juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

OSLO NEXT

  • 27.06.2013, 15:14

Heihei alle sammen! Da skal jeg straks ta bussen inn til byen for så å ta toget til Oslo. Det blir utrolig gøy for Oda og jeg skal se igjen en veldig god venn fra USA som er på ferie i Norge med familien sin! Så jeg gleder meg helt ekstremt! 


Hva gjør dere i dag? 

GÅRSDAGEN

  • 24.06.2013, 20:21

Heihei! Nå har jeg bestemt meg for å prøve å begynne å blogge litt mer fast igjen! Så tok med meg kameraet i går, på St.Hans aften! Vi var noen jenter hos Oda og hadde det kjempe koselig!

Hva gjorde dere i går?

GOTTA LOVE NORWAY

  • 16.06.2013, 18:37

Heihei alle sammen! Som de fleste her hjemme har fått med seg er jeg endelig hjemme fra ett år i USA. I dagene jeg har vært hjemme har jeg sett venner igjen og denne helgen har jeg vært på Fulehuk med hele familien. Så har hatt det utrolig bra etter at jeg kom hjem! Jeg føler også at det er først nå jeg forstår hvor mye jeg har savnet det å være hjemme. Det å ha de beste vennene man kan spørre om og den herligste familien og det begynner å gå opp for meg at dette er faktisk livet mitt. Om det gir mening. 

Jeg vet jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen de siste mnd, men nå skal jeg prøve å bli bedre igjen. Så jeg hadde med kameraet på båttur og tok litt bilder! I morgen er det første dagen min på ny jobb, så krysser fingrene for det! 

Nå skal jeg gjøre meg klar og dra over til Sofie hvor jeg skal sove i natt!

Hva syntes dere om bildene? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits