juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

åtteogtyvende februar

 • 28.02.2011, 16:02Japp, rett i koppen i hånda, jeg vet jeg er kjempekuuul!  Nå skal jeg på trafikalt grunnkurs. fra 17.00 helt til 20.15. Ha en fin dag dere!

noe dere alle burde smake på !

 • 28.02.2011, 15:19
Darin - Road trip

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme og har akkurat prøvd å lage camillas te! Det dere trenger er :

♥ Varmt vann
♥ Lettmelk
♥ Helt vanlig te
♥ Kanel
♥ Honning
♥ Sukker
♥ Stavmikser

Du gjør slik:
Koker vann, hell vannet oppi glasset og ta i teposen.

Imens teposen virker i det varmet vannet kan du mikse melken.

Så heller du melken oppi glasset og rører.

Camilla brukte sånn 'spruhonning' men det hadde ikke vi, så jeg tok to sjeer honning oppi glasset, men det kan dere jo smake og sånn på selv, hvor mye dere vil ha. Så tar du sukker og kanel på toppen.

Vell, nå ble jo camilla sin mye finere enn min.. haha. Her er link til innlegget hvor hun lager teen: http://cgrette.blogg.no/1298493573_camilla_anbefaler.html#comment
DENNE TEEN ANBEFALES!

Vel, nå sitter jeg å drikker og skal kommentere tilbake til alle som kommenterte forrige innlegg. Så skal jegpå trafikalt grunnkurs i 3 hele timer og lære om førstehjelp! Det blir jo artig.. Heeh

Hva skal dere i dag?
Skal dere prøve Camillas te?

dette frister virkelig ikke..

 • 27.02.2011, 15:33


God morgen alle dere! Nå sitter jeg i sofan og venter på at hendene mine skal åpne rle-bøkene. Jeg må nemlig gjøre litt lekser i dag, fordi det er skole i morgen og det suger skikkelig at vinterferien er over nå.. Har dere skole i morgen, eller har dere vinterferie nå?

trening på en lørdag..

 • 26.02.2011, 13:07Da stikker jeg på trening med Sofie! Hva skal dere i dag?

guess what?

 • 25.02.2011, 21:12


Hei alle sammen ! Gjett hva jeg har gjort i dag? Vært i Sverige, med Sofie, Celine og tante. Det var utrolig koselig og utrolig slitsomt. Jeg er så sliten nå at jeg kunne sovnet stående.. Men nå skal jeg spise 5 kilo godteri og legge på meg masse. Kos dere i kveld! Hva har dere gjort i dag ?

yesyesyesyes!

 • 24.02.2011, 14:13


Sofie og celine
Hallo alle sammen! Da har jeg akkurat fått bekreftet at det blir sverige-tur i morgen med disse to snuppene! Gleder meg som en liten unge gleder seg til juleaften, det blir utrolig morsomt!

Nå må jeg løpe, skal rekke å vaske og støvsuge badet, kjellerstua, rommet og stua før jeg får lov å dra hjemmefra.

Liker du å være i sverige?

en virkelig god morgen

 • 23.02.2011, 13:33


God onsdags-morgen! Jeg liker faktisk onsdager, det er min favourittdag i uka, for da er vi halvveis i helgen. Men jeg har vinterferie da, så har jo fri hver dag nå, men i vanlige uker. Nå ligger jeg bare rett ut på sofaen, hadde egentlig planer i dag, men jeg orker faktisk ingen ting. Jeg bare er i et humør hvor jeg virkelig ikke vil gjøre en dritt, bare ligge stille. Har dere sånne dager?

long time no seen

 • 22.02.2011, 18:19Heihei alle sammen ! Nå sitter Kjell-Kristian og jeg å ser på Two and a half men, han skal være her i hele kveld, og det blir kjempekoselig. Nå er det altfor lenge siden sist! Hva skal dere i kveld?

den nye tommylife 2 ....

 • 21.02.2011, 22:49

video:capture201102217


jeg vet det er en innleg under, med samme video, men det var noen som ikke fikk sett den, får dere sett denne`?

den nye tommylife ??

 • 21.02.2011, 22:37


Vi bare tuller på denne videoen, for de som ikke skjønte det!
Men besøk bloggen - solumlife.blogg.no

sorry for det..

 • 21.02.2011, 20:37


Hei alle sammen :) Sorry for at jeg ikke har blogga ihele dag, jeg har nemlig vært i Kongsberg med Helene. Vi har hatt det utrolig gøy, bortsett fra skogsløypa, den ble litt for lang etterhvert for vi bare datt og kom oss jo ikke opp i det hele tatt. Nå sitter jeg i senga til Helene å ser på top model - love it! Er dere gode på slalom/snowboard? Hva gjør dere i kveld`?

fint at du stakk innom

 • 20.02.2011, 18:35Heihei alle sammen :)Nå kom kaja innom en tur og vi har spist fruktsalat og skolebrød og nå sitter vi nede i den digge senga mi å snakker. Så skal jeg pakke til kongsberg i morgen! Hva skal dere i kveld ? :)

ingenting er så deilig som søndager

 • 20.02.2011, 15:04God morgen! Nå sitter Sofie og jeg i sofaen og venter på skolebrød som vi bakte i stad sammen med mor of far og viktoria, cant wait! Det er jo egentlig litt sykt å tenke på at vi ikke har skole i morgen, endelig er det ferie. Men Søndagen forblir en daffedag anyway.Hva gjør dere nå? Har dere ferie ?

dette har jeg ventet på i hele dag..

 • 19.02.2011, 21:01God kveld! Nå sprekker magen snart.. Først når jeg og sofie kom hjem, lagde vi nachos, så har jo sofie vært i sverige og har kjøpt masse godis! Så nå koser vi oss stort med å legge på oss alle kiloene vi skal trene bort senere. Og lover å stoppe å spise før vi sprekker, for det blir nok ikke et fint syn med innvoller overalt..
Hva gjør dere i kveld?

En virkelig god morgen

 • 19.02.2011, 13:16


God lørdagsmorgen! Nå fikser jeg og celine oss, derfor ser vi ikke akkkurat helt våkne ut.. Etterpå skal vi bake skolebrød med mamma og ta en tur til byen. Hva skal du i dag?

du skulle vært min, bare min

 • 18.02.2011, 13:59God morgen alle sammen! I dag har jeg sovet lenge og kost meg fordi vi har fri i hele dag. Sinnsykt deilig! Så, nå har jeg endelig fått dusja, sminka meg og kledd på meg. Nå skal jeg blogge litt før jeg må rydde og vaske badet. Så skal jeg til byen med mamma å se på sko. I kveld skal Celine sove her og planen er at vi skal på kino, uansett hva vi gjør blir det sikkert koselig! Hva skal dere idag? Har dere også fri?


Sichelle - min
Ja, jeg vet den er gammel men har fått dilla på den!

et bra påfunn må jeg meddele

 • 17.02.2011, 23:06
Veel, i dag har jeg da endelig fått vært hos tannlegen.. Det var helt jævli, men fikk beroligene pille og to bedøvelses-sprøyter så det gikk greit. Så har vi hatt kulturkveld på skolen idag, temaet var redesign, så alle oss i tiende har lagd klesplagg som har blitt gått med i dag. Det var foran masse mennesker, så var dødsflaut, men også utrolig morsomt. Nå har jeg akkurat kommet hjem, faktisk. Så, siden vi hadde det i dag, så får vi fri i morgen! Jippi,hurra,yes! Nå holder jeg på å legge ut bilder på facebook, så orker ikke legge ut flere her.. Ha en fin kveld!

just right now

 • 16.02.2011, 20:08


Just right now, ser jeg på Gossip girl. Hva gjør dere akkurat nå?

Better late than never

 • 15.02.2011, 21:37

Johooo! Endelig fikk jeg 16-års gaven min, litt over en månede etter bursdagen. Jaja, bedre sent enn aldri! Så, en av gavene var dobbeltseng, passer bra til en 16-åring syntes jeg! Så nå har mamma og pappa satt den opp, og jeg har jo hjulet litt til, tross alt! Men vi ser kanskje ikke hele senga, men hvis dere lurer er det mega-digg!
Har du dobbeltseng? Hva syntes du er best å sove i?

 


Never say never - Justin Bieber ft. Jaden Smith

right now

 • 15.02.2011, 20:01Bilder fra skolen i dag.

Nå holder jeg på  å sette opp den nye senga mi. Hva gjør dere?

This is today, not yesterday

 • 14.02.2011, 21:12
Jakke-Ginatricot/Singlett-Ginetricot/Tights-Ginatricot/Støvler-IlseJacobsen/Ring-Ginatricot/Skjerft-Sofie
Det var et outfit fullt av Ginatricot!  Beklager lite blogging, men internetten her hjemme kommer å går, så må forte meg før den blir borte igjen. I dag har jeg vært på trafikalt grunnkurs, det var gøyere enn jeg forventet, fakitsk. Det skyldes kanskje at det var mange koselige folk der og at vi hadde en super lærer! Nå skal jeg se på Body gard med mamma, vi griner jo begge to av den, så det blir en koselig valentine's day! Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om outfitet? - kommennterer tilbake til alle som kommenterte på forrige innlegg, og dette, i morgen, når internettet er som det skal!

beautiful sunday

 • 13.02.2011, 14:06
God Søndagsmorgen alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet fra en koselig frokost med mamma og pappa. I går var jeg i bursdagen til teodor, han er 18 år i dag - gratulerer så mye med dagen teo! Det var kjempekoselig, var hjemme litt sent så jeg er dødstrøtt akkurat nå, men må spare søvnen til etterpå. Det er skole i morgen og jeg har bittelitt  lyst til å sove litt i kveld.

I dag skal jeg vel egentlig være hjemme hele daagen. Må rydde rommet, kjellerstua og badet - love it !
Det er også morsdag i dag, så gratulerer til alle mødre som er her for oss og som er glad i oss!

Hva gjorde dere i går?
Og hva skal dere i  dag?

den store planen

 • 11.02.2011, 16:44

Hallo alle sammen! Nå sitter jeg i drammen hos henriette wøllo. Pcen hennes er litt klikk, så vi får ikke laste opp noen bilder, og det er jo litt kjedelig, men men. I kveld skal jeg endelig få møte kjæresten hennes, som jeg ikke har møtt enda, så vi får håpe han er en snill gutt, og ikke en drittsekk... Så skal vi kanskje på kino med noen guttær her nere, det blir kos!

Dagen i morgen består vel av at jeg skal møte noen i byen før jeg skal hjem, hvis jeg ikke skal være her en natt til. Det veit jeg ikke helt enda, men får se.

En ting til, Henriette er dødskresen på pcen, så det blir nok ikke så mye blogging før i morgen, for hun er litt egen:)

Hva skal dere i helgen? :)

tonight I'm loving you

 • 10.02.2011, 18:25


Tonight I'm loving you - Enrique Iglesias

bussy woman

 • 09.02.2011, 20:58


Hei og hallo! Travel dag i hele dag, vil ikke dele alt jeg har gjort, men en ting - jeg var på ball-komte-møte i dag, for jeg er nemlig i ball-komiteen. Det blir et spennende ball i midten av juni tror jeg det var, haha cant wait! Men jeg har prøve i morgen, i RLE så jeg må løpe. Ønsk meg lykke til!

bollæær med pappz

 • 08.02.2011, 17:08


God ettermiddag! Nå har jeg akkurat bakt boller med pappan min. Det var kjempekoselig! Nedturen var vel den at mamma ikke var hjemme og hverken han eller jeg er de beste bakerne.. Først hadde vi tatt for liten bolle da, det er jo ikke all verdens, ble bare mer oppvask. Så glemte jeg å ta i smøret, det kom vi på når vi hadde rørt ut deigen. Og det er litt vanskelig å blande inn smør i en deig også da.. Så begynte vi å rulle bollene, når deigen hadde hevet... Men vi fant også ut etterhvert, når vi hadde lagd 5-6 boller, at det skulle være nok deig til 48 boller, eller noe sånt - da hadde vi halve deigen igjen. Såå, noen av bollene ble litt store, men det er jo bare bra! De smakte ihvertfall godt da, og det er det som teller! Og dere ser jo også at de ser litt rare ut.. heh

Jaja, grunnen til å ha et lite liv i dag, er at jeg er syk hjemme. Så jeg har vel egentlig kjedet meg litt i dag.. Men jeg har sett på Death Race, og det var en syk bra flim - love it!

Liker dere boller?

magevondt til tusen

 • 08.02.2011, 09:46


Å sitte hjemme med magevondt er vel ikke noe av det gøyeste som finnes i verden, men det er min dag i dag.. Og bare så det er sagt, det er ikke på grunn av prøve eller noen ting!
Er dere også litt syke i dag?

super-mandag!

 • 07.02.2011, 18:37Jeeeg haaar treent i dag også! Jeg er søren meg dødsflink! Nå sitter jeg i sofaen, stappmett etter en dødsgod middag og har tenkt å skru av dataen for å gjøre lekser. Men som vanlig er det så mue å gjøre her, så det tar veldig mye lenger tid enn det som er planlagt.. Hva har dere gjort i dag?

det kommer en dag, i morgen

 • 06.02.2011, 19:28


Manian - Ravers in the Uk


Jada, vet det har vært mye webcam-bilder i det siste, men har dårlig tid hele tiden.. Nå jobber jeg med å finne musikk til uttøyinga i morgen. Ida, sofie og jeg skal nemlig ha gymtimen i morgen, det er likom eksamen i gym da. Karaktere vi får teller veldig mye. Så dette er important! Så jeg skal fortsette med det, før jeg tar en tidlig kvelden.
Hva har dere gjort i dag? Ønsk oss lykke til !

daffe-daffe-daff

 • 06.02.2011, 13:03


God Søndags morgen! Nå sitter jeg, mamma og pappa å ser på baby filmer, sykt søtt! Jeg syntes det er så morsomt å se hvor liten jeg var og høre på den rare stemmen min! Men nå skal vi fortsette å se, etterpå skal jeg vel egentlig bare sove, jeg er så sliten i dag .. Ha en fin søndag!

Good morning !

 • 05.02.2011, 14:04Elsker kvaliteten!!!

GOD MORGEEEN ! Nå sitter jeg å spiser frokost, alene. Helene ble hentet tidlig så jeg må ordne meg alene. Etter frkost, skal jeg kle på meg og ta bussen til Tønsberg hvor jeg skal møte Celine. I kveld skal jeg være med henne og vi er ikke helt sikre på hva vi skal gjøre i kveld enda. Hva er deres planer for lørdagen?

remember me ..

 • 04.02.2011, 21:39Og JA jeg vet jeg har en kjempesøt kosedress på meg, fikk den av tante til jul :)
Da har jeg besøk av helene og vi ser på A good guy, etter det skal vi se på Remember me!
 Har noen av dere sett den?

Ungene har vært snille hittil, så vi kommer vel til å overleve i dag :)


Freaky friday

 • 04.02.2011, 15:05


It's freaky friday! Edenlig, jeg har ønsket det var fredag hver dag denne ekstreme lange uka! Nå skal jeg rydde og vaske badet. I kveld skal nemlig Helene sove her og vi skal være barnevakter for min kjære lilleøster og to av hennes venner - det kan bli morsomt ! Hva slags planer har dere denne fredagen ? ha en strålende fredag!

I'm just an ordinary girl

 • 03.02.2011, 19:57


weheartit
MILEY CYRUS - ORDINARY GIRL

nåå er jeg stolt nå

 • 03.02.2011, 17:55


Hey you all ! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, før det hadde jeg akkurat kommet inn døra, og før det av bussen. Og nå stopper jeg denne regla før den blir for lang.. Poenget mitt nå er at jeg har faktisk trent i dag! Jeg har tatt all snakkingen om at jeg skal gjøre det til meg og trent i noen timer sammen med Sofie. Nå er jeg greit stolt av meg selv! Trener du ? Treningssenter eller sport?

Ingenting varer evig

 • 02.02.2011, 19:23


Karpe diem - ingenting varer evigta vare  på det du har, for ingenting varer evig
heei alle sammen! I dag har jeg vært hos Kjell-Kristian, det var kjempelenge siden sist. Og vi hadde det kjempekoselig med nudler og one tree hil. Nå er jeg hjemme og snakker i telefonen med henriette. Så skal jeg gjøre lekser før det er Gossip girl. Det var min dag, hva skal dere i dag/ har gjort i dag?

good night !

 • 01.02.2011, 21:12


Dagen har vært full av lekser, så nå er jeg så sliten ! Jeg hopper i dusjen og tar kvelden tidlig.
Sov godt alle sammen

dette er det beste tidspunktet på dagen, helt klart

 • 01.02.2011, 15:09da skal jeg spise litt frokostblanding og gjøre masse lekser, gleder meg !
Hva skal dere i dag?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits