juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

DA HAR MASKEN KOMMET

  • 26.02.2014, 13:15

Heihei alle sammen! Håper alle hadde en super helg og at alle har fått en fin start på uken som jeg tror har vært den mest travle uken i tredje klasse hittil. Ikke bare er det et tonn med skolearbeid, men russeballet er nå på lørdag og det er uendelig mye som skal fikses og ordnes med. Etter skolen i dag skal en del av ballkomiteèn møtes hos Nathalie og få unnagjort en del så det blir deilig å få litt vekt av skuldrene. 

Men så kom masken min i posten forrige uke, men har hatt så dårlig tid til alt mulig så har ikke fått blogget om den enda! Men tenkte jeg skulle gjøre det nå! Har ikke hatt så god tid til å sette meg ned å redigere så veldig mye, men håper dere liker bildene uansett! 

Hva syntes dere om den? 

ATTENDE FEBRUAR

  • 18.02.2014, 21:12

Heihei alle sammen! Startet sent i dag så rakk å ha frokost med Martine! Var utrolig koselig! Vi har kjent hverandre i mange år, men har ikke hatt tiden til å ordentlig finne på noe bare oss to på veldig lenge. Innså hvor mye jeg har savnet henne! Er ikke alle man kan gå lang tid uten å være med, for så å bruke tid sammen og finne ut at ingenting har forandret seg. Så det var veldig veldig koselig!

Etter jobb i dag dro jeg til Silje, og skal sove her i natt. Siv kom også, så vi har hatt en koselig taco-kveld og jobbet med russeballet. Må bare få påpeke at Siv var veldig sporty og jobbet hele veien hit! Haha. Nå skal Silje og jeg jobbe med et skoleprosjekt, så vi snakkes i morgen!

Hva har dere gjort i ferien så langt?GOOD MORNING

  • 17.02.2014, 11:06

God morgen alle sammen! Ville fortelle dere om hva jeg har gjort de siste dagene. Denne helgen var jeg på julebordshelg på hytta mi på Norefjell. Var utrolig koselig, og følte jeg ble mye bedre kjent med alle jeg jobber med. Vi kjørte opp på fredagen, på lørdagen dro noen på ski og noen akte. Vi måtte måke noe helt sinnsykt fordi det var så mye snø, så mye av tiden gikk til det. Så lagde vi en dritgod middag, og bare koste oss egentlig. Hadde det helt supert! Nå har jeg akkurat stått opp, la av litt tid til å blogge nå før jeg skal videre på jobb.

Har dere hatt en fin helg?

SIDEN SIST

  • 12.02.2014, 15:10

Heihei alle sammen! Jeg vet det har tatt et par uker, og at jeg har sagt at jeg skal bli bedre mange ganger. Men er så utrolig travel for tiden, og når jeg endelig har fri tid er jeg som regel så sliten at jeg bare sover. Så livet mitt har ikke vært så spennende i det siste, men har gjort mye gøy selvom. Har bare tatt iphonebilder fra de siste ukene og laget en liten collage med alle, sånn at det er noe ihvertfall!

For dere som kanskje ikke visste det, så er jeg medlem i ballkomiteen på Greveskogen, så er medansvarlig for russeballet. Vi har jobbet veldig mye med dette, og ballet er om nesten 3 uker. Vi har bestemt oss for å ha Maskeradeball!! Har allerede bestilt maske, så får bare håpe den kommer frem! Noe annet jeg har gjort i det siste er at jeg har vært på russekro, som var veldig gøy ettersom vi hadde afterski-tema. Føler det blir mye bedre om man ikke kommer i bukse og t-skjorte hver eneste gang!

Jeg har også vært på hyttetur på Nesbyen med noen venner, noe som overgikk alle forventninger. Jeg har feiret morsdagen, vært med venner, i bursdag og jeg har egentlig ikke gjort så mye annet. Så det var det egentlig. Skal prøve å gi dere oppdatering oftere! Jeg vet jeg sier det ofte, men mener det denne gangen!

Hva har dere gjort i det siste?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits