juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

FAMILIE MAN VELGER SELV

  • 23.09.2015, 23:16

"I'm surrounded by great friends and family. I don't know what I would do without them" - Emma Roberts

Heihei alle sammen. Jeg ville egentlig legge ut et innlegg for å forklare hvor takknemlig jeg er for den familien jeg har her.

Det er en helt spesiell tilknytning man får til venner man møter i utlandet. Vi tenkte vel veldig over det nå i helgen fordi det var "family weekend" det er en helg hvor alle familier kommer opp og tilbringer helgen med barna sine her på Concordia. Så alle har familien sin her utenom oss internasjonale. Det var da vi fant ordentlig ut av vi er vår egen lille familie, og jeg kunne ikke bedt om noen bedre.

 

Er så deilig å ha noen her vi kan snakke med om alt, som hjelper hverandre og som alltid er der. Det er disse menneskene jeg gleder meg til å komme tilbake til hvert år.

9/11 I USA

  • 11.09.2015, 23:21Heihei alle sammen. I dag er det som de fleste vet ellevte September, og det marker jo minnedagen for terrorangrepet på USA. Hele campus hadde amerikanske flagg langs gangveiene i dag, utrolig sterkt, men også en veldig fin måte å minnes på istedenfor å bare heise ett flagg. 

 

STATUS OPPDATERING

  • 02.09.2015, 22:57

Heihei alle sammen, tenk at vi faktisk har kommet oss inn i september allerede!!
Skolen er i gang for fullt, så livet mitt er ikke så veldig spennende. Alt jeg gjøre er egentlig å gå på skolen, spise, jobbe med skole, spise og sove. Noe positivt er at det er sommer for fullt. Dere vet når dere er i syden, og når dere puster så er det bare varmt og ekkelt? Og når det endelig blåser er vinden glovarm så den hjelper liksom ikke i det hele tatt? Slik har vi det nå. Luftfuktigheten er 90%, og det er helt sykt. Er utrolig trist at det er så varmt og jeg faktisk er tidssoner unna havet.. MEN MEN vi holder oss positive. Jeg har bare vanskeligheter for å skjønne hva de som faktisk bor her hele sommeren gjør med dagene sine når de ikke har havet. Men de har vell sine enge løsninger regner jeg med.

I helgen fikk jeg gjort alle lekser, og dratt ut ok kost meg på lørdagen. Var kjempegøy, for vi hadde Jersey-tema og jeg elsker å kle meg ut! 
Andre nyheter er vell at leiligheten enda ikke er ferdig så vi har enda ikke fått flyttet inn. Var innom i går og de holder på å male, men vet ikke om badet er fikset enda, så vi får se om vi endelig får flyttet inn snart. Vi har fått låne en luftmadrass av Hanne og Kai, så nå sover vi ihvertfall litt bedre alle sammen, men vi bor fortsatt hos Ida. 

Håper alle har en strålende onsdag!

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits