juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

MIN DAG

 • 28.01.2013, 00:00

Heihei alle sammen! I dag var William, Laura og jeg og så på racet til noen på skilaget. Dette var veldig stort fordi de som var toppen her ble kvalifisert til noe junior olympic greier. Så det var veldig morsomt! 

Og nå skal jeg bare ligge og dø littegran før jeg skal trene. 

Hva har dere gjort i dag? 

CRASHED ICE ST.PAUL

 • 27.01.2013, 17:33

Hei! I går dro vi på noe som heter crashed ice i st.paul. Og det var folk fra hele USA der for å se på det racet som gikk. Tror de sa det var 80 000 mennesker der. Ihvertfall, racet går ut på å stå på skøyter fortest mulig ned en bane. Vet det ikke høres så utrolig festlig ut, men var utrolig gøy å se på! 

Så om dere vil se hva det er søk på: Crashed Ice St.Paul på youtube! Prøvde å få en video inn på innlegget men det gikk ikke an.. 

 

OVERLYKKELIG!!!!!!!!!!!

 • 26.01.2013, 23:39

Og nei, er ikke på grunn av ny klokke! Selvom jeg er overlykkelig for å ha den også. Men som noen av dere hjemme har fått med dere så har kameraet mitt vært ødelagt en stund nå. Om dere ser på de gamle bildene mine, eller ikke gamle, men de siste mndene så er noen av dem veldig ''sandete''. Jeg hvisste ikke hvilken instilling på kameraet det var som gjorde bildene mine om til sandpapir og holdt på å bli gal i hodet. Gikk rundt i kamera butikker og over alt og spurte om de kunne gjøre noe med det/om kameraet mitt var ødelagt for alltid. Men nå som vi har nye klasser på skolen har jeg Fotografi som en klasse, jeg forklarte hva som var galt med kameraet mitt til læreren min og vi gikk inn på bloggen og så på bilder, bare han så headeren hvisste han med en gang hva som var galt og NÅ ER DET FIKSET!!!

Så derfor er jeg overlykkelig, og derfor måtte jeg bare ta bilder av noe i dag og valgte klokka mi, for den har så mye detaljer og jeg får virkelig brukt kameraet!

Er ikke bildene så mye klarere enn de pleier nå? 

AT THE GIRLS' HOCKEYGAME

 • 26.01.2013, 05:28

Så dette har vi gjort i dag, hva har dere gjort? 

 

QUEEN BEES

 • 25.01.2013, 03:17

Heihei alle sammen! I dag etter skolen trente jeg med Pablo, så dro jeg hjem, gjorde lekser og når har jeg trent igjen.  Haha blir bare i så mye bedre humør! Men er så sliten i bena at jeg såvidt klarer å gå, og det er jo forsåvidt en god ting. Nå skal jeg se på Vampire Diaries og bare slappe av! Tenkte jeg skulle legge ut bilder av denne toppen her. Som alle senior-jentene har, eller de aller fleste! Gul er klassefargen vår og siden vi er seniors er vi queen bees.

Så tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt random bilder fra telefonen min. Det første er av den nye verts søsteren min og meg og det andre er av Braiden og meg. Noen spurte om hvorfor jeg byttet vfamilie, og grunnen er ikke at den andre familien ikke fungerte, er bare det at organisasjonen min klarte ikke finne en familie som kunne ha meg hele året. Så bytter bare litt på familier! Så denne skal jeg ha til påskeferien og så skal jeg bytte til en annen familie igjen. 


Haha bakgrunnsbilde på mobilen min! Er for å skaffe meg motivasjon til å trene og spise sunnere! For dere som ikke vet det har USA en magisk kraft som bare får folk her til å legge på seg.. Men nå som jeg trener for alvor hver eneste dag og tenker mer på hva jeg spiser får jeg håpe jeg mister litt vekt!! 

Hva gjør dere for å få inspirasjon til å trene?

SIDEN SIST

 • 23.01.2013, 05:20

Heihei alle sammen! Går bare lenger og lenger tid mellom innleggene, beklager for det. Har faktisk lovt meg selv, for tredje gang, at jeg skal skjerpe meg. Og alle gode ting er tre! Men jo, siden sist har jeg vært syk i flere dager og ligget i senga og kastet opp, og i går byttet jeg vertsfamilie. Nå har jeg en verts søster som heter Malia, og er utrolig nydelig. Vforeldrene mine er også utrolig snille og jeg føler vi kommer ganske godt overens allerede! Så i dag var Oda her sammen med Cydney og kjæresten til Malia, Bjorn. Vi lagde cookies og så på Pretty little liars. Om dere ikke har sett den nyeste episoden, GLED DERE! Denne er kanskje en av de mest dramatiske noen gang! 

Orket ikke å redigere bildene for er så trøtt og skal legge meg nå. Men skal blogge i morgen, så vi snakkes! 

Håper dere får en fin dag hjemme, siden dere står opp om litt! 

ALT HØRES MYE BEDRE UT PÅ ENGELSK

 • 16.01.2013, 14:30

Ting hører faktisk så mye bedre ut på engelsk, syntes dere ikke? Hvis dere tenker på en replikk, så oversetter dere den til engelsk, er det ikke da bedre? Jeg føler det ihvertfall sånn og har nesten alltid følt det sånn. Men det var ikke før jeg kom hit at jeg virkelig merket det. Nå, om jeg sier noe og oversetter det til norsk høres det bare feil ut for meg. Men, jeg har oversatt to *ting* fra norsk til engelsk som faktisk ikke hører bedre ut, men værre! 

Første er; Frisk som en fisk! Oversatt ord for ord til engelsk blir dette; Healthy as a fish. Og det passer jo bare ikke! De har en annen setning for dette her men deeet er ikke poenget! Haha! Det andre er; Kjærlighet på pinne. Som da, ord for ord blir oversatt til; Love on a stick! Syntes det er litt morsomt! 

Kommer dere på noen ord/setninger som, hvis dere oversetter det ord for ord bare høres dumt ut?

MINE TOPP 5

 • 10.01.2013, 03:34

Heihei alle sammen! Tenkte jeg kunne blogge litt nå, blir litt for lenge mellom hver gang men er stressende her borte for tiden. I dag etter skolen gjorde jeg zumba, hadde helt glemt hvor gøy det er! + at det er veldig bra trening også! Nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut ett innlegg med mine topp 5 byer i verden. Alle bildene er tatt fra google, bortsett fra det ene av Andrea og meg fra London og de fra Chicago!//Google.com//

Haha, Andrea og meg i London for ett par år siden.  //google.com//
//Google.com////Google.com// 

Hvilke byer er dine 5 favoritter?

MITT NYE DEKSEL

 • 05.01.2013, 18:41

Heihei! Haha tenkte jeg ville legge ut bilder av det nye dekselet mitt som jeg kjøpte i California. Det er fra Urban outfitters. Det som er litt søtt med dette dekselet er at det har en tvilling, og når man tar de to dekslene ved siden av hverandre så fullfører de hjertet.

Søtt?

HAR VENTET PÅ DENNE DAGEN I FLERE ÅR

 • 04.01.2013, 18:55

Heihei alle sammen! I dag er jeg endelig 18 år! Er helt utrolig at etter så lang ventetid så er endelig dagen her! Har planlagt denne dagen så lenge jeg kan huske og fant ut allerede i åttende klasse at jeg ble 18 på en Fredag. Men planene er endret, siden jeg er i USA. Er ikke samme reglene her, så får ikke gjort det jeg hadde lyst til. Noe som også er veldig trist er at jeg ikke er med mine nærmeste på denne dagen, det er kanskje det aller værste. MEN, JEG ER 18 ÅR! Haha!

Når er din bursdag og hvordan vil du feire den?

SURFERS - CALIFORNIA

 • 02.01.2013, 04:12

Likte dere de?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits