juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

LAG DITT EGET DEKSEL

  • 29.09.2013, 16:38

Hei hei alle sammen! Jeg har tenkt lenge på å legge ut ett innlegg om det nye dekselet mitt. Og ja, vet det høres gørrkjedelig ut, men det er faktisk ganske kult! Dette er ett deksel som jeg valgte bilde på selv og som faktisk dekker hele telefonen. Og det er det ikke så mange deksler som gjør. Når jeg snakker om å dekke hele telefonen mener jeg at den går litt rundt skjermen, så om mobilen faller på bakken så tar dekselet imot så ikke skjermen blir knust. Noe annet som også er veldig grei med dette dekselet er at du kan bytte bilde etterhvert om du vil det. For dekselet i seg selv er gjennomsiktig, og det er derfor det er så bra at man bare kan velge helt selv hva slags motiv man vil ha til enhver tid!

Jeg laget dette på Japan Photo, det er noe som lages med en gang i butikken så du får det med deg hjem samme dag. Og om jeg ikke husker helt feil så koster det ca 100 kr!

Hva syntes du?

EN LITEN ANBEFALING

  • 29.09.2013, 12:49

Hei hei alle sammen! Nå er det ganske så lenge siden sist, og jeg har fått en del spørsmål om jeg kan begynne å blogge for fullt igjen.Saken er den at jeg har veldig mye å gjøre nå på skole og jobb og er så trøtt når jeg kommer hjem så sovner nesten med en gang. Men nå er det høstferie og jeg har endelig masse tid! Så tenkte jeg skulle prøve litt nå i ferien og se hvordan det går :) Så kjøpte jeg noe nytt fre H&M her om dagen og tenkte jeg kunne starte bloggingen med å anbefale dette!


Så dere som kjenner meg vet kanskje dette her, men jeg har en sykt dårlig uvane med å rive negler - og dette ser jo selvfølgelig ganske stygt ut. I tillegg til at jeg da har litt mannehender så ser det jo dobbelt så ille ut. Dette fører også til at jeg går veldig mye med neglelakk da! Haha, men så var jeg på H&M her om dagen og da var en som heter Marte der, og hun kjøpte da denne lille saken og sa jeg bare burde prøve. Så det gjorde jeg!

Den ser da sånn ut, om noen lurer!
Og sånn ser jo neglene mine ut da, syyykt fine..

Så der ser dere ''før'' bildene. Så brukte jeg den lille dingsen med de forskjellige stegene.

Etter:Jeg vet ikke om dere ser de samme endringene som meg? Men jeg er ihvertfall veldig veldig fornøyd! Anbefaler dette på det sterkeste! Og du taper ikke så mye på å bare prøve det, det koster ikke mere enn hele 20 kr! Løp og kjøp!

Har dere prøvd eller vil dere prøve dette?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits