juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

now it's over and out

  • 25.07.2010, 00:37


Turn the lights off - Dj Jose

hei allle sammen. Vært lite blogging på grunn av internetten og den dårlige dataenn min, men jeg skal snart kjøpe meg en ny en. Så nå låner jeg lillesøster sin mens hun sover. hihi!
I dag har jeg vært med celine jentami og i går var vi på kino, det har vært en koselig helg så langt og i morgen drar jeg og celine mot en stort fjell, for i neste uke er vi borte å sykler rallarvegen, johooooi!

shorts - celine sin / genser - Gina tricot / ring - Top Shop / Kjede - Markus/ solbriller - Pieces

Og en ting til, hvis dere vil vite det. I dag ble det slutt mellom meg og markus, kjempetrist, men det er hans valg og jeg støtter det fullt ut. Vi er like glade i hverandre, bare ikke på samme måte som før, og det er ingen sure miner mellom oss eller noen ting, vi er rett og slett bare gode venner. og markus, jeg er fortsatt kjempeglad i deg.

Ønsk meg og celine lykke til på sykkeltur i en uke!
gleder meg som et lite barn på juleaften.
kommenterer tilbake til alle som kommenterer på dette innlegget.

Outfit 21.juli, hva syntes dere?

  • 21.07.2010, 14:37

 
Skjorte - GinaTricot / Armbånd - Oslo / Ring - Italia / Shorts - Gina Tricot / Kjede - Markus

Hei på dere alle sammen.
I dag var det deilig å sove lenge og ta en lang varm dusj. Nå har jeg tenkt meg innover mot byen for så å dra ti Rebecca tror jeg. Hun har bursdag i dag, gratulerer med dagen jentami! Og der er også Celine, så vi får se hva vi gjør i dag, kanskje jeg sover over der eller noe. Uansett så blir det koselig med de jentene, håper du også skal kose deg i dag!

Hva syntes du om outfitet?
Hva skal du i dag?Outfit i daag

  • 20.07.2010, 12:05

Hei på dere alle sammen ! Beklager lite blogging, det er lite kult.. Men jeg har bodd hos celine noen dager  nå, og jeg har ikke fått lagt inn bilder eller noen ting. Men nå skal jeg legge ut dagens outfit før jeg må løpe til bussen til helene. Snakkesi kveld <3

Årmbånd og ring fra Italia.
Topp fra Cubus
Vest fra H&M
Kjede fra min kjære Markus

Til alle som kommenterer: dere får en tilbake! :-)

Hvor blir det av?

  • 16.07.2010, 03:06


Hei alle som er sommerglade! Jeg sitter hjemme hos celine nå, og skjønner ikke så mye, ute regner det som bare helvette... Det skal jo ikke det i sommerferien? Dette bildet er tatt før, tilogmed! Jeg savner deg deilige solen som varmer hele huden og kroppen, jeg savner sommer! Det er bare halve sommerferien igjen, nå må den komme snart..
Eller hva syntes dere? 

ikke mye tid igjen..

  • 13.07.2010, 20:17Hei alle sammen! I dag tidlig kom jeg hjem fra Italia, jeg har ikke hatt ordentlig internett så har ikke blogget. Men jo, jeg dro rett til celine og vi har ligget i sengen i hele dag, avlappende, måtte faktisk stå opp halv 4 i natt! Men nå sitter jeg hjemme og pakker ut med celine, familien skal til kragerø, og jeg skal bo hos henne til søndagen, det blir kos.
Så, det er derfor jeg har liten tid igjen, haha! Så jeg har hatt en super uke i italia! Ble kjent med marthe og julie, kan legge ut bilder av dem senere, grunnen er at kameraet mitt streika, så jeg fikk bare lagt inn noen bilder, strange!

Har dere hatt en fin uke?

Flying outfit!

  • 05.07.2010, 18:18


Hei alle sammen ! Nå har jeg pakket ferdig, det ble litt for mye klær, as always. sjoook meg egentlig å pakke for mye, så nå må jeg ta ut litt igjen, jihoo !
Men det jeg ville vise dere i dette innlegget her er outfitet til flyturen, jeg orker liksom ikke sitte i tights, og joggebukse blir nesten litt for varmt? Så jeg tar på meg en liten hvit shorts i sånn ''kosestoff'' og en ferskenfarget jakke i ''kosestoff''. Sorry at jeg skriver ''kosestoff'' men jeg vet liksom ikke hva det stoffet heter, tihi.. Begge deler er fra BikBok, just so you know.

Så en liten gladmelding, mest for meg selv egentlig. Jeg møtte glenn i byen i stad, han sluttet på skolen vår for et år siden og jeg og han var gode venner. Og jeg har savnet han kjempemye! Men jo, jeg møtte han og han spurte hva jeg skulle i ferien og da jeg sa at jeg skulle til Italia i morgen, så var det jo kjempegøy at han også skal det! Og begge to må dra hjemmefra kvart på 8 eller 8, og begge to skal dra fra torp, så det blir jo bare super-utrolig-koselig hvis vi sitter på samme fly i de timene, for å fly, det er kjedelig det....
Liker dere å fly?
Skal dere til utlandet i ferien ?

klar til å forlate denne verden

  • 05.07.2010, 14:55Hei alle sammen! Nå hører jeg på høy musikk og pakker kofferten, for i morgen tidlig er jeg på vei til Italia! Gleder meg helt sinnsykt til å komme meg vekk fra norge, dere aner ikke. Så nå drar jeg til et land fyllt meg sol og varme, og kanskje jeg får bada i år også! Jeg er jo så kresen på temperatur på vannet, så har ikke badet her hjemme enda.. hehe falut. Men joda, outfitet i dag er alt fra Ginatricot, bortsett fra kjedet rundt halsen, det er fra Markus.

Ønsk meg god tur!
Har dere badet i år?

norges beste feriested -

  • 02.07.2010, 16:48

- er utpå!
Hei alle sammen :-) Nå sitter jeg og skal egentlig rydde rommet før jeg skal utpå, men som vanlig blir det litt vanskelig. Lurer på hva det kommer av, egentlig! Men jo, legger ut noen bilder fra i går, da jeg og henriette var utpå, det var kjempekoselig og må gjentas! Det er så deilig å bare ligge stille i sola og nyte livet, serr!
Hva syntes dere om sommeren så langt`?
kommenterer tilbake !
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits