juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

HVA ER EGENTLIG PERFEKT?

 • 30.07.2012, 20:16

"ingen er perfekte, men alle er perfekte på sin egen måte"

Hadde tenkt til å ta opp dette med dere. For jeg ser så mange innlegg om perfeksjon og det er så mange forskjellige meninger. Og det er greit at alle har meninger, selvøflgelig. Men hva er perfeksjon? Hvordan skal du se ut for å være perfekt?

Hva er perfeksjon? Er det egentlig noen fasit? Alle mennesker i verden har en mening og en smak. Noen kan syntes barbie-looken er perfekt, mens andre liker f.eks. å være litt hippie - men de selv, kan føle at andre som kler seg annerledes ikke er no perfekte i det hele tatt, men at de perfekte kler seg som dem. 

En annen ting å ta opp er personligheten til en person. Om du ser en person du syntes er kjempepen og blir kjent med han eller henne, så finner du ut at personligheten dems er helt på trynet - er de da like pene? Eller om du blir kjent med en du aldri hadde blitt kjent med etter utseende og den personen er god som gull - blir ikke den personen penere da? 

Det jeg skal frem til i dette innlegget er min mening om perfeksjon. Jeg mener at alle er unike på sin egen måte. Jeg syntes f.eks. Megan Fox er dødspen, men jeg ville aldri sett ut som henne om jeg hadde hatt en ræva personlighet. Så jeg tror alt ligger i hvordan en person er for å bli likt. Du trenger ikke se ut som en filmstjerne eller forbildet ditt for den saks skyld. For om du oppfører deg som en dritt, er det da verdt det? Nei.

Samtidig kan man stille spørsmålet "hva er perfekt?" Alle har ihvertfall en feil og det kan man ikke gjøre noe med, for det er sånn vi er av natur. Samtidig kan kanskje jeg se en feil i en person, som en annen ikke ser - men de kan se noe annet som er feil. Så nei, jeg tror ikke det er noe som heter perfekt. Jeg tror det er noe vi mennesker har skapt for å ha noe å se opp til. 

Dette ble et litt frustrerende innlegg, for det er ikke noe riktig eller galt svar.Alt handler om hvordan du selv og andre ser det. Men om dere spør meg, vil jeg heller ha en venn som er snill og god - uansett hvordan den personen ser ut. 

Hva er deres mening om dette her?

 

FACEBOOK

BILDER FRA EVENTYRISEN

 • 30.07.2012, 14:19

Heihei? Her kommer bildene fra isbreturen jeg lovet dere.

Har dere gått på Eventyrisen? Hva syntes dere om bildene?

 

VELDIG MYE FREM OG TILBAKE

 • 28.07.2012, 19:47

Heihei kjære lesere!♥ Beklager veldig for at jeg ikke har blogget på en stund nå.. Kom hjem fra Spiterstulen i går men orket bare ikke sette meg på dataen i det hele tatt fordi jeg var så trøtt. Og nå er jeg hos celine, og har ikke kameraet mitt med meg så vet ikke helt hva som skjer med det. Men nå er Marikken her også og vi skal lage middag og bare kose oss i dag.

Beklager for lite blogging denne ferien, men det er så mye å gjøre hele tiden.. Og nå til onsdag starter jeg å jobbe, så da vet jeg virkelig ikke hva som skjer med bloggingen. Men det er veldig koselig å se at så mange går innom selvom jeg ikke oppdaterer, setter virkelig pris på det! Nå kommer jeg ikke hjem før mandag, og da lover jeg at jeg skal legge ut litt bilder fra isbre-turen jeg har vært på og blogge litt! 

Kos dere videre i ferien alle sammen♥♥

SPITERSTULEN

 • 24.07.2012, 23:17

Hei hei alle sammen! <3 nå er jeg på Spiterstulen. Stod opp tidlig i dag morges, satt i bil i sånn ca 7 timer så var ganske deilig å komme frem. Bildet er fra en rasteplass vi spiste på. Og nå skal vi legge oss og samle krefter til i morgen, for da skal vi nemlig gå på isbre!

Sov godt!

DAGENS

 • 23.07.2012, 22:34

PEOPLE CHANGE

 • 23.07.2012, 19:30

Sykt søt denne sangen er! Vet ikke om den er gammel eller ny jeg, men hørte den nettopp, lovelovelove!

NY HEADER

 • 23.07.2012, 16:22

Heihei♥ Lagde meg ny header nå, hva syntes dere? 

Og btw, er det noen som har noen filmtips? Kjeder meg litt akkurat nå og hadde vært fint å se en film jeg ikke har sett allerede..

INNKJØP 23.07.2012

 • 23.07.2012, 13:34

Heihei alle sammen♥ I dag stod jeg opp tidlig for å søke jobb, så kjøpe jeg bh-er og noen ringer, så fikset jeg bankkort til året mitt i usa. Litt rart å tenke på at om jeg ikke hadde stått opp tidlig hadde jeg stått opp nå, man får så mye mer ut av dagene når man våkner i 9-10 tiden!

Hva syntes dere?

HAR FARGET HÅRET

 • 21.07.2012, 18:08

Heihei♥ Nå har det seg sånn at jeg skulle farge håret mørkebrunt når jeg var i Kroatia, og det ble svart fordi vi måtte blande to farger og masse styr.. Og det var veldig uvant de første dagene, så uvant av jeg skvatt av speilbildet mitt.. Så jeg lurte på hva dere syntes? Var det helt forferdelig eller var det ok?

Så, helt ærlig, hot or not?

BILDER FRA PREKO

 • 21.07.2012, 17:52

Heihei♥ Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra Preko også idag. Og det er rundt 800 bilder, så dere får nok bare sett noen av dem. Og det er litt fra Zadar her også, så det er ikke bare Preko.


Nydelige AndreaHer var noen da, hva syntes dere?

BILDER FRA ZADAR

 • 21.07.2012, 16:24

Heihei alle sammen♥ Nå har jeg endelig kommet hjem til Norge. Og nå ligger jeg endelig i sengen min. Haha. Og så hadde jeg tenkt til å legge ut bilder fra ferieturen min. Nå har det seg sånn at jeg har tatt en del bilder, og jeg orker ikke legge ut alle sammen. Ihvertfall ikke i samme innlegg.. Så nå legger jeg ut noen fra første stedet vi var, som var i Zadar, en by i Kroatia. Så kan jeg legge ut bilder fra det andre stedet vi var etterpå :)


Utsikten fra leiligheten vår


Se på dette klare vannet! Dette bildet er tatt fra b r y g g a ! 


Og jeg var oppe i dette, beina mine skalv etterpå, det er skikkelig høyt selvom det ikke ser sånn ut..


Det dere ser her, den trappen ned i vannet er et vannorgel folk bader fra. Tror det er det eneste i hele verden som faktisk funker, det var det vi ble fortalt ihvertfall. Det er utrolig kult, for de har noen åpninger under vann så bølgene og luften går oppover også spiller det!

Dette var noen bilder, mest av landskapet og sånn da. Tok mange flere bilder det neste stedet vi var på, som dere får se senere! Nå har jeg ikke redigert noen av disse bildene heller, bare så dere vet det, det er faktisk så fint vann her! Haha.

Har dere vært i Zadar noen gang? 

 

BILDER FRA DE SISTE DAGENE

 • 18.07.2012, 19:19

Heihei alle sammen! Ble enda mer mobilblogging.. Haha. Men er hjemme om to dager og da blir det bedre!

Noen bilder, igjen. Haha dere får flere bilder når jeg kommer hjem! Haha, har forresten farget håret, men tørr ikke legge ut bilder Av det før senere:)

Hvor er dere i verden?

LEVER ENDA

 • 15.07.2012, 21:36

Hei hei! Nå sitter jeg på Preko og har endelig funnet Internett! Men er på mobilen da, så legger ikke ut så mange bilder. Men har tatt mange fine! Nå skal vi spise middag om ikke så altfor lenge. I sag har vi faktisk ikke gjort annet enn å ligge i sola, og jeg har faktisk fått skille. Tok meg bare noen dager i 35 grader.. Elsker pigmentene mine altså.

Det er veldig koselig her, fredelig og stille og ikke så altfor mange mennesker. Ordentlig familiferiested ihvertfall!

Utsikten fra leiligheten vi har nå

Dette er et bilde av Andrea og meg fra i går, er på mamma sin mobil og hun har ikke tatt flere bilder herfra.. Men om jeg får tid i morgen skal jeg kanskje få blogget fra en pc!

Om vi ikke snakkes senere, ha en fortsatt fin ferie!

SISTE KVELDEN

 • 13.07.2012, 00:04

Heihei! Nå er vi hjemme fra en kjempefin restaurant hvor jeg har spist blåskjell i tomatsaus, t o m a t s a u s. Det er første gang jeg har smakt og det var utrolig godt !

Her er vi på vei hjem fra restauranten, og her er outfitet mitt da

Også har jeg kjøpt gave til Nicolai, noen som vil gjette på hva det er?

Hva syntes dere om bildene? Sov godt!

BILDER FRA I DAG

 • 12.07.2012, 19:11

Har dårlig tid, så vi snakkes senere i kveld!

Hva har dere gjort i dag?

VÅR KVELD I ZADAR

 • 12.07.2012, 00:42

Hei! Dette var litt bilder fra kvelden vår i dag. De siste bildene dere ser er fra et kunstverk eller noe, de små svarte firkantene er solcellepaneler eller hvordan det skrives. Og vi hørte orgelet spille! Tok film men høres nesten ikke.

Nå er vi så trøtte at vi stuper i seng.. NATTA <3

BRENT AV SOLA

 • 11.07.2012, 18:41

Heihei<3 nå har vi kommet tilbake til leiligheten vår i zadar. Var helt utrolig deilig i dag! Merket ikke at jeg hadde blitt solbrent før jeg var i dusjen da.. Er helt rød på den ene siden av kroppen og hvit på den andre, herlig.

Bilder over er Viktoria, ikke meg:)

Nå skal vi dusje av oss saltvannet, ordne oss litt og så skal vi se på vannorgelet som er her i zadar, skal ta bilder sa dere får se! Er utrolig fint!

Hva har dere gjort i dag??

UTSIKTEN FRA LEILIGHETEN

 • 11.07.2012, 10:39

God morgen alle sammen! Nå skal vi leie sykler og sykle til stranden som er litt lenger borte. Men ville bare legge ut bilder fra leiligheten vi bor i, eller utsikten da.

Fint? Skal ta bilder på stranda i dag også, om jeg får låne mobilen til Viktoria da.

Hva skal dere i dag?

KOSER OSS I 35 GRADER

 • 11.07.2012, 00:33

Hei dere <3 har ikke funnet en eneste en internettkafé enda, så får ikke lagt ut noen bilder før jeg finner en data.. Men tror jeg får låne Viktoria sin mobil så lenge, for det et fritt Internett i leiligheten!

Nå har vi akkurat kommet inn døra og skal legge oss. Btw, her er det 35 grader, håper dere har regn i Norge!:)

Hvor i verden er dere?

KROATIA NEXT

 • 09.07.2012, 20:56

Heihei♥ Da er det ikke lenge igjen før jeg reiser! Som sagt så har jeg tenkt til å blogge der nede, så om dere vil følge bedre med så kan dere like facebook-siden min hvor jeg kommer til å legge ut innleggenene når jeg har lagt de ut, så dere ser det. Bare å trykke herSå, trykk HER om dere vil følge bloggen min fra kroatia

PAKKET OG KLAR

 • 09.07.2012, 19:43

Heihei alle sammen♥ I dag har jeg vært i byen med Nicolai og kjøpt inn det aller siste jeg trenger til sydenturen i morgen. Så nå har jeg pakket kofferten og veid den og jeg er rett og slett bare klar til å reise i morgen tidlig! Har ikke spurt noen om å gjesteblogge for meg denne gangen fordi jeg tenkte jeg skulle prøve å blogge derfra selv, på internettcafeer og sånn, stay tuned. 

Skal dere til syden i sommer? 

HJELP TIL REDIGERING

 • 08.07.2012, 16:16

Heihei♥ Vil beklage for dårlige oppdateringer i det siste, men er sommerferie og da blir det bare sånn. Haha. Men har fått en del spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine, hva slags kamera jeg bruker og hvor jeg har laget headeren min, så tenkte jeg kunne lage ett innlegg om det nå.

♥ Jeg redigerer bildene mine på pixlr.com der inne er det tre forskjellig redgieringsprogram jeg bruker. Enten Pixlr editor, pixlr express eller pixlr-o-matic. Jeg bruker Pixlr express aller mest, for det er så enkelt. Jeg kan også redigere bildene mine på picmonkey.com, men det er veldig sjeldent jeg gjør det.

♥Jeg bruker Nikon D70 med en 40 mm linse. 

♥Headeren min har jeg redigert inne på pixlr editor, og har laget ett innlegg om hvordan man gjør det HER

Håper dette var til litt hjelp for dere som lurte! Så om det er noen fler spørsmål angående redigering, så er det bare å spørre!

BILDER FRA I GÅR

 • 07.07.2012, 15:55

Heihei♥ I går spiste sofie, emilie og jeg middag hos celine og feiret litt bursdagen hennes. Det var utrolig koselig, med god mat, kaker og cupcakes. 

Hva gjorde dere i går?

THE LAST 24 HOURS

 • 06.07.2012, 17:17

Heihei♥ har ikke blogget det siste døgnet for har vært veldig opptatt, men her kommer litt bilder av hva jeg har gjort.

Jeg har vært på stranda med Nicolai og bada i sommerværet

Også har jeg vært i bursdagen til Kristin som ble 17 år i går 

Har egentlig tatt mange fler bilder, men er på celine sin mac nå og skjønner ikke hvordan jeg redigerer, roterer bilder eller noen ting så er litt lost.. Men det var ihvertfall litt av dem! Men nå er jeg hos celine og skal mest sannsynglig sove her i kveld, kos dere masse hva enn dere skal! :)

Hva har dere gjort det siste døgnet og hva skal dere idag?

 

EN KOSELIG DATE

 • 04.07.2012, 21:14

Heihei♥ I dag tok Nicolai meg med på date! Utrolig koselig! Vi spiste pizza og koste oss og nå har vi leid en film som vi skal se. 

Har dere gjort noe koselig i dag? 

ANTREKK 04.07.2012

 • 04.07.2012, 17:09

Hva syntes dere? 

E N D E L I G

 • 04.07.2012, 12:10

God morgen alle sammen♥ I dag stod jeg opp tidlig fordi jeg lovte å hjelpe mamma med noe greier på dataen, og nå er jeg ferdig. Så jeg gikk inn på værmeldingen for i dag, i morgen og fredag, og gjett hva det stod? ENDELIG kommer det litt sommer hit, har ventet litt for lenge syntes jeg!

På fredagen fikk jeg ikke mde hele, men det ble sånn 20 - 25 grader da også! Haha. 

Hva slags vær har du?

I FARTA

 • 03.07.2012, 14:28

Heihei alle sammen! Nå sitter Viktoria i jeg på bussen til byen, så skal vi til mormor og morfar å spise middag:)

Hva skal dere i dag?

NATURE

 • 03.07.2012, 12:38

Hva syntes dere ?

ANTREKK 02.07.2012

 • 02.07.2012, 19:31

Heihei♥ Nå har celine og jeg akkurat vært en tur hos Kaja og nå sitter vi hjemme og bare snakker om ditt og datt. Og så tenkte jeg å legge ut bilder av det jeg hadde på meg i dag, haha. 
Hva syntes dere? 

GOD MORGEN

 • 02.07.2012, 13:08

God morgen alle sammen♥ I dag stod jeg opp tidlig og lagde frokost til Nicolai, bare fordi han er så søt mot meg! Så nå skal jeg rydde badet, rommet og kjellerstua før jeg skal møte celine. Gleder meg for jeg føler jeg ikke har sett henne på tusen år. Hun har nemlig vært i syden hun, heldiggrisen.. Men ja, dere får ha en super dag!

Hva skal dere i dag? 

TRAVEL SØNDAG

 • 01.07.2012, 21:56

Heihei alle sammen♥ I dag stod jeg opp litt for sent hos Helene, fikset meg og ble kjørt rett på middag hos faren til Nicolai, så var vi en tur innom bestemoren og nå er vi hjemme og ser på film med mamma. Vi har akkurat laget oss kakao for begge er litt forkjølet.

Hva har dere gjort i dag? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits