juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

P O W E R N A P

 • 31.05.2012, 18:22

Heihei♥ Nå ligger jeg stappmett i sofaen, rett og slett - skikkelig stuegris! Neida, men har spist så mye middag.. Haha. Men nå hadde jeg tenkt til å ta meg en powernap før jeg skal øve på en prøve jeg har i morgen. Så natta, om jeg ikke blogger etterpå!

Hva ska du i dag?

LAG EN ANNERLEDES TOAST

 • 31.05.2012, 15:14

Heihei♥ Tenkte jeg ville dele en slags oppskrift med dere, en helt ny oppskrift på toast! Eksprimenterte med Nicolai i går skjønner dere, og fant nye, deilige smaker. Jeg likte jo min bedre enn hans, så det er min dere får oppskrift på, hans er nesten dem samme bare med salami.

Det du trenger er:

♥ Brød

♥ Gulost

♥ Pesto

♥ Tomat

♥ Mais

Slik gjør du: Først smører du jo brødskivene med smør, om du vil ha det. Så tar du på ost og tomat og så smører dere bare pestoen på en brødskive, som smør på en måte. Dere kan velge om dere vil ha maisen inni eller i en salat ved siden av, her har jeg begge deler. Så setter du brødskiven i toas-maskinen. Sim salabim! 

Skal dere prøve?

LYKKEN SITTER I HJERTET

 • 30.05.2012, 15:18


DIGERT!


Større enn øret til Nicolai, sykt! 

Heihei♥ I dag var jeg hjemme fra skolen fordi jeg ikke følte meg så bra, så da kom Nicolai med jordbær og sjokolade til meg, sykt søt! Nå sitter vi å jobber med foredrag som skal fremføres i morgen.
Hva gjør dere i dag? 

 

FAILA SMINKEVIDEO

 • 30.05.2012, 11:41


hahahahahah. fikk skrudd av lyden på hele videoen når jeg snakker jeg da. supert. Og ja, jeg pleier jo å gjøre dette her mer nøye, men det tenkte jeg at dere ikke gadd å se på. Og vær greie da, jeg liker virkelig ikke å lage videoblogger så er småredd for stygge kommentarer her nå.  Og unnskyld for at det er dårlig kippet, er ikke den flinkeste.. Og det er den sangen fordi sangen måtte være lang og det var enten denne eller skrillex. 

p.s. den videoen blir sånn på siden, klarer ikke få filmen midt på på blogg.no, den funker bedre på youtube!

Hva syntes dere? 

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'VE NEVER BEEN BROKEN

 • 29.05.2012, 21:09

Åh fikk dilla med en gang jeg hørte denne sangen! Lovelovelove♥

Hva mener dere?

ELIZABETH ARDEN; REFRESHING BODY LOTION

 • 29.05.2012, 16:26

Heihei♥ blir dere fort solbrente? Det gjør ihvertfall jeg, så istedenfor aftersun er denne utrolig bra! Som dere ser er den tynn, ikke sånn tykk og klumpete. Samtidig kjøler den ned huden utrolig! + at den lukter godt! 3 fluer i en smekk! 

Hva bruker dere når dere er solbrente?

TOK MEG BARE SEKS TIMER

 • 28.05.2012, 22:22

Hei alle sammen♥ NÅ er jeg ENDELIG ferdig med å skrive den oppgaven jeg begynte på istad, tok meg bare 6 timer. 6 TIMER. Ja. No shit. Orker ikke begynne på foredraget så får gjøre det i morgen.. Håper ikke det tar like lang tid, daaaa.. Noen av dere ville høre svarene fra spørsmålsrunden, men jeg har lovet kristin at vi skal svare sammen på video, så det kommer når vi begge har tid til det! 

Men nå må jeg legge meg for jeg er u t s l i t t .. sweet dreams♥

NOEN GANGER MÅ MAN PRIORITERE

 • 28.05.2012, 13:19

Heihei alle søte♥ Jeg har en stor innlevering + et foredrag som skal være ferdig til i morgen, som jeg nesten må prioritere. Skal se om jeg får blogget noe i kveld, om jeg blir ferdig.
I såfall, hva vil dere lese om?

DE SISTE 24 TIMENE..

 • 27.05.2012, 20:40

Heihei alle sammen♥ Beklager for lite blogging siste døgnet, grunnen er at jeg har vært på telttur med noen venner og på den øya vi var på var det ikke internett. Haha. Holder på å redigere bildene derfra nå, hvis dere vil se? Nå er jeg så solbrent at jeg bokstavelig talt har stått med hodet inni fryseren for å kjøle meg ned. Fregnene har også kommet frem og jeg ligner på en dalmantiner i ansiktet.. H E R L I G ! 

Hva har dere gjort de siste 24 timene?

ANTREKK 26.05.2012 ;JUMPSUIT

 • 26.05.2012, 13:41

Hei søte♥ Ble litt rart antrekkbilde i dag fordi akkurat nå er jeg alene hjemme og har dårlig tid. Så da ble det sånn her, håper det går bra da! 
Hva syntes dere om jumpsuiten? 

BÅTTUUUUUUUUUUR

 • 25.05.2012, 21:35Heihei♥ Nå har jeg akkurat vært på båttur med Helene i båten min, Pinky. Haha malte den og fant på navn i 8.klasse så ikke diss den.. Vi kjørte bort på butikken og kjøpte is, så kjørte vi litt rundt i bølgene og sånn da, haha. Hva har dere gjort i dag?

ANTREKK 25.05.2012

 • 25.05.2012, 18:11

Heihei alle sammen ♥ E n d e l i g ferdig med eksamen, det er helt sinnsykt deilig! Satt ut hele tiden og fikk nesten ikke til noen ting følte jeg, men får håpe det gikk bedre enn jeg tror! Men her er det jeg hadde på meg i dag, hva syntes dere? 

LOUIS VUITTON - PONYTAIL

 • 24.05.2012, 18:10

Heihei alle sammen ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem og spist middag, om dere lurte. I dag har jeg hatt studiedag, fordi jeg har matte eksamen i morgen. Så har jeg vært i byen og søkt på jobb, så krysser fingrene for at noen likte meg! Har fått litt spørsmål om hvorfor jeg ikke har blogget så mye de siste dagene og det er fordi jeg har eksamen på fredag, og dette eksamen er veldig viktig for meg. Blir nok ikke så mye i dag heller, men skal ta det igjen. Så tenkte jeg helt random at jeg skulle legge ut bilde av hvordan jeg var på håret i dag, fordi jeg prøvde meg på noe nytt. 

Hva syntes dere?

MUSIKK TIL DERE

 • 23.05.2012, 16:18

Heihei alle søte ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra mattehjelp, og skal regne mer matte, har jo eksamen på fredag - og det må gå bra! Så da tenkte jeg at jeg skulle legge ut musikken jeg har på spotify, har jo akkurat fått det så er ikke så altfor mange der, men det er noen! 

Prty : Er sanger som går litt forere og har mer rytme da, partysanger

Mix' : Dette er sanger av alle slag, fra Nicki Minaj til Titanic soundtracks, haha. Det er denne jeg hører mest på da ihvertfall.

Dere ser det er flere lister der, men både pappa og Viktoria har sine egne lister her også + at det er pappa som betaler den så derfor står det hans navn.. så det er derfor:):)

Har dere noen spotify-lister til meg?

VI ER ALLTID NYSGJERRIGE PÅ ANDRE PERSONER

 • 21.05.2012, 21:36

Fikk et spørsmål for litt siden om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, så da får jeg ha det! 

SPØR I VEI!

OUTFIT TJUEFØRSTE MAI

 • 21.05.2012, 18:52


Hot/Not?

 

NOE Å TENKE PÅ

 • 20.05.2012, 19:16

Hva mener dere er finest? Og hva mener dere om hva bildet formidler?

IF I WERE A BOY, JUST FOR A DAY

 • 20.05.2012, 17:42

Heihei alle sammen! Kom til å tenke på en merkelig tanke, hva om jeg hadde vært en gutt? Ikke at det er merkelig å være gutt, men alt hadde jo vært annerledes! Så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg om dette da, om jeg hadde fått vært gutt i èn dag, hva hadde jeg gjort?  

♥ Det første jeg hadde gjort var å sove lenger, hadde ikke trengt å stå opp før en halv time før bussen går
 

♥ Jeg hadde sitti akkurat som jeg ville på bussen, kanskje i en skikkelig slaskete stilling
 

♥ Jeg hadde prøvd å spytte når jeg gikk ute, bare for å se hva som er så kult med det
 

♥ Om jeg hadde blitt helt guttete og likt jenter, hadde jeg sett på hvor lett det er å få en skikkelig h*r* på kroken
 

♥ Jeg hadde kunnet lyve til alle og følt meg tilfreds med det
 

♥ Jeg hadde kunnet rape offentlig


♥ Jeg hadde fått vite masse hemmeligheter som gutter holder på


♥  Jeg hadde fått gutters syn på jenter

♥ Jeg hadde ikke trengt å tenke på sminka og håret mitt (eller mensen om vi tenker lenger enn en dag)
 

♥ Til slutt, men ikke minst - faktisk størst --> jeg hadde vært en dag uten jentedrama. Det er kanskje det jeg misunner gutter mest, de slipper det.
 

Så, om du hadde hatt en dag til å være det motsatte kjønn, hva hadde du gjort?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dette innlegget er ironisk ment, for dere som ikke skjønner det. Jeg vet at ikke alle gutter er som dette, så ikke ta dere veldig nær av det.

N A T U R E

 • 20.05.2012, 16:45

 

EN STRÅLENDE SØNDAGS MORGEN

 • 20.05.2012, 12:13

God morgen alle sammen! I dag våknet jeg og bestemte meg for å lage lapper, eller sveler som noen også kaller det, til frokost. Så det gjorde jeg jo, men jeg orket bare en av dem..Og det var litt nedtur, for de var virkelig gode! Oooog, for å vise at jeg faktisk er sunn --> jeg tok grovt mel i dem, så de ble litt sunnere! I dag har sola bestemt seg for å komme frem så jeg skal løpe ut å sole meg litt! Vi snakkeees

Har dere sol og fint vær i dag?

-->FACEBOOK<--

READY, SET, DON'T GO

 • 19.05.2012, 19:21

Heihei dere! Lenge siden jeg hadde lagt ut en sang nå, så ville dele denne søte sangen som Miley syngre med faren sin. Haha valgte denne sangen fordi den minner meg om meg selv, littegran. Tenker at jeg kommer til høre på denne når jeg sitter på flyet til usa om noen måneder.

Hva syntes dere om den? 

M O R S O M L Ø R D A G

 • 19.05.2012, 13:38

Heihei alle sammen, og god morgen! I dag orker jeg verken å dusje eller sminke meg, som dere kanskje ser, for jeg skal bare regne matte. For dere som ikke vet det har jeg eksamen til fredag, og da må jeg begynne en uke i forveien! 

Hva skal dere idag?

FOR FØRSTE GANG

 • 18.05.2012, 18:55

Heihei alle sammen! I dag har Nicolai og jeg vært offisielt sammen, altså på facebook, i to måneder. Jihooo! Og det måtte selvfølgelig feires, så jeg lagde middag og det er første gang jeg har laget litt sånn ordentlig middag til noen. Så er litt stolt. 

Ser det godt ut?

BILDER FRA I GÅR

 • 18.05.2012, 14:16

Hadde dere en fin dag i går? 

DEN BESTE DAGEN I ÅRET

 • 17.05.2012, 10:17

God morgen alle sammen! I dag er det den beste dagen i året, til og med bedre enn bursdagen min! I dag er alle glade og det er god stemning uansett hvor man går. Så ingenting slår 17.mai! Planene mine i dag er først å se på lillesøsteren min gå i tog, sammen med mamma og pappa, så skal jeg spise med Nicolai og familien hans, deretter skal jeg på grilling med noen jenter og til slutt skal jeg inn til byen for å se på fyrverkeri. Så dette blir forhåpentlighvis en herlig dag! 

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! 

SMÅLIG STRESSA

 • 16.05.2012, 21:20

Heihei alle sammen! Beklager lite blogging i dag, men jeg la meg nesten med en gang jeg kom hjem og våknet for ikke så altfor lenge siden.. Men nå sitter jeg desperat etter å finne ut hva jeg skal ha på meg. Skal selvfølgelig gå med bunad i tog og sånn, men etterpå skal jeg grille med noen jenter og da må jeg ha noe litt annet. Og det finner jeg i k k e ... 

Hva skal dere ha på dere i morgen ?

INNKJØP

 • 16.05.2012, 16:18

To skjørt fra H&M

Skjørt fra Vero Moda

Genser fra Carlings 

Noe dere likte? 

GUESS WHAT?

 • 15.05.2012, 19:18

Joda, gjett hva jeg kom opp i i eksamen? Matte, selvfølgelig! ghjdskdfbngmff. Så nå sitter jeg å øver på det, som er neste fredag. 

Kom dere opp i eksamen skriftlig?

15.05.2012

 • 15.05.2012, 17:58


Heihei alle sammen! Nå er jeg hos Celine og bare snakker egentlig. Og gjett hva jeg gjorde i dag da? Har endelig fått penger vettu, så da kjøpte jeg to skjørt også var de for store da, så nå må jeg tilbake å bytte.. syntes det er utrolig flaut så gruer meg litt.. 

Hva gjør dere i dag? 

PÅ TIDEN MED NY..

 • 14.05.2012, 20:58

Heihei! Min dag i dag har bestått av skole og kjærestetid. Men jeg fikk kjøpt meg en ny svart bukse da, og det var virkelig på tide! Takler ikke når buksene blir sånn slitte og stygge.. wuæ. Så kjøpte en ny i dag, det er ikke Cheap Monday denne gangen, jeg prøvde en fra vero moda, som har glidelås bak,så skal vi se om denne holder litt lenger enn den forrige.

Blir deres bukser fort slitte og ubrukelige?
NECKLESS

 • 14.05.2012, 20:26

Hva syntes dere?

JOBB JOBB JOBB

 • 13.05.2012, 20:37

Heihei alle sammen! I dag tidlig stod jeg opp og dro rett på jobb. Haha liker å skrive at jeg dro på jobb selvom det bare var et engangstilfelle, men føler litt kul da ikkesant. Så i dag har jeg servert i konfirmasjon med Maia, det var utrolig koselig og gøy faktisk! Haha. 

Hva har dere gjort i dag? 

 

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN

SE HVA JEG FIKK!!!!!!!

 • 12.05.2012, 22:55

Heihei alle sammen! se hva lille gutten min ga meg istad!!!! Han kom med røde roser, sjokoloade og jordbær til meg. Søteste søte! Og nå skal vi sette på en film og bare kose oss.

Hva gjør dere i kveld?

NEW IN;

 • 12.05.2012, 17:35

Heihei alle sammen! VI har besøk av tante, onkel og fetter i helgen og de hadde kjøpt denne toppen til meg når de var i New York for litt siden. Jeg syntes den var utrolig fin og den passa liksom perfekt, ikke for stor og ikke for liten!

Hva syntes dere? 

 

 

 

T.G.I.F

 • 11.05.2012, 16:19

heihei alle sammen! Som dere kanskje vet har jeg hatt mattetentamen i dag og det snakker vi ikke om en gang, så forferdelig var det.. Jaja buhu. Det positive med i dag er at det er freeedag det er bare en herlig følelse. Jeg begynte å få fredagsfølelse på onsdag, så nå var det jammen bra det kom! Nå skal jeg fikse noe med en jobb jeg har på søndag og så skal jeg til sofie, så vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

INNKJØP; NEW SHOES

 • 11.05.2012, 15:57


Haha, fail at prislappen ligger under skoa! Den er tatt bort nå!


Like/Dislike?

TAR MEG EN PAUSE

 • 10.05.2012, 10:58
Heihei dere! Måtte ta meg en liten pause fra matematikken nå, men er faktisk snart ferdig! Har jo fasit her, men er litt vanskelig likevell for jeg kan jo ikke bare skrive av.. Åååh bgfkdbgdfgdfnk. Men nå skal jeg fortsette, 10hi! 

Er dere flinke i matte?

EN GOD MORGEN

 • 10.05.2012, 09:46

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å spiser en deilig frokost. Er nemlig hjemme fra skolen i dag. Så jeg sitter og øver til mattetentamen som jeg har i morgen.

Hva spiste dere til frokost i dag?

 

ANTREKK 09.05.2012

 • 09.05.2012, 18:27

Like/Dislike?

BODY SHOP; DUO BODY BUTTER

 • 09.05.2012, 16:02

Heihei! Ville anbefale denne fuktighetskremen fra body shop som jeg fikk for litt siden. Det som er spesielt med denne er at den har to deler, som dere ser. En av delene er til tørre steder og den andre er til tørre, tørre steder. Også lukter den rose da, kjempegodt! 

Hva slags fuktighetskrem bruker dere?

BORTGLEMT

 • 08.05.2012, 19:49Heihei! Mamma tok ned litt sommerklær nå og så fant vi denne! Prislappen er på enda tilogmed. Den er egentlig litt søt, syntes jeg da, og som dere ser kan den knytes så den blir sånn posete.

Hva syntes dere?

FÅ LENGER HÅR PÅ KORTERE TID

 • 08.05.2012, 15:45

Heihei alle sammen! Flere av dere ville ha anbefalinger denne uka, så da får dere jo det. Denne gangen vil jeg anbefale shampoo og balsam fra sunsilk som heter Stronger to grow longer og kanskje jeg blir lurt av hjernen min, men jeg mener jeg får lenger hår av de, lilleøsteren min har brukt dem en stund og hun har veldig langt. Om den ikke funker på lengden så lukter den himmelsk, så det er uansett vinn-vinn!

Prøvd de før?

TIME IS DIFFICULT TO CAPTURE

 • 07.05.2012, 22:19

Heihei alle sammen! Dere har ikke hørt så mye fra meg i dag fordi jeg har vært litt opptatt. Og det er noe jeg kommer til å være hele uka. Mai er en helt syk måned med utrolig mye prøver og dritt. Skal selvfølgelig prøve å blogge noe annet enn haste-innlegg, så hadde vært fint om dere skrev ned noen ønsker om hva dere vil lese sånn at jeg kan planlegge det litt!

Hva vil dere lese om denne uka?

FORSVUNNET

 • 07.05.2012, 20:41

Lest denne boka?

MITT LIV ETTER SKOLETID

 • 07.05.2012, 19:38

Ja, dette har vært min dag til nå. Hva med dere?

OFF TO WORK

 • 06.05.2012, 14:00

God morgen alle sammen! I dag blir det veldig lite tid fordi jeg skal jobbe i konfirmasjon med Kristin og vi drar nå. 

Kos dere idag!

FEMTE MAI

 • 05.05.2012, 22:22Da har jeg vært på grillings hos Henriette. Hun bor i drammen men har hytte her, sjekk utsikten!! Fin? 

Hva syntes dere om bildene?

 

DETTE HAR JEG GJORT

 • 05.05.2012, 16:57
Haha hele FIRE bilder fra min dag! Overføringskabelen til henriette funket ikke eller noe sånt så hun måtte legge ut bilder på facebook for at jeg skulle få dem og da ville hun ikke legge ut alle randome bildene, så da ble det disse. Haha.Om noen lurer har jeg vært ute å spist.

Hva har dere gjort i dag? 

I THINK A SMILE SAYS IT ALL

 • 05.05.2012, 15:55

 

EN ANNELDES FROKOST

 • 05.05.2012, 13:26

God morgen! Nå spiser jeg frokost på brygga med henriette, viktoria og foreldrene til henriette. Tar litt bilder som jeg legger ut etterpå!

Ha en fin dag!

OUTFIT FJERDE MAI

 • 04.05.2012, 20:02

 
Hva syntes dere?

ENDELIG FREDAG

 • 04.05.2012, 17:56

Heihei alle sammen! ENDELIG FREDAG! I dag fikk jeg besøk av min kjære barndomsvenninde, Henriette. Nå sitter vi bare å snakker og etterpå skal vi på kino, så det blir en koselig kveld!
Hva skal dere i dag? 

FAKE FRIENDS; WE ALL HAVE THEM

 • 03.05.2012, 21:37

Heihei alle sammen! Jeg var med en venninde tidligere på dagen og vi begynte å snakke om falske mennesker og diskuterte litt over det og hva det egentlig er. Og jeg syntes falske mennesker er de som baksnakker vennene sine, setter ut falske rykter og ødelegger for andre med vilje. Og så lyver de etterpå da, selvfølgelig. Herlige folk! Det er også en annen type, det er de som sier de er der for deg, men når du virkelig trenger hjelp så er de plutselig der ikke lenger. backstabbing bitches

Jeg syntes ekte venner er utrolig viktig. Og jeg har hatt en del mørke og vanskelige tider og har virkelig funnet ut - håper jeg da - hvem som er mine ekte venner. Det er de som har blitt der hele tiden og støttet meg når ingen andre har gjort det. Jeg har heller aldri tatt disse menneskene i å lyve til meg eller baksnakke meg - friends for life

Hva legger dere i falske mennesker?

TUUUR

 • 03.05.2012, 18:33

Heihei! Da skal Nicolai og jeg gå tur i det fine været! Bare så dere vet det.. Haha. 

 

ANTREKK 03.05.2012

 • 03.05.2012, 18:02

Heihei alle sammen! Haha, vet bildene ble litt rare i dag, men det var så sterkt lys at jeg såvidt klarte å holde øynene åpne, så på de bildene jeg smiler så ser jeg ut som ett eller annet dyr.. Men ikke fokuser på ansiktet bare! Hva syntes dere om antrekket?

EN SANG JEG ALDRI HADDE HØRT FØR

 • 02.05.2012, 22:23

Snublet over denne sangen istad, digga den med en gang. Hadde aldri hørt den før, har dere?

HAR FÅTT FOSTERFAMILIE I USA

 • 02.05.2012, 20:07

Heihei alle sammen! Som dere kanskje fikk med dere istad hadde jeg en overaskelse til dere, here it is! Noen av dere vet at jeg skal til USA som utvekslingsstudent til høsten, og i dag fikk jeg en familie som vil ta meg inn til seg og passe på meg, om de finner ut at de vil ha meg da, når jeg kommer ned. Kommer an på om  de liker meg og sånn, selvfølgelig. Men om jeg får bo hos den familien jeg er i kontakt med nå så får jeg en lillebror på 10 år og to små søstre på 8. Jeg skal til Minneapolis, Minnesota. Det ligger midt inne i USA, om noen lurte.

Jeg satt jo på bussen på vei hjem fra skolen når jeg fikk telefonen, og jeg fikk litt gledestårer. Bare tanken på at noen faktisk vil bli kjent med meg, ta meg inn i sitt hjem og til sin familie er bare helt sykt syntes jeg. Og jeg kjenner jeg gleder meg allerede, samtidig som jeg gruer meg. Det å tenke på alt du drar fra er utrolig trist.. Men nå skal jeg bare tenke positivt! Og det er mye positivt å tenke på! Jeg google skolen jeg mest sannsynlig skal gå på også, og den er  s t o r ! Og den er utrolig fin! Så når jeg er litt mer sikker på ting så legger jeg ut bilde til dere!

Kjenner dere noen eller skal dere på utveksling?

MY LIVING RULES

 • 02.05.2012, 18:40

 


Hvilket likte dere best?

S U M M E R

 • 02.05.2012, 16:25

Heihei alle sammen! Været er så fint nå at jeg må nesten bare sette meg ut en tur. Får også gjøre litt lekser imens jeg er i gang da, om jeg orker. Jeg har forresten en stoor overaskelse til dere! Men har tenkt til å skrive ett innlegg om det om noen timer for å holde dere nysgjerrige. De fleste nærmeste vet det, men alle må få vite det før jeg skriver det på bloggen føler jeg, ellers blir det dumt.. Haha. 

Noen som kan gjette hva overaskelsen er? 

FARGA HÅRET GRØNT; DIP DYE

 • 01.05.2012, 20:36

Så dette er lillesøsteren min da, Viktoria og hun farget håret grønt, for sånn derre dip dye-hår eller hva det heter. Dette er bare konditorfarge altså, hun har ikke farga det for godt.

Hot/Not?

BODY SHOP; GAVER

 • 01.05.2012, 20:00

Heihei alle sammen! Mamma og pappa kom jo hjem fra København i går, og se hva jeg fikk?? Trengte virkelig litt ny sminke nå! Fikk mascara også, og fuktighetskrem, men de var ikke fra body shop så da passa de liksom ikke helt inn daahhh.. 

Bruker dere produkter fra body shop?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits