juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

elsker det!

  • 30.08.2010, 18:17


Time after Time - Eva Cassidy

 

Hei alle sammen! I dag må jeg nok bli hjemme, må gjøre sinnsykt mye mattelekser! Men hvis jeg blir ferdige skal jeg finne på noe med celine, og det er alltid koselig! Men jo, jeg må fortsette, har sånn ca 50 mattestykker igjen å gjøre, herreee. 

Liker dere matematikk?autumn-innkjøp

  • 26.08.2010, 21:41


heiheihei ! I dag har jeg kjøpt to deilige gensere, skikkelig hørt-aktig! og noen øredobber, og en ny skolebag, for min andre ryker hvert øyeblikk! Så nå sitter jeg og analyserer en novelle, dette er kjempegøy! Vi startet på skolen for en uke siden og har allerede harr nynorsk-fremføring, gjort ihvertfall 100 oppgaver i matte, gått gjennom nesten et helt kapittel i samfunnsfag og hatt en matteprøve. Skole er fun !

Topp fra H&M

strikkejakke fra GinaTricot


Øredobber fra H&M


Hva syntes dere om innkjøpet ?
Har dere også sykt mye å gjøre på skolen nå?
outfit 18.august / dagens sang

  • 18.08.2010, 17:56


Amy Diamond - Another day

Heihei ! Jeg har fått dilla på dagens sang, another day! Anbefales å høre på, seriøst! Såå, i dag var det første skoledag i tiende klasse. Jeg føler egentlig at tiende klassen som var bare hadde fridag i dag, det har ikke gått opp for meg at de er borte enda, kommer til å savne dem! Nå er vi eldst, og det har jo sine fordeler! Neinei, men ønsker selvfølgelig alle de nye åttendeklassingene velkommen! Deilig med mattelekse første dag også, helt sykt.. Men jada, overlever!

Ring - London / Jakke - GinaTricot / Topp - KappAhl / Øredobber - glitter

Fikk dere lekser i dag? Hvis dere begynte i dag.
Hva syntes dere om sangen og outfitet?

da begynner det, igjen..

  • 16.08.2010, 21:51


Italobrothers-stamp on the ground

hey hey <3 Da er det bare to dager til skolen begynner igjen, helt sykt hvor fort tiden har gått, og ikke bare sommerferien. jeg føler at det er nå jeg skal starte i åttende, ikke tiende. Heldighvis bare ett år igjen, så kommer videregående, can't wait! Gleder meg sånn til å bli ferdig med ungdomsskolen!

random som viktoria tok i stad

Har dere begynt på skolen enda?
Gleder dere dere`?

happy b.

  • 15.08.2010, 22:40


Lady Gaga - Alejandro

Hey you <3 Som sagt så har mamma bursdag i dag, så familien var ute å spiste, celine hang seg på - hun er jo tross alt halvsøsteren min daså. Og vi spiste ute, så dro vi på kino og så Karate Kid. Jeg gråt et lite sted der inne, men ikke mye!

honey honey honey

Feirer dere bursdagen til foreldrene deres?
kommenterer tilbaxx

plans for today / outfit

  • 15.08.2010, 12:10


Maroon 5 she will be loved

Hei til dere alle sammen! Nå er det lenge siden sist blogging, grunnen er vel at jeg har vært på geilo i en uke nå, og jeg har har vært opptatt helt siden jeg kom hjem til Tønsberg. Men nå har jeg litt tid før jeg skal ut i sommerværet. Mammaen min har bursdag i dag, så gratulerer mamma!  Så i kveld skal familien ut å spise på brygga, det blir jo koselig :-) haha

Shorts - BikBok / Genser - London

Hva skal dere i dag?
Kommenterer tilbakee

Man gjør det morsomt der man er.

  • 06.08.2010, 12:43


Erik og Kriss - et helt nytt kapittel

hei alle sammen! JEG HAR FÅTT NY PC, og den sitter jeg på nå, haha, logisk egentlig. Men jegkan legge ut bilde av den senere. I dag måtte jeg stå opp tidlig, for ny PC betyr at ingenting er lastet over eller installert eller noen ting. Så jeg må laste ned alle ipod-sangene på nytt, nå har jeg holdt på noen timer og er enda ikke halvveis, jippi.. Så må jeg pakke to enorme bager i dag, fordi jeg skal være med celine på hytta på geilo. Celine og jeg har kommet fram til at hvis vi klarer å sykle rallarvegen uten å dø, klarer vi å være oppe på den hytta, for det er vi som gjør det morsomt der, når vi er der, for tenk hvis jeg hadde dratt alene, da hadde det ikke vært like gøy som om når jeg er med en god venn.


Topp - Boutique L / Singlett - Cubus

Har du det mer morsomt med vennene dine enn alene ?

hva skal dere?

  • 01.08.2010, 17:56


Adrian, Mats & Karoline - Et Forsøk

Hei alle søte små ! I dag har jeg brukt time etter time på å vaske og rydde, helt sykt. Kjenner jeg har vondt i nakken, helt seriøst.. Men jo, nå sitter jeg her og venter på at Celine skal komme på en liten visitt, hun skal sove her til i morgen, det blir koselig! I morgen skal vi til byen og shoppe littegranne og dra innom noen steder, haha! Når Celine kommer blir det grillings, can't wait!

Topp-GinaTricot/Belte-H&M/armbånd-Italia/Solbriller-Pieces/Hårbøyle-Hellas

Hva skal dere gjøre i kveld?


forklaringen.

  • 01.08.2010, 02:17hei alle sammen!

Forklaringen på lite blogging er jo PC-en min,
som rett og slett ikke fungerer lenger.
Men nå sover lillesøss, så jeg har kapret hennes PC for i natt. Men i stad bestilte vi en ny en, så den kommer vel på mandag, og da blir alt bedre! Såå, denne uken har jeg og celine syklet sånn ca. 7 mil, fra finse til flom, det tror jeg er noe av det mest slitsomme jeg har vært med på noen gang. og det blir nok ingen bilder av det, er ikke verdens mest sexy i sykkeldrakt og uten sminke akkurat, yee..
Det var også helt sykt vondt jeg fikk u rumpa dagen etter, seriøst, det føltes ut som dype gnagesår over hele rumpa! Celine og jeg klarte faktisk nesten ikke å sitte engang, uffameien, det er gøy å tenke tilbake på nå!

Nei, men i går var jeg og celine hos alex med simen og alek. Vi hadde det kjempekoselig som alltid! I dag tok jeg meg en tur til byen for å møte kjell-kristian, han har akkurat kommet hjem fra kreta og det var kjempedeilig å se han igjen! På kvelden stakk Celine og meg på kino, men der møtte vi alek,alex og simen, så de ble med de, haha! Vi så den nye filmen med Leonardo DeCaprio, akkurat nå husker jeg ikke hva den heter.. Men dere har sikkert sett den på reklame, den handler om å gå inn i drømmer og sånn, haha, jeg skjønte ingenting av den.. Såå, hvis du har lest dette her kjeder du deg veldig, eller så er du interessert eller gal, men nå slutter jeg å skrive, må tenke på å sove snart...

Har du slitt med blogging i sommerferien?

Alle som kommenterer her, får en kommentar tilbake av meeeg
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits