juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

TWINS - BASEBALL

  • 01.06.2013, 01:15

Heihei alle sammen! I går var jeg med vertsfamilien min på min aller første baseball kamp. Vi var der for å se på en slektning som sang nasjonalsangen før kampen. Tok kjempe mange bilder, men orker ikke rediere alle så bare sok en effekt på alle sammen! Laget til Minnesota heter forresten Twins, om noen lurte på det!

Har dere vært på baseball kamp før? Likte dere bedre bilder som dette, er den typen jeg vanlighvis legger ut?

17.MAI FEIRING I AMERIKA

  • 19.05.2013, 21:51

Heihei alle sammen, og gratulerer så mye med dagen som var den 17. Jeg håper alle hadde en hel fantastisk dag! 17. Mai her borte har vært annerledes, men faktisk utrolig gøy! På fredag så dro Oda, Isaac og jeg ut å spiste nede i Minneapolis. I går feiret vi med noen venner og i dag dro Oda, Anne og jeg til til Mindekirken nede i byen. Det er en norsk kirke, men norske prester og ''ansatte''. De som jobber i kirken og de fleste som går dit har bodd her i over 40 år og snakker både norsk og engelsk. Møtte flere som hadde vært utvekslings studenter her og kommet tilbake og giftet seg og blitt her i Minnesota. Noe jeg syntes er ganske morsomt! 

Så først i dag hadde vi gudstjeneste på norsk, hvor vi sang noen norske sanger og ba. Så gikk vi alle ut og så hadde vi en parade! Og vi sang norske 17.mai sanger, akkuat som hjemme! Etter paraden var det pølser, is og leker. Det ga meg en så god følelse å se mennesker i bunad og norske flagg over alt. Jeg følte meg mer hjemme i dag enn jeg har gjort på lenge.

Haha, Oda, Anne og jeg plasserte en nål på hvor vi bodde på norges kartet! 

Nå er vi så slitne og skal bare slappe av litt. I kveld skal vi møte Alec og Ray og vi skal lage grøt til middag med dem. Så det blir koselig! 

Hvordan var deres 17,mai feiring?

 

 

NY YNDLINGSSPORT

  • 10.05.2013, 04:49

Heihei! De siste dagene har jeg tatt noen tennis timer. Rita har spilt tennis siden hun var 4 så hun er læreren min! Haha! Grunnen til dette er at vi har en ''kamp'' mot Alec og Ray i helgen og vi har veldig lyst til å vinne. Jeg har også funnet ut at tennis faktisk er veldig veldig gøy! Noe dere alle burde prøve! 

Noen av dere som spiller tennis? 

 

 

YOU CAN STAND UNDER MY UMBRELLA

  • 09.05.2013, 01:27

Heihei! I dag har jeg vært med Rita og tatt bilder for fotografi klassen. Så det vi gjorde i dag var å være helt stille, mens vi hadde en paraply som hadde bevegelser. 

 

 

Hva syntes dere?

UNIVERSITY OF MINNESOTA

  • 05.05.2013, 01:00

Heihei alle sammen! I dag dro vfamilien min, jeg og Oda på the U, altså, University of Minnesota. Som er college som hører til byen på en måte. 

Hva har dere gjort i dag? 

 

MARY'S BIRTHDAY

  • 03.05.2013, 19:20

Heihei! I går hadde vmoren min bursdag, så da dro vi på bowling og spiste pizza med Bjorn - som er kjæresten til vsøsteren min og Oda. Og selvføgelig familien da. 

Noe annet jeg gjorde i går var å dra på kjøpesenteret for å kjøpe shortser. Det som har skjedd skjønner dere at alle sommerklærne jeg hadde med meg når jeg kom hit - de passer ikke lenger. Men det er vell det Amerikans mat gjør. Haha, sykt trist..

Men ihvertfall, hva gjorde dere i går?

 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits