juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

SUNDAY

  • 30.03.2014, 17:12

Heihei alle sammen ♥ Har hatt en veldig avslappende helg, som har vært super duper deilig. Natt til i dag sov jeg hos Silje, vi var ute p gikk en tur på stranda i det fine været i dag, vi hadde en liten lunsj ute og nå ser på vi Yes To The Dress. Jeg har også prøvd å bytte header og deisgn i dag, men får det ikke til å bli som jeg vil, så jeg får bare fortsette å jobbe med det. 

Hva syntes dere om det nye designet? 

 

27.03.2014

  • 27.03.2014, 19:20

Heihei alle sammen♥ I dag har vi hatt besøk av Trygg Trafikk, politiet og helsesøster på skolen for å snakke om russetiden. Veldig innholdsrikt egentlig, begynner nesten å grue meg litt til de neste månedene. Er altfor mye som kan gå galt! 

Etter skolen dro jeg å trente, for så å ta sol med mamma, nå sitter jeg egentlig bare å ser på The Mentalist mens jeg venter på at Maia skal komme hit en tur. 

Har fått noen kommentarer om at dere vil se russeklærne mine, og det skal dere få! Haha! Men må bytte litt først, hadde bestilt litt i feil størrelse og feil farge! Drar til Sandefjord 4.april for å bytte så skal se å få blogget  om det så fort som mulig etter det. 

Er det noe annet dere veldig gjerne vil høre om eller se bilder av? 

LITEN GODBIT

  • 26.03.2014, 17:10

Heihei! ♥ Denne dagen har faktisk ikke vært så ille, bortsett fra at det er den eneste dagen i uka jeg har fullt opp med timer fra 08:00 til 15:00. Er så sliten for tiden så er en helt utrolig følelse å komme hjem og legge seg ned. Snakket litt om eksamen på skolen i dag, eller gjør vell det hver eneste dag, men jeg begynte å tenke veldig på at det ikke er så lenge igjen nå. Snart f e r d i g med 13 års skolegang og kan endelig dra hvor jeg vil, og studere hva jeg vil. Blir utrolig utrolig deilig. 

Nå som jeg har kommet hjem har jeg laget noe for å stoppe matsuget mitt. Er så fysen at jeg føler jeg kunne spist en Big Tasty meny på 10 minutter. Men kan jo ikke drive å spise så usunt om jeg skal først skal måspise, så tenkte jeg skulle dele denne lille godbiten med dere. 

Det du trenger er:
♥ Noe du liker å ha i yoghurten. Kan være bær, banan, melon eller kanskje eple
♥ Yoghurt selvfølgelig, bruker bare vanlig vanilje eller mager kesam
♥ Müsli
♥ rennende honning


Jeg valgte melon da ♥ Og det var det ♥♥ 

Ut av nysgjerrighet, hva gjør dere i dag?  

SATURDAY

  • 22.03.2014, 16:30

Hehei alle sammen ♥ I dag er første dagen på lenge at jeg våknet opp i min egen seng, helt av meg selv. Har ikke gjort noen ting i dag og det var akkurat en sånn dag jeg trengte. I går var Christoffer her og sov over til i dag, var veldig koselig. Som sagt har jeg ikke gjort noen ting i dag, men har tenkt meg en tur til Silje etterpå tror jeg, alltid koselig med silje ♥


Pics://weheartit.com

Unnskyld for at jeg ikke har gjort noen ting i dag, og ikke blogget. Vet jeg har klaget over dårlig tid til overs, men nå som jeg har hatt det så har jeg bare nytt det fullt ut. Haha!

Nå skal jeg se litt på White Collar før jeg reiser meg opp av senga. 

Hva skal dere gjøre i dag? 

 

JEG SKAL PÅ COLLEGE!!

  • 20.03.2014, 19:00Heihei alle sammen! Da tenkte jeg at jeg skulle fortelle den lille nyheten jeg hadde til dere; nemlig det at jeg fikk skoleplass på et college i USA! Som dere har fått med dere har jeg søkt litt rundt, og kommet inn, men lånekassen er litt sære når det gjelder det å støtte første året av college. Men det er da noen skoler der borte som samarbeider med organisasjoner her som explorious og Ansa, hvor man kan komme rett inn i andre klasse og heller jobbe litt mer med skolearbeid for å klare å fullføre fire år på tre. 

Noe som er kult med akkurat dette colleget er at det ble startet av norske innvandrere på slutten av 1800-tallet. Derfor har ikke denne skolen bare norske navn på bygninger f.eks. men de har også norsk som et valgfag og om jeg ikke tar helt feil tror jeg at det jobber ihvertfall en norsk person der. Noe som jeg vet fra utvekslingsåret mitt at kan være veldig deilig å ha når du begynner å få hjemlengsel. Jeg tror dette også har gjort at de er veldig åpne mot utenlandske studenter og vil ha oss på skolen. Jeg har snakket masse med en rådgiver som virker som den søteste personen noen gang, hun har hjulpet meg masse med søknaden og gitt meg råd gjennom hele prosessen. Det å søke på college er en lang prosess, så det å få så god hjelp - og å føle seg velkommen et sted hjelper veldig.


Det er faktisk helt sykt, og jeg tror ikke jeg helt har forstått det enda, men jeg skal faktisk reise bort igjen. Det at jeg faktisk skal se mennesker igjen som jeg trodde jeg så for siste gang i sommer er en veldig rar følelse. Jeg gleder meg til alt college har å by på, selv om det kommer til å bli hardt, og det ikke er billig å reise så vet jeg at dette kommer til å bli verdt det. Det er også den følelsen jeg sitter med nå som viser meg at jeg har valgt riktig skole. Når jeg skulle på utveksling i 2.klasse hadde jeg ganske blandende følelser, jeg følte at jeg reiste fra personer jeg ikke ville la gå og jeg angret mange ganger både før, og etter jeg dro. Jeg skulle bo hos fremmede mennesker og jeg var livredd for at jeg skulle føle meg helt alene i verden og gå glipp av mye som skjedde her hjemme. Men denne gangen er det annerledes, nå har jeg faktisk ingenting å tape og de blandende følelsene er borte. Jeg vet fra erfaring at ekte venner kommer til å være ekte venner uansett hvor man er. Alt her hjemme kommer til å være her når jeg kommer hjem igjen. Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å savne familie og venner, selvfølgelig. Jeg savnet til og med bussturen inn til byen når jeg var borte sist. Men denne gangen får jeg lov til å dra hjem i ferier og det er ingen som sier at jeg ikke kan komme hjem igjen når som helst. 

Så, dette ble et langt innlegg - creds til de som leser alt sammen. Har dere noen spørsmål om hva som helst er det bare å kommentere eller sende meg en mail på: julie_D@live.no. 

Hva tenker dere om å studere i utlandet? Vil dere, eller har dere gjort det?

 

 

BDAY

  • 20.03.2014, 12:28

Heihei alle sammen! I går var jeg i bursdagen til Mia. Vi var 10 stykker og hadde en utrolig koselig jentekveld med god mat og forskjellige spill. Alle sammen sov over og selvom jeg ikke kjente alle så godt fra før, så hadde vi det utrolig koselig! 

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har fritime (wehoo), etterpå skal jeg og Kristine dra å besøke Terese som har fått den søsteste lille babyen!! 

Hva gjorde dere i går?

LITT INSPO

  • 18.03.2014, 10:25

God morgen alle sammen! I dag får jeg endelig blogget litt, fordi jeg ligger syk - og hjemme fra skolen i dag. Må bare få sagt at det er bra dere sender mail og meldinger og sier at jeg må skjerpe meg, for jeg vet jeg må det. Men til mitt forsvar så hadde jeg faktisk kameraet med meg i helgen, jeg hadde bare glemt minnekortet.. Jeg var iallefall i bursdagen til Emilie på fredagen. På lørdagen dro jeg til Drammen etter jobb og ble over der før jeg dro i familiebursdag på søndagen. Har det litt fravelt for tiden, men jeg skal prøve å skive inn litt tid til dere fremover. 

Så nå har jeg blitt syk igjen. Føler at imunforsvaret mitt bare blir dårligere og dårligere med årene som går. Jeg har faktisk noen nyheter til dere, men de fortjener ett eget innlegg jeg lover å lage enten i dag eller i morgen. Det eneste jeg skal gjøre i dag og ukene fremover egentlig, er å fokusere på lekser. Er helt sykt hvor mye skole det er nå og som det kommer til å bli fremover. 

Har også fått russeklærne mine, så om noen vil se de så kan jeg legge ut ett innlegg om det også? 

Håper dere alle har en super duper dag! ♥

 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits