juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

BILDER OG VIDEO FRA HOMECOMING

 • 30.09.2012, 16:20

Amerikansk tid: 08:31

Heihei♥ Nå har jeg akkurat våknet. Vet ikke helt hvorfor jeg våkner så tidlig på en søndags morgen når jeg var så lenge oppe i går! Jeg tenkte litt på homecoming når jeg våknet i dag og kom frem til at jeg virkelig vil prøve å dele det med dere. For det var en opplevelse for seg selv! 

Så, det som er greia er at i homecoming-uka så er det forskjellige temaer hver dag. På fredag skal du bruke klassefargene dine. Siden vår klassefarge er gul så gikk vi med det. På skolen på fredag har hele skolen en fellessamling hvor homecomingkonge - og dronning blir kåret. Så danser cheerleadere og dansegruppa. Alle kapteinene på skolen gjorde et lite show og så hadde fotballguttene laget en dans for oss. Det samme hadde lærerne. 

Etter skolen så dro jeg hjem og skiftet, så dro jeg på grilling. Her er det vanlig at før en fotballkamp, så griller folk på parkeringsplassen. Så vi grillet der med alle sammen før den store fotballkampen startet! Det var utrolig kult for på tribunen satt seniors for seg, juniors for seg og sophmores for seg, og alle gikk kledd i klassefargene! 

Dette bildet er inne i gymsalen, i skoletiden


Dette bildet er tatt fra Abby sin profil på facebook. 


Tatt fra Maddie sin profil på facebook
Bildene under er tatt fra Emma sin profil på facebook


Fra Abby sin profil

Etter kampen dro mange av oss til Maddy for å skifte og ordne oss til dansen. Etter dette ble det på en måte ikke tatt så mange bilder for ingen hadde med seg kamera eller telefonen inn. Men jeg kan jo forklare litt; Alle vi som er seniors hadde en klestema å kle oss etter og det var yrker. Så da var det alt fra baseballspillere, til lærere, seiler osv. Så det var ganske kult! De andre på skolen gikk bare i klærne de gikk med på kampen, faktisk. Homecoming er veldig formelt på den skolen jeg går på så det er ikke lange kjoler og dress. 

Når dansen sluttet dro mange av oss til Perkins og spiste pai, pommesfrites, pannekaker og mye annet godt.

Dette ble et langt innlegg, så gratulerer hvis du leste alt! 


Her er forresten videoen av at fotballguttene danser! Se heele, for den er best nesten på slutten! 

Hva syntes dere om homecoming? Burde vi ha det i Norge?

 

EN UPDATE PÅ EN LØRDAGSMORGEN

 • 29.09.2012, 18:36

Amerikansk tid: 11:35

Heihei! ♥ Har kjøpt litt i løpet av uka, vanlige ting og klær for homecomig. De klærne for homecoming er ikke så viktig for de er virkelig stygge, haha! Alt er gult siden det var klassefargen vår, så på skolen i går gikk alle som var seniors i gult! Var helt utrolig! Haha la ut en video på facebook i går av en liten fellesamlig hele skolen hadde igår. Det var mye morsomt som skjedde, men det morsomte var at fotballguttene hadde laget en dans sammen med danselaget. Jeg lo så jeg begynte å gråte! Så skal se om jeg får lagt den videoen ut her!  

Så i går var det homecoming-dansen. Er utrolig rart å kunne si at jeg har vært på homecoming. Vi som var seniors hadde et klestema, vi kledde oss ut i forkjsellige yrker. Utrolig rart, fordi alle danset med hverandre og alle danset liksom. Det skjer jo veldig sjeldent i norge syntes jeg! 

Haha litt ting fra H&M da, elsker den jakken der! Anbefales å kjøpe! 

Har dere gjort noe interesasnt i det siste?

HOMECOMING COWBOY-TEMA

 • 28.09.2012, 00:03

Heihei ♥ I går var det cowboy-tema og Thomas sendte meg noen bilder han tok på skolen!


Photos//Thomas Heergaard

Hhaha, hva syntes dere? 

MUSIKKTIPS

 • 27.09.2012, 03:23

Heihei♥ Ble spurt om musikktips her om dagen, og tenkte jeg kunne legge ut spotify-lista mi. Jeg er ganske heldig for jeg bruker Celine sin, er jo 7 timers forskjell så vi kan bruke hennes spotify begge to! Looveit!

Så trykk HER for å komme inn på  USA lista mi ♥♥

Har du en spotify-liste du vil dele med meg?

POWDERPUFF 2012

 • 26.09.2012, 02:22

Heihei♥ I går var det Powderpuff-game, tror det er sånn det skrives. Hvert år i løpet av homecoming-uka spiller seniors mot juniors. Seniors vant!! Haha! Var faktisk en skikkelig intent kamp! Og noen seniorgutter var trenere og de tok jo nesten mer av! Var ihvertfall en utrolig morsom opplevelse, helt annerledes enn hjemme!

Hva syntes dere? 

ANDRE DAGEN

 • 25.09.2012, 17:17

Heihei alle sammen! ♥ Naa har jeg media & art og det er homecoming uken. I dag er det Hawaii tema, saa noen av elevene har kledd seg etter det. Saa jeg tok et bilde for dere! 

Haha er ikke dette kult?

HOMECOMING

 • 24.09.2012, 13:47

Heihei alle sammen♥ Nå er klokka kvart på 7 her og jeg drar til skolen om ikke altfor lenge. Ville bare stikke innom å si hei! Denne uken er det homecoming, noe som vil si at hver dag hele uka er det forskjellige temaer. I dag er det Toga, men jeg vet ikke om folk tar dette seriøst eller ikke, så velger å ikke møte i kostyme på skolen! Tar det heller med. Haha! 


Hva syntes dere om effekten paa bildet?

PHOTOS FROM THE PARK

 • 24.09.2012, 00:31

Ett dere likte spesielt godt?

AMERIKANSK FOTBALLKAMP

 • 23.09.2012, 01:24

Heihei! I går var jeg og så på skolekampen i amerikansk fotball. Og det var utrolig gøy! Utrolig mange elever som var der og alle var kledd i blå, som er skolens farger!

Sett noe lignende før?

MEPHOBIA, 2013

 • 21.09.2012, 22:39

 

''Mephobia, frykten for å bli så awsome at menneskeheten ikke takler det, og alle dør. Disse 22 gutta fra Drammen er diagnosert med denne fobien, og vi er utrolig redde for at vi er de eneste som står igjen dansende på Tryvann, fordi det rett og slett ikke er flere folk igjen i verden. Så glem alt dere har hørt om 2012. Mayaindianerne tok feil, det skjer i 2013 når disse gutta kommer rullende, at verden går under.''

Hørt sangen før?

 

NÅR AMERIKANERE PRØVER SEG PÅ NORSK

 • 20.09.2012, 04:25

Hey you all♥ Kommer bare fort innom i dag, for jeg holder på å øve på en prøve i Criminal Law. I morgen kommer jeg fort innom med en russesang jeg vil anbefale til dere! Men nå vil jeg fortelle dere noe av det morsomste med å være her nede. Det er for det første alle spørsmålene jeg får, f.eks. : Har dere iphone i Norge? Feirer dere Halloween? Hva slags sko har dere? Spiser dere bare fisk?

Noe annet er at mange av amerikanerene syntes det er morsomt å spørre: Hva betyr dette? Hvordan uttaler jeg dette? Så i lunsjen i dag så Will på twitteren min og han begynte å lese tweets. Noe som var veldig morsomt! Og så begynte Sarah også, og da måtte jeg bare filme! De er jo bare utrolig søte når de prøver å lese på norsk?

 

Hva syntes dere? Søte eller hva?

HVORDAN ER DET Å HA KJÆRESTE NÅR DU ER I USA?

 • 19.09.2012, 03:10

 

Heihei alle sammen!♥ Vet det blir litt lite blogging for tiden, men har så mye å gjøre all the time. En av dere spurte meg i forrige innlegg om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan det er å ha kjæerste mens jeg er i USA, hvis jeg fortsatt hadde det.

Det har jeg ikke. Nicolai og jeg slo opp like før jeg dro. Sannheten er at jeg syntes det er veldig trist. Vi snakker fortsatt sammen en del, for vi gjorde det jo ikke slutt fordi vi hatet hverandre eller hadde mistet følelser. Men når en person flytter bort et år blir det vanskelig. Og det er vanskelig allerede nå. Det å savne og ikke kunne gjøre noe med det er utrolig vanskelig.. Jeg kan ikke bare dra til han eller ringe han når som helst lenger, vi er på hver vår side av kloden og akkurat nå lever vi to helt forskjellige liv  mens vi fortsatt er innblandet i hverandres. Jeg forventer ikke at folk der hjemme skal forstå, jeg tror det bare er han og jeg som faktisk klarer å føle som vi gjør det og tenke som vi gjør. Og det er veldig vanskelig å være borte fra en du er så glad i når du har lyst til å være sammen med den personen.. Men som jeg hele tiden sier til meg selv; er vi ordentlig glade i hverandre og om det er ment til å være oss - om det vi hadde sammen var ekte, da er det fortsatt det når jeg kommer hjem. 

Hva hadde dere gjort om dere hadde hatt kjæreste og skulle være borte i et år?

INNKJØPET FRA THE MALL OF AMERICA

 • 17.09.2012, 03:12

Heihei alle sammen♥ I dag har jeg byttet familie!! Og til alle som har lurt på hvorfor, så skriver jeg det igjen - det er fordi den familien jeg hadde bare kunne være velkomstfamilie for meg. Jeg skal bo her et år så jeg trenger en permanent familie! Og det har jeg fått nå. De har en datter som er senior sammen med meg og en gutt på 14. Hele familien virker kjempesnille! De ler masse og tuller mye, og det er viktig!

Så ville noen at jeg skulle legge ut bilder av innkjøpet jeg gjorde i går, men det kom jeg på når jeg hadde begynt å pakke ut så tror jeg mangler en eller to ting.


Genser fra Amercrombie&Fitch


To skjorter og en genser fra H&M


Genser fra Norstrom


T-skjorte, genser og bukse fra Juicy Couture


Cardigan og topp fra Urban Outfitters


Jakke fra Norstrom


Jakke fra H&M


Jakke fra Urban Outfitters


Løpeshorts fra Nike, siden jeg starter på cross country running i morgen!!


Et sett med ID sminke fra BareMinerals

Jeg tror det var det, føler at jeg har glemt noe, men vet liksom ikke!  Nå er klokken litt over 8 på kvelden og jeg er stuptrøtt så tenker jeg legger meg snart! Gleder meg liksom til å dra på skolen i morgen fordi jeg har nye klær! loveit!

Noe dere likte?

MIN NYE LOMMEBOK

 • 16.09.2012, 15:39

Heihei alle sammen♥ Var helt utrolig å være med norske mennesker i går og vi koste oss veldig! Etter at vi hadde vært på the Mall og America dro vi hjem til Oda hvor vertsmammaen hennes hadde laget middag til oss. Etter det grillet vi s'mores rundt et lite bål sammen med vertssøsteren til Oda. Det var kjempekoselig! Så, jeg har tenkt til å legge ut bilder av det jeg kjøpte, tror aldri jeg har kjøpt så mye på en gang før.. Men nå skal vi snart kjøre til kirken, så får på en måte bare lagt ut bilde av en ting, og det er lommeboken min, som jeg kjøpte på Guess!

Og nå må jeg løpe for jeg må fikse meg ferdig! Kanskje jeg får blogget når jeg kommer hjem fra kirken men jeg vet ikke. Skal skype med mamma og pakke alt sammen, for jeg bytter jo familie i dag..

Hva skal dere i dag?

HALL PASS OG BUSSER

 • 15.09.2012, 03:25

Amerikansk tid:08:21

Heihei alle sammen♥ I dag er det siste kvelden min med denne vertsfamilien, så skal bruke tiden min med dem. Ville bare si at jeg at jeg vet at mange av dere vil ha bilder av skolen og inne i skolen, men jeg har bare ikke fått gjort det enda.. Men i dag fikk jeg hallpass, har prøvd å ikke få det for jeg mister poeng, men nå var det rådgiveren som ville se meg så det gikk bra! 

Så det er et pass så jeg kan gå i gangene etter at det har ringt inn. På det andre bildet ser dere skolebussene, de står i en laang rekke utenfor skolen. Er helt sykt mange av dem, også er de gule, så det er veldig kult! 

Men nå skal jeg bruke tid med familien resten av kvelden! Håper dere sover godt der hjemme! 

Syntes du det er rart at jeg må ha hallpass for å gå i gangene?

EN LITEN UPDATE FRA AMERIKA

 • 14.09.2012, 17:20

Hei alle sammen♥ Naa sitter jeg paa skolen, saa har ikke de tre siste bokstavene i alfabetet.. haha. Men jeg er i Webdesign&Photography naa og vi sitter egentlig bare aa jobber. Jeg har gjort veldig god tid for jeg ligger litt foran saa tar meg tiden til aa blogge litt!

Tiden gaar veldig fort naa, det er saa mye som skjer hver dag og dagene bare raser forbi. I morgen skal jeg til the Mall of America sammen med Julie, en venn som bor paa samme sted som meg hjemme og her i  USA. Snakk om flaks! Oda og Anne, to andre norkse utvekslingsstudenter skal ogsaa vaere med. Gleder meg veldig!

En annen ting er at jeg flytter til helgen. Til sondag bytter jeg familie, til en ny. Det blir litt trist, men ogsaa veldig spennende!

Haha vi skulle lage collage, og da lagde jeg selvf;lgelig om Norge. Hva syntes dere?

SAVNER DU DE DER HJEMME?

 • 11.09.2012, 02:07

Heihei♥  Nå har jeg tenkt litt på hva jeg skal skrive en stund så jeg tenker bare at jeg går for det ene temaet som folk spør meg om hele tiden: Savner du de hjemme? Er det ikke vanskelig å være et sted der du ikke kjenner noen? Var det skummelt å komme hit?

Det å reise helt alene til et annet kontinent er noe av det skumleste jeg har gjort i hele mitt liv. Det å sitte på flyet å tenke at; nå er det ingen vei tilbake. Du har sett familien din for siste gang på ett helt år, du har sagt ha det til vennene dine for et helt år og du har forlatt alt det trygge og gode du kjente og skal til et nytt sted. Ny familie og nye venner. 

Og jeg kan ærlig si at jeg føler meg utrolig alene. Ikke fordi jeg ikke har noen å snakke med eller sånn på den måten, men det er bare det at det er bare meg her, jeg kan ikke bare løpe opp til mamma eller dra til vennene mine, snakke med dem eller klemme dem. Og ja, det gjør utrolig vondt. Kan ærlig innrømme at jeg har grått meg selv i søvn flere netter og bare villet dra hjem.  Fordi det er vanskelig å forlate alt det gode og gamle du hadde hjemme. Til og med det å ikke ta den samme bussruten lenger plager meg. Og det værste med det er at jeg på en måte ikke har noe valg. Jeg må bli her og må fullføre skoleåret. Jeg sier ikke at det er ille å bo her, for det er ikke det. Men når jeg har så mye savn inne i meg på en gang, og det ikker er noe jeg kan gjøre med det gjør det ekstra vondt..

Men så våkner jeg og jeg kommer på at jeg er i Amerika, jeg har alle disse mulighetene! Jeg spiser mat jeg aldri før har spist, lærer om kulturen til et annet land, møter folk jeg aldri har møtt før, lærer et nytt språk helt flytende og innen året er omme kommer dette til å bli en flott opplevelse. Selvom det er tider hvor man bare vil hjem til venner og familie, så er dette også noe jeg har valgt for en grunn. Jeg tror at det er de første månedene som er mest vanskelige, fordi det er ikke lege siden jeg gråt med mamma på flyplassen. Det er mindre enn to uker siden! Og det å tenke på at det er så lenge til jeg kan gi henne en klem igjen, er bare helt forferdelig.. 

'' Om du savner noe eller noen her hjemme, så betyr det at du har noe å komme tilbake til '' - Mamma


 

Hva er den lengste tiden du har vært borte hjemmefra? 

SE HVA JEG FIKK!

 • 10.09.2012, 00:29

Hey you all♥ På fredag fikk alle oss seniors med oss en kovolutt hjem, det var kataloger hvor vi kan bestille ting, som bare er for senior. Og skal si amerikanere er kreative når det gjelder dette her! Hjemme har vi kanskje en skolegenser, her har de for det første det også, + skole bukser og skjorter. Men de klærne som var i katalogen stod det faktisk; Seniors 2013 på. Utrolig kult! Kullet vårt har egen klassering også, sånn som man ser på film! Tok litt bilder så dere får se

Haha, kult ikkesant?

AMERIKANSK KINO

 • 09.09.2012, 02:31

Heihei♥ I dag hadde jeg min første amerikanske-kino-opplevelse! En av de store forskjellene er at har mange kinosaler, på denne hadde de 18 og vertspappaen min sa at det pleier å være flere! En annen ting var at det var veldig mye forskjellig mat å velge mellom! Ikke bare popcorn og godteri liksom, men pølser, nachos, pizza, kakao osv. Og large cola, var LARGE! klarte såvidt å bære den med en hånd! Ihvertfall, vi så istid 4 og den var super morsom!

Har dere vært på kino i utlandet før? Hvordan var det?MOVIE TIME

 • 08.09.2012, 21:33

Hey you all♥ Så de fleste av dere vil se bilder av skolen og hvor jeg bor. Jeg er ikke helt sikker på om verstfamilien min vil godkjenne at jeg legger ut bilde av huset dems på nettet, så det må jeg spørre om! Og er ikke sikker med skolen heller, så får spørre på mandag eller noe sånt. 

I dag har jeg og søstrene mine badet i bassenget nesten hele dagen og nå skal vi på kino å se Istid 4! Haha, blir rart å se på engelsk..

Vi snakkes senere! Håper dere koser dere hjemme i Norge alle sammen! 

Ha en fin kveld!

HVORDAN ER DET Å GÅ PÅ SKOLE I USA?

 • 08.09.2012, 01:08

Heihei alle sammen♥ Jeg spurte dere i går om hva dere ville at jeg skulle blogge om, noen sier bare bilder mens andre vil at jeg skal blogge om skolen, hvordan det er osv. Så jeg skal svare på noen spørsmål nå tenkte jeg. 

Hvordan er skolen? Skolen er veldig stor. Haha. Neida, men den er veldig annerledes enn fra Norge. Det som er annerledes er vell det at det er veldig strengt, forskjellige måter å få karakter på, forskjellig lunsj, forskjellige mennesker, de har butikk inne på skolen, + cafeer osv. Om jeg skal på do f.eks må jeg ha et dopass, for ingen elever har lov til å bare gå rundt i gangene! 

Er det ikke vanskelig når alt foregår på engelsk? Det som er er at når alt er på engelsk og alle snakker på engelsk, så må du lese og snakke det. Jeg har på en måte ikke noe valg. Sånn som når du ikke vet hva et ord er, må jeg prøve å forklare alt mulig rundt den tingen. Kanskje det som er vanskelig er at dette på en måte er deres språk, så de snakker veldig fort. Og når vi har leselekse blir det litt vanskelig fordi jeg må på en måte oversette alt sammen jeg leser til norsk så jeg skal huske det. Men jeg har blitt fortalt at det blir bedre:)


Dette er badebassenget vårt og hunden vår, Lulu!

Du må skrive engelsk hele tiden og bøkene er skrevet på engelsk, hvoradn går det? Jo, som jeg sa, jeg har ikke noe valg. Haha. Men lærerne er veldig forståelsesfulle, så om jeg ikke forstår noe så kommer de og forklarer alt sammen for meg, og om jeg ikke skjønner det da heller gjør de det igjen. De er der jo for å hjelpe, så om det er noe så gjør de det de kan!

Hvordan er det å gå på skole i USA? Det er som sagt veldig annerledes! Men samtidig som man ser på film! Gule skolebusser, cheerleadere, Fotballkamper hvor hele skolen ser på, store cafeteriaer, billig mat på skolen, skolegensere/bukser/capser osv(noe jeg skal kjøpe meg!!) 

Er det noe mer dere vil vite eller ha bilder av? 

HVA VIL DERE?

 • 06.09.2012, 22:48

Heihei♥ Nå skal vell dere legge dere.. Haha. Men om dere lurte, i dag har faktisk vært en utrolig morsom dag! Jeg fikk for det første endret timeplanen min, så nå er alt greit tror jeg! Og jeg møtte en annen norsk utvekslingsstuden som går på skolen min! Hun heter Oda, og er utrolig søt! Vi snakket kjempelenge og det var så rart å plutselig snakke norsk til noen igjen! Hun går på noe som heter Cross Country Running, så jeg skal være med henne på trening på mandag og se hvordan det er! 

Så tenkte jeg litt på dere, er det noe dere vil jeg skal blogge om? Noen liker jo at jeg skriver lange innlegg, mens andre liker at jeg har masse bider og lite tekst. Noen vil at jeg skal skrive om skolen og andre om familien osv. Så hva vil dere høre om? 

MIN ANDRE DAG

 • 06.09.2012, 04:01

Heihei alle sammen♥ Nå er klokken ca  9 på kvelden. Litt rart for noen av dere står opp om en time eller to, mens jeg legger meg. Er ikke rart det er vanskelig med tidsforskjellen. Så idag har jeg hatt dag nummer to på skolen, det gikk litt bedre, men er forsatt ikke helt bra. Ble bedt om å lese høyt i klassen idag. Noe som jeg syntes er greit hjemme hvor jeg snakker norsk, men når det er her i usa og jeg ikke snakker dems språk så altfor godt, da er det faktisk ikke greit.. Så det var skikkelig nedtur, og utrolig flaut! 

Så når jeg kom hjem lagde jeg laks til familien min, jeg hadde laksefileer i folie med grønnsaker, og selvom det bare var sunt så likte de det! Haha neida, men vi tuller ofte med at amerikanere liker bare ting hvis det er fett og sukker i det. Så har jeg bare gjort lekser helt frem til nå, kjøpte litt godteri så jeg hadde energi. haha.

Så, jeg vil si at jeg er veldig takknemlig for mail som dere sender! Jeg blir så glad når dere sier at det første dere gjør om morningen er å sjekke bloggen min, det betyr så mye mer enn dere aner!

Så jeg håper dere sover godt nå, og får en super dag i morgen! Skal prøve å få til et innlegg før skolen i morgen, ca klokken ett i deres tid eller noe sånt.

Ha en fin dag i morgen!

ANTREKK FOR MIN FØRSTE DAG

 • 04.09.2012, 23:38

Hei alle sammen!♥ I dag var det første skoledag for meg på high school! Klokken er nå halv fem i min tid, men dere ligger sikkert og sover. For dere som ikke vet det har jeg en ny familie som jeg skal flytte til den 17, og de har en datter som er like gammel som meg, så hun møtte meg ved inngangen i dag og introduserte meg til alle vennene sine sånn at jeg ihvertfall visste hvem noen var i hver klasse. Så dagen gikk over og jeg ovelevde, og fikk noen nye venner også! 

Dere skulle sett kanitna de har på skolen! De har for det første en cafe som åpner klokken 7 og da serverer de frokost, om jeg har forstått alt riktig. Og i lunsjen så kan du velge mellom cheeseburgere, suppe, salatbarer, forskjellige pizzaer, etnisk mat eller masse forskjellig snacks. Så det var en del å velge mellom! Noe som også er litt annerledes er at alle klassene har ikke lunsj samtidig. Jeg har lunsj i 3 time, noe som betyr at jeg har lunsj med den klassen jeg har Global Literature med. Her har du ikke klasse 1a og 1b osv, du bytter klasserom etter hvilken lærer du har, som er forskjellige i alle fag. Alle lærerne mine virker utrolig greie så det blir nok ikke noe problem! Noe som er et lite problem er at jeg har et tonn med lekser som skal gjøres til i morgen og som jeg må sette i gang å gjøre..

Men tenkte jeg skulle vise dere det jeg gikk med i dag, fordi det er ganske spesielt. Altså, hver år får, jeg tror det er hvert kull, ihvertfall seniorene tildelt en farge. Og i år så er de svarte og gule. Så på skolen i dag skulle alle seniors gå med svart kjole. Derfor gikk jeg med det! Haha, ganske gøy egentlig! Når det er homecoming uka skal man gå i gult osv. 

 

Så, nå skal jeg begynne på leksene mine, dere får sove godt videre!

Hva syntes dere?

FØRSTE SKOLEDAG PÅ HIGH SCHOOL

 • 04.09.2012, 13:33

Heihei alle sammen! Nå er klokken halv syv og jeg blir kjørt om en halv time. For i dag er det første skoledag. Noe som blir helt sykt. Jeg kjenner ingen, snakker ikke dems språk så godt, har aldri hatt de fagene jeg skal ha og jaddaa..

ØNSK MEG LYKKE TIL!!!!

NEW IN FROM THE MALL OF AMERICA

 • 03.09.2012, 03:47

Hey you all♥ Nå ligger jeg i senga etter en lang dag, klokken er bare halv 9 her borte, men det føles jo ikke sånn i det hele tatt! I dag var jeg i en amerikans kirke for første gang. Og det var en veldig spesiell opplevelse! Det startet klokken ti om morningen, og det var mer et samlingshus syntes nå jeg da, med gode stoler og store tver hvor de hadde tekst til alle sangene på. De hadde et band, så det var ikke bare orgelmusikk. Det var mange mennesker der og på en måte var det bare helt utrolig fint og nydelig. At så mange mennesker kommer sammen hver søndag for å be og synge er bare helt utenkelig for meg.

Etter det dro vertsmamma og jeg til the Mall Of America, som er amerikas største kjøpesenter. Vi kom dit ca klokken to og dro hjem nå det stengte ca klokken 7 og vi fikk ikke sett halve en gang! De hadde berg og dal baner der inne, og mange forskjellige karuseller! Som et slags lite tusenfryd! Men ser jo nå at jeg kunne shoppet enda litt mer enn jeg gjorde. Men man blir sånn når det gjelder egne penger, litt sånn ''trenger jeg virkelig dette?'' eller ''kommer jeg til å bruke denne?'' Haha. Men greia i dag var at jeg må handle til skolen. for den har egne regler.

Jeg kan ikke ha en shorts som er kortere enn fingertuppene mine, ikke singlet med stropper som er under 2-3 cm brede, ikke utrigning, ikke gjennomsiktige klær og ikke for korte topper Så ja, jeg trengte en del nytt! Fant ingen så lange shortser men fant to kjoler som er litt søte, så får jeg bare bruke bukse, er jo aircondition inne på skolen og kan skifte når jeg kommer hjem! Haha. Så tok litt bilder, og jeg vet jeg kommer til å få spørsmål om hvordan prisene er her, det jeg kan si er vel det at til og med H&M er billigere her nede!


to bager fra forever 21


4 topper, en genser, en jakke og en kjole fra forever 21


Endelig fant jeg noen sko i min str!! Haha, random skobutikk


T-skjorte og parfyme fra American Eagle


To T-skjorter + parfyme fra A&F. Og gjett hvor mye dette kostet til sammen?? Bare 227 norske kroner! Luckyyy

I morgen skal vi på road trip, tar med kameraet og oppdaterer på instagram etterhvert! (juliedaae1) Håper dere sover godt i kalde norge nå, her er det 30 grader!

Noe dere likte?

 

MINNESOTA STATE FAIR

 • 02.09.2012, 19:11

Hey you all♥ I går var vi på the State Fair, noe som er en blanding av tusenfryd og gårdsbesøk om jeg kan si det sånn. Det er mange låver med nyfødte og gamle dyr, utstillinger av høner osv. Og det er mange forskjellige karuseller. Men det mest unormale fra Norge er at det er matboder med all slags forskjellig mat! De har sylteagurk på pinne for eksempel, og de spiser det. Frityrstekt ost, pizza, Frityrstekt pølse osv. Så kan tenke meg jeg gikk opp noen kilo i går!


FOTLANGE pølserHar dere vært på noe liknende? 

Ett år uten bestevennen min

 • 02.09.2012, 17:20

Det har gått nå bare 5 dager siden Julie dro til USA og jeg savner henne allerede! Tenker på at hun skal være der i et helt år, kommer til å bli så tomt her nede på Nøtterøy uten søte Julie.. Er så rart å tenke på at jeg ikke kan se henne i virkeligheten på et helt år, men det er jo veldig bra at vi har skype, tlf og internett! Men blir ikke det samme fordet. Det er så merkelig å tenke på at jeg ikke bare kan ringe henne å spørre henne om vi kan møtes eller finne på noe. Men jeg vet at hun har det bra der hun er nå, og jeg håper virkelig at hun har det bra hele året og får seg masse nye venner og trives på skolen hennes. Rett før hun dro så tenkte jeg bare hva jeg skulle gjøre uten henne i et år!! Jeg trodde alt kom til å bli så annerledes enn før, men jeg snakker med henne hver dag selvom hun er der nede og jeg blir så glad av å høre at hun trives der nede! Det er jo en stor opplevelse hun kommer til å ha med seg resten av sitt liv, og ikke minst at hun sikkert snakker flytende engelsk når hun kommer hjem! De som reiser til utlandet som sånn utvekslingsstudent syntes jeg er super modige! Det er noe jeg aldri kunne ha klart tror jeg, men det er vell noe med at jeg er helt ræva i engelsk, hehe... 
Jeg tenker veldig mye på neste sommer, det er nesten det eneste jeg ser frem til nå for tiden! For når Julie kommer hjem fra USA, så skal vi nemlig på jentetur til utlandet, vi har snakket om å dra til KOS :D kommer til å bli så morro!

 

 

 

 


Litt dårlige bilder kanskje, men jeg kan ikke noe av det redigeringen av bilder som Julie gjør med bildene sine. 

Jeg savner deg så mye, jenta mi! Og savnet blir nok enda vondere etter en stund. Når julen nærmer seg så kan vi ikke gå sammen å kjøpe julegaver til folk eller finne på noe morro i skoleferiene.. Kommer til å bli ganske tungt å ikke gjøre de samme tingene før som vi alltid gjør, men det beste er at du skal ikke være i USA resten av livet ditt <3 Hvem vet, kanskje jeg tar meg en tur ned til deg i en av skoleferiene mine? :D Håper jeg at jeg kan få til! Og sefølgelig skal du få julegave og bursdagsspresang av meg, sender det i posten! 
Vi alle savner deg, Julie.. Det er veldig tomt og stille her faktisk, uten deg! Du har alltid vært den personen som sprer glede rundt seg, og jeg savner deg sinnsykt mye! 
Du får ha et supert år i USA, ta masse bilder og videoer så du kan dele litt minner med oss her hjemme :) 
Elsker deg ! <3 

- Celine Pehrsen


 

MYE NYTT

 • 01.09.2012, 03:17

Hey you all♥ Beklager at jeg ikke har blogget i hele dag, nå er klokken rundt 8 på kvelden og jeg er utrolig sliten.. I dag tidlig stod vi opp og vertssøstrene mine, vertsbroren min og jeg badet i svømmebassenget. Deretter dro vi for å kjøpe ny telefon til meg, JEG HAR IPHONE!♥ Og vi kjøpte solbriller, shampo, balsam, skolesaker og egentlig litt av alt. Kjøpte en t skjorte og en genser som hører til Minnesota university, eller noe sånt noe som jeg syntes var utrolig fine, skal prøve å få lagt ut bilde av dem i morgen! 

I morgen skal vi på noe som heter The State Fair. Er ikke helt sikker på hva det er, det jeg vet er at det er masse god mat der, forskjellige dyr, og når jeg søkte på bilder på google så jeg at det var litt karuseller og slikt også. Så det blir spennende, skal passe på at jeg tar med meg kameraet i morgen!  

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vet dette ble et sykt kjedelig innlegg uten bilder, men har ikke hatt med meg kamera i dag og prøvde å lagre bilder fra google, men det streika helt.. Men iallefall, jeg vet dere ligger og sover nå, men jeg har akkurat lastet ned instagram og snapchat, er veldig ny på dette. Så om dere har det ene eller det andre eller begge deler, vil dere følge meg og sånn? Og skrive deres navn på ting i en kommentar så jeg kan følge dere tilbake? Haha, er helt ny på dette her, for nei, jeg har ikke hatt iphone før, utrolig nok!
Vet jeg ikke har lagt ut noen bilder enda, men gjør det i morgen for da har jeg masse å ta bilde av :D  

Insagram: Juliedaae1
Snapchat: Juliedaae 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits