juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

EN FROKOST DER MAN SLIPPER Å TYGGE

 • 31.01.2012, 20:43

Hei søte! Som noen av dere kanskje vet har jeg litt problemer med å få i meg frokost, kanskje fordi jeg er oppe så tidlig og kroppen min bare klarer ikke svelge brød...? haha. Men en som heter Nora drikker sånne her nesten hver dag, eller hun har ikke drukket det på lenge, men uansett. Jeg smakte en gang og det var ikke såå godt, men veldig mettende, så jeg ble med mamma til butikken idag og kjøpte litt andre smaker, så jeg håper de er gode så jeg får frokost!

Har dere problemer med frokosten? Smakt dette før?

HVILKEN SHAMPOO OG BALSAM JEG BRUKER

 • 31.01.2012, 19:28

Fikk spørsmål om hvilken shampoo og balsam jeg bruker og svaret er: alt mulig. Har ingen sånne faste jeg bruker, bruker bare de jeg syntes lukter godt og lukter noe i det hele tatt. Så har kjøpt nye i dag, denne gangen ble det røde Elvital.
Bruker dere noen spesielle shampooer og balsamer? 

WORDFEUD

 • 31.01.2012, 18:43

Love love love! Spiller dere wordfeud?

SICKNESS

 • 30.01.2012, 18:50

Heihei! Som dere kanskje har lagt merke til har jeg bare blogget ett innlegg før i dag, det er fordi dagen min har gått ut på å ligge i senga og halvsovet etter at jeg kom hjem fra skolen i dag. Så nå sitter jeg i en god hettegenser under dyna og bare syntes synd på meg selv egentlig, haha. Planen nå er å legge meg igjen så jeg kan bli litt mer uvilt til i morgen..
Ønsk meg god bedring? er dere syke for tiden? 

NECKLESS

 • 30.01.2012, 17:30

Enkelt og greit, hva er deres mening om dette smykket?

I ONLY MISS YOU WHEN I'M BREATHING

 • 29.01.2012, 22:30

Like/Dislike?

ENDELIG HJEMME

 • 29.01.2012, 20:05

Heihei! Nå har jeg akkruat kommet hjem fra drammen, toget var søren meg forsinket med en time så jeg måtte sitte å vente alene på togstasjonen.. Åh herlig. Men nå er jeg endelig hjemme! Vet dette er et gammelt bilde, men jeg vil helst slippe å legge ut et bilde av meg selv akkurat nå med gårsdagens sminke og greier.. Hva gjør dere akkurat nå?

OUTFIT 29. JANUAR

 • 29.01.2012, 15:35

Heihei alle sammen! I dag tidlig fikk Henriette og jeg så lyst på pizza at vi gikk ned til butikken i pysjen og med gårsdagens sminke. Det er veldig teit, men sånn gjør de her i Drammen, de kan faktisk gå ut u joggebukse og uggs og jakke uten at folk tenker over det, ja jeg vet det er kjemperart! I allefall når vi kom til butikken fant vi ut at det var søndag, så vi måtte gå enda lenger til Bunnpris, for de er tydelighvis oppe på søndager, så da kjøpte vi pizza og brus og fikk en digg frokost!
Hva spiste dere til frokost idag? Hva syntes dere om det kule outfitet mitt? 

GOD MORGEN

 • 29.01.2012, 12:01

Har dere en god morgen idag?

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

 • 28.01.2012, 20:14

da skal vi ut en tur, kos dere i kveld!

BILDER FRA DAGEN I DAG//DRAMMEN

 • 28.01.2012, 18:45

Dette er noen bilder fra i dag, vi dro ned i byen og kjøpte litt ting og tang hver, så drakk vi kakao på Lerretet og møtte Hudson, Magne og Jonas før vi dro hjem og nå har vi akkurat spist. Hvordan har deres dag vært så langt?

DAGENS INNKJØP

 • 28.01.2012, 17:57

Dette var det jeg kjøpte i dag, noen favouritter?

HUSKER DERE DISSE?

 • 27.01.2012, 21:33

Henriette og jeg var akkurat i butikken og gjett hva vi fant der? CANDY SPRAY! husker dere de? De sprayene i forskjellige farger som smaker forskjellig? Åååh love love love!
Hadde dere ett godteri dere elsket som små? 

NOE Å BEDRIVE FRITIDEN MED

 • 27.01.2012, 19:54

Hei søte små! Hadde tenkt til å legge ut bilder av noe jeg bedriver fritiden med, som f.eks på skolen hvor facebook er stengt så er det greit å ha noen andre små gleder på dataen..


tetrisfriends.com, er ikke så mye der lenger egentlig, har fått dilla på noe lenger ned her, så dette er nummer 3 i rekka.


123spill.no - bubbleshooter!!!!! nummer 2 på lista mi, love it!


Dårlig kvalitet, sorry for det, Men dere ser at det er TEMPLE RUN?! Det går bare an å laste ned fra appstore, altså på ipod touch, iphone eller ipad eller den duren der. Men jeg har fått heelt dilla, number 1!! 

Har dere noen spill dere spiller?

DRAMMEN

 • 27.01.2012, 17:40

Hei søte! Har ikke blogget før i dag fordi jeg måtte forte meg hjem etter skolen for å pakke å rekke toget til drammen. Så nå sitter jeg hos Henriette, barndomsbestevennen min og vi venter på maaat. Gleder meg for det er nemlig hjemmelaget pizza!! 
Har dere en barndomsbestevenn som dere har hatt hele livet? 

KEEP MY MIND OF THE EDGE

 • 26.01.2012, 21:43

Denne er bare så nydelig, love love love! Like/Dislike?

1 DOWN 2 TO GO

 • 26.01.2012, 20:57


bilde fra blodprøve

ÆÆÆÆ gjett hva jeg har gjort i dag! Jeg skal jo til USA så jeg må ta hepatitt a og b eller hva det heter, så jeg tok den første i dag og har bare to av den igjen. Sykt stolt over at jeg klarte det til slutt! For sprøyter er noe av det værste jeg vet..
Liker dere sptøyter? 

Å KJENNE INNVOLLENE KNYTE SEG

 • 26.01.2012, 19:41


Yeah, I'm the maaaan

Heihei dere! Som dere vet var jeg hos Helene istad, etter middag ble jeg plutselig utrolig kvalm, sånn ille kvalm. Å kjenne innvollene i magen knyte seg er ingen deilig følelser og jeg hater å kaste opp, så nå skal jeg ligge helt stille i senga mi til det går over..

Er dere syke for tiden? 

FRYSNE

 • 26.01.2012, 16:35

Heihei! Da ligger jeg i sofaen til Helene og venter på food. Begge to ligger her med dyner og fryser ihjel også da, om noen lurtee.. Haha

Fryser dere for tiden?

NO, SHE DOESN'T MIND

 • 25.01.2012, 22:14

Favourittsang atm. Like/Dislike?

BLACK AND WHITE//PICTURE

 • 25.01.2012, 19:41

Ett bilde Viktoria tok i stad, vet ikke helt hva jeg syntes om det .. haha. hva syntes dere? 

OUTFIT 25.01.2012

 • 25.01.2012, 17:37

Dette hadde jeg på meg i dag, ikke så mye greier akkurat, men men. Hva syntes dere?

SWEETHEART

 • 25.01.2012, 16:50

Dette er lillesøsteren min da, sweet?

L'ORÈAL PARIS; PERFECT CLEAN

 • 24.01.2012, 19:58

Jeg skulle jo legge ut det jeg brukte før, når jeg hadde litt uren hud - og det er denne her. Dere ser den hvite rundingen øverst? Det er en slags ''svamp''. Inni hele greia er det en såpe. Så du tar ut ''svampen'' og tar på såpen og gnir det rundt i huden din og skylder av. Og man kjenner at det fungerer fordi man føler seg som en rosin i ansiktet etterpå! 

Så om dere har litt uren hud burde dere prøve den her!

RENS ANSIKTET MED VANN

 • 24.01.2012, 18:41

Hei dere! Fikk ett spørsmål i går om hva slags renseprodukt jeg brukte til ansiktet og om jeg kunne legge ut ett innlegg om det. Nå har det seg sånn at jeg nesten aldri har kviser og om jeg får det er de som regel små, så jeg har ikke hatt så veldig store problemer med kviser egentlig, hadde mye mer før. Så nå bruker jeg bare fuktighetskrem i ansiktet morgen og dag, og om noen lurer så er det denne her:

Jeg har egentlig mest troen på å bare rense ansiktet med vann.. Men om dere vil kan jeg godt legge ut det jeg brukte før da, om noen er interesserte i det?

ANTREKK 24.01.2012

 • 24.01.2012, 17:02

Det var noen som ville jeg skulle legge ut det jeg hadde på meg i dag så da gjør jeg det. Det var ingen hjemme til å ta bildet av meg, så jeg tok litt bilder i speilet. Deterjosåfint! Så, hva syntes dere?

GOD MAT GIR GODT HUMØR

 • 24.01.2012, 16:31

Heihei alle sammen! I dag er jeg nesten værre enn i går, hel død innvendig og føler jeg fungerer som en robot. Ikke kult i det hele tatt. Så når jeg kom hjem nå unnet jeg meg litt luksus og lagde pannekaker selvom jeg spiste det i går, hehe ja jeg er usunn. Men jeg elsker pannekaker og god mat får en i bedre humør! Liker dere pannekaker?

U T S L I T T

 • 23.01.2012, 21:14

Heihei igjen! Jeg vet jeg har vært litt kjedelig i dag, men jeg formen er ikke helt på topp så jeg orker seriøst nesten ingenting. Om jeg kunne valgt selv hadde jeg blitt i senga all day long, men kan ikke det. Så jeg er rett og slett utslitt etter skoledagene.. Men jeg skal prøve å skjerpe meg littegranne. Nå var planen å legge seg for å sove, enda en gang. Haha. 

Hva vil dere jeg skal blogge om i morgen?

OM VI STÅR SAMMEN SKAL VI KLARE DET

 • 23.01.2012, 19:24

Heihei! Fikk mange gode forslag istad, men flertaller ville ha ett innlegg om selvtillitt og det å være glad i seg selv. Jeg vil på forhånd si at jeg vil ikke være en falsk blogger så jeg skriver akkurat det jeg mener nå og håper dere respekterer dette.

Jeg føler på en måte at jeg ikke har retten til å skrive om dette fordi jeg ikke har så god selvtillitt og føler derfor det er veldig dumt av meg å skrive at alle må være glad i seg selv, vi er den vi er osv.  Selvom dette er sant, men jeg klarer ikke tenke det for meg selv så klarer ikke be dere gjøre det.

Men sannheten er ihvertfall den at jeg ikke har så god selvtillit. Om jeg ser på noen mennesker og de ser på føler jeg meg med en gang stygg og om noen snakker tror jeg med en gang de baksnakker meg. Og jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg så meg selv i speilet og sa: Oi Julie, så fin du var i dag! For jeg klarer det ikke.

Men dette innlegget er ikke laget for at jeg skal sitte her å klage på meg selv. Jeg vet det er mange mange jenter som sliter med selvtillitten, helt sikkert gutter også bare at de hysjer om det. Og det er altfor mange nydelige personer som syntes så ille om seg selv at jeg blir helt lei meg. Men jeg tror egentlig det er sånn. Jeg tror ikke det er så mye å gjøre med for jeg tror at om alle leter etter en feil ved seg selv så finner man den med en gang. Og det er sånn de fleste er. Vi leter ubevisst etter feil i oss selv og finner dem. Og når vi først finner de lar vi dem ikke gå og vi mister selvtilliten litt etter litt. Det kan selvfølgelig bli minsket av andre via mobbing, dritt kommentarer osv. Men selvtillitt er sevltillitt og det er på en måte det samme uansett hvordan du har mistet den.

_____________________________________________________________________________________________________

Men jeg har faktisk en veldig god ide som jeg har fått av mamma for en stund tilbake som jeg ikke egentlig har prøvd ut, men vi kan vell gjøre det sammen? Hver morgen/kveld skal du stelle deg foran speilet å finne en bra ting med deg selv, uansett hvor lenge du må stå der. Dette skal vi gjøre i en uke alle sammen og vi skal skrive opp den tingen vi finner ut hver dag. En annen ting er å hjelpe hverandre. I tillegg til at vi skal si en fin ting til oss selv så skal vi også gi en kompliment til en annen person. Er dere med? 
______________________________________________________________________________________________________ 

MIN MENING

 • 23.01.2012, 18:29

Heihei alle sammen! Har en del å tenke på så er litt for meg selv i dag også, egentlig. Derfor har jeg ikke blogget noen ting i dag, har egentlig ligget å sovet for det meste. Men nå skal jeg se på min andre film i dag før jeg skal skrive ett min-mening innlegg, hva vil dere høre om ?

S U N D A Y

 • 22.01.2012, 19:39


Random bilde fra i går

Heihei dere! Har liksom ikke helt fortalt hva jeg har gjort i dag og det er vell kanskje fordi jeg ikke har gjort noen ting, bare ligget slap på sofaen. Men ja, er utrolig sliten i dag så jeg legger meg tidlig, det er ihvertfall planen. Så jeg tar meg litt fri resten av kvelden fra blogg og det meste egentlig.. Er dere slappe i dag?

THE UGLY TRUTH

 • 22.01.2012, 18:07

Heihei! Nå har jeg akkurat sett på en film som heter The Ugly Truth og jeg digga den, rett og slett. Var i skikkelig dårlig humør istad men jeg holdt på å dø av latter når jeg så den filmen der, anbefales på det sterkeste! Vil ikke si såå mye om hva den handler om dere kan jo se det på traileren! 

Har dere sett den før?

 

IT'S NEVER GETTING OLD

 • 22.01.2012, 15:53

Hva syntes dere? Har dere en eller flere sanger dere aldri går lei av?

YOU ARE MY GIRL AND I LOVE YOU

 • 22.01.2012, 15:21

 

WINTER WONDERLAND

 • 22.01.2012, 14:25

Hva syntes dere om bildene?

PICTURE; EYE

 • 21.01.2012, 18:33

Dette er ett bilde av det ene øyet til kristin som jeg tok i går. Elsker at jeg kan gå så nærme ting med den nye linsa, tar nærbilder all the time! Hvilket objektiv har dere? Og hva syntes dereo m bildet?

 

BILDESERIE; HVORDAN MAN TAR PIERCING I NAVLEN

 • 21.01.2012, 15:08

Heihei! Tenkte at siden så mange spurte om piercinger og sånne ting, så skulle jeg lage ett innlegg om hvordan det skjer. Fikk lov av Kristin å ta bilder av henne når hun tok det i går, så her kommer det: 

1. Tar på litt rense/bedøvelses krem

2. Her tegner han på der han skal stikke så det blir riktig

3. Holder oppe det han skal stikke igjennom med en slags tang

4. Stikker en lang nål igjennom

5. Det blir ett lite ''rør'' inni navlen for han klipper av litt av den nåla han stikker inn på en måte.

6.Så stikker vi inn selve piercingen

Så det var det!

21.jan.2012

 • 21.01.2012, 10:30

Som jeg skrev på twitter i går og ingen trodde helt på, jeg skulle stå opp tidlig for å trene i dag, noe jeg har har gjort! Og nå har dere alle  bevis, så det så! Dette var været når jeg våknet opp i dag, utrolig digg med snø, men litt kjipt for jeg hadde lyst ti å ha på meg en jakke uten hette i dag, nå blir jo ikke det noe av .. 
Hvordan vær er det hos dere? 

PHOTOSHOOT, PICTURES

 • 20.01.2012, 22:06

Disse bildene tok jeg av Kristin i stad. Peeeen, ikkesant?

BLACK & WHITE // PHOTOSHOOT

 • 20.01.2012, 21:25

Disse bildene tok jeg av Maia i stad. Hva syntes dere om hun, nydelig ikkesant?

GODE VENNER ER GODT Å HA

 • 20.01.2012, 20:31

Hva syntes dere om bildene?

MITT NYE SKJERF

 • 20.01.2012, 19:24

Heihei! Unnskyld så mye for å ikke ha fått blogga nesten noen ting det siste døgnet, men blogg.no har ikke fungert! Men i går sov jeg hos Kristin og i dag kom Maia og vi hadde en liten fotoshoot som dere skal få de bilder av etterpå, stay tuned. Og så dro vi til byen og jeg kjøpte dette skjerfet her og Kristin tok piercing i navlen, på nytt og jeg tok masse bilder så dere får ett innlegg om dette også. Men nå skal jeg redigere ett par 100 bilder, så vi snakkes!

Hva syntes dere om skjerfet?

KJENNER JEG BLIR LETTERE IRRITERT

 • 19.01.2012, 21:25

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Kristin, har tatt masse bilder med kameraet og på webcameraet på macen og alt, men ingenting fungerer rundt her!!!! (puuust.. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. ) Prøver å ikkke irritere meg grenseløst men nå har jeg prøvd på pcen og mobilen og alt for å prøve å få til å få frem ETT JÆVLA bilde men alt bare klikker.. Legger skylder på blogg.no for å ha sløst bort ihvertfall en time av livet mitt..

Fungerer blogg.no hos deg? 

EN LITEN KJAPP EN

 • 19.01.2012, 17:01

Heihei! Nå sitter jeg hjemme, bagen er pakket og jeg skal ture til Kristin om noen få strakser! Har med meg kameraet så det blir forhåpentlighvis litt blogging utover kvelden. Hva skal dere i dag?

NATTMAT

 • 18.01.2012, 22:07

Smoothie/milkshake, vet ikke hva jeg skal kalle det ettersom jeg har litt av hvert i den, men den er god!
Hva er det beste dere vet om til nattmat? 

NEW SHOES

 • 18.01.2012, 21:26

Sykt deilig med nye joggesko, best feeling ever! Hva syntes dere om skoene?

EN TILSTÅELSE

 • 18.01.2012, 20:43

Hei søte! Fikk en tilbakemelding på innlegget mitt i går om feil og tilgivelse, som ikke var så postitiv. Men det går helt greit, jeg respekterer at alle har sine egne meninger og jeg vil forklare meg for dere alle sammen, om det er greit. Så jeg håper dere leser for dette innlegget og skriver hva dere syntes!

For det første, jeg vil innrømme at jeg har gjort mange feil i livet mitt. Og at for to år siden var jeg en litt annen person enn det jeg er nå. Jeg har gjort dumme ting og står for det jeg har gjort, men jeg har også lært mye av det. Og jeg tror veldig mange har det sånn her. Så når venninden min i går skrev til meg at hun reagerte på det innlegget, tenkte jeg veldig hardt. Haha. Og jeg vil bare si til alle dere som også mener at jeg er annerledes på bloggen enn i virkeligheten, unnskyld for det. Men denne bloggen handler faktisk om livet mitt som det er nå, og ikke livet mitt for flere år siden. Alle forandrer seg, enten til det værre eller til det bedre.

Så, det jeg ville si med dette innlegget er at jeg skriver her hva jeg føler nå. Og det spiller på en måte ikke så stor rolle hva jeg har gjort før i livet mitt, for jeg har lært av det og jeg mener det er viktigere. 

Har dere gjort feil i livene deres eller er jeg den eneste?

KEEP UP THE GOOD WORK

 • 18.01.2012, 18:21

Da har jeg trent! for første gang i år! Utrolig stolt over meg selv, bare så det er sagt. Kjente at det var sykt lenge siden, så nå må jeg bare keep ut the good work! Trener dere mye?

TILGIVELSE OG FEIL

 • 17.01.2012, 21:46

Heihei alle sammen! Jeg ville skrive ett lite innlegg om feil. For alle gjør feil og alle må tilgi feil en eller annen gang i livene sine.

 

Jeg mener at det kan være greit å gjøre feil, så lenge du kan ha en grunn for det - si unnskyld for det - og ikke gjøre det igjen. Det er ingen poeng i å si unnskyld om du skal gå rundt å gjøre feilen flere ganger.
Jeg kan tilgi utrolig mye når jeg tenker over det, og har tilgitt ting andre kanskje ikke hadde tilgitt. Men er det noe jeg virkelig har problemer med å tilgi er det en person som har gjort den feilen med vilje for å såre andre, eller visste det kom til å såre noen, der går grensen. Det er noe annet om du gjør en feil for å hindre noe i å såre en person.

Noe som også kan være et godt poeng her er at jeg skrev over at jeg har tilgitt mye, men det betyr ikke at jeg har glemt det. Om noen har såret deg er det vanskelig å glemme det uten videre.

Følte dette ble ett litt rotete innlegg med masse forskjellige argumenter, men meningene bare bolla seg på etterhvert!

Men hva mener dere om de forskjellige tingene?

 

Hadde egentlig ett bilde med, men blogg.no funker bare ikke nå, oppdaterer senere! håper dere leste fordet!

GET BACK, ASAP

 • 17.01.2012, 21:09

Har egentlig skrevet ferdig et laang innlegg om tilgivelse og feil - som jeg skal kutte ned littegranne - men det funker ikke laste opp bilder på blogg.no atm. Irriterende.. Men da deler jeg denne sangen med dere så lenge så kommer innlegget så fort blogg.no er på min side igjen !
Like/Dislike? 

MY PERFUME

 • 17.01.2012, 20:09

Denne fikk jeg til bursdagen min, så har bare brukt den siden da til dere som lurte. Hvilken parfyme bruker du?

_________________________________________________________________________________________

Hadde tenkt å skrive ett min-mening innlegg etterpå, noen som har noen spesielle ønsker?

17.JANUAR

 • 17.01.2012, 16:54

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Helene og har akkurat spist meg mett, har søren meg ikke vært så stappa på lenge! Blir alltid det her fordi moren lager utrolig god mat! Til og med fisk blir godt her! Fant ut at jeg har en tyskprøve i morgen som jeg må øve på, lite kult, men nå er det jo ny termin og lærerne har blitt gale. Såå, hva skal dere i dag?

GRENSELØS KJÆRLIGHET

 • 16.01.2012, 19:30

Siden jeg fikk 4 på mattetentamen kom mamma hjem med en gave til meg, altså denne boka. Jaaja, noen av dere syntes sikkert at det er skikkelig lame, men dette er nummer to av Perfekt kjemi-boka som jeg har skrivd om HER. Og siden jeg elsker å lese og elsker de bøkene der ble jeg kjempeglad, takk mamma!

Leser dere bøker? 

TIPS; FÅ LANGE NEGLER

 • 16.01.2012, 18:02

Dette har dere helt sikkert hørt for også, men om du biter negler og tar på neglelakk så smaker det dritt når du biter og du slutter! Jeg biter bare når jeg er skikkelig sint eller frustrert. Men det som skjer med meg er at jeg alltid klarer å spare til de er lange og så f.eks. brekker den ene og da biter jeg da resten av i trass.. Så nå har jeg tatt på blank neglelakk og skal spare skikkelig! Og ja, denne er blank selvom den ser rosa ut..

Biter du negler?

KOSELIG

 • 16.01.2012, 15:06

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg på cafe med kristin og bare snakker. Hehe spennende. Hva gjør dere?

WHAT DOESN'T KILL YOU MAKES YOU STRONGER

 • 15.01.2012, 21:15

like/dislike?

SLEEPING IN MY ARMS

 • 15.01.2012, 16:22

Tnåå se så nydelig hun er da! Synd hun bare er min når jeg sover hos Sofie, det suger.. Nå sitter Sofie og jeg i senga og har akkurat sett på film. Skulle egentlig ta bussen til Finn nå, men fant ut at det er en time til den går så vi får sitte her å ikke gjøre en dritt mens vi venter.. 
Tar dere ofte feil av busstidene? 

OUR SUNDAY MORNING

 • 15.01.2012, 14:15


Se på film


Drikke iskald cola


Spise oss feite


Kose med bebbiiin

Hvordan ser deres søndagsmorgen ut?

TONIGHT IS GOING TO BE A GOOD NIGHT

 • 14.01.2012, 21:57

Da skal vi ut på nye eventyr og kose oss bare, tihi! Hva skal dere i kveld?

BABYEN MIN

 • 14.01.2012, 21:43

sykt nydelig! Hva syntes dere om hun?

 

SPISING PÅ DOLLY

 • 14.01.2012, 18:50


Sofie er så flink til å ta bilder..

Heihei alle sammen! Nå har Celine, Sofie og jeg vært å spist pizza på Dolly D og er stappa fulle, klarte ikke spise opp hele pizzaen engang, så mette var vi, klikk klikk klikk. Så nå er vi hjemme hos sofie og prøver å finne ut hva vi skal gjøre i kveld. Hva skal dere i kveld?

ALWAYS ON MY MIND

 • 14.01.2012, 16:39

Like/Dislike?

DAGENS PLANER

 • 14.01.2012, 14:00

God morgen alle sammen! Nå har vi akkurat spist og dusjet og er helt herpet i kroppen. Fikk ikke sove før sent sent i går kveld og ble vekt tidlig i dag, så nå er jeg utrolig sliten. Men nå er planene at jeg snart skal til Sofie og så skal vi ut å spise med Celine. Hva er deres planer for dagen ?

PICTURES FROM RIGHT NOW

 • 13.01.2012, 19:35

Da er Karl Petter og jeg hos Siv og har akkurat spist taco med en jævla goacomole som vi måtte skrape av tacolumpene fordi den smakte piss.. Så nå bare sitter vi og har vondt i magen og holder på å kaste opp hele gjengen .. Herlig. Nå sitter vi og gjør ingenting egentlig, bare snakker om ting og tang. Hva gjør dere i dag? 

 

FRIDAY

 • 13.01.2012, 16:11

Da drar jeg til byen for å møte Siv. Kos dere masse idag :) 

PIERCING

 • 13.01.2012, 14:13

Heihei alle sammen! Har fått en del spørsmål fra langt tilbake og til nå om piercingen min. Har liksom alltid skullet lage ett innlegg om det, men det har bare aldri blitt gjort.. Men nå skal jeg gjøre det og svare på spørsmålene dere har stilt om den. Beklager at det tok så lang tid!

hvor tok du det? - Jeg tok det i et studio i Tønsberg som heter Studio Z eller noe sånt no.

Gjorde det vondt når du tok det? - Jeg er livredd for alt som har med sprøyter og nåler å gjøre, så når det kom i tillegg så gjorde det vell ekstra vondt. Men jeg da, jeg følte bare at den nålen gikk gjennom hele magen min og gjennom alle tarmer og bare blææh. Og jeg var sykt svimmel etterpå. Men det gjør bare vondt der og da så er det ferdig på en måte.

Hvorfor tok du det, egentlig? - Vell for å være helt ærlig ville jeg se tynnere ut. Og jeg hadde hørt at man så mye tynnere ut med piecring og jeg syntes det var veldig fint også altså! Så ikke tro jeg er helt rar.. 

Hvor mye koster det og må du ha med en forelder? - Jeg husker virkelig ikke hvor mye det koster, men 500 ca tror jeg og da får du med rensemiddel og piercing også så det er ikke akkurat dyrt. Om du er under 18 må du ha underskrift av foreldre bare, tror jeg. Mamma bestilte timen min så dor Celine og jeg dit sammen uten henne og det gikk bra.

Hadde du gjort det om igjen? - JA! Det er lett å få verk og rive i den osv og det gjør sinnsykt vondt, men det går over. Nå kan jeg dra så mye jeg vil i den uten at jeg får vondt at all. Og når jeg tar den ut om jeg skal bytte eller noe så der ikke magen min ut som min mage, om dere skjønner. Selvom det hadde grodd igjen hadde jeg garantert tatt det på nytt, angrer ikke ett sekund! 

Hva gjør du når du er voksen? Skal du ta den ut? - Eh, dette har jeg vell ikke tenkt på enda. Vet det blir ett arr eller ett hull forever, men det er ikke stort og det syntes såvidt, så det er ikke noe problem. Men jeg vet ikke jeg, får se hva jeg gjør! Er jo ikke så fint å være 40 år med piercing liksom ..

Har du piercing? Syntes du det er fint?

ANTREKK DENNE MORGENEN

 • 13.01.2012, 11:39

Ja, dette er det jeg har på meg atm. Har nemlig fri fra skolen i dag så kler meg som om det skulle være søndag. Nå sitter jeg å gomler i meg smoothie mens jeg tenker på hva jeg egentlig skal ha på meg i dag, kan jo ikke gå rundt blant folk i kosedress..? Planene mine i dag er ihvertfall at nå skal jeg spise litt frokost, så skal jeg dusje, vaske og rydde badet og rommet mitt, skrive ett innlegg om piercingen min. Det er mange som har spurt om forskjellige ting så hadde tenkt å svare på det!

Og en ting til jeg vil si til dere; jeg logger på dataen med en gang jeg våknet og logget inn på blogg.no. Så gikk jeg på statistikken og ble utrolig glad!  Mens jeg sov og før jeg i det hele tatt har blogget i dag har det vært mange innpå! Det betyr utrolig mye! You made my day!

Hva syntes du om det superkule outfitet mitt?

YOU'RE STILL WITH ME IN MY DREAMS

 • 12.01.2012, 21:26

Wuææ hørte på radioen så kom plutselig denne på! Elsker når litt gamle sanger man har minner til plutselig kommer inn i livet ditt igjen og i det siste har det skjedd oftere og oftere, litt skummelt .. Hva syntes dere om denne?

ANTREKK 12.JANUAR

 • 12.01.2012, 18:01

Kjede - outletone // skjorte - Cubus // Cardigan - BikBok // Bukse - Neos // Støvler - Hunter

TOK LITT BILDER AV KRISTIN I DAG

 • 12.01.2012, 17:09Tok litt bilder av Kristin i ste da, likte dere dem? Var det ett dere likte spesielt godt?

NOE Å FEIRE

 • 12.01.2012, 16:28

Heihei alle sammen ! På torsdager har vi to og en halv time fri midt på dagen og de timene brukte jeg til å feire. Husker dere jeg hadde tentamen forrige uke? Og jeg øvde to dager i strekk? Vell, fikk karakteren i dag og jeg fikk 4! Fra 3-4 stryk til en 4'er er faktisk utrolig utrolig bra og er så stolt over meg selv at jeg unnet med mcdonalds-mat i dag! Så hadde jeg noen koselige venner med meg da!

Hva syntes dere om bildene?

 

4 VALG

 • 11.01.2012, 22:33

Hei dere! prøvde ut noen nye effekter i stad som jeg vil dere skal se litt på! Har skrevet dette innlegget tre ganger nå for bildene vil ikke lastes opp.. love you blogg.no 

____________________________________________________________________________________________

1.

2.

3.

4.

Så, hvilken effekt likte dere best?
 

MAKE YOUR OWN WAY

 • 11.01.2012, 20:36

 

 

SILVER ACCESSORIES

 • 11.01.2012, 19:37

Øredobbene er lillesøster sine og ringene er begge to fra BikBok. Hva syntes dere?

TODAY

 • 11.01.2012, 17:01

Heihei alle sammen ! Hadde tenkt å slenge inn ett skikkelig kjedelig innlegg å fortell hva jeg har gjort idag. Første time hadde jeg fagoritentering, deretter hadde jeg en super gymtime med spinning, så hadde jeg tyskprøve som jeg himmelsk! Etter det dro jeg på helsestasjonen for å ta en sprøyte, fordi jeg skal jo til usa og da må jeg ta noen sprøyter, men de kunne ikke ta den i dag så må vente til februar! Hva har dere gjort/skal i dag?

TREAT YOUR NECKLACES RIGHT

 • 10.01.2012, 21:15

Har dere ett smykkestativ?

EN UTROLIG GOD IDE FOR GODE KARAKTERER

 • 10.01.2012, 18:07

Heihei! Nå skal jeg øve på tyskprøven vi har i morgen. Denne prøven kommer til å liksom telle hele karakteren vår, sånn som en eksamen. Jeg har bare fått 5'ere og 6'ere så jeg vurderer sterkt å ikke dra på den prøven i morgen om ikke øvinga går bra! For om jeg har den og får to, så går alt i dass. Men om jeg ikke har den har hun bare de andre prøvene å vurdere meg ut ifra! Smart? Ja.
Tenker dere også sånn noen ganger?

____________________________________________________________________________________________

Følg denne bloggen på facebook HER

Antrekk 10.01.2012

 • 10.01.2012, 17:14

Ja, jeg vet det er litt rar farge, så at den var veldig rar nå. Men jeg prøver utl itt forskjellige effekter på pixlr så det blir noen rare og noen bra.. Men jaja, legger ut ett outfit-innlegg fordi jeg fikk spørsmål om jeg kunne det og here it is. 
Hva syntes dere? 

DRØMMEFORHOLDET

 • 10.01.2012, 12:30

Tnå se på disse to! De har mange flere videoer på youtube, men dette er 4 av dem. Blir bare utrolig glad av å se på det! Det er vell et sånt forhold alle vil ha?

JUST A LITTLE BREAK

 • 09.01.2012, 19:26


______________________________________________________________________________________________________

Ja, måtte ha en pause fra øvingen. Tok litt bilder og har prøvd å redigere dem i pixlr, så jeg har vertfall funnet ut hvordan jeg gjør bildet lysere og får en sånn vintage effekt da. Så lærte jeg noe i dag også! Men hva syntes dere om bildene?

GOODGIRL

 • 09.01.2012, 17:50

Heihei alle sammen! Nå skal jeg gå litt inn i min egen verden og øve på en stor tyskprøve jeg har på onsdag. Har nemlig som ett av nyttårsforsettene mine at jeg skal begynne å øve hvertfall to dager før prøven. Tihi.
Øver dere på prøver i forveien eller dagen før?

IN MY DREAMS

 • 09.01.2012, 15:59

Hei dere! Ville snakke om en ting, drømmer. I natt hadde jeg en så syk drøm og når jeg våknet trodde jeg det var helt ekte og sendte til og med melding til en person som var med i drømmen og spurte om noe som hadde skjedd i drømmen hadde skjedd i virkeligheten, haha taper jeg er. 

Jeg gikk inn på drømmetydning og det å tolke drømmer og på den siden stod det : ''...Drømmene er en kilde til visdom. Tolker du drømmer kan du finne svaret på spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling...Du kan også spørre drømmene om hjelp til å finne løsninger på et problem. Hvis du tenker på et problem når du legger deg får du ofte svaret via symbolikk....'' Dere kan finne mer om drømmer og det å tolke drømmer,  HER 

Men hva tror dere? Er drømmer noe vi ønsker, noe som kommer til å skje, advarsler eller tegn?

TIDDELIBOM

 • 09.01.2012, 15:24

Åååh jeg syntes det er så sykt deilig at det snødde i dag! Håper den er her for å bli nå! Har dere snø/vil ha snø?

GOOD NIGHT

 • 08.01.2012, 22:46

Ville bare si godnatt til dere alle sammen, dere er best! Nattaaa

TO YOUR EARS

 • 08.01.2012, 20:48Hvilket par likte dere best? Kulene eller hjertene?

WE CANT TAKE IT BACK

 • 08.01.2012, 19:54

Like/Dilike?

LOVE AMIKAHAIR

 • 08.01.2012, 17:26

Heihei! Noen spurte om hvordan jeg fikk sånne krøller som jeg har på headeren, og det er med denne. Det er en krølltang fra Amika som jeg kjøpte i London. Men om dere også vil ha den så kan dere kjøpe den HER

Det er ihvertfall slik den ser ut. Det du gjør er at du tar litt av håret og bare ruller rundt ''stanga''. Du holder håret der litt før du bare drar tanga ut på en måte. Så har du krøllene :) Det som er så bra med slike tenger er at det sliter ikke så mye på håret som rettetenger gjør. Når du retter det ''drar'' du i stykker håret, mens med denne så drar du ikke håret i det hele tatt. Det eneste håret blir utsatt for er varme. Så om du har varmebeskyttende så går alt bra! 

Jeg krøllet håret mitt i dag, så jeg kunne vise dere hvordan det ble: 

Sånn her blir det da, eller dere kan bare se på hvordan det er på headeren :) 

Har dere sånn krølltang?

TEAMORNING

 • 08.01.2012, 13:29

Liker dere te?

BOWLING

 • 07.01.2012, 22:24


Haha se hvor god jeg er!!

Hei dere! Celine, Emilie og jeg dro på bowling i dag! Har ikke vært der på kjempelenge så det var utrolig morsomt. Først spilte bare Emilie med gjerde, men så kom Celine også og til slutt meg. Følte meg småbarnslig da, men det var mye lettere! For da kan man liksom sikte på den ene siden av gjerdet og treffe i midten fordi ballen går liksom sikksakk om dere skjønner! Så spill med gjerde fra begynnelsen av! Det er ikke teit !! 

Spiller dere med gjerde i bowling? 

FILMANBEFALING

 • 07.01.2012, 18:04

Åhh denne traileren kom som reklame på en av filmene Helene og jeg så i går, så jeg måtte nesten se den i dag. Den er utrolig søt og han som spiller hovedrollen er dødsdigg! Høy, brun, lysegrønne øyne og bare helt utrolig! Haha, litt mindfuck-film, men verdt å se! Dere kan se den gratis på letmewatchthis.com om dere søker på filmen :) 
Har dere sett den ? 

VIL HELLER HA EN SNILL VENN ENN EN SOM BARE ER PEN

 • 07.01.2012, 16:36

God morgen dere! Når Helene og jeg våknet i dag spiste vi frokost, og så på Snøhvit og de syv dvergene. Skremte meg litt at jeg fortsatt kunne alle sangene utenatt.. Den filmen  må virkelig ha gjort inntrykk på meg når jeg var yngre da, for å si det slik! Tror nok det har noe med at budskapet i filmen er på en måte at man ikke trenger å være den peneste, at om du er snill og grei så ovelever du likevell - og det er jo sykt sant! Man vil jo heller ha en snill og grei venn enn en pen og frekk? 

Så nå har jeg dusjet og vasket meg, sminket meg litt og holder på å føne håret. Så skal jeg fikse meg litt før jeg skal ut å møte Celine. Hva slags sprell vi skal finne på i dag får dere vite senere! Hva skal dere i kveld?

ONLY FOOLING MYSELF

 • 07.01.2012, 16:21

Like/Dislike?

NÅR TIDEN GÅR FOR FORT

 • 06.01.2012, 22:10

Hei dere! I stad gikk jeg til butikken som er like ved meg, har ikke vært der på år og dag for er liksom aldri i nærmiljøet lenger da, liksom ute og leker og sånn. Men ved siden av butikken borte hos oss er det en slette da. Ett sted med skateramp, fotballbane, basketbane og en liten sånn skibakke osv. Og jeg skulle ta bussen hjem, men jeg måtte stå å vente en stund og da stod jeg å så på sletta ( det er det vi alltid har kalt det ) Og tenkte på den tiden hvor jeg var der.

Jeg tror jeg har fortrengt veldig minnene fra barneskolen, helt ubevisst. Men når jeg stod der kom alt tilbake, alle gangene vi spilte volleyball, akte og bare hadde det utrolig koselig der med ''alle sammen''. Og det fikk meg virkelig til å tenke på at tiden går så utrolig fort, og man forandrer seg utrolig mye i løpet av noen år. Det er bare noen år siden, men jeg føler det er mye mye lenger. Jeg tenkte på hvordan jeg var, hvordan jeg gikk kledd og hvor lykkelig jeg var. Hadde ingenting å tenke på og bare gjorde akkurat som jeg ville uten konsekvenser. 

Om noen år kommer jeg helt sikkert til å tenke tilbake på mine år nå å tenke akkurat det samme men det er vell sånn det er. Men bare tenk dere noen år tilbake, hvordan var dere da? Hvem var vennene deres? Hva gjorde dere på fritiden? Tiden har gått utrolig fort, og i dag har jeg tenkt over at vi lever for å leve. VI kan ikke kaste bort dagene våre på å ikke gjøre noe for vi vet ikke når livet blir borte. Og vi vet ikke når vi mister noen vi er glade i.

______________________________________________________________________________________________

Og til dere som ikke gidder  å lese alt: Savner dere å være yngre? Har dere forandret dere i løpet av de siste årene?

F R I D A Y

 • 06.01.2012, 20:19

 

God kveld dere! Fikk ett lite besøk av Helene. Moren hennes hadde leid to filmer til oss da, skikkelig jentefilmer så vi skal storkose oss ! Hva gjør dere i kveld?

10 TING OM MEG

 • 06.01.2012, 17:13

♥ Jeg er nesten alltid kald, skikkelig frysepinne så har nesten alltid på meg tøfler når jeg er hjemme.


♥ Jeg har gått på hockey


♥ Når jeg er deppa ser jeg ofte på filmer. Det får meg liksom til en annen verden for en liten stund


♥ Jeg elsker ketchup, kan spise det på nesten alt 


♥ Jeg liker best å drikke med sugerør, aner ikke hvorfor


♥ Når jeg først begynner å se på en serie får jeg dilla og gir meg ikke før jeg har sett alle


♥  Klarer ikke å være sur lenge selvom jeg vil det


♥ Jeg kan egentlig tilgi utrolig mye, for alle siden har to ting. Men det vanskeligste for meg å tilgi er en som har løyet til meg/om meg


♥  Jeg tenker altfor mye på uviktige ting

 

Noe dere visste fra før? Har vi noe likt?


 

SJETTE JANUAR

 • 06.01.2012, 15:27

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, hadde mattetentamen i dag! Er veldig fornøyd med meg selv, satt kjempelenge og prøve å svare på alt! Så håper den øvinga jeg har gjort de siste dagene virkelig har hjulpet! Så nå sitter jeg å spiser potetgull og dip mens jeg ser på onetreehill, så belønner meg selv en del daaaaaah.
Har dere hatt mattetentamen ? 

WE BOTH KNOW EXACTLY WHAT YOU WANT

 • 05.01.2012, 20:46

Haha sykt egentlig, for første gang jeg hørte denne tenkte jeg ''nei herregud'' men nå har jeg fått den helt på hjernen, har gått å syngt på den i hele dag ! Hva syntes dere om den ? 

BARE MINERALS

 • 05.01.2012, 19:55

Fikk denne sminken også igår da, har hatt id sminke før og det er sykt deilig. Ihvertfall kostene, lovethem!
 

AT THE MOMENT

 • 05.01.2012, 18:12Japp, Nudler + mattebøker = meg atm.
haha orka vell egentlig ikke alle nudlene så jeg heiv dem akkurat.. æææh badgirl! Føler meg litt slem når jeg kaster mat, men jeg orka virkelig ikke så jeg bare måtte gjøre det!  Soorryyy.. Haha prøvde meg på en ny ramme på bildet da, om dere merka det! Var det fint?  Men ja, back to work! 
Hva gjør dere atm? 

MY NEW WATCH

 • 05.01.2012, 17:03

Dette var noe av det fine jeg fikk i går da, ville vise den til dere! Nå har det seg sånn at jeg blogget en gang i går, fikk litt klager på det så skal skrive grunnen. Jeg har mattetentamen i morgen, og jeg er ikke så god i matte så jeg øvde fra jeg kom hjem i går til jeg la meg. Det skal jeg gjøre idag også så jeg er sikker på å ikke stryke i morgen. Så jeg skal prøve å blogge littegranne ihvertfall! Men håper dere forstår det.
Hva syntes dere om klokka? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits