juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

CHICAGO LOVE

  • 29.03.2013, 05:37Har dere vært her noen gang? 

10 RÅD TIL NESTE ÅRS UTVEKSLINGSSTUDENTER

  • 24.03.2013, 17:27
1. Bruk masse tid med familien din før du drar vekk. Jeg angrer veldig på at jeg ikke var mer med dem før jeg dro. Det er først når du har vært borte noen mnd at du virkelig kjenner hvor mye familie betyr. 

2. Reis med en positiv innstilling! Alt kan skje, for du aner ikke hva slags familie du kommer til eller hvordan miljøet rundt kommer til å være.

3. Ikke fyll opp kofferten. Du kommer til å kjøpe så mye når du kommer over!

4. Vær hyggelig og respektabel. Det er en helt annen kultur her borte og disse menneskene har forskjellige verdier som du kanskje ikke har. Alt er veldig annerledes og det at du viser respekt for dem er veldig veldig viktig! 

5. Tenk på hva du spiser.. Sier dette fordi den usunne maten her er så sinnsykt billig. Jeg gikk veldig inn i den fella de første mnd og la på meg ett par kilo.

6. Start på en sport når du kommer hit! Du trenger ikke være spesielt god, men du kommer til å få venner her som går på skolen din!

7. Ikke tenk at du ikke gidder å gjøre lekser. Vet dette høres veldig teit ut, men om du først henger etter i skolearbeid er det ekstremt vanskelig å komme seg inn igjen!

8. Ikke snakk for mye med de hjemme når du er her det første halve året. Jeg har hatt veldig hjemlengsel pga det. Og det å ha en fot her og en annen fot på andre siden av kloden funker bare ikke i lengden. Er selvfølgelig greit å snakke litt, men absolutt ikke hver dag.

9. Pass på hva du egentlig bruker penger på her nede! Siden alt er så billig får du lyst til å kjøpe så mye og plutselig trenger du penger til noe og du er blakk.. 

10. Ikke tro at det kommer til å være bare gøy. Det å være utvekslings student er faktisk utrolig hardt til tider.

Det å være utvekslings student i USA er noe jeg anbefaler alle å gjøre. Du lærer ikke bare om en annen kultur, men du lærer også å snakke engelsk flytende. Noe du kommer til å ha med deg resten av livet. En annen fordel er at du får venner for livet og du blir kjent med andre utvekslings studenter så du har venner rundt om i verden også. Det er virkelig vært å bruke ett år på. Og for å si det sånn, jeg hadde gjort det om igjen om jeg hadde sjansen! 

Om dere har noen spørsmål så er det bare å spørre! Og om dere ikke vil spørre her, så kan dere sende mail til Julie_D@live.no

MED MIN EKTE FAMILIE

  • 21.03.2013, 19:10

Gjett hva som skjedde i dag? Jeg møtte mamma, pappa og Viktoria igjen! Nå hadde det nesten gått 8 mnd siden jeg så dem  sis og det var så godt å holde rundt dem igjen. Jeg kan ikke beskrive følelsen engang. Det var utrolig! 

Hva skal dere i påsken? 

DET HAR GÅTT EN STUND NÅ

  • 21.03.2013, 03:43

Heihei alle sammen! Beklager så mye at jeg ikke har blogget på nesten to uker! Men fikk klar beskjed i dag om at jeg må blogge! Haha og det skal jeg gjøre! I dag dro Rita og jeg på Caribou. Det er på en måte det samme som Starbucks, bare bedre. Og det finnes bare i Minnesota! Og en liten overaskelse til dere, Rita skal være min nye vertsøster mine siste uker her i USA. Hun er en utvekslingsstudent fra Tyskland! Så har vist henne mine tysk-skills. Hun var veldig imponert!! 

Og gjett hva jeg skal i morgen tidlig? Jeg skal til flyplassen og møte mine EKTE foreldre og søster som kommer fra Norge for å være med meg i påsken!! Har ikke sett dem på 7 mnd, så er ganske spent og glad! Tar med kameraet og skal finne en pc så jeg får blogget!! 

Håper dere får en fin påske!! 

DO WHAT YOU LIKE, LIKE WHAT YOU DO

  • 03.03.2013, 22:54

God morgen alle sammen! I dag har jeg egentlg bare stått opp og gått på en lang tur med meg selv. Ingenting er som frisk luft når man må klarne hodet litt. Nå skal jeg bare gjøre lekser og skal på kino med Alec i kveld, så det blir koselig!


Søt kaffekopp

Hva har dere gjort i dag?

MIN DAG + ANTREKK

  • 02.03.2013, 22:20

Heihei alle sammen! I dag stod jeg opp og dro på trening for så å dra ut å spise lunsj med Rebecca på en restaurant kalt Crave. 

Er lørdag i dag, så har pause fra dietten min. Derfor jeg spiste burger og pommes frites i dag, haha. Tok også outfit bilder i dag, siden mange av dere har klaget på at jeg ikke har gjort det nok i det siste. Bukse - Nordstrom // Topp - H&M // Jakke - H&M // Skjert - Ralph Lauren // Solbriller - Ray Ban // Veske - H&M

Etterpå skal jeg til den forrige vertsfamilien min og spise middag med dem, det blir koselig!  
Hva har dere gjort i dag? 

FLOWER POWER

  • 02.03.2013, 19:24

 American Apparel

 

Hva syntes dere?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits