juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

i love you

 • 30.04.2011, 15:21
I love you ! 
god morgen alle sammen! Rekker egentlig ikke skrive noe, må løpe til bussen. Men Jeg har sovet hos helene, haha! Jeg skriver mere etterpå. Hva sytnes dere om bildene?F R I D A Y

 • 29.04.2011, 16:36


Heihei alle sammen! Matteprøven i dag gikk bedre enn jeg trodde, men værre enn jeg hadde håpet. Det var så vanskelig at jeg ga rett og slett opp etter tre kvarter, jeg kunne ikke mer. Så jeg kan vel ikke akkurat si at jeg gleder meg til å få den tilbake.. Nå har Viktoria og jeg spist eggedosis, hun skal være borte hele helgen så jeg kommer til å savne henne! I kveld skal jeg til Helene og sove der, først må jeg bare pakke litt. God helg! Hva skal dere idag?når alt går imot deg

 • 28.04.2011, 17:41


Heihei alle sammen! Vel, nå har jeg prøvd på mitt sterkeste å forstå hva jeg skal lære til i  morgen, men jeg gir opp. Kanskje jeg hadde gitt opp alt før jeg tilstod det selv, men jeg klarer det bare ikke. Det blir altfor vanskelig for meg og jeg er heller ikke i det humøret hvor jeg er skikkelig keen på å lære nye ting i dag.. Forstår du deg på matte?

Søskenkjærlighet

 • 27.04.2011, 18:54I love you lill'siss!
Heihei alle sammen! Foredraget til Martine og meg gikk kjempebra i dag, det gjorde skuespillet også. Herregud jeg er glad jeg slapp å se meg selv mens jeg hadde surret et hvitt pelsteppe rundt om meg, stod på alle fire og lekte bjørn! Litt av et syn.. Dagen gikk sakte men sikkert videre, jeg dro hjem og lagde middag og nå har Viktoria og jeg gått en tur ned til vannet og tatt litt bilder. Det er kjempemange som syntes vi ligner, syntes dere?


wish me good luck

 • 26.04.2011, 18:25Heihei alle sammen! I dag har det vært helt konge, eller nesten. Jeg hadde null problemer med å komme meg opp fra senga i dag tidlig. Jeg rakk bussen i dag. Jeg har til og med gått med shorts i hele dag, og har vært i kjempehumør! Etter skolen i dag dro Kjell-Kristian og jeg til byen, der møtte vi Thomas og Fridtjof og vi hjalp Thomas å se på shorts. Nå er jeg hjemme og skal øve på en fremføring Martine og jeg har i morgen, det blir kjempegøy for vi skal jo - as always gjøre noe spesielt, så vi skal ha med et lite skuespill. Jeg skal spille en isbjørn på et isflak! Hihi. Hvilket bilde var finest ? Hva har dere gjort i dag?
solbrent i april

 • 25.04.2011, 16:35


Egentlig er det deilig å være solbrent allerede, bare tenk på hvor mye sol det blir videre! Har dere hatt en fin ferie?
so far, so good

 • 22.04.2011, 19:28
Halla babes! Nå sitter Henriette og jeg og bare slapper av, hadde tenkt å lage litt middag ettersom de voksne har latt oss være igjen her alene - great. I dag har vi egentlig var slappe, sett på Knight and day, spist mangois i kopp og drukket te. Akkurat slik en dag i ferien burde være! Hva har dere gjort i dag?
påskestemning in the cottage

 • 21.04.2011, 15:53
Heihei dere! Nå er vi hjemme fra bakken, jeg datt jo selvfølgelig , mista begge skiene og rullet nedover bakken.. herlig. Nå sitter vi å ser på one tree hill og bare slapper av. Er dere på en hytte nå?

ut på tur, aldri sur

 • 21.04.2011, 10:07Good morning! Da er Henriette og jeg veldig straks klare for å stå i bakken. Sola skinner og tempereaturen er perfekt så dette blir en flott dag! Eller noen timer da, det blir så varmt at det kommer vanndammer i bakken.. Så er tilbake snart. Heh. Står dere på slalom eller snowboard?

dagens sang

 • 20.04.2011, 20:23


Hva syntes dere om denne sangen?

 

on my way

 • 20.04.2011, 12:03


Da er jeg på vei til Nesbyen, til Henriette sin hytte. Gleder meg til å stå på ski! haha, nå som snøen endelig er borte her begynner man å savne den litt vettu.. Hva skal dere i dag?

You'r no good

 • 19.04.2011, 19:41


Heihei! Nå sitter jeg å jobber med en naturfag-innlevering om atombomber eller noe i den duren.. Så er litt smådeppa for at jeg må bruke ferien min på det, men sånn går det når man ikke får gjort ting i skoletiden, heh. Sangen dere må høre på i dag er : No good av Kate Voegele   - grunnen til at jeg skriver sangen er fordi det har klikka for youtube..
Er det noen som skjønner hvordan man laster ned videoer fra youtube til bloggen  nå?

What did you do?

 • 19.04.2011, 15:00I går gikk turen til Tønsberg sammen med Celine og Emilie. De dro fra meg etterhvert, så jeg ble med Sofie, Maia og Christoffer for å spise på Dolly, det var kjempekoselig! Så, litt senere dro vi på en grillfest hos en koselig jente som heter Celine. Nå sitter jeg i sofaen og sulter til døde så har tenkt meg opp for å ete. Hva gjorde dere i går?

verdens ende

 • 17.04.2011, 16:56

I dag har vi vært på Verdens Ende og grillet, var litt sånn smålig kaldt, men koselig. Nå skal Celine og jeg til Teodor en liten tur. Hva skal dere i kveld?


17.april 2011

 • 17.04.2011, 13:11En virkelig god morgen! Dere vet jo at jeg ikke liker søndager, men det gjør jeg i dag, for nå er det påååskeferieee! Åherregud, så deilig! Nå følte jeg at jeg skrev skikkelig fj0Rt!z med mener det virkelig, sykt digg med en uke fri nå - trenger det virkelig! Vell, i dag er planen at Sofie, Celine, mamma, pappa og jeg skal på verdens ende og grille, sien det er så fint vær og jeg er i godt humør. Så, hvis jentene ikke forsover seg sånn at de ikke rekker bussen hit, er det ut på tur! Og nå vil jeg faktisk ut på tur! Herregud, vet ikke hva som skjer med meg.. Ha en strålende søndag, og påskeferie hvis dere har det!
Hva skal dere i dag?


BILDER FRA TYSKLAND

 • 16.04.2011, 12:45LOVE YOU

En kjempefin tur!

TYSKLAND NEXT!

 • 13.04.2011, 21:57


Hey you all! Da har jeg akkurat kommet hjem fra å være med Celine og Sofie, vi så amors baller og spiste pizza, utrolig koselig! Atm sitter jeg å ser på Paradise Hotel med min kjære lillesøster, står nok opp tidlig tidlig i morgen og begynner å pakke for det orker jeg ikke akkurat nå.. Hvis jeg finner trådløst nett skal jeg blogge! Ønsk meg god tur!


DAGENS PLANER

 • 13.04.2011, 15:04


Hei dere! Nå er jeg litt småstressa, må fikse en del ting før jeg kan dra. Jeg skal møte Stine i byen for å få en genser, så skal jeg møte Celine og Sofie, vi skal ut å spise, så skal vi på kino. Når jeg kommer hjem må jeg forte meg å gjøre en innlevering på tre sider ferdig, hvis ikke dere har lyst til å gjøre det for meg?? Så må jeg pakke, og sååå kan jeg legge meg. Haha, høres slitsomt ut når jeg skriver det. Uffamei.. Hva skal dere i dag?


HEY, I MISS YOU

 • 12.04.2011, 17:32


Rart å tenkte på at dette bildet ble tatt på lørdag, og nå bøtter det ned. Jeg er så lei av dårlig vær! Jeg vil så sykt ha sommer og sommerferie nå! Flere som føler det som dette?


MINE SØTE SMÅ

 • 11.04.2011, 17:39

Da har Viktoria og pappa kommet hjem og pappa er godt i gang med å lage middagsmat til oss. Ryggen er ikke blitt så mye bedre, men jeg klarer å gå og å ta armene opp i lufta - det er jo bra!  Resten av dagen skal jeg slappe av, skal ta klassebilde i morgen, så må på skolen. Og det blir litt dritt hvis jeg har vondt i ryggen og har problemer med å gjøre ting som å sitte på buss og de forferdelige stolene vi har på skolen... Ha en fin dag videre dere! Hva syntes dere om pappa og Viktoria, er de ikke søte ? haha

THE MORNING AFTER DARK

 • 11.04.2011, 11:36Anja

Marthine

Bildene er tatt fra Anette Dahl sin facebook profil.
Vel, jeg fant tre bilder fra catwalken, og siden jeg lovte å legge ut med en gang, så gjør jeg jo det. Det blir nok flere etterhvert og kanskje video, hvis tb.no klarer å få lastet det opp.

Nå ligger jeg i senga, jeg var nemlig så flink at jeg klarte å låse ryggen min i går. Vi tror ihvertfall det er det det er, så jeg har litt problemer med å gå rett og slett. Det gikk bra i går, men jeg tror at det å gå catwalk med høye hæler ikke var en så altfor god ide.. Håper bare jeg blir bra til vi skal til Tyskland, det hadde vært fint.. Ønsk meg god bedring?ENDELIG HJEMME

 • 10.04.2011, 22:26Åååh, da var jeg hjemme fra UKM vestfold. Jeg har fått kjempefin minner for livet, dette var supergøy! Hvis jeg finner noen bilder fra catwalken lover jeg å legge de ut med en gang! Har noen bilder backstage som jeg holder på å laste opp nå. Får se om jeg orker å legge de ut i dag eller om jeg drøyer det til i morgen... Gratulerer til Oskar Øiestad som gikk videre til Trondheim med egenlagd sang, det var vel fortjent Oskar! Men nå legger jeg meg, nattinatt!


GOOD MORNING!

 • 10.04.2011, 12:47

God morgen alle sammen! Kjenner jeg er litt irritert over at det er søndag i dag, men da er det jo tross alt bare 5 dager til helg igjen! Eller, 4 for meg da - jeg drar til tyskland til torsdag! Gleder meg som en liten unge:) Nå sitter jeg i senga til Sofie, vi har begynt å ordne oss litt, for vi skal jo gå modeller i dag på UKM Vestfold, det blir så ekstremt gøy! Dette er forresten noen av bildene vi tok i går. What do you think?

I LIKE IT !

 • 09.04.2011, 17:17
God lørdag alle sammen! I dag har det vært så fint vær, så Sofie og jeg dro til stranda og tok litt bilder. De blir lagt ut senere i dag eller i morgen. Vi skal være modeller i morgen, med mange andre jenter. Så vi har vært å øvd på i dag på scenen vi skal ha i morgen. Gleder meg veldig! Blir sent direkte på tb.no! Så vi får krysse fingrene for at jeg ikke driter meg loddrett ut! Etterpå skal Sofie og jeg og kankjse noen andre ut å spise. Hva har dere gjort i dag?
ENDELIG FREDAG

 • 08.04.2011, 16:29


God fredag alle sammen! Nå er det endelig helg, jeg har ventet siden mandag! Nå har jeg akkurat lagd eggedosis til Viktoria og skal snart vaske og støvsuge littegranne. Såå skal jeg nyte fredagen fullt ut! Hva skal du denne fredagen?


07.apr.2011

 • 07.04.2011, 17:58
Heihei alle sammen ! I dag har jeg vært å trent med sofie, etterfulgt av en brennheit busstur. Været er jo sommerlig og bussene blir, for å si det sånn varmet opp. Det er helt jævli! Nå sitter jeg hjemme og skal gjøre ferdig en prestasjon jeg har i morgen. Ønsk meg lykke til ? Hva har dere gjort i dag?

BILDENE JEG LOVET DERE

 • 06.04.2011, 17:35
Her er da noen bilder av øyenskyggen som jeg fikk i går.  Du ser jo at det er skiller her, hvis du ikke syntes det er noe fint kan du dra den utover, sånn som vi har gjort det på dette bilder her:

For min egen del kommer det an på hvilken av de jeg velger, den brune er vel den fineste å dra ut.
Hva syntes dere ? Var de fine?

PAKKE I POSTEN !

 • 05.04.2011, 20:33Nå har jeg endelig fått pakke i posten fra superkul.no ! Nå er jeg superglad og har tenkt å prøve ut disse øyeskyggene på Vitoria. Hvis jeg ikke klarer å få det fint i dag, så kommer det bilder i løpet av de neste dagene. Gå inn på superkul.no og se om du finner noe fint, de har alt ! Har du fått pakke i posten før? Vært innom Superkul.no?

KAKAO-LOVE

 • 05.04.2011, 17:02Elsker å drikke kakao når det regner ute, det gir meg en god følelse. Vell, i dag har jeg hatt tentamen, trent i en time og gjort lekser. Tenkte å sove litt, er så trøtt for tiden..  Hva skal dere i dag?
DON'T STOP THE RAIN

 • 05.04.2011, 14:18


hei og velkommen til verandaleppa!
Heihei alle sammen! Dagens positive ting: FERDIG MED ALLE TENTAMENE!!! Negative ting: Regnet har kommet tilbake. Jeg blir så deppa, det er helt sykt. Får lyst til å begynne å grine.. buhu!  Denne sangen elsker jeg å høre på når det regner, dere burde høre den dere også! Den heter Please don't stop the rain - james morrison
Regner det hos dere ? Hva syntes dere om sangen?

POWERNAP

 • 04.04.2011, 20:08


Heihei! Hadde egentlig tenkt å blogge i stad, men jeg sovna rett og slett foran tven, dataen, det tomme blogginnlegget og facebook. Haha, klapp på skulderen til meg! Er dere litt for trøtte for tiden?

 

COMING CLOSER

 • 04.04.2011, 17:01


Heihei dere! Åh, jeg så denne på vei inn i gården. Jeg blir så glad av å se at blomstene kommer ut! Åååå, nå blir det snart sommer. Kan nesten ikke vente! Har det begynt å bli sommer hos dere?

 

 

S U N D A Y

 • 03.04.2011, 12:13God morgen! Ikke akkurat en sunny-sunday, men jaja. Hadde håpet på å få litt sol, nå som det begynner å gå mot vår og sommer. Hva slags vær er det hos dere?

LONG GONE AND MOVED ON

 • 02.04.2011, 18:22

syntes?

 

TRENGER DERES HJELP I DAG

 • 02.04.2011, 16:17Hei dere! Håper dere har hatt en fin lørdag frem til nå, jeg har hatt det sånn halvveis. I natt våknet jeg hos Christina ) jeg og kristin sov der istedet ) og måtte kaste opp. Ikke nok med det, men jeg kasta opp en gang på morningen også, og har akkurat klart å få ned litt mat nå. Verdens surrer rundt i hodet mitt og jeg er så kvalm og svimmel som man blir etter å ha snurret rundt i ring 50 ganger.. Når jeg kom hjem i dag fikk jeg vite at Viktoria også hadde vært syk i går, så da går det sikkert rundt i familien nå da, herlig med omgangs-sjuken! Ønsk meg god bedring?

Så denne dagen blir jeg hjemme for å sove, sove og sove. Derfor trenger jeg deres hjelp, jeg er så sinnsykt lei alle sangene på ipoden min, så jeg lurte på om dere kunne skrive en sang dere syntes er fin i en kommentar så jeg har noe å gjøre i dag?

MINE PLANER FOR DAGEN

 • 01.04.2011, 15:21


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen, har akkurat vasket litt og skal spise middag med mor og far ( mormor og morfar) de passer på Viktoria og meg i helgen fordi mamma og pappa er borte. Etterpå skal jeg ta bussen til Kristin, og jeg skal sove der i kveld, gleder meg :) Ha en strålende fredag! Hva skal du i dag?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits