juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

AMERIKANS FOTBALL-KAMP

 • 31.08.2012, 04:40

TIDEN I USA: 21:40

Heihei alle sammen♥ I dag var vi på en amerikansk fotball-kamp! Det var bare helt utrolig kult! For det første har mange kledd seg i fargene til laget, det blir solgt pølser, pizza og hamburgere over alt. Det er også utrolig mange mennesker og før kampen er det cheerleadere og en band som spiller. Og når spillerne kommer blir de ropt opp før nasjonalsangen spilles. Så det er veldig høytidelig! I Pausen er det en dansegruppe/cheerleadere som danser, utroolig kult. Og så, tro det eller ei, så danser korpset mens de spiller! Det var bare en helt syk opplevelse! 


Dette er før kampen, når vi kom dit.


Bare for å vise dere at klokken er litt over halv åtte, og det er fortsatt lyst og 25 grader ute! Og selvfølgelig for å vise den fine klokka jeg fikk av mamma og pappa før jeg dro :)


Og her er de cheerleaderne som danser, og du ser de andre sitter og ser på.

Så det var litt bilder. Og nei, det er ikke dette som er laget til min skole. Vi var på denne kampen fordi vertssøstrene mine er ceerleadere, de var på en cheercamp i sommer og fikk derfor lov til å være litt med å heie i dag. Så det var utrolig morsomt å se på! 

Men nå tenker jeg at jeg skal gå å legge meg, har fortsatt litt jet lag, og i morgen skal vi shoppe inn skoleting, skoleklær, ny telefon osv osv, så det blir en lang dag.. Jeg håper dere har hatt en fin dag i dag, eller det blir kanskje i går. Vanskelig dette med tidsforskjellen.

Har du sett amerikans fotball før? Utenom på tv?

FRAMME I MINNETONKA

 • 30.08.2012, 21:19

Hey you all ♥ I går landet jeg i Minneapolis og familien min møtte meg på flyplassen med et stort skilt som hadde navnet mitt på. Vi dro hjem og jeg fikk pakket ut og det var middag. Utrolig god mat de har her! Jeg trodde vi skulle ut på mcern hver dag, men neida, her er det nesten alltid grønnsaker eller frukt til maten! I dag har vertsmammaen min og jeg vært og besøkt skolen som er like stor som kjøpesenteret hjemme. Det er helt utrolig mange klasserom. Jeg satte opp min egen timeplan frem til Januar, jeg kan velge akkurat hvilke fag jeg vil ha. Noe annet om skolene her er at de har 9 uker om gangen. Det vil si at de 4 timene jeg har i første semester skal jeg ha hver dag i 9 uker, litt rart. Gruer meg til de to siste semestrene, da har jeg matte en og en halv time HVER dag. 

Jeg skal også få lunsj-kort. De kjøper ikke mat med dollar i kantina, du bruker et spesielt kort. Noe som også er litt annerledes er at du kaller læreren ved etternavnet dems. Sånn som jeg hadde vært Mrs. Daae. Utrolig rart.. Så jeg møtte på to av lærerene mine i dag, læreren min fra Criminal Law og læreren fra Photography and Webdesign. De var utrolig hyggelige begge to! 

Så nå har jeg tatt litt bilder for dere, bare her hjemme da. Og etterpå skal vi handle litt skoleting før vi skal se på en amerikansk fotballkamp. Gleder meg utrolig! Skal handle skoleklær om en dag eller to, skal skrive mer om det da, for det er et kapittel for seg selv! 

Når det gjelder facebook osv vil jeg ikke at familien min skal få feil inntrykk av meg, så jeg kommer ikke til å sitte så mye på dataen i tiden fremover, kanskje bare når jeg har lagt meg osv. Skal ta med kameraet etterpå og se om jeg får blogget i kveld! 

Litt av rommet mitt

Lulu, en av hundene. Syykt søt! 

The cutest children ever♥ Og om dere lurer på om det er varmt, JA! tretti grader helt til klokken ni på kvelden nesten.. Men nå må jeg sove littegranne før vi drar, klokken er ca kvart over to her, om dere lurte på det også! Vi snakkes senere! 

Vil du også være utvekslingsstudent?

 

 

NEW IN;

 • 28.08.2012, 16:07

Så disse skoene på Eurosko i Drammen, og det var liksom halvpris av førsalget så fikk dem for 100 kr! Herlig♥♥

IF I DIE YOUNG

 • 28.08.2012, 14:55

DET KRIBLER I MAGEN

 • 28.08.2012, 14:21

Heihei alle sammen♥ Føler det har blitt en stund siden sist nå, men det er så mye som skjer for tiden! Nå har jeg nesten klart å pakke ferdig, og nå laster jeg ned nye sanger til flyturen. Etterpå skal jeg vaske og rydde meg ut herfra og så setter vi oss i bilen på vei til Gardemoen, for nå flytter jeg faktisk! Det er helt sykt, neste uke begynner jeg på High school!

Skal flytte til et nytt land med nytt språk, ny familie, ny skole - og jeg kjenner ingen. Og det er veldig skummelt! Har utrolig mange forskjellige følelser inni meg akkurat nå, og jeg vet ikke helt hva jeg skal føle. Selvfølgelig gleder jeg meg, men gruer meg også. Og det er alt på samme tid! 


Det som kanskjes tresser meg mest akkurat nå er vennene mine. Jeg har trodd at jeg har hatt god tid hele tiden, men plutselig er dagen her og det er så mange jeg føler jeg burde vært mer med, og som burde fortjent en skikkelig stor hadeklem. Så om dere skal på utveksling neste år, så ikke tro dere har altfor god tid, for plutselig flytter du bare..

En annen ting jeg vil ha med i dette innlegget er at jeg håper dere vil følge bloggen min videre når jeg blogger fra USA. Jeg vet ikke helt når jeg får lagt inn første innlegg, men om dere liker facebooksiden min på facebook HER så ser dere det!

Så lik facebooksiden og følg meg videre i USA!

Vi snakkes om et par dager!♥

GÅRSDAGENS ANTREKK

 • 26.08.2012, 15:04

Heihei♥ Tok jo litt bilder i går, både antrekkbilder og bilder fra dagen, men når jeg kom hjem til Henriette ble det bare ikke tid til å sette seg ned å blogge. Så dere får det i dag istedenfor:)

Hva syntes dere? 

NEW IN;

 • 24.08.2012, 19:29

Heihei♥ Her kommer innkjøpet fra i dag, kjøpte en sånn pincho-teppe-ting! Syntes den var utrolig deilig, og var ikke så dyr heller! Fra Veromoda

Hva syntes dere? 

ANTREKK 24.08.2012

 • 24.08.2012, 18:42

Heihei alle sammen! Nå sitter Henriette og jeg i sofaen med nybakt pizza mens det bøtter ned med regn utenfor. I dag har vi bare gått litt rundt i byen, er så mye rart nå grunnet Elvefestivalen, så var masse å se på! Jeg kjøpte noe også, men det kommer i et innlegg senere.Hva syntes dere? Bildene er ikke så veldig redigerte, for jeg har ikke det redigeringsprogrammet jeg egentil bruker på Henriette sin pc.. Men men

REAL FRIENDSHIP NEVER ENDS

 • 24.08.2012, 11:31

Heihei alle sammen♥ I går fikk jeg besøk av Kristin, Helene, Celine og Sofie og vi spiste grillmat og koste oss. Nå som flyttedagen nærmer seg, teller hvert sekund vi får sammen. Så det var utrolig trist at det var kanskje siste gang jeg så dem på et helt år..

Nå skal jeg snart ta bussen for så å ta toget til Dramen, gleder meg til å se Henriette igjen! 

Hva skal dere i helgen?

50 Cent's Black Jack

 • 23.08.2012, 20:45

  Som dere vet er jeg utvekslingsstudent i år. Og jeg har en venninde som har kommet til Las Vegas på utveksling! Det må jo bare være drømmen! Som dere vet er Las VEgas et veldig kjent sted, ikke bare for allt festingen, men også for casinoer. Og apropos dette vil jeg få lov til å foreslå noe for dere.  
Nå har den kjente rapperen 50 Cant lansert et spill som heter 50 Cent's black jack. Dette spillet kan dere spille fra facebook eller iphonen deres. Dette er jo egentlig genialt, for hvor mange mennesker i verden bruker vel ikke tiden sin på facebook og hvor mange har ikke iphone nå om dagen? Det kan også spilles fra Androif nå og det kommer flere muligheter! Det blir da lettere å spille om du kan spille dette først hjemme, og så etterpå når du er utenfor huset.
 

En annen ting med dette spillet er at det er gratis å prøve ut, og hva kan da skade? Inne på spillet vinner du ved å slå dealeren. Men du kan også spille mot vennene dine. Om du vinner får du chips. Om om du får dette kan du kjøpe deg ting inne på spillet. Jeg har aldri spilt black jack før, men dette spillet kommer man veldig fort inn i! Du får lage din egen person, og bestemme selv hvordan du vil se ut. + dette så blir du fortalt hva du skal gjøre av selveste 50 Cent, det er jo en tegnefugir da, men m en. DEtte gjør spillet enkelt og veldig morsomt! Jeg anbefaler alle å prøve det ut!  Dere kan lese mer om artikkelen om 50 Cent's Black Jack, HER
 
 
 

SÅ ENKELT, MEN FÅR DET IKKE TIL

 • 23.08.2012, 16:23

Heihei alle sammen♥ I dag var jeg en tur innom skolen min, for å fikse noe greier med pcen. Utrolig koselig å se alle menneskene der, og det blir utrolig trist å ikke gå på skole med dem i år.. Så i dag kommer noen venner over til meg og jeg skal lage middag. Desserten skulle egentlig være cupcakes, så jeg kjøpte en eske der du får nesten alt du trenger. Det er bruksanvisning, forskjellige poser, og det er veldig veldig enkelt! Men med mine bakeskills gikk det ikke så bra. Eller, det var lett å lage, men den toppingen gikk jo ikke i det hele tatt.. posen revnet over alt og alt ble ødelagt.. 

Klarer dere å lage cupcakes?

KONGELIG FROKOST

 • 22.08.2012, 14:39

Good morning♥ I dag har jeg vært så flink og sprek at jeg det første jeg gjorde når jeg stod opp var å ta meg en joggetur. Så hoppet jeg i dusjen før jeg krøp tilbake til dyna, med frokosten på senga og den nyeste epiosden av pretty little liars. Lovemylife. 

Hva har dere gjort denne morningen? 

FACEBOOK

ASOS.COM - KJOLER TIL UNDER 500-LAPPEN

 • 21.08.2012, 20:36

Heihei dere♥ Vil anbefale en side til dere som heter asos.com. Det er utrolig bra der! Det er stoort utvalg av klær i alle slags priser. Om du ikke gidder å bla for å finne klær innenfor en bestemt prisramme, kan du bare søke på klær som koster f.eks opp til 300 kr. Utrolig lett! Så jeg har funnet noen kjoler til under 500-lappen som jeg vil vise dere.

1 Kan du finne HER
2 Kan du finne HER
3 Kan du finne HER

 4 Kan du finne HER
5 Kan du finne HER
6 Kan du finne HER 

 

7 Kan du finne HER
8 Kan du finne HER9 Kan du finne HER
10 Kan du finne HER
11 Kan du finne HER

Fant  dere noe dere likte? Skal dere besøke siden? 

LET ME SLEEP

 • 21.08.2012, 10:16

God morgen ale sammen! ♥ Nå er vel de fleste på skolen og jobber med et eller annet fag (HAHA) og jeg har akkurat stått opp her hjemme. Og nei, har ikke gjort det av meg selv, hadde på klokka klokken 9, for jeg skal jobbe her hjemme i dag med hjemmeoppgaver, Jippiii. Så jeg får egentig bare kommer i gang.Er dere på skolen i dag? 

SMILE BECAUSE IT HAPPENED

 • 20.08.2012, 22:15TILBAKE TIL SKOLEBENKEN

 • 20.08.2012, 17:11

Heihei alle sammen♥ Da er første skoledag overstått for dere her i Tønsberg ihvertfall. Noen av dere har startet for første gang på ungdomsskolen, videregående eller ny skole. Jeg håper dere som har startet på en ny skole enn den gamle har hatt det greit og at alt ser bra ut! Det er veldig viktig, ihvertfall for dere på vgs at dere har valgt riktig linje å gå på! Vgs er noe helt annet en ungdomsskolen og dere har mye mer frihet! Husker selv følelsen av å starte, den er helt utrolig, på en måte. Uansett håper jeg alle er fornøyde og får det bra der de er!


 

Mens jeg har enda fri, jeg starter ikke på skolen i USA før 4.september. Så i dag har jeg sovet og bare vært og ordnet noen ting. Har en laaang liste med punkter som skal utføres før jeg drar, noe som blir skikkelig vanskelig fordi jeg vil være med venner de siste dagene, og disse punktene er ikke små.. Det kommer til å ta flere DAGER å få gjort alt.. Uff.

 

Startet dere på ny skole i dag? Hvordan har deres dag vært?

 

DAGEN I DAG

 • 19.08.2012, 20:10

Heihei alle sammen♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra båtturen og fått lagt inn bildene. Var utrolig koselig! Vi dro ut til verdens ende hvor vi grillet hamburgere og badet, til og med! Skulle tro vannet var skikkelig kaldt, men når man blir vant til det så går det faktisk helt fint! Tok en del bilder, men orker ikke å redigere alle sammen.. heh.


Hva har dere gjort i dag? 

 

FACEBOOK

 

EN NYDELIG SØNDAGS MORGEN

 • 19.08.2012, 11:34

God morgen alle sammen♥♥ I dag kommer Sofie til meg og vi skal ut på båttur! Det er meldt at dette er den siste sommerdagen i år, så det skal vi bruke helt fullt ut! Skal ta med kameraet så dere får se bilder. 


Foto//Privat

Hva skal dere i dag? 

DAGENS QUOTE

 • 18.08.2012, 22:51

 

Hva er deres meninger om dette?

JEG HAR DE BESTE VENNENE I VERDEN

 • 18.08.2012, 11:40

Hei dere♥ Jeg vil begynne denne morgenen med å fortelle dere noe utrolig som skjedde i går! Nicolai og jeg hadde vært på kino og sett Ted, og når vi kom hjem var huset mitt helt tomt og det stod et party-telt i hagen, og jeg ble jo kjemperedd! Døra var ikke låst og jeg tenkte med en gang at noe forferdelig har skjedd. Men så hoppet det mange menneser frem. Det var jo de aller beste vennene mine som hadde stelt i stand Surprise-party til meg! Fy søren! Tenk dere det. Alt de har måttet fikse, all tiden de har lagt inn til dette, og de gjorde det for meg. Jeg kan nesten ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for at jeg har så gode venner som jeg har! De er helt utrolige, alle sammen! 

Og ikke nok med alt de hadde stelt i stand, de hadde også skrevet over hele papirduken! Hadde ikke med meg kameraet i går, så har tatt bilder av noe av det som overlevde gårsdagen

Og så hadde Celine vært på rommet mitt og lagt igjen dette her:


Hun er best, right?

Så nå ligger jeg i sofaen, helt utslitt, og dagen i dag går ut på å rydde det meste fra i går. Det er heldighvis ikke så mye fordi som jeg har nevnt før har jeg utrolige venner og de hjalp meg med det meste i går. Og jeg vil bare si til alle at, jeg er veldig glad i dere! Og jeg hadde ikke hatt det bra i livet mitt uten dere, you make my day! 

Har dere like herlige venner som meg?

KJÆRESTEBILDER

 • 17.08.2012, 12:46

Hva syntes dere? 

GOD MORGEN

 • 16.08.2012, 12:16

Hva skal dere i dag?

 

GRATULERER MED DAGEN, MAMMA

 • 15.08.2012, 18:30

Heihei alle sammen♥ I dag har mamma bursdag så i dag morges vekte vi henne med presanger og frokost på sengen, hun ble kjempeglad! Så, etter jobben dro Viktoria, mamma og jeg ut for å spise middag sammen bare oss jentene, etter det spiste vi is på brygga ♥

Hva pleier dere å gjøre på bursdagen til foreldrene deres?

 

THINK LIKE A MAN

 • 14.08.2012, 20:42

Se den gratis på nettet HER :)

NEW IN; DRESS

 • 14.08.2012, 18:45

Heihei♥ Var i byen med Nicolai i dag og så denne kjolen, som var på superdupersalg og da måtte jeg jo bare kjøpe den! Kjolen er kjøpt på Risøe, de hadde skikkelig mye fint nå, så løp dit å kjøp!

Hva syntes dere?

FACEBOOK


KJOLER TIL UNDER 500-LAPPEN

 • 14.08.2012, 13:35

¨

Alle er kjoler fra Nelly og koster under 500 kroner. Fikk kuttet bort noen ansikter, sorry for det - men kjolene er jo viktigere!

Noen dere likte spesielt godt?

NY HEADER

 • 13.08.2012, 19:26

Heihei alle sammen♥ Da har jeg fått meg ny header, igjen. Haha, liker å bytte litt! 

Hva syntes dere om den ?

QUESTIONS

 • 13.08.2012, 18:08

Heihei alle sammen♥ Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg med litt spørsmål fra dere, sånn at om noen andre også lurer på det samme så får de svar!

♥ Når du tar bilder på jordet der så får du så lyse bilder. Er det bare redigeringa eller er det sola. Tar du bilde mot sola eller hva? :) 
- Jeg pleier å ta bilder mot sola, for da syntes jeg de blir finest. Syntes ikke det er så fint når man tar bildet av noen og de ser mot sola og myser f.eks. Så ja, jeg tok/tar bilder mot sola, om dere får veldig mørke bilder når dere gjør det så kan dere bare redigere ISOS-en på kameraet deres, det har ihvertfall jeg gjort :) 

Hvilket kamera har du? Dette spørsmålet får jeg veldig ofte, og til alle som lurer jeg har Nikon D70s men en 40 mm linse

♥ Den har jeg også lyst å lese! Synes du den bra? :) Ja, for dere som ikke vet hva spørsmålet gjelder er det en bok som heter: CeeCee Honeycutts reddende engler. Jeg har ikke selv lest boken, men mamma holder på å lese den og hun syntes den er kjempebra!

Er det du som har laget headeren din? Jeg lager som regel headerene mine selv, med mindre noen lesere lager til meg. Men denne har jeg laget selv :)

 Hvor redigerte du de bildene? :) 
 
Dette bildet, og de andre fra det innlegget redigerte jeg i photoshop :) 

Hvor er toppen fra? Toppen på bildet ovenfor er fra Vero Moda, har kjøpt den i sverige.

Hvor redigerer du bildene dine? Dette kommer helt an på hvordan jeg skal redigere dem, men jeg pleier å bruke enten picmonkey.com, pixlr.com(express) eller photoshop.

Dette var noen spørsmål, om det er noe dere lurer på, så ikke vær redde for å sende mail! Blir mye lettere for meg å svare også :) julie_D@live.no

NEW IN;

 • 13.08.2012, 16:49

Hva syntes dere om toppen?

 

CEECEE HONEYCUTTS REDDENDE ENGLER

 • 12.08.2012, 16:03


Foto//Privat

 

BILDER AV HELENE

 • 10.08.2012, 17:50

Ett dere likte spesielt godt? 

NOE Å LESE OM DU KJEDER DEG

 • 10.08.2012, 15:24

Heihei♥ Som mange av dere vet reiser jeg et år på utveksling til USA. Jeg har fått familie i Minnetonka, Minnesota. Det ligger ca 15 min fra Minneapolis. Familien min virker helt utrolige, har snakket masse med den nye mammen min og det er bare en helt utrolig følelse at noen faktisk vil ta med inn i familien og kulturen sin!  Kan helt ærlig si at jeg gleder meg og det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse!

Nå leser jeg blogger fra noen som har vært der og noen venner som er der borte nå. Og nå er det bare 19 dager til jeg reiser selv! Det er bare så utrolig rart.. Men i allefall, jeg tenkte at om noen av dere var interesserte i å lese noen blogger for å høre om hvordan det har vært eller hvordan det er så kan dere gå inn på denne siden HER. På denne siden har de fleste lagt ut bloggene sine så andre kan lese, og det er utrolig spennende! 

Skal du lese noen av bloggene? Vil du følge meg når jeg blogger der bortenfra?

 

SE HVA JEG FIKK!

 • 09.08.2012, 19:59

Heihei alle sammen♥ Se så fin ring jeg fikk av kjæresten min i går! Åh, elsker den! Var litt redd den ikke passet på grunn av at jeg har litt tykke fingre, men det gjorde den, heldighvis. Skal aldri ta den av! 

Hva syntes dere? 

REGN REGN REGN

 • 07.08.2012, 11:44

God morgen alle sammen♥ Det regner søren meg i dag også, helt sykt.. Hva slags vær har dere? Og hva syntes dere om bildene? Haha, litt morsomt at pus kom å satte seg der akkurat når jeg skulle ta bilder!

FACEBOOK

REGNVÆRSDAG

 • 06.08.2012, 13:30

Heihei alle sammen♥ I dag er ikke været på sitt beste, som vanlig i sommer. Og nå er jeg hos Henriette, og i dag skal vi bare ligge i sofaen, se på filmer og spise godteri. Åh, elsker sånne dager♥♥Hva skal dere i dag? 

FACEBOOK

BILDER FRA I GÅR

 • 05.08.2012, 17:17

Hei alle sammen♥ I går var jeg i gullbryllupet til mor og far, altså mormor og morfar, på Bendiksby gård. Hele slekten fra mor sin side var der og jeg ble kjent med folk jeg ikke visste var i slekten min i det hele tatt og fikk sett igjen mennesker jeg ikke har sett på flere år, så det var veldig koselig! Tok mange bilder, men her er noen av dem:)


Har dere vært i gullbryllup før?

FACEBOOK

UPDATE

 • 02.08.2012, 23:28Heihei alle sammen♥ Nå sitter jeg i senga til Nicolai, og vi ser på film. Filmen heter The Vow og er utrooolig søt, en film dere burde se! I morgen skal vi i bursdagen til bestemoren til Nicolai, skal prøve å få tatt litt bilder så jeg får blogget litt. Og ja, btw -> om noen lurte på hva jeg har gjort i dag, så har jeg hjulpet Nicolai å pusse opp rommet, ryddet og satt sammen møbler. Haha! Håper dere har hatt det bra i dag :) 

Hva har dere gjort i dag? 

FACEBOOK


BLIR EN KOSELIG KVELD

 • 01.08.2012, 18:40

Heihei alle sammen♥ I går var jeg ute å spiste med Helene. Utrolig koselig å se henne igjen, for har ikke sett henne på mange uker! Og i dag har jeg luket ugress og vasket. Og ja, det er faktisk sant! Jobbet flere timer i strekk, og har nesten blitt helt ferdig! Men nå skal jeg til Sofie med Celine for å spise og kose oss. Utrolig lenge siden det har vært oss tre sammen, så dette blir koselig♥

Haha, grunnen til tre bilder av meg selv i dag, er fordi noen spurte om jeg kunne legge ut litt flere bilder av hvordan håret mitt så ut nå.. Haha. Så her ser dere det! Det begynner såvidt å bli brunt igjen nå.

Hva skal dere i dag? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits