juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

SYKDOM

  • 20.01.2014, 14:20

God morgen♥ Som dere vet var jeg hjemme fra skolen onsdag forrige uke, og har egentlig bare blitt sykere og sykere etter det. Det eneste jeg får ned atm er CuraMed, Paracet og te, haha så er småsulten og gretten. Dagen i dag har egentlig gått bort til å syntes synd på meg selv, men har også fått gjort litt lekser og litt fornuftig.

Nå må jeg ha en pause fra leksene, og etter dette innlegget skal jeg legge meg igjen. Vi snakkes ♥

ZEBRA DRESS

  • 19.01.2014, 16:07

Hva syntes dere om den?

NAIL DESIGNS

  • 16.01.2014, 14:09
Heihei! Tenkte jeg skulle prøve ut noen negle-klistremerker jeg fikk i julekalenderen i år!

Hva syntes dere?

ENKEL OG SUNN FROKOST

  • 15.01.2014, 13:48

God morgen alle sammen! Er hjemme grunnet sykdom i dag, så får blogget litt! Hva jeg har gjort i dag er ikke store greiene, stod opp gangske tidlig og har sittet å gjort lekser siden. Har en bok jeg må lese i engelsken, så prøver å bli ferdig med den i dag, + et foredrag om Freud som jeg skal ha på mandag. Utenom det er alle de andre leksene gjort!

Men den egentlige grunnen for dette innlegget var at jeg vil anbefale dere en sunn og veldig enkel frokost. Når jeg har hørt om å bare spise dette til frokost før har jeg aldri giddi å prøve. Ettersom jeg er et veldig frokost menneske, har jeg alltid følt at jeg trenger mer enn dette for å holde meg mett! Men prøvde det for real i dag, og er enda ikke sulten!! Så er det samtidig veldig sunt!

Alt du trenger er mager kesam, bringebær og blåbær. Jeg tok først en spisesje med kesam, så drøsset jeg over med noen bær, gjorde det samme en gang til - og til slutt en tredje gang. Så alt i alt, trenger du ikke hele kesamen, bare 3-4 spisesjeer!

Hva spiser dere vanlighvis til frokost?

_______________________________________________________________________________________________________________________

Dette innlegget blir publisert når blogg.no er tilbake og fungerer

ELLEVTE JANUAR

  • 11.01.2014, 16:42

Heihei! Har hatt en liten pause fra bloggen i noen dager nå, så har vært veldig deilig. Har bare gått på skolen og jobbet denne uka egentlig, men i går dro jeg til Drammen for å besøke Henriette. I går feiret vi bursdagen til Ellen-Cathrine, som har bursdag 4.januar, akkurat som meg. I dag har jeg endelig fått tatt TOEFL testen jeg trenger for å komme inn i USA. Trodde den skulle vare i et par timer, men var ikke ferdig før det hadde gått 4 og en halv time. Og det var 4 og en halv time med helvete, for hadde ikke forventet alle spørsmålene jeg fikk i det hele tatt. Men vi får håpe at det gikk bra og jeg får en god nok score til å komme i inn på det colleget jeg vil!

Akkurat nå ser på vi på film og bare slapper av. Etterpå hadde vi tenkt til å gå ut å spise og enten dra ut eller bare dra på kino, er litt slitne etter i går - men er jo ingen fine filmer som går nå som ingen av oss  har sett enda, så vi får seeeeee.

Hva skal dere i dag?

TILBAKEBLIKK PÅ 2013

  • 01.01.2014, 19:05

På denne tiden i fjor, var jeg i California med vertsfamilien min for å feire nyttårsaften med familien dems. Vi bodde i Sacramento hos ''tante og onkel''. Vi tok turen ned til San Fransisco, hvor jeg møtte Sebastian! Og vi stod på ski oppe i fjellene. Var en utrolig koselig ferie med en utrolig koselig familie.

Denne måneden byttet jeg også vertsfamilie, heldighvis var denne familien like herlige som den forrige! Jeg dro på Crashed Ice med den nye søsteren min.

Denne måneden skjedde det ikke så mye, men vi var å så på state, og så skilaget vårt konkurere.

 

Vi feiret også en liten julaften med de nye besteforeldrene mine, ettersom bestemoren hadde vært på sykehuset på virkelige julaften.

I denne måneden kom jente-basketball laget til state, og vant. Så vi var å så på denne kampen. Siden sport er veldig stort i USA, er disse state championshipene også veldig store selvom det bare gjelder skoler. Så vi hadde på oss skolefargen, som er blå!

Noe som også skjedde på slutten av denne måneden var at mamma, pappa og Viktoria kom for å besøke meg!! Var en helt utrolig følelse å se familien igjen å bruke tid med dem!

Etter at de hadde møtt alle tre familiene mine tok vi en roadtrip til Chicago!

I denne måneden spurte Alec meg om jeg ville gå på ballet med han. Høres kanskje ikke ut som et stort event, men han gjorde det på den søteste måten og hadde fått med seg alle på å holde det hemmelig for meg. Så verts søsteren min sa jeg måtte komme ut å hjelpe naboen få bilen opp av søla. Når jeg kom ut, var det stearinlys langs innkjørselen og når jeg kom ned stod Alec, Oda, Maddie, Ray og Ali der. Hver av de 4 vennene mine hadde en plakat hver hvor de stavet P R O M, mens Alec hadde en plakat med spørsmålstegn og blomster. Når jeg trodde dette var nok, satte de på en sang fra høytalerne på bilen og de begynte å synge. Men ikke nok med dette, Alec begynte å synge alene. Og han hadde faktisk laget en sang til meg, hvor han sang om vennskapet vårt fra første dag og til nå.
På hver lille plakat hadde Oda hjulpet han å skrive noe norskt, som dere ser!Jeg var også brun for første gang i mitt liv, fordi jeg hadde tatt en full spraytanx2!
Denne måneden startet med min nye mamma sin bursdag. Da dro familien + kjæresten til søsteren min, + Oda på bowling.

Litt senere var det Norges nasjonaldag, 17.mai. På denne dagen hadde både Oda og jeg på oss finklær på skolen. Vi hadde også med oss masse norsk godteri og vi sang 17.mai sanger. Men det var ikke før den 18, at vi fikk en skikkelig feiring. Vi var så heldige å ha en norsk kirke i byen vi bodde i, som arrangerte en helt norsk gudstjeneste etterfulgt av 17.mai tog, pølser i brød osv. Utrolig morsomt å se så mange norske og svenske på ett sted, så det var en herlig dag.

Denne måneden har kanskje vært den viktigste hele året. Jeg dro fra mennesker jeg kanskje aldri kommer til å se igjen, og jeg kom hjem til venner og familie som jeg ikke hadde sett på ett år. Først hadde jeg jo graduation, så arrangerte både mine og Oda sine beste venner en avslutningsfest for oss kvelden før vi dro.

Hadde et koselig bilde av både Ali, Oda og meg fra denne kvelden, men finner det ikke akkurat nå. Dagen jeg kom hjem var jeg egentlig med forskjellige mennesker hele dagen og var bare utrolig glad for å være hjemme igjen. På slutten av måneden kom Will, en god venn av både Oda og meg, til Norge med familien sin!
I denne måneden gjorde jeg ikke så mye annet enn å jobbe og bruke alle fridagene mine på venner og familie.Denne måneden dro jeg på ferie til Hellas med min beste venn, Celine. Jeg startet på skolen igjen, var på Elvefestivalen i Drammen og var på min første russekro.Denne måneden stemte jeg for første gang, og Silje og jeg var med på valgvaken i Tønsberg. Jeg var også i Trondheim for å besøke Sofie etter at hun flyttet dit.Nå begynner ting å roe seg litt ned og det er ikke så mye som skjer, var vell på en del russekroer, jobber og var på skolen. Jeg fikk også et helgebesøk fra drammen! Prøver å huske og gå på facebook og i arkivet på bloggen, men finner ikke så mye spesielt eller så mange bilder.

Denne måneden var jeg i Trondheim igjen for å besøke Sofie. Jeg var også i Oslo for å besøke Andrea og jeg var i Fredrikstad for å besøke bestefar.


Den siste måneden har jeg jobbet veldig mye, men jeg har også søkt på 3 forskjellige skoler i USA til høsten. Jeg har fått feire julaften hjemme i Norge, men familien min, jeg har hatt koselige jentekvelder og hatt en juleavslutning med jentene i klassen -  alt i alt har Desember vært en utrolig koselig og bra måned.Så var det jo nyttårsaften i går hvor jeg hadde en del venner hos meg og det var veldig koselig! Så jeg håper alle har att et supert 2013, og får et herlig 2014!

Har noen laget noen nyttårsløfter enda?

HAPPY NEW YEAR

  • 01.01.2014, 15:46


Håper alle hadde en super feiring i går!

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits