juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HVA DE IKKE FORTELLER DEG

  • 29.08.2015, 22:16

Heihei! Jeg hadde heelt glemt hvor mye det egentlig er å gjøre her borte. For å være helt ærlig, når jeg dro bort hit tenkte jeg at college var akkurat som vi ser på film. Og på en måte er det det også. Det er greek life her (ikke på denne skolen så mye fordi det er en privat skole, men på offentlige), men sportene har egne hus og har store hjemmefester, beer pong turneringer og masse festing er en hverdagsting her borte. Så sånn sett så er det som det viser seg på film, men det som ikke vises, og det er jeg ikke hadde forventet er hvor mange timer av dagene som går til å arbeide med skole. Jeg gikk på en skikkelig smell i fjor når det gjaldt skolearbeid og vanskelighetsnivået, for jeg følte jeg kunne alt jeg trengte til prøvene, noe som viste seg å være helt forferdelig galt. 

Det å være her kreves utrolig mye og vanskelig jobbing. Nå har jeg sittet med bare religionsleksene mine i 3 timer, disse leksene er bare til Mandag, har helt nye lekser i samme faget til Onsdag igjen. Har 4 fag til jeg må jobbe med i helgen, men måtte ta en pause nå for får veldig vondt i hodet, haha. 

Jeg vet noen av dere kanskje sitter å tenker at jeg ikke har noen ting å klage over, at jeg har valgt dette helt selv. Og dere har helt rett, dette er studieretningen og skolen jeg valgte å ta utdannelsen min på, dette er mitt valg. Men det suger fortsatt å ikke kunne gjøre så mye annet når man først har fri i helgen enn å forberede seg på uken som kommer. 

Forhåpentligvis kommer jeg ihvertfall halvveis nå i dag og kan forsatt gjøre noe annet på kvelden å jobbe i morgen også. Så ikke misforstå meg på noen som helst måte. Jeg vet hva som skal til, og jeg vet at å jobbe masse med skole lønner seg og er nødvendig, men noooen dager, sånn som i dag hadde vært greit å hatt et friår.. eller noe sånt noe, for dette krever all energi og fokus. 

Uansett så håper jeg alle får en super duper helg og koser seg masse masse idag ♥♥

ANBEFALER ALLE Å TA EN TITT PÅ DETTE

  • 27.08.2015, 18:29

heihei alle sammen! I dag er det første skoledag!! Gleder meg faktisk veldig. Har bare en time på Tirsdager og Torsdager og det er sosiologi, noe som er kjempemoro! Så dette blir kjempebra. Har en del timer Mandag, Onsdag og Fredag, men det er jo bare å jobbe på egentlig.

Jeg ville legge ut et innlegg i dag om noe Concordia har gjort, som gjør meg veldig stolt over å gå her. Det er en liten gutt som heter Dalton Lundon som har en sykdom som er forkortet FA. Jeg vet ikke så mye om denne sykdommen annet enn at den angriper nervesystemet og ikke har en kur. Dette gjør at livet til den som har det er veldig veldig kort. Og dette har Dalton. Så det skolen min har gjort er at de har tatt han med på laget, han har fått litt fotball utstyr og skal fått sitt eget skap i garderoben. Jeg syntes det er veldig rørende og veldig inspirerende å se på, og jeg håper at vi også kan lære mye av denne nydelige lille gutten.

aVT9e-Byoww

Anbefaler alle å ta en titt på denne videoen her, utrolig rørende. 

Hvis ikke videoen funker hos deg, bare trykk på den så kommer dere inn på youtube linken! 

CAMPUS

  • 25.08.2015, 21:58

Heihei alle sammen! Har gått litt rundt på campus i dag og tatt litt bilder til dere. Noe jeg syntes er veldig amerikansk er jo alt man kan få med navnet ' Concordia ' stemplet på. Stolthet over skolen er veldig veldig viktig her, og man kan vise det på veldig mange merkelige måter. Det er jo standarden men gensere, bukser, luer osv. Men vi har også kopper, klokker, bamser, drikkeflasker, nøkkelringer osv osv. Utrolig morsomt! 


Dette er Niblet, som er maskoten vår! dødssøt 

Nå skal Kanutte og jeg komme oss på Target for å handle inn bøker til skolestart på Torsdag. 

vi snakkes! 

BILDER AV LEILIGHETEN

  • 24.08.2015, 13:17

Heihei! Nå vil jeg bare si ifra med en gang at dette ikke er et klage-innlegg. Men har fått spørsmål om jeg kan legge ut bildet av leiligheten jeg beskrev i forrige innlegg.

Her kan dere se hvor ekkel dusjen er, og at taket flasser av. I tillegg til dette henger ikke dørhåndtakene ordentlig på. Det var noen og vasket der fredag, og når vi var innom i går er det fortsatt fultig på gulvet på badet og i stuen utenfor, noe som tyder på fuktskader.

Av sikkerhetsmessig grunner kan jeg ikke legge ut mer detaljerte bilder.

Men utenom alt dette er jeg veldig fornøyd faktisk. Hadde jeg vært i Norge hadde jeg jo prøvd å finne meg en finere leilighet men dette er på landet i USA så til å være her syntes jeg den er helt ok.

 

Og bare vi får bort mugg og ekle ting og får flyttet inn blir nok alt bedre. Vi skal opp til dem i dag og snakke om dette her så gleder meg til det, skal holde dere oppdatert.

FREMME PÅ COLLEGE

  • 22.08.2015, 15:41

Heihei alle sammen! Da har jeg endelig konmet meg frem og er tilbake på Concordia. I går hilste vi på alle de nye internasjonale studentene, noe som var super morsomt! De har orientstion nå denne uken og neste uke kommer alle de nye første klassingene så det blir veldig spennende!

Utenom det så var vi og fikk leiligheten i går som viste seg å være en liten skuffelse. De forrige leietakerne flyttet ut første august så vi har betalt for leiligheten i en måned allerede, men det var skittent over alt og gamle fettflekker på komfyren, det var tykke spindelvev, dørhåndtakene satt ikke fast og dusjen var et eneste mareritt. Vi har heller ikke fått på dører til soverommene, så forrige familien må ha hatt en skikkelig "open door policy" men jeg syntes det er litt greit med privatliv. Disse dørene har jo de vi leier av signert på at skulle være fikset innen vi kom..

Så vi gikk jo gjennom alt som var feil og ekkelt med han som ga oss nøkkelen, og han sa han skulle fikse det samme dagen. Vi var innom på kvelden i går og det var bare vasket litt, kontoret dems er jo stengt på lørdager og søndager så håper det blir fikset til mandag så vi kan begynne å flytte inn.

Dette bildet er fra i går når vi gikk en liten kveldstur. Det er jo så deilig temperatur her nå så er ihvertfall veldig glad for det!

Dette klokketårnet er liksom et av kjennetegnene til Concordia. Så tenkte å ta et bilde av det også. Skal prøve å få tatt litt flere bilder iløpet av helgen også. Kommer jo til å ha litt tid ettersom jeg ikke får flyttet inn likevel :)

Håper alle har en strålende lørdag!

LONDON

  • 20.08.2015, 11:47

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg på flyplassen i London og har litt litt tid til å blogge.

Var en trist avskjed på Gardemoen i dag. Vi sto opp klokken 03:00 for å kjøre til flyplassen, Silje, mamma, pappa og jeg. Jeg kommer meg nemlig ikke hjem til jul så får ikke sett Silje, eller noen andre på nesten et helt år. Heldigvis kommer mamma og pappa nedover til jul så det hjelper. Vet jeg på en måte skal være voksen nå, men syntes ett år faktisk er litt for lenge å være borte fra alle sammen.

Jeg trodde at avskjeder ble bedre etterhvert, og ettersom jeg har bodd mer i USA de siste tre årene enn det jeg hsr bodd hjemme forventet jeg ikke at det skulle bli så vanskelig. Men jeg skal vel være glad for at jeg kjenner at jeg blir litt lei meg, det betyr jo bare at jeg har noe å komme tilbake til!

Nå skal jeg reise videre til Chicago, ønsk meg lykke til!

PÅ REISEFOT

  • 19.08.2015, 14:56

 

Heihei alle sammen ♥ Da er endelig dagen her hvor jeg skal reise tilbake fra ferie og ''hjem'' igjen til Minnesota. Reiser i kveld så har nesten pakket ferdig nå. Sofie tok toget hjemover i dag tidlig og nå kom Helene for å holde meg litt med selskap! Vi tok litt bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. 


Reiseklare begge to. Haha

Tidligere i sommer kjøpte jeg meg en Malene Birger clutch som jeg har blitt fryktelig glad i. Den rommer på en måte alt jeg trenger å ta med meg, enten det er på byen eller ute å reiser sånn som nå.

Veldig deilig for da kan jeg ha pass, mobil, penger, litt fjas og viktige papirer i denne og slipper og rote rundt i vesken hver gang jeg skal bruke det. For blir jo en del mellomlandinger i tillegg. 

Nå skal jeg fortsette å pakke meg ferdig, fikk ikke plass til alt i kofferten så må ta ut litt og pakke om. Skal se om jeg får til ett innlegg når jeg lander i morgen kveld, hvis ikke hører dere vel fra meg i løpet av dagen ♥

 STARTER OPP IGJEN

  • 17.08.2015, 23:44

Heihei ♥ Nå begynner det å bli en veldig god stund siden sist - og sannheten er at jeg bare ikke har hatt tid. Det har vært andre ting dette året som har vært viktigere å takle. Men jeg har fått noen spørsmål nå om jeg ikke kan starte opp igjen nå som ting har roet seg litt ned, og jeg har bestemt meg for å prøve. Så nå skal jeg få blogget når jeg flytter tilbake igjen til USA så dere får fulgt med der også. 

 

Utenom det så har denne sommeren hjemme vært utrolig bra. Har vært så delig å se gamle kjente igjen og bare det å føle at man endelig er hjemme. Drar tilbake til USA nå på onsdag, så det blir spennende. Har signert på leilighet med Kanutte, så blir veldig spennende. Det året som har vært nå har jeg jo bodd på campus med mange andre, så blir artig med den første leiligheten da. 

Noe annet er jo at Sofie kom på besøk i går!! ♥ Noe som gjør meg veldig glad, for vi har ikke vært med hverandre siden tredje klasse på videregående, bortsett fra et kort møte i juleferien. Men nå bor hun hos meg noen dager, og det er helt herlig! I dag dro vi inn til Tønsberg for å spise og gå litt rundt, så tok jo med meg kameraet for å ta ett par bilder. Tønsberg er jo faktisk den fineste sommerbyen syntes nå jeg ♥

I morgen hadde vi tenkt oss en tur til hovedstaden for min siste ordenltige dag hjemme, så det blir bra! 

Hvordan har deres sommer vært? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits