juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

TERRA SUN

 • 31.03.2011, 20:37


Hallo dere! Jeg ville anbefale Terra Sun. Det er et solpudder jeg kjøpte for ca en uke siden. Det dekker perfekt og gir en mellombrun farge som sitter lenge! Jeg brukt dette i en uke, og man ser ikke at det er brukt en gang! Og dere vet, når dere tar vanlig pudder kommer de små kornene når dere koster rundt, det kommer ikke på dette, og det er så deilig, du sparer jo halve pudderet! Så, prøv dette!
Har dere prøvd det?
Har dere noen pudder å anbefale?

SUPERKUL.NO

 • 30.03.2011, 14:59Hei alle sammen ! jeg ville fortelle dere om en side kalt www.superkul.no Det er en av norges største nettbutikker, her inne kan du finne alt fra sexy undertøy til skjerf og vesker. Piercinger, topper for gutter og jenter. Her finner du det meste. Det er også masse tilbud her inne, så det er bare å bestille det du vil ha, så får du det i posten! Utrolig enkelt spør du meg! Ta et titt innom her, og jeg kan love dere at dere liker ihvertfall 5 ting der inne. Så, prøv å gå inn på :
www.superkul.no
Skal du gå inn der å titte?
Jeg har sykt lyst på dette: http://www.superkul.no/har-og-parykker-386/extensions-398/syntetic-387/straight-40-cm-boysenberry-treat-clip-in-easixtend-syntetic-9019145.html

30.MARS

 • 29.03.2011, 17:54Hallo alle sammen! I dag har jeg vært opptatt hele dagen, faktisk. Rett etter skolen ble jeg igjen med Kjell-kristian, så hadde jeg samtaletime. Den gikk kjempefint, lærerne er jo så stolte av meg:) Så dro jeg og mamma og kjørte litt i bilen, jeg blir jo flinkere og flinkere! I dag rygga jeg og kjørte fortere, lengre og gira tilogmed! Men nå er det middag, resten av dagen skal jeg forberede meg på tentamen i morgen. snakkes!
Hva har dere gjort i dag?
Hva sytes dere om bildene?

ER SÅ LEI

 • 28.03.2011, 18:57


God kveld alle! Gammelt bilde, men jeg orker rett og slett ikke ta noen i dag for jeg er så trøtt og sliten! Jeg tror faktisk jeg kunne sover ståede.. Flere som er slite for tiden?

DID MY BEST

 • 28.03.2011, 14:34Heihei alle sammen! Jeg satt faktisk lenger enn jeg pleier på mattetentamen i dag, det var så vanskelig! Tror nok det var den mest vanskelige prøven vi noen gang har hatt! Men jeg gjorde mitt beste, så jeg håper det var nok. Kan jeg det ikke, så kan jeg det ikke. Prøven handler jo om at man skal se hva man har lært, såå.. haha.
Har dere hatt mattetentamen i år?


DET FØLES SÅ BRA

 • 27.03.2011, 20:03
God ettermiddag! Som dere kanskje fikk med dere i forrige innlegg har jeg mattetentamen i morgen. I hele dag har jeg sittet å regnet matematikk. Når jeg endelig ble ferdig tok jeg en liten ansiktsmaske, den brune på bildet over. Jeg var ikke helt sikker på hvor mye jeg egentlig skulle ta, så jeg bare tok alt, over alt. Haha ser jo ut som en coalabjørn! Liker dere å ta ansiktsmasker?

LYKKE TIL ?

 • 27.03.2011, 15:23God morgen! I dag er det dessverre søndag, alt er liksom mye gråere i dag. Det er ikke bare fordi det er mandag i morgen, men i morgen er det også mattetentamen. Nå i tiende er tentamene ekstra viktige fordi de hjelper veldig å sette karakteren til sommeren, de karakterene vi kommer inn på videregående skole med. Så dette er BIG! I dag skal jeg da bare regne matte. Så jeg kommer til å ha the time of my life! ØNSK MEG LYKKE TIL !
Liker du matte?
Hva skal du i dag?
LIKE WE USED TO

 • 27.03.2011, 13:18


SYNTES?

BYTUR MED MARIKKEN

 • 26.03.2011, 18:37Hva har dere gjort i dag?

SE MIN KJOLE

 • 25.03.2011, 17:42Heihei alle sammen! Etter skolen i dag har det vært hektisk. Jeg har vasket og støvsugd badet og støvsugd kjellerstua.. Er ikke skapt for sånt jeg tror jeg.. Men jo, nå skal jeg opp å spise littgranne før jeg drar i bursdagen til hermine og caroline. Etter det skal jeg til marikken hvor jeg skal tilbringe natten. HA EN STRÅLENDE FERDAG!
Hva syntes dere om kjolen?
Hva skal dere i kveld?

EYES ON FIRE

 • 24.03.2011, 17:19Eyes on fire -  Blue foundationHeihei alle sammen! Jeg har en strålende nyhet til alle sammen, JEG HAR KJØRT BIL! Ja, mamma var med. Og nei, vi kjørte ikke på veien, men på en parkeringsplass. Nei, jeg hadde ikke på meg hjelm og nei, jeg kræsjet ikke en eneste gang! Jeg er søren meg født til det! Så, tilbake til jorda, nå skal jeg jobbe med en fremføring jeg skal i morgen før jeg skal sove. Jeg er så trøtt at man skulle tro klokken var 3 på natta..
Hva syntes dere om bilene?

VÅRSTEMNING

 • 23.03.2011, 19:08Heihei alle sammen! I dag har mesteparten av snøen smeltet og solen har skint i hele dag! Nåå er det snart sommer og jeg kan nesten ikke vente! I dag har jeg vært på trening og skal nå øve til en megastor RLE-prøve som jeg har i morgen.. Jaa, og en ting til: Cecilie minte meg på å blogge i dag! Og cecilie, du er veldig søt ! Skal også skrive litt om Kjell-Kristian, som jeg har lovt - du er best!

Hva syntes dere om bildene?
Har dere vårstemning enda?

22 mars

 • 22.03.2011, 17:51


Hei dere. Beklager ingen blogging i går. Men hvis dere dør av nysgjerrighet etter å vite hva jeg gjorde, så trente jeg med Sofie. Etter det dro jeg hjem å gjorde en hel haug med lekser og sov.

I dag har jeg vært på cafe med Celine og Sofie. Det ble ikke tatt noen bilder, så det er ingen å legge ut. Nå har jeg gjort lekser i en time, og skal lese litt i en spennende bok, faktisk!

Hva har dagen deres gått ut på?
Hva syntes dere om bildet?

vil dere ha sponsor?

 • 20.03.2011, 19:19

 


Heihei alle sammen ! Tenkte jeg skulle legge inn et innlegg om en side som er genial. På sponsetblogg.no kan du registrere deg og skrive en liten tekst om din blogg. Og som jeg har fått med meg, så hjelper de å finne en sponsor som passer din blogg! Det er bare å gå inn på http://sponsetblogg.no å registrere seg i dag!
LYKKE TIL! 

Er du våken?

 • 20.03.2011, 11:38Ja, bildene er meg uten sminke, så ikke diss. 
God morgen alle sammen! Ligger nå i senga til sofie,hun ligger ved siden av og sover. Er egentlig dødssulten, men vil ikke vekke henne, så jeg blir liggende. I går var vi på UKM og på kvelden var vi hos Kjell-Kristian, hadde det utrolig koselig! Er du våken enda?

 

minner for livet

 • 19.03.2011, 20:19Happy lørdagskveld alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen til sofie med sofie og legger inn bilder fra i dag. Vi har gått modeller på UKM på Nøtterøy kulturhus. Det har virkelig vært en strålende dag som har skaffet minner for livet!  Jeg gidder rett og slett ikke legge ut bilder fra backstage, så når Thea  slutter å være snegle, å legger ut de andre bildene, så får dere se dem!  Har dere gått modeller før? Hva syntes dere om bildet?


endelig fredddaaan

 • 18.03.2011, 15:56


Hei alle sammen! Da var det endelig fredaag! Nå sitter jeg å gomler i meg kyllingsalat som jeg akkurat har laget, flinke meg. Etterpå skal jeg pakke sakene sammen og flytte til sofie for helgen.Det blir kjempekoselig! Hva skal du i helgen?

 

17.mar.2011

 • 17.03.2011, 18:08


Random bilde. Hei alle sammen, det blir lite blogging i dag også, har en stor prøve i morgen, som jeg virkelig trenger å øve på.Så dere får kose dere masse, imens jeg skal øve på fysikk.. Har dere mye prøver denne uka?

kjør på !

 • 16.03.2011, 20:36


I dag har det vært trafikalt, siste dag nå! Så om en uke eller litt lenger kan jeg kjøre bil !! Har dere begynt å kjøre enda?

avslappende

 • 15.03.2011, 20:02


Da er det one tree hill etterfulgt av paradise hotel. Skal dere se på det i kveld?

rennende nese og vond hals

 • 15.03.2011, 15:44Heihei alle sammen! Da sitter jeg her, med rennende nese, vondt halt og hes stemme, love it! Grunnen til at det ikke ble noe blogging i går, var at jeg var hjemmesyk. Og når jeg er det så tar mamma og pappa internetten, noe som er dødsteit. Men jeg har vært på skolen idag, og har en haug med lekser å gjøre. Er dere syke? Hva skal dere i dag?dagens planer

 • 13.03.2011, 15:57Hei alle sammen! Dette er bilder fra i går, da jeg var på ute på brygga og spiste med kaja wiik. Etter det ble Celine med meg hjem og vi bakte brownies, den ble sånn passe god. I dag har jeg bare slækkan, hadde tenkt å begynne på en fremføring jeg skal ha til uken, men han liksom ikke fått meg selv til det enda..

I kveld jeg skal jeg på bowling og McDonalds med Viktoria, mamma og pappa. Må dessverre bryte den dealen til meg og Sofie som sier - Ikke noe Mc'ern før sommerferien. Men nå er det med familien så det telles ikke!
Hva skal dere i dag?
en herlig lørdag!

 • 12.03.2011, 14:57God lørdagsmorgen ! Siden klokken 10 i dag har jeg jobbet, jeg har nemlig dømt håndballkamper for de som er 8 år, de er sinnsykt søte! Nå skal jeg ut å spise på brygga før jeg skal være med celine. Kos dere i dag! Hva skal dere gjøre denne lørdagen?

dette er slit ..

 • 11.03.2011, 15:21


Fagdagen i norsk gikk fint i dag, jeg fikk skrivd artikkelen ferdig, og fremførst den. Utrolig stressende med så lite tid på å kunne så mye utenatt..  Nå ser jeg top model, skal slape av litt før jeg drar til kjell-kristian i kveld. Så vi snakkes etterpå! Har dere fagdager?

ønsk meg lykke til, trenger det

 • 10.03.2011, 15:01Hey you all! Jeg har sinnsyk dårlig tid, fagdag i morgen i norsk, så jeg må ha en artikkel klar. Ikke nok med det, jeg har mørkekjøring i dag, så har bare to timer på meg til å bli ferdig med den.. wuæææ ønsk meg lykke til!

Jeg kommenterer tilbake til alle som kommenterte på forrige innlegg, og dette, etterpå eller i morgen:)

bildeproblemer

 • 09.03.2011, 19:29


Vel jeg har tatt fler bilder, som jeg har prøvd å laste opp, men som virkelig vil gjøre dagen sur for meg.. Så det blir ett bilde, takket være blogg.no! I dag har vært et helt vanlig dag bortsett fra at jeg er dobbelt så sliten som vanlig, så det blir tidlig kvelden - rett etter paradise hotel! Har dere også problemer med å laste opp bilder på bloggen nå?


cool on school

 • 09.03.2011, 13:32

HHei alle sammen ! Vet ikke helt hvordan videoen blir i innlegget, for her ser den utrolig stor ut! nå sitter jeg og sofie å regner matte på matteark. Og vi er jo selvfølgelig ikke på blogg.no eller face eller youtube, neinei. Hvis dere ikke ser sangen heter det Radio og er sunget av Cir.Cuz - og det er en sang hilsen martine!

Nåmå jeg logge av før jeg blir busta i å sitte på blogg.no .... Er dere ofte på face i skoletiden? Hva sytnes dere om sangen?

en herlig dag

 • 08.03.2011, 19:18Og jada, dere trenger ikke å si det jeg vet at kvaliteten er på topp! I dag har jeg trent med sofie og nå sitter jeg hjemme å venter på paradise hotel. Hva har du gjort i dag?

klokka tikker...

 • 07.03.2011, 21:06Da er det bare 25 minutter til Paradise Hotel 20100 begynner, jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg som en 4-åring gleder seg til gavene på juleaften! Skal dere se på paradise hotel?

mine planer for dagen

 • 07.03.2011, 07:33♥ Skolen
♥ Frisøren
♥ Trafikalt grunnkurs

Dette er det jeg skal gjøre i dag, frisørtimen er rett etter skolen, og rett etter det er det trafikalt grunnkurs, så det blir nok ikke blogging før i kveld. Nå sitter jeg på badet med dataen og skal gå tilbake til å sminke meg, haha.
Ha en strålende dag alle sammen!

utrolig koselig !

 • 05.03.2011, 18:33Hei alle sammen ! Nå sitter jeg barnevakt for min beste lillesøster viktoria. Celine er her, men skal snart dra, hun skal til sofie. Nå har vi spist den nye grandiosa hjemmelaga, den var sykt god! Nå har vi et lite film-maraton og skal bare kose oss til mamma og pappa kommer hjem. Hva gjør dere denne lørdagskvelden?

endelig fredag!

 • 04.03.2011, 15:21


Kesha - Cannibal


Hey you all ! Da sitter jeg i sofan og skal straks pakke. Jeg skal nemlig sove hos Celine, eller sofie, i dag. Så vi snakkes senere kanskje. Ha en strålende fredag! Hva skal dere finne på i dag?

hold it agianst me ..

 • 03.03.2011, 20:45

Har ikke blogget  i dag, var med william hjem med ida og malene vi har jobbet med en fremføring vi skal ha i morgen. Har også en prøve i morgen jeg må øve på.. Så vi snakkes! hva syntes dere om sangen?

mesterkokk, ja særlig

 • 02.03.2011, 18:36


God kveld ! I dag har jeg vært å trent med Sofie, kjenner det i beina,
Når jeg kom hjem skulle jeg lage middag. Jeg er jo egentlig veldig flink til å lage mat, men dagens middag ble ven ikke vellykket.. Jeg skulle koke pølser og potetstappe. Først så klarer kjelen med vann og smør å koke over hele stekeplata, jeg fulgte nemlig ikke helt med. Så får jeg tørket det opp, og startet på nytt. Vi hadde jo selvfølgelig ikke melange heller, så potetstappen ble til slutt helt for sykt tørr og ekkel. Pølsene sprakk og lumpene hadde ligget påne i skuffen så de var steinharde. Et deilig måltid, herregud..
Er du flink til å lage mat?

 

en annen faller i fella

 • 01.03.2011, 19:16Hei alle sammen! Nå har Celine og jeg sittet oppe og drukket den spesielle teen, hun har falt for den også! Nå skal jeg se på Ghost Wisperer og så Oth før jeg gjør lekser og forbereder meg til prøven i morgen.
Ha en fortsatt fin dag! Hva har dere gjort i dag?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits