juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

becoming yesterday ..

 • 01.06.2011, 00:33Hei dere! Sorry for at jeg ikke har blogget i dag, fikk en klage på det. Men jeg har vært på farten i hele dag.. Frøst hadde jeg muntlig eksamen - som gikk utrolig dårlig egentlig. Så dro jeg til byen å spise med Sofie, så måtte vi tilbake til skolen for å få karakteren våres. Etter det måtte vi inn til byen for å komme oss hjem, da ble Emilie med meg hjem. Deretter dro vi på kino med Sofie - Ja, det var en stressende dag! Hva har dere gjort i dag/ i går?


Here it comes

 • 30.05.2011, 18:18Hvilken karakter har du i spansk? - Stolt over å kunne si at jeg har 3

Yndlingsfag på skolen? - Må bli engelsk eller RLE

Hva har du i snitt? - Til jul i fjor hadde jeg 4,3 og har ikke fått hele karakterkortet enda, så kan ikke si noe om i år.

Er du glad i søsteren din ? Er hun kul, pen, søt og grei? Er hun plagsom ? - ja, til alt sammen <3<3

Hva heter bestevennene dine? - Jeg mener det er sånt man ikke skal dele på internettk, alltid noen som blir sure over det. Men de nærmeste vet godt hvem de er.

Hvorfor begynte du å blogge? Hvor lenge har du blogget? Syntes du det er morsomt? - Jeg begynte vel egentlig fordi alle andre gjorde det, for snart to år siden. Så glemte jeg passordet et år, så begynte jeg igjen nå. Og nå gjør jeg det fordi jeg syntes det er morsomt og fordi det har blitt en del av hverdagen min å gjøre det.

Cola vs Fanta? - Jatakk begge deler!

Vaniljeis vs saftis? - Saftis!!!!

Liker du all mat? - Jeg liker det meste og elsker å smake på ny mat.

Har du kjæreste? Nei, har ikke det.

Hvaslags sminke og hårprodukter bruker du? - solpudder,foundation,eyeliner og mascara. Bruker ikke noe særlig med hårprudukter.

Kan du legge ut bilde av sminken du bruker? - Japp, here it is


Hva er ditt favorittplagg akkurat nå? My boyfriend shorts!Har du farget håret før? hvilken farge? - Håret mitt har vært mørkemørke brunt og tilogmed rødt..

hvor henter du inspirasjon? - Fra mine venners blogger og andre blogger jeg er innom nå og da

hva er din favoritt stil? - Har vel egentlig ingen, kan gå for det meste. Bortsett fra helt svartkledd. Det er bare skummelt..

Hva gjør det glad? - Det skal ikke så mye til å gjøre meg glad egentlig, haha. Men jeg blir veldig glad når noen viser at de er glade i meg eller sier fine ting til meg. Jeg blir også glad hvis jeg vet jeg har hjulpet en annen person på en eller annen måte.

Hvor høy er du ? - 175 eller noe

Hva gjør du hvis du ikke har Internett en dag ? - Drar på McDonalds <3<3

Hvor får du penger fra ? - Jeg jobber hjemme og jeg får penger hvis jeg får gode karakterer

Hva slags filmer liker du ? Alle slags filmer, egentlig

Kjenner du alle vennene du har på facebook ? - Kommer an på hvordan du ser på det å kjenne en person egentlig. Jeg mener at å kjenne en person er å vite hvordan han/hun er og vite ting om dem, ikke bare å ha hilst på dem en gang. Så hvis vi går etter min versjon, nei.


Hva skal du i sommerferien ? - Hellas og Tyrkiaa <3

Gruer du deg til å slutte på borgheim? - Litt ja og litt nei

Hvordan syntes du en bestevenn skal være? -  En bestevenn må være en jeg kan stole fullt på, være snill ikke bare mot meg men mot andre også, få meg til å komme i godt humør og forstå meg. Personen må også være ærlig.

Hva syntes du er best med skolen? - sosialt

Hva er det flaueste du har opplevd? - Altfor flaut til å dele

Har du piercing noe sted? i så fall hvor å var det vondt å ta? - Har piercing i navlen og ja - jeg holdt på å dø av smerter!

hva liker du best ved å blogge? - At jeg får noen å dele ting med :)

yndlingssang akkurat nå? - Dominoes av Anine stang


Hva gir deg motivasjon til å forsette å blogge? - Leserene mine og de fine kommentarene jeg får av dere:)

Har du noen søsken ? - Ja, en lillesøster som heter Viktoria.

Hvem fra tjøme er mest awesome???? og hvordan vil du beskrive han/hun ? :D - Vel, det kan vel ikke bli noen andre enn Filip Carlstedt Hanssen! Hmm, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive deg, men du er kjempesnill og jeg kan stole på deg. Du er jo også kjekk da, sefffffffff!


HVORFOR ER MARTINE EN SÅ SINNSYKT BEST BESTEVENN? - Hahaha, fordi jeg kan snakke med henne om absolutt alt og hun er alltid ærlig mot meg. P.S. - i love you too !
 
Hvilket kamera har du? - Nikon D70s
 
Hvilken mobil har du? - Xperia x10 mini
 
Hva en yndlingsprogrammene dine? - One tree hill, Vampire diaries og Gossip girl - i think!
 
Hvor ofte trener du? Og er du aktiv? - Hehh.. Jeg var litt aktiv en gang, så ble jeg det ikke, så ble jeg det. Men den siste måneden har jeg ikke trent en eneste gang.. Creapy
 
har du dyr? / hvilke ? - jeg har en supersøt katt som heter Anne.


Hvilke blogger på topplista leser du? - Andrea Badendyck og Ida Wiik.
 
tcmn eller tuvaw? Tuvaw. Det er ikke det at jeg ikke liker tcmn, hun er sikkert en sykt søt jente. Men det er bare noe med bloggen hennes som får meg til å ikke like den..
 
hva syntes du om nerder som blir assholes ?  - Hate it!
 
3 ting du elsker? - Gutter som viser følelser, å være blant folk jeg er glad i og ha det gøy! haha

3 ting du hater? - Folk som skal leke dyr på bussen,  brunkremskille mellom halsen og hodet - jeg takler det ikke, må gå bort å ta det bort på folk med en gang.. Og personer som er fake. Haha, kunne egentlig ha ramset opp mye her, men.
 
hvem er kjell kristian? dere er veldig søte sammen, holder dere på? hva syntes du om han? - Haha takk for det! Kjell-Kristian og jeg er bare venner. Det jeg syntes om han er vell at han er en utrolig god person. Han vil ingen noe vondt. Han er ærlig og man kan stole på han. Han er en person som alltid får meg til å føle meg bedre. Og er en av de personene som betyr mest for meg her og som alltid er her for meg. Han er min beste venn.
Haha langt svar:p
Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? - Det vet jeg egentlig ikke.. Haha

Hvilken film er den beste du har sett? - Jeg vet egentlig ikke. Har sett mange bra filmer :)

Har du noen forbilder? - Egentlig ikke, nei :p

Hva er din største drøm? - Haha den deler jeg ikke her :)

Er det èn sak du brenner for? - Ja faktisk. Det at hvis man smugler narkotika eller raner en bank, kan man få flere år i fengsel enn hvis man voldtar noen/skader andre personer. Det syntes jeg er helt utrolig teit!
 
Sånn! jeg har kuttet ut noen av spørsmålene, for jeg føler dette innlegget ble utrooolig langt. Men håper dere er fornøyde med svarene, lurer dere på noe er det bare å spørre! :)
 

Just right now

 • 30.05.2011, 13:20


Heihei alle sammen ! Right now, sitter jeg å jobber med spørsmålene fra spørsmålsrunden. Svarene kommer ut om noen timer, så hvis du har glemt å spørre om noe, så gjør det i nærmeste fremtid! Så, etterpå skal jeg vel jobbe med spansk, for eksamen er nemlig i morgen.. Har du stilt spørsmål til spørsmålsrunden enda?

Det finnes snille mennesker her i verden

 • 29.05.2011, 20:02


Heihei alle sammen! I stad hadde jeg en melding i innboksen her på blogg.no. Det var fra Sara Berget, hun er fra Mosjøen og er 13 år gammel. Hun skrev at hun hadde laget en header til meg og lurte på om jeg ville bruke den. Da ble jeg sykt glad, det var utrolig snilt gjort å gjøre noe sånt uten at jeg hadde spurt! Så nå skal jeg bruke denne headeren henne lagde til meg! Tusen takk Sara :) Gå innom bloggen hennes: http://sbergeet.blogg.no/

Påminnelse!!

 • 29.05.2011, 18:30

 

Vil minne alle om spørsmålsrunden, den avsluttes i morgen! Her er linken til innlegget:
http://juliedaae.blogg.no/1306510072_noe_du_lurer_p.html#comment

 

i cant hate you anymore

 • 29.05.2011, 16:08Nick Lachey - I cant hate you anymore
Hei alle sammen! I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting. Har veiledning til eksamen i morgen, så dagen i dag går ut på å lære seg spansk, som jeg har eksamen i. Det er nok gangske viktig in the first place.. Såå, ønsk meg lykke til med det, er dere greie!

black and white - love

 • 29.05.2011, 14:27


Hva syntes dere? Ett dere likte spesielt?

Manchester United

 • 28.05.2011, 15:56
Julie Daae og Kjell-Kristian Firing Hansen heier på Manchester United i kveld! Hvem heier du på ?

Noe du lurer på?

 • 27.05.2011, 17:27

 

Heihei alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde som kommer til å vare ut helgen. Jeg svarer på enten mandag eller tirsdag! Spør i vei!

 

ULYKKE

 • 27.05.2011, 13:25Dagen i dag er bare helt syk. Først kommer jeg opp i spansk muntlig, det er helt seriøst gresk for meg. Så tenkte jeg å trøstespise BigTasty på McDonalds, det er den beste burgeren i verden - and guess what? De hadde ikke mer av den. Da kjøpte jeg bare pomes frites og klarte å søle ketchup på skjerfet mitt. Så, på bussen hjem fant jeg ut at noen da har stjålet ipoden min - takk til deg!! I tillegg regner det.. Er det mulig? Fyfaen.
Noen som har lyst til å bytte liv med meg nå`?
Hva kom du opp i, i muntlig eksamen ?

i love this

 • 25.05.2011, 19:14

Hey you all! I dag har jeg tilbragt dagen min sammen med mamma i byen. Planen vår var å finne ballkjole og ny seiljakke, men vi fant bare seiljakke. Kjolen får vente til en annen gang. Etter det dro vi ut på brygga å spiste kjempegod mat sammen. Det har vært den beste onsdagen på lenge! Hva har dere gjort idag?

i en drøm

 • 25.05.2011, 13:23
God morgen alle sammen! I går var jeg å så på den nye Pirates-filmen, den var sykt bra! Må innrømme at jeg ble litt furten for at ikke Orlando bloom var med, men Jack Sparrow var ekstremt hot i denne filmen altså! Anbefales å see!  I dag har vi fri, så nå har jeg fikset meg og skal blogge litt før jeg skal møte mamma i byen etterpå. Jeg må nemlig finne meg ballkjole og ny seiljakke - det er jo helt umulig! Hva skal du idag?


Erik og kriss - i en drøm
''du er min plattform ut mot verden, du er alt jeg har. Så jeg må takke for at du er der og gir meg svar. Er alltid ærlig, unnværlig - gjør meg så begjærlig. Men er forferdelig på dager du er lite kjærlig. du lyser ned på meg samtidig som jeg lyser opp''

movietime

 • 24.05.2011, 19:57
Genser - GinaTricot / Bukse - Celine / Støvler - Hunter
Heihei alle sammen! Daa stikker jeg på kino med pappaen min, det blir koselig vett! Vi skal se den nye Pirates of the carribean - eller hvordan det skrives, haha. Har dere sett det?

Vanilla twilight

 • 24.05.2011, 18:28


Hei dere! Nå sitter jeg i sofaen å hører på Owl City. Jeg hørte på noen sanger på idas iphone istad and fell in love! Den jeg virkelig likte best var vanilla twilight , hør på den - you will love it!

I kveld skal jeg på kino med pappa og se pirates of the carribean, eller hvordan det skrives. Gleder meg til å se den, i love jack sparrow!  Vi kan se den litt sent, for i morgen har jeg nemlig fri! Åh, det er bare helt sinnsykt digg!

Hva syntes dere om sangen?
Har dere mye fri om dagen ?

 

I need you now!

 • 23.05.2011, 19:36Hei dere! I need you now, haha! Viktoria og jeg var ute å tok bilder istad og jeg hadde tenkt meg et nytt profilbilde på facebook, begynner å bli dritt lei det gamle. Såå, kan jeg ta et av disse? Og hvilket?

Nå skal jeg se på hotel cæsar med lillesøsteren min. Vi snakkes etterpå!

topplisten på blogg.no

 • 23.05.2011, 17:55Hei kjære lesere! Her kommer minmening-innlegget jeg lovte dere. Jeg skrev ned alle forslagene, takk for dem btw, på lapper og trakk et tema jeg skulle skrive om. Det ble Topplisten på blogg.no
Jeg har vurdert om jeg skal skrive en lang tekst eller en kort tekst og tenker at 50 - 60% av dere leser aldri hele teksten uansett, så jeg kom frem til at jeg bare skriver det jeg mener,så får de som gidder å lese lese og de som ikke vil, de kan drite i det :)

Vel, så var det det å begynne. Kan jeg begynne med å si at det er gangske mange meninger om blogglisten på blogg.no og jeg vet at de fleste bloggere mener forskjellig om den. Jeg syntes den er helt grei, og noen av dere lurer kanskje på hvorfor. Noen av dere liker helt sikkert ikke at folk fra Paradise kaprer hele listen, men da har jeg noen ord til dere - så fort paradise er over faller de ned. Ihvertfall etter noen mnd. For de er rett og slett ikke gode nok til å bli værende der, den eneste grunnen til at folk leser bloggene, tror jeg - er at de er kjendizzrrr!

Noen folk hører til å topplisten og noen gjør det ikke. Jeg kan stå for det jeg sier nå, som er at noen på topplisten virkelig ikke hører hjemme der og at jeg har lest blogger som er mye mer aktive og med mye mindre skrivefeil som fortjener å være der. Men som ikke er der. Og det er jo litt trist, men that's life!

Jeg vet egentlig ikke hva mer jeg kan skrive om topplisten.. Jeg syntes den er helt grei, litt urettferdig, men det meste i livet er det. Jeg syntes det er bra at noen er der, for noen fortjener det virkelig ! Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre i en kommentar under her! Sorry for at innelgget ble langt og credz til deg som gadd å lese det! haha. Hva syntes du om topplisten på blogg.no?

Min mening

 • 22.05.2011, 11:22God morgen alle sammen! Det var noen som spurte meg om jeg kunne skrive min mening om noe. Siden dere skal lese det, skal dere få lov til å bestemme hva jeg skal skrive om! Hva vil du høre min mening om?

innkjøp

 • 21.05.2011, 20:50

Cardigan fra Only / Skjorte fra Cubus
Heihei alle sammen! I dag var jeg å så på fotballkamp - gratulerer med seieren til teie! Etter det dro Celine, Sofie og jeg til byen, der kjøpte jeg da dette. Det er mye på salg nå, så løp å kjøp i Tønsberg! Haha !
Nå sitter jeg å ser på Kjærlighet på spill, det er en dødsfin film på tv3, så hvis dere kjeder dere, turn it on!
Hva syntes dere om innkjøpet? Hva har dere gjort i dag?

I was born a champion

 • 21.05.2011, 12:30
Champion - Chipmunk ft. Chris Brown
Heihei alle sammen og god lødagsmorgen! Da skal Sofie og jeg dra opp på teiebanen og se på fotballkamp. De som spiller er Teie mot Herkules - vi håper selvfølgelig at teie vinner! Senere i dag skal vi inn til byen og bruke litt penger. Hva skal dere i dag?

- Og ja, jeg vet at Sofie sitt kamera ikke har den beste kvaliteten og at det gjør oss til monstere, men det er det beste vi har i dag!

 

herlige menn - erik og kriss

 • 20.05.2011, 23:03


Hei alle sammen! I dag var jeg på messa og vi kjenner Guandro, han hjalp oss med å komme bak til de herlige Erik og Kriss som hadde konsert i dag. De er jo så sinnsykt koselige begge to!
Jeg har alltid digget disse guttene - og sangene dems! Har hørt på de så lenge jeg kan huske!


Og vi møtte trommisen, Snorre. Han var sykt hyggelig ! :)Vi fikk jo signaturene dems også da, haha! Love it!

Så det var vår kveld da! Nå sitter Sofie og jeg å hører på Erik og Kriss - sanger, haha!
Hva syntes dere om Erik og Kriss?

impossible

 • 20.05.2011, 15:58Impossible - Shontelle
Heihei alle sammen! Endelig er det helg igjen. herlig! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og skal vaske og rydde. Etter det pakker jeg, tar bussen til Sofie, setter fra meg bagen, tar bussen til byen, så til messa og ser på erik og kirss - JA det blir en slitsom dag! Hva skal du i dag? Hva syntes du om sangen?

19.mai.2011

 • 19.05.2011, 17:54

 Do it like a dude - Jesse J
Hey you all! I dag hadde jeg da eksamen. Et tips til alle dere andre som skal ha eksamen - ikke la det som skjer i livet ditt ødelegge hvor bra du gjør det. Det gjorde nemlig, for jeg er jo bare dødssmart. Det skjer så mye greier nå, så jeg klarte rett og slett ikke å gjøre det så bra som jeg gjorde. I tillegg var det misforståelser om sidetall, jeg fikk vite at det var 2-4 sider, men neida - minimun to. Dette fikk jeg vite når jeg hadde levert. Alt gikk rett og slett i dass.

Men nå har jeg det mye bedre, sykt ironisk.. Og nå skal jeg snart ut å kjøre bil med mammaen min! Har dere kjørt bil enda? 


Hate that i love you

 • 18.05.2011, 21:36

One of these days, maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always, have a spell on me..

halla skinnhead

 • 18.05.2011, 17:56Greyson Chance - Waiting outside the lines
Heihei alle sammen! I dag har jeg klipt meg.. Hatet å klippe meg før fordi frisører nesten alltid tar for mye av håret, men nå koser jeg meg hos frisøren. Jeg klipper meg på Klippegalleriet i Tønsberg, de er superflinke og tar aldri mer enn de skal! Hvor klipper du håret?

Ettersom jeg har eksamen i morgen, skal jeg egentlig bare forberede meg urtolig mye. Jeg har så lyst til å gjøre det knallbra ! Heldighvis kom jeg opp i engelsk! Hva er ditt beste fag på skolen?
Såå, da lokker jeg meg inn i meg selv, og øver!

 

17.mai.2011

 • 17.05.2011, 22:09
Håper dere hadde en fin dag !

Gratulerer så mye med dagen, Norge

 • 17.05.2011, 08:39Håper alle får en strålende dag!
En koselig kveld

 • 16.05.2011, 16:27


Kaja slækkern da seru!


Hei alle sammen! I går sov jeg hos Celine med Kaja. Vi var bare hjemme og spiste taco hele kvelden. I dag har vi fri, så vi har vært en liten tur i byen alle tre og nå er jeg hjemme og koser med med lollipopp. Celine har jo en liten katteunge, den elsker meg! Eller bare ikke, må holde den fast..

Vell, i morgen kan det bli vanskelig å blogge, har et tett program hele dagen. Først skal jeg jo selvfølgelig gå i tog, så skal jeg spise med familien og venner av familien, så skal jeg se på russetoget og så skal jeg enten grille med familien eller til en venn, vi får se på det. Men hvis jeg ikke rekker å si det i morgen, sier jeg det i dag: GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! KOS DERE MASSE!
Hva er programmet deres imorgen?

the world i knew

 • 15.05.2011, 20:00


Hva syntes dere?

sideflettaaa

 • 15.05.2011, 12:35God morgen alle sammen! Jeg har kommet opp med en super ide, tror jeg ! Forrige uke på skolen sa Ulrikke til meg at jeg burde ha noe i håret mitt, at hun ikke skjønte at jeg gikk med løst hår hver dag. Så nå er det slutt! Fra og med i dag, til neste søndag, skal jeg ha noe forskjellig på håret hver dag, jeg skal ihvertfall prøve på det. Men jeg må nesten ha håret løst ihvertfall en dag..Så, var dette en god ide? - ikke fokuser på meg på disse bildene, men sidefletta. I dag skal jeg møte Celine på Mccern, så skal jeg sove hos henne i dag.

14.mai.2011

 • 14.05.2011, 21:05

God lørdagskveld alle sammen! Nå har pappa og jeg akkurat kommet hjem fra konfirmasjonen til fetteren min i Drammen. De var kjempekoselig med masse god mat og hyggelige folk. Nå striregner det, så nå er jeg bare i dårlig humør.. haha! Vi får håpe godværet slår til igjen, veldig snart! Hva har du gjort i dag?da stikker jeg

 • 14.05.2011, 12:06
God morgen! Randome bilder fra i går. Nå drar jeg snart i konfirmasjon til fetteren min i Drammen. Hva gjør dere i dag?

gamle minner kommer opp igjen

 • 13.05.2011, 20:38


Heihei alle sammen! Da sitter jeg i sofaen med min beste barndomsvenninde, Henriette Wøllo. Vi har spist taco med mamma og er supermette. Henriette og jeg har kjent hverandre siden vi var tre år gamle. Hun hadde sommerhytte redd nedenfor meg i veien, men flytta til en hytte litt lenger borte for noen år tilbake. Selvom hun bor i Drammen holder vi godt kontakten og det er alltid like koselig å se henne igjen! Hun er også en stor del av hele barndommen min og vet mer om meg enn de fleste gjør. Love you<3 Har dere en barndomsvenn dere holder kontakt med?

få frem godhumøret

 • 13.05.2011, 17:35Halloo! Først tar vi dagens gladmelding -. jeg kom opp i engelsk skriftig eksamen! Det passer meg helt utmerket og jeg kan faktisk kjenne at jeg gleder meg litt til det. Og det er jo bare sykt bra!
Såå kan vi jo ta dagen i dag - ingenting ble som det skulle! Alt har bare vært helt fucka, planer har gått i vasken og jeg har bare møtt folk jeg ikke ville møte som har gjort meg i dårlig humør.. Åh, hate it!
Men nå skal Henriette Wøllo komme, forhåpentlighvis klarer hun å få godhumøret frem i meg!! Heh
Hvordan har deres dag vært?

there's no me without you

 • 12.05.2011, 21:30


Sykt søt!

12.mai.2011

 • 12.05.2011, 18:28

Heihei alle sammen! Dagen i dag har vært utrolig slækk egentlig! Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg sov hos Sofie. I dag tidlig dro hele tiende klasse til Oslo! Først var vi på teknisk museum, så dro vi til Oslo og gikk rundt der. Kusinen min, som bor der kom ned for å si hei til meg, sykt søt hun er! Kjempegodt å se henne igjen! Jeg kjøpte ingenting, for jeg fant egentlig ingenting jeg hadde lyst til på bruke penger på.. Haha, rart egentlig!
Er dere ofte på utflukter med skolen? Hva syntes dere om bildene?

blue love

 • 10.05.2011, 19:10Heihei alle sammen! Dere som har lest bloggen min vet at jeg bestilte noen klær fra H&M.com. Innkludert dette plagget her! Noen syntes jo det er litt manneaktig at jenter går i ''dressjakker'', og andre mener det er fint. Så, hva mener du? Hot or Not?

Det øverste bildet er tatt fra H&M.com

all that you want

 • 10.05.2011, 16:35Avril Lavigne - I will be
Hei alle sammen! I dag har jeg vel egentlig bare hatt uflaks.. Det starta på morningen, jeg våknet av meg selv halv seks og fikk ikke sove igjen - så jeg er trøtt! Så skulle jeg lage eggeomelett til frokost.. Jeg klarte jo selvfølgelig å miste hele bollen i gulvet så det var egg over hele meg og over hele gulvet - herlig! Da måtte jeg jo skifte klær, noe som førte til at jeg glemte matpakke, så i dag har jeg levd på epler. På skolen hadde vi en prøve jeg ikke kunne noen ting om.. Så løp vi sande rundt og læreren tok tiden, det ble også rett i dass. Åh, love my life!! Har du også dager hvor alt blir feil?

dette blir for mye

 • 09.05.2011, 20:14


Heihei alle sammen! Det hemmelige jeg skulle gjøre istad ble ikke noe av, fordi det ble ikke tid. Nå venter jeg på sofie som skal innom her en tur. Nå fant jeg akkurat ut at alt det jeg har øvd på på prøven i morgen, er feil da. Herlig! Tror ikke jeg orker å øve på noen nytt nå altså.. Det blir rett og slett for mye! Har dere mye å gjøre?


09.mai.2011

 • 09.05.2011, 15:44Tøffa med solbriller, haha! Nå sitter jeg å ser på Oth, så skal jeg vel se på Veronica Mars.  Det har blitt en uvane, rett og slett. Etterpå skal jeg gjøre noe som er hemmelig for øyeblikket, for en person som leser bloggen kan ikke få vite det.. haha! Så skal jeg øve på RLE-prøve idag. Hva skal dere i dag?Dilla på Avril

 • 08.05.2011, 21:58


tycks?

pictures from yesterday

 • 08.05.2011, 17:28


Meg og Helene - du er herlig!Heihei alle sammen! I går var jeg hos Helene på grillings, det var utrolig koselig! Mange hyggelige folk og god stemning. Det ble til at jeg sov hos Helene i går, så kom jeg hjem for sånn ca en time siden. Været har vært på topp i dag så Helene og jeg lå ute å solte oss, det fortsatte når jeg kom hjem også. Problemet mitt er jo at jeg ikke blir brun.. Det er helt sykt hvor lite pigmenter jeg egentlig har!
Nå sitter jeg å laster ned musikk, så jeg lurte på om dere hadde noen sanger dere ville dele med meg?

outfit fra H&M

 • 07.05.2011, 13:41Hei alle sammen! Nå forter jeg meg å skrive dette innlegget, for jeg skal nemlig til byen å møte Celine og Sofie, vi skal være litt sammen før jeg skal på grillings. Og som jeg hadde håpet på skinner sola fortsatt! ååh, love it!!
Og jo, hele outfitet er fra H&M minus skjerfet. Men ja, da løper jeg, kos dere masse idag!

Strålende lørdag!

 • 07.05.2011, 11:44


God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat tyddet badet og rommet, det gjenstår bare å støvsuge nå. Det føles som om det er sommer ute akkurat nå, og det er meldt godvær hele dagen. Eller, det er jo en sky eller no nå, men det er varmt, og det er det som teller! I dag skal jeg inn til byen og på grilling hos en venninde, legger ut outfit etterpå! Er det fint vær der dere bor?


nettshoppingens resultater

 • 06.05.2011, 19:42
heihei! Jeg vet jeg sa jeg skulle legge ut innkjøpene fra nettshoppingen, men det blir veldig kjedelig for dere å se alt føler jeg, så jeg la ut tre forskjellige plagg. Nå sitter jeg god og rund i sofaen. Jeg er stappmett! Pappa lagde nemlig hjemmelaget pizza til middag i dag - det var ikke bra for magen min, nei.. Så da blir det vel trening de nærmeste dagene. Haha! Som sagt skal jeg bli hjemmeværende i kveld, jeg orker virkelig ikke å stresse med noen verdens ting for jeg er så sliten.. Hva syntes dere om innkjøpene? Hva har dere/skal dere gjøre i kveld?

ventet siden mandag på dette..

 • 06.05.2011, 15:21


heihei dere! NÅ er det faktisk fredag, endelig! Åhh, har ventet siden mandagen! Dagen begynte jo fint.. - jeg er i ballkomiteen og i dag måtte jeg være på skolen tidligere for å ta imot penger fra de som skal være med. Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme det helt bort, takk ti moren til Nikolai som ikke glemte det og hentet meg, haha. Så hadde vi tre timer norsk og en time samfunnsfag, nå er jeg passe sliten! Hadde egentlig planer om å se på en fotballkamp mellom Godset og Flint, men jeg føler at jeg ikke klarer det.. Så jeg tror jeg blir hjemme med mammaen min i dag <3 Jeg legger ut bilder av hva som var i pakken i går etterpå! Ha en strålende fredag alle sammen!  Hva skal dere i dag? Har dere hatt en slitsom uke?


<3

Endelig har den kommet!

 • 05.05.2011, 22:02Da var jeg endelig hjemme. Forestillingen var helt greit, litt lang i lengen og jeg fikk helt sjokk når alle skuespillerne kledde av seg alle klærne å løp rundt. Men jaja, det var ihvertfall god stemning i salen!

Når jeg kom hjem var det en pakke til meg! For noen dager siden var Viktoria, mamma og jeg på nettshopping på H&M og nå kom ihvertfall litt av det. Kjempegøy! Dere skal få se i morgen, men nå skal jeg se på paradise med jentene mine. Hihi!! Liker du å få pakker i posten?

we´re all out of time

 • 05.05.2011, 17:58
Happy afternoon! Jeg er fortsatt hos Celine, hun ligger da fortsatt å sover enda jeg har vekket henne to ganger! Så, imens hun har sovet har jeg hatt det herlig morsomt med macen, haha! Legger ikke ut så mange bilder, det ble mange helt syke.  Men jaja, noe må man fordive tiden med, right? Nå sitter jeg da alene oppe i stua, vi tar bussen om ca en halv time til kulturhuset hvor vi skal se en forestilling med hele tiendeklasse i flere timer. Can´t wait! 


Denne sangen må du høre, ta deg litt tid å lytt til teksten - utrolig fin!

Hva syntes dere om bildene og sangen ? 

ment to be

 • 05.05.2011, 15:58Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Celine å ser på One Tree Hill, deretter skal vi nok se på Veronica Mars. Jeg elsker denne episodenvi ser på, Peyton og Lucas come back together! Senere må vi på kulturhuset for å se en forestilling, det er obligatorisk og lagt opp til muntlig eller noe sånt, så har egentlig ikke noe valg.. Vi får ihvertfall avspassering nærmere sommeren! Ser dere på Oth? 

sorry,sorry,sorry

 • 04.05.2011, 21:50


Random
Heihei alle sammen! Beklager at jeg ikke blogget noe i går, og heller ikke har gjort det i dag. Men hvis dere dør av nysgjerrighet var jeg med Kjell-Kristian i hele går og i dag har jeg vært med Elias og vært på ballkomitè møte. Gleder meg kjempe kjempe mye til ballet nå, det blir så koselig! Nå sitter Vitkoria og jeg å ser på Paradise Hotel, mamma kommer vel ned snart og setter seg sammen med oss, haha. Har dere det travelt om dagen?


take me back

 • 02.05.2011, 20:27


Vet den er gammel,m en snublet over den her om dagen. Minner ¢¾¢¾

give me one last chance to make it right

 • 02.05.2011, 18:32


Heihei alle sammen! I dag har jeg vært superflink å trent sammen med Sofie en time. Når jeg kom hjem lagde jeg middag til lillesøsteren min og meg og nå skal jeg gjøre en haug med lekser. Jeg skjønner jo at vi har mye lekser nå og at vi må gjennom k06 eller hva det heter, men syntes de kunne slækkan littegranne, for jeg er sånn passe lei av skole og lekser nå. - men det må gjøres. er det slutt på å drøye den, jeg skal til og med skru av dataen!! Blogges etterpå hvis jeg rekker. Har dere mye lekser denne uka ? Hva har dere gjort i dag?

One last chance - Daughtry

01.mai.2011

 • 01.05.2011, 22:23Heihei alle sammen! I dag har vært en kjempekoselig dag. Først var jeg ute å spiste med Sofie og Celine, så dro Celine og jeg på kino. vi så Skrik 4, og jeg skvatt sykelig! Haha mista tilogmed hele veska to ganger fordi jeg slo den ned når jeg skvatt. Haha herregud å retard jeg er! Nå sitter jeg i senga og er lysvåken, noe som er litt dumt siden det er skole i morgen.. Herlig at jeg har fucka til døgnrytmen.. Gleder dere dere til nok en mandag?

yesterday is always a different day

 • 01.05.2011, 15:28


Meg og Sofie på skolens kulturkveld - det er grunnen til klærne.
Heihei dere! Etter at jeg dro fra Helene i går, møtte jeg Sofie og Christina i byen. Deretter Celine. Så dro vi hjem til Sofie og videre til Vilde. Nå sminker vi oss og skal møte Celine på brygga for å spise is! Julie skal sende meg bildene fra i går senere, så dere får se de da. Hva gjorde dere i går?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits