juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

vi ser verden gjennom altfor mange knuste speil

 • 31.01.2011, 19:34

La meg fortelle deg, hvordan det føles, hvordan det er.
Å stå opp hver dag og alltid ha det som det her.
Livet hakke mening lenger, for du var alt
Men jeg så det ikke før det var forsent, hva som var galt.
Jeg tenker på det hvert sekund og hvert minutt
For alt som er bra, det må alltid da slutt en dag.
Skal jeg vise deg hvor mye du betyr for meg,
Så kan du tenke på hvor mye du kan angre deg.
Jeg husker alt du skrek og alt du sa,
men jeg er glad for at jeg aldri var for bra.

Knuste speil - Matz ft. Martine

Åh, jeg kan høre på denne sangen om og om og om igjen!

mobbet av mine beste venner..

 • 31.01.2011, 17:09


Nå sitter Sofie, celine og jeg hjemme hos meg. Celine og sofie mobber meg fordi jeg så mongo ut som liten, og det er ikke gøy, men de er støgge i huet og skjønner ikke det. herlige bestevenner jeg har!!!! fml
Har dere like snille venner som meg? eller er jeg den eneste?

det tok sin tid ..

 • 30.01.2011, 21:31Joda, krøllete hår og null sminke - det er inn !  så ikke diss ..
Det tok sin tid, men nå er jeg faktisk endelig ferdig med å rydde og vaske. Jeg er helt sinnsykt stolt over meg selv nå og fortjener et klapp på skulderen. Nå skal jeg lage meg en kopp te før jeg tar kvelden tidlig i dag. Sov godt !

tell the world, i'm coming home

 • 30.01.2011, 19:08

What do you think?

tea-drinker

 • 30.01.2011, 16:25


God Søndag! As you know, elsker jeg te. Jeg kunnet levd på bare te! Anyway, i dag våknet jeg hos sofie og har vært på McDonalds å spist med henne og Celine. Nå sitter jeg å ser på alt som må ryddes i dag, og jeg har utsatt det en god del, for nå har jeg satt på en film. Så etterpå skal jeg rydde, rydde og rydde... Hva har dere gjort, og hva skal dere i dag?

this is my day

 • 29.01.2011, 13:03


God lørdags morgen! Slenger inn et bilde av Celine og meg fra igår. I dag skal jeg hjelpe til på herrekampen til Nøtterøy, lykke til til guttene. Så, nå må jeg forte meg, har akkurat kommet ut av dusjen og skal ta bussen om kanpt en time. Senere i dag skal jeg sove hos Sofie. Hva skal dere i dag? Hva syntes dere om bildet?

hei, dette er min bestevenn..

 • 28.01.2011, 21:42
i love you

this love is ours

 • 27.01.2011, 16:12


Taylor Swift - Ours

God dag alle sammen! I dag har jeg vært på besøk på Nøtterøy vgs, den er rett ved siden av skolen jeg går på nå, så neste år er jo det bra, at jeg bare kan ta samme buss og begynne til samme tid. Men, jeg vet fortsatt ikke helt hvor jeg vil gå, men finner det forhåpentlighvis ut en eller annen gang i nærmeste fremtid.
Har du bestemt deg for Vgs enda?
Hva syntes du om bildene?

søskenkjærlighet fører til gode ting

 • 26.01.2011, 17:19
Hei alle sammen! Dagens middag ble laget av meg og lillesøster. Vi lagde  kyllingburgere, for å være litt sunnere enn vanlig. Og det var kjempegodt! Ligger fortsatt syk, men er litt bedre enn i stad. I dag har jeg bare sovet - sett på film - sovet - sovet og sovet.. utrolig morsomt, så skal jeg legge meg igjen, for å sove. Ha en fin kveld!

hei til sykdom, igjen

 • 26.01.2011, 09:46


Bildet er fra i sommer, som jeg savner så sykt nå..
Hei til sykdommen og hei til senga og hei til den varme dyna. Tett  nese og hes stemme. Herlig.. Og typisk for vinteren..  Ønsk meg god bedring?

24 hours

 • 25.01.2011, 17:51God ettermiddag! I går sov jeg hos Sofie og i dag har vi vært på besøksdag på Re Vgs - H & S. Jeg syntes det var så koselig, og det ser så koselig ut å gå der! Men det er passe langt, da måtte jeg ha stått opp halv seks hver morgen, i tillegg til en ekstra time om dagen enn hva som er normalt for meg nå, det blir 3 slitsomme år.. Så nå har jeg kommer hjem og venter på at jeg skal få et lekse-kick. Men jeg er stuptrøtt så tror jeg sover litt først..
Dette var det siste døgnet mitt.. Hva har dere gjort i dag?

har du en dårlig dag?

 • 24.01.2011, 16:54

Vi så denne på skolen. Og den hjelper virkelig når man er nede. sånn som jeg er i dag.. Helt sykt, jeg føler at alt jeg gjør i dag, blir bare feil. Og jeg er kjempesliten og kunne sovnet hvor som helst..
Har dere sånne dager?
Hva syntes du om videoen?

søndags-dagen

 • 23.01.2011, 19:15Vel, lørdagen sov jeg hos celine, bokstavelig talt. Vi var så trøtt og slitne at det var rent grusomt! Og i tillegg til dette måtte vi opp tidlig i dag, for jeg skulle jobbe som håndballdommer for jenter 10 go 11, med susanne og Caroline. Men susanne ble sykt, så jeg og caroline måtte dømme 7 kamper istedet for 4. Ikke det blir værre, vi måtte dømme de i strekk! Så i litt over to timer løp vi rundt, hjelp, kondisen må gjøres noe med snart!

Nå sitter jeg i sofaen og venter på søndagsfilmen som skal ses med min mor.
Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i kveld?

yesterdaaay

 • 22.01.2011, 12:38

Her er noen bilder fra i går, var mange fler,  men blogg.no er litt klikk nå.. God morgen da ihvertfall! er kjempesliten og kjempehes etter i går! For de som ikke vet det var jeg på White Party i går, i Tønsberg. Jeg syntes det er kjempebra at noen faktsik arrangerer det! Klapp på skulderen til dem! Hva gjorde dere i går?

dette er min kveld..

 • 21.01.2011, 19:36
I kveld skal jeg på White Party i Tønsberg, så i dag er jeg snehvit..  Nå går bussen min om noen få strakser
så jeg må forte meg å bli ferdig. Kos dere i kveld! Jeg kommenterer tilbake til alle når jeg kommer hjem!
Hva skal du i kveld?

Ølbriller

 • 21.01.2011, 16:04


Ølbriller - erik og kriss ft. bys ( spol frem til 00.30 )


Dagens sang er  Ølbriller - den nye sangen til Erik og Kriss. Personlig digger jeg dem, og sangene dems. Nå har jeg akkurat bada og skal nå se på Veronica Mars før jeg skal sminke meg og ordne meg til i kveld. Hva jeg skal blir en hemmelighet til etterpå!
Hva syntes du om sangen?
Hva er din mening om Erik og Kirss?20.jan.2011

 • 20.01.2011, 19:40


Da er vi på slappe-av delen på dagens plan. Har gjort masse lekser nå, så er kjempe stolt! Så nå er det sånn passe deilig å ligge i sofaen å vente på Vampire Diaries med min kjære lille søster.
Hva har du gjort i dag?

mine planer for dagen i dag

 • 20.01.2011, 15:45Holder også på å laste ned musikk. så bare skriv inn musikk-tips hvis dere har noen !

jeg må nesten innrømme dette ..

 • 19.01.2011, 19:33


Foto : Google.com

... Syden frister utrolig nå! Flere som har det sånn?

Det var lenge siden sist..

 • 18.01.2011, 21:48
Da har jeg og lillesøster laget og spist vafler, det var så deilig! Åh, så sykt lenge siden! Nå sitter jeg å ser på CSI miami, det er det beste CSI-en, syntes jeg. Så skal jeg hoppe rett i køys for jeg er stuptrøtt!
Liker dere vafler?
Ser dere på CSI miami?you're irreplaceable...

 • 18.01.2011, 15:37

Vet sangen er gammel, men hørte på den i stad og nå sitter jeg å synger med. Haha! Men nå er det homework-time, vi blogges senere!

I'm better of without you

 • 17.01.2011, 18:10

Litt random overskrigt egentlig, har ingenting med innlegget å gjøre. Nå skal jeg sette meg ned å gjøre lekser i et time eller to. Denne uken har vi helt sinnsykt mye, seriøst å lite liv jeg kommer til å få fremover med alle disse leksene, herlig.

Har dere mye lekser nå?

well, it felt great

 • 16.01.2011, 17:46


I just had sex - Akon

Elsker kvaliteten da, må bare få sagt det ... Atm sitter jeg i senga, har akkurat dusja og sminka meg. Så nå straks bærer turen til kino med mamma. Det blir kjempekoselig ! Vi skal se The tourist.
Har dere sett The tourist?

Woho, cant wait!

 • 16.01.2011, 16:08


Foto: Privat

Da er den uheldighvis søndag.. Helgene går så sykt fort bort nå, akkurat som snøen. Når jeg ser ut av vinduet er føler jeg at det går mer mor høst enn mot vår. Blir rett og slett lei meg.

Men nå har jeg akkurat kommet hjem fra celine og skal hoppe i dusjen, for i kveld skal mamma og jeg på kino på kilden og se the tourist, der yndlings skuespillerne spiller. Nemlig johnny depp og angelina joile! Woho, cant wait!

Hva skal dere denne søndagen?

like a battlefield

 • 14.01.2011, 16:47


Jordin sparks - Battlefield

Heihei og hallo! Nå ser jeg på Veronica Mars, så skal jeg rydde og vaske, før jeg drar til min kjære helene og skal sove der i natt. Det blir mer blogging senere !
Hva skal dere i kveld?

Dermica Wellness

 • 13.01.2011, 20:14

Da var det tid for Vampire Diaries og ansiktsmaske! Denne er kjøpt på apotek1 og fungerer som en skrub. Det er sånne små biter i den, hvis dere skjønner, som sånn såpe som man skrubber med. Anyway, den funker tror jeg :)

Har du prøvd denne?

you were my everything

 • 11.01.2011, 14:20

Jeg er syk i dag, så blir lite blogging.
Hva syntes dere om sangen ?

this could be, the first day of my life

 • 10.01.2011, 20:53


Melanie C - First day of my lifeDa har jeg tenkt litt. Jeg vil forandre meg, så fra i dag, vi jeg være en ny person. Haha, eller ikke en ny person. Men jeg vil legge alle dumme ting som skjedde i 2010 bak meg. Jeg vil lære fra de feilene jeg gjorde, og få et nytt, bedre år. Alle gjør feil, men alle må lære av de. Hva syntes du om dette? Har du noe du angrer på?


yesterday is just another day

 • 09.01.2011, 20:08Legger ut noen bilder fra i går. Jeg hadde det kjempekoselig med disse jentene! I dag har jeg måka og vært på McDonalds, som var en god kombinasjon. Nå skal jeg se på Game Plan med lillesøster før jeg skal vaske og rydde badet.


Hva har dere gjort denne søndagen?


girls night out

 • 08.01.2011, 17:46


So sick - Girl Version


Kjolen er fra Risøe

Da er jeg klar for jentemiddag med hermine, ebba, caroline, camilla og mia. Charlotte kunne dessverre ikke komme allikevell. Men som sagt, vi skal ut å spise i dag.

Hva skal dere i kveld?

barnslige unger

 • 08.01.2011, 16:28God ettermiddaag! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra badeland! Sykt lenge siden jeg har vært der nå, og Sofie,Celine og jeg koste oss veldig. Og jeg er så høy fordi jeg sitter på et sånn ''sete'' i vannet, haha!

Nå skal jeg føne håret og ordne meg før jeg skal ut å spise.
Hva skal dere i kveld?

my new shoes

 • 07.01.2011, 16:55


jeg har fått nye sko, hva syntes du ?

I dag er den første vanlige skoledagen denne uka. Såå deilig! Nå drøyer jeg vasking av bad og rom så lenge som mulig. Men burde vel komme igang, får besøk om en time eller to ..

Hva skal dere i kveld?

noe av det søteste jeg har sett

 • 06.01.2011, 19:37


Celine og Sofie synger bursdagssang for meg, på tirsdag.

Tenkte jeg ville legge ut denne videoen, de er jo så søte!

Hva syntes dere ? :)

roe seg ned, det er en viktig ting

 • 05.01.2011, 14:15Da sitter Malene, Ida og jeg på biblioteket i Tønsberg å jobber med muntlig. Snart ferdig etter flere timer her inne. Så blir det McDonalds etterpå! Jippiii!

Ønsk oss lykke til !

 • 05.01.2011, 08:46Da sitter Nikolai, Fredrik, Peder, William, Marikken, Anja, Amund og jeg å venter på veiledningen til prøvemuntlig. Syntes sykt synd på de som kom opp i fremmedspråk, så lykke til til dere! Gruer meg litt selv, for jeg skjønte ikke så mye av dette i går kveld.. Wish me good luck !

Min dag i dag

 • 04.01.2011, 20:07BURSDAG I DAG! endelig 16 år, det ekke dårlig! så, verdens beste bursdagsgave var at jeg kom opp i samfunnsfag i muntlig. så jeg må forberede meg, snakkes senere!

herregud, tragic

 • 02.01.2011, 17:15
Tone Damli Aaberge - Here I am


Joda, hei til dere også! Som dere ser har jeg det veldig gøy med redigering i dag. Jeg er fortsatt hos Sofie og blir snart hentet av mamma og pappa. I dag har jeg ikke gjort en dritt, og det skal jeg fortsette med !

HVa syntes dere om bildene?
Hva har dere gjort i dag?

TAKK OG PRIS FOR ...

 • 01.01.2011, 20:44


... Takk og pris for McDonalds, jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten!


noe utenom det vanlige

 • 01.01.2011, 15:47Bildene er fra weheartit.com

Noe uvanlig i fjor/år var at jeg ikke feiret nyttårsaften med familien for første gang i mitt liv. Jeg feiret den hos Sofie sin familie. Vi spiste kjempegod mat så dro vi en liten tur til cecilie med celine og feiret litt, så gikk tuden videre til kockegården før vi var hjemme igjen. Alt i alt var det kjempegøy, bortsett fra at jeg brukte 200 ,- på mobilen på å ringe til folk i går, det var det kontantkortet!

Men nå er det et nytt år, og nye muligheter. Etterpå skal jeg lage nyttårsforsetter, så vi snakkes etterpå. Nå skal Sofie, Celine og jeg spise på McDonalds, regular..

Hadde dere en fin dag i går?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits