juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

SOMMER PÅ JORDA

  • 27.04.2014, 12:54

God morgen alle sammen♥♥  I dag tidlig var det bare sol og varmt så jeg tok meg en løpetur, og det var helt herlig! Nå har jeg akkurat spist frokost, og Henriette har kommet fra drammen for å være hos meg i dag. Nå skal vi vell snart opp å sole oss litt på verandaen, jeg måtte bare blogge litt først! Haha :) 

Endelig er jeg ferdig med helvetesuka på skolen, som er grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Skolen tar helt over for tiden. Neste uke blir heldigvis litt bedre, har bare heldags i psykologi på tirsdag, så drar jeg til Stavanger 2.mai!! Gleder meg som en liten unge på juleaften. 

Jeg håper alle har en super dag, vil ikke sitte inne på dataen, så kanskje jeg får til et blogginnlegg om dagen min i kveld, når sola har gått ned. Haha! 

Hva er planene deres i dag? 

PÅSKEN

  • 21.04.2014, 21:44

Heihei alle sammen ♥ Håper alle sammen har hatt en super påske og kost seg masse. Min uke har vært full av ting frem og tilbake. På tirsdag dro Sofie og jeg til Halden for å være med på Landstreff Fredriksten, noe som var utrolig utrolig gøy. Vi bodde på et hotell som lå litt for langt unna, men det var den eneste ulempen. Alle var bare i godt humør hele tiden, så alt ble automatisk mer positivt. Dro hjemover på Torsdag, men dro rett på hytta vår på Norefjell hvor jeg var frem til Søndagen. Utrolig koselig å feire norsk påske igjen med familie og påskeegg. Alle nabohyttene kom over, og vi hadde det tradisjonelle trugeloppet, som vi faktisk har holdt på med i 30 år neste år! Sjukaste. 

Hvordan har deres påske vært? 

RABATTKODE TIL DERE

  • 08.04.2014, 20:04

Heihei alle sammen, har en gladnyhet!!♥♥ Men først må jeg fortelle dere om Yves Rocher, som er en nettbutikk hvor dere kan få tak i alt av skjønnhet og hudpleie. Her kan du kjøpe shampoo, kremer såper, sminke, parfyme osv. Og det beste med alt, er selvfølgelig at alle ''såpe'' produktene lukter veldig godt + at alt er veldig billig! Man kan få god kvalitets sminke til under 100-lappen. Har lagt ut en liten collage med bilde av mine musthaves så dere kan se hva jeg skal bestille til meg selv ihvertfall. 


Nr.1 <<HER>>

Nr.2 <<HER>>

Nr.3 <<HER>>

Nr.4 <<HER>>

Nr.5 <<HER>>

Nr.6 <<HER>>

Nr.7
<<HER>>

De har mange produkter som er nedsatt akkurat nå, så dere burde virkelig tatt turen innom. Jeg har også fått til en liten rabatt på en parfyme til dere. Skriver dere inn rabattkoden så får dere en Eau de Toilette - Cherry Bloom 20 ml' + 20% på hele kjøpet dere gjør.
Rabattkoden er:  YRSPRING20 

Jeg kan garantere at dere finner noe dere liker der inne. Jeg er selv veldig opptatt av sminke og at det skal sitte på hele dagen osv, så jeg bruker en del penger på god sminke. Jeg tok turen innom og ble helt ærlig overrasket over hvor lave prisene er og med 20% får dere det ihvertfall til en billig penge.

Skal passe på å blogge om det jeg får derfra med bilder og beskrivelser, og jeg lover å være ærlig! Har snakket med flere som har brukt/eller bruker produkter herifra, og alle er fornøyde ♥

Har dere hørt om det før? 

SYKT RUSS

  • 06.04.2014, 14:42

God søndag alle sammen ♥ Lovte jeg skulle legge ut bilder av russedressen, så here it comes. Tenkte det ikke var så viktig å se lue, parkas osv. Er jo ikke på noen buss så parkasen er svart og har str. S. Når det gjelder dressen er det Dame modell str. M, passer helt greit, men veldig kort på beina. Så til dere som skal bestille neste år som er høye, ikke ta damemodellen, gå for en av de to andre for de kommer faktisk til å passe mye mye bedre. 

Som dere ser så faila jeg veldig på stjernene her og der, men det får bare være. Har en følelse av at dressen ikke kommer til å se ut på 17.mai uansett så det går bra om det er litt hvite flekker rundt omkring. Og jeg glemte helt å ta bilde av ryggen, har stjerner der også - om dere lurte på det. 

Har dere vært russ, eller skal dere være? 
Og hva syntes dere om dressen? 

SATURDAY

  • 05.04.2014, 19:21

Heihei ♥♥ I går var det vrengekro, så nå er vi, endelig, offisielt russ. Eirik sov her fra i går til i dag og i dag har vi egentlig bare ligget å sett på Vikings. Nå har han dratt og jeg må søke stipend, visum, gjøre ferdig housing application osv osv osv. Når det gjelder bildene ovenfor så er det av en bok hvor det står hvor man kan søke stipend etter hvor og hva du skal ha det til. Så det er noen sider om USA der.

Hva gjør dere i dag? 

LITEN UPDATE

  • 03.04.2014, 19:23

Heihei alle sammen ♥ Har vært en slitsom uke, og er så utrolig takknemlig for at det er fredag i morgen. I morgen skal jeg til Sandefjord for å besøke russeservice så jeg kan få byttet russeklærne mine. Har satt på bokstaver i dag, så er ikke så mye som er igjen nå. Alt må være klart til i morgen fordi det endelig er Vrengekro! Dette betyr at all russen går inn med buksen vrengt, og klokken 12:00 så tar alle av seg dressen, vrenger den riktig vei og tar den på seg igjen. Så i morgen blir vi offisielt russ.

Vet jeg ser ut som et spøkelse på dette bildet, men tenkte at et innlegg uten bilder blir veldig veldig kjedelig. Så akkurat nå tar jeg ansiktsmaske og håper på at alle urenheter i huden bare magisk forsvinner.

Har dere noen spesielle planer for helgen? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits