juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

FARGET HÅRET

  • 24.02.2013, 20:35

Heihei alle sammen! Her om dagen farget jeg håret. Haha var så lei av det samme gamle og ville prøve noe nytt! Så farget håret i tre forskjellige farger og klippet det, og prisen var faktisk UNDER 600 kr.. Helt sykt å billig det er her nede! 

Så, hva syntes dere? 

I'D KNOW YOU ANYWHERE- LAURA LIPPMAN

  • 24.02.2013, 18:39

Lest den/Vil lese den?

LUKSUS I HVERDAGEN

  • 21.02.2013, 16:22

Hva syntes dere om bildene?

VALENTINE'S DAY

  • 14.02.2013, 03:09

Happy Valentine's dayyyy!! Haha i dag er det egentlig onsdag, men siden vi alle drar for å se på state i morgen feiret vi litt Vday i dag. Og her feirer feirer de det, så fikk gaver av vfamilien og greier, var utrolig søtt! 

Haha søtt ikke sant? Var ikke akkurat forberedt på å få gaver, ihvertfall ikke av verstfamilien. Men det var veldig koselig! I dag sover Oda over, for i morgen skal vi opp halv fem for å dra opp nord for å se på skilaget konkurere om state championship, eller noe sånt!

Hva gjør dere på V-day? 

SUPERBOWL I USA

  • 05.02.2013, 01:12

Heihei alle sammen! Som mange av dere fikk med dere, var det superbowl i går! Og her i USA er det en ganske stor greie. Så vi dro inn å kjøpte inn masse forskjellig mat og brus og gjorde oss klare for å se på fotballkampen. Må innrømme at først så heiet jeg på San Fransisco, siden jeg har vært der, haha. Men så fant jeg ut av Michael Oher spiller for Ravens. For dere som ikke vet hvem dette er er det han gutten fra filmen The Blind Side. Og for dere som ikke har sett filmen er dette en film basert på en sann historie om en familie som tar inn en hjemløs gutt, og denne gutten er Michael Oher. Så var veldig veldig kult! Så heiet jo litt på han!

Ihvertfall, jeg og Malia var med vertsfamilien først, så dro vi til Maren sinn hus før den lange pausen.

Så dere på superbowl?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits