juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

vil lese din blogg!

 • 29.09.2010, 21:48

Random bilde
Så jeg har totalt gitt opp matte nå og har bare kjempelyst til å lese andres blogger ! Så skriv din i en kommentar så tar jeg en tur innom today. Men i mellomtiden skal jeg prøve å få litt hjelp av de her hjemme, men de ser på wipeout så kan bli hard to get..

Skriv bloggen din i kommentaar.


snart snart snart..

 • 28.09.2010, 22:20

Nei i det siste har jeg virkelig vært sliten og trøtt. Skoledagene seiler deg forbi, og jeg kan ikke vente på høstferie! Nå er det bare tre dager til, heldighvis! Det kommer nok til å bli en masete høstferie, men jeg skal ihvertfall kose meg masse masse masse! - godt at vi har en nesten slækk dag på skolen i morgen, kunst og håndtverk de to første timene,chill.

Så i dag har jeg gjort lekser - sjokk. Og vært på håndballdommer møte, for oss håndballdommere, det var kjempekoselig med pizza og brus. Men når vi kjørte til så streika bilen, så dere kan tenke dere at mamma og pappa er happy nå eller? haha, uff.

Er dere trøtte og slitne for tiden?
Gleder dere dere til høstferie?

dette kan du bestemme selv, eller?

 • 28.09.2010, 18:05


 Jeg vil at dere skal ta dere tid til å lese dette og lære noe av det. I dag hadde vi en RLE prøve, der var et av spørsmålene: Reflekter rundt om menneskene har frie valg.

Jeg satt og tenkte på svaret mitt på vei hjem, for jeg syntes det er rart å tenke på. Alle velger selv hva de gjør, og man må stå for det. det er ikke alltid like lett vet jeg, når du vet du har gjort noe feil- tatt et feil valg. Du har små valg vær dag, hele tiden, du kan velge å ta på deg litt mer sminke og miste bussen, hvis du da mister bussen, må du vente, da kommer du kanskje for sent til en avtale, fordi du valgte at du ikke så godt nok ut fra før. Jeg husker en gang jeg og helene hadde vært på teiebanen, spesielt. Vi dro ned fordi vi frøs sånn, før kampen var slutt. Vi valgte å gå ned til teie - så valgte jeg at jeg ville ha en pølse så vi dro på narvesen som er like ved rema 1000. Og vi valgte å sitte der, og plutselig ville jeg ha en muffins, og da valgte vi å dra på rema 1000, så fant vi ikke muffinsen så vi var der inne i ca. 3 minutter ekstra. Når vi kom ut møtte jeg akkurat på eksen min som jeg ikke hadde sett på flere uker etter at det ble slutt, og når vi sa hadet til han, syklet en annen gammel flamme inn på narvesen, han overså meg jo selvfølgelig, vi er ikke akkurat venner.. Det var jo bare tilfeldigheter, men tenk hvis jeg hadde valgt å ha på meg en jakke den dagen, så jeg ikke hadde fryst? Men alle småting og småvalg former også den personen vi er. Valg er vanskelige, ihvertfall når du ikke vet konsekvensene av valgene du tar. Jeg har gjort flere dumme og værre valg enn de jeg skrev, men det egner seg ikke så dere får lese de, tihi. Jeg mener at alle velger selv, alle har egne valg. du kan ikke forandre på de valgene du har tatt, men du kan gjøre det bedre.

Det er også de som tror at alt er forutbestemt, skjebnen. Alle valg er allerede gjort for oss og livet går sin vei uten at vi kan stoppe det. Men kanskje vi kan det? Neste gang du har et valg foran deg, tenk deg nøye om, for alle valg teller!

Har du noen gang tatt et valg du har angret veldig på?
Skriv hva du mener, tror du alt er forutbestemt eller kan man endre på ting?

vil ha deres mening !

 • 26.09.2010, 21:32


Sail the ocean - Darinvel på lørdag jobbet jeg og celine på herrekampen! Og vi sov hos rebecca, det var kjempekoselig at det var oss tre igjen. Og vi var hos vetle på kvelden. Og i dag har jeg vært hos elias sammen med finn - koseguttaa

Hva syntes dere om jakken?perfect saturday

 • 25.09.2010, 11:51


Hei alle søte små! Nå ringer jeg desperat til celine for å få henne til å stå opp, vi skal nemlig jobbe i dag. Vi skal jobbe i kafeterian i tønsberghallen fra to til seks. Nøtterøy herrene skal spille vettu, heia nøtterøy! Så i kveld skal jeg og celine sove hos rebecca, det er sykt lenge siden vi tre har vært samlet nå, så det blir nok koselig !
Men nå må jeg prøve hardere metoder for å få tak i celine, hva skal man med en telefon hvis man aldri tar den ?

Hva skal dere søte i dag?

i looove this

 • 24.09.2010, 15:24

Chris Daughtry - life after youSom noen av dere vet er jeg gangske klumsete av meg.. Så i dag morges fikk jeg mistet mobilen min i bakken og den gikk helt fra hverandre og det pissregnet så alle delene ble våte. Så når jeg kom hjem fant vi en gammel telefon, jeg har ihvertfall kontakt med omverdenen! Takk gud for det ! Men gjør meg en tjeneste, skriv nummerene deres i en kommentar under, for facebook har fortsatt breakdown her..
Har dere noen gang fått en ny mobil uten noen nummer ?

jeg lurer på en ting..

 • 23.09.2010, 22:01


Take it off - Ke$ha

Hey you all  ! I dag ble jeg med celine hjem etter skolen. Btw, den framføringen i spansk gikk superbra faktisk, jeg spilte en gammel dame i rullestol, haha! Jeg og celine så bare på tv egentlig, og på en film som heter women - hysterisk morsom !
Så, klokken halv åtte dro vi å så på Teiekamp, det var teie mot et eller annet lag i sandefjord som jeg ikke husker navnet på. Men det var dritkaldt ute så nå sitter jeg og drikker te, love it! Men nå skal jeg gjøre litt lekser.. cant wait!

Digger kvaliteten på bildene fra denne daten, serr.

Hva har dere gjort i dag?
Liker dere te?

a promise in the dark

 • 22.09.2010, 21:28


Keri Hilson - Promise in the dark

Hey you all ! I dag har jeg hatt en flott lekse-date ettermiddag med kake og film sammen med Ida og Sofie. Martine skulle også være med, men hun måtte på trening, det var synd for jeg gledet meg veldig til at hun skulle være med i dag.

Men nå sitter jeg her da, og laster ned sanger mens jeg venter på at CSI skal begynne, can't wait !
Men nå sitter jeg å hører på denne sangen, og jeg kjenner meg så igjen i hva teksten sier, hør på den dere.

Litt av teksten 
I just don't know what the problem is, what the deal is
Was I there too much, did I move too fast, I couldn't see it?
All these promises are probably how you deal with it
I'm tired of hearing you say your innocent

Don't think I forgot
Because I really didn't care if you're lying a lot
I've given every breath I've got
Sometimes you gotta break down and breathe

Hva syntes dere om sangen ?
Har dere en sang dere kjenner dere igjen i ? Hvilke?

Vil du ha fin og ren hud?

 • 18.09.2010, 12:58God morgen alle sammen! Nå sitter jeg og helene i senga og jeg har akkurat dusjet og hun blir snart hentet. Så skal jeg til byen md kjære mammaen min, hun har blitt bedre i ryggen nå heldighvis! Så blir det shopping.Men hvis du vil ha ren hud, er dette ansiktsmasken du burde bruke! Den brukte vi igår og den funker kjempebra! du får kjøpt de på CUBUS

Har du prøvd disse før?
Hva syntes du om dem ?

// Photoshoot //

 • 15.09.2010, 17:49

Hei alle sammen! Nå sitter jeg å jobber med algebra, kjempegøy. Jeg skjønner så å si halvparten av det som står her, men det får være. Når jeg kom hjem i dag hadde jeg om mamma en liten photoshoot. Svar meg helt ærlig på hva dere syntes om bildene!

Nr.1

Nr.2

Nr.3


Nr.4

Hva syntes du om bildene?
Hvilket likte du best?

- julie daae


can't wait!

 • 14.09.2010, 15:30

 Hei hei ! Nå sitter jeg å ser på one tree hill, og skal etter det ta bussen inn til byen for å dra på trening. Gleder meg kjempemye til å trene, føler at det treng nå. Så når jeg kommer hjem skal jeg gjøre en hau med lekser, jippi.. Men en ting jeg må huske på i dag, og som alle andre også må huske på - TØY UT! Det gjorde ikke jeg og Celine ordentlig sist, og jeg klarte såvidt å gå dagen etter, helt sykt hvor støl det faktisk går an å bli..
Blir du ofte støl etter trening?

Har dere det rotete?

 • 13.09.2010, 18:42Sean Kingston ft. Nicki Minaj - Letting Go

Heei alle søte små! I dag har jeg gjort ingenting, sykt deilig egentlig ! Så nå har jeg tenkt til å rydde badet, rommet og kjellersuten, for mamma sin skyld. Hun syntes det er så rotete her, noe jeg ikke skjønner.. Jeg gruer meg litt for med en gang alle klærne er ryddet finner jeg jo ingenting, og da må jeg rote det til igjen, så hvorfor ikke bare ha det rotete?`omg

Har dere det rotete hjemme?perfect match !!

 • 12.09.2010, 19:40


Hei alle sammen ! I dag har jeg vært hos Sigurd med eirik og celine. Og nå ser jeg på fotballkamp, faktisk! Og blogger littegran, og spiser en sånn kanelbolle-ting, så dette er supert! Men såå må jegr rydde etterpå, gleder meg veldig lite. Men jojo, det må jo komme det også på en søndag.. eller hva ?


Ser dere på fotballkamp i dag?

oida, blinkskudd !

 • 10.09.2010, 23:17

hey you all!
 sorry for lite blogging, men det har vært så mye maaas med lekser og prøver og masse greier med skolen og lekser og hele pakkaa! Men nu ligger jeg og celine i senga og sovner straks, er helt utslitte! Har vært på kino i dag, og sett Salt med Angelina J, diigger hun. Og filmen var dritbra, hvis noen andre vil se den. Men i dag kom bildene fra raftingen på dagali ut, og det var et kjempe-blinkskuddbilde av meg som jeg  hadde tenkt å vise dere, se her:

Jeg er vel den som ser mest mot kameraet, av alle sammen. haha

Har dere noen bilder der dere ikke følger med ?

// Photoshoot.

 • 04.09.2010, 22:48


Miss Independent - Ne Yo

Hey you all! Nå pakker jeg til i morgen, for da er det klassetur til Dagali, det blir fett. I dag har jeg vært hos sofie, sov hos henne fra i går til i dag. Vi har hatt en liten photoshoot, her er det noen bilder fra den. Skriv hva dere syntes om dem!
Hva syntes dere om bildene ?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits