juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HOME IS WHERE THE HEART IS

 • 30.08.2016, 22:20

Heihei ♥ Kjøpte dette smykket til Kanutte i bursdagsgave, og kjøpte også ett til meg selv siden jeg syntes det var så fint. Så nå har vi samme!

Moorhead er der hvor hjertet er inngravert og formen er staten Minnesota. Er jo her vi møttes, og bor sammen nå så syntes det kan være et fint vennskaps-smykke. Hanne, som jeg også har møtt her som gikk på Concordia har også ett slikt smykke, så hun er også med i vennskapssirkelen. 

Jeg har jo bodd i Minnesota i 3 år allerede, dette blir mitt fjerde. Så denne staten er mitt andre hjem. Jeg har verstfamilier og venner her som jeg bryr meg veldig om, og etter dette året blir det forferdelig vanskelig for meg å dra for jeg kommer ikke tilbake. Heldigvis har jeg de Norske jeg har møtt her, som jeg får sett igjen hjemme ♥

LITEN OPPDATERING

 • 30.08.2016, 00:39

 

Hei dere♥ Nå er det noen dager siden sist! Har vært utrolig hektisk her borte med innflytting, oppsetting av bord og stoler og handling av nye ting. Hadde ikke regnet med at vi trengte SÅ mye til den nye leiligheten, så svir i sjela over hvor mye penger som har gått nå. Men nå har vi endelig fått inn sofaer og TVen som vi hadde fra før, og alt annet er også på plass. Utenom internett, som også er noe av grunnen til at dere ikke har hørt fra meg på noen dager. Så nå sitter jeg på skolen og stjeler litt her, haha. 

Har vært litt rundt på campus og tatt litt bilder til dere ihvertfall! Skal nok legge ut ett innlegg snart med litt bilder jeg har tatt nå de dagene her. Er kjempehyggelig da, det er 36 nye internasjonale studenter i år, fra 21 forskjellige land! International orientation ble avsluttet i går, så nå håper jeg at jeg får møtt alle sammen! Har møtt noen få og de virker utrolig hyggelige. Er også to fra Norge, så hurramegrundt for det!! I morgen skal det siste fikses, vi må til forsikrings kontoret og fikse betaling for leiligheten, så må jeg fikse et skjema som gjør at jeg får lov til å jobbe her på skolen. Har fått jobb som norsk hjelpelærer og som lærer på tirsdager, så det blir jo artig. 

 

Håper alle har hatt en super mandag der hjemme ♥

ENDELIG FREMME

 • 26.08.2016, 06:12

God morgen alle sammen ♥ Der hjemme er vel klokken tidlig om morgenen og de fleste står vell opp snart for å gå på jobb eller skole. På denne siden av dammen derimot er klokken akkurat blitt 23:00 og Kanutte og jeg har akkurat lagt oss i sengene på hotellet i Fargo. Etter å ha reist så lenge er vi helt ferdige nå og orker ikke gjøre noe som helst. Så vi ligget å ser på tv, men tenkte jeg skulle dele litt bilder fra reisen over.

Vi møtte jo Ulrik og Knut-Erik på Gardemoen. Ulrik tok flyet med Kanutte og meg fra Norge - Danmark - Chicago, mens Knut-Erik dro med et annet fly. Så de to har landet i Minneapolis og må kjøre opp hit i natt.


I morgen tidlig må vi møte opp i den nye leiligheten og ha en check-in hvor vi endelig får nøklene. Så nå håper jeg virkelig alt går etter planen og at leiligheten er i orden. Man vet aldri her borte.

Håper alle dere hjemme har en flott dag ♥

PAKKEKAOS

 • 24.08.2016, 13:33

Heihei dere ♥ Nå er det under 24 timer til jeg er på vei tilbake til Minnesota, så kjenner jeg begynner å glede meg veldig. I dag har jeg bare pakket, endret mening, pakket ut, pakket igjen og sånn har det gått. Får jo selvfølgelig ikke plass til alt jeg vil ha med, og har bare ett år igjen så alt jeg pakker ned nå må komme hjem igjen også, så blir litt vanskelig å planlegge. Men angrer vell i løpet av året for at jeg ikke har tatt med akkurat den genseren, men akkurat nå tenker jeg at det får bare være.

Prøvde egentlig å ta et selfie, faktisk, for å kunne legge ut på dette innlegget her. Men jeg klarer ikke å bli fornøyd med noen. Så 100 selfier senere så har jeg bestemt meg for å bare legge ut et annet bilde fra i sommer hvor fjeset mitt ikke syntes. Jupp.Utenom selfiekatastrofen så er Oda på vei ned hit fra Oslo!!! JIPPI! Hun kjørte for ca en time siden så hun er nok her veldig snart. Gleder meg veldig ♥♥

SØSKENTID

 • 23.08.2016, 20:57

Heihei ♥ Da har Viktoria og jeg vært ute å spist middag bare oss to. Er litt deilig å bare være oss, ihvertfall nå rett før jeg flytter og få snakket om alt og ingenting. Er evig takknemlig for at jeg har en søster som henne, som også er en av mine beste venner.


Det som er litt dumt med å bare være to er jo at man ikke får flere personer i ett bilde. Tok noen bilder av Viktoria, som hun ikke likte, så dere får bare se meg i dag. Men hun var med, lover. Håper alle har hatt en flott Tirsdag! 
 

NY VESKE?

 • 23.08.2016, 13:16

Heihei ♥ Nå har skolen starter for mange, men starter ikke for meg før 1 September, kjempedeilig. Flytter jo tilbake til USA nå på Torsdag, og tror dere ikke jeg har klart å miste skolevesken min? Joda. Er det ikke typisk.. Så nå ser jeg på litt nye, og tenkte å dele noen fine med dere!

 

 


 


Er blitt så utrolig glad i Malene Birger, så har egentlig hatt lyst på begge disse veskene en stund nå. Samtidig, så har de fått inn en ny farge som jeg syntes er helt utrolig; nemlig Nr.7 - som finnes HER

 
// Nr. 1 finnes HER // Nr. 2 finnes HER // Nr. 3 finnes HER // Nr. 4 finnes HER // Nr. 5 finnes HER // Nr. 6 finnes HER //

Hvilken likte dere best?

SVIPPTUR TIL THAILAND

 • 21.08.2016, 18:33

Heihei dere ♥ I går dro vi på thaifest/familie reunion hos tante og onkel. Dette er en dag vi prøver å få til hvert år, og som jeg alltid gleder meg til. En utrolig fin måte å avslutte sommeren på. Smarte meg hadde jo tatt med nyladet kamera og begynt å ta ordentlige bilder, før jeg fant ut at jeg hadde glemt minnekortet. Så det blir bare mobilbilder i dag. Noe som er superkjipt for Thai-temaet var virkelig dratt helt ut så var mange detaljer som jeg kunne tatt litt fine bilder av.

Nå prøver jeg for harde livet å få alle bildene i riktig størrelse, endte opp med å bare lage collager for det gikk ikke, og nå kommer collagene i ulike størrelser. Men det er en kamp jeg ikke orker å kjempe for øyeblikket så det får bare se ut som det gjør, så får jeg bare ikke ta med alle bildene, haha. Sånn går det.


Håper alle har hatt en super helg ♥
 

HJEMMELAGET KNEKKEBRØD

 • 19.08.2016, 19:05

Heihei dere ♥ For noen når siden begynte mamma å lage hjemmelaget knekkebrød, noe som virkelig falt i smak. Så nå tenkte jeg å dele oppskriften med dere! Det er super enkelt, utrolig godt, og ikke minst, sunt. Innlegget på den originale oppskriften finner dere HER.Det du trenger er:

♥ 4 dl grov sammalt rug
♥ 4 dl store havregryn
♥ 1 dl solsikkekjerner
♥ 1 dl gresskarkjerner
♥ 1 dl (knuste) linfrø
♥ 1 dl sesamfrø
♥ 1 ts maldonsalt
♥ 1 ts honning
♥ 6,5-7 dl lunkent vann
 
Det første jeg gjør er å blande alt det tørre sammen. Deretter varmer jeg vannet litt, er viktig at det er litt varmt, ellers smelter ikke honningen, og honningen binder alt sammen bedre. Etter at vannet, med honningen, er blandet inn helles røren på bakepapir, på et stekebrett. Her er det viktig at alt blir smurt utover jevnt. Blir det for tynt brenner det seg fort.
Knekkebrødene stekes på 160° på varmluft. Etter 10 minutter, ta ut knekkebrødene og bruk en pizzakutter til å dele de opp. Sett de så inn igjen og la de stå en time - tiden kommer litt an på tykkelsen på knekkebrødene, så følg med så de ikke brenner seg. 
Ta en titt på den bloggen om dere er interessert i å lage god og sunn mat. Helt utrolig!
 

NEW IN

 • 18.08.2016, 17:53

Heihei♥ For dere som har fulgt litt med på bloggen, så dere kanskje det innlegget om planleggingen min, haha. Så for å ta en liten oppdatering på den, så har vi endelig, etter mye om og men, klart å få bestilt en check-in og reservert en flyttebil! Nå mangler vi bare nettet, men vi har ihvertfall en leilighet, så vi bare trenger hotell en natt. Vi ringte jo tidligere i uken, og da sa de at de ikke kunne gi oss nøkkel uten bevis på forsikring, men tror du de ville ta norsk forsikring? Nei nei selvfølgelig ikke. Så vi har ordnet en amerikansk en, så er alt i boks.

Kjøpte denne jakken her om dagen, fra Cubus faktisk. Utrolig med sånne skatter man finner forskjellige steder. Syntes egentlig den var veldig fin i svart også, men har fått kommentarer på at jeg går i altfor mye svart. Noe som er så og si sant, så nå prøvde jeg grønn da.

Den finnes, så vidt jeg vet, i marineblå, svart og grønn også. Så jeg vil ha alle ♥

KRAGERØ

 • 17.08.2016, 16:05

Vi hadde noen utrolig fine dager i Kragerø da vi var der ett par uker tilbake. Er som å dra i en egen boble føler jeg når man drar på en hytte og bare koser seg. Vi spiste masse god mat, spilte kubbespill og monopol, badet, padlet, gikk turer og hadde en skikkelig ferie, selvom det bare varte ett par dager og jeg måtte tilbake til virkeligheten. Her er ett par bilder ihvertfall.
Vi dro også inn til Kragerø sentrum en dag, er så koselig å gå rundt i gatene der ♥


 

 

SOMMERMAT

 • 16.08.2016, 19:18

I sommer har jeg hatt besøk av min venn Jake her i Norge. Han studerer i Spania så to turen opp og har vært her litt over en uke. Jeg syntes det er så gøy med besøk fra USA for det blir liksom noen med et helt nytt synspunkt på ting som vi som har det hver dag ikke tenker over i det hele tatt. Sånn som all maten som er ny for han, som rundstykker av alle ting. Ordentlig jordbær syltetøy, og dere som har vært i USA skjønner hva jeg mener med det, haha. Og brunost, kaviar, kokte egg osv. Lista går videre da for å si det sånn. Vi hadde kurs i hvordan å skrelle reker også. Noe vi gjør hver sommer, men som andre aldri har gjort før. I Minnesota får man rekene allerede skrelt. Og han hadde aldri vasket blåskjellene selv, eller stelt i stand selv, så det var gøy å la han smake på noe han selv har laget da.

Jeg syntes jo også reker og blåskjell er noe av det beste å komme hjem til om sommeren, så tok noen bilder av da vi hadde det i Kragerø. Tenkte å legge ut ett innlegg til nå snart med litt andre type bilder derfra.


Er dere like glade i reker og blåskjell?

PLANLEGGING PÅ G

 • 15.08.2016, 13:24

God mandags morgen ♥ I dag har jeg begynt å planlegge litt av hva jeg må har gjort før jeg reiser tilbake til USA om litt over en uke. Begynner å glede meg veldig til å komme tilbake til skolebenken. Noe som sikkert høres litt rart ut, men kan bli for mye ferie også syntes nå jeg da.

Så, det første jeg må gjøre er å ringe landlorden vår, noe jeg må få gjort i morgen ettersom jeg jobber kveld i dag, pga tidsforskjellen. Jeg må ringe for å avtale gjennomgangen av leiligheten vår for å få nøkkel.

For det andre, når jeg vet dette så må jeg bestille flyttebil så vi får flyttet alt fra storage til leiligheten med en gang vi har fått nøkkel så vi får et sted å sove.

For det tredje må jeg bestille internett, noe jeg kanskje skulle gjort for en uke siden så jeg vet vi får det med en gang. Forrige gang måtte vi vente i to uker så håper det går raskt også.

Vi må også få bestilt hotellrom nærme bilutleien ettersom vi lander sent på kvelden.

Så, må jeg gå gjennom en søknadsprosess for å få SSN, så jeg får lov til å jobbe på campus. Har fått jobb som norsk hjelpelærer, og oversetter, så det kan bli spennende.

Så etter denne uken her blir jeg enda litt klarere, bare jeg får gjort alt annet klart og slipper å stresse med det når vi lander.

Når det gjelder andre småting, skal jeg ta synsstest i morgen for å bestille meg lesebriller. Fant ut det året her at jeg kan ikke sitte på biblioteket i 8 timer om dagen uten, får altfor vondt i hodet. Så håper det hjelper! Utenom det så er det bare å handle inn litt ting som 100 toro poser med kako og forskjellige middager så jeg kan føle meg litt norsk der borte + andre ting jeg bare får i Norge.

Håper alle får en super mandag!

BLACK IS THE NEW BLACK

 • 14.08.2016, 20:41

Heihei alle sammen ♥ Da har jeg kommet hjem fra en super helg i Oslo. På Fredag hadde vi en koselig jentekveld med monopol og håndballkamp på TV. På Lørdag kom Silje og vi møtte Trygve og kjæresten Sofie. Utrolig koselig å se Trygve igjen, for har ikke sett han på et og et halvt år nå! Etter dette dro vi ut og møtte mange kjente så det var utrolig utrolig koselig.

Nå er jeg hjemme og Helene har kommet på sovebesøk. Så hele helgen har egentlig bare vært koselig. Veldig mye koselig i ett innlegg, men kan aldri bli for mye av det gode tenker jeg da.


//Sko - Forever 21// Bukse - Vero Moda// Topp - H&M// Jakke - H&M// Clutch - Malene Birger//

Håper alle har hatt en super helg!
 

BILDEDRYSS'S16

 • 12.08.2016, 18:35

Heihei dere ♥ Tenkte jeg skulle legge ut ett innlegg med forskjellige bilder jeg har tatt i sommer ettersom jeg ikke har blogget noe. Så dette blir en liten miks, haha. Akkurat nå sitter jeg i leiligheten til Kristin og Silje i Oslo og skal være her til i morgen før jeg må hjem igjen. I kveld skal vi bare lage god mat, så kommer Anh Thu og Elise, og vi skal bare kose oss. Silje kommer ikke hit før i morgen, så gleder meg veldig til å se henne igjen også.

 

MIN KJÆRE

 • 11.08.2016, 21:25

 


LOVEYOU
 

BESTE STEDET Å VÆRE

 • 11.08.2016, 17:14

Man vet faktisk ikke hva man har før man mister det, og det er noe jeg har kjent veldig på etter at jeg flyttet til USA. Er selvfølgelig en liste over ting jeg savner hjemme, og havet er veldig høyt oppe. Så noe av det første jeg gjør når jeg kommer hjem om sommeren er å ta turen for å bare stå å kjenne saltvannsbrisen. Noe som for mange kanskje høres helt rart ut, men når du bor der jeg bor, uten noen sjø eller innsjø å gå til, og man har vokst opp nærme vannet, da gir det forhåpentlighvis mer mening. Så Verdens Ende er ett av yndlingsstedene mine å være ♥

GUESS WHO'S BACK

 • 10.08.2016, 20:08

Heihei alle sammen! Da har det blogg-kicket som jeg får om sommeren kommet i år også. Har nok litt å gjøre med at Sofie har overtalt meg nok en gang til å starte opp igjen, haha. Så nå har jeg bestemt meg nok en gang for å prøve! Har alltid lyst til det, men når skolen starter opp igjen blir det så liten tid.

Jeg tenker å ikke skrive så mye i ett innlegg, men skal prøve å legge ut bilder fra i sommer fremover nå så det blir lettere å lese. 


// Vet kvaliteten her ble litt dårlig, men bildene er fra i sommer og sendt fra telefon til data så sånn går det//

Logget inn på kontoen min her inne og ble veldig veldig glad. Jeg ser at det er folk som leser bloggen og er inne her daglig enda, selvom jeg ikke har blogget på mange mange mnd. Så det setter jeg utrolig utrolig pris på. Dere er best ♥

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits