juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

hot or not?

 • 30.10.2010, 12:32


La La La - auburn ft. Iyaz

- love this song! Den har så godt poeng noen ganger, haha ! Men jo, jeg lovte dere å legge ut det jeg hadde kjøpt i går. Jeg har den på meg nå. Det er en cardigan fra lindex til 299; og jeg liker den, tror jeg :)

så her er hele outfitet akkurat nå:
 

 

Hva syntes du? burde jeg endre noe ?life is only what you make it

 • 30.10.2010, 10:27Time of our lives - miley cyrus


For å være ekstra snill på morgenkvisten legger jeg ut et bilde av meg når jeg akkurat har våknet. det vil si da, halvnaken , uten sminke og verdens vakreste hårfasong - veldig sexy

Joda, jeg er våken. Husker dere forrige dagens smil? fordi celine vekte meg klokken halv 12, hun har greid det igjen! Kjenner at jeg er veldig veldig glad i henne akkurat nå her jeg sitter og øynene mine detter nesten sammen.
- veldig trøtt og sliten

Så var det dagens planer. Etter jeg har tatt meg en times dusj eller noe, skal jeg legge ut dagens outfit, med det jeg kjøpte i går. Håper dere gleder dere til å se den? Så skal jeg kanskje legge ut hva jeg spiser til frokost, hvis dere er interessert i det? Deretter skal jeg inn til byen for jeg fikk ikke kjøpt kostyme i går, så det må jeg gjøre i dag. Så skal jeg sove en stille natt hos sofie før jeg på søndag, skal gå å rabbe alle hus for godiser!
- Veldig morsomt!

Så, har dere hatt en bra morgen hittil?

the day we fell apart

 • 29.10.2010, 17:41


Kellu Clarkson - the day we fell apart

ready to go ! nå må jeg forte meg, skal løpe til bussen. ta den inn til byen å kjøpe noen ting, som dere får se senere i kveld ! Så skal jeg ta bussen til elias. Så nå må jeg skru av dataen.. fml!

hva skal dere i kveld?

Når jeg kommer hjem, får alle som har kommentert på dette innlegget en kommentar tilbake !

anbefaling av hårkur

 • 28.10.2010, 22:22


3oh!3 ft. Katey Perry - starstruck

- jeg har fått helt dilla på denne sangen! den må bare høres! Så i dag har jeg vært hos legen, ingenting å snakke om egentlig. Så har jeg vært hos Celine og slappet av før vi dro å så på kostyme til halloween, som er til helgen! Skal legge ut bilde etter at jeg har kjøpt det imorgen ! Men til dette innleggets tema; anbefaling av en hårkur!

expert - absolut repair fra LORÈAL.
Denne hårkuren er for det slitte håret ditt. Vask håret godt inn med sjampoo. Deretter tørker du håret med en håndkle. Når håret er håndkletørt ( som vil si ; når det ikke renner vann av det lengre ) da tar du og smører inn denne kuren i hele håret. Så lar du den sitte i i 5-6 minutter før du skyller den ut med varmt vann. Tips: hvis du tar balsam over kuren trekker kuren seg lenger inn i hårstråene

har du prøvd den ?

burde jeg være flau?

 • 27.10.2010, 21:24

Fordi jeg liker baby-grøt? Sannheten er at det er så deilig. Det er utrolig mettende, og faktisk ikke så usunt heller! Og det er ikke sinnsykt mye. Og best av alt, så er det super-duper godt! Dere burde virkelig prøve det! Min favouritt er spaghetti og kjøttdeig, men nå spiser jeg risotto med kylling, den er ikke såå god, men den er god den også! Det geniale er at vi har bleie-avtale på Kiwi på grunn av det, vært andre gladd gratis! Kjempemorsomt!

Og hvis dere skal prøve det, husk å ta i masse salt og pepper!

Burde jeg være flau over at jeg liker baby-grøt?

kleeeint..

 • 27.10.2010, 17:26


Dagens sang : swear it again - westlife
Halo <3 I dag ble jeg med kjell-kristian hjem etter skolen, kjempekleint, siden vi er ekser.. Haha, jeg tuller, og jeg syntes folk skal slutte å bli sure på oss fordi vi er venner, helt seriøst. Og så kom marikken på et lite visitt så nå ligger vi i senga hans å snakker og småprater, kose-koselig!  Etterpå i dag skal ejg hjem og gjøre spansklekser, fordi her blir det ikke gjort noe fordi Kjell-Kristian ikke kan spansk. Haha, ikke vondt ment!

hva skal dere i dag da?

just let it go

 • 26.10.2010, 21:52

 


Just let it go - 4tune

Hei hei og hallo! I dag har jeg sett på noen sko med Celine, så dro jeg videre til Elias. Han har vært så superduper snill og hjulpet meg med noen av leksene mine. Nå gjenstår bare den store, å forberede meg til halv skrivedag i engelsk i morgen, can't wait! Så det er det resten av min kveld skal gå ut på, høres morsomt ut, ikkesant?

Til mamma: Heeei, jeg er veldig veldig glad i deg mamma og du har vært en bra mamma for meg hele livet, og jeg er veldig takknemlig for det. Men det har seg sånn, at jeg fant noen veeldig fine sko i dag, som jeg har veldig lyst på og som du ikke vil gi meg. Men kan ikke du skifte mening? Jeg lover å få jobb etter nyttår! I love you

Hva har dere gjort i dag? 

 

se min kjole

 • 25.10.2010, 17:58


When you say nothing at all - Ronan Keating

Åh, denne sangen minner meg om konfirmasjonen til henriette wøllo, min bestevenn siden barndommen. Jeg lagde en film til henne med denne sagngen og bilder av oss, men fikk aldri vist den fra. Men den minner meg fortsatt om henne.

Men to the point! Vi har hatt en periode på skolen om redesign. Jeg sitter nå og skriver en rapport om denne perioden og produktet mitt. Og jeg tenkte dere ville se det? - og beklager bildet, det ble tatt med et kamera på skolen og får ikke redigert det, fordi filformatet støttes ikke eller noe sånt. hehe! Here it is, foran og bak.


Ja, jeg vet at jeg har litt rar rygg!

Hva syntes dere om den?
Har dere Redesign på skolen deres?

first day og my life

 • 25.10.2010, 15:55


First day of mye life - Melanie C


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg å ser på one tree hill, et av mine yndlingsprogram. Det og the vampire diaries. Jeg bare digger begge to! nå er det jo de gamle oth episodene på tv, men jeg syntes du også er  noe å se på, for nå blir jo Peyton og Lucas snart sammen! Men skal ikke bable om tv nå:) Jeg skal se programmet ferdig så skal jeg gjøre masse lekser og være kjempeflink !

Så skal jeg legge inn en hilsen til Camilla. Du er kjempesøt lille venn og jeg er kjempeglad i dæ :)

la deg gå

 • 24.10.2010, 20:49

Hva syntes dere om denne sangen?

Endelig en bra skrekkfilm?

 • 22.10.2010, 23:46

Plain White T's - 1234

Heihei! I dag har jeg hatt en super skoledag som always. Så nå har Celine og jeg leid en grøsser som heter '' The Children '' og skal se dens imens vi spiser smash, digg digg digg!

Men en kommentar til overskriften. Jeg syntes de fleste skrekkfilmer er bra, for jeg er veldig skvetten av meg og jeg gurer meg til å se denne for jeg føler meg spesielt redd i dag. buhu, livet er hardt!
Jeg skal legge ut en mening om filmen etterpå eller i morgen, hvis dere vil det !

Har dere sett filmet '' The Children '' ?
Hva syntes du om den?

21.10.2010 outfit

 • 21.10.2010, 16:14


                         Hørt det før - Karpe Diem


Sko-dna/Bukse-GinaTricot/Skjorte-Tara/Jakke-Cubus/Øredobber-BikBok/Ring-London

Hey you all ! I dag har jeg vært hjemme og nå har jeg akkurat sett på one tree hill. En kjempemorsom skoledag, matte prøve i første time, Naturfag prøve i andre og nynnorsk prøve i tredje, så var det siste time med spansk. helt sinnsykt minneverdig skoledag, jaa !
Så nå skal jeg opp å gjøre leksene mine, forbrede meg til halv skrivedag i morgen blir vel det mest vanskelige .. Men jeg klarer meg jo, må nok sitte her i hele dag..

Hva syntes dere om dagens outfit ?
Hvordan har deres dag vært til nå og hva skal dere videre ?the best for hair and lips

 • 19.10.2010, 19:50


Kesha - your love is my drug

Hallo! Jeg ville anbefale to produkter i dag, en hårspray og en lypsyl. Hårsprayen er fra Schwarzkopf, Got2b. Den gir supert volum og klistrer ikke. Det er mange som gjør det. Og denne hårsprayen holder også hele dagen ! Utrolig anbefalt!Lypsylen jeg vil anbefale er Carmex. Den hjelper ikke bare hvis du er tørr men den gir også glans og er kjempedeilig å bruke! Anbefales!Har du prøvd noen av disse produktene før ?
Hva syntes du om det ?

Har dere dette ?

 • 18.10.2010, 20:45


Carpe Diem - ingenting varer evig

Når jeg hører denne sangen flommer minnene fram, jeg griner nesten over å tenke på hvos mye ting har forandret seeg det siste året nå. Men det er vel det som menes med at livet går videre.

I dag har vi hatt Engelsk fagdag på skolen, egentlig litt gøy. Eller det vell bare engelsk som er gøy som fagdag da, veldig slækt ihvertfall! Så klassen ble delt inn i grupper som fikk hvert sitt yrke, vår gruppe var fotografer, helt greit for meg! Så etter skolen i dag var jeg og cecilie med sofie til horten på shopping, har ingen fine bilder derfra så legger ut noen fra skoledagen i dag :)


Meg - Kjell-Kristian - Martine - Sofie


Meg og Kjell-Kristian :)

Har dere fagdager ?
Hva syntes du om de ?

Dagens smil på meg

 • 17.10.2010, 13:27


Fall for you - Secondhand Serenade

Åh, denne sangen får meg til å tenkte tilbake til vinteren, da hørte jeg skikkelig mye på den. Den er skikkelig søt! Men jo, nå sitter jeg i sfoaen og må egentlig forte meg for å rekke bussen. Må få litt ting unna før jeg skal det også, herre.. vel dagens smil er vel at jeg ble vekket i 11.30 i dag, når jeg sovna 05.00 - 05.30 i går kveld. Så tusen takk til Celine pehrsen for lite søvn i natt ... Faktsk er det henne jeg skal til i dag, så skal vi kanskje til simen eller jørn etterpå, så det blir koselig, bortsett fra at jeg kommer til å sovne.. jippi!

Hva skal du i dag?

alla minnen..

 • 16.10.2010, 22:22


Anton och affe - Alla minnen

Hei alle sammen ! Nå sitter jeg hjemme, føler meg ikke bra i dag så jeg har tenkt å være hjemme hele kvelden og ha et lite film-maraton med The Boat That Rocked og XIII, så sånn ser min kveld ut .. haha, tragisk!

Men noen av dere skrev i går at dere ville ha min mening om Fritt Vilt 3 og her kommer den:
Jeg holdt på å tisse på meg av eneren og toeren, for jeg er skikkelig skvetten. Eneren og toeren var også sånn at det ikke var spenning hele veien, det var liksom spenning 50 % av filmen. Treeren deriomot, jeg syntes den var skikkelig ekkel egentlig, ihvertfall siden det var sommer ute og det var camping, den var også spennende 75% av filmen syntes jeg. Så min mening var helt greit om den egentlig, men jeg syntes ikke den var dårlig!

Hva skal dere i kveld?

outfit 15.10.2010

 • 15.10.2010, 16:49

A Part Of Me - Martin Kember

heihei! Sitter nå sofian mens jeg sminker meg før jeg skal dra og møte sofie og celine, vi skal sove hos sofie i natt og etterpå skal vi på fritt vilt 3! Det er mange som sier den er kjempedårlig så jeg gleder meg litt til å se egentlig, skal legge inn et innlegg etterpå eller i morgen for å si hvordan det var, hvis dere vil det?
Her er noen bilder fra outfitet i dag:sko - Dna / tights - GinaTricot / Topp - H&M / armbånd - London / Øredobber - Gina Tricot

Hva syntes du om dagens outfit?
Har du sett fritt vilt 3 ? Hva syntes du?

the best way..

 • 13.10.2010, 18:00
Dagens sang er : Best way - Torbjørn,Helfner og Thea synger den.
Jeg syntes denne er kjempe bra! Og jeg syntes det er litt funny fordi etter paradise hotel, kom alle derfra som hadde blogg på topplisten, uansett om de sugde helt. Fordi folk likte bloggene dems fordi de var kjendiser. Jeg har likt denne sangen en liten stund, men fant først ut nå at det er Torbjørn, Helfner og Thea som synger den, så jeg er glad jeg ble glad i sangen før jeg hvisste at det var de som sang den - ikke vondt ment mot noen av dem! og ikk vondt ment mot bloggene heller, men alle har meninger.

Så i dag har jeg bare gjort lekser og hatt det kjempebooring, men skal nå møte Celine og Sofie og vi skal til Christoffer, eller så skal jeg til Elias, men jeg er ikke helt sure enda - jatakk begge deler!

Hva skal dere i dag?

ikke naken, faktisk!

 • 09.10.2010, 19:16


Björn Rosenström - Pojkarna som busar

hei hei ! Nå har jeg akkurat kommet hjem til sofie etter en drammenstur hos Ellen-Cathrine Breivik. I går var vi på kino å så på Nokas så så vi på Ikke Naken! Kjempelenge siden jeg har sett den, og jeg holdt på å le meg ihjel, det var så oss når vi var mindre. Hvis dere ikke har sett den må dere leie den altså, anbefalt på det sterkeste!

Så idag dro vil til Drammens by og kjøpte kakao og satt ute å snakka før vi møtte Marius Iversen og han fulgte meg til togstasjonen sammen med Ellen. Så dro Ellen-Cathrine, og toget mitt ble forsinket, men Marius var snill og satt der med meg i hele tre kvarter! Credz til han <3 Legger ut noen bilder av dagens outfit som Ellen-Cathrine tok .


Øredobber - GinaTricot/Topp - Saint tropez/ Bukse - GinaTricot/Jakke-H&M/ Sko-DNA

Har dere sett Ikke Naken?
Hva syntes dere om dagens outfit?

 

already gone

 • 08.10.2010, 11:40


Kelly Clarkson - Already goneTopp - H&M / Ring - TopShopd / Strømpebukse - Cubus

Hei alle sammen! Da drar jeg til drammen om ikke så altfor lenge, gleder meg til å se Ellen-Cathrine igjen! Så blir jeg der til i morgen. Hvisste dere at drammen er en av mine yndlignsbyer?

Hva syntes dere om drammen by?
Har dere vært der?


with you..

 • 07.10.2010, 19:32


Chris Brown - with you

Hei hei ! Vet dere sytnes denne sangen er litt gammel, men jeg sitter å hører på The Voice og den kom nå, så jeg ville si at det var dagens sang. Sykt mange minner knyttet til den, sikkert for dere også?
Så i dag var jeg og mamma i byen sammen og spiste en skikkelig usunn lunch på McDonalds - gjett om jeg angrer nå. Og hentet noen klær vi hadde bestilt fra H&M katalogen, blant annet denne T-shorten.


Så det blir T-shorte fra H&M/Strømpebukse fra Cubus/Armbånd fra Primark
Dette skal jeg ha på meg i morgen når jeg skal til DRAMMEN

Så dro jeg og møtte Christoffer i byen, og vi satt og snakka i noen timer før begge måtte hjem, og nå har jeg vært og tømt båten min for vann og gleder meg til Vampire Diaries begynner - can't wait!

Hva syntes dere om morgendagens outfit?
Hva har dere gjort i dag?


din mening om dette?

 • 05.10.2010, 15:00


Tinie Tempah ft. Eric turner - written in the stars

good morning! Nå sitter jeg og venter på at Oth skal begynne. Og i natt skal jeg sove hos Sofie sammen med Celine, det blir kjempekoselig. Men jeg vil ha deres meninger om dagens outfit - frynsetopp.

Hva syntes dere om skjorta? hot or not?

skummelt

 • 03.10.2010, 20:52
Hey you all ! I dag våknet jeg tidlig av celine som skulle dusje. Så vi lot ida og sofe sove videre, men vi kom oss da alle opp in the end. Så dro jeg til helene , my girl! Og så har også Finn kommet. Nå har vi sett på the bounty hunter og skal nå se på en skrekkfilm som heter Frozen. Men jeg tørr ikke helt å se den for den ser så skummel ut..
Liker dere skrekkfilmer?
Hva gjør dere på en søndagskveld?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits