juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

just so you know

 • 31.08.2011, 20:49

Heihei alle sammen! Nå er jeg endelig ferdig med tysk! Helt sinnsykt deilig! Jeg skjønner jo så å si null&niks men jeg satser på at hodet mitt blir litt klarere etterhvert! I morgen skal jeg trene etter skolen så det blir ikke blogging før utpå dagen, just so you know ! Hva har dere som fremmedspråk? Klarer dere det? Hva skal dere imorgen?

diggeste middagen ever

 • 31.08.2011, 19:26

Jada, jeg vet dette ser skikkelig ekkelt ut. Med masse fett og æsj .. Men jeg elsker egg og bacon! Og jeg fant ikke noe annet jeg ville ha i kjøleskapet, så jeg lagde det til middag - flink som jeg er! Nå er planen å få gjort litt tysk, men så lenge jeg har facebook oppe så går nok ikke det som jeg håper.. Hva spiste du til middag i dag?Tips til dere!!

 • 31.08.2011, 17:12

 

Hei dere! Her er et lite tips til dere som har piercing i navlen eller hvor som helst egentlig. Det er ett lite tips for å holde på diamantene på den lengre. For jeg har erfaring av at alle sammen detter av til slutt og det er bare helt sykt irriterende .. Så jeg har gjort dette med alle mine, og de holder! Så nå deler jeg det med dere :


1. Finn en blank neglelakk. Sorry at jeg ikke hadde en finere en, denne er litt sånn old..

2. Du tar rett og slett bare neglelakk på piercingen der det er diamanter.

3. Så lar dere den tørke litt.

4. Så er den safe! Haha her ble det lille hjertet snudd litt da, sorry for deet!

Har dere piercing i navlen, eller ett annet sted? Skal du prøve dette, eller har du allerede gjort det ?

besøk av verdens beste

 • 30.08.2011, 18:34


Hei alle sammen! Den beste classmaten min slutta på skolen i dag, så det var utrolig trist, håper han får det bra der han skal gå nå!♥ Ellers i dag så ble Kjell-Kristian med meg hjem og nå sitter vi og er avsosiale på hver vår data. Kjempekoselig må jeg si ♥ Men dere får ha en super dag videre alle sammen, kos dere masse

planer for dagen

 • 30.08.2011, 08:08

God morgen alle sammen! I dag starter jeg 10 over halv 10, så det er litt sånn sykt deilig! Nå skal jeg løpe til bussen, for det tar en stund å komme til skolen fra meg, uheldighvis .. Etter skolen idag drar jeg rett på trening, så jeg får ikke blogget før i kveld. OG sorry for bildene, webcamen funker ikke på denne pcen og jeg har drlig tid, såeh .. men HA EN FIN DAG !

antrekk 29.08.2011

 • 29.08.2011, 19:16Pappa kom å hjalp meg med å komme inn på itslearning istad, men jeg fant jeg søren meg ikke det stedet hvor samfunnsfagleksene står. Herregud å komplisert det skal være .. Så nå venter jeg på svar fra en classmate om hva som er leksa, så vi får det gjort - fordi jeg bryr meg om skolen! Hva syntes dere om dagens antrekk ?


frustrert til tusen

 • 29.08.2011, 17:04


Nå klikker det for meg snart, så jeg tok meg litt tid til dere. Nå sitter jeg i stor fortvilelse og prøver å komme meg inn på itslearning på skole pc-en. Skolen har jo dette utrolig flotte systemet med å legge ut lekser og beskjeder på denne siden. Og jeg blir utrolig sur når jeg ikke får til ting - nå får jeg ikke til noen ting. Alt med denne forbaska dataen er bare feil. Jeg har brukernavn og passord og det går tydelighvis ikke FML. Men nå skal jeg puste ti ganger inn og ut og prøve igjen.. omg. Men jaja, har dere det bra da? :)

now you're in, you can't get out

 • 28.08.2011, 21:12

28.aug.2011

 • 28.08.2011, 15:56

Hei alle sammen! jeg vet jeg sa jeg skulle gi en overaskelse, men så måtte jeg gjøre noe annet istedet. Men den kommer i kveld hvis jeg får tid eller så kommer det i morgen! Nå skal jeg dra til Kjelli for å se på fotballkamp så jeg er hjemme i kveld. Hva skal dere idag?

God morgen alle sammen!

 • 28.08.2011, 13:11

Hei på dere! Beklager at jeg ikke blogget i går, men jeg var opptatt hele tiden og det var problemer med nettet pga regnværet. Men hvis dere lurte våknet jeg opp hos Celine i går, så dro jeg til Kjell-Kristian. Deretter dro vi til Filip med Helene og så dro vi alle sammen til Harald og var der hele kvelden. 

I går sov Helene over hos meg og nå skal vi se på Letters to Juliet, som virker som en herlig film. Og hvis vi orker skal vi se på Jørgen + Anne = sant etterpå. Så, etter det har jeg en liten overaskelse til dere! Så, stay tuned!
Har dere sett noen av filmene? Hva gjorde dere igår? 

movietime

 • 26.08.2011, 19:13

Hei alle sammen! Nå stikker jeg på kino med Celine og Marikken for å se hodejegerne. I kveld skal jeg sove hos Celine så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir. Men vi får se! Kos dere masse i dag :)

Ikke så ille, faktisk!

 • 26.08.2011, 15:14

Heihei alle sammen! I dag har vi fått skolepc-er og bøker. Fikk 10 forskjellige bøker, det ble altfor tungt så jeg klarte bare å ha med meg 3 hjem.. Men pc-en var faktisk ikke så ille som jeg trodde. Jeg trodde vi skulle få en klumpete, stor og stygg data, men vi fikk en liten, tynn og lett. Den så ikke så ille ut heller, så det var sykt deilig!
Hva syntes du om den ? Hvordan går det på skolen med dere? 

Where is the love ?

 • 25.08.2011, 20:03

Antrekk 24.08.2011

 • 24.08.2011, 17:35

Hei dere! Jeg sitter fortsatt å ser på episoder av onetreehill, inne i høstværet. Egentlig ganske deilig, bare slappe helt av. Haha! Hva syntes dere om antrekket?

love love love

 • 24.08.2011, 15:05

Hei dere! Vi sluttet to timer før i dag, sykt deilig! Jeg digger jo onetreehill og jeg har lånt hele sesong 1 av Helene. Så nå sitter jeg å storkoser meg med første episode. Love love love love love <3 Liker du onetreehill?

This time, I'm gonna do it my way

 • 23.08.2011, 22:09

the last goodbye

 • 23.08.2011, 19:00


Den søte tanta mi !


Far, my new boyfriend!Heihei alle sammen! Nå er vi på familiemiddag i Drammen for å si hadet bra, til kusinen min Ingvild. Hun drar nemlig til New York på torsdag for å studere der ett helt år. Vi kommer til å savne deg masse Ingvild!  LYKKE TIL!
Har/skal dere studere i utlandet eller kjenner du noen som har/skal?

Ny dag, nye muligheter

 • 22.08.2011, 22:17

Hei alle sammen ! Sorry at jeg ikke har blogget før i dag, men jeg kom akkurat hjem. Første skoledag gikk helt greit egentlig, klassen min er veldig stille så jeg håper det endrer seg fort ! Haha. Etter skolen i dag ble jeg med Kjell-Kristian hjem og var der før jeg dro på kino med Sofie, Lars og Jonas og så Fåmegpå - for faen. Haha det var tidenes kleineste film.. Hva har dere gjort idag? Har dere sett Få meg på - for faen ?

Stor dag i morgen

 • 21.08.2011, 20:23

God kveld alle sammen! I morgen er det første skoledag, på en ny skole, men mange nye mennesker. For de som ikke vet det starter jeg på Greveskoen vgs og jeg må innrømme at jeg gruer meg. Jeg er så redd for så mange ting så har en skikkelig klump i magen nå.. Men samtidig så blir det digg med ny skole og alt det der. Men ja, creapyyy...Gruer dere dere til skolestart?

follow me on twitter - juliedaae

 • 21.08.2011, 14:26

Heihei alle sammen! Etter mye mas fra Helene så lagde jeg meg twitter i stad. Det er utrolig kompliserte greier som jeg ikke skjønner så mye av enda, men det kommer seg. Jeg har skjønt at det er viktig å ha sånne followers så FØLG MEG :D Jeg heter Juliedaae tror jeg, også har dette bildet.
Så følg meg følg meg følg meg, så følger jeg dere tilbake :D

klar for nye eventyr!

 • 20.08.2011, 21:50

God kveld alle sammen! Da stikker Helene og jeg til en venn av Helene hvor vi skal tilbringe kvelden vår - wihoo ut på nye eventyr!!  Hva skal dere i kveld?

Oh yeah, we love them

 • 20.08.2011, 15:30


Mr,Handsome! 


<3

Heihei alle sammen! I går fant jeg ut at det var Skjærgårdcup eller hva det heter, ihvertfall mange fotballdudes, så Helene og jeg dro dit for å se på. Nå sitter vi hjemme og har akkurat spist for vi skal snart ture til Helene hvor jeg skal sove over i dag. Blogger når jeg kommer til henne. Hva har dere gjort i dag?

19.aug.2011

 • 19.08.2011, 18:52Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos Celine, skal sove her i kveld så det blir koselig. Jeg har funnet ut at Celine har istid 3 så den skal jeg tvinge henne til å se sammen med meg. Jeg bare elsker istid-filmene - tidenes beste! Så dere får kose dere i dag alle sammen.

you cant play our broken strings

 • 19.08.2011, 12:39

'' Oh it tears me up, I tried to hold on but it hurts too much. I tried to forgive but it's not enough, to make it all okay. You can't play our broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel. I cant tell you something that ain't real'' Lalalallalaa... Denne sagnen gikk akkurat på radioen og passer så bra til hvordan jeg har det nå, på en måte så jeg ville bare dele den med dere. Hva syntes dere?

Going the distance

 • 18.08.2011, 20:59

Hei alle sammen! Var kjempekoselig hos Celine. Hun løy om å bake muffins, men hun hadde bakt kake så det gikk greit. Stemmen hennes var normal, så det var ikke så hysterisk, men hun var helt  dopa ned, så det var morro! Haha! Nå sitter jeg hjemme og skal sette på denne filmen her, Going the distance - cant wait! Har dere sett denne filmen? Hva har dere gjort i dag?

Antrekk 18.08.2011

 • 18.08.2011, 15:07

Bukse - Cubus // Bluse - KappAhl // Øredobber - Glitter // ringer - London

Hei alle sammen! Nå sitter jeg i senga og skal bare blogge litt før jeg drar en tur til Celine. Hun opererte mandlene i går så dete blir hysterisk å høre stemmen hennes. I kveld skal Sofie, Celine og jeg ha jentekveld hos henne og hun har lovet å lage muffins, så I cant wait! Hva skal dere i kveld?

17.aug.2011

 • 17.08.2011, 14:07

God morgen alle sammen! Sorry for at det har vært litt webcamphotos i det siste, skal skjerpe meg på det! I dag er planen å dra til Kjell-Kristian en liten tur, har ikke sett han på evigheter så det blir koselig.  Så vi snakkes senere i kveld! Kos dere masse i dag!

I'm leaving

 • 16.08.2011, 12:44

Da drar jeg til Mats og jeg er hjemme i kveld en gang. Blogger når jeg kommer hjem hvis jeg ikke blogger litt der. Kos dere masse i dag søtnoser, hva nå enn dere skal :)

gamle klassikere

 • 16.08.2011, 12:27Hei dere! I går brukte jeg tid på å finne litt gamle sanger, de som har mest minner med seg. Husker du noen av disse?  Og har du noen sanger du aldri blir lei av?

verdens beste mamma

 • 15.08.2011, 17:53

Hei dere! Ville bare stoppe innom for å si GRATULERER MED DAGEN MAMMA ! Jeg er kjempeglad i deg og du betyr utrolig mye. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg her i verden. Håper du koser deg masse i dag <3
Gratulere henne med dagen dere også?

good morning

 • 15.08.2011, 13:13

 

God morgen alle sammen ! Nå sitter jeg i senga med Celine og vi holder på å fikse oss. I dag skal har vi bestemt oss for å være litt hjemme til middag, og så hadde vi tenkt oss inn til byen for å se etter skoleting, siden det begynner å haste en del. Og så skal vi på kino og se super 8 :) Hva skal dere i dag?


sjokolademuffins

 • 14.08.2011, 13:10

God mrogen alle sammen! I dag tidlig henta mamma meg hos Sofie så nå er jeg hjemme for vi har nemlig familiebesøk i helgen. Tante Ellinor lagde sjokolademuffins til meg men jeg har ikke vært hjemme så har ikke fått smakt dem før i dag. De smakte dødsgodt! Ser de ikke gode ut?
every part of me

 • 13.08.2011, 18:46Hva syntes dere ?

13.aug.2011

 • 13.08.2011, 17:09Hei dere! Ja, jeg vet - sykt randome bilder. Men jeg måtte jo ta bilder av noe. For ett innlegg uten bilder der dødskjedelig. Vell, i dag har Sofie og jeg vært i byen for å finne bursdagsgave til mammaen min som har bursdag på mandag. Og nå sitter vi i sofaen og slækkern. Og i dag skal vi bare slækken, akkurat som vi gjorde i går og som vi skal gjøre i morgen. Så dette er en slækkehelg. Haha, vi er så sykt tapere.. Men jaja, hva skal dere idag?

Pictures from today

 • 12.08.2011, 19:55Hei dere! I dag har jeg vært i byen med Sofie, Celine og Emilie og sett etter skolebagger. Etterpå møtte Sofie og jeg Jenny og vi var ute på brygga og spiste. Hva har dere gjort idag? Og hva syntes dere om bildene?


Antrekk 12.08.2011

 • 12.08.2011, 13:53


Shorts - Sorbet / Topp - Kapphal / Ring - Italia / solbriller - Tyrkia

God morgen alle sammen ! Nå har jeg akkurat ryddet og vasket badet og kjellerstua, flink som jeg er. I dag er planen at jeg skal være med Celine å se etter skolebag, begynner å få litt dårlig tid. Og så skal jeg sove hos Sofie i kveld, så forhåpentlighvis blir dette en koselig dag !
Hva syntes dere om dagens outift? Hva skal dere i dag?

The winner takes it all

 • 11.08.2011, 20:59no life

 • 11.08.2011, 18:33Hei dere! Ja, det stemmer - jeg har ikke noe liv. Fikk bare litt lyst til å ta bilder, så her sitter jeg i senga med vinduet bak meg. Men jada, hva syntes dere om bildene? Var det ett dere likte spesielt godt?

ukas spørsmål

 • 11.08.2011, 16:31

 

Hvor var du på sydenferie? - Jeg var først i Hellas og så i Tyrkia 

Liker du My Chemical Romance siden du skrev det sitatet :) ? - De har sanger som kan være bra, men for å være ærlig tok jeg det sitatet fordi jeg likte det veldig godt :) 

Er stolthet og fordom trist? - Ja, på en måte litt trist. Haha.

Hvorfor liker filmen så godt? ( stolthet og fordom ) - Det er egentlig mange grunner til at jeg liker denne filmen, men det jeg kanskje liker best er at hovedpersonen er veldig stolt og fordømmer, noe jeg også kan finne på å gjøre. At vi tror ting er sånn og sånn fordi vi bare tror det. Men det viser seg at det alltid er to sider av en historie.. Haha, hvis dere skjønte noe av det .. 

Hvorfor ser du på triste filmer når du er lei deg? - Ehh.. Jeg vet ikke. Jeg bare gjør det :p

Hvorfor tar du de sangene du tar på bloggen? - Fordi det er de jeg hører på, de beskriver litt av livet mitt noen ganger. Og derfor vil jeg dele det med dere :)

Hvor mange timer bruker du på blogging om dagen? - Det er vledig forskjellig.. Men kan bruke opptil 3-4 timer på å lage innlegg og kommentere tilbake og alt som skal gjøres.


Morsomme spørsmål dere kommer med ! Haha. Jeg vil også takke for alle de søte kommentarene dere kommer med, det betyr utrolig mye. 

good morning

 • 11.08.2011, 12:08God morgen, da har jeg akkurat våknet!
Er dere våkne?

vaffelkos

 • 10.08.2011, 20:12
Digga som har sølt litt på armen sin da <3

Hei dere! Sofie kom for litt siden og som dere ser har vi lagd vafler og kost oss utrolig. Det er utrolig lett og kose seg med Sofie. Nå sitter vi å ser på mean girls, haha. Hva gjør dere i kveld?

before the storm

 • 10.08.2011, 17:18

tonight's gonna be a good night

 • 09.08.2011, 18:21

Hei alle søte! Nå skal jeg pakke litt for jeg skal nemlig sove hos min kjære Celine i dag. Har ikke sett henne på lenge nå, så jeg gleder meg veldig. Men det betyr også at det ikke blir mer blogging før i morgen, så dere får kose dere til da! Hva skal du i kveld?


bulder og brak

 • 09.08.2011, 16:50

Disse bildene er akkurat tatt - jeg gjorde det riktige ved å sole meg istad.. Fy søren, det var som om hele himmelen bare åpnet seg opp og slapp alt den hadde ut. Ikke at jeg har noe imot regn! For all del, jeg elsker det å sitte inne å bare høre på regnet. Men når det kommer torden og lyn er det ikke så sykt deilig lenger, for jeg er nemlig livredd.. Så nå sitter jeg med dynen pakket rundt meg og hører på bråket utenfor .. Hvordan er deres vær?

solkosing

 • 09.08.2011, 14:57Nå har jeg akkurat kommet inn fra noen timers soling, når det først er sol må man jo nesten ut. Soler meg i bikini så vennene mine tror jeg holder skillen fra syden - jeg er så sykt smart at det overasker meg selv noen ganger.. Hva har dere gjort i dag?

today's day

 • 08.08.2011, 23:06God kveld alle sammen! Beklager over at jeg ikke har blogget før i dag, men jeg var oppe allerede klokken 7 for å dra til Tusenfryd hvor jeg har tilbragt mesteparten av dagen i dag. Nå jeg kom hjem var det dokumentar fra utøya som jeg måtte se og fulgte intenst med på, så det ble ikke blogging før nå.

Som sagt var jeg på Tusenfryd i dag. Der var jeg sammen med Sofie, Helene, Rikke, Silje, Mia, Caroline, Camilla, Ada, Elin og Oda. Utrolig koselig og utrolig gøy! Jeg elsker jo de store karusellene! Åhhh elsker Tusenfryd!! Haha, lovelovelove <3
Er du en av de som liker store karuseller ?

Last night

 • 07.08.2011, 12:27God morgen dere! I går hadde vi en liten jentekveld hos Helene med Mia, Rikke, Silje, Sofie og meg. Det var utrolig koselig! Nå har jeg akkurat våknet av at regnet fosser ned ute, herlig! I dag vet jeg ikke helt hva planene er, men finner det vel ut utover dagen. Hva gjorde dere i går?

Hey, girls

 • 06.08.2011, 14:24

 

 
"Hey, girls, you're beautiful. Don't look at those stupid magazines with sticklike models. Eat healthy and exercise. That's all. Don't let anyone tell you you're not good enough. You're good enough, you are too good. Love your family with all your heart and listen to it. You are gorgeous, whether you're a size 4 or 14. It doesn't matter what you look like on the outside, as long as you're a good person, as long as you respect others. I know it's been told hundreds of times before, but it's true. Hey, girls, you are beautiful." 
- Gerard Way
 
 
 
 
 

New in - Shoes

 • 05.08.2011, 16:47

 

Heihei alle sammen!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bytur med mamma. Vi har kjøpt så mye fint og det har vært deilig å ha mammaen min en hel dag for meg selv. Jeg er kjempeglad i deg mamma! I går var som sagt Henriette her, hun har vært en av mine beste venner siden bleietiden og vi kan seriøst snakke om alt som finnes å snakke om. Det var utrolig koselig å se henne igjen nå, jeg trengte virkelig å snakke med henne litt! Men nå hadde jeg tenkt på legge ut bilde av de nye skoene jeg fikk i dag.
Det ble litt annerledes innlegg i dag ettersom det er tekst over og under bildene og teksten er midtstilt, men jeg må jo bytte litt på, ellers blir det ekstremt kjedelig! Men nå skal jeg forte meg å rydde ferdig rommet for i kveld skal jeg sove hos Helenemor. Det blir utrolig koselig, gleder meg !

Hva syntes dere om skoene? Og hva syntes dere om sånne innlegg med tekst over og under bildene og midtstilt tekst?

forsvant alt for fort

 • 05.08.2011, 10:07

En ny sang fra Sichelle, bra som alle de andre syntes nå jeg. Hva syntes du?

 

greeeat

 • 04.08.2011, 17:46
Hei alle sammen! I dag har jeg sittet inne å deppa til tusen, sykt gøyalt. Men nå endret humøret mitt seg litt for Henriette er nemlig på vei, så tommelene opp for det! La meg høre om deres dag

i'm overboard

 • 03.08.2011, 20:19

Stolthet og fordom

 • 03.08.2011, 17:53
Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme og skal se på stolthet og  fordom. Noe jeg pleier å gjøre når jeg føler med nede og i dårlig humør. Jeg kan se denne filmen så sinnsykt mange ganger, det er helt klart en av favorittene. Så nå skal jeg stenge meg litt ute fra omverdenen noen timer. Hva pleier du å gjøre når du ikke føler deg helt på topp? Har du sett filmen før?

hejdå

 • 03.08.2011, 11:58
Nå stikker jeg om noen få strakser for å møte Kaja og i dag skal vi til byen og fikse litt ting og tang. Jeg gir lyd fra meg med en gang jeg kommer hjem. Kos dere så lenge!

no matter what anybody says..

 • 02.08.2011, 18:34

 
 
 
 
"no matter what anybody says, dont take anybody's fucking bullshit. Because your better than them, your faster than them, and goddammit, you're much better looking" - Gerard Way
 
 
 
 
 
 


Nothing lasts forever

 • 02.08.2011, 14:52 
God morgen alle sammen ! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sofie og mamma var så snill å kjøpe sushi så nå storkoser jeg meg. Etterpå hadde jeg tenkt å nyte sommerværet, har en følelse på at det ikke kommer til å være så fint om noen dager. Så vå må nyte det mens vi kan ! Nothing lasts forever.
Såå, hva driver du med i dag?
only one

 • 02.08.2011, 10:11

Cause we got one life to live, one love to give

 

takk for at du overlevde

 • 01.08.2011, 23:14Hei dere! Beklager at det har vært lite blogging, men jeg kom hjem i går og dagene har vært fullpakka rett og slett. Sofie var på utøya når tragedien skjedde så nå sitter jeg hos henne. Sofie, jeg er så glad du overlevde, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg her i verden. I love you !

Dere kan lese historien hennes her : http://sofieec.blogg.no/1311427943_det_var_som__vre_med_.html#comment


juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits