juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

sydentur del 1

 • 31.07.2011, 13:51

Lillesøster da <3

DIGG MAT !!

Hei alle sammen! Dette kommer til å bli ett langt innlegg så dere som vil kan lese alt sammen. I dag tidlig kom jeg hjem fra Tyrkia. Som dere vet var jeg først en uke i Hellas med bare familien min. Familien til Andrea var der samtidig, men på andre siden av øya. En dag dro vi å besøkte dem og de kom til oss neste dag.

Som dere ser på bildene var det helt utrolig fint der og over 30 grader i skyggen hver eneste dag! Jeg har til og med fått skille, noe som er ganske stort til å være meg. Etter den første uken i Hellas tok vi en båt over til Tyrkia, til en by som heter Bodrum. Bilder derfra kommer nok i del 2.

Nå har jeg vært litt ute i solen og kost meg. Det er litt kaldere her i Norge, men solen varmer fortsatt! Planene senere i dag er litt uklare men hvis dere har lyst til å stalke meg skikkelig er det bare å oppdatere bloggen noen ganger i dag så kommer det vell opp.

Har dere vært/skal til syden i ferien ? Hva syntes dere om bildene?

21.jul.2011

 • 21.07.2011, 16:27
Heihei alle sammen ! I går var det utrolig koselig i byen Bodrum, jeg tok ikke noen bilder faktisk, så dere får ikke se. I dag har vi liggi på stranda hele dagen og gradestokken viste 39 grader! Så Andrea og jeg klarte ikke akkurat å sitte stille så vi tok noen bilder, så vil vi veldig gjerne høre deres mening om de :D
Så, hva syntes dere om bildene?

varm dag i et varmt land

 • 20.07.2011, 15:24
Hei dere ! Tror det bare blir ett innlegg daglig disse dagene hvis ikke jeg får meg til å blogge mer. Men det er stress å bære dataen ned hit hver gang. Så jeg håper dere forstår!

I dag var det tidlig opp og ut på stranda for å prøve å få litt farge, sykt deilig tempereatur her og det blåser en del. Men det gjør ingenting for luften er god og varm! Nå har jeg akkurat dusja og sitter i resepsjonen. Etterpå skal jeg skifte og vi skal alle sammen inn til en by som heter Bodrum og shoppe littegranne. Jeg tar med meg kameraet så får vi se om jeg blogger når jeg kommer hjem eller i morgen. Dere får kose dere  imens!

Hva har dere gjort og hva skal dere gjøre i dag?

The bitch is back !

 • 19.07.2011, 17:14

Hei alle sammen! Nå er det første gangen jeg har blogga på en uke, den uken har jeg tilbringt i Hellas på en øy som heter kos. Internettet her er så sykt tregt så jeg orker ikke å laste opp så mange bilder så bildene fra Hellas får dere se når jeg er hjemme.

Nå sitter jeg i Tyrkia i en liten by utenfor Bodrum eller noe sånt no. Før tenkte jeg ikke så veldig på at det var stor gradeforskjell, men å gå fra 35 grader til litt over 40 merkes utrolig! Andrea og jeg har ligget litt på stranden i dag som dere ser, men ja, som sagt så steker det her nede!

Er dere i utlandet akkurat nå? Eller skal dere?

Up in the air

 • 12.07.2011, 13:08
God morgen dere! Nå er det ikke lenge før vi setter oss i bilen på vei til Gardemoen. Det blir så deilig å reise bort littegranne nå, men samtidig ikke. Jeg kommer til å savne dere hjemme utrolig, og jeg er kjempeglad i dere! Såå, vi snakkes vel i august en gang. Dere får kose dere utrolig mens jeg er borte. Hvis jeg finner data og internett så skal jeg blogge, jeg lover! Selvom det er lite sannsynlig.. Men anyway, ønsk meg god tur ! Tihi :)

done

 • 11.07.2011, 14:16
Hei dere! Da har jeg endelig pakket nesten ferdig. Jeg fikk selvfølgelig ikke plass til alle klærnene jeg ville, så jeg måtte plukke ut noen. Jeg fikk heller ikke plass til noen av skoene eller veskene jeg ville ha med, så de må mamma ta. Jeg gleder meg bare mer og mer for hvert sekund som går!!

Nå skal jeg laste ned litt ny musikk til flyet, så hvis dere har noen forslag så er det bare å skrive!

Today's day

 • 11.07.2011, 12:59
God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat spist en deilig frokost, som dere ser over. Dagen i dag går ut på å pakke ned klær til i morgen. Åhh gud som jeg gleder meg til å komme til et varmere strøk nå! Fy fasan! Så det blir skikkelig gøy å pakke nå! Haha :) Hva skal dere i dag?

her kommer unnskyldningen

 • 10.07.2011, 21:12
Hei dere! Jeg har fått litt spørsmål om hvorfor jeg ikke har blogget på noen dager, eller hvert på facebook eller svart på meldinger. Og det er en ganske enkel forklaring på dette. Jeg kom hjem fra Drammen på Torsdag og har sovet hos Celine de siste dagene. Kameraet mitt har ikke vært med så det har ikke blitt bilder. Og mobilen min gikk ut for strøm på fredag morgen. Men hvis du lurer på hva jeg har gjort de siste dagene så svarer jeg at jeg har kost meg veldig. Jeg har nytt livet fullt ut :) Haha. Så, unnskyld for at jeg bare ble borte.. Håper dere tilgir meg for det :) ?

The story of us

 • 07.07.2011, 12:43

06.jul.2011

 • 06.07.2011, 17:58

Hei dere! Da har vi kommet hjem fra byen. Først lå vi på Bystranda men så kom det utroligmye regn og vi dro med noen andre til McDonalds. Da ble dagen reddet, for her i Drammen selger de nemlig Big Tasty!! Og det er de jo slutta med hos oss.. Så det var utrolig deilig! Nå skal jeg bare blogge litt før vi skal dra ned å leie film.
Hva har dere gjort i dag?

Outfit 06.07.2011

 • 06.07.2011, 14:39
Shorts - Sorbet // genser - Kappahl // armbånd - Praha // Skjerf - Wøllo // solbriller - H&M

Hey you all! Nå skal Henriette og jeg straks ut på tur ned til bystranda. Det er det nærmeste drammenserne kommer til en strand her. Hardt liv.. Skjønner hvorfor de fleste skaffer seg hytte på Nøtterøy og Tjøme, for å si det mildt.. Men uansett, jeg tar med meg kameraet så det blir bloggings i kveld! Så dere får alle kose dere masse i dag og nyte sola! Have a nice day!

totally random

 • 05.07.2011, 20:55


Random bilde

Hei dere! Nå skal henriette og jeg rydde litt for så å ha en helt avslappet kveld. I morgen skal vi nemlig til byen og møte nye  mennesker - cant wait! Ha en strålende kveld alle sammen :)

Zara Crème

 • 05.07.2011, 14:44
Mamma kom hjem fra Praha og ga meg denne nye parfymen! Tusen takk mamma :) Har dere luktet den før?

Selvom det er dårlig vær

 • 05.07.2011, 10:56

God morgen alle sammen! I dag tidlig ble jeg med Henriette hjem til henne i Drammen. Selvom været er litt dårlig så er det meldt varmere og jeg er i supert humør! Det blir jeg hver gang jeg er her. Så nå skal vi se på en film, kose oss og kanskje sove litt. Så dere får alle ha en super dag! Jeg blogger mer i kveld. Har dere vært i Drammen?

Ukas spørsmål

 • 04.07.2011, 20:11

Jeg finner ikke bannerene dine, hvor er de? - Når du går inn på førstesiden på bloggen ligger de på høyre side :)

Har du noen spesielle sminketips? - Nei, beklager! Jeg bruker ingen spesiell sminke, bare helt vanlig.

Hvorfor går du ikke ofte i kosedress? - Jeg vet ikke, føler  jeg ikke kler det og føler meg som en slask :):) Men nå har jeg endelig fått en jeg liker! Skulle gjerne lagt ut bilde, men blogg.no er ikke på min side i dag.

Har du dyr? - Ja, en katt. Haha

Hva handler Ikke Naken om ? - Haha! Lang historie kort, en jente som har bestemt seg for å ikke forelske seg i gutter, men så gjør hun det og det ender som det alltid gjør.

Antrekk 04.07.2011

 • 04.07.2011, 13:35Smykker - Tyskland // Shorts - Sorbet // Topp - Urban collection // Jakke - H&M

God morgen! Vell, som dere ser har jeg tatt mot til meg å skal bruke dressjakka i dag. Har ikke tørt å bruke den før. Vet egentlig ikke helt hvorfor men, jaja. Nå sitter jeg egentlig å venter på  at Kaja skal stå opp så vi kan komme oss til byen. Så jeg vurderer sterkt å vekke henne innen de neste 5 minuttene..Men jeg kan sitte å vurdere det. Hva syntes dere om outfitet i dag og hva syntes dere om dressjakker ?

You will never be

 • 03.07.2011, 20:59

Ikke naken

 • 03.07.2011, 16:59
God morgen dere! Nå sitter jeg å ser på Ikke naken som jeg lånte av Helene. Denne filmen her er så sykt anbefalt på det sterkeste! Har du sett den før ?

02.jul.2011

 • 02.07.2011, 20:32Da har vi lagd og spist taco med Daniel og nå hadde vi tenkt å se på en film eller noe å bare kose oss resten av kvelden hvis vi ikke drar ut noe sted :) Hva driver dere med i kveld?

ATM

 • 02.07.2011, 17:58

Hei dere! Nå sitter jeg i sofaen til Helene og eter Melkerull. Broren hennes, Daniel overasket oss med disse istad. Haha, sykt søtt! Nå skal vi straks lage taco og få besøk. Hva gjør dere atm?

dette blir flaut

 • 02.07.2011, 14:40
God morgen alle sammen! Til vanlig hadde jeg sagt at det var sykt deilig med helg, men det er sommerferie, så hver dag er deilig. Nå sitter jeg i senga i den nye kosedressen min, som jeg elsker btw. Og snart skal jeg som vanlig løpe til bussen. Jeg må faktisk inn til byen i kosedress, det blir litt flaut for det har jeg aldri gjort før. Men må innom der for å bytte buss for jeg skal til min kjære Helene i dag. Gleder meg helt utrolig! Kos dere i dag :)
Hva skal dere denne lørdagen?
Hva syntes dere om kosedressen?


let's go forward

 • 01.07.2011, 23:45

on my way

 • 01.07.2011, 17:11


Hei hei alle sammen! Nå er jeg hjemme fra Henriette, hvor jeg sov i går og nå skal jeg ta bussen til Elias ganske snart. Hva skal dere idag?


juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits