juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

folder,folder,folder!

 • 29.06.2010, 22:15


Madcon - Glow

Heei alle sammen! Beklager lite blogging, har vært mye med markus i det siste, han dro til Malta i natt og blir borte i 3 uker, kommer til å savne han veldig! Så kom celine og rebecca hjem på søndag, har savnet dem også mens de var i Rhodos en uke. Men nå ligger jeg i senga med celine og skal se på harry potter, yes maan !

I dag har vi vært i byen og på kino med Nikolai. Bildene av outfitet ble litt blæh, men dere får klare dere med det, tihi!

Her ser du klassiske håndballben, støgt.. Og de små blåmerkene er etter celine, thank you honeey.


Her er innkjøpet i dag, en topp fra Kapahl til 249; elsker sånne folder på topper.
Syntes dere er det er fint med folder på topper?
Hva har dere gjort i dag?

Sommerens måltid!

 • 26.06.2010, 14:09

photo.php.jpg

 

photo.php.jpg

 

Hei alle sammen ! Nå sitter meg på Macen til Caroline Næss og hun pakker fordi hun skal til pappaen sin. Vi har akkurat spist frokost og nå skal vi ordne oss. Dagens takk går til Markus for at han vekte oss klokken halv ett !! 

Så jeg vet egentlig ikke helt hva som skjer i dag, men finner det nok ut etterhvert! 

 

I går var jeg, Caroline og Mia på Harbour på brygga i Tønsberg og spiste, og som dere ser var vi sunne og spiste cæsarsalat og drakk vann, jihoo !  Men det syntes jeg faktisk er den beste maten til sommeren! 

Hva syntes dere som cæsarsalat?

 

DRITIUT !

 • 24.06.2010, 23:53Jason Mraz - I'm yours
Såå, i går var det St.Hans så da var vi en stor gjeng samlet på ringsaustranda og der var det scene med noen artister som sang litt country men vi fikk synge, eller vi 7 da! Kjempegøy egentlig, men litt flaut også. Vi sang I'm Yours, den er jo såå fin at det er til å dø av !

I dag var Markus med i familiebursdag i drammen, takk for det kjæresten min, jeg er veldig glad i deg!

Hva gjorde dere i går?
Hva syntes dere om sangen?

Sommerens solbriller, eller ikke?

 • 23.06.2010, 13:11


Taylor swift - Jump then fall


Hei på dere små søte! Nå ordner jeg meg, for etterpå skal jeg ut på stranda, det er jo St.Hans, hva nå enn det betyr  vet ikke jeg, men men. Så her har jeg da ikke på meg sminke, men det er jo greit siden jeg har solbriller på. Tihi.
Pilotbriller er sommrens solbriller, i think. Det er noe du må ha om sommeren rett  og slett. Men legger ut et outfitbilde senere i dag av hva jeg skal ha på meg etterpå!
Og det er viktig at du skriver hva du syntes om pilotbriller, er det sommeren 2010's solbriller, eller ikke?

Husk å kommentere hva du syntes!


Liker dere sommerferien eller ikke ?

 • 22.06.2010, 20:33

              
Husker alle denne sangen eller?
Hei alle sammen ! <3 I dag har jeg vært på et ærend på sykehuset med mamma så dro vi til byen og jeg fikk ny shorts,bukse og solbriller, takk mamma. Så dro vi og møtte pappa på Havariet og spiste der. Så dro jeg en liten tur innom Kjell-Kristian og så en film, så dro jeg hjem, så nå er jeg hjemme og drar snart ut en tur.
Liker du å ha sommerferie?

Helt ærlig, hva syntes dere`?

 • 21.06.2010, 21:21Good times - Helt Ærlig Gutta

Hei solstråler, endelig er sommerværet her! Solen har skint i hele dag og det har vært varmt, sinnsykt deilig. Har jo ikke tørt å bade enda, det tar litt tid, men det kommer nok. Så dagen i dag har vært lovely, spiste lunch med Inger og Christina på brygga og koste meg noen timer hos karl petter med film. Så nå skal jeg kanskje være med magnus, amund og nikolai, men vet ikke helt om det blir noe av enda.Men dette i dette innlegget er temaet: Høytlivsshorts/skjørt. Det er vel noe av det som er mest inn nå for tiden, Hva syntes dere?
Hot eller not?

VG-lista og Lars Tangen !

 • 19.06.2010, 14:03

hei dere søte. i går var jeg på VG-lista med helene,caroline,mia,frida og ada. Så kom det enda fler også, men var ikke med dem hele tiden. Men vi dri dit nesten to timer før konserten, og fikk bra plass,men så kom det noen andre jenter og dyttet oss bort, ikke veldig koselig eller? Men vi ble kjent med masse nye folk, og det var kjempekoselig alt i alt. Bortsett fra at vi dro etter Voe, fordi det begynte å regne som bare søren. Og enda en ting med Voe i går, nesten sikker på at hun ikke sang i det hele tatt, at det var opptak, for når hun stoppa litt opp så fortsatte sangen, men jeg vet ikke. var fler som sa det også, men som sagt vet jeg ikke. Så når vi gikk så spiste vi på Egon og utenfor møtte vi Lars Tangen, som jeg alltid har digga, og han varjo så søt ! Åh, alle gutter burde være som han!


dritsøt!
noen andre gutter vi ble kjent med.

Har dere møtt Lars tangen ?
Var dere på VG-lista?

Voe og Kjetil i morgen !

 • 17.06.2010, 18:56


Airplanes - Travis Garland
- liker den med eminem også, men denne er mer rolig.

Hei dere! :-D Grunnen til lite blogging er to ting: nettet har vært nede. Og når det kom opp igjen ble jeg tatt for skulking av mamma og pappa så jeg fikk husarrest. Og det betyr da ikke noe nett eller mobil, men nå har jeg det og er oppi himmeln! Så i dag har vi vært på klassetur, det gøyeste var vel påfunnet til meg og martine, volleyball med bar overkropp for guttene! Haha, beste noensinne ! :-D Så, når jeg ikke hadde noe å gjøre i går, tok jeg og lillezøz bilder, her er tre av dem.


Så nå venter jeg bare på i morgen, skal se på VG-lista i oslo. Der synger Voe som jeg vet, og kjetil danser. Skal dit med Helene,Rikke,Mia og Caroline og kanskje noen fler, men det er jo mange tusen andre der, gleder meg vilt!
Det er morgendagens smil, morgendagens ikke-smil blir nok karakterkortet.. uff!

Har dere fått karakterkortet enda?
Skal dere se på VG-lista?
Hva syntes dere om bildene?BLE ARRESTERT FOR SEX PÅ STRANDA!

 • 13.06.2010, 22:31


wow, utrolig bra bildekvalitet på blogg.no!
i dag har jeg vært med patrick, markus,celine og viktoria. viktoria er lillezøzz, koselig på kino med henne også. Vi så på sex and the city 2, holdt på å dø når samantha ble arrestert for å ha hatt sex på stranden! Etterpå gikk vi litt på brygga og jeg fikk hilse på søsteren til markus, nanna. hun jobber bare her i tønsberg i helgene, så endelig fikk jeg møte hun, koselig!

I morgen er det veiledning for prøvemuntlig i naturfag, det går ikke så bra enda, er litt vanskelig.. og det sjokk at jeg kommer opp i temaet jeg får ener i. jihoo.. så jeg trenger all lykke jeg kan få til tirsdag!
men den lyse siden ved neste uke, er at det snart er sommerferie!

Hva har dere gjort i dag?
ser dere fram til sommeren 2010 ?

EKSAMEN I NIENDE?!

 • 11.06.2010, 12:19Hei alle sammen! <3 Internetten er fucked, noe som er bra når jeg er hjemme for forberedelse til eksamen prøvemuntlig. Ekstremt teit at vi har det i niende, det som er enda med ekstremt teit er at jeg kom opp i naturfag, noe jeg ikke er veldig glad for. Ihvertfall ikke når det gjelder grunnstoffer og periodesystemet, herregud! Men grunnen til at jeg smiler på bildet er  fordi det er forsiden av powerpointen min, og der må jeg jo være glad! Smil og vær glad for vær dag som går, så skal du se hvor mange venner du får, right? Men jeg gleder meg til markus kommer og hjelper meg, det trengs, er stuck. Han må bare ha sin eksamen først.. -.- Men nå må jeg tilbake til arbeidet, intenettet streiker snart skjønner dere. Det er så gøy at det plutselig poffer, jihoo !

Har dere prøve-eksamen i niende?
God i naturfag?
Kommenterer tilbake til alle som kommenterer på dette innlegget!

Utdanningsvalg - service og samferdsel

 • 08.06.2010, 21:25Heei alle sammen! I dag og i morgen har vi utplassering på skolen, grunnet TDV. I dag har jeg jobbet på Boutique L i Tønsberg. Kjempekoselige mennesker å jobbe med og bare koselig! Så jeg gleder meg til å dra dit i morgen også.

Etter det dro jeg og celine til kalle med thomas, så dro vi tilbake til byen og var på kino med markus, thomas og celine, vi så Nanny McFee 2 som var celine sitt ønske. jihoo

Har dere UDV på skolen deres?

Oisann, igjen ?!

 • 07.06.2010, 18:47Heei alle sammen <3 I dag dro jeg på skolen, men følte meg ikke bra så jeg dro hjem for å sove. Det har skjedd veldig mye i det siste er jeg redd, kanskje jeg har jernmangel eller noe sånt, for jeg føler meg slapp konstant!

Føler dere dere noen ganger skikkelig syke?

wuæ, utstoppet puddelvalp!

 • 06.06.2010, 12:52Heei alle sammen ! :-) I går så vi på tre filmer og bare slappet av. Og i dag skal jeg i konfirmasjon til hans christian, fetteren min. Det blir kjempekoselig ! Så som dere ser på bildet, så må jeg rette håret fordi jeg nå ser ut som en utstoppet puddelvalp. yeah! Så jeg må desverre løpe for å fikse det for det kan fort ta noen timer. 

Hva skal dere i dag?
Har dere krøller?

oi,oi,oi,oi morsomt!!

 • 05.06.2010, 16:33Heei alle sammen. I går var jeg på båttur, etter båtturen fikk jeg og celine et lite visitt av vetle, vebjørn, thomas og markus. I dag tidlig dro vi til oslo, og nå er jeg hos kusinen min Frida. Vi storkoser oss med Mac og de utrolig morsomme effektene som finner på denne utrolige dataen. 

Syntes dere det er morsomt med sånne effekter? 


jeg lurer på en ting .....

 • 02.06.2010, 21:13


First day of my life - Melanie C

Heei♥ I dag har jeg vært litt med forskjellige folk, men mest Markus.
Vi hadde mattetentamen idag, som kunne gått bedre for å si det pent. Så dro jeg og celine til byen og ordna litt med noe greier, med marikken. Da møtte vi også Shivan og martin. Var bare litt med dem, så dro celine og marikken, så jeg var med martin og marius, så skulle jeg og marius kjøpe is, da møtte jeg ida og simen. sa jeg var med dem til markus kom, så var vi oss fire. Etter en stund kom thomas så koste vi oss på brygga før vi gikk til Simen og så på film. Så kom celine også, så da var vi oss seks. Men etter en liten stund måtte vi alle dra, så nå er jeg hjemme. Slitsom dag :-)

meg og markus.

Hva har du gjort i dag?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits