juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

En helt super dag

 • 01.07.2011, 00:16
Heihei alle sammen! Sorry for lite blogging i dag, men dagen har vært fullstappa. Først dro Henriette og jeg inn til byen å kjøpte en del ting, så dro vi hjem til henne og så kom Karli og Tobias på besøk. Bildene sier vell egentlig hva vi har gjort i dag. Har hatt det utrolig koselig med alle sammen - takk for en super dag!
Hva syntes du om bildene ?


What happend to us

 • 30.06.2011, 12:24

Jeg snublet over denne sangen her. Og helt ærlig vet jeg ikke hva jeg syntes om den, for jeg elsker refrenget men jeg vet ikke med teksten - måten den blir sunget på. Men hva syntes dere?

 

Summerfeeling

 • 29.06.2011, 14:23

God morgen alle sammen! I dag føler jeg meg litt bedre, sykdommen begynner å gå bort - endelig. Nå har jeg ligget noen timer på terassen og solt meg. Dere som kjenner meg vet at jeg eier ikke pigmenter, jeg blir liksom ikke brun uansett hva jeg gjør. Men nå tok jeg oliven-olje og smørte meg inn. Og gjett hva? Jeg har fått skille!! Selvom den er litt rød.. Nå er jeg veldig stolt! Blir du fort brun?

wow, dette må dere se !

 • 28.06.2011, 14:20

Hei dere! Nå fikk jeg akkurat en mail av Nelly.com. De starter super-salget på onsdag, men siden dere går innom bloggen min kommer dere inn på VIP-salget. Koden er : SUMMERSALE

Jeg har akkurat vært der inne, og det er verd å gå inn å se på. Det er 50% på nesten alt der inne! Og det er fri frakt!
Og som dere ser er det noe for alle her inne!


Trykk bare på banneren på siden her så kommer dere rett inn, skriver koden : SUMMERSALE og henter kortet til mamma eller pappa. Dette kan dere virkelig ikke la glippe forbi! Gå inn å se :)Ukas spørsmål

 • 28.06.2011, 13:15

 

Fint hår:) retter du ut alt på en gang, eller tar du noe til side? - Takk! Jeg retter alt nesten hver dag :)
 
Siden du er så glad i the Tourist, liker du kanskje også SALT med Angelina Jolie ? - Ja jeg likte den også utrolig godt!
 
Har du hytte på Kragerø? Og hvor ofte er du der? - Det er tante og onkel som eier hytten og vi drar ned dit noen ganger om sommeren.
 
Hvor får du all musikken din fra? - Fra her og der egentlig :) Men hvis dere vil ha noen tips kan dere gå inn på Energy.no !
 
Liker du å lese? - Jeg er fantisk utrolig glad i å lese. Hvis jeg finner en bok jeg liker leser jeg helt til den er ferdig! Er egentlig en skikkelig lesehest.
 
 
Også vil jeg takke dere alle for fine kommentarer og ''god bedring'' kommentarer! Når jeg sitter her hjemme og er syk å ser kommentarene deres blirj eg utrolig glad. Tusen tusen takk :)

Take me back to the city of love

 • 28.06.2011, 12:55Jeg har bare fått helt dilla på denne sangen her! Hva syntes dere?

 

vil ikke gå ut døren engang

 • 27.06.2011, 13:58God morgen alle sammen! I dag føler jeg virkelig ikke for å gå ut, jeg er skikkelig deppressiv eller hvordan det skrives. Så jeg har bestemt meg for å bruke dagen min med min kjære lillesøster. Akkurat nå skal vi se på twilight-maraton og deppe litt sammen. Etterpå har jeg skikkelig lyst til å bake en kake eller noe sånt. Haha, jojo. Har dere dager hvor dere ikke vil gå utenfor døren?

It will get easier

 • 27.06.2011, 13:08

livet mitt suger

 • 26.06.2011, 19:14Ja, jeg er fortsatt syk. Så jeg skal bruke resten av denne dagen på å se på filmmaraton på kanal fem. Nå begynner queen sized først, så er det alle de andre filmene dere ser. Haha livet mitt suger i dag. Flere som ser på dette samtidig som meg eller ?

sick again

 • 26.06.2011, 16:20Heihei alle sammen! Gjett hva jeg har klart? Joda, jeg har klart å bli sykere. Jeg tror feberen kommer tilbake også. Åh, jeg bare elsker å være syk i sommerferien! Prøvde å sole meg istad men holdt på å fryse ihjel. Så nå sitter jeg innpakket i dyner og skal holde meg inne selvom solen skinner ute. I love my life!  Er du syk?

litt lenger enn vanlig

 • 26.06.2011, 11:57God morgen alle sammen! Ja, jeg vet jeg sa at jeg skulle blogge med en gang jeg kom ned til Kragerø i går, men internettet hadde streika. Så vi fikk bare være på iphonen til mamma, men det gikk ikke an å blogge fra den. Så jeg får heller legge inn ett langt innlegg nå. Så får de som gidder å lese, gidde å lese!


Meg og Sofie


Min kjekke fetter <3


Så kom kvelden og vi gikk ned på brygga. Der var set sykt mange flaggermus og store fisker som de andre prøvde å fange. Mens jeg satt forever alone å så på.


My girlI går dro alle inn til Kragerø for å kjøpe shave-ice.

Så var tiden kommet for at Sofie og jeg skulle ta bussen hjem. Folk som kjenner oss visste nok på forhånd at det kom til å fucke seg opp. Men da vet dere det også. Vi tok 16.45 bussen fra Kragerø til et øde sted som het Tangen. Der måtte vi selvfølgelig vente i en time til neste buss kom. Så måtte vi sitte på den i gud vet hvor lenge. Vi ble ihvertfall sluppet av på Torp og der måtte vi vente enda en time på neste buss. Den var selvfølelig stappa og svett. Så var vi endelig hjemme i tønsberg etter 5 og en halv-times reise.. Herregud..

Sofie på en øde junkfood restaurant..

Og her kom endelig bussen!

Men nå orker jeg ikke sitte inne i finværet lenger og stikker ut for å prøve å få litt farge. Vi snakkes etterpå!
Hva skal dere idag ? Hva syntes dere om Kragerø?

I've been in love with you right from the start

 • 24.06.2011, 15:30Maria arredondo - just a little heartache
Hei dere! Beklager at det har vært litt webcam-photos i det siste, men har hatt litt dårlig tid..  Jeg skal skjerpe meg! Atm pakker jeg jeg stor bag. I dag skal jeg nemlig ta turen nedover til Kragerø sammen med Sofie. Det blir kjempekoselig! Så jeg skal ta masse bilder å blogge i kveld! Have a nice day! Hva skal dere idag? Hva syntes dere om sangen ?

feiringen todayy

 • 23.06.2011, 18:10


Hei dere! Beklager for lite blogging i dag, men jeg er fortsatt litt syk. Nå har jeg pakket ned grillmat og skal ordne meg ferdig før jeg setter meg på bussen. I kveld skal jeg feire st.hans-aften på Ringshaugstranda, så vi får håpe været holder seg! Jeg skal prøve å ta litt bilder i kveld, som jeg legger ut når jeg kommer hjem eller i morgen tidlig! Hva skal dere i kveld?

On my mind

 • 23.06.2011, 15:07


Jeg har fått helt dilla på denne sangen. Hva syntes du om den ?

Nype-te confecta

 • 22.06.2011, 15:11
God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å venter på at One tree hill skal begynne mens jeg drikker en helt fantastisk te. Som dere har fått med dere har jeg jo blitt værre, nå er jeg faktisk syk. Så dagen i dag går ut på å drikke denne nype-teen og være pakket inn i dyner. Jeg vil være frisk til i morgen, da er det jo st.hans-aften.. fml. Så jeg trenger alle '' god bedring '' - er jeg kan få. Så, ønsk meg god bedring! haha

The tourist

 • 21.06.2011, 22:03


Er det en film jeg aldri blir lei av er det denne! Har nok sett den 100 ganger eller noe, jeg kan alle replikkene og alikevell elsker jeg den fortsatt! Det er bare så utrolig å se hvor langt man går for personer man elsker. Og jeg bare digger å se sånne filmer som handler om forhold jeg aldri får. Så da kan jeg gråte litt på slutten og sitte igjen med en trist følelse i kroppen. Åhh, love love love!

Hvis dere ikke har sett denne, er det på tide! Den har kommer ut på dvd og blue-ray nå, lycky for me  så har pappa lasta den ned, så jeg har sett på den mange flere ganger enn dere! Buhuuuu!
Har du sett denne? Hva syntes du om den?

21.jun.2011

 • 21.06.2011, 17:54


Hei dere! Jeg vet jeg sa jeg skulle ta mange bilder i dag, men resten av bilden jeg tok er av blomster og måker. Og det er ikke akkurat veldig ineressant. Nå sitter jeg hjemme og føler at jeg bare har blitt mer syk enn det jeg var fra før. Åh, sykt digg!! Er noen av dere syke nå?

en solskinnsdag

 • 21.06.2011, 13:06


Hey everyone! Jeg har akkurat vært ute en time, men nå måtte jeg gå inn for å blogge før jeg drar. Nå er det helt sinnsykt deilig ute, det er 24 grader og ikke ett vindpust! Så jeg skal satse på å gå ut selvom jeg er syk og hoster meg halvt ihjel hvert 5. minutt.. Jeg kan ikke sløse bort sommerværet. Hvis jeg blir mer syk nå så får jeg bare bli det! Men jeg lover jeg skal ta masse bilder på stranda etterpå, så dere får være skikkelig misunnelige:) Har dere like fint vær som meg?

ukas spørsmål

 • 20.06.2011, 19:50

Hvem gikk du med på ballet ? - Kjell-Kristian


Hvem er det du gir en sånn stor klem på bildene fra ballet? - Haha, det er Nikolai


Hvilken skole har du søkt deg inn på til neste år? - Greveskogen vgs :)

Hva fikk du i snitt i år? - Jeg har faktisk ikke renget det ut.

Hva syntes du om Chris medina på vg-lista? - jeg syntes han var så utrolig søt og han har en fantastisk stemme!

Og så var det et spørsmål som kommer igjen og igjen. Og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som får dette spørsmålet. Nemlig: Kan du kommentere tilbake? For det første, det står på bloggen min at jeg alltid kommenterer tilbake, så da gjør jeg det. Så slutt å spør om det, for det begynner virkelig å bli irriterende. Og fra nå av kommenterer jeg ikke tilbake til de som kommenterer det der. Just sayin

Jeg vil takke dere for alle de fine kommentarene dere skriver, det betyr virkelig mye for meg! :)

20.jun.2011

 • 20.06.2011, 17:32
Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra strandturen min. Nå hadde jeg tenkt å svare på ukens spørsmål, siden jeg skulle begynne med det - hilsen dere. Hva syntes dere om bildene ?

on the run

 • 20.06.2011, 12:32


Hei dere! Nå skal jeg løpe til bussen, bokstavelig talt. Dagen i dag går nemlig ut på å ligge på stranda siden det er tross alt er sol og sommerferie! Etterpå skal jeg se på en teiekamp med Helene. Men nå må jeg løpe, haha. Hva skal dere i dag?


Always a day too late

 • 20.06.2011, 10:49

hangover, så sykt

 • 19.06.2011, 17:36
Hei dere! Nå sitter Henriette, Viktoria og jeg nede i kjelleren og de to diskuterer hårfarge.. interessant! Nå skal vi snart ture til byen for vi skal på kino alle sammen å se Hangover 2, igjen! Hvis noen lurer på hvorfor håret mitt ser ut som masse gress i en haug, så er forklaringen at Henriette liker ikke at jeg retter det, så når jeg er med henne så retter jeg det ikke ut.. Men, da skal jeg kommentere tilbake til de som kommenterte forrige innlegg og så skal jeg ha det knasende gøy på kino! Hva gjør dere i dag? Retter du håret?sunday people

 • 19.06.2011, 15:02God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat kommer hjem ifra Celine. Hun feiret bursdagen sin i går og som alltid når mange folk kommer sammen - så skjedde det mye rart, morsomt og unødvendig. Nå sitter jeg å venter på Henriette, kom kommer ned fra drammen på dagstur for å besøke meg - for en venn! Hva skal dere i dag?

Bilder fra Oslo

 • 18.06.2011, 12:19

Heihei alle sammen! I går tok Celine, Sofie og jeg bussen til hovedstaden å så på Vg-lista topp 20 sammen med sånn ca 100 000 andre mennesker. Men det var verdt det! Vi hadde det utrolig koselig sammen! Toget hjem har aldri vært mer fullt! Enda folk satt 4 personer på to seter så stod folk over alt! Det var helt sinnsykt! Var du på vg-lista i år?

I cant make this over

 • 17.06.2011, 12:53
Pixie Lott - Cant make this over
-- > jeg får bare ikke nok av den sangen over. Den anbefales å høre på !
Men ellers, God morgen! Nå har jeg akkurat sminke meg og ordna meg og skal bare rydde litt før jeg hopper på bussen til byen. I dag er det nemlig vg-lista. Jeg var der i fjor og hadde det utrolig gøy, blir forhåpentlighvis like gøy i dag! Jeg legger ut bilder med en gang jeg kommer hjem. Hva skal dere i dag? Hva syntes dere om sangen?

alle gode ting tar slutt

 • 16.06.2011, 22:43

Hei dere ! Beklager at jeg ikke har blogget i dag, men det har vært hektisk! Som dere ser har jeg vært i byen i dag med Ida og Martine, det var superkoselig! Så skulle jeg på avslutning for Ungdomsskolen så jeg fikk ikke tid til å blogge før nå. Hvis jeg kan si noe, så er det er at jeg kommer til å savne alle menneskene fra Borgheim Ungdomsskole. Dere har vært fantastiske venner i 3 år og jeg syntes det er synd at ingenting blir det samme igjen. Men samtidig, ingenting varer evig og alle gode ting tar slutt en gang - trust me!


Men på den positive siden, nå er det sommerferie og på tide å møte mange nye mennesker. Det begynner allerede i morgen når jeg skal til Oslo å se på vg-lista. Forhåpentlighvis blir det en utrolig dag, som den ble i fjor!
Flere som skal se på Vg-lista i morgen ?

say hello, to goodbye

 • 15.06.2011, 14:53

bilder fra ballet i går

 • 15.06.2011, 11:37

Det er lagra over 200 bilder fra ballet i går, men jeg kan ikke legge ut alle. Så jeg har lagt ut noen få, som dere ser. Jeg tror jeg snakker på alles vegne når jeg sier at vi koste oss utrolig mye! Har dere hatt/skal ha ball?

prom night

 • 14.06.2011, 15:15
Hei dere ! Nå har jeg akkurat sminket meg ferdig, så skal jeg få på meg kjolen snart. Vi skal nemlig ha skoleball i dag! Gleder meg som en liten unge! Etterpå kommer Kjell-Kristian, jeg skal rette håret hans. Haha dette blir bra! Dette bil si at jeg tar meg fri fra bloggen resten av kvelden, for jeg er ikke hjemme før i ett-tiden. Ha en strålende tirsdag alle sammen !

btw; hårfrisøren er lagd på klippegalleriet i tønsberg, 750 kr! anbefales
in the forest

 • 13.06.2011, 19:44Heihei alle sammen ! Nå har jeg vært ute en tur i skoen sammen med min kjære lillesøster og tatt masse bilder. Jeg fant nemlig en ny fotograferingsmåte på kameraet mitt som gjorde bildene finere. Her er to av dem, de første. Jeg holder på å se igjennsom alle nå, så skal jeg legge ut noen senere - hvis dere vil det?

it happend

 • 13.06.2011, 14:19''don't cry because it's over, smile because it happend''

Ukens spørsmål

 • 13.06.2011, 13:11

 

Hva syntes du om Madcon? Og har du sett dem live? - Det som er med sangene dems, er at man får dilla på dem men så går man lei etter en uke. Men for all del, de er flinke.

Hvilket kamera bruker du? - Nikon D70s

Hvor mye koster ghd - rettetanga di? - Det vet jeg ikke, jeg fikk den av mamma og pappa til jul i fjor.

Hvor henter du inspirasjon fra? - Forskjellige ting egentlig. Mest fra dere, alle bloggene jeg besøker i løpet av en dag.

Pleide ikke du og Christina være bestevenner før? Lest mye om henne fra arkivene dine :) - Dette var jo litt random, men ja - vi pleide å være bestevenner. Jeg vet ikke helt hva som skjedde med oss, men hun er fortsatt en av de jeg stoler mest på og har det utrolig gøy med!
 
Har du funnet kjole til ballet enda? Hvordan ser den ut og kan du legge ut bilde? - Ja, jeg har funnet kjole til ballet. Det er litt vanskelig å forklare hvordan den ser ut, men nei jeg vil ikke legge ut noe bilde. Dere får vente noen dager:)
 
Har du kjæreste nå? - Nei, jeg har ikke det nei
 
 
 
 

At The Moment

 • 13.06.2011, 12:33


God morgen dere! Atm sitter å leser spørsmål dere har stilt i det siste, så jeg tenkte jeg skulle samle alle og svare på de. Jeg har tenkt litt da, og tenkte på at jeg skulle starte ''ukens spørsmål'' sånn at jeg svarer alle dere som spør anonymt også. Hva syntes dere om dette?

indestructible

 • 12.06.2011, 21:07

12.jun.2011

 • 12.06.2011, 19:26
Haha søte, eller hva?Hei alle sammen ! Mamma hentet meg hos Celine og når jeg kom hjem var det familiegrillings, koselig! Nå skal jeg se på filmen Camp Rock - deet er lenge siden det! Kos dere i kveld !

old times

 • 12.06.2011, 16:25

Hallo! Som dere leste istad så er jeg på pcen til Celine og her er det gamle bilder som har minner med seg. Selvom det er litt flaut så legger jeg det ut, for disse minnene betyr mye for meg.

Her var vi på Konfirmasjonsleir på Eidene i niende klasse. Celine og jeg hadde det så utrolig gøy her og gjorde så mye morsomt at jeg ler bare av tanken på de dagene!


Haha teletubies-dyne! Her er første gang Rebecca og Celine sover hos meg sammen. Det var så koselig!


Her er et  bilde av Celine og Thomas fra en pepperkakebaking jeg hadde hos meg en stund tilbake. Grunnen til at jeg savner dette er at det var den gangen alle var venner og det ikke er som det er nå.Også var det denne kvelden da, halloween for snart to år siden. Kan ikke skrive for mye her på nettet, men dere 6 som var med til rebecca husker det nok - utrolig morsomt å se tilbake på!På det øverste bildet er Celine og jeg på vei til å sykle Rallarvegen og på det nederste er hun på sykkelen. Det var en så utrolig koselig tur og vi hadde så vondt i rumpa etter første dagen at vi ikke klarte å gå ordentlig! 


Her er Celine og min kjære morfar. Dette bildet er tatt når Celine og jeg skulle en helg til oslo for å shoppe ogha det gøy den siste helgen i mai i fjor. Vi hadde det så utrolig morsomt denne helgen - miss it !


Dette bilder er fra turen Celine og jeg hadde til geilo i fjor sommer. Vi var på hytta til tanta og onkelen hennes. På bildet her skulle celine på do, men tørte ikke pga alle fluene som attacka henne når hun satt der. Haha - alle de planene vi hadde om å lage ny do osv, herreguuud!


Celine og Sofie i Sverige. Her var vi på jentetur og vi koste oss hele tiden !


Celine og thomas - savner sommeren !


Bursdagen til Marikken for to år siden - det var så koselig med alle jentene samlet uten så sykt mye drama!


Ok, jeg vet dere kommer til å klikke for at jeg legger ut dette bildet her. Men det handler om den tiden og at jeg savner den, og dere da !:)


Også var det 'Norefjell da! Hahaha trenger vell egentlig ikke å si noe :)

 

Liker dere å finne gamle bilder å mimre litt? Hva er ditt beste minne?Et søndagsproblem

 • 12.06.2011, 15:19Hey you all! Nå ligger jeg i senga til Celine, vi er sykt trøtte etter i går. Vi sovnet nemlig ikke før utrolig sent. I dag skal jeg vel egentlig bare prøve å komme meg hjem herfra. Ettersom det er helligdag i dag, så går det ikke veldig ofte busser. Og jeg må jo ta en buss inn til byen for å bytte buss. Ender vell med at jeg må sitte å henge på vkt en time eller noe.. Herlig! Skal snart legge ut ett innlegg med masse gamle bilder som er på Celine sin data. Minner jeg egentlig ikke tenkte så mye på, men når jeg ser på bildene, savner jeg det utrolig.. Så gled dere!
Har dere problemer med å komme dere hjem på søndager?Bildedryss

 • 11.06.2011, 12:18


Bursdagsbarnet - MarikkenLivet er herlig

 • 11.06.2011, 10:59

 

 

Hei alle sammen ! For litt siden skjedde det noe rart. Jeg har hatt et problem en stund nå, som jeg ikke har visst hva jeg skal gjøre med. Men når jeg våknet for litt siden, så hadde jeg svaret på problemet. Og nå vet jeg hvordan jeg skal takle det, hva jeg skal gjøre og hva jeg skal føle. Livet er herlig!

halla stressa

 • 10.06.2011, 16:45Heihei alle sammen ! Nå sitter jeg i full sminke og smører meg med fuktighetskrem, haha! Sier det fordi jeg vil anbefale denne kremen, fra Elizabeth Arden - love it ! I dag skal jeg i bursdag, og må egentlig forte meg litt.. Jeg må finne ut hvordan jeg skal gå på håret og pakke for helgen ettersom jeg skal sove hos Sofie i dag. Dette må gjøres på en time! Kanskje du tenker at det ikke er noe ille, men det er det for meg ettersom jeg aldri klarer å finne ut hva jeg vil .. fml. Hva skal dere i dag?
Outfit 08.06.2011

 • 08.06.2011, 16:55Shorts - Thailand // Singlett - Bik bok // Jakke - H&M // solbriller - H&M // Øredobber - glitter
sunn og deilig frokost

 • 08.06.2011, 12:21


God morgen alle sammen! I dag skulle jeg egentlig tidlig på skolen fordi Andrea, Ida og jeg skulle finne ut hva vi kunne gjøre med filmen, soden halve ble borte. Men jeg kom meg jo ikke opp i det hele tatt, våknet nå for ikke så altfor lenge siden - så har litt dårlig samvittighet! Forsover du deg mye?


Dagens filming

 • 07.06.2011, 19:41
Vel, som dere vet stod jeg opp tidlig i dag for å dra å filme. Vi lånte et kamera fra skolen, noe som viste seg å ikke være den beste ideen i verden. Vi filmet i mange timer i dag og ble ferdige med alt vi skulle. Så skulle vi se på det vi hadde filmet og da var halve borte. Og de klippene vi virkelig trengte var forsvunnet i løse luften. Åhh, herlig!!
Hva har dere gjort idag?Good morning

 • 07.06.2011, 09:19


God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å spiser frokost og skal snart ta bussen inn til byen hvor jeg skal møte Ida, Andrea og Sofie. Vi har nemlig filmuke på skolen denne uken og skal lage en film om mobbing eller nettvett. Så dette blir spennende! Hva gjør dere på skolen denne uken ?


When I look into your eyes, it's over

 • 06.06.2011, 20:01

Hva syntes dere om den nye sangen til Jennifer Lopez?

 

good hair day

 • 06.06.2011, 17:28Heihei alle sammen ! Jeg har rettet håret i flere år, og det sliter utrolig på hårstråene. Grunnet rettetangen har jeg egentlig aldri klart å få langt hår, for det blir utrolig fort slitt. Hvis du bruker rettetang, blir håret slitt uansett. Men en ide er å få det mindre slitt, så det holder lenger! En ghd - rettetang er akkurat det du trenger da! Den har kjemiske plater, noe som føler godt ut å rette håret med og som ikke sliter så utrolig mye på håret. De er utrolig flotte! Anbefales

outfit 06.06.2011

 • 06.06.2011, 14:47
Gummistøvler - Hunter // Tights - Ginatricot // tunika - Ginatricot // vest - Culture // Øredobber - pieces

en solskinnsdag

 • 05.06.2011, 20:14

Heihei alle sammen! Det har vært sommer her i dag så vi tok turen til Solsiden på hvasser med båten. Resten av familien dro tidlig hjem i dag morges, men Frida og Eirik ble igjen - koselig ! Så de ble med oss. Men nåå skal jeg hoppe i dusjen! Håper alle har kost seg og hatt like fint være som meg i dag! Snakkes i morgen!

05.jun.2011

 • 05.06.2011, 12:28Ville bare gratulere verdens beste lillesøster med dagen i dag! Jeg er utrolig glad i deg og kommer alltid til å være det! Du betyr utrolig mye, lille venn <3 Håper du får en super dag!

superdupert

 • 04.06.2011, 17:09Heihei alle sammen ! Jeg fikk ikke blogget i går fordi blogg.no ikke var heelt på min side. Men i går sov jeg hos Celine.  I dag har gikk vi opp på teiebanen og begynte å se på en kamp, men hadde heller lyst til å sole oss så vi gikk hjem igjen. haha! Nå sitter jeg hjemme og må skru av dataen for vi har nemlig familiebursdag her i dag!
Har dere supert vær i dag?you don't really care

 • 02.06.2011, 22:05

koselig

 • 02.06.2011, 20:21Hei alle sammen ! Nå sitter jeg i sofaen med Helene. Kvelden i dag går bare ut på å sitte hjemme tror jeg, må jo få med oss finalen på Paradise! Flere som skal få med seg finalen i kveld?
helly hansen

 • 01.06.2011, 18:17

Noen spurte om jeg kunne legge ut bilde av den nye seiljakka mi fra Helly Hansen. So here it is !

give me everything

 • 01.06.2011, 13:19


Hva syntes du? Hvilket likte dere best?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits