011, 13:06

 

Life is full of surprises and serendipity. Being open to unexpected turns in the roed is an important part of success. If you try to plan every step, you may miss those wonderful twists and turns. Just find your next adventure - do it well, enjoy it - and then, not now, think about what comes next.
- Conoleeza Rice 

 

 


Tirsdags morgen

 • 11.10.2011, 08:07Ååh det er så sykt digg å starte senere på tirsdager merker jeg, har så god tid liksom. Men nå må jeg pakke ferdig bagen og dra på skolen. Ha en strålende dag alle sammen !

 

voldtekt

 • 10.10.2011, 20:55

 

Hei dere! Jeg har sett en del på tv nå og lest nyheter. Og det er en ting jeg har veldig lyst til å ta opp med dere. Og det er voldtekt.

Det er faktisk slik at mange blir voldtatt. Det er gjort en undersøkelse som viser at 1 av 10 jenter blir enten voldtatt eller forsøkt voldtatt i løpet av de er ferdige med vgs. Noe som er helt sykt. Det har også vist seg at bare 1 av 100 av voldtektsmennene blir dømt og tatt. Dette er enda sykere. Mange jenter som er modige nok til å anmelde får virkelig ikke den behandlingen de fortjener. Saken blir nedprioritert av politiet og mange får ingen rettferdig dom ettersom de hadde på seg en kort kjole og drakk alkohol - som om det har en innvirkning.. En jente jeg kjenner veldig godt ble voldtatt for snart 3 år siden. Jeg må virkelig si at ingen, ingen, fortjener å gå gjennom noe sånt. Hun har hatt mareritt nesten hver natt, konsentrasjonsvansker, flashbacks og ja, you name it. Og gjett hva, hun har det fortsatt vanskelig, vanskelig for å komme gjennom dagene som går enda det er så lenge siden. Hun fikk ingen rettferdighet i det hele tatt. Hun anmeldte saken og ingenting skjedde. Det er noe som gjør meg helt sinnsykt irritert. Det er utrolig dårlig gjort av staten og de som fikser med sånne ting. Det som skjedde kommer hun til å bære med seg resten av livet.

Hvis dere spør etter min mening om voldtekt så er den veldig klar. Det er aldri jenta sin feil. Uansett hva hun har på seg eller hvor mye hun har drukket. Ett nei er ett nei, og de som ikke forstår det har et problem. Og jeg må si jeg syntes synd på de mennene som er så desperate at de må tvinge andre til å sex med seg, virkelig. For det er helt sykt at ett menneske kan gjøre noe sånt mot et annet.. Og de som gjør det er syke i hodet og kommer ikke til å få ett bra liv med seg selv. 

Hva er deres mening om voldtekt? Jenta eller mannen sin skyld?

KJÆRESTETID

 • 10.10.2011, 18:08
dagens lille hemmelighet

 • 10.10.2011, 10:31

 Hei, ville stoppe innom å fortelle dere en hemmelighet. Og det er at jeg egentlig er veldig smart. De siste årene har folk begynt å si, oftere og oftere at ''åhhh julie du er sååå dum!'' osv. Men jeg ville bare si dere, at det er jeg ikke. Joo, greit kanskje jeg kan stille litt teite spørsmål noen ganger i timene, men det er faktisk fordi jeg lurer på det. For når man tenker over det, man hadde ikke spurt om man ikke hadde lurt! Men bare så dere vet det, at jeg er en utrolig smart person med 4,3 i snitt. Så det så!

Litt random egentlig, men er på skolen nå, og følte meg litt mobbet rett og slett. Bra å få det ut!

calvinvinn

some days are gold forever

 • 10.10.2011, 08:09

de siste dagene

 • 09.10.2011, 20:08

 

Heihei alle sammen! Da har vi endelig kommet hjem fra hyttetur og jeg har redigert alle bildene. Den første dagen våknet Frida og jeg til tom hytte, de andre hadde dratt fra oss ut på tur i 6 timer. Da gikk dagen vår ut på å få en ny venn og se på gossip girl.

Dag nummer to hadde vi ikke noe annet valg enn å bli med på en liten tur, men det gikk fint siden vi er så naturelskere! 

Men i dag skjedde det noe utrolig, vi våkna til SNØ! Åhh var så syykt koselig å se på at alt bare dalte ned!

Såå, har dere gjort noe spesielt de siste dagene? 

 

Ett lite skrik fra meg

 • 08.10.2011, 15:40

Hei søte små! Nå har vi akkurat gått i ca en time i fin natur og alt det der. Og så stoppet vi innom en sånn restaurant ting her oppei huttigheita. Her spiller de kaptein sabeltann sanger på full guffe så stemningen er på topp! Gruer meg til å gå ut i kulden og den lange veien tilbake til hytta. Love my lifeee! Har dere det bra i feiren?

hadebra alle sammen

 • 06.10.2011, 11:01

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg i senga til Kristin og skal straks bli hentet av mi mor og far. Så turer vi på hytta og er der noen dager. Det betyr at det ikke blir blogging før om noen dager ettersom det ikke er internett der oppe.Men hvis jeg får sjålet mobilen til mamma og blogget fra den blir det blogging:) Haha! Kos dere masse i disse dagene !

tonight

 • 05.10.2011, 20:27

 

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg i senga til Kristin og spiser sjokolade og drikker cola. Skal bare være hjemme å slekken i dag og i morgen tidlig drar jeg på hyttaaaa.. Hva gjør dere i kveld?

Got 2 luv U

 • 05.10.2011, 14:10

Hva syntes dere ? 

Bilder fra i dag

 • 04.10.2011, 23:31

 

on the run

 • 04.10.2011, 14:15

God morgen alle sammen! Da stikker Helene og jeg til byen. Kos dere masse i dag alle sammen :D

gårsdagens outfit

 • 04.10.2011, 13:44

God morgen dere! Dette var det jeg hadde på meg i går. Nå ble det litt endring i planene, så jeg sov over hos Helene istedenfor. Nå skal vi til byen og møte Sofie, så skal Helene og jeg spise ilitt på brygga før jeg skal være med Kjell-Kristian. Hva skal dere i dag?

we own the nighhhht

 • 03.10.2011, 20:50

Hei dere! Da har dere talt og jeg skal gå med løst hår i dag, takk for hjelpen :) Nå har faren til Helene tatt litt bilder av oss og vi er klare til å dra i bursdag om noen få strakser. Kos dere masse i kveld!

Oppsatt eller løst?

 • 03.10.2011, 19:51

Jeg skal i bursdag snart, men jeg lurte på om jeg skal ha løst eller oppsatt hår! Hva syntes dere?

the last one standing

 • 03.10.2011, 17:47

Hørte på denne i går og den minte meg så sykt om noe og nå har jeg fått dilla! haha :D hva syntes dere?

haha sykt fail

 • 03.10.2011, 14:20


Jada, her viser jeg da stolt frem det rotete skapet mitt.. Fail bilde av meg!

Men ellers, god morgen alle sammen! I dag har jeg vell egentlig ikke gjort altfor mye, dusja, spist, kledd på meg og sminka meg egentlig. Nå, om ikke så altfor lenge drar jeg til Helene. I kveld skal jeg i bursdag til Martin og i natt skal jeg sove hos Kristin. Så dette blir ett spennende døgn!! Hvis jeg får låne kameraet til Helene blir det bilder på dere ! Orker ikke drasse med meg mitt kamera, samtidig med pc, sminke og alt annet. Det blir veldig veldig tungt!
Hva skal dere idag? 

Btw, jeg fikk en søt mail av en leser i går. Ta en titt innom bloggen hennes, nydelig jente!
 
http://natalieej.blogg.no/ 

 

jeg er så sykt lei

 • 02.10.2011, 17:47

Jeg er såå syykt lei musikken på ipoden min og trenger hjelp! Så jeg lurte på om dere alle kunne skrive deres 5 favourittsanget atm? eller noen fine sanger som er verdt å høre på? Tusen takk på forhånd!

10 ting om meg

 • 02.10.2011, 13:40

♥ Jeg gråter av The notebook, hver eneste gang jeg ser den


♥ Jeg hater føtter, noe av det ekleste


♥ Jeg elsker høstvær


♥ Når inn for en ting, gir jeg som regel ikke før jeg får det til


♥ Jeg hater å krangle med mennesker!


♥ Jeg er litt småredd for krabber


♥ Jeg har en kjæreste som har vært min beste venn i litt over to år


♥ Jeg tenker altfor mye på uviktige ting


♥ Jeg elsker å lese bøker


♥ Jeg syntes Big Tasty er den beste burgeren på McDonalds

minner fra den gamle dataen del 1

 • 02.10.2011, 12:48
a thousand miles

 • 02.10.2011, 11:52

God morgen

 • 02.10.2011, 10:39

God morgen alle sammen! Nå har jeg faktisk våknet enda klokken bare er halv 11! Jeg gikk opp for å spise frokost og der lå det noen gode muffins som mamma hadde tatt med fra Bestefar igår. I.Love.Muffins! 

I dag skal jeg vel egentlig bare ligge her, er dødsens slapp i hele meg og er bare keen på å se på filmer og spise usunn mat i dag. Namnam! Hva skal dere idag?

good night

 • 01.10.2011, 23:25


Random bilde fra i går

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig McDonalds-tur med Kjell-Kristian, Thien og Mirza. Jeg er stappmett, kvalm og stuptrøtt! Dere vet det følelsen man har på søndager? Den følelser som er litt sånn JegOrkerIkkeGjøreEnJævlaDrittIDag? Den følelsen har jeg hatt i dag, skikkelig søndag liksom.. Og man blir trøtt på søndager automatisk, og siden kroppen min trodde det var søndag i dag er den skikkelig sliten. Og nå skriver jeg bare tull som viser hvor trøtt jeg er. Og hvor taper jeg er.. Og nåå legger jeg meg! Natta alle sammen :)

1 mnd siden i dag

 • 01.10.2011, 19:59

Hei alle sammen! Ville bare legge ut at jeg og gutten min har vært sammen i en mnd i dag, tihi :) 
Jeg er kjempeglad i deg pus <3

I dag har jeg vært hos Kjell-Kristian og ryddet etter bursdagen han feiret i går. Nå er vi snaaart ferdig med må ta oss en pause og dra på McDonalds. Hva skal dere i kveld?

the pretender

 • 01.10.2011, 15:38

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits