juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

PAKKEKAOS

 • 24.08.2016, 13:33

Heihei dere ♥ Nå er det under 24 timer til jeg er på vei tilbake til Minnesota, så kjenner jeg begynner å glede meg veldig. I dag har jeg bare pakket, endret mening, pakket ut, pakket igjen og sånn har det gått. Får jo selvfølgelig ikke plass til alt jeg vil ha med, og har bare ett år igjen så alt jeg pakker ned nå må komme hjem igjen også, så blir litt vanskelig å planlegge. Men angrer vell i løpet av året for at jeg ikke har tatt med akkurat den genseren, men akkurat nå tenker jeg at det får bare være.

Prøvde egentlig å ta et selfie, faktisk, for å kunne legge ut på dette innlegget her. Men jeg klarer ikke å bli fornøyd med noen. Så 100 selfier senere så har jeg bestemt meg for å bare legge ut et annet bilde fra i sommer hvor fjeset mitt ikke syntes. Jupp.Utenom selfiekatastrofen så er Oda på vei ned hit fra Oslo!!! JIPPI! Hun kjørte for ca en time siden så hun er nok her veldig snart. Gleder meg veldig ♥♥

SØSKENTID

 • 23.08.2016, 20:57

Heihei ♥ Da har Viktoria og jeg vært ute å spist middag bare oss to. Er litt deilig å bare være oss, ihvertfall nå rett før jeg flytter og få snakket om alt og ingenting. Er evig takknemlig for at jeg har en søster som henne, som også er en av mine beste venner.


Det som er litt dumt med å bare være to er jo at man ikke får flere personer i ett bilde. Tok noen bilder av Viktoria, som hun ikke likte, så dere får bare se meg i dag. Men hun var med, lover. Håper alle har hatt en flott Tirsdag! 
 

NY VESKE?

 • 23.08.2016, 13:16

Heihei ♥ Nå har skolen starter for mange, men starter ikke for meg før 1 September, kjempedeilig. Flytter jo tilbake til USA nå på Torsdag, og tror dere ikke jeg har klart å miste skolevesken min? Joda. Er det ikke typisk.. Så nå ser jeg på litt nye, og tenkte å dele noen fine med dere!

 

 


 


Er blitt så utrolig glad i Malene Birger, så har egentlig hatt lyst på begge disse veskene en stund nå. Samtidig, så har de fått inn en ny farge som jeg syntes er helt utrolig; nemlig Nr.7 - som finnes HER

 
// Nr. 1 finnes HER // Nr. 2 finnes HER // Nr. 3 finnes HER // Nr. 4 finnes HER // Nr. 5 finnes HER // Nr. 6 finnes HER //

Hvilken likte dere best?

SVIPPTUR TIL THAILAND

 • 21.08.2016, 18:33

Heihei dere ♥ I går dro vi på thaifest/familie reunion hos tante og onkel. Dette er en dag vi prøver å få til hvert år, og som jeg alltid gleder meg til. En utrolig fin måte å avslutte sommeren på. Smarte meg hadde jo tatt med nyladet kamera og begynt å ta ordentlige bilder, før jeg fant ut at jeg hadde glemt minnekortet. Så det blir bare mobilbilder i dag. Noe som er superkjipt for Thai-temaet var virkelig dratt helt ut så var mange detaljer som jeg kunne tatt litt fine bilder av.

Nå prøver jeg for harde livet å få alle bildene i riktig størrelse, endte opp med å bare lage collager for det gikk ikke, og nå kommer collagene i ulike størrelser. Men det er en kamp jeg ikke orker å kjempe for øyeblikket så det får bare se ut som det gjør, så får jeg bare ikke ta med alle bildene, haha. Sånn går det.


Håper alle har hatt en super helg ♥
 

HJEMMELAGET KNEKKEBRØD

 • 19.08.2016, 19:05

Heihei dere ♥ For noen når siden begynte mamma å lage hjemmelaget knekkebrød, noe som virkelig falt i smak. Så nå tenkte jeg å dele oppskriften med dere! Det er super enkelt, utrolig godt, og ikke minst, sunt. Innlegget på den originale oppskriften finner dere HER.Det du trenger er:

♥ 4 dl grov sammalt rug
♥ 4 dl store havregryn
♥ 1 dl solsikkekjerner
♥ 1 dl gresskarkjerner
♥ 1 dl (knuste) linfrø
♥ 1 dl sesamfrø
♥ 1 ts maldonsalt
♥ 1 ts honning
♥ 6,5-7 dl lunkent vann
 
Det første jeg gjør er å blande alt det tørre sammen. Deretter varmer jeg vannet litt, er viktig at det er litt varmt, ellers smelter ikke honningen, og honningen binder alt sammen bedre. Etter at vannet, med honningen, er blandet inn helles røren på bakepapir, på et stekebrett. Her er det viktig at alt blir smurt utover jevnt. Blir det for tynt brenner det seg fort.
Knekkebrødene stekes på 160° på varmluft. Etter 10 minutter, ta ut knekkebrødene og bruk en pizzakutter til å dele de opp. Sett de så inn igjen og la de stå en time - tiden kommer litt an på tykkelsen på knekkebrødene, så følg med så de ikke brenner seg. 
Ta en titt på den bloggen om dere er interessert i å lage god og sunn mat. Helt utrolig!
 

SOMMERMAT

 • 16.08.2016, 19:18

I sommer har jeg hatt besøk av min venn Jake her i Norge. Han studerer i Spania så to turen opp og har vært her litt over en uke. Jeg syntes det er så gøy med besøk fra USA for det blir liksom noen med et helt nytt synspunkt på ting som vi som har det hver dag ikke tenker over i det hele tatt. Sånn som all maten som er ny for han, som rundstykker av alle ting. Ordentlig jordbær syltetøy, og dere som har vært i USA skjønner hva jeg mener med det, haha. Og brunost, kaviar, kokte egg osv. Lista går videre da for å si det sånn. Vi hadde kurs i hvordan å skrelle reker også. Noe vi gjør hver sommer, men som andre aldri har gjort før. I Minnesota får man rekene allerede skrelt. Og han hadde aldri vasket blåskjellene selv, eller stelt i stand selv, så det var gøy å la han smake på noe han selv har laget da.

Jeg syntes jo også reker og blåskjell er noe av det beste å komme hjem til om sommeren, så tok noen bilder av da vi hadde det i Kragerø. Tenkte å legge ut ett innlegg til nå snart med litt andre type bilder derfra.


Er dere like glade i reker og blåskjell?

BLACK IS THE NEW BLACK

 • 14.08.2016, 20:41

Heihei alle sammen ♥ Da har jeg kommet hjem fra en super helg i Oslo. På Fredag hadde vi en koselig jentekveld med monopol og håndballkamp på TV. På Lørdag kom Silje og vi møtte Trygve og kjæresten Sofie. Utrolig koselig å se Trygve igjen, for har ikke sett han på et og et halvt år nå! Etter dette dro vi ut og møtte mange kjente så det var utrolig utrolig koselig.

Nå er jeg hjemme og Helene har kommet på sovebesøk. Så hele helgen har egentlig bare vært koselig. Veldig mye koselig i ett innlegg, men kan aldri bli for mye av det gode tenker jeg da.


//Sko - Forever 21// Bukse - Vero Moda// Topp - H&M// Jakke - H&M// Clutch - Malene Birger//

Håper alle har hatt en super helg!
 

GUESS WHO'S BACK

 • 10.08.2016, 20:08

Heihei alle sammen! Da har det blogg-kicket som jeg får om sommeren kommet i år også. Har nok litt å gjøre med at Sofie har overtalt meg nok en gang til å starte opp igjen, haha. Så nå har jeg bestemt meg nok en gang for å prøve! Har alltid lyst til det, men når skolen starter opp igjen blir det så liten tid.

Jeg tenker å ikke skrive så mye i ett innlegg, men skal prøve å legge ut bilder fra i sommer fremover nå så det blir lettere å lese. 


// Vet kvaliteten her ble litt dårlig, men bildene er fra i sommer og sendt fra telefon til data så sånn går det//

Logget inn på kontoen min her inne og ble veldig veldig glad. Jeg ser at det er folk som leser bloggen og er inne her daglig enda, selvom jeg ikke har blogget på mange mange mnd. Så det setter jeg utrolig utrolig pris på. Dere er best ♥

LONDON

 • 20.08.2015, 11:47

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg på flyplassen i London og har litt litt tid til å blogge.

Var en trist avskjed på Gardemoen i dag. Vi sto opp klokken 03:00 for å kjøre til flyplassen, Silje, mamma, pappa og jeg. Jeg kommer meg nemlig ikke hjem til jul så får ikke sett Silje, eller noen andre på nesten et helt år. Heldigvis kommer mamma og pappa nedover til jul så det hjelper. Vet jeg på en måte skal være voksen nå, men syntes ett år faktisk er litt for lenge å være borte fra alle sammen.

Jeg trodde at avskjeder ble bedre etterhvert, og ettersom jeg har bodd mer i USA de siste tre årene enn det jeg hsr bodd hjemme forventet jeg ikke at det skulle bli så vanskelig. Men jeg skal vel være glad for at jeg kjenner at jeg blir litt lei meg, det betyr jo bare at jeg har noe å komme tilbake til!

Nå skal jeg reise videre til Chicago, ønsk meg lykke til!

PÅ REISEFOT

 • 19.08.2015, 14:56

 

Heihei alle sammen ♥ Da er endelig dagen her hvor jeg skal reise tilbake fra ferie og ''hjem'' igjen til Minnesota. Reiser i kveld så har nesten pakket ferdig nå. Sofie tok toget hjemover i dag tidlig og nå kom Helene for å holde meg litt med selskap! Vi tok litt bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. 


Reiseklare begge to. Haha

Tidligere i sommer kjøpte jeg meg en Malene Birger clutch som jeg har blitt fryktelig glad i. Den rommer på en måte alt jeg trenger å ta med meg, enten det er på byen eller ute å reiser sånn som nå.

Veldig deilig for da kan jeg ha pass, mobil, penger, litt fjas og viktige papirer i denne og slipper og rote rundt i vesken hver gang jeg skal bruke det. For blir jo en del mellomlandinger i tillegg. 

Nå skal jeg fortsette å pakke meg ferdig, fikk ikke plass til alt i kofferten så må ta ut litt og pakke om. Skal se om jeg får til ett innlegg når jeg lander i morgen kveld, hvis ikke hører dere vel fra meg i løpet av dagen ♥

 STARTER OPP IGJEN

 • 17.08.2015, 23:44

Heihei ♥ Nå begynner det å bli en veldig god stund siden sist - og sannheten er at jeg bare ikke har hatt tid. Det har vært andre ting dette året som har vært viktigere å takle. Men jeg har fått noen spørsmål nå om jeg ikke kan starte opp igjen nå som ting har roet seg litt ned, og jeg har bestemt meg for å prøve. Så nå skal jeg få blogget når jeg flytter tilbake igjen til USA så dere får fulgt med der også. 

 

Utenom det så har denne sommeren hjemme vært utrolig bra. Har vært så delig å se gamle kjente igjen og bare det å føle at man endelig er hjemme. Drar tilbake til USA nå på onsdag, så det blir spennende. Har signert på leilighet med Kanutte, så blir veldig spennende. Det året som har vært nå har jeg jo bodd på campus med mange andre, så blir artig med den første leiligheten da. 

Noe annet er jo at Sofie kom på besøk i går!! ♥ Noe som gjør meg veldig glad, for vi har ikke vært med hverandre siden tredje klasse på videregående, bortsett fra et kort møte i juleferien. Men nå bor hun hos meg noen dager, og det er helt herlig! I dag dro vi inn til Tønsberg for å spise og gå litt rundt, så tok jo med meg kameraet for å ta ett par bilder. Tønsberg er jo faktisk den fineste sommerbyen syntes nå jeg ♥

I morgen hadde vi tenkt oss en tur til hovedstaden for min siste ordenltige dag hjemme, så det blir bra! 

Hvordan har deres sommer vært? 

SOMMER PÅ JORDA

 • 27.04.2014, 12:54

God morgen alle sammen♥♥  I dag tidlig var det bare sol og varmt så jeg tok meg en løpetur, og det var helt herlig! Nå har jeg akkurat spist frokost, og Henriette har kommet fra drammen for å være hos meg i dag. Nå skal vi vell snart opp å sole oss litt på verandaen, jeg måtte bare blogge litt først! Haha :) 

Endelig er jeg ferdig med helvetesuka på skolen, som er grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Skolen tar helt over for tiden. Neste uke blir heldigvis litt bedre, har bare heldags i psykologi på tirsdag, så drar jeg til Stavanger 2.mai!! Gleder meg som en liten unge på juleaften. 

Jeg håper alle har en super dag, vil ikke sitte inne på dataen, så kanskje jeg får til et blogginnlegg om dagen min i kveld, når sola har gått ned. Haha! 

Hva er planene deres i dag? 

PÅSKEN

 • 21.04.2014, 21:44

Heihei alle sammen ♥ Håper alle sammen har hatt en super påske og kost seg masse. Min uke har vært full av ting frem og tilbake. På tirsdag dro Sofie og jeg til Halden for å være med på Landstreff Fredriksten, noe som var utrolig utrolig gøy. Vi bodde på et hotell som lå litt for langt unna, men det var den eneste ulempen. Alle var bare i godt humør hele tiden, så alt ble automatisk mer positivt. Dro hjemover på Torsdag, men dro rett på hytta vår på Norefjell hvor jeg var frem til Søndagen. Utrolig koselig å feire norsk påske igjen med familie og påskeegg. Alle nabohyttene kom over, og vi hadde det tradisjonelle trugeloppet, som vi faktisk har holdt på med i 30 år neste år! Sjukaste. 

Hvordan har deres påske vært? 

SYKT RUSS

 • 06.04.2014, 14:42

God søndag alle sammen ♥ Lovte jeg skulle legge ut bilder av russedressen, så here it comes. Tenkte det ikke var så viktig å se lue, parkas osv. Er jo ikke på noen buss så parkasen er svart og har str. S. Når det gjelder dressen er det Dame modell str. M, passer helt greit, men veldig kort på beina. Så til dere som skal bestille neste år som er høye, ikke ta damemodellen, gå for en av de to andre for de kommer faktisk til å passe mye mye bedre. 

Som dere ser så faila jeg veldig på stjernene her og der, men det får bare være. Har en følelse av at dressen ikke kommer til å se ut på 17.mai uansett så det går bra om det er litt hvite flekker rundt omkring. Og jeg glemte helt å ta bilde av ryggen, har stjerner der også - om dere lurte på det. 

Har dere vært russ, eller skal dere være? 
Og hva syntes dere om dressen? 

SATURDAY

 • 05.04.2014, 19:21

Heihei ♥♥ I går var det vrengekro, så nå er vi, endelig, offisielt russ. Eirik sov her fra i går til i dag og i dag har vi egentlig bare ligget å sett på Vikings. Nå har han dratt og jeg må søke stipend, visum, gjøre ferdig housing application osv osv osv. Når det gjelder bildene ovenfor så er det av en bok hvor det står hvor man kan søke stipend etter hvor og hva du skal ha det til. Så det er noen sider om USA der.

Hva gjør dere i dag? 

LITEN UPDATE

 • 03.04.2014, 19:23

Heihei alle sammen ♥ Har vært en slitsom uke, og er så utrolig takknemlig for at det er fredag i morgen. I morgen skal jeg til Sandefjord for å besøke russeservice så jeg kan få byttet russeklærne mine. Har satt på bokstaver i dag, så er ikke så mye som er igjen nå. Alt må være klart til i morgen fordi det endelig er Vrengekro! Dette betyr at all russen går inn med buksen vrengt, og klokken 12:00 så tar alle av seg dressen, vrenger den riktig vei og tar den på seg igjen. Så i morgen blir vi offisielt russ.

Vet jeg ser ut som et spøkelse på dette bildet, men tenkte at et innlegg uten bilder blir veldig veldig kjedelig. Så akkurat nå tar jeg ansiktsmaske og håper på at alle urenheter i huden bare magisk forsvinner.

Har dere noen spesielle planer for helgen? 

SUNDAY

 • 30.03.2014, 17:12

Heihei alle sammen ♥ Har hatt en veldig avslappende helg, som har vært super duper deilig. Natt til i dag sov jeg hos Silje, vi var ute p gikk en tur på stranda i det fine været i dag, vi hadde en liten lunsj ute og nå ser på vi Yes To The Dress. Jeg har også prøvd å bytte header og deisgn i dag, men får det ikke til å bli som jeg vil, så jeg får bare fortsette å jobbe med det. 

Hva syntes dere om det nye designet? 

 

27.03.2014

 • 27.03.2014, 19:20

Heihei alle sammen♥ I dag har vi hatt besøk av Trygg Trafikk, politiet og helsesøster på skolen for å snakke om russetiden. Veldig innholdsrikt egentlig, begynner nesten å grue meg litt til de neste månedene. Er altfor mye som kan gå galt! 

Etter skolen dro jeg å trente, for så å ta sol med mamma, nå sitter jeg egentlig bare å ser på The Mentalist mens jeg venter på at Maia skal komme hit en tur. 

Har fått noen kommentarer om at dere vil se russeklærne mine, og det skal dere få! Haha! Men må bytte litt først, hadde bestilt litt i feil størrelse og feil farge! Drar til Sandefjord 4.april for å bytte så skal se å få blogget  om det så fort som mulig etter det. 

Er det noe annet dere veldig gjerne vil høre om eller se bilder av? 

SATURDAY

 • 22.03.2014, 16:30

Hehei alle sammen ♥ I dag er første dagen på lenge at jeg våknet opp i min egen seng, helt av meg selv. Har ikke gjort noen ting i dag og det var akkurat en sånn dag jeg trengte. I går var Christoffer her og sov over til i dag, var veldig koselig. Som sagt har jeg ikke gjort noen ting i dag, men har tenkt meg en tur til Silje etterpå tror jeg, alltid koselig med silje ♥


Pics://weheartit.com

Unnskyld for at jeg ikke har gjort noen ting i dag, og ikke blogget. Vet jeg har klaget over dårlig tid til overs, men nå som jeg har hatt det så har jeg bare nytt det fullt ut. Haha!

Nå skal jeg se litt på White Collar før jeg reiser meg opp av senga. 

Hva skal dere gjøre i dag? 

 

JEG SKAL PÅ COLLEGE!!

 • 20.03.2014, 19:00Heihei alle sammen! Da tenkte jeg at jeg skulle fortelle den lille nyheten jeg hadde til dere; nemlig det at jeg fikk skoleplass på et college i USA! Som dere har fått med dere har jeg søkt litt rundt, og kommet inn, men lånekassen er litt sære når det gjelder det å støtte første året av college. Men det er da noen skoler der borte som samarbeider med organisasjoner her som explorious og Ansa, hvor man kan komme rett inn i andre klasse og heller jobbe litt mer med skolearbeid for å klare å fullføre fire år på tre. 

Noe som er kult med akkurat dette colleget er at det ble startet av norske innvandrere på slutten av 1800-tallet. Derfor har ikke denne skolen bare norske navn på bygninger f.eks. men de har også norsk som et valgfag og om jeg ikke tar helt feil tror jeg at det jobber ihvertfall en norsk person der. Noe som jeg vet fra utvekslingsåret mitt at kan være veldig deilig å ha når du begynner å få hjemlengsel. Jeg tror dette også har gjort at de er veldig åpne mot utenlandske studenter og vil ha oss på skolen. Jeg har snakket masse med en rådgiver som virker som den søteste personen noen gang, hun har hjulpet meg masse med søknaden og gitt meg råd gjennom hele prosessen. Det å søke på college er en lang prosess, så det å få så god hjelp - og å føle seg velkommen et sted hjelper veldig.


Det er faktisk helt sykt, og jeg tror ikke jeg helt har forstått det enda, men jeg skal faktisk reise bort igjen. Det at jeg faktisk skal se mennesker igjen som jeg trodde jeg så for siste gang i sommer er en veldig rar følelse. Jeg gleder meg til alt college har å by på, selv om det kommer til å bli hardt, og det ikke er billig å reise så vet jeg at dette kommer til å bli verdt det. Det er også den følelsen jeg sitter med nå som viser meg at jeg har valgt riktig skole. Når jeg skulle på utveksling i 2.klasse hadde jeg ganske blandende følelser, jeg følte at jeg reiste fra personer jeg ikke ville la gå og jeg angret mange ganger både før, og etter jeg dro. Jeg skulle bo hos fremmede mennesker og jeg var livredd for at jeg skulle føle meg helt alene i verden og gå glipp av mye som skjedde her hjemme. Men denne gangen er det annerledes, nå har jeg faktisk ingenting å tape og de blandende følelsene er borte. Jeg vet fra erfaring at ekte venner kommer til å være ekte venner uansett hvor man er. Alt her hjemme kommer til å være her når jeg kommer hjem igjen. Jeg sier ikke at jeg ikke kommer til å savne familie og venner, selvfølgelig. Jeg savnet til og med bussturen inn til byen når jeg var borte sist. Men denne gangen får jeg lov til å dra hjem i ferier og det er ingen som sier at jeg ikke kan komme hjem igjen når som helst. 

Så, dette ble et langt innlegg - creds til de som leser alt sammen. Har dere noen spørsmål om hva som helst er det bare å kommentere eller sende meg en mail på: julie_D@live.no. 

Hva tenker dere om å studere i utlandet? Vil dere, eller har dere gjort det?

 

 

BDAY

 • 20.03.2014, 12:28

Heihei alle sammen! I går var jeg i bursdagen til Mia. Vi var 10 stykker og hadde en utrolig koselig jentekveld med god mat og forskjellige spill. Alle sammen sov over og selvom jeg ikke kjente alle så godt fra før, så hadde vi det utrolig koselig! 

Akkurat nå sitter jeg på skolen og har fritime (wehoo), etterpå skal jeg og Kristine dra å besøke Terese som har fått den søsteste lille babyen!! 

Hva gjorde dere i går?

LITT INSPO

 • 18.03.2014, 10:25

God morgen alle sammen! I dag får jeg endelig blogget litt, fordi jeg ligger syk - og hjemme fra skolen i dag. Må bare få sagt at det er bra dere sender mail og meldinger og sier at jeg må skjerpe meg, for jeg vet jeg må det. Men til mitt forsvar så hadde jeg faktisk kameraet med meg i helgen, jeg hadde bare glemt minnekortet.. Jeg var iallefall i bursdagen til Emilie på fredagen. På lørdagen dro jeg til Drammen etter jobb og ble over der før jeg dro i familiebursdag på søndagen. Har det litt fravelt for tiden, men jeg skal prøve å skive inn litt tid til dere fremover. 

Så nå har jeg blitt syk igjen. Føler at imunforsvaret mitt bare blir dårligere og dårligere med årene som går. Jeg har faktisk noen nyheter til dere, men de fortjener ett eget innlegg jeg lover å lage enten i dag eller i morgen. Det eneste jeg skal gjøre i dag og ukene fremover egentlig, er å fokusere på lekser. Er helt sykt hvor mye skole det er nå og som det kommer til å bli fremover. 

Har også fått russeklærne mine, så om noen vil se de så kan jeg legge ut ett innlegg om det også? 

Håper dere alle har en super duper dag! ♥

 

DA HAR MASKEN KOMMET

 • 26.02.2014, 13:15

Heihei alle sammen! Håper alle hadde en super helg og at alle har fått en fin start på uken som jeg tror har vært den mest travle uken i tredje klasse hittil. Ikke bare er det et tonn med skolearbeid, men russeballet er nå på lørdag og det er uendelig mye som skal fikses og ordnes med. Etter skolen i dag skal en del av ballkomiteèn møtes hos Nathalie og få unnagjort en del så det blir deilig å få litt vekt av skuldrene. 

Men så kom masken min i posten forrige uke, men har hatt så dårlig tid til alt mulig så har ikke fått blogget om den enda! Men tenkte jeg skulle gjøre det nå! Har ikke hatt så god tid til å sette meg ned å redigere så veldig mye, men håper dere liker bildene uansett! 

Hva syntes dere om den? 

ATTENDE FEBRUAR

 • 18.02.2014, 21:12

Heihei alle sammen! Startet sent i dag så rakk å ha frokost med Martine! Var utrolig koselig! Vi har kjent hverandre i mange år, men har ikke hatt tiden til å ordentlig finne på noe bare oss to på veldig lenge. Innså hvor mye jeg har savnet henne! Er ikke alle man kan gå lang tid uten å være med, for så å bruke tid sammen og finne ut at ingenting har forandret seg. Så det var veldig veldig koselig!

Etter jobb i dag dro jeg til Silje, og skal sove her i natt. Siv kom også, så vi har hatt en koselig taco-kveld og jobbet med russeballet. Må bare få påpeke at Siv var veldig sporty og jobbet hele veien hit! Haha. Nå skal Silje og jeg jobbe med et skoleprosjekt, så vi snakkes i morgen!

Hva har dere gjort i ferien så langt?GOOD MORNING

 • 17.02.2014, 11:06

God morgen alle sammen! Ville fortelle dere om hva jeg har gjort de siste dagene. Denne helgen var jeg på julebordshelg på hytta mi på Norefjell. Var utrolig koselig, og følte jeg ble mye bedre kjent med alle jeg jobber med. Vi kjørte opp på fredagen, på lørdagen dro noen på ski og noen akte. Vi måtte måke noe helt sinnsykt fordi det var så mye snø, så mye av tiden gikk til det. Så lagde vi en dritgod middag, og bare koste oss egentlig. Hadde det helt supert! Nå har jeg akkurat stått opp, la av litt tid til å blogge nå før jeg skal videre på jobb.

Har dere hatt en fin helg?

SIDEN SIST

 • 12.02.2014, 15:10

Heihei alle sammen! Jeg vet det har tatt et par uker, og at jeg har sagt at jeg skal bli bedre mange ganger. Men er så utrolig travel for tiden, og når jeg endelig har fri tid er jeg som regel så sliten at jeg bare sover. Så livet mitt har ikke vært så spennende i det siste, men har gjort mye gøy selvom. Har bare tatt iphonebilder fra de siste ukene og laget en liten collage med alle, sånn at det er noe ihvertfall!

For dere som kanskje ikke visste det, så er jeg medlem i ballkomiteen på Greveskogen, så er medansvarlig for russeballet. Vi har jobbet veldig mye med dette, og ballet er om nesten 3 uker. Vi har bestemt oss for å ha Maskeradeball!! Har allerede bestilt maske, så får bare håpe den kommer frem! Noe annet jeg har gjort i det siste er at jeg har vært på russekro, som var veldig gøy ettersom vi hadde afterski-tema. Føler det blir mye bedre om man ikke kommer i bukse og t-skjorte hver eneste gang!

Jeg har også vært på hyttetur på Nesbyen med noen venner, noe som overgikk alle forventninger. Jeg har feiret morsdagen, vært med venner, i bursdag og jeg har egentlig ikke gjort så mye annet. Så det var det egentlig. Skal prøve å gi dere oppdatering oftere! Jeg vet jeg sier det ofte, men mener det denne gangen!

Hva har dere gjort i det siste?

SYKDOM

 • 20.01.2014, 14:20

God morgen♥ Som dere vet var jeg hjemme fra skolen onsdag forrige uke, og har egentlig bare blitt sykere og sykere etter det. Det eneste jeg får ned atm er CuraMed, Paracet og te, haha så er småsulten og gretten. Dagen i dag har egentlig gått bort til å syntes synd på meg selv, men har også fått gjort litt lekser og litt fornuftig.

Nå må jeg ha en pause fra leksene, og etter dette innlegget skal jeg legge meg igjen. Vi snakkes ♥

NAIL DESIGNS

 • 16.01.2014, 14:09
Heihei! Tenkte jeg skulle prøve ut noen negle-klistremerker jeg fikk i julekalenderen i år!

Hva syntes dere?

ELLEVTE JANUAR

 • 11.01.2014, 16:42

Heihei! Har hatt en liten pause fra bloggen i noen dager nå, så har vært veldig deilig. Har bare gått på skolen og jobbet denne uka egentlig, men i går dro jeg til Drammen for å besøke Henriette. I går feiret vi bursdagen til Ellen-Cathrine, som har bursdag 4.januar, akkurat som meg. I dag har jeg endelig fått tatt TOEFL testen jeg trenger for å komme inn i USA. Trodde den skulle vare i et par timer, men var ikke ferdig før det hadde gått 4 og en halv time. Og det var 4 og en halv time med helvete, for hadde ikke forventet alle spørsmålene jeg fikk i det hele tatt. Men vi får håpe at det gikk bra og jeg får en god nok score til å komme i inn på det colleget jeg vil!

Akkurat nå ser på vi på film og bare slapper av. Etterpå hadde vi tenkt til å gå ut å spise og enten dra ut eller bare dra på kino, er litt slitne etter i går - men er jo ingen fine filmer som går nå som ingen av oss  har sett enda, så vi får seeeeee.

Hva skal dere i dag?

TILBAKEBLIKK PÅ 2013

 • 01.01.2014, 19:05

På denne tiden i fjor, var jeg i California med vertsfamilien min for å feire nyttårsaften med familien dems. Vi bodde i Sacramento hos ''tante og onkel''. Vi tok turen ned til San Fransisco, hvor jeg møtte Sebastian! Og vi stod på ski oppe i fjellene. Var en utrolig koselig ferie med en utrolig koselig familie.

Denne måneden byttet jeg også vertsfamilie, heldighvis var denne familien like herlige som den forrige! Jeg dro på Crashed Ice med den nye søsteren min.

Denne måneden skjedde det ikke så mye, men vi var å så på state, og så skilaget vårt konkurere.

 

Vi feiret også en liten julaften med de nye besteforeldrene mine, ettersom bestemoren hadde vært på sykehuset på virkelige julaften.

I denne måneden kom jente-basketball laget til state, og vant. Så vi var å så på denne kampen. Siden sport er veldig stort i USA, er disse state championshipene også veldig store selvom det bare gjelder skoler. Så vi hadde på oss skolefargen, som er blå!

Noe som også skjedde på slutten av denne måneden var at mamma, pappa og Viktoria kom for å besøke meg!! Var en helt utrolig følelse å se familien igjen å bruke tid med dem!

Etter at de hadde møtt alle tre familiene mine tok vi en roadtrip til Chicago!

I denne måneden spurte Alec meg om jeg ville gå på ballet med han. Høres kanskje ikke ut som et stort event, men han gjorde det på den søteste måten og hadde fått med seg alle på å holde det hemmelig for meg. Så verts søsteren min sa jeg måtte komme ut å hjelpe naboen få bilen opp av søla. Når jeg kom ut, var det stearinlys langs innkjørselen og når jeg kom ned stod Alec, Oda, Maddie, Ray og Ali der. Hver av de 4 vennene mine hadde en plakat hver hvor de stavet P R O M, mens Alec hadde en plakat med spørsmålstegn og blomster. Når jeg trodde dette var nok, satte de på en sang fra høytalerne på bilen og de begynte å synge. Men ikke nok med dette, Alec begynte å synge alene. Og han hadde faktisk laget en sang til meg, hvor han sang om vennskapet vårt fra første dag og til nå.
På hver lille plakat hadde Oda hjulpet han å skrive noe norskt, som dere ser!Jeg var også brun for første gang i mitt liv, fordi jeg hadde tatt en full spraytanx2!
Denne måneden startet med min nye mamma sin bursdag. Da dro familien + kjæresten til søsteren min, + Oda på bowling.

Litt senere var det Norges nasjonaldag, 17.mai. På denne dagen hadde både Oda og jeg på oss finklær på skolen. Vi hadde også med oss masse norsk godteri og vi sang 17.mai sanger. Men det var ikke før den 18, at vi fikk en skikkelig feiring. Vi var så heldige å ha en norsk kirke i byen vi bodde i, som arrangerte en helt norsk gudstjeneste etterfulgt av 17.mai tog, pølser i brød osv. Utrolig morsomt å se så mange norske og svenske på ett sted, så det var en herlig dag.

Denne måneden har kanskje vært den viktigste hele året. Jeg dro fra mennesker jeg kanskje aldri kommer til å se igjen, og jeg kom hjem til venner og familie som jeg ikke hadde sett på ett år. Først hadde jeg jo graduation, så arrangerte både mine og Oda sine beste venner en avslutningsfest for oss kvelden før vi dro.

Hadde et koselig bilde av både Ali, Oda og meg fra denne kvelden, men finner det ikke akkurat nå. Dagen jeg kom hjem var jeg egentlig med forskjellige mennesker hele dagen og var bare utrolig glad for å være hjemme igjen. På slutten av måneden kom Will, en god venn av både Oda og meg, til Norge med familien sin!
I denne måneden gjorde jeg ikke så mye annet enn å jobbe og bruke alle fridagene mine på venner og familie.Denne måneden dro jeg på ferie til Hellas med min beste venn, Celine. Jeg startet på skolen igjen, var på Elvefestivalen i Drammen og var på min første russekro.Denne måneden stemte jeg for første gang, og Silje og jeg var med på valgvaken i Tønsberg. Jeg var også i Trondheim for å besøke Sofie etter at hun flyttet dit.Nå begynner ting å roe seg litt ned og det er ikke så mye som skjer, var vell på en del russekroer, jobber og var på skolen. Jeg fikk også et helgebesøk fra drammen! Prøver å huske og gå på facebook og i arkivet på bloggen, men finner ikke så mye spesielt eller så mange bilder.

Denne måneden var jeg i Trondheim igjen for å besøke Sofie. Jeg var også i Oslo for å besøke Andrea og jeg var i Fredrikstad for å besøke bestefar.


Den siste måneden har jeg jobbet veldig mye, men jeg har også søkt på 3 forskjellige skoler i USA til høsten. Jeg har fått feire julaften hjemme i Norge, men familien min, jeg har hatt koselige jentekvelder og hatt en juleavslutning med jentene i klassen -  alt i alt har Desember vært en utrolig koselig og bra måned.Så var det jo nyttårsaften i går hvor jeg hadde en del venner hos meg og det var veldig koselig! Så jeg håper alle har att et supert 2013, og får et herlig 2014!

Har noen laget noen nyttårsløfter enda?

HAPPY NEW YEAR

 • 01.01.2014, 15:46


Håper alle hadde en super feiring i går!

29 DESEMBER

 • 29.12.2013, 14:26

Heihei! Har ikke vært våken i mange timer, men det jeg har gjort i dag er at jeg har jogget meg en tur, og spist frokost. Veldig veldig spennende, jeg vet. Men når jeg satt og spiste frokost kom pus bort og trengte kos, så da tenkte jeg at jeg skulle prøve det nye kameraet mitt i dagslys, noe jeg ikke har gjort før.

Hva gjør dere denne søndagen?

JENTEKVELD

 • 28.12.2013, 23:23

Heihei! Etter jobb i dag møtte jeg Silje og så dro vi å handla litt inn til jentekeveld. Hadde egentlig tenkt til å bake kake eller muffins, men ble fort hjemmelaga pizza. Nå har vi ligget og sett på litt filmer, sett på klipp fra The Ellen Show og Senkveld. Har vært en utrolig bra kveld!
Hva har dere gjort i kveld?

27 DESEMBER

 • 27.12.2013, 18:30

Heihei! Nå har jeg prøvd å endre litt design og header osv, men er ikke helt ferdig - så skal ikke se helt sånn her ut! I går sov jeg over hos Helene, i dag har jeg vært å spist meg Julie og nå er jeg endelig hjemme i senga mi. Tror jeg blir her i dag, ettersom jeg skal på jobb i morgen tidlig.

Og så ville jeg bare legge ut bilder av det nye kameraet jeg fikk til jul, fordi jeg er så glad i det allerede. Vet disse bildene ikke er av topp kvalitet, men gjorde det lettest mulig og brukte iphone.

Fikk dere noe dere ønsket dere til jul?

24 DESEMBER

 • 25.12.2013, 21:02

Heihei! Det er visst en slags trend å skrive om juleaften på blogger i dag, så får vell gjøre det jeg også. Haha! Dagen i går startet med jobbing, noe som faktisk var veldig koselig. Etter jobben dro vi rett til mor og far i Drammen. Når vi kom dit dro vi rett i kirken, noe som er en tradisjon hos oss. Etter dette kunne jeg endelig slappe av litt før middagen. E l s k e r julemiddag, spiste selvfølgelig alt for mye. Var utrolig koselig å faktisk være hjemme i år, og hos min egentlige familie. Var veldig veldig dårlig på å ta bilder i går, men har ett par som jeg kan legge ut.


Når det gjelder gaver fikk jeg så my fint! Hadde ikke forventet å få så mye som jeg ønsket meg, så det var veldig veldig gøy! Kan legge ut ett lite innlegg om gaver og slikt senere, om det er noe dere vil se? Akkurat sitter jeg å ser på tv med mamma og tenker litt på om jeg orker å finne på noe i kveld, eller om jeg bare skal ligge her.

Ellers håper jeg alle hadde en strålende julefeiring!! 

KVELDEN FØR KVELDEN

 • 23.12.2013, 23:13

God kveld alle sammen! Egentlig litt utrolig at det faktisk er julaften i morgen. Har egentlig ikke tenkt så mye over det ettersom disse dagene har gått helt i surr for meg. Etter at jeg kom hjem fra jobb i dag så mamma og jeg på Grevinnen og Hovmesteren på tv, spiste pepperkaker og drakk gløgg. Og endelig fikk jeg en ørliten julestemning.

Ellers i livet har jeg endelig fått meldt meg på for å ta TOEFL testen, som jeg trenger for å gå på skole i USA, jeg har lagt inn søknader her og der og er godt i gang med å nesten bli ferdig med hele søkeprosessen. Det og jobb er vell det eneste jeg har holdt på med i det siste, og er helt ærlig totalt utslitt. Gleder meg faktisk veldig til i morgen, for etter jobb skal vi dra til mor og far, og møte resten av familien. Så det blir en veldig koselig dag.

Nå skal jeg fikse ferdig en liten julegave før jeg rett og slett slokner. Skal opp tidlig i morgen så er vell egentlig like greit.

Hva har dere gjort i kveld?

ENDELIG

 • 20.12.2013, 22:01

Heihei! I dag var det endelig siste dagen før ferien. Dette halvåret har egentlig gått veldig fort, så gleder meg veldig til å bare være ferdig med alt.

Etter skoleavslutningen i dag dro jeg på cafe med noen jenter før jeg startet på jobb. Når jeg kom hjem i dag hadde mamma pynta treet og det var så koselig her, så måtte bare ta bildet. Grunnen til at bildet av treet er så uklart er fordi det ser så pjuskete ut. Altså ikke et fint tre. Så tok litt klare bilder av julepynten istedenfor. 

18 DESEMBER

 • 18.12.2013, 20:13

Heihei alle sammen! Halvveis i uka allerede!!! Tiden får helt sykt fort for tiden.. Få endelig juleferie på fredagen, så det blir vell ukas høydepunkt. Ellers vill jeg egentlig bare stoppe innom å si natta til alle sammen. Er så trøtt for tiden så legger meg tidlig nå som jeg har sjansen!

Når får dere juleferie?

ØNSKELISTE

 • 11.12.2013, 20:43

Heihei! Har egentlig ikke hatt tiden til å tenke på julegaver og at det snart er jul - er bare så mye som skjer. Men nå kommer jo spørsmålet; Hva ønsker du deg til jul? For å være ærlig har jeg vært litt usikker, har bare vært sikker på gaver jeg ønsker meg fra mamma og pappa. Men nå har jeg tatt meg tiden til å gå inn i meg selv og funnet ting jeg ikke visste jeg ønsket meg, før i dag! Haha!


Nå som kameraet mitt er halvveis ødelagt, er dette kameraet #1 på ønskelisten

Ønsker meg smykker fra Marc by Marc Jacobs og store kjeder
Og kjoler, fra litt forskjellige steder,


Som dere ser så er det ikke så mange finkjoler jeg ønsker meg. Har fått helt dilla på kjoler man kan bruke til vanlig bruk.

Hva ønsker dere dere til jul?

THE SAT

 • 06.12.2013, 17:08

Heihei! I dag har vi hatt fagdag i friluftsliv og gått på tur. Vi lagde pizza ute i naturen og satt opp gapahuk. Syntes egentlig turen var veldig grei, ettersom vi ikke gikk så langt, og ikke sov over - men var fortsatt småkaldt ute.


Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen for å få vekk bållukta og bli ren, og nå sitter jeg å søker litt. Har nemlig veldig lyst til å dra tilbake til USA så fort som mulig, så må begynne med forberedelser for college nå. Har funnet ut at jeg må ta SAT, og har søkt litt om å melde meg på osv. Utrolig mye som må gjøres, og langt ifra så enkelt som å dra på utveksling - så begynner å bli litt usikker. Alt jeg vet er at jeg vil tilbake for å dra på skole, men kanskje college blir litt for mye å jobbe med mens jeg enda går på skole her hjemme. Vi får se hva som skjer, skader jo ikke å søke!

Vet dere hva dere vil studere enda?

BROILER

 • 04.12.2013, 19:46

Heihei! Som dere vet var jeg på Broiler konsert i går, og må unnskylde skrivefeilen i går. Nå heter de bare Broiler!! Visste ikke det, men nå vet dere det også! Var veldig gøy, og de nye sangene er verdt å høre på! Eneste negative jeg kan komme på er at jeg skulle ønske de spilte lenger, for det var så god stemning og kvelden var helt super!

Har dere hørt de nye sangene? 

DJ BROILER

 • 03.12.2013, 17:04

Hei hei alle sammen! I dag starter Dj Broiler på release konsertene, her i Tønsberg!! Så da skal jeg selvfølgelig dra for å se på, har hørt noen av de nye sangene og syntes de er dritbra. Så nå sitter jeg hjemme hos Silje og skal spise litt før vi starter å vorse. Så skal vi inn til byen. Anbefaler alle som kan å dra på konserten i dag, blir 
Så om du kan, ta turen innom!

 

27/11-13

 • 27.11.2013, 22:00

Heihei! I dag har jeg vært på skolen, for så å dra hjem å sove, for så å dra på farta igjen til byen. Elise, Benedicte, Maia og meg har nemlig et engelskforedrag i morgen om filmen ''The Help'' så vi satt å jobbet med det til nå. Så nå har jeg kommet hjem, skal jobbe litt mer med det for så å legge meg.

Hva har dere gjort i dag?

I WISH

 • 25.11.2013, 12:14


Bildene er redigert på picmonkey.com

Jeg er så drit lei av at det skal være kaldt, uten at det er snø. Nå er det snart Desember og det er faktisk på tide at snøen kommer nå, syntes jeg!HELGEN

 • 24.11.2013, 17:09Heihei! I går dro vil til bestefar i Fredrikstad sammen med resten av familien. Vi feiret bursdagen til bestefar som var på fredag og hadde julemiddag, som vi alltid har denne helgen i november. I dag hadde vi en stor frokost før mamma, pappa, viktoria og jeg dro ned til Gamlebyen.

Hva har dere gjort i dag? 


 

SØNDAG

 • 17.11.2013, 19:08

God Søndag alle sammen! Dagen i dag har vært en skikkelig søndag. Har bare slappet av og spist god og usunn mat, så har helt ærlig vært supert! I går var jeg ute med Andrea og russebussen hennes som heter Cheshire Cats. Hadde ikke møtt noen av jentene før, men alle var utrolig snille så hadde det veldig morro!  

Nå skal jeg øve på en prøve jeg har i morgen tidlig før jeg sovner. Hva har dere gjort i dag?

 

OSLO

 • 16.11.2013, 17:53

Heihei alle sammen! Har ikke gitt lyd fra meg på noen dager, har vært utrolig med skolearbeid og jobb så har tatt meg fri fra blogging. Har ikke gjort så mye denne uka egentlig, bortsett fra at Christoffer var hos meg i går og i dag kjørte mamma og jeg til Oslo. Så akkurat nå sitter jeg i kjelleren til Andrea og vi skal snart fikse oss litt før vi drar ut. I dag har vi gått og shoppet litt før vi spiste middag på Olivia. Har alt i alt vært en veldig koselig dag, som snart blir enda bedre.

Om dere ikke hører mer fra meg i kveld så kommer det ett innlegg eller to i morgen! Håper alle koser seg denne lørdagen!

 

FOR Å FÅ DET BEDRE

 • 11.11.2013, 14:53

Heihei alle sammen! Tenkte å anbefale et lite triks dere kan gjøre med teen som gjør den enda bedre å drikke. Det dere trenger er:

♥ Varmt vann
♥ Lettmelk
♥ Helt vanlig te
♥ Kanel
♥ Honning
♥ Sukker
♥ Stavmikser

Først koker du opp vannet, heller det oppi en kopp og lager te på vanlig måte. Bland inn sukker og honning nå. Så mikser du melken med en stavmikser så den blir litt luftig. Deretter heller du melken oppi teen for så å blande alt sammen sammen. Ta litt sukker oppå melken så er du ferdig!

Skal dere prøve det?

TID FOR KINO

 • 10.11.2013, 18:01

Nå drar pappa, viktoria og jeg for å se på denne filmen! Gleder meg helt sykt!!
haha, noen som har sett den?

SØNDAGSTUREN

 • 10.11.2013, 17:33

Hva har dere gjort i dag?

FAMILIEKJÆRLIGHET

 • 10.11.2013, 13:28

Vil gratulerer den beste pappaen med farsdagen i dag!

SYVENDE NOVEMBER

 • 07.11.2013, 08:40

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på skolen selvom jeg ikke starter før halv 10. Grunnen er at jeg kjørte til skolen selv i dag!! Kvelte bilden ett par ganger som alltid men ingen ulykker og det er vell det viktigste! Etter skolen skal jeg på jobb så er hjemme i kveld en gang, så vi får se på om jeg får tid til å blogge mer. Vet bildene er litt random, haha.

Hva er deres planer i dag?

SAVN

 • 06.11.2013, 14:53

Har dere noen gang vært i Chicago?

DENNE DAGEN

 • 06.11.2013, 13:40Heihei alle sammen! Har akkurat fått endret design, hva syntes dere? Tenkte det var på tide med en forandring nå, blir så fort lei når ting er de samme. Men men, i dag har jeg vært på skolen halve dagen og nå ligger jeg hjemme med litt sykdom så tenkte jeg kunne få litt tid til å blogge nå. Skal begynne på litt lekser, og så har jeg veldig lyst til å bare ligge rett ut og gjøre ingen ting.

Hva skal dere i dag?

SØNDAGSTUR

 • 13.10.2013, 16:25

Tenk at jeg pleide å hate søndager, og nå er det favorittdagen min. Det er så deilig å ikke jobbe eller dra på skole og bare slappe av og gjøre ingenting. I dag har Henriette, mamma og jeg gått en tur. Etterpå skal jeg være med Nikolai og så skal jeg pakke til friluftsliv turen jeg skal på i morgen.Hva gjør dere denne søndagen? 

ENDELIG HØST

 • 09.10.2013, 19:55

Hei hei! Endelig er det fine farger og høstluft ute, endelig. For min del er høsten den beste årstiden! Jeg vet jeg har vært veldig dårlig på å blogge men jeg har skjønt at det kan ikke bli som før, hvor jeg legger ut fler innlegg om dagen. Jeg merket det nå i høstferien når jeg prøvde å begynne igjen. Grunnen er at jeg har helt ærlig vært litt avhengig av dette her. Og noen av dere tenker sikkert ikke at det går an, men jeg brukte opp mot 6 timer om dagen på bloggen. Og tenkte alltid på hva jeg skulle blogge om, hvordan jeg skulle ta bildene og hvordan jeg skulle redigere dem - og det gjorde meg helt sliten. Når jeg begynte litt i ferien begynte jeg igjen og nå som jeg går siste året på vgs og har jobb flere dager i uka så kan jeg ikke bruke så mye tid. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge når jeg har tid til det! Og det skyldes dere, for uansett når jeg ikke hadde blogga på flere mnd ser jeg fortsatt på statistikken at dere er innom og sjekker. Dere må vite at det betyr utrolig mye for meg!

Så det jeg har gjort i dag er lekser, helt fra jeg kom hjem og til nå. Vet at bilder av te kanskje ikke er det mest spennende å se på, men det var det jeg hadde tid til, haha. Har lest en hel bok i dag for glemte at vi hadde en innlevering i morgen om den, så det var litt kjipt å bruke hele dagen på det.

Hva har dere gjort i dag?

KOS MED SNUPPA MI

 • 01.10.2013, 19:01Heihei! Fikk ikke blogget i går, for jeg jobbet til sent så var Christoffer med meg hjem. Og i dag er det egentlig det samme, for han ble med meg hjem i dag også. Planene for kvelden er egentlig bare å spise laks og se på film eller noe, så er ikke så veldig spennende.

Hva skal dere i kveld? 

OSLO NEXT

 • 27.06.2013, 15:14

Heihei alle sammen! Da skal jeg straks ta bussen inn til byen for så å ta toget til Oslo. Det blir utrolig gøy for Oda og jeg skal se igjen en veldig god venn fra USA som er på ferie i Norge med familien sin! Så jeg gleder meg helt ekstremt! 


Hva gjør dere i dag? 

TO SERIER SOM FÅR MEG I GODT HUMØR

 • 17.11.2012, 18:24

 
Hei dere! Ville anbefale to forskjellige serier til dere som dere kan se på om dere er i dårlig humør eller om dere kjeder dere veldig. Den første er two and a half men.Jeg klarer virkelig ikke la være å le når jeg ser denne serien her! Måten de snakker på, kroppsspråket de viser og hva de sier til hverandre blir hysterisk morsomt alt i alt. Dette er virkelig en serie man kan sitte
å se på i timesvis. Den gir ikke så mye mening og det er ikke noe spennende action som skjer, så det er vel ikke så mye å følge med på. Men den er super for å få et smil om munnen!

Et annet program som kan få deg til å le til tårene triller er the Simpsons. Jeg husker jeg så filmen på kino når den kom ut. Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv! Jeg tror vi alle kan si oss enige i om at Simpsons er noe helt spesielt!Simpsons har alltid vært en familieserie, men i senere tid har de prøvd å holde følge med serier som American Dad og Family Guy, det merkes at det tar inn mer upassende saker for ungdommer, deres seneste avsnitt er et eksempel på det. Trykk HER for å vite mer! 
 

 
Bildekilder:
http://www.google.com/imgres?num=10&hl=en&newwindow=1&tbo=d&tbm=isch&tbnid=KVYOoDMkqD297M:&imgrefurl=http://www.fanpop.com/spots/two-and-a-half-men/images/17778953/title/two-half-men&docid=ndrWqEmo_Mv_EM&imgurl=http://images4.fanpop.com/image/photos/17700000/Two-and-a-Half-Men-two-and-a-half-men-17778953-2480-1654.jpg&w=2480&h=1654&ei=JcumUMSwNaqBygGqqYHwCA&zoom=1&iact=hc&vpx=1215&vpy=264&dur=202&hovh=182&hovw=274&tx=170&ty=79&sig=108417916290034583283&page=1&tbnh=138&tbnw=208&start=0&ndsp=49&ved=1t:429,r:46,s:0,i:280&biw=1821&bih=855
http://www.google.com/imgres?hl=en&newwindow=1&tbo=d&tbm=isch&tbnid=eRTywSkckj0x9M:&imgrefurl=http://www.backofthecerealbox.com/2009/09/larcenous-interjection.html&docid=U3mJUi0gV4yhhM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_1I7KiCuAU4k/Sq_civyVxZI/AAAAAAAAFGo/Xc30rg1yfIo/s400/simpsons_yoink.jpg&w=400&h=267&ei=q8umUM_WDcjiyAHDtoCwBQ&zoom=1&iact=rc&dur=6&sig=108417916290034583283&page=3&tbnh=136&tbnw=204&start=83&ndsp=49&ved=1t:429,r:89,s:0,i:409&tx=109&ty=-93&biw=1821&bih=775

Ett år uten bestevennen min

 • 02.09.2012, 17:20

Det har gått nå bare 5 dager siden Julie dro til USA og jeg savner henne allerede! Tenker på at hun skal være der i et helt år, kommer til å bli så tomt her nede på Nøtterøy uten søte Julie.. Er så rart å tenke på at jeg ikke kan se henne i virkeligheten på et helt år, men det er jo veldig bra at vi har skype, tlf og internett! Men blir ikke det samme fordet. Det er så merkelig å tenke på at jeg ikke bare kan ringe henne å spørre henne om vi kan møtes eller finne på noe. Men jeg vet at hun har det bra der hun er nå, og jeg håper virkelig at hun har det bra hele året og får seg masse nye venner og trives på skolen hennes. Rett før hun dro så tenkte jeg bare hva jeg skulle gjøre uten henne i et år!! Jeg trodde alt kom til å bli så annerledes enn før, men jeg snakker med henne hver dag selvom hun er der nede og jeg blir så glad av å høre at hun trives der nede! Det er jo en stor opplevelse hun kommer til å ha med seg resten av sitt liv, og ikke minst at hun sikkert snakker flytende engelsk når hun kommer hjem! De som reiser til utlandet som sånn utvekslingsstudent syntes jeg er super modige! Det er noe jeg aldri kunne ha klart tror jeg, men det er vell noe med at jeg er helt ræva i engelsk, hehe... 
Jeg tenker veldig mye på neste sommer, det er nesten det eneste jeg ser frem til nå for tiden! For når Julie kommer hjem fra USA, så skal vi nemlig på jentetur til utlandet, vi har snakket om å dra til KOS :D kommer til å bli så morro!

 

 

 

 


Litt dårlige bilder kanskje, men jeg kan ikke noe av det redigeringen av bilder som Julie gjør med bildene sine. 

Jeg savner deg så mye, jenta mi! Og savnet blir nok enda vondere etter en stund. Når julen nærmer seg så kan vi ikke gå sammen å kjøpe julegaver til folk eller finne på noe morro i skoleferiene.. Kommer til å bli ganske tungt å ikke gjøre de samme tingene før som vi alltid gjør, men det beste er at du skal ikke være i USA resten av livet ditt <3 Hvem vet, kanskje jeg tar meg en tur ned til deg i en av skoleferiene mine? :D Håper jeg at jeg kan få til! Og sefølgelig skal du få julegave og bursdagsspresang av meg, sender det i posten! 
Vi alle savner deg, Julie.. Det er veldig tomt og stille her faktisk, uten deg! Du har alltid vært den personen som sprer glede rundt seg, og jeg savner deg sinnsykt mye! 
Du får ha et supert år i USA, ta masse bilder og videoer så du kan dele litt minner med oss her hjemme :) 
Elsker deg ! <3 

- Celine Pehrsen


 

FRAMME I MINNETONKA

 • 30.08.2012, 21:19

Hey you all ♥ I går landet jeg i Minneapolis og familien min møtte meg på flyplassen med et stort skilt som hadde navnet mitt på. Vi dro hjem og jeg fikk pakket ut og det var middag. Utrolig god mat de har her! Jeg trodde vi skulle ut på mcern hver dag, men neida, her er det nesten alltid grønnsaker eller frukt til maten! I dag har vertsmammaen min og jeg vært og besøkt skolen som er like stor som kjøpesenteret hjemme. Det er helt utrolig mange klasserom. Jeg satte opp min egen timeplan frem til Januar, jeg kan velge akkurat hvilke fag jeg vil ha. Noe annet om skolene her er at de har 9 uker om gangen. Det vil si at de 4 timene jeg har i første semester skal jeg ha hver dag i 9 uker, litt rart. Gruer meg til de to siste semestrene, da har jeg matte en og en halv time HVER dag. 

Jeg skal også få lunsj-kort. De kjøper ikke mat med dollar i kantina, du bruker et spesielt kort. Noe som også er litt annerledes er at du kaller læreren ved etternavnet dems. Sånn som jeg hadde vært Mrs. Daae. Utrolig rart.. Så jeg møtte på to av lærerene mine i dag, læreren min fra Criminal Law og læreren fra Photography and Webdesign. De var utrolig hyggelige begge to! 

Så nå har jeg tatt litt bilder for dere, bare her hjemme da. Og etterpå skal vi handle litt skoleting før vi skal se på en amerikansk fotballkamp. Gleder meg utrolig! Skal handle skoleklær om en dag eller to, skal skrive mer om det da, for det er et kapittel for seg selv! 

Når det gjelder facebook osv vil jeg ikke at familien min skal få feil inntrykk av meg, så jeg kommer ikke til å sitte så mye på dataen i tiden fremover, kanskje bare når jeg har lagt meg osv. Skal ta med kameraet etterpå og se om jeg får blogget i kveld! 

Litt av rommet mitt

Lulu, en av hundene. Syykt søt! 

The cutest children ever♥ Og om dere lurer på om det er varmt, JA! tretti grader helt til klokken ni på kvelden nesten.. Men nå må jeg sove littegranne før vi drar, klokken er ca kvart over to her, om dere lurte på det også! Vi snakkes senere! 

Vil du også være utvekslingsstudent?

 

 

DET KRIBLER I MAGEN

 • 28.08.2012, 14:21

Heihei alle sammen♥ Føler det har blitt en stund siden sist nå, men det er så mye som skjer for tiden! Nå har jeg nesten klart å pakke ferdig, og nå laster jeg ned nye sanger til flyturen. Etterpå skal jeg vaske og rydde meg ut herfra og så setter vi oss i bilen på vei til Gardemoen, for nå flytter jeg faktisk! Det er helt sykt, neste uke begynner jeg på High school!

Skal flytte til et nytt land med nytt språk, ny familie, ny skole - og jeg kjenner ingen. Og det er veldig skummelt! Har utrolig mange forskjellige følelser inni meg akkurat nå, og jeg vet ikke helt hva jeg skal føle. Selvfølgelig gleder jeg meg, men gruer meg også. Og det er alt på samme tid! 


Det som kanskjes tresser meg mest akkurat nå er vennene mine. Jeg har trodd at jeg har hatt god tid hele tiden, men plutselig er dagen her og det er så mange jeg føler jeg burde vært mer med, og som burde fortjent en skikkelig stor hadeklem. Så om dere skal på utveksling neste år, så ikke tro dere har altfor god tid, for plutselig flytter du bare..

En annen ting jeg vil ha med i dette innlegget er at jeg håper dere vil følge bloggen min videre når jeg blogger fra USA. Jeg vet ikke helt når jeg får lagt inn første innlegg, men om dere liker facebooksiden min på facebook HER så ser dere det!

Så lik facebooksiden og følg meg videre i USA!

Vi snakkes om et par dager!♥

REAL FRIENDSHIP NEVER ENDS

 • 24.08.2012, 11:31

Heihei alle sammen♥ I går fikk jeg besøk av Kristin, Helene, Celine og Sofie og vi spiste grillmat og koste oss. Nå som flyttedagen nærmer seg, teller hvert sekund vi får sammen. Så det var utrolig trist at det var kanskje siste gang jeg så dem på et helt år..

Nå skal jeg snart ta bussen for så å ta toget til Dramen, gleder meg til å se Henriette igjen! 

Hva skal dere i helgen?

50 Cent's Black Jack

 • 23.08.2012, 20:45

  Som dere vet er jeg utvekslingsstudent i år. Og jeg har en venninde som har kommet til Las Vegas på utveksling! Det må jo bare være drømmen! Som dere vet er Las VEgas et veldig kjent sted, ikke bare for allt festingen, men også for casinoer. Og apropos dette vil jeg få lov til å foreslå noe for dere.  
Nå har den kjente rapperen 50 Cant lansert et spill som heter 50 Cent's black jack. Dette spillet kan dere spille fra facebook eller iphonen deres. Dette er jo egentlig genialt, for hvor mange mennesker i verden bruker vel ikke tiden sin på facebook og hvor mange har ikke iphone nå om dagen? Det kan også spilles fra Androif nå og det kommer flere muligheter! Det blir da lettere å spille om du kan spille dette først hjemme, og så etterpå når du er utenfor huset.
 

En annen ting med dette spillet er at det er gratis å prøve ut, og hva kan da skade? Inne på spillet vinner du ved å slå dealeren. Men du kan også spille mot vennene dine. Om du vinner får du chips. Om om du får dette kan du kjøpe deg ting inne på spillet. Jeg har aldri spilt black jack før, men dette spillet kommer man veldig fort inn i! Du får lage din egen person, og bestemme selv hvordan du vil se ut. + dette så blir du fortalt hva du skal gjøre av selveste 50 Cent, det er jo en tegnefugir da, men m en. DEtte gjør spillet enkelt og veldig morsomt! Jeg anbefaler alle å prøve det ut!  Dere kan lese mer om artikkelen om 50 Cent's Black Jack, HER
 
 
 

KONGELIG FROKOST

 • 22.08.2012, 14:39

Good morning♥ I dag har jeg vært så flink og sprek at jeg det første jeg gjorde når jeg stod opp var å ta meg en joggetur. Så hoppet jeg i dusjen før jeg krøp tilbake til dyna, med frokosten på senga og den nyeste epiosden av pretty little liars. Lovemylife. 

Hva har dere gjort denne morningen? 

FACEBOOK

LET ME SLEEP

 • 21.08.2012, 10:16

God morgen ale sammen! ♥ Nå er vel de fleste på skolen og jobber med et eller annet fag (HAHA) og jeg har akkurat stått opp her hjemme. Og nei, har ikke gjort det av meg selv, hadde på klokka klokken 9, for jeg skal jobbe her hjemme i dag med hjemmeoppgaver, Jippiii. Så jeg får egentig bare kommer i gang.Er dere på skolen i dag? 

TILBAKE TIL SKOLEBENKEN

 • 20.08.2012, 17:11

Heihei alle sammen♥ Da er første skoledag overstått for dere her i Tønsberg ihvertfall. Noen av dere har startet for første gang på ungdomsskolen, videregående eller ny skole. Jeg håper dere som har startet på en ny skole enn den gamle har hatt det greit og at alt ser bra ut! Det er veldig viktig, ihvertfall for dere på vgs at dere har valgt riktig linje å gå på! Vgs er noe helt annet en ungdomsskolen og dere har mye mer frihet! Husker selv følelsen av å starte, den er helt utrolig, på en måte. Uansett håper jeg alle er fornøyde og får det bra der de er!


 

Mens jeg har enda fri, jeg starter ikke på skolen i USA før 4.september. Så i dag har jeg sovet og bare vært og ordnet noen ting. Har en laaang liste med punkter som skal utføres før jeg drar, noe som blir skikkelig vanskelig fordi jeg vil være med venner de siste dagene, og disse punktene er ikke små.. Det kommer til å ta flere DAGER å få gjort alt.. Uff.

 

Startet dere på ny skole i dag? Hvordan har deres dag vært?

 

DAGEN I DAG

 • 19.08.2012, 20:10

Heihei alle sammen♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra båtturen og fått lagt inn bildene. Var utrolig koselig! Vi dro ut til verdens ende hvor vi grillet hamburgere og badet, til og med! Skulle tro vannet var skikkelig kaldt, men når man blir vant til det så går det faktisk helt fint! Tok en del bilder, men orker ikke å redigere alle sammen.. heh.


Hva har dere gjort i dag? 

 

FACEBOOK

 

DAGENS QUOTE

 • 18.08.2012, 22:51

 

Hva er deres meninger om dette?

JEG HAR DE BESTE VENNENE I VERDEN

 • 18.08.2012, 11:40

Hei dere♥ Jeg vil begynne denne morgenen med å fortelle dere noe utrolig som skjedde i går! Nicolai og jeg hadde vært på kino og sett Ted, og når vi kom hjem var huset mitt helt tomt og det stod et party-telt i hagen, og jeg ble jo kjemperedd! Døra var ikke låst og jeg tenkte med en gang at noe forferdelig har skjedd. Men så hoppet det mange menneser frem. Det var jo de aller beste vennene mine som hadde stelt i stand Surprise-party til meg! Fy søren! Tenk dere det. Alt de har måttet fikse, all tiden de har lagt inn til dette, og de gjorde det for meg. Jeg kan nesten ikke beskrive hvor takknemlig jeg er for at jeg har så gode venner som jeg har! De er helt utrolige, alle sammen! 

Og ikke nok med alt de hadde stelt i stand, de hadde også skrevet over hele papirduken! Hadde ikke med meg kameraet i går, så har tatt bilder av noe av det som overlevde gårsdagen

Og så hadde Celine vært på rommet mitt og lagt igjen dette her:


Hun er best, right?

Så nå ligger jeg i sofaen, helt utslitt, og dagen i dag går ut på å rydde det meste fra i går. Det er heldighvis ikke så mye fordi som jeg har nevnt før har jeg utrolige venner og de hjalp meg med det meste i går. Og jeg vil bare si til alle at, jeg er veldig glad i dere! Og jeg hadde ikke hatt det bra i livet mitt uten dere, you make my day! 

Har dere like herlige venner som meg?

KJÆRESTEBILDER

 • 17.08.2012, 12:46

Hva syntes dere? 

GOD MORGEN

 • 16.08.2012, 12:16

Hva skal dere i dag?

 

GRATULERER MED DAGEN, MAMMA

 • 15.08.2012, 18:30

Heihei alle sammen♥ I dag har mamma bursdag så i dag morges vekte vi henne med presanger og frokost på sengen, hun ble kjempeglad! Så, etter jobben dro Viktoria, mamma og jeg ut for å spise middag sammen bare oss jentene, etter det spiste vi is på brygga ♥

Hva pleier dere å gjøre på bursdagen til foreldrene deres?

 

NY HEADER

 • 13.08.2012, 19:26

Heihei alle sammen♥ Da har jeg fått meg ny header, igjen. Haha, liker å bytte litt! 

Hva syntes dere om den ?

NOE Å LESE OM DU KJEDER DEG

 • 10.08.2012, 15:24

Heihei♥ Som mange av dere vet reiser jeg et år på utveksling til USA. Jeg har fått familie i Minnetonka, Minnesota. Det ligger ca 15 min fra Minneapolis. Familien min virker helt utrolige, har snakket masse med den nye mammen min og det er bare en helt utrolig følelse at noen faktisk vil ta med inn i familien og kulturen sin!  Kan helt ærlig si at jeg gleder meg og det kommer til å bli en helt utrolig opplevelse!

Nå leser jeg blogger fra noen som har vært der og noen venner som er der borte nå. Og nå er det bare 19 dager til jeg reiser selv! Det er bare så utrolig rart.. Men i allefall, jeg tenkte at om noen av dere var interesserte i å lese noen blogger for å høre om hvordan det har vært eller hvordan det er så kan dere gå inn på denne siden HER. På denne siden har de fleste lagt ut bloggene sine så andre kan lese, og det er utrolig spennende! 

Skal du lese noen av bloggene? Vil du følge meg når jeg blogger der bortenfra?

 

SE HVA JEG FIKK!

 • 09.08.2012, 19:59

Heihei alle sammen♥ Se så fin ring jeg fikk av kjæresten min i går! Åh, elsker den! Var litt redd den ikke passet på grunn av at jeg har litt tykke fingre, men det gjorde den, heldighvis. Skal aldri ta den av! 

Hva syntes dere? 

REGN REGN REGN

 • 07.08.2012, 11:44

God morgen alle sammen♥ Det regner søren meg i dag også, helt sykt.. Hva slags vær har dere? Og hva syntes dere om bildene? Haha, litt morsomt at pus kom å satte seg der akkurat når jeg skulle ta bilder!

FACEBOOK

REGNVÆRSDAG

 • 06.08.2012, 13:30

Heihei alle sammen♥ I dag er ikke været på sitt beste, som vanlig i sommer. Og nå er jeg hos Henriette, og i dag skal vi bare ligge i sofaen, se på filmer og spise godteri. Åh, elsker sånne dager♥♥Hva skal dere i dag? 

FACEBOOK

UPDATE

 • 02.08.2012, 23:28Heihei alle sammen♥ Nå sitter jeg i senga til Nicolai, og vi ser på film. Filmen heter The Vow og er utrooolig søt, en film dere burde se! I morgen skal vi i bursdagen til bestemoren til Nicolai, skal prøve å få tatt litt bilder så jeg får blogget litt. Og ja, btw -> om noen lurte på hva jeg har gjort i dag, så har jeg hjulpet Nicolai å pusse opp rommet, ryddet og satt sammen møbler. Haha! Håper dere har hatt det bra i dag :) 

Hva har dere gjort i dag? 

FACEBOOK


BLIR EN KOSELIG KVELD

 • 01.08.2012, 18:40

Heihei alle sammen♥ I går var jeg ute å spiste med Helene. Utrolig koselig å se henne igjen, for har ikke sett henne på mange uker! Og i dag har jeg luket ugress og vasket. Og ja, det er faktisk sant! Jobbet flere timer i strekk, og har nesten blitt helt ferdig! Men nå skal jeg til Sofie med Celine for å spise og kose oss. Utrolig lenge siden det har vært oss tre sammen, så dette blir koselig♥

Haha, grunnen til tre bilder av meg selv i dag, er fordi noen spurte om jeg kunne legge ut litt flere bilder av hvordan håret mitt så ut nå.. Haha. Så her ser dere det! Det begynner såvidt å bli brunt igjen nå.

Hva skal dere i dag? 

VELDIG MYE FREM OG TILBAKE

 • 28.07.2012, 19:47

Heihei kjære lesere!♥ Beklager veldig for at jeg ikke har blogget på en stund nå.. Kom hjem fra Spiterstulen i går men orket bare ikke sette meg på dataen i det hele tatt fordi jeg var så trøtt. Og nå er jeg hos celine, og har ikke kameraet mitt med meg så vet ikke helt hva som skjer med det. Men nå er Marikken her også og vi skal lage middag og bare kose oss i dag.

Beklager for lite blogging denne ferien, men det er så mye å gjøre hele tiden.. Og nå til onsdag starter jeg å jobbe, så da vet jeg virkelig ikke hva som skjer med bloggingen. Men det er veldig koselig å se at så mange går innom selvom jeg ikke oppdaterer, setter virkelig pris på det! Nå kommer jeg ikke hjem før mandag, og da lover jeg at jeg skal legge ut litt bilder fra isbre-turen jeg har vært på og blogge litt! 

Kos dere videre i ferien alle sammen♥♥

SPITERSTULEN

 • 24.07.2012, 23:17

Hei hei alle sammen! <3 nå er jeg på Spiterstulen. Stod opp tidlig i dag morges, satt i bil i sånn ca 7 timer så var ganske deilig å komme frem. Bildet er fra en rasteplass vi spiste på. Og nå skal vi legge oss og samle krefter til i morgen, for da skal vi nemlig gå på isbre!

Sov godt!

NY HEADER

 • 23.07.2012, 16:22

Heihei♥ Lagde meg ny header nå, hva syntes dere? 

Og btw, er det noen som har noen filmtips? Kjeder meg litt akkurat nå og hadde vært fint å se en film jeg ikke har sett allerede..

BILDER FRA DE SISTE DAGENE

 • 18.07.2012, 19:19

Heihei alle sammen! Ble enda mer mobilblogging.. Haha. Men er hjemme om to dager og da blir det bedre!

Noen bilder, igjen. Haha dere får flere bilder når jeg kommer hjem! Haha, har forresten farget håret, men tørr ikke legge ut bilder Av det før senere:)

Hvor er dere i verden?

LEVER ENDA

 • 15.07.2012, 21:36

Hei hei! Nå sitter jeg på Preko og har endelig funnet Internett! Men er på mobilen da, så legger ikke ut så mange bilder. Men har tatt mange fine! Nå skal vi spise middag om ikke så altfor lenge. I sag har vi faktisk ikke gjort annet enn å ligge i sola, og jeg har faktisk fått skille. Tok meg bare noen dager i 35 grader.. Elsker pigmentene mine altså.

Det er veldig koselig her, fredelig og stille og ikke så altfor mange mennesker. Ordentlig familiferiested ihvertfall!

Utsikten fra leiligheten vi har nå

Dette er et bilde av Andrea og meg fra i går, er på mamma sin mobil og hun har ikke tatt flere bilder herfra.. Men om jeg får tid i morgen skal jeg kanskje få blogget fra en pc!

Om vi ikke snakkes senere, ha en fortsatt fin ferie!

SISTE KVELDEN

 • 13.07.2012, 00:04

Heihei! Nå er vi hjemme fra en kjempefin restaurant hvor jeg har spist blåskjell i tomatsaus, t o m a t s a u s. Det er første gang jeg har smakt og det var utrolig godt !

Her er vi på vei hjem fra restauranten, og her er outfitet mitt da

Også har jeg kjøpt gave til Nicolai, noen som vil gjette på hva det er?

Hva syntes dere om bildene? Sov godt!

BILDER FRA I DAG

 • 12.07.2012, 19:11

Har dårlig tid, så vi snakkes senere i kveld!

Hva har dere gjort i dag?

VÅR KVELD I ZADAR

 • 12.07.2012, 00:42

Hei! Dette var litt bilder fra kvelden vår i dag. De siste bildene dere ser er fra et kunstverk eller noe, de små svarte firkantene er solcellepaneler eller hvordan det skrives. Og vi hørte orgelet spille! Tok film men høres nesten ikke.

Nå er vi så trøtte at vi stuper i seng.. NATTA <3

BRENT AV SOLA

 • 11.07.2012, 18:41

Heihei<3 nå har vi kommet tilbake til leiligheten vår i zadar. Var helt utrolig deilig i dag! Merket ikke at jeg hadde blitt solbrent før jeg var i dusjen da.. Er helt rød på den ene siden av kroppen og hvit på den andre, herlig.

Bilder over er Viktoria, ikke meg:)

Nå skal vi dusje av oss saltvannet, ordne oss litt og så skal vi se på vannorgelet som er her i zadar, skal ta bilder sa dere får se! Er utrolig fint!

Hva har dere gjort i dag??

UTSIKTEN FRA LEILIGHETEN

 • 11.07.2012, 10:39

God morgen alle sammen! Nå skal vi leie sykler og sykle til stranden som er litt lenger borte. Men ville bare legge ut bilder fra leiligheten vi bor i, eller utsikten da.

Fint? Skal ta bilder på stranda i dag også, om jeg får låne mobilen til Viktoria da.

Hva skal dere i dag?

KOSER OSS I 35 GRADER

 • 11.07.2012, 00:33

Hei dere <3 har ikke funnet en eneste en internettkafé enda, så får ikke lagt ut noen bilder før jeg finner en data.. Men tror jeg får låne Viktoria sin mobil så lenge, for det et fritt Internett i leiligheten!

Nå har vi akkurat kommet inn døra og skal legge oss. Btw, her er det 35 grader, håper dere har regn i Norge!:)

Hvor i verden er dere?

KROATIA NEXT

 • 09.07.2012, 20:56

Heihei♥ Da er det ikke lenge igjen før jeg reiser! Som sagt så har jeg tenkt til å blogge der nede, så om dere vil følge bedre med så kan dere like facebook-siden min hvor jeg kommer til å legge ut innleggenene når jeg har lagt de ut, så dere ser det. Bare å trykke herSå, trykk HER om dere vil følge bloggen min fra kroatia

PAKKET OG KLAR

 • 09.07.2012, 19:43

Heihei alle sammen♥ I dag har jeg vært i byen med Nicolai og kjøpt inn det aller siste jeg trenger til sydenturen i morgen. Så nå har jeg pakket kofferten og veid den og jeg er rett og slett bare klar til å reise i morgen tidlig! Har ikke spurt noen om å gjesteblogge for meg denne gangen fordi jeg tenkte jeg skulle prøve å blogge derfra selv, på internettcafeer og sånn, stay tuned. 

Skal dere til syden i sommer? 

BILDER FRA I GÅR

 • 07.07.2012, 15:55

Heihei♥ I går spiste sofie, emilie og jeg middag hos celine og feiret litt bursdagen hennes. Det var utrolig koselig, med god mat, kaker og cupcakes. 

Hva gjorde dere i går?

THE LAST 24 HOURS

 • 06.07.2012, 17:17

Heihei♥ har ikke blogget det siste døgnet for har vært veldig opptatt, men her kommer litt bilder av hva jeg har gjort.

Jeg har vært på stranda med Nicolai og bada i sommerværet

Også har jeg vært i bursdagen til Kristin som ble 17 år i går 

Har egentlig tatt mange fler bilder, men er på celine sin mac nå og skjønner ikke hvordan jeg redigerer, roterer bilder eller noen ting så er litt lost.. Men det var ihvertfall litt av dem! Men nå er jeg hos celine og skal mest sannsynglig sove her i kveld, kos dere masse hva enn dere skal! :)

Hva har dere gjort det siste døgnet og hva skal dere idag?

 

EN KOSELIG DATE

 • 04.07.2012, 21:14

Heihei♥ I dag tok Nicolai meg med på date! Utrolig koselig! Vi spiste pizza og koste oss og nå har vi leid en film som vi skal se. 

Har dere gjort noe koselig i dag? 

E N D E L I G

 • 04.07.2012, 12:10

God morgen alle sammen♥ I dag stod jeg opp tidlig fordi jeg lovte å hjelpe mamma med noe greier på dataen, og nå er jeg ferdig. Så jeg gikk inn på værmeldingen for i dag, i morgen og fredag, og gjett hva det stod? ENDELIG kommer det litt sommer hit, har ventet litt for lenge syntes jeg!

På fredagen fikk jeg ikke mde hele, men det ble sånn 20 - 25 grader da også! Haha. 

Hva slags vær har du?

I FARTA

 • 03.07.2012, 14:28

Heihei alle sammen! Nå sitter Viktoria i jeg på bussen til byen, så skal vi til mormor og morfar å spise middag:)

Hva skal dere i dag?

NATURE

 • 03.07.2012, 12:38

Hva syntes dere ?

GOD MORGEN

 • 02.07.2012, 13:08

God morgen alle sammen♥ I dag stod jeg opp tidlig og lagde frokost til Nicolai, bare fordi han er så søt mot meg! Så nå skal jeg rydde badet, rommet og kjellerstua før jeg skal møte celine. Gleder meg for jeg føler jeg ikke har sett henne på tusen år. Hun har nemlig vært i syden hun, heldiggrisen.. Men ja, dere får ha en super dag!

Hva skal dere i dag? 

TRAVEL SØNDAG

 • 01.07.2012, 21:56

Heihei alle sammen♥ I dag stod jeg opp litt for sent hos Helene, fikset meg og ble kjørt rett på middag hos faren til Nicolai, så var vi en tur innom bestemoren og nå er vi hjemme og ser på film med mamma. Vi har akkurat laget oss kakao for begge er litt forkjølet.

Hva har dere gjort i dag? 

YOU MAKE ME SMILE

 • 30.06.2012, 20:25

Har dere en som får dere til å smile?

TYPISK NORSK SOMMER

 • 29.06.2012, 11:45

God morgen alle sammen♥ I dag våknet jeg opp til dette været her.  Vet ikke helt om jeg skal like det eller hate det, egentlig. Det er koselig så lenge jeg ligger inne, pakket under dyna - men med en gang jeg går utenfor døra blir jeg kliss klass og da er det ikke akkurat så veldig koselig. Men men, er jo norsk sommer på sitt beste så får bare tåle det! 

Hva slags vær har dere i dag? 

KJÆRESTEBILDER

 • 28.06.2012, 20:27

Heihei♥ Har ikke blogget mye det siste døgnet og grunnen er at jeg er hos Nicolai. Og når vi er sammen glemmer vi alt annet og er bare kjærester da, for å si det sånn. Så har hatt litt kjæreste tid i går og i dag, men skal hjem i morgen, så da blir det mer blogging. 

Da skal vi dra å leie film og kose oss videre, så får dere kose dere masse dere også!

Hva syntes dere om bildene? 

 

PANNEKAKEDAG

 • 27.06.2012, 19:14

Heihei alle sammen ♥ I dag stod jeg opp tidlig og dro til Kalle. Der lagde vi pannekaker med flere søte mennesker. Det var utrolig koselig og vi hadde bananer, jordbær, sjokoladepålegg, syltetøy og sukker og alt mulig godt pannekakepålegg, så det var digg! Her er noen bilder fra i dag:


Min pannekake da, syyykt god!

Hva har dere gjort idag?

VELKOMMEN TIL OSLO

 • 26.06.2012, 22:28

Heihei♥ Da tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder jeg tok i Oslo i dag, fikk ikke tatt innenfor ambasaden, men av alt annet jeg gjorde i dag ihvertfall!


To nydelige jenter jeg møtte som også skal til USA neste år


Sliten mamma som må gå rundt med megDere får innlegg om innkjøpene mine etterpå, er ikke så mye, men er litt. Hva har dere gjort i dag?

BILDEDRYSS

 • 24.06.2012, 17:50

 Hei, kjære lesere! Det er fortsatt Helene som gjesteblogger for Julie, så jeg tenkte å vise dere litt bilder fra kvelden min i går.Vi hadde det veldig koselig.

Hva syntes dere? Hadde dere en fin kveld i går?


 

SANKTHANSAFTEN

 • 23.06.2012, 14:18

Hei, kjære lesere! Idag er det Sankthansaften og i den anledning skal jeg til en god venninne for å ''feire''.  Vi skal sitte ute på terrassen hennes i et partytelt og hygge oss masse. Så jeg skal prøve å ta noen bilder i løpet av kvelden.

Ha en fin kveld alle sammen! Hva skal dere i kveld?

FILMKOS

 • 22.06.2012, 23:20

Hei, kjære lesere! I helgen skal Helene(jeg) gjesteblogge for Julie igjen. Så i kveld har jeg vært med Teodor og vi har hatt en skikkelig koselig filmkveld.

Har dere sett noen av disse?

ER ALT PÅ EN GANG

 • 21.06.2012, 17:34

Hei ♥♥ Jeg ville bare fortelle dere grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Nemlig at jeg er så slapp, sliten, vondt i hodet, kvalm osv. Så jeg ligger egentlig for det meste i senga. Så beklager det, men jeg er bare helt tom inni meg. Får håpe det går over nå som det snart er sommerferie!

Hva gjør dere for tiden?

EN DAG I JUNI

 • 19.06.2012, 17:49

Heihei♥ I dag har jeg tatt den siste sprøyten, endelig! Hater sprøyter så det var veldig deilig å endelig bli ferdig. Nå har jeg akkruat grillet med mamma og Viktoria.


viktoria og mamma

Hva har dere gjort i dag?

OST, KJEKS, DRUER, HÅRMODELLER OG SNØHVIT

 • 18.06.2012, 15:55

Heihei♥ Grunnen til at jeg blogget så lite i går var fordi jeg var opptatt med andre ting, rett og slett. Haha. Neida, men jeg dro til Nicolai og vi spist ost, kjeks og druer mens vi så på film og bare koste oss.

Fikk ikke tatt så mange bilder.. Men jaja. I dag tidlig stod vi opp klokken halv 7 for å dra å være hårmodeller. Jeg hadde bare oppsetting, mens Nicolai ble klipt, så han har en helt ny frisyre nå! Har ikke fått lov til å ta noen bilder enda, men håper det endrer seg snart! Her er hvordan leppene mine og håret mitt ble ihvertfall:

Nå skal jeg bare blogge før jeg skal fikse håret mitt normalt igjen og vi skal på kino å se Snøhvit! Gleder meg helt sykt!!

Hva har dere gjort i dag?

NYE ØYNE

 • 17.06.2012, 13:26

Heihei ♥ Da har jeg farget både øyenbryn og øyevipper, syntes kanskje ikke så veldig godt på bilder, men merker stor forskjell i virkeligheten! 


Her ser dere det litt da, at jeg har svartere øyevipper. Null sminke på!

Hva syntes dere?

EN HERLIG SØNDAGS MORGEN

 • 17.06.2012, 12:17

God morgen alle sammen♥ Egentlig hater jeg jo søndager, men siden det ikke er skole i morgen blir det på en måte lørdag i dag da. Nå har jeg akkurat spist frokost og skal snart farge øyebryn og øyevipper med mamma. Må nesten det for nå ser jeg ut som et spøkelse uten sminke. Og det er bare skummelt.. Etterpå skal jeg til Nicolai og sove der, for imorgen tidlig skal vi nemlig være hårmodeller! Så det blir spennende!

Hvordan ser deres dag ut?

H O M E

 • 16.06.2012, 23:55

Heihei alle sammen♥ Hjemme fra bursdagen hos Julianne som var utrolig koselig. Det var faktisk så koselig at jeg glemte helt bort å ta bilder. Så unnskyld for det. Men det var bare jenter og vi spiste kake, drakk brus og danset for det meste egentlig. Haha. Så nå er jeg hjemme og har fått på meg koseklærne mens jeg sitter å spiser nudler.

Hva gjør dere atm?

GOD MORGEN

 • 16.06.2012, 13:11

God morgen alle sammen♥ Nå har Helene og jeg akkurat spist pannekaker til frokost, digg digg digg. Og nå sitter vi bare å slapper av egentlig. Etterpå skal jeg i bursdag til en kjempesøt jente. Tar med kameraet så dere får bilder derfra. Så nå har jeg laget kort for hånd.

Hva syntes dere? Hva skal dere i dag?

LOL

 • 15.06.2012, 21:43

Heihei alle sammen♥ Da har Helene og jeg sett på filmen LOL alene fordi kjærestene våres ikke ville være med. Egentlig ganske greit for det var kanskje en film som passer best for jenter. Den var ihvertfall utrolig søt og anbefales virkelig!


Disse ville være med på bloggen da, sweet

Har dere sett LOL enda? Hva har dere gjort idag?

TØNSBERG-DAGEN

 • 14.06.2012, 08:32

God morgen alle sammen♥ Ja, jeg vet det er et gammelt bilde, men har ikke tid til å ta ett nytt uten at det blir fra webcameraet, så da tar jeg heller det første jeg fant på dataen. I dag er det som noen av dere vet Tønsbergdagen og i dag er det salg over alt! Bare så dere vet det også :) I dag skal jeg jobbe på Tønsberg torv i en bod, tror jeg, så det blir spennende! 

Skal dere til Tønsberg i dag?

TRETTENDE JUNI TJUETOLV

 • 13.06.2012, 11:32

God morgen dere♥ Nå sitter jeg i senga mi og laster ned sanger til ipoden. Har nemlig fri i dag og det er utrooolig deilig å bare sove så lenge jeg vil. Åh kjenner sommerfølelsen komme snart! Etterpå skal jeg møte Nicolai før jeg skal være med min beste venn, Celine. Sykt lenge siden jeg har sett henne føler jeg så gleder meg til å gi henne en bamseklem. 

Hva skal dere i dag?

MENNESKER MAN ALDRI SER LENGER

 • 12.06.2012, 19:16

Heihei♥ Nå har jeg kommet hjem fra middag med den gamle klassen min. Er så utrolig koselig å se de du var med hver dag før og som du aldri ser lenger. Savner alle sammen, til og med lærerne som også var med i dag. Utrolig utrolig koselig!

Hva har dere gjort i dag? 

 

CAN'T WAIT

 • 12.06.2012, 09:38

Heihei alle sammen♥ I dag dro jeg på skolen og leverte bøkene mine, noe som ga en utrolig følelse. Nå er det slutt snart, og endelig sommerferie. Cant wait! Så, når jeg kom hjem tok jeg meg en joggetur + at jeg gjorde litt styrkeøvelser. Har nemlig bestemt meg for å bli sunn og trene mye fremover!

Haha, ja jeg er bleeeik.. Nå må jeg finne laderen til kameraet for det går ut for strøm nå og etterpå skal jeg ut å spise.

Hva har dere gjort hittil i dag?

LITT HER OG DER

 • 10.06.2012, 18:54

Heihei alle sammen♥ Grunnen til at det ble så lite i går var fordi at bildeopplasteren på blogg.no streiket helt. Men har alle bildene hjemme så dere får de i morgen! I dag stod vi opp tidlig og dro til Nicolai fordi lillebroren hans feirer familiebursdag i dag, så nå er vi her og skal øve på en tyskprøve vi har i morgen! 

Hva har dere gjort i dag? 

BILDEDRYSS FRA I GÅR

 • 09.06.2012, 15:40

Her er noen av bildene fra bursdagen i går, utrolig koselig! Hva gjorde dere i går?

 

GOOD MORNING

 • 09.06.2012, 11:08

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i senga til kristin og venter på pappa. Viktoria skal feire voksen-bursdag i dag så hele familien kommer. Grunnen til at jeg ikke bogget i går er fordi at når jeg kom hjem så måtte jeg forte meg utrolig for så å dra til kristin. Så dro vi nesten med en gang i bursdag og var ikke hjemme før sent. Bildene fra bursdagen kommer når jeg er hjemme♥

Hva skal dere i dag?

 

FINE KJOLER TIL UNDER 500-LAPPEN FRA NELLY

 • 07.06.2012, 17:42

Heihei♥ Nå har jeg ligget å sovet en liten stund og så gikk jeg inn på Nelly for å se om det var noe fint der, og det var det jo selvfølgelig! Så jeg tenkte å dele det med dere, alle disse kjolene får du til under 500-lappen, tror faktisk den dyreste av de kostet 349, så det er ikke 500 engang! 
Dere kan finne alle disse kjolene HER

Noen dere likte? 

D E I L I G

 • 07.06.2012, 12:42

Heihei♥ I dag sluttet jeg på skolen klokken 11 og var hjemme klokken 12 utroolig deilig! Så nå ligger jeg i sofaen og bare slapper helt av. Fikk bare blogget ett innlegg i går fordi jeg var invitert på middag nesten rett etter skolen og kom hjem ganske sent noe som resulterte i at jeg hoppet rett i seng. Men i dag har jeg litt bedre tid, så om dere har noen forslag så bare skriv dem i kommentar!

Når slutter dere på skolen i dag? 

GRATULERER MED DAGEN, LILLE VENN

 • 05.06.2012, 08:09

God morgen alle sammen! I dag har lillesøsteren min, Viktoria bursdag! Så i dag tidlig gikk mamma, pappa og jeg opp for å vekke henne med frokost på senga og gaver. Tror hun ble litt glad. Hun har mattetentamen da, kjipt.. Haha. Men hun klarer det nok for hun er utrolig smart! MYE smartere enn jeg noen gang har vært..
Jeg håper du får en super dag lille jenta mi! Det fortjener du!

Si gratulerer med dagen til henne?

SIER IKKE MER..

 • 04.06.2012, 20:38Haha kom over dette bildet på twitter for en stund tilbake, hva syntes dere?

ETT LITE HEI

 • 03.06.2012, 17:10

Heihei dere♥ Har ikke blogget i dag, og kommer mest sannsynlig ikke til å blogge så mye fordi jeg øver på en stor naturfagsprøve jeg har i morgen, som jeg ikke kan få dårlig på. Så det er vell det min søndag går ut på, håper dere koser dere med andre ting som ikke gjelder skole! 


Random

Hva skal dere i dag? 

A N D R E J U N I

 • 02.06.2012, 17:17

Heihei alle sammen! ♥ Sykt deilig at det er lørdag i dag, bortsett fra at det er litt småkaldt ute. Hittil i dag har jeg:

- stått opp

- Fått egg, bacon og tomatbønner til frokost av Nicolai

- Øvd til en prøve i naturfag som jeg har på mandag

- Gått til buuttaaa for å handle godis

Snakkes senere i kveld! Hva har dere gjort i dag?

P O W E R N A P

 • 31.05.2012, 18:22

Heihei♥ Nå ligger jeg stappmett i sofaen, rett og slett - skikkelig stuegris! Neida, men har spist så mye middag.. Haha. Men nå hadde jeg tenkt til å ta meg en powernap før jeg skal øve på en prøve jeg har i morgen. Så natta, om jeg ikke blogger etterpå!

Hva ska du i dag?

LYKKEN SITTER I HJERTET

 • 30.05.2012, 15:18


DIGERT!


Større enn øret til Nicolai, sykt! 

Heihei♥ I dag var jeg hjemme fra skolen fordi jeg ikke følte meg så bra, så da kom Nicolai med jordbær og sjokolade til meg, sykt søt! Nå sitter vi å jobber med foredrag som skal fremføres i morgen.
Hva gjør dere i dag? 

 

TOK MEG BARE SEKS TIMER

 • 28.05.2012, 22:22

Hei alle sammen♥ NÅ er jeg ENDELIG ferdig med å skrive den oppgaven jeg begynte på istad, tok meg bare 6 timer. 6 TIMER. Ja. No shit. Orker ikke begynne på foredraget så får gjøre det i morgen.. Håper ikke det tar like lang tid, daaaa.. Noen av dere ville høre svarene fra spørsmålsrunden, men jeg har lovet kristin at vi skal svare sammen på video, så det kommer når vi begge har tid til det! 

Men nå må jeg legge meg for jeg er u t s l i t t .. sweet dreams♥

NOEN GANGER MÅ MAN PRIORITERE

 • 28.05.2012, 13:19

Heihei alle søte♥ Jeg har en stor innlevering + et foredrag som skal være ferdig til i morgen, som jeg nesten må prioritere. Skal se om jeg får blogget noe i kveld, om jeg blir ferdig.
I såfall, hva vil dere lese om?

DE SISTE 24 TIMENE..

 • 27.05.2012, 20:40

Heihei alle sammen♥ Beklager for lite blogging siste døgnet, grunnen er at jeg har vært på telttur med noen venner og på den øya vi var på var det ikke internett. Haha. Holder på å redigere bildene derfra nå, hvis dere vil se? Nå er jeg så solbrent at jeg bokstavelig talt har stått med hodet inni fryseren for å kjøle meg ned. Fregnene har også kommet frem og jeg ligner på en dalmantiner i ansiktet.. H E R L I G ! 

Hva har dere gjort de siste 24 timene?

VI ER ALLTID NYSGJERRIGE PÅ ANDRE PERSONER

 • 21.05.2012, 21:36

Fikk et spørsmål for litt siden om jeg kunne ha en spørsmålsrunde, så da får jeg ha det! 

SPØR I VEI!

EN STRÅLENDE SØNDAGS MORGEN

 • 20.05.2012, 12:13

God morgen alle sammen! I dag våknet jeg og bestemte meg for å lage lapper, eller sveler som noen også kaller det, til frokost. Så det gjorde jeg jo, men jeg orket bare en av dem..Og det var litt nedtur, for de var virkelig gode! Oooog, for å vise at jeg faktisk er sunn --> jeg tok grovt mel i dem, så de ble litt sunnere! I dag har sola bestemt seg for å komme frem så jeg skal løpe ut å sole meg litt! Vi snakkeees

Har dere sol og fint vær i dag?

-->FACEBOOK<--

M O R S O M L Ø R D A G

 • 19.05.2012, 13:38

Heihei alle sammen, og god morgen! I dag orker jeg verken å dusje eller sminke meg, som dere kanskje ser, for jeg skal bare regne matte. For dere som ikke vet det har jeg eksamen til fredag, og da må jeg begynne en uke i forveien! 

Hva skal dere idag?

FOR FØRSTE GANG

 • 18.05.2012, 18:55

Heihei alle sammen! I dag har Nicolai og jeg vært offisielt sammen, altså på facebook, i to måneder. Jihooo! Og det måtte selvfølgelig feires, så jeg lagde middag og det er første gang jeg har laget litt sånn ordentlig middag til noen. Så er litt stolt. 

Ser det godt ut?

BILDER FRA I GÅR

 • 18.05.2012, 14:16

Hadde dere en fin dag i går? 

DEN BESTE DAGEN I ÅRET

 • 17.05.2012, 10:17

God morgen alle sammen! I dag er det den beste dagen i året, til og med bedre enn bursdagen min! I dag er alle glade og det er god stemning uansett hvor man går. Så ingenting slår 17.mai! Planene mine i dag er først å se på lillesøsteren min gå i tog, sammen med mamma og pappa, så skal jeg spise med Nicolai og familien hans, deretter skal jeg på grilling med noen jenter og til slutt skal jeg inn til byen for å se på fyrverkeri. Så dette blir forhåpentlighvis en herlig dag! 

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! 

SMÅLIG STRESSA

 • 16.05.2012, 21:20

Heihei alle sammen! Beklager lite blogging i dag, men jeg la meg nesten med en gang jeg kom hjem og våknet for ikke så altfor lenge siden.. Men nå sitter jeg desperat etter å finne ut hva jeg skal ha på meg. Skal selvfølgelig gå med bunad i tog og sånn, men etterpå skal jeg grille med noen jenter og da må jeg ha noe litt annet. Og det finner jeg i k k e ... 

Hva skal dere ha på dere i morgen ?

GUESS WHAT?

 • 15.05.2012, 19:18

Joda, gjett hva jeg kom opp i i eksamen? Matte, selvfølgelig! ghjdskdfbngmff. Så nå sitter jeg å øver på det, som er neste fredag. 

Kom dere opp i eksamen skriftlig?

15.05.2012

 • 15.05.2012, 17:58


Heihei alle sammen! Nå er jeg hos Celine og bare snakker egentlig. Og gjett hva jeg gjorde i dag da? Har endelig fått penger vettu, så da kjøpte jeg to skjørt også var de for store da, så nå må jeg tilbake å bytte.. syntes det er utrolig flaut så gruer meg litt.. 

Hva gjør dere i dag? 

JOBB JOBB JOBB

 • 13.05.2012, 20:37

Heihei alle sammen! I dag tidlig stod jeg opp og dro rett på jobb. Haha liker å skrive at jeg dro på jobb selvom det bare var et engangstilfelle, men føler litt kul da ikkesant. Så i dag har jeg servert i konfirmasjon med Maia, det var utrolig koselig og gøy faktisk! Haha. 

Hva har dere gjort i dag? 

 

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN

SE HVA JEG FIKK!!!!!!!

 • 12.05.2012, 22:55

Heihei alle sammen! se hva lille gutten min ga meg istad!!!! Han kom med røde roser, sjokoloade og jordbær til meg. Søteste søte! Og nå skal vi sette på en film og bare kose oss.

Hva gjør dere i kveld?

T.G.I.F

 • 11.05.2012, 16:19

heihei alle sammen! Som dere kanskje vet har jeg hatt mattetentamen i dag og det snakker vi ikke om en gang, så forferdelig var det.. Jaja buhu. Det positive med i dag er at det er freeedag det er bare en herlig følelse. Jeg begynte å få fredagsfølelse på onsdag, så nå var det jammen bra det kom! Nå skal jeg fikse noe med en jobb jeg har på søndag og så skal jeg til sofie, så vi snakkes!

Hva skal dere i dag?

TAR MEG EN PAUSE

 • 10.05.2012, 10:58
Heihei dere! Måtte ta meg en liten pause fra matematikken nå, men er faktisk snart ferdig! Har jo fasit her, men er litt vanskelig likevell for jeg kan jo ikke bare skrive av.. Åååh bgfkdbgdfgdfnk. Men nå skal jeg fortsette, 10hi! 

Er dere flinke i matte?

EN GOD MORGEN

 • 10.05.2012, 09:46

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å spiser en deilig frokost. Er nemlig hjemme fra skolen i dag. Så jeg sitter og øver til mattetentamen som jeg har i morgen.

Hva spiste dere til frokost i dag?

 

TIME IS DIFFICULT TO CAPTURE

 • 07.05.2012, 22:19

Heihei alle sammen! Dere har ikke hørt så mye fra meg i dag fordi jeg har vært litt opptatt. Og det er noe jeg kommer til å være hele uka. Mai er en helt syk måned med utrolig mye prøver og dritt. Skal selvfølgelig prøve å blogge noe annet enn haste-innlegg, så hadde vært fint om dere skrev ned noen ønsker om hva dere vil lese sånn at jeg kan planlegge det litt!

Hva vil dere lese om denne uka?

FORSVUNNET

 • 07.05.2012, 20:41

Lest denne boka?

MITT LIV ETTER SKOLETID

 • 07.05.2012, 19:38

Ja, dette har vært min dag til nå. Hva med dere?

OFF TO WORK

 • 06.05.2012, 14:00

God morgen alle sammen! I dag blir det veldig lite tid fordi jeg skal jobbe i konfirmasjon med Kristin og vi drar nå. 

Kos dere idag!

DETTE HAR JEG GJORT

 • 05.05.2012, 16:57
Haha hele FIRE bilder fra min dag! Overføringskabelen til henriette funket ikke eller noe sånt så hun måtte legge ut bilder på facebook for at jeg skulle få dem og da ville hun ikke legge ut alle randome bildene, så da ble det disse. Haha.Om noen lurer har jeg vært ute å spist.

Hva har dere gjort i dag? 

ENDELIG FREDAG

 • 04.05.2012, 17:56

Heihei alle sammen! ENDELIG FREDAG! I dag fikk jeg besøk av min kjære barndomsvenninde, Henriette. Nå sitter vi bare å snakker og etterpå skal vi på kino, så det blir en koselig kveld!
Hva skal dere i dag? 

TUUUR

 • 03.05.2012, 18:33

Heihei! Da skal Nicolai og jeg gå tur i det fine været! Bare så dere vet det.. Haha. 

 

HAR FÅTT FOSTERFAMILIE I USA

 • 02.05.2012, 20:07

Heihei alle sammen! Som dere kanskje fikk med dere istad hadde jeg en overaskelse til dere, here it is! Noen av dere vet at jeg skal til USA som utvekslingsstudent til høsten, og i dag fikk jeg en familie som vil ta meg inn til seg og passe på meg, om de finner ut at de vil ha meg da, når jeg kommer ned. Kommer an på om  de liker meg og sånn, selvfølgelig. Men om jeg får bo hos den familien jeg er i kontakt med nå så får jeg en lillebror på 10 år og to små søstre på 8. Jeg skal til Minneapolis, Minnesota. Det ligger midt inne i USA, om noen lurte.

Jeg satt jo på bussen på vei hjem fra skolen når jeg fikk telefonen, og jeg fikk litt gledestårer. Bare tanken på at noen faktisk vil bli kjent med meg, ta meg inn i sitt hjem og til sin familie er bare helt sykt syntes jeg. Og jeg kjenner jeg gleder meg allerede, samtidig som jeg gruer meg. Det å tenke på alt du drar fra er utrolig trist.. Men nå skal jeg bare tenke positivt! Og det er mye positivt å tenke på! Jeg google skolen jeg mest sannsynlig skal gå på også, og den er  s t o r ! Og den er utrolig fin! Så når jeg er litt mer sikker på ting så legger jeg ut bilde til dere!

Kjenner dere noen eller skal dere på utveksling?

S U M M E R

 • 02.05.2012, 16:25

Heihei alle sammen! Været er så fint nå at jeg må nesten bare sette meg ut en tur. Får også gjøre litt lekser imens jeg er i gang da, om jeg orker. Jeg har forresten en stoor overaskelse til dere! Men har tenkt til å skrive ett innlegg om det om noen timer for å holde dere nysgjerrige. De fleste nærmeste vet det, men alle må få vite det før jeg skriver det på bloggen føler jeg, ellers blir det dumt.. Haha. 

Noen som kan gjette hva overaskelsen er? 

BODY SHOP; GAVER

 • 01.05.2012, 20:00

Heihei alle sammen! Mamma og pappa kom jo hjem fra København i går, og se hva jeg fikk?? Trengte virkelig litt ny sminke nå! Fikk mascara også, og fuktighetskrem, men de var ikke fra body shop så da passa de liksom ikke helt inn daahhh.. 

Bruker dere produkter fra body shop?

BACK IN;

 • 30.04.2012, 18:07


Heihei alle sammen! JA, jeg lever. Har bare stengt meg selv litt inne noen dager og vært litt død. Men nå tenkte jeg at det var på tide at jeg ga lyd fra meg! Har hatt noen travle dager og ikke gjort så altfor mye spennende så er ikke noe vits i å fortelle. Men i dag er det natt til 1.mai så jeg skal kose meg med venner og bare ha det gøy!

Hva skal dere i dag?

LITT FREM OG TILBAKE

 • 28.04.2012, 14:08

Heihei alle sammen og god morgen! Nå ligger jeg i sofaen til helene og har ikke blogget før idag fordi blogg.no er litt frem og tilbake i dag.. Men jo, nå skal Helene og snart ut å ta litt bilder, as alwyas. Så skal jeg ut å spise med noen herlige jenter! Så om blogg.no fungerer etterpå får dere ett innlegg eller to, og hvis ikke, så snakkes vi i kveld.

Funker blogg.no helt fint hos deg?

IT'S NEVER TOO LATE, TO TURN IT BACK AROUND

 • 27.04.2012, 21:26

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen til helene, hører på denne sangen og bare snakker egentlig. Og tusen takk for god bedring - kommentarer, you are great!

Hva gjør dere i dag?

TJUESYVENDE APRIL

 • 27.04.2012, 17:32

Heihei alle sammen! Vil dere høre noe ekkelt? Tok bussen hjem istad, det tar ca 40 min. Nå jeg hadde sittet halveis begynte jeg å kaldsvette og magen begynte å knyte seg, samtidig med dette kjente jeg oppkatet i halsen og satt og brakk meg. Og med en gang jeg kom ut av bussen på mitt stopp kom oppkastet opp og der stod jeg da.. Herlig! Og nå sitter jeg og fryser til døde mens hele meg skjelver. Så jeg lagde meg en god kopp te og håper på at det blir bedre for jeg skal nemlig sove borte i dag..

Glade i te?

TJUESJETTE APRIL

 • 26.04.2012, 18:50

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen med Nicolai og ser på How I Met Your Mother og bare koser oss. I kveld hadde jeg tenkt itil å slappe av, ta meg litt fri fra bloggen - igjen og bare bruke tiden med kjæresten min, om det går bra? Skal få blogget litt, lover. 

Hva skal dere i dag?

SWEET DREAMS

 • 24.04.2012, 22:39

Heihei alle sammen! Vet jeg har vært sløv på blogging i det siste, og at jeg har sagt at jeg skal skjerpe meg, og det skal jeg!  Men nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal legge meg under den gode dyna og sove-og jeg gleder meg! Haha.

Sov godt søte små!

LIPSTICK

 • 23.04.2012, 21:38

Har fått spørsmål om hva slags leppestift jeg bruker noen ganger, og det er denne her, den er kjøpt i London og er ikke noe spesielt merke, men her ser dere iallefall fargen.

Hva syntes dere?

ANTREKK ATM

 • 23.04.2012, 17:39

Heihei alle sammen! Nei, har ikke gått med dette i dag, men har en tendens til å bytte til joggebukse med en gang jeg setter foten innenfor døra. Så atm går jeg i dette her, behagelig!

Skifter dere ofte til koseklær når dere kommer hjem?

S U N D A Y

 • 22.04.2012, 14:43

God morgen alle sammen. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra Celine og nå ligger jeg i senga og skal uten sminke og udusja. Jeg ser dette som sosialt akseptert siden det er søndag og det er den offisielle daffe-dagen. Noen som er enige med meg?

WATER FOR ELEPHANTS

 • 21.04.2012, 20:51

Heihei alle sammen! Nå er jeg hos Celine og vi hadde tenkt til å se Water for elephants, den ser så utrolig fin ut og har ikke sett den, har dere?

TJUEFØRSTE APRIL

 • 21.04.2012, 14:26

God morgen alle sammen! Beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg kom hjem, var så sliten at jeg måtte sove litt og så dro jeg rett på bussmøte. Nicolai ventet på meg hjemme, og sa han skulle blogge for meg men han gadd ikke likevell.. Duuust.

Men ja, nå har jeg akkurat våknet og spist en herlig frokost. Har utrolig mye å få gjort i dag så vet ikke hvor  mye blogging det blir i dag heller.. Men ihvertfall, det jeg skal gjøre er; først klippe håret til Nicolai, caske og rydde i kjellerstua, møte sofie, søke jobb og så dra den lange veien opp til re for å møte celine. Det høres kanskje ikke så mye ut, men når du ikke har ordnet deg eller noen ting og klokken snart er 3 begynner ting å haste.

Hva er deres planer for dagen?

MOT LYSERE TIDER

 • 19.04.2012, 18:34

Gleder meg til sommer og sol da, for å si det sånn! 

MASQUERADE

 • 19.04.2012, 17:50


Haha, bare for morsomt egentlig, men jaja. Hva syntes dere?

WITH MY BOYFRIEND

 • 16.04.2012, 17:36

Heihei alle sammen! Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og Nicolai ble med meg hjem. Og nå skal jeg, siden jeg er så flink på skolen, hjelpe han å øve til en geografi prøve han har i morgen. 
Hva er deres planer for dagen? 

ENDELIG HAR JEG LÆRT MEG DET

 • 15.04.2012, 19:23

Heihei alle sammen! Dette lærte jeg meg istad da, å få sånn her skrift. Nå ler sikkert noen av dere fordi det er så lett, men jeg har aldri funnet den før og endelig gjorde jeg det. Så det er den dere ser jeg har tatt på headeren og så har jeg tatt den på noen random ord nedenunder. Syntes den er såå super duper mega kuul!!

Hva syntes du om denne skrifttypen?

FOR FØRSTE GANG PÅ TO ÅR

 • 15.04.2012, 18:18

Heihei alle sammen! Da skal jeg faktisk ta meg en joggetur, sprek og flink som jeg er! Har ikke tatt meg en joggetur ute i naturen på kanskje to år, så er vell på tide.. Haha.

Er dere flinke til å trene? 

 

TRENGER LITT TID FOR MEG SELV

 • 14.04.2012, 14:58

Hei dere. Er ikke helt i humør i dag. Så jeg tar meg fri fra blogging til i kveld og bare slapper litt av uten Internett. Om det er greit? Trenger bare litt tid alene for å si det sånn da.

Ha en fin dag dere !

KOSELIG FREDAGSKVELD

 • 13.04.2012, 21:18

Heihei alle sammen! Nå er jeg fortsatt hos Nicolai og vi har akkurat spist middag. Nå om noen få strakser begynner Prom Night på viasat 4 som er en skikkelig bra film! Anbefaler alle å sette den på halv 10. Litt skummel, men har sett den så mange ganger nå så det er ikke så ille lenger.

  

Her er traileren ihvertfall. Så, nå skal vi kose oss med film, dere får ha en strålende fredagskveld alle sammen!

Har dere sett filmen`?

 

FIKK GAVE AV KJÆRESTEN MIN

 • 13.04.2012, 16:23

ÆÆÆÆ, se hva jeg fikk av Nicolai? Jeg eelsker jo the sims, det beste dataspillet ever. Og så kjøper han The sims 3 til meg! Ble så glad at jeg begynte å gråte.
Så nå har vi laget oss vår egen familie og hele pakka! Hahaha

Liker dere The Sims?

TOLVTE APRIL

 • 12.04.2012, 16:42

Heihei alle sammen! Vil dere høre noe kjipt? Har jo fritime i en og en halv time rett etter storefri i dag så har jeg siste time fra halv to til tre. Guess what? Læreren kom ikke til siste time, så jeg kunne egentlig dratt hjem klokken 11 i dag.. Fyy søren for noe dustegreier! Men nå er jeg ihvertfall hjemme, men ikke så altfor lenge, skal nemlig snart til Nicolai.

Hva skal dere i dag? 

FARGET HÅRET ROSA

 • 11.04.2012, 18:06

Heihei! Har tenkt å farge håret mitt i denne fargen her da, hva syntes dere? Hadde jeg kledd det? :D :D

ELLEVTE APRIL

 • 11.04.2012, 16:27

Heihei alle sammen! Er småsyk i dag også så måtte dra hjem fra skolen i dag. Så fikk jeg sykebesøk av Nicolai og nå har vi akkurat lagd kakao og skal bare slappe av.

Er dere fan av kakao?

NY HEADER

 • 10.04.2012, 21:18

Heihei alle sammen! skiftet header istad, hva syntes dere?

HAR KLART DET, IGJEN

 • 09.04.2012, 15:40

Jaaada, selvfølgelig har jeg klart å bli syk, igjen. Det er helt sykt, har såvidt stemme i dag, nyser konstant og har nesa full av snørr. superdigg, jeg vet. Så, nå har jeg laget meg te og skal sette i gang å gjøre litt lekser som jeg ikke har gjort og så skal jeg bare slappe av og prøve å bli frisk.. 

Ønsk meg god bedring? 

HJEMME IGJEN

 • 08.04.2012, 22:05

Heihei alle søte! Nå er jeg hjemme igjen etter en super koselig hyttetur. Som dere har sett har helene gjesteblogget for meg og jeg syntes hun har vært kjempeflink. Nå har jeg akkurat tatt meg en land og deilig dusj og skal pakke ut, redigere litt bilder og legge meg. Vet ikke helt om jeg kommer til å legge ut så mange bilder fra hytteturen for det ble ikke så mange fine, men får se.

Hva har dere gjort i ferien så langt?

EAR-RING

 • 08.04.2012, 15:27

Hei, alle sammen!
Jeg vil høre deres mening om ear-cliff.

Så, hva syns du om Ear-cliff?

KLOKE ORD FRA EN VIS PIKE

 • 08.04.2012, 00:54

Hei, alle søte og små!

Som min gode venninne Silje( på twitter: SiljeGjolstad) pleier å si; Du må alltid ha troen på deg selv uansett hva som skjer. Du er ung og har mye og se frem til og mye å lære. Ikke la èn ting stoppe livet ditt.

Har du twitter? Har du en bra ''quote'' som du vil dele?

Hilsen Helene Kristiansen (HeeleneK på twitter)

PÅSKE

 • 07.04.2012, 19:28

Hei, alle sammen!
Nå er jeg i familieselskap og skal være her i kveld.

Hva skal dere i dag?

BESTFRIENDS

 • 07.04.2012, 01:35

Heihei!

Her er noen svar på spørsmålene deres:

Julie og jeg er veldig gode venner.  Vi har vært venner siden 8.klasse og vi ble kjent via nettby da det var populært.  Som venn er Julie den beste vennen man kan få.  Jeg kan virkelig si alt til henne.  Julie og jeg har aldri kranglet, så det er derfor vi har knyttet et så sterkt bånd med hverandre. Så klart har vi diskutert og blitt irriterte på hverandre, for det er sånn et ekte vennskap skal være.  Et vennskap skal ikke være uten problemer.  Jeg svarte på spørsmålene deres, men jeg slutter her før dette innlegget blir veldig klissete. Lurer du på noe mer om Julie og meg? 

 

 

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

 • 06.04.2012, 14:07

Heihei alle sammen! Nå har vi gått i en og en halv time og har kommet frem til et koselig lite sted kalt tempelseter. Nå skal vi spise vafler og drikke kakao. Dere får kose dere videre!

Er dere på fjellet?

DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR, BARE DÅRLIGE KLÆR

 • 06.04.2012, 13:06

Hei, alle søte!

Nå skal jeg ut på tur med familien min og hundene mine.  Vi skal grille pølser og kose oss masse.  Det har snødd her litt i natt, men som sagt; det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.  Snøen som har kommet i natt har heller ikke lagt seg på bakken, så det går bra:)

Ha en fin dag alle sammen! Hva skal du i dag?

GJESTEBLOGGER

 • 06.04.2012, 01:14

Hei, søte og små!
Jeg heter Helene og jeg har tenkt til å skrive noen innlegg her på bloggen. Julie er som sagt på hytten med kjæresten sin, så jeg fikk passordet og ble bedt om å skrive et par innlegg. Så, jeg tenkte at dere kunne spørre meg spørsmål om det er noe dere vil vite om Julie. Still i vei, så svarer jeg så godt jeg kan.

HAR DRATT HJEMMEFRA

 • 05.04.2012, 12:41

Heihei alle sammen! Da er Nicolai og jeg på vei til hytta for vi skal nemlig på hyttetur. Så dette blir koselig! Skal prøve å mobilblogge litt også tror jeg Helene skal blogge litt for meg hjemmefra:)

Ha en fortsatt fin ferie!

WITH MY GIRL

 • 04.04.2012, 17:54

 

Da er jeg hos helene og vi skal snart på mc donaldas og legge på oss noen kilo. Diiiigg

Hva skal dere i dag?

LUKSUS I HVERDAGEN

 • 03.04.2012, 22:14

Heihei! Vet jeg ikke har blogget så ofte i det siste og har fått litt klager på det, men jeg har vært veldig opptatt hele tiden. Og vært hos folk konstant. Har hatt med kameraet men selvfølgelig glemt overføringskabelen.. Så buhu. Men skal prøve å skjerpe meg, men har ferie og vil nyte den.

Syntes om bildene?

ANDRE APRIL

 • 02.04.2012, 19:55
Heihei! Nå er jeg hos Nicolai og vi har akkurat spist pizza med familien hans og nå skal vi ha Ringenes herre-maraton. Så dette blir kooooos! Hva skal dere i kveld?

BUSSTUR

 • 02.04.2012, 15:19

Heihei! Om dere ser på bildene så ''er jeg på bussen'' men disse bildene tok jeg på bussen for noen dager siden. Men grunnen til at jeg legger de ut nåå er fordi jeg skal ta bussen for å møte celine. Bye bye!

Hva skal dere i dag?

UTE AV DRIFT

 • 01.04.2012, 22:53

 

Heihei! hadde mange innlegg på lur i dag, men blogg.no er rett og slett ute av drift. Helt sinnsykt irriterende å ikke få lasta opp bilder og heller ikke kommentert noen blogger at all.. Men det positive er jo bare at det blir mange innlegg imorgen!

Har dette skjedd hos deg også?

JENTAMI ER 17 ÅR I DAG

 • 30.03.2012, 19:58


Dette var så fint av sofie at jeg bare måtte legge det ut Heihei alle sammen! I dag våknet jeg, lagde en frokost som ikke smakte noe godt, så dro jeg inn til byen og møtte Celine og Sofie. Sofie har nemlig bursdag i dag og er 17 år. Så celine og jeg lagde en kake, som dere ser på bilder over ble til suppe. Men suppe-brownies er jo også digg da, for all del! Så nå er jeg hjemme og redigerer bilder jeg tok av Viktoria istad.

Gratuler Sofie med dagen?

TJUENIENDE MARS

 • 29.03.2012, 18:50Heihei alle sammen! Blogget ikke i går fordi jeg var på sykebesøk hos Nicolai hele dag og når jeg kom hjem slukna jeg med en gang. Og nå er jeg her igjen da, haha. Og nå skal vi lage oss litt mat og kose oss.

Hva gjør dere atm?

GOD MORGEN ALLE SAMMEN

 • 27.03.2012, 08:17God morgen alle sammen! Hadde litt ekstra tid i dag så rekker å legge inn et innlegg til dere. Atm sitter jeg å venter på å gå til bussen egentlig, hater å ha altfor god tid.. Var oppe kvart på 7 i dag for jeg begynner halv 10. Tenk dere det, SÅ tidlig må jeg stå opp selvom jeg begynner så sent. Livet er hardt. Så i dag skal jeg på skolen, begynner med en matteprøve jeg ikke har øvd på, som er sykelig dumt av meg.. Deretter en geografiprøve jeg faktisk har øvd litt på og helt til slutt engelsk hvor jeg hadde lekser til i dag, som jeg har gjort. Har bare tre økter i dag, så det blir deilig! 

Men nå har jeg skrevet ganske mye og må snart gå til bussen,
så dere får ha en super dag alle sammen!  

MIN DAG I DAG

 • 26.03.2012, 21:32Heihei alle sammen! Unnskyld for lite blogging i dag, men jeg har fått øvd litt til prøve og gjort litt lekser, og det er jo en bra ting! Og nå er jeg utslitt! Faktisk ganske rart, for jeg har ligget i senga fra jeg kom hjem til nå og likevell er jeg like sliten som om jeg skulle løpt maraton. Kl!kK AzZ dUd3!!

Hva har dere gjort i dag?

GANSKE FERDIG, EGENTLIG

 • 25.03.2012, 20:48hey sweethearts! Nå ligger jeg i senga og laster ned litt ny musikk, så om noen hadde noen tips hadde det vært konge. Ellers så ville jeg bare stikke innom for å høre om dere har hatt en fin helg?

TJUEFEMTE

 • 25.03.2012, 18:45Heihei! Har ikke blogget i hele dag, men det jeg har gjort er å våkne å gå ut i sola hvor jeg har vært i hele dag. Kom akkurat hjem fra helene nå og er utrolig sliten. Vet ikke helt hvorfor, for jeg har sittet på rumpa i hele dag, men men. 

Har dere hatt fint vær i dag?

SØTESTE JEG HAR SETT PÅ LENGE

 • 24.03.2012, 16:06Åhh dere må se på denne søte jenta her, hun er så nydelig. Måtte se videoen tre ganger! Tnåå

 

OPPE ALLEREDE?

 • 24.03.2012, 08:51

Heihei alle sammen! I dag er jeg tidlig oppe, og siden det er lørdag skjønner jeg ikke helt hvorfor..
Er dere våkne nå? 

AT THE MOMENT

 • 23.03.2012, 19:10

Heihei alle sammen! Beklager for lite blogging i dag men jeg har vært veldig opptatt hele tiden.. Men det jeg har gjort er at jeg har vært litt med Nicolai, så dro jeg til Sofie og hun dro meg med på trening og nå sitter jeg nydusjet og skal straks fikse meg for vi skal nemlig på kino. Hva har dere gjort i dag?TJUEANDRE MARS

 • 22.03.2012, 20:40Heihei! Etter at jeg hadde vært med Helene på Cafè møtte jeg Nicolai og han ble med meg hjem og nå ser vi på Gossip Girl. Skal vel snart lage noe å spise for magen min rumler innvendig.. Haha. Og ja, Nicolai har på seg ørepropper på bildet, vet - veldig søtt..

Hva gjør dere atm?

D O N E

 • 21.03.2012, 19:25Heihei! Da har jeg sittet fra jeg postet det andre innlegget til nå og gjort hele dette heftet.. Først var det utrolig lett men det ble vanskelige og vanskeligere etterhvert.. Men men, får håper jeg klarte det sånn passe ihvertfall så jeg kommer inn i USA! Nå hadde jeg tenkt til å ta en kjapp dusj og så skal jeg legge ut et innlegg til dere etterpå som med et spørsmål dere måå hjelpe meg med!
Så stay tuned!

DETTE KOMMER TIL Å TA TIMER

 • 21.03.2012, 17:38Heihei! Som noen av dere vet skal jeg til usa i August å være der et helt år. Så nå har jeg fått tilsendt en engelsk test som jeg må ta, og den må jeg ta nå, så vi snakkes om noen timer!

Hva skal dere nå?

SLITEN OG LEI

 • 20.03.2012, 20:18Heihei alle sammen! I dag er jeg så sliten og lei av alt så jeg tar meg bare litt fri fra blogging og internett i det hele tatt for det er så mye dritt som skjer at jeg orker ikke bry hodet mitt med mer. Haha, skikkelig klageinnlegg men det får bare gå.

Så dere får ha en super kveld videre! 

EN BESKJED TIL DERE ALLE SAMMEN

 • 19.03.2012, 21:04

Heihei kjære dere! I dag var jeg i byen og ble kjent igjen av en bloggleser, og det var utrolig koselig! Litt rart, men veldig koselig, som sagt! Og det er flere av dere jeg har fått mail av som sier dere har sett meg der og der, men ikke vær redde for å hilse på meg, det er bare hyggelig!Så om dere ser meg, ikke vær redde for å si hei, er veldig koselig!


JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE, DA

 • 19.03.2012, 20:07


Heihei alle sammen ! Har jo fått noen spørsmål i det siste som ''hva skjer med deg og nicolai?'' ''så deg i byen, har du fått kjæreste?'' osv av dere. Så ja, nå har vi det på facebook og da er det vell så å si offisielt, så ja, jeg er sammen med Nicolai nå, haha. Tenkte jeg ville lage ett innlegg å fortelle dere det.

BREKT HÅNDA

 • 19.03.2012, 18:15Joda, gjett hva Kristin klarte i gymtimen forrige uke? Hun klarte å brekke hånda si hun da. Det beste er jo at hun trodde den var fostuet så hun spilte håndballkamp i helgen og hadde jentekveld og sjekket ikke hånda før nå.. SMARTASS!

Så jeg skriver dette innlegget fordi hun trenger litt sympati og gode ord, og hvem er bedre på det enn dere??

Så, si noen snille ord og god-bedringer til kristin, så blir hun glad! 

BILDER FRA I GÅR

 • 18.03.2012, 14:29Dette var noen av bildene fra gårsdagen. Tok egentlig mange fler, men de ble enten uklare eller så var det rett og slett ikke noe fint.. Men dere kan jo se at vi hadde det gøy! Syntes?

SØNDAG 18.03.2012

 • 18.03.2012, 12:39God morgen alle sammen! I dag morges våknet jeg opp hos Siv og faren var så søt å lagde brød til oss + egg og bacon oooog tomatbønner i sånn tomatsaus, nam nam nam! Tok 5-6 brukbare bilder i går, så om dere vil se dem så si ifra  i kommentarfeltet, haha. Ellers i dag, nå har jeg akkurat kommet hjem for jeg har en prøve i to kapitler i morgen som jeg må begynne å øve på så jeg tror jeg holder meg litt unnga blogg, facebook og twitter i dag og bare fokuserer på det jeg skal.

Hva gjorde dere i går? Vil dere se bilder fra gårsdagen min?

GOD MORGEN

 • 17.03.2012, 12:29GOD MORGEN ALLE SAMMEN!

UTFORDRER DERE ALLE SAMMEN

 • 16.03.2012, 19:59

Hei dere! Andreas sendte meg link til denne videoen i stad og utfordret meg til å se på den uten å smile eller si ''tnåå'' når jeg så den. Det klarte jeg rett og slett ikke, for denne babyen er bare så nydelig! Klarer dere det?

NY HEADER

 • 16.03.2012, 18:32

Da har jeg fått meg ny header, igjen. Etter jeg fikk det nye designet har jeg hatt skikkelig problemer med å finne en så bytter litt frem og tilbake. Men anyway, hva syntes dere om den?
POWERNAP

 • 16.03.2012, 17:09

Tar meg en powernap på sofaen, bare fordi jeg er kjempetrøtt og sliten. Etterpå skal dere få se verdens søteste video! Stay tuned!

Natts

FJORTENDE MARS

 • 14.03.2012, 17:23heihei alle sammen! Nå ligger Nicolai og jeg og bare slapper av. Hadde tenkt til å enten steke pannekaker eller lage taco, men vi vet ikke enda.. Haha. Hva gjør dere nå?

LIKE STOLT OVER MEG SELV HVER GANG

 • 13.03.2012, 19:36Hei søte! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hard mage,rumpe,lår trening. Møtte Marikken som jeg gikk på skole med før på den timen så det var veldig koselig. Og det er vel det eneste jeg har gjort i dag bortsett fra å være på skolen. Vet ikke hvor interesserte dere egentlig er i mitt morsomme liv, men leser dere så leser dere. Videre i kveld hadde jeg tenkt til å øve på en prøve jeg har i morgen og slappe av littegranne, så jeg vet ikke hvor mye bloggings det blir. Og om dere har lest alt dette her fortjener dere et dipolm eller en premie av noe slag.. Haha. 

Hva har dere gjort i dag?

HAR DET DØDSFETT

 • 12.03.2012, 18:15

Som dere ser er jeg med Kristin og vi gjør egentlig ingenting, sitter på hver vår data og snakker ikke sammen. Haha, tulla! Vi koser oss med litt gossip, Tihi k9z. 

 

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN PÅ FACEBOOK

JENTEKOS MED K

 • 12.03.2012, 16:55

Etter skolen i dag var jeg, som dere ser på iscafe med kristin. Jaa, vi spiste is men nå er det nesten sommer ute så det er faktisk lov! Hva gjorde dere etter skolen i dag?

TRYKK HER OM DERE LIKER BLOGGEN

LOVE LOVE LOVE LOVE

 • 11.03.2012, 11:57

Har dere en favourittkake?

TRYKK HER OM DERE LIKER BLOGGEN

THE DEVIL INSIDE

 • 10.03.2012, 19:59

Nå skal Nicolai og jeg på kino med Sverre å se denne filmen her. JA, jeg vet, den ser jævlig ut. Og jeg som er så pingle kommer nok til å begynne å gråte.. Haha. Er noen av dere glade i skrekkfilmer?

14:59

 • 10.03.2012, 14:59

EN LØRDAGS MORGEN

 • 10.03.2012, 12:08Hvordan er været hos dere i dag?

LITT FORANDRING

 • 09.03.2012, 18:43

Heihei! Da har jeg sittet her noen timer og fikset litt på designet på bloggen. Er langt ifra ferdig, for jeg vil fjerne en del greier, gjøre innleggene større osv. Men hva syntes dere så langt?

HOME FROM SCHOOL

 • 09.03.2012, 16:01

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og spist littegranne. Og nå skal jeg endelig starte på å endre design, så om noen er flinke på det er det bare å sende mail! Trenger all hjelpen jeg kan få!

Er dere gode på design?

MATTE HELE DAGEN

 • 09.03.2012, 13:38

Heihei! Vi har mattefagdag, just so you know! Hva gjør dere på skolen idag?

 

ÅTTENDE MARS

 • 08.03.2012, 21:33

Hei søte! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Nicolai og skal spise litt kveldsmat før jeg hopper til køys. Er så utrolig sliten og trøtt for tiden og i morgen blir en hard dag. Først må jeg opp halv 6 og så har jeg matte fra 8 til 3. Ååh, gruer meg. Man kan jo ikke være syk på en fagdag heller for da får man 8 timer fravær i det faget og da har du lett for å stryke, så det er litt kjipt.. 

Har dere en slitsom dag foran dere i morgen?

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN

 

DET BESTE STEDET PÅ JORD

 • 08.03.2012, 16:02

Hva gjør dere?

GOD MORGEN ALLE SAMMEN

 • 08.03.2012, 09:05

Ville bare ønske dere alle sammen en strålende dag!

TRAVLE HVERDAGER

 • 06.03.2012, 21:59

Heihei alle sammen! Beklager for at jeg ikke har gitt ord fra meg i hele dag, men dagen har vært utrolig travel. Først var jeg å tok sprøyte, nå har jeg bare en igjen så er det USA, here i come!

Så ble jeg mde Nicolai hjem før vi dro ut med familien hans og spiste, som var veldig koselig. Nicolai har nemlig bursdag i dag, gratulerer til han! Og nå har jeg akkurat kommet hjem og funnet ut at jeg har en tyskprøve i morgen pluss at jeg i tillegg er stuptrøtt og vurderer om jeg skal orke å øve på den nå eller om jeg tar det i morgen.. Så det blir bare ett innlegg idag, skal se om jeg får gjort det opp i morgen.Men jeg håper dere alle har hatt en super dag i dag! Nattinatt

Si gratulerer med dagen til Nicolai i en kommentar så blir han superglad!


FEMTE MARS

 • 05.03.2012, 11:24

God morgen alle sammen! I dag er jeg sengeliggende med øreverk, forkjølelse, hovne mandler og hodepine. Så ja, syntes litt synd på meg selv i dag. Men takk for alle søte kommentarer på de forrige innleggene, dere er herlige!

Er dere på skolen i dag?

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN PÅ FACEBOOK

ALT ER FEIL, JA

 • 04.03.2012, 21:27

Hey sweeties! Beklager lite oppdatering i dag, men om dere lurte har jeg liggi i senga, har nesten ikke sovet i hele natt, regna ut av jeg har sovet 8 timer hele helgen, så det er en mirakel at jeg fortsatt klarer å holde meg våken. Så om jeg skal ha noen sjangs til å komme meg på skolen i morgen når jeg i tillegg er syk er veldig liten. Men nå har jeg tenkt å se på Charlie's Angels, som går på tv3 btw, og så legger jeg meg. Håper dere har hatt en fin dag!

TRYKK HER OM DERE LIKER BLOGGEN

TIL ALLE DERE MED IPHONE ELLER IPOD TOUCH

 • 03.03.2012, 18:00

Heihei søte! Ville bare stikke innom for å si at jeg fortsatt er syk og bare ligger her.. Så lurte på, dere som har DrawSomething eller Wordfeud, vil dere spille med meg? Bare add meg, har ingenting å finne på her jeg ligger.. Navnet på begge deler er juliedaae, ser frem til å spille mot dere!

 

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN PÅ FACEBOOK

TAKK FOR TIPS!

 • 03.03.2012, 11:45

Hei søte! Spørte dere istad om hva jeg burde gjøre for å bli frisk og de fleste fåreslo vitaminer så jeg lette litt og fant disse pillene her da også vet jeg at appelsiner og sånt er sunt for de har vitaminer i seg og vi har jo søren meg appelsinjuice! Så nå øser jeg på for å føle meg bedre, takk for tips alle sammen! 

_______________________________________________________________________________________________

TRYKK HER FOR Å LIKE BLOGGEN PÅ FACEBOOK 

 

ØNSK MEG GOD BEDRING..

 • 03.03.2012, 09:23

Heihei alle sammen, håper dere har en god morgen! Det har ikke jeg i det hele tatt. Begynte å være litt småsyk i går morges, men smart som jeg er drar jeg på skolen og i bursdag etterpå og i dag orker jeg ikke engang gå opp trappa hjemme. Så nå sitter jeg med litt kakao og skal sette på grease. Haha. Føler meg passe depressiv, men er jo det i tillegg, for jeg skulle være med jentami i dag og så skulle jeg til sverige på dagstur i morgen, og nå må jeg droppe alt om jeg ikke blir frisk.

Har dere noen tips til hvordan man kan bli frisk fort?

_________________________________________________________________________________________________

Trykk HER om dere vil at jeg skal føle meg bedre

B-DAY

 • 02.03.2012, 20:22

Heihei! Har ikke blogget i dag fordi jeg dro rett hjem og starta å fiske meg og så sov jeg for jeg var så trøtt. Men nå er jeg i 80-talls bursdag så blogger nok ikke mer i dag.. Men ha en fin fredag!

FLINK FLINK FLINK

 • 01.03.2012, 17:43

Da drar jeg på trening, ZUMBA!! Får kanskje rappet Helene sin mobil og blogget litt. Ble litt teit ned bloggen i dag for har hatt så dårlig tid.. Men jaja, ha en fin dag!

Å TA BILDER NYDUSJA ER ALLTID ET SJAKKTREKK

 • 27.02.2012, 21:19

nydusja og sliten da som dere ser! Har øvd på prøve all day long. Fant nemlig ut istad, nest siste time at vi har en to-timers prøve i morgen. Hehe glæd mæ. Så jeg bare tar å legger meg snart, ville bare stoppe innom å fortelle om det utrlig morsomme livet mitt! 

_______________________________________________________________________________________________

Trykk HER om dere liker denne bloggen

SNAKK OM UFLAKS

 • 26.02.2012, 16:34

Heihei alle sammen! Da har jeg akkurat kommet hjem fra Helene hvor jeg sov i natt. Grunnen til at det ikke ble mye blogging i går var fordi jeg pleier å låne helene sitt kamera når jeg er hos henne og det funket ikke og da hadde vi ikke noe kamera i det hele tatt.. Så det var derfor. Ble ikke noe bedre av at når jeg i dag kom hjem hadde lillesøsteren min brukt kameraet mitt i helgen og brukt opp strømmen så jeg fikk ikke tatt noen bilder nå heller.. Love my life. 

Men nå hadde jeg tenkt å gjøre litt lekser, slappe av litt og sånn så vi snakkes etterpå!

Hva skal dere i dag?

___________________________________________________________________________________________

Trykk HER om dere liker denne bloggen

FØLER MEG PASSE FLINK NÅ, JA

 • 24.02.2012, 16:44

Heihei alle sammen! Har ikke vært å god på oppdateringer i dag, mest fordi jeg stod opp ett-halv to, la ut et ferdig innlegg og startet rett på en skoleoppgave som jeg har holdt på med i strekk frem til nå og er endelig ferdig. Nå må jeg nesten slappe litt av før hodet mitt sprenger før jeg starter med å øve på en tyskprøve jeg har til onsdag. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg øver allerede nå, men det er bare en læringsstrategi jeg har prøvd ut noen ganger og som funker utrolig bra!

Så med andre ord, det jeg har gjort i dag og skal gjøre videre i dag er skolearbeid, flink som jeg er. 
Hva skal dere idag? 

_______________________________________________________________________________

Trykk HER om dere liker denne bloggen

MOVIETIME

 • 23.02.2012, 17:06

Da drar vi på kino, snakkes!

______________________________________________________________________________________

Trykk HER om du liker denne bloggen

KOSEKVELD

 • 20.02.2012, 18:53

Fikk rappet mobilen til kristin, tihi. Hva gjør dere i kveld?

20. FEBRUAR

 • 20.02.2012, 15:11

Da drar jeg til byen for å møte kristin før vi drar til nicolai med vetle. Skal se om jeg får rappa mobilen til kristin og blogget litt der borte og hvis ikke så snakkes vi i kveld. Ha en fin dag!

ATTENDE FEBRUAR

 • 18.02.2012, 21:27Kos dere i kveld

GOOD MORNING

 • 18.02.2012, 14:33

God morgen alle sammen! Nå kommer det snart vanlige bilder, lover.

MED DE BESTE I VERDEN

 • 17.02.2012, 21:38Heihei søte! Nå sitter Celine, Sofie og jeg i sofaen og skal se ferdig The Voice før vi setter på Mean Girls 2. Har ikke noe bilde av Celine og Sofie fordi de ville rett og slett ikke bli tatt bilde av fordi de følte seg så slappe i dag. De er så t e i t e. Haha. Resten av kvelden skal vi vel bare sitte å se på film og snakke sammen om alt og ingenting, jentekvelder er alltid koselig. 

Kos dere i kveld!

TONIGHT

 • 17.02.2012, 18:38

Da drar jeg til min kjære bestevenn sofie med celine og er superklar for jentekveld med de beste i verden!

Hva skal dere denne fredagen?

T.G.I.F

 • 17.02.2012, 16:55

Heihei alle sammen! Enda et ipad-bilde grunnet at kameraet er ødelagt, håper på å få fikset det så fort som mulig for kan ikke si blogglysten er på topp uten et kamera å ta bilder med.. Det var dagens klaging.

Nå skal jeg straks rydde og vaske badet før jeg skal dra til sofie hvor jeg skal bo hele helgen, så vi får se på kameraet mitt hvor mye blogging det blir da.. Men hvis ikke det blir noe kommer jeg for fullt tilbake på mandag for da må vi nesten ha fått fiksa det..

Ha en super fredag alle sammen!

ANDRE GANGEN DENNE UKA

 • 16.02.2012, 18:51

Heihei alle sammen! Som dere kanskje har fått med dere så har jeg klart å knuse kameralinsa mi.. Så jeg prøvde å sette på den gamle, noe jeg ikke klarte og ga opp.. Så jeg tok Ipaden til mamma og tok litt bilder med den, så jeg får bruke den som kamera til jeg har fått fikset linsa mi.. 

Men over til noe annet, sporty som jeg er skal jeg på trening uansett om jeg holder på å sovne stående.. Er så utrolig sliten og trøtt om dagen at det er ikke måte på.. Men nå skal jeg ta meg sammen å dra på trening med Helleeeyyy, vi skal nemlig danse zumba!

Hva skal dere i kveld?

FLINK JENTE

 • 15.02.2012, 15:24

Da drar jeg på trening!!! Kos dere i dag alle sammen!

VALENTINE'S DAY

 • 14.02.2012, 16:06

Hei søte! Nå er jeg på waynes me Marius og kristin. Skal hilse masse fra kristin og si at dere er søte og takke for kommentarene på et innlegg om henne for en stund siden, haha :)

Etterpå skal jeg ta bussen til nicolai og så skal jeg være der i kveld.

Hva skal dere i dag ?

BLE KLIPT LITT FOR MYE

 • 13.02.2012, 19:42

Heihei alle sammen! Nå har mamma akkurat klipt håret mitt. Jaa, dere leste riktig jeg lot mamma klippe meg. Ser ikke så forskjell egentlig, men jeg kjenner det. Haha. Hadde dere latt foreldrene deres klippe dere?

SUNSHINE

 • 12.02.2012, 12:18

Hvordan er været hos dere denne morgenen?

ELLEVTE FEBRUAR

 • 11.02.2012, 23:17

Hva har dere gjort i dag?

TONIGHT IS GOING TO BE A GOOD NIGHT

 • 11.02.2012, 16:44

Da drar jeg ut for å spise med Celine før vi drar på kino, tar med meg kameraet så dere får se hva jeg har gjort i kveld.

STARTER MORGENEN MED EN UNNSKYLDNING

 • 11.02.2012, 15:43

GOD MORGEN! Vil starte med å si unnskyld for at jeg har vært vekk fra både blogg,facebook og twitter siden i går ettermiddag. Etter skolen dro jeg hjem før jeg dro til Nicolai og var der hele kvelden og i dag tidlig var jeg på skitur med pappa, så ja.. Unnskyld for det. Nå sitter jeg på badet og skal rydde og vaske, så skal jeg finne noe å ha på meg og så skal jeg ut å spise med Celine og så på kino, så det blir koselig! 

Hva skal dere i dag?

HOMEMADE

 • 10.02.2012, 16:33

Kjære mammaen min var flink i går da og bakte hjemmelagde knekkebrød, som som dere ser er kjempesunne. Og de ser ikke så gode ut men de er de faktisk! Har dere smakt det før?

MIN DAG I DAG

 • 08.02.2012, 20:12

Heihei alle sammen! Har ikke skrevet om dagene mine og det jeg har gjort på en stund nå føler jeg og fikk en mail om at jeg burde det. Haha, u r cute! Men ihvertfall, i dag var jeg på skolen, sluttet egentlig halv to men ble igjen på skolen til tre på mattehjelp, har nemlig prøve i morgen. Så ble jeg med celine hjem før vi dro på trening. På treninga i dag trente vi spinning og det er noe av det jævligste jeg har gjort noen gang og jeg skal gjøre det igjen neste onsdag. Må trene litt nå så jeg kan gå i bikini til sommeren. Haha!


Elsker kvaliteten bildene får på blogg.no 

Nå er jeg hjemme og prøver å øve på matten, men får det ikke helt til.. Så jeg tar meg fri fra bloggen resten av dagen, så vi snakkes i morgen!

Ønsk meg lykke til!

GOOD NIGHT

 • 06.02.2012, 22:42

Heihei! Beklager at det bare har vært anbefaling-innlegg i dag, men fikk ikke tatt noen i går så måtte slå på stortromma i dag. Håper alle fant en blogg de likte blant de fem jeg anbefalte? I alle fall, hadde tenkt å skru av dataen nå å legge meg selvom jeg ikke er trøtt.. Så dere får sove godt alle sammen :)

VIL DU BLI VURDERT AV MEG?

 • 05.02.2012, 17:13

Heihei alle søte! Tenke jeg skulle vurdere og anbefale noen blogger i kveld og utover morgendagen, hva syntes dere om det? 
Om dere vil bli vurdert må dere bare like fanpagen min på facebook >her< og skrive enten der eller i kommentarfeltet her at dere har likt den.

 

Jeg er veldig sånn at jeg nesten aldri gidder å være med i sånne konkuranse-greier, og om du er sånn så husk at jeg velger fem stykker, så sjansen for å vinne er ganske stor.

Er du med?

 

EARLY IN THE MORNING

 • 05.02.2012, 12:26

GOD MORGEN!

SNOW CRYSTALS

 • 04.02.2012, 14:14

Tok det nå nettopp, elsker å studere snøkrystaller. Syntes det er måkult at ingen av dem er like, de er alle forskjellige. 
Hva syntes dere om bildet? 

EN VELDIG GOD MORGEN

 • 04.02.2012, 10:05

God morgen alle sammen! Om noen lurer er jeg tidlig oppe i dag fordi jeg er så flink og skal dra på trening. Nå skal jeg bare spise frokost og skifte før jeg drar. Hva er deres planer for dagen ?

BIG ONE VS GRANDIOSA

 • 03.02.2012, 17:35

BigOne eller Grandiosa? 

SKOLE PÅ EN FRIDAG?

 • 03.02.2012, 15:38

Heihei alle sammen! Har egentlig fri i dag, men har et foredrag neste fredag som vi begynte på i dag fordi neste uke har vi prøver hele tiden og da blir det ingen tid til dette foredraget. Så, flinke som vi er dro vi hit på en fridag og jobbet med det. Er litt stolt over meg selv, for har vært her i noen timer nå!

Hadde dere brukt en fridag på skolearbeid? 

IN THE SHOWEEEEER

 • 02.02.2012, 20:28

Heihei søte! Da har jeg akkurat kommet ut av dusjen som dere kanskje ser? Er jeg ikke bare dødslekker uten sminke??? Haha. Unnskyld for at det har vært treigt med oppdateringer i dag, har bare vært som jeg har vært de siste dagene, utslitt.. Men jeg lover jeg skal ta det igjen i morgen for da skal jeg gjøre noe spennende! 

Vil dere vite hva det er? 

EN FROKOST DER MAN SLIPPER Å TYGGE

 • 31.01.2012, 20:43

Hei søte! Som noen av dere kanskje vet har jeg litt problemer med å få i meg frokost, kanskje fordi jeg er oppe så tidlig og kroppen min bare klarer ikke svelge brød...? haha. Men en som heter Nora drikker sånne her nesten hver dag, eller hun har ikke drukket det på lenge, men uansett. Jeg smakte en gang og det var ikke såå godt, men veldig mettende, så jeg ble med mamma til butikken idag og kjøpte litt andre smaker, så jeg håper de er gode så jeg får frokost!

Har dere problemer med frokosten? Smakt dette før?

WORDFEUD

 • 31.01.2012, 18:43

Love love love! Spiller dere wordfeud?

SICKNESS

 • 30.01.2012, 18:50

Heihei! Som dere kanskje har lagt merke til har jeg bare blogget ett innlegg før i dag, det er fordi dagen min har gått ut på å ligge i senga og halvsovet etter at jeg kom hjem fra skolen i dag. Så nå sitter jeg i en god hettegenser under dyna og bare syntes synd på meg selv egentlig, haha. Planen nå er å legge meg igjen så jeg kan bli litt mer uvilt til i morgen..
Ønsk meg god bedring? er dere syke for tiden? 

ENDELIG HJEMME

 • 29.01.2012, 20:05

Heihei! Nå har jeg akkruat kommet hjem fra drammen, toget var søren meg forsinket med en time så jeg måtte sitte å vente alene på togstasjonen.. Åh herlig. Men nå er jeg endelig hjemme! Vet dette er et gammelt bilde, men jeg vil helst slippe å legge ut et bilde av meg selv akkurat nå med gårsdagens sminke og greier.. Hva gjør dere akkurat nå?

GOD MORGEN

 • 29.01.2012, 12:01

Har dere en god morgen idag?

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

 • 28.01.2012, 20:14

da skal vi ut en tur, kos dere i kveld!

HUSKER DERE DISSE?

 • 27.01.2012, 21:33

Henriette og jeg var akkurat i butikken og gjett hva vi fant der? CANDY SPRAY! husker dere de? De sprayene i forskjellige farger som smaker forskjellig? Åååh love love love!
Hadde dere ett godteri dere elsket som små? 

DRAMMEN

 • 27.01.2012, 17:40

Hei søte! Har ikke blogget før i dag fordi jeg måtte forte meg hjem etter skolen for å pakke å rekke toget til drammen. Så nå sitter jeg hos Henriette, barndomsbestevennen min og vi venter på maaat. Gleder meg for det er nemlig hjemmelaget pizza!! 
Har dere en barndomsbestevenn som dere har hatt hele livet? 

Å KJENNE INNVOLLENE KNYTE SEG

 • 26.01.2012, 19:41


Yeah, I'm the maaaan

Heihei dere! Som dere vet var jeg hos Helene istad, etter middag ble jeg plutselig utrolig kvalm, sånn ille kvalm. Å kjenne innvollene i magen knyte seg er ingen deilig følelser og jeg hater å kaste opp, så nå skal jeg ligge helt stille i senga mi til det går over..

Er dere syke for tiden? 

FRYSNE

 • 26.01.2012, 16:35

Heihei! Da ligger jeg i sofaen til Helene og venter på food. Begge to ligger her med dyner og fryser ihjel også da, om noen lurtee.. Haha

Fryser dere for tiden?

GOD MAT GIR GODT HUMØR

 • 24.01.2012, 16:31

Heihei alle sammen! I dag er jeg nesten værre enn i går, hel død innvendig og føler jeg fungerer som en robot. Ikke kult i det hele tatt. Så når jeg kom hjem nå unnet jeg meg litt luksus og lagde pannekaker selvom jeg spiste det i går, hehe ja jeg er usunn. Men jeg elsker pannekaker og god mat får en i bedre humør! Liker dere pannekaker?

U T S L I T T

 • 23.01.2012, 21:14

Heihei igjen! Jeg vet jeg har vært litt kjedelig i dag, men jeg formen er ikke helt på topp så jeg orker seriøst nesten ingenting. Om jeg kunne valgt selv hadde jeg blitt i senga all day long, men kan ikke det. Så jeg er rett og slett utslitt etter skoledagene.. Men jeg skal prøve å skjerpe meg littegranne. Nå var planen å legge seg for å sove, enda en gang. Haha. 

Hva vil dere jeg skal blogge om i morgen?

MIN MENING

 • 23.01.2012, 18:29

Heihei alle sammen! Har en del å tenke på så er litt for meg selv i dag også, egentlig. Derfor har jeg ikke blogget noen ting i dag, har egentlig ligget å sovet for det meste. Men nå skal jeg se på min andre film i dag før jeg skal skrive ett min-mening innlegg, hva vil dere høre om ?

S U N D A Y

 • 22.01.2012, 19:39


Random bilde fra i går

Heihei dere! Har liksom ikke helt fortalt hva jeg har gjort i dag og det er vell kanskje fordi jeg ikke har gjort noen ting, bare ligget slap på sofaen. Men ja, er utrolig sliten i dag så jeg legger meg tidlig, det er ihvertfall planen. Så jeg tar meg litt fri resten av kvelden fra blogg og det meste egentlig.. Er dere slappe i dag?

PICTURE; EYE

 • 21.01.2012, 18:33

Dette er ett bilde av det ene øyet til kristin som jeg tok i går. Elsker at jeg kan gå så nærme ting med den nye linsa, tar nærbilder all the time! Hvilket objektiv har dere? Og hva syntes dereo m bildet?

 

21.jan.2012

 • 21.01.2012, 10:30

Som jeg skrev på twitter i går og ingen trodde helt på, jeg skulle stå opp tidlig for å trene i dag, noe jeg har har gjort! Og nå har dere alle  bevis, så det så! Dette var været når jeg våknet opp i dag, utrolig digg med snø, men litt kjipt for jeg hadde lyst ti å ha på meg en jakke uten hette i dag, nå blir jo ikke det noe av .. 
Hvordan vær er det hos dere? 

KJENNER JEG BLIR LETTERE IRRITERT

 • 19.01.2012, 21:25

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Kristin, har tatt masse bilder med kameraet og på webcameraet på macen og alt, men ingenting fungerer rundt her!!!! (puuust.. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. ) Prøver å ikkke irritere meg grenseløst men nå har jeg prøvd på pcen og mobilen og alt for å prøve å få til å få frem ETT JÆVLA bilde men alt bare klikker.. Legger skylder på blogg.no for å ha sløst bort ihvertfall en time av livet mitt..

Fungerer blogg.no hos deg? 

EN LITEN KJAPP EN

 • 19.01.2012, 17:01

Heihei! Nå sitter jeg hjemme, bagen er pakket og jeg skal ture til Kristin om noen få strakser! Har med meg kameraet så det blir forhåpentlighvis litt blogging utover kvelden. Hva skal dere i dag?

KEEP UP THE GOOD WORK

 • 18.01.2012, 18:21

Da har jeg trent! for første gang i år! Utrolig stolt over meg selv, bare så det er sagt. Kjente at det var sykt lenge siden, så nå må jeg bare keep ut the good work! Trener dere mye?

17.JANUAR

 • 17.01.2012, 16:54

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Helene og har akkurat spist meg mett, har søren meg ikke vært så stappa på lenge! Blir alltid det her fordi moren lager utrolig god mat! Til og med fisk blir godt her! Fant ut at jeg har en tyskprøve i morgen som jeg må øve på, lite kult, men nå er det jo ny termin og lærerne har blitt gale. Såå, hva skal dere i dag?

KOSELIG

 • 16.01.2012, 15:06

Heihei alle sammen! Nå sitter jeg på cafe med kristin og bare snakker. Hehe spennende. Hva gjør dere?

SLEEPING IN MY ARMS

 • 15.01.2012, 16:22

Tnåå se så nydelig hun er da! Synd hun bare er min når jeg sover hos Sofie, det suger.. Nå sitter Sofie og jeg i senga og har akkurat sett på film. Skulle egentlig ta bussen til Finn nå, men fant ut at det er en time til den går så vi får sitte her å ikke gjøre en dritt mens vi venter.. 
Tar dere ofte feil av busstidene? 

DAGENS PLANER

 • 14.01.2012, 14:00

God morgen alle sammen! Nå har vi akkurat spist og dusjet og er helt herpet i kroppen. Fikk ikke sove før sent sent i går kveld og ble vekt tidlig i dag, så nå er jeg utrolig sliten. Men nå er planene at jeg snart skal til Sofie og så skal vi ut å spise med Celine. Hva er deres planer for dagen ?

FRIDAY

 • 13.01.2012, 16:11

Da drar jeg til byen for å møte Siv. Kos dere masse idag :) 

TODAY

 • 11.01.2012, 17:01

Heihei alle sammen ! Hadde tenkt å slenge inn ett skikkelig kjedelig innlegg å fortell hva jeg har gjort idag. Første time hadde jeg fagoritentering, deretter hadde jeg en super gymtime med spinning, så hadde jeg tyskprøve som jeg himmelsk! Etter det dro jeg på helsestasjonen for å ta en sprøyte, fordi jeg skal jo til usa og da må jeg ta noen sprøyter, men de kunne ikke ta den i dag så må vente til februar! Hva har dere gjort/skal i dag?

TREAT YOUR NECKLACES RIGHT

 • 10.01.2012, 21:15

Har dere ett smykkestativ?

EN UTROLIG GOD IDE FOR GODE KARAKTERER

 • 10.01.2012, 18:07

Heihei! Nå skal jeg øve på tyskprøven vi har i morgen. Denne prøven kommer til å liksom telle hele karakteren vår, sånn som en eksamen. Jeg har bare fått 5'ere og 6'ere så jeg vurderer sterkt å ikke dra på den prøven i morgen om ikke øvinga går bra! For om jeg har den og får to, så går alt i dass. Men om jeg ikke har den har hun bare de andre prøvene å vurdere meg ut ifra! Smart? Ja.
Tenker dere også sånn noen ganger?

____________________________________________________________________________________________

Følg denne bloggen på facebook HER

GOODGIRL

 • 09.01.2012, 17:50

Heihei alle sammen! Nå skal jeg gå litt inn i min egen verden og øve på en stor tyskprøve jeg har på onsdag. Har nemlig som ett av nyttårsforsettene mine at jeg skal begynne å øve hvertfall to dager før prøven. Tihi.
Øver dere på prøver i forveien eller dagen før?

GOOD NIGHT

 • 08.01.2012, 22:46

Ville bare si godnatt til dere alle sammen, dere er best! Nattaaa

VIL HELLER HA EN SNILL VENN ENN EN SOM BARE ER PEN

 • 07.01.2012, 16:36

God morgen dere! Når Helene og jeg våknet i dag spiste vi frokost, og så på Snøhvit og de syv dvergene. Skremte meg litt at jeg fortsatt kunne alle sangene utenatt.. Den filmen  må virkelig ha gjort inntrykk på meg når jeg var yngre da, for å si det slik! Tror nok det har noe med at budskapet i filmen er på en måte at man ikke trenger å være den peneste, at om du er snill og grei så ovelever du likevell - og det er jo sykt sant! Man vil jo heller ha en snill og grei venn enn en pen og frekk? 

Så nå har jeg dusjet og vasket meg, sminket meg litt og holder på å føne håret. Så skal jeg fikse meg litt før jeg skal ut å møte Celine. Hva slags sprell vi skal finne på i dag får dere vite senere! Hva skal dere i kveld?

F R I D A Y

 • 06.01.2012, 20:19

 

God kveld dere! Fikk ett lite besøk av Helene. Moren hennes hadde leid to filmer til oss da, skikkelig jentefilmer så vi skal storkose oss ! Hva gjør dere i kveld?

SJETTE JANUAR

 • 06.01.2012, 15:27

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, hadde mattetentamen i dag! Er veldig fornøyd med meg selv, satt kjempelenge og prøve å svare på alt! Så håper den øvinga jeg har gjort de siste dagene virkelig har hjulpet! Så nå sitter jeg å spiser potetgull og dip mens jeg ser på onetreehill, så belønner meg selv en del daaaaaah.
Har dere hatt mattetentamen ? 

AT THE MOMENT

 • 05.01.2012, 18:12Japp, Nudler + mattebøker = meg atm.
haha orka vell egentlig ikke alle nudlene så jeg heiv dem akkurat.. æææh badgirl! Føler meg litt slem når jeg kaster mat, men jeg orka virkelig ikke så jeg bare måtte gjøre det!  Soorryyy.. Haha prøvde meg på en ny ramme på bildet da, om dere merka det! Var det fint?  Men ja, back to work! 
Hva gjør dere atm? 

BIRTHDAY GIRL

 • 04.01.2012, 16:13

Heei dere! Har bursdag i dag!! Endelig 17 og bare 365 dager til jeg er 18! Woohoo!
Om dere har lyst til å være ekstra snille mot meg i dag kan dere like facebooksiden min HER :):)

ONCE UPON A TIME

 • 03.01.2012, 20:19

Heihei alle sammen ! Tenkte jeg ville fortelle dere hva jeg gjorde nå! Jeg hater nemlig å vente på neste episode av en serie, så ser de på letmewatchthis.com, nå ser jeg på Once upon a time, den som begynte i går eller noe. Selvom det handler litt om eventyrfigurer er den faktisk utrolig spennende! 
Hva gjør dere nå? 

MY NEW YEAR'S EVE

 • 02.01.2012, 14:17
Noen lurte på om jeg kunne legge ut litt bilder fra min nyttårsaften, så jeg har bare tatt litt bilder fra her og der på facebook, tihi. Dette er jo ikke alle, men ikke alle er bilder jeg kan legge ut her da, om dere skjønner? Så her er noen :) 
Hadde dere en fin nyttårsaften? 

EN GRÅ DAG

 • 02.01.2012, 13:38

'

God morgen dere! Hadde egentlig bestemt meg for å legge meg tidlig igår og stå opp tidlig i dag for å snu døgnet tilbake, men det funket jo selvfølgelig ikke.. Det er bare helt utrolig deprimerende at om 24 timer er vi på skolen. Føler at ferien bare har flydd forbi. Men så er det snart vinterferie da! Har dere snudd døgnet på hodet?

NATTA PEEEEPPPZZZZ

 • 02.01.2012, 00:29

Hei dere! Vet jeg lovet minmening-innlegg i dag, men tiden bare flyr fra meg og nå er det plutselig natta. Så nå hopper jeg til sengs, setter på en koselig film og har litt tid alene egentlig, trenger å klarne hodet mitt littegranne, we all do. Så vi snakkes i morgen, sorryyyy mente blogges. Hehe. Sov godt peeppzzz

BILDER FRA DAGEN

 • 01.01.2012, 22:17

Har egentlig tatt mange bilder, men blogg.no er ikke helt i drift i dag tror jeg for det går ikke an å laste opp flere.. Men i allefall så var Celine, Sofie, Kristin og jeg ute å spise på Esmeralda. Så nå kommer jeg ikke til å spise før middag i morgen, er stappmett.

Så, etterpå hadde jeg tenkt til å skrive ett minmening innlegg, så hva vil dere at jeg skal skrive om?

 

ETT LITE INNLEGG

 • 01.01.2012, 17:26


esker kvaliteten på dette bildet her, helt utrolig fint, ja

God morgen til dere alle sammen ! Har liksom ikke ordentlig stått opp før nå ettersom det ble litt for sent i går. Kan kanskje legge ut noen bilder etterpå, om dere vil se dem? Nå hadde jeg tenkt til å ta bussen til Sofie før vi skal ut å spise med Celine. Trenger litt tid med jentene mine i dag, vi har mye å snakke om. Haha. Hva skal dere i dag? Og hadde dere det bra i går?

GODT NYTTÅR

 • 31.12.2011, 18:39HÅPER DERE FÅR ETT GODT NYTT ÅR!!!!!!

CAFEBESØK

 • 30.12.2011, 15:23

Hei dere! Nå er jeg på cafe opus med Helene, Sofie og Rikke.

Hva gjør dere nå?

NATTAINNLEGG

 • 30.12.2011, 02:05

sov godt og drøm søtt sweethearts! Nattaklem fra oss

UT PÅ NYE EVENTYR

 • 29.12.2011, 20:50

Jaa, jeg vet - utrolig fine bilder.. Men vi rakk ikke ta noen nesten for vi må løpt til bussen. Helene og jeg skal nemlig ut på nye eventyr i dag! Tihi. Kos dere

TACONIGHT

 • 29.12.2011, 18:34
GOOOD MORGEN

 • 29.12.2011, 13:41

God morgen alle sammen ! I går dro Siv og jeg først på kino og så new year's eve, den var utrolig bra - abefales! Så dro vi til Magnus med Nicolay og Amund og var der og hadde hangover-marathon, veldig koselig. Etter det sov Siv hos meg, men hun måtte dra tidlig i dag så nå er jeg alene.. Haha. Hva gjorde dere i går?

TJUEÅTTENDE DESEMBER

 • 28.12.2011, 15:41


 close-up er kult da

God morgen alle søte leserne mine! Nå hadde jeg snart tenkt til å dra å møte Siv. Det blir utrolig koselig! Tar med meg kameraet så skal prøve å ta litt bilder til dere! Hva skal dere i dag?

 

EN DEL AV MEG

 • 27.12.2011, 19:06


loveyou

Hei dere ! tok noen bilder av celine i dag da. Hva syntes dere?

T U E S D A Y

 • 27.12.2011, 12:01

Gog morgen alle sammen! I dag føler jeg meg faktisk ganske pigg, eller hva det heter.. har klart å ordne meg på bare en time og det er ny rekord! Ska nemlig møte Celine i byen nå og kjøpe litt nytt undertøy. Tar med meg kameraet så dere får bilder fra dagen når jeg kommer hjem.
Håper dere alle har en strålende tirsdag!

FINT VÆR DA

 • 26.12.2011, 15:39

Hvordan er deres vær? har dere snø eller ikke?

SING IT OUT LOUD

 • 25.12.2011, 19:53


Bare fordi jeg liker å ta bilde av ting med den nye linsen.. 

Da skal lillesøsteren min og jeg synge litt på wii! haha, det blir utrolig gøy, elsker singstar :D:D

FINALLY

 • 25.12.2011, 18:36

Heihei dere! Nå vet jeg det er en stund siden denne bloggen har blitt oppdatert, men jeg har vært og kost med med familien min.. så ja. Men i går fikk jeg eeendelig ny linse, så nå kan jeg ta bilde MYE nærmere ting, så jeg har testa det litt ut da :D

Her er den da, om noen lurer på hva slags det er 

Hva syntes dere om bildene? Hva var det fineste dere fikk til jul?

THIS IS FOR YOU

 • 24.12.2011, 13:11

Heihei! Da har jeg tatt bilder med nisselua for å vise alle at det er jul. Alle som blogger legger vell ut ett sånt innlegg i løpet av dagen, så det blir nok veldig kjedelig å se det samme overalt. Men jaja, what to do?
Stoppet bare innom i dag for å ønske alle en veldig god jul og jeg håper alle koser seg i dag!


VI PRØVER NOE NYTT

 • 23.12.2011, 13:37

Heihei alle sammen! som dere vet ble alle bildene mine sletta i går.. Så i dag var pappa og jeg på en fotobutikk for  å sjekke om det var noe som kunne reddes, det var det ikke.. Så alle bildene jeg tok i går da jeg var på lunch med den gamle gode klassen min  er borte vekk.. Og det er utrolig trist! Men vi fant ut at minnekortet mitt var ødelagt, så jeg har kjøpt et nytt ett som kan ha flere bilder på seg! Bra vi fant ut dette nå og ikke på en feire da, om vi skal se den positive siden her!


Dusteminnekortet som herpa dagen min i går.. 


Det nye, som virkelig ikke kan skuffe meg ! Daaa blir det fight

Har teknologien svikta deg noen gang?

juliedaae

IRRITERT TIL TUSEN

 • 22.12.2011, 16:54

Hei! I dag har jeg vært på lunch med den gamle klassen min og jeg har tatt masse bilder, og når jeg kommer hjem nå er ALLE borte vekk! og kameraet lever i sin egen verden.. ÅÅH!! Sånne dritt teknologiske ting irriterer meg sykt! Hvorfor skal alt ende i helvette når jeg trenger at det skal funke?? fml fml fml fml fml! Åhhhh. jeg er bare sykt irritert nå.. 

så det ender med at det ikke blir noen bilder i dag, rett og slett. for når jeg tar bilder går det bra, men når jeg skal se på de er de borte igjen. Er så utrooolig sint at jeg ikke klarer å uttrykke meg ordentlig engang.. GUUUD.. 

MAN TRENGER TID FOR SEG SELV

 • 21.12.2011, 21:22

Hei dere! Dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke har blogget så mye på døgnet, det er mest fordi jeg har vært på farten konstant! Jeg har gjort noe hele tiden og har rett og slett ikke hatt tid.. Så nå er jeg endelig hjemme og er utrolig sliten. Vil bare ligge i senga og se på film og være litt med meg selv, om det går bra for dere? Så ha en super kveld alle sammen!

GET THIS PARTY STARTED

 • 21.12.2011, 12:05

Åååh, våknet i dag og bare tenkte JULEFERIE!!!!!!! Det er bare så deilig at jeg kan ikke få sagt det! 

BYTUR

 • 20.12.2011, 14:41

Heihei dere! Nå hadde jeg tenkt meg til byen en tur, skal sove hos celine oppe i re i dag så vet ikke om jeg orker å dra med meg kameraet rundt i byen ettersom det veier en del.. Men vi får se hva som skjer da ! Håper dere alle koser dere i dag!
Hva skal du bruke dagen på? 

HOLIDAY

 • 20.12.2011, 13:06Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kort og grei skoledag. Alt vi gjorde i dag var å se på en forestilling, juleavslutning. Det er noe av det som er bra med å ha dramalinja hos oss, alltid gode avslutninger! 
Hadde dere siste skoledag idag?


FERDIG FERDIG FERDIG

 • 19.12.2011, 20:41

Heihei! Jeg har ikke vært verdens mest aktive blogger i dag, men om dere lurer på hva jeg har brukt dagen min på er det først å kjøpe inn restene av julegavene for så å sitte i flere timer å pakke inn alle og skrive julekort. Dere får ikke se de andre gavene for de ser ikke ut, jeg er ikke så flink til å pakke inn.. Og dere får heller ikke se julekortete for jeg vil helst slippe mobbingen over hvor dårlig jeg er til å tegne :) :) :) 
Er dere ferdig med gavene enda? 

VINN HÅRPRODUKTER FRA REDKEN

 • 19.12.2011, 12:43

Heihei alle sammen! Jeg har meldt meg på en konkuranse på blogg.no om å vinne hårprodukter fra Redken. Jeg har brukt Redken hårkur i flere år og elsker produktene dems! Er dere med? Hvis ikke, meld dere på HER Adamkonk

DRAMMEN

 • 18.12.2011, 16:42

Heihei ! I dag tidlig dro vi til drammen. Har nemlig tradisjon om at alle samles her på denne tiden av året hvert år og baker marsipan og pepperkaker. Så det er koselig! Har ikke fått tatt bilde av alle som er her da.. Menmen. 
Har dere noen familietradisjoner? 

IN THE WOODS;

 • 18.12.2011, 12:48

Hva syntes dere?

DIN STEMME TELLER

 • 17.12.2011, 23:02

Hei dere! Nå har jeg sittet å prøvd å lage headere med ett nytt program jeg har funnet. Jeg vet de er nesten helt like, men er fortsatt veldig i tvil, så jeg lar dere bestemme! 
 

Nr.1

Nr.2

så jeg vil veldig gjerne høre deres mening om dette her ! Stem i vei :D

 

EN LITEN HEMMELIGHET

 • 17.12.2011, 22:27


Elsker kvaliteten på bildene 

Hei dere! Nå har jeg akkruat kommet hjem fra Helene og holder på med noe hemmelig som dere får se etterpå!
Klarer noen gjette hva det er ?

COSTUME, INSPIRATION

 • 17.12.2011, 11:07

God morgen alle sammen! I dag våknet jeg overaskende tidlig og fikk ikke sove mer fordi jeg var så utrolig utrolig sulten. Noe som er rart siden jeg spiste i hele går.. Til frokosten leste jeg Costume. Digger de bladene! Og jeg fikk litt inspirasjon, så jeg har tenkt til å dra ut i skogen i dag med Viktoria og Amalie for å ta litt bilder!
Hva gjøre dere denne morgenen?

ENDELIG HAR DET SKJEDD

 • 16.12.2011, 21:44

Heei dere! Fikk et spørsmål om jeg kunne lage fanside på facebook, og det har jeg nå gjort! Så det hadde vært utrolig utrolig morsomt om dere likte den ! Det hadde betydd veldig mye! Dere kan like den HER :)

Så om dere hadde likt hadde det vært superdupersuperkult! Skal oppdatere der så ofte som mulig :) 

NO STRINGS ATTACHED

 • 16.12.2011, 18:31

Hei dere! Nå sitter Kristin og jeg å ser på denne filmen og spister pizza, så vi koser oss. Utover kvelden skal vi kanskje til Magnus, men er ikke helt sikre enda .. Hva skal dere i kveld?

CAFEBESØK

 • 16.12.2011, 15:35

Hva gjør dere akkurat nå?

ET LITE NATTA TIL DERE

 • 15.12.2011, 22:39

Hei dere! I dag har jeg vært litt borte fordi jeg har brukt hele dagen min på å øve på en samfunnsfagprøve på 4 kapitler. Ja, det er utrolig mye, for dere som lurte. Så jeg brukte 4 timer på å skrive et sammdrag av alt sammen, nå har jeg lest igjennom noen ganger og skal pugge enda litt mer før jeg legger meg. Noe som blir vanskelig fordi øynene mine detter sammen automatisk nå..

Hvordan øver dere på prøver?
Har dere noen tips til meg om å gjøre det annereldes, noe som funker bedre for dere?

NY HEADER, IGJEN

 • 15.12.2011, 10:43

Hei dere! Nå har silje og jeg sittet å lagd en ny header til bloggen. Vet det har blitt litt surr i det siste, men har liksom ikke ett bilde jeg har kjempelyst til å ha, derfor bytter jeg så ofte. Haha. Men hva syntes dere om denne da?
LITT SENERE UTE

 • 14.12.2011, 20:51

Hei dere! Da har Viktoria og Amalie akkurat bakt lussekatter. Fikk så vidt lov å ta bilde ettersom jeg ikke var med. Også fikk jeg en lussekatt da. Snilt det! Nå sitter jeg å ser på håndballkampen før jeg hopper til sengs. 
Har dere spist lussekatter i år? 

DETTE BLIR FOR DUMT

 • 14.12.2011, 15:08

Hei dere! Onsdag er den eneste dagen jeg rekker å ta bilder ute før det blir mørkt, så grep sjansen i dag! Allerede nå er det for mørkt og jeg kom hjem for en halv time siden, sykt klikk. 

Men ja, poenget jeg egentlig skulle komme med med dette innlegget var; se på dem. Det er ingen snø der, og det er desember! Det er fortsatt BLOMSTER oppe ! Det blir bare altfor dumt, rett og slett! Nå syntes jeg snøen kan komme snart, og bli her en liten stund, ihvertfall til februar!
Har dere snø hos dere? 

KJEDELIGE INNLEGG

 • 13.12.2011, 20:34

Ja, jeg har litt fritids i dag og jobber fortsatt med den innleveringen, så det blir litt kjedelige innlegg i dag.. Beklager det!
Hva syntes dere om bildet? 

NY EFFEKT

 • 13.12.2011, 20:24

Hei dere! Har prøvd ut en ny effekt fra pixlr.com, så jeg lurte på hva dere syntes?

THIS IS HARD

 • 13.12.2011, 18:50

Hei dere! I dag har jeg ikke blogget noe fordi jeg har prøvd å begynne på en gym-innlevering om styrketrening. Noe som er sykt vankselig fordi jeg ikke har hatt så mange av de gymtimene i det hele tatt på grunn av sykdom og slikt. Så jeg sitter og lurer på hva i huleste jeg skal gjøre for noe, for dette er bare helt dustete.. Har dere innleveringer og lekser dere ikke skjønner hvorfor dere skal gjøre?

NY HEADER

 • 12.12.2011, 21:24

Hei dere! Tenkte å bytte header littegranne, blit så fort lei av at det samme bildet møter meg hver gang jeg er inne her.. Men trenger jo dere godkjennelse, så hva syntes dere`?

 

THE FIRST FOUR WORDS

 • 12.12.2011, 20:28

 

Syntes denne er så søt! Hva fikk dere? 

STYGGE KOMMENTARER

 • 12.12.2011, 16:23

Heidere! Ville ta opp noe med dere, for dette gjelder ikke bare meg men flere bloggere. Det er sånn at vi får en del stygge kommentarer, noen av oss. Og det er greit, alle har sine egne meninger og det respekterer man. Men om dere vil skrive en kommentar og si stygge ting, da kan dere skrive navnet deres og ikke være anonyme, for det blir bare altfor feigt. 

Fikk en kommentar nå på at jeg er så englebarn her men at jeg ikke er et i virkeligheten. Og selvfølgelig, ingen er englebarn. Jeg er ikke det, jeg har gjort mye feil og gjør det fortsatt - jeg er menneske. Men jeg syntes dere skal tenke litt før dere slenger dritt til andre. For jeg kjenner andre bloggere som tar seg nær av det, og det er faktisk ikke noe morsomt å få dritt slengt til seg. Noen av dere mener jo at det må vi finne oss i og det må vi jo på en måte, men tenk litt da dere..

Hva mener dere? Slenger dere ofte drittkommentarer?

WITH MY GIRL

 • 12.12.2011, 16:10

Hva gjør dere nå?

VAFFELØVING

 • 11.12.2011, 17:29

Da koser jeg meg med vafler og øver på en stor naturfagprøve jeg har i morgen, flink som jeg er! Det er utrolig mye, så jeg tror jeg kutter ned og øver på halvparten. For det er jo bedre å få halvparten riktig enn alt feil ?

BILDESERIE; EMBLA

 • 11.12.2011, 16:08Ja, får nok barn snart etter dette familiebesøket!

decemberpictures

 • 11.12.2011, 12:25

Hva syntes dere? 

HAN HAR IKKE VOKST OPP ENDA

 • 10.12.2011, 21:02Jaaa, dette er pappa. Han teiper sin egen hånd og prøver å drikke øl.. Mhm. Kul. 

HUN KOMMER TIL Å KNUSE MANGE HJERTER

 • 10.12.2011, 20:13

Tok noen bilder av kusinen min Embla. Er hun ikke nydelig? btw, den rosa ringen fikk hun av tannlegen fordi hun var så flink! Haha hun er så nydelig! Hva syntes dere om bildene?

FREDRIKSTAD

 • 10.12.2011, 17:27


Bestefar og Solveig ♥

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet frem til bestefar og nå skal hele familien på pappa sin side spise julemiddag. Så dette blir koselig! Hvor i verden er dere i kveld?SLITSOMT

 • 09.12.2011, 20:43


Haha søta som skjønte jeg tok bilder av henne!

JA, vi er slitne allerede nå, klokken halv ni. All energien fra uka er bare samlet opp nå og vi holder på å sovne.
Er dere slitne på fredager?

09.des.2011

 • 09.12.2011, 17:57

Hei dere! Da har vi spist og ser litt på tv. Ikke så veldig spennende egentlig, men men. Nå venter vi bare i spenning på at blåfjell skal begynne. Tihi. Ser dere på blåfjell?

gøy,morsomt, spennende og alt det der

 • 09.12.2011, 16:33

Hey people! Nå sitter jeg hos helene og sulter så vi holder på å lage taco. I kveld vet vi ikke helt hva vi skal enda, men som alltid finner vi vel på noe gøy, morsomt, spennende og alt det der. Hva skal dere i kveld?

alt for dere, ja

 • 07.12.2011, 17:37


Gjett hva jeg gjør? Siden noen av dere spurte, så holder jeg på å lage video. Om den ikke blir for klein så legger jeg den ut. Åååh hva gjør jeg ikke for dere?!

jeg er godkjent

 • 06.12.2011, 20:12

Hei dere! Da har akkurat damen fra Aspect dratt herfra. Og gjett hva? JEG ER GODKJENT! Får et tilbud om ca to uker og får da en svarfrist hvor jeg må jeg bestemme meg på om dette er noe jeg virkelig vil eller ikke.. Og for å være ærlig så vet jeg ikke om jeg klarer. Det er mennesker her hjemme jeg ikke klarer meg uten.
Hva hadde dere gjort?

gjett hva som skjer i dag?

 • 06.12.2011, 16:57

Joda, gjett hva som skjer i dag? I dag kommer det en dame som skal intervjue meg og se på om jeg er flink nok eller noe sånt for å dra til USA ett år. Er utrolig nervøs! Er bare en time igjen.. ØNSK MEG LYKKE TIL!

monday

 • 05.12.2011, 16:23

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, holdt på å sulte ihjel så jeg unnet meg litt luksus og lagde meg taco. Det er jo bare så godt, og jeg tror det er veldig sunt også.. ?

Namnamanamamanammm!!! 
Nå hadde jeg tenkt å se på Veronica Mars før jeg øver beinhardt på en geografi prøve jeg har imorgen.
 

Da skal jeg kose meg litt før jeg øver. Hva gjør dere nå?

good night

 • 04.12.2011, 20:22

Hei alle sammen! Er utrolig trøtt og sliten så jeg legger meg snart. Mandag i morgen, og denne uka blir lite morsom.. Så dere får ha en god natt alle sammen, nattinatti

4 desember

 • 04.12.2011, 17:45

Hei dere! Nå sitter mamma og jeg og koser oss med pizza imens vi fyller ut søknader og skjemaer til aspect og ef. For som dere kanskje vet har jeg tenkt til å reise ett år til utlandet. Er jo selvfølgelig ikke helt sikkert enda. For det er et ganske stort valg å ta, å forlate alt og alle her hjemme og dra til et helt nytt sted hvor jeg ikke kjenner noen.. Så det spørs om jeg tørr!
Har dere vurdert noe sånt ? 

ingen kims ingen kos

 • 04.12.2011, 16:11


Like/dislike?

s a t u r da y

 • 03.12.2011, 12:05

God morgen alle sammen ! Beklager lite oppdateringer i går, men som sagt er jeg ganske syk. Derfor skjønner jeg ikke at jeg drar for å møte celine nå. Men forklaringen er at det er nødvendig. Haha. Ettersom jeg skal møte Celine vet jeg ikke hetl hvor mye blogging det blir i dag. For det kan ta litt tid det her. Men med en gang jeg er på en data skal jeg prøve å få sagt ifra at jeg lever! Ellers må dere ha en strålende lørdag alle sammen!
Hva skal du i dag? 

02.des.2011

 • 02.12.2011, 20:25Elsker kvaliteten på blogg.no 

Hei dere! Har egentlig bare sovet i hele dag. Kjenner jeg begynner å bli syk så skal holde sengen i dag bare. Forhåpentlighvis føler jeg meg bedre i morgen. 
Dere får ha en fin fredag! 

powernap

 • 02.12.2011, 16:48


Ja jeg vet. Veldig interessant bilde

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en lang skoledag og hadde tenkt å ta meg en liten powernap. Har hatt engelsk i hele dag med en prøve på slutten som gikk til helvete. Så nå er jeg utrolig utrolig utrolig sliten.
Natta så lenge! 

noe man aldri vokser ifra

 • 01.12.2011, 17:06

Mamma ble litt sjokkert når jeg sa jeg ønsket meg gavekalender, men jeg mener at det blir man aldri for gammel til! 
Og takk til mamma og pappa for at jeg fikk det !

Flere som har gavekalender? Eller noe annet? 

utrolig mye på en gang

 • 01.12.2011, 16:11

Hei dere! Som noen av dere kanskje vet har jeg tenkt til å dra til USA et år for å studere. Noe som medfører at jeg må ha over tre i alle fag. Matte er jeg ikke så utrolig god i og den prøven jeg hadde i dag må jeg få bra på, ellers kommer jeg rett og slett ikke inn. Noe som gjør at jeg går rundt med en stor klump i magen. Hallelujah

I morgen har jeg en prøve på fire timer, mandag har jeg foredrag, tirsdag har jeg enda en prøve og en prøve på onsdag og mest sannsynlig enda en neste fredag. Så ja, er sliten allerede nå.. 

Vil dere til USA ett år?
Har dere mye å gjøre for tiden ? 

sliten og lei

 • 30.11.2011, 19:26

Hei dere! Er utrooolig sliten og lei av alt i dag og har utrolig mye å gjøre så jeg tar meg litt fri resten av kvelden. 
Mye å gjøre dere også? 

mye å gjøre

 • 30.11.2011, 15:16


Prøvde meg på selvutløser da. flink.

Hei dere! I dag har jeg utrolig mye å gjøre, så vet ikke hvor mye bloggingn det blir, men skal nok prøve å få til litt.
Men nå skal jeg slappe av litt før jeg begynner med remføring og prøve-øving. Kos dere i dag!
Har dere mye å gjøre for tiden? 

ønsk meg lykke til

 • 29.11.2011, 20:41

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem og funnet ut at jeg har en prøve i morgen som jeg må øve litt på. Så dere får kose dere videre idag søte. Ønsk meg lykke til !

fight for you

 • 29.11.2011, 12:17

 

Sykelig søt sang og musikkvideo. Hva syntes dere? Her går den på replayy

en tegning til bloggen fra Kristin

 • 28.11.2011, 20:25

Tnåå! Se på denne da! Det var dette jeg skrev om istad. Kristin lagde tegning til meg og bloggen. Utrolig koselig gjort!
Takk skal du ha ! <3

tok meg en pause fra alt

 • 28.11.2011, 18:58

Tok meg en pause fra alle leksene og tok meg ett bad. Sinnsykt deilig det var. Klarte å slappe ordentlig av! Og det er det ikke ofte jeg klarer altså. Men nå må jeg: 

♥ Gjøre ferdig foredrag

♥ Vaske badet

♥ Rydde rommet

Og jeg er trøtt allerede, så jeg får vell komme i gang.

Hva gjør dere akkruat nå? 

cause you had a bad day

 • 28.11.2011, 16:47

Heihei alle søte! Nå har jeg endelig kommet hjem etter en utrolig lang dag. Det har vært en utrolig dårlig dag i tillegg så nå vil jeg egentlig bare legge meg ned å sove..  Men dagen blir mye lenger fordi jeg har utrolig mye lekser å gjøre. Heldighvis har jeg min yndlingbabygrøt så jeg blir i litt bedre humør! Og etterpå skal jeg vise dere noe jeg fikk av en venn/leser, utrolig søtt!

Har dere hatt en lang dag i dag? 

 

for det er dagens lille høydepunkt

 • 28.11.2011, 11:34


Da er vi på skolen og storkoser oss til tusen. Slutter ihvertfall tidligere i dag, dagens høydepunkt. Er dere på skolen idag`?

I mørket er alle ulver grå

 • 27.11.2011, 17:30

Hei dere! Ceilne og jeg hadde tenkt å se denne filmen etterpå.  Men vet ikke helt enda..

Har dere sett den ? Hørt at den er bra/dårlig?

saturday night

 • 26.11.2011, 19:03Da skal jeg og Celine til noen venner og egentlig bare kose oss i kveld ! Ha en strålende lørdag!

godtesjuk

 • 26.11.2011, 16:16en koselig kveld

 • 25.11.2011, 22:07 


Hei dere! I dag har jeg vært hos helene og Victor og Markus kom, Nå har de dratt og vi er superslitne så legger oss vell snart. Kommenterer tilbake i morgen for nettet her er virkelig tregt.. Men kos dere! 

da drar jeg på kino

 • 24.11.2011, 18:28

Hei dere! Da drar jeg på kino og ser footloose, gleder meg! 

Hva skal dere i kveld?

too cool for school

 • 24.11.2011, 12:10

Da har vi fritime og har tenkt til å jobbe litt med lekser og slikt fordi vi er ekstremt flinke på skolen
Hva gjør dere nå? 

23 november

 • 23.11.2011, 17:28


My new bestfriends <3<3<3

Hei søte! Nå sitter jeg å slapper av med te og film. Er bare så sykt sliten så skal nok bare være hjemme i dag.
Hva gjør dere i kveld?

deres valg

 • 22.11.2011, 19:21Hei dere! Hadde tenkt å skrive ett minmening-innlegg, så hva vil dere høre om ?

closeup

 • 21.11.2011, 12:42

Hva sytnes du ?

bildedryss fra London

 • 20.11.2011, 18:15

 Hva syntes du?

Siste dag i London

 • 19.11.2011, 17:09

Hei søte ! Har hatt en super dag i dag! Mamma og jeg har vært i hyde park og tatt masse bildet, så gled dere til jeg kommer hjem!

Så gikk vi til kensington og så litt før vi spiste sushi på harrods.

Glemte jo å ta bilde av sushien, men har det på kameraet

Nå er vi på covent garden og skal gå rundt å se litt

Hva har dere gjort i dag?

På vei til Oxford

 • 18.11.2011, 10:37

Da er mamma og jeg til Oxford street og skal bruke litt penger! Jippiii! Sitter på bussn nå, så er vanskelig å blogge.. Men dere får ha en strålende dag søte små!

Min dag i London

 • 17.11.2011, 21:55

Hei dere! Sorry at jeg ikke har blogget i dag, men siden jeg er i London må jeg blogge fra mobilen og det har vært problemer med internettet i hele dag ..

Vet det er litt dårlig kvalitet på bildene men det er sånn det blir.. Som dere ser har mamma og jeg vært ute å spist i dag. Maten ser kanskje ikke så god ut, men den var super! Imorgen skal vi opp tidlig for å shoppe så vi legger oss nå. Vi blogges senere:)

Hv har dere gjort i dag?

Gjett hva jeg skal i morgen ?

 • 16.11.2011, 21:00


Dårlig kvalitet // weheartit

ÆÆÆÆ GJETT HVA JEG SKAL I MORGEN ?!??!?! Jo, skal til London med mamma!! Gleder meg utrooolig! 

Ønsk meg god tur? 

my day

 • 15.11.2011, 19:55

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Karl Petter, utrolig koselig å se han igjen ettersom vi ikke har snakket på lenge. Og jeg sulter ihjel så jeg skal løpe å lage meg mat. Tihi 

Hva har du gjort idag?

Mattefaget på G

 • 15.11.2011, 10:34Hvilket fag har dere, om dere er på skolen nå?

er så sykt keen

 • 14.11.2011, 19:26

Ååh snublet over de bildene her som jeg tok engang jeg spiste taco. Haha. ELSKER DET!

Er du glad i taco?

se serier og filmer gratis

 • 14.11.2011, 16:41

Her kan du lage deg en bruker, gratis og se på filmer eller serier. Utrolig smart egentlig! Så, nå skal jeg se på Vampire Diaries. Tihi!
Bruker dere letmewatchthis?
 

friendship last forever

 • 13.11.2011, 15:44

Friendship lasts forever, right? 

Jeg er kreativ i dag

 • 13.11.2011, 15:12

Da skal jeg være litt i det kreative hjørnet å lage noe. Noen som klarer å gjette hva det er?

sykelig reisesyk

 • 12.11.2011, 20:17

Jeg er så reisesyk nå. Har utrolig lyst til å komme meg langt bort herfra. Noe jeg skal! For til Torsdag reiser jeg til London og gleder meg som en liten unge!


Bildene er tatt fra google // dårlig kvalitet

Er dere reisesyke? Har dere vært i London før?

kort og greit

 • 12.11.2011, 14:51

Da stikker jeg til byen en liten tur. Hva skal dere i dag?

my best friend

 • 11.11.2011, 23:10Hei alle sammen! Beklager lite oppdatering i dag! Jeg hadde fri i dag, så sov lenge. Så dro jeg til Kjell-kristian. Vi snakket litt og så på en film før vi dro til McDonalds. Det var veldig koselig å være med bestevennen min igjen ettersom  jeg ikke har vært med han på sykt lenge! Så jeg har ikke kommet hjem før nå. Nå hadde jeg tenkt å se på litt filmer som Nikolai har lasta ned til meg, snill som han er. 

Hva har dere gjort idag?

koser meg med Anniken

 • 10.11.2011, 16:52

Hei dere! Nå sitter jeg med Anniken og ser på film, men vi fant ut av vi var så sultne så skal lage oss litt mat før vi fortsetter. Hadde tenkt å skrive et ''min-mening'' innlegg etterpå, så hva vil dere høre min mening om?

november 2011

 • 09.11.2011, 21:25

Hva syntes dere?

tok reklamebilder da

 • 08.11.2011, 20:05

Hei dere! I dag har jeg hjulpet søsteren til Charlene med et skoleprosjekt så vi har tatt bilder av celine i dag. Reklame for Nike da, om noen lurte!

Hva syntes dere? Et dere likte spesielt?

skoleblogging

 • 08.11.2011, 12:13


Fine klokka til Anniken 

Er dere på skolen i dag?

De tre musketerer

 • 07.11.2011, 18:34

Hei søte små! I dag har jeg ikke vært på pc etter skolen fordi Simen, Kristin og jeg dro rett til magee. Nå sitter vi i kinosalen og skal se de tre musketerer - hørt at en suger.. Men oppdaterer etterpå!

Er dere på kino i dag?

Det er den store kinodagen

 • 05.11.2011, 19:34

Hei dere! Nå skal Viktoria, Pappa og jeg på kino å se In Time. Det blir utrolig koselig, er så sjeldent vi er sammen på sånne familiegreier. Og siden det er den store kinodagen i Tønsberg nå er det jo halv pris og greier.
Skal dere på kino i dag?

frokost

 • 05.11.2011, 14:07
God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat spist utrolig deilige pannekaker med helene til frokost. Som dere ser så er de best med masse syltetøy og masse sukker, nam nam fett fett fett.
Hva spiste dere til frokost idag?

 

filmkos

 • 04.11.2011, 17:55

Da skal jeg og helene se disse koselige skrekkfilmene. 

Har dere sett noen av de?

koselig besøk

 • 04.11.2011, 17:17

Hei dere ! Nå er helene hos meg og hun skal sove over her. Så det blir koselig :)
Hva skal dere i dag?


nattinatt

 • 03.11.2011, 21:34

Jeg legger meg tidlig i dag, er så sliten. Natta alle sammen! Sov godt og drøm søtt :)

tredje november

 • 03.11.2011, 15:42
Hei dere! I dag har jeg tilbragt hele dagen med mammaen min. Vi gikk en tur på Verdens Ende og dro på en cafe på tjøme for å snakke litt og sånn. Så har jeg vært hos tannlegen og fikset tanna mi, for den knakk litt for noen uker siden. Nå hadde jeg bare tenkt å sove som jeg har gjort de siste døgnene. Haha, er sykelig slapp. Hva har dere gjort i dag?

Sitter å venter

 • 03.11.2011, 14:37

Da sittet jeg og mamma hos tannlegen og ventet på at det skal bli min tur .. Hater tannlegen.. Haterhaterhater.. Hva med dere ?

andre november

 • 02.11.2011, 15:37

Nå er jeg flink jente og skriver t naturfagsrapporter. Den tredje venter jeg litt med, men skal gjøre det i dag. Eller i morgen. Eller dagen etter der igjen. Har dere mye lekser i dag?

01.nov.2011

 • 01.11.2011, 20:52

Hei dere! I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag med gode venner og nå sitter jeg hjemme med mammaen min. Jeg har tenkt til å bruke resten av kvelden med familien min, så jeg tar meg litt fri fra bloggen.. Trenger å være omgitt av folk som er glad i meg i dag. Haha.. Har dere sånne dager?

at the moment

 • 01.11.2011, 13:58

Hva gjør dere nå?

på cafe

 • 31.10.2011, 20:37

Hei dere! I dag har jeg tilbragt dagen min med søtesnille idunn.


Du ser de kule ketchupene mine i bakgrunnen her da. Love love love

Bildene er tatt fra idunn sin blogg som er idonn.blogg.no Klarer ikke sånn at man bare skriver navnet og kan trykke .. hehe så taper er jeg! 


Hva har du gjort i dag?

good morning

 • 31.10.2011, 09:19God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å har tysk med koselige mennesker, haha. I dag blir det en travel dag på skolen, utrolig mye jeg må gjøre så må nok sitte igjen litt ettersom jeg har litt å ta igjen siden jeg var litt syk forrige uke .. Men that's life! Etterpå skal jeg være med Idunn, så gleder meg til det!<3 Hva skal dere idag?

30.okt.2011

 • 30.10.2011, 15:01
good girl gone bad

 • 29.10.2011, 15:19yesterday

 • 29.10.2011, 12:07God morgen dere! I går var vi på halloween-fest oppe i re et eller annet sted, skikkelig bygdefest ! haha! I dag skal vi vell egentlig bare til byen og fikse litt her og der, vet ikke helt hva jeg skal vi kveld enda.. Men vi blogges senere! Hva gjorde dere i går?noen ganger trenger vi bare tid med en god venn

 • 27.10.2011, 19:59

Hei alle dere søte! Tusen takk for støttende kommentarer og mailer, dere er herlige alle sammen! I dag kom Sofie innom og vi har spist is og snakket litt bare. Resten av kvelden skal jeg vel egentlig bare sove, er så sinnsykt trøtt og sliten :/ Hva har dere gjort i dag?

nydelige bilder dette her da

 • 25.10.2011, 19:00

Heihei alle sammen! Nå har jeg øvd til prøve en stund og gjort noen oppgaver i naturfagen der svarene ble: vet ikke, hvordan skal jeg vite det, osv. Ikkje braaa, har prøve i noe jeg ikke kan noe om i naturfag på fredag og i tysk i morgen. Herlig herlig herlig! Nå tok jeg en liten pause for å ta litt bilder av peisen siden det er så spennende.. Tihi! Har dere mange prøver denne uka?

autumn 2011

 • 24.10.2011, 18:11

Da har Viktoria og jeg vært ute å tatt litt bilder i høstværet. Dessverre var lyset for det meste borte, så de ble litt skaggete så sletta så å si 100 bilder.. Fikk litt klager når jeg la ut ''photoshoot'' sist, for jeg hadde de runde kantene, og da kunne ingen lage header. så nå har jeg ikke det:) All for you ! Hva syntes dere om dem?

24.okt.2011

 • 24.10.2011, 12:58


Er da litt fjortiss enda

Nå sitter vi å se på film i geografien, ganske greit egentlig. Slutter ikke før 3 i dag, det er nedtur når vi pleier å slutte kvart over 2.. Fml. Såå, hva gjør dere atm?

girl's night

 • 22.10.2011, 19:01

 

Da skal vi ha en liten jentekveld hjemme da :) Tar nok noen bilder så dere får se i morgen eller i kveld. Hva skal dere i kveld?

22.okt.2011

 • 22.10.2011, 14:03


Se søte sokkene jeg har på meg atm. Haha

God lørdagsmorgen dere! Nå sitter jeg å venter på at Helene skal sminke seg ferdig. For vi hadde nemlig tenkt oss en liten tur til byen i dag og bruke litt penger. Skulle egentlig sove hos Anniken i dag, men hun kunne ikke, så det blir til at jeg sover her en dag til. Flytter rett og slett inn her! haha :) Hva skal dere i dag?

politianmeldelse

 • 21.10.2011, 19:17

Heihei alle sammen ! Nå sitter Celine og jeg hos Helene og skal se på en film som heter Unknown. Har egentlig tatt litt bilder til dere, men de syntes de ble så stygge på alle og truet med politianmeldelse om jeg la de ut. Greie venner å ha! 
Hva gjør du i kveld? 

ønsk meg lykke til

 • 20.10.2011, 20:31

Da skal jeg sette meg ned å øve på en matteprøve jeg har i morgen.. Ønsk meg lykke til!

vurderingene

 • 20.10.2011, 17:18


INNHOLD: Det som er med denne bloggen er at det er ikke så mye tekst. Noe jeg liker veldig godt. Jeg takler ikke lese blogger med 50 000 ord. Så derfor er denne bloggen veldig fin! Hun skriver ikke normalt om hverdagen sin, som de fleste gjør, men har veldig mye variasjon, noe som er veldig bra! 
DESIGN: Jeg liker veldig godt headeren, utenom det er det veldig fint og ryddig der inne! :)


INNHOLD: Denne bloggen har alltid noen koselige bilder! Hun har også veldig mye variasjon i innleggene sine og skriver ikke om det samme hver dag. Hun har også noen morsomme innlegg! Hun har veldig få skrivefeil og er en utrolig søt jente. Hun oppdaterer også ofte, noe som er veldig bra!
DESIGN: Designet er veldig enkelt, veldig behagelig på en måte. Det er fint og ryddig og har en fin header.

Det var de to bloggerne som var søte og lagde header til meg, den tredje som gjorde det har ingen blogg så får ikek vurdert henne.. Men håper dere tar en titt på disse bloggene ihverfall :)

Mynthon

 • 20.10.2011, 11:55

Hey babes! Nå har vi fritime og tilbringer tiden på opus cafe. Veldig koselig, har kjøpt meg litt godis da ser'uuu!! Haha :) hva gjør dere atm?

hardt valg

 • 19.10.2011, 18:29

http://thanne.blogg.no/

http://kkrriistina.blogg.no/

Christine:

Tusen takk til dere som har lagd til meg, skal vurdere dere som har blogg :) Men nå, søte små så må dere velge en for meg !

stolthet og fordom

 • 19.10.2011, 17:08

Heihei alle sammen ! I dag har jeg vært på trening rett etter skolen og er så sliten at jeg bare ligger i sofaen, innpakket i dyne og ser på film. Lenge leve det late livet.. Skal ha en headeravstemning etterpå, så dere som vil lage, gjør det nå :)
Hva har dere gjort idag? 

sweet dreams

 • 18.10.2011, 21:52

Hei dere! jeg vet jeg sa at jeg skulle vurdere de som lagde header til meg, og det skal jeg! meen tiden løper konstant fra meg.. I morgen er jeg ikke hjemme før på kvelden og skal ha en stor prøve på torsdag, så jeg får se hva jeg kan gjøre! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kjell-Kristian og skal legge meg til å sove. Sov godt alle sammen!

smart, ja

 • 17.10.2011, 19:49

Hei dere! Sorry for lite blogging i dag, men det som har skjedd er at Sofie og jeg dro til Celine på sykebesøk og så kom jeg hjem og fant ut at jeg hadde glemt pcen min hos celine, smarte meg hvordan klarte jeg det? ha ha ha .. så jeg må bruke den gamle dataen hvor det tar ti min å laste opp et bilde så det blir vanskelig med blogging i dag. Men får se i morgen! Sov godt søte mennesker

tooth fairy, in my ass

 • 17.10.2011, 06:40

God morgen dere! Da skal jeg snart ta bussen til skolen, ja jeg vet - TIDLIG! Men that's my ilfe .. Heldighvis blir det ingen lang skoledag i dag, for jeg skal til tannlegen. En av mine største skrekker er tannlegen. Grunnen til at jeg skal dit er at jeg har brekt av litt av tanna, så i dag skal de bare sjekke hvor dårlig det ser ut og så blir det ny time. Jeg gruer meg til den allerede liksom.. Herregud får mageknip .. Men ja, nå snakker jeg bare tull.. Så ha en nydelig dag alle sammen og ønsk meg lykke til! Har du tannlegeskrekk ?

høstbilder / h

 • 16.10.2011, 16:56

Hvis noen ville laget en header til meg hadde jeg blitt virkelig glad! Den som gjør det får en vurdering!!
Send til julie_D@live.no

ut i naturen

 • 16.10.2011, 14:37

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg i sofen til Helene og vi har tenkt til å gå ut å ta litt bilder. Hadebra så lenge!

today

 • 15.10.2011, 12:49

Da drar jeg til byen. Hva skal dere i dag?

denne fredagen var spesiell

 • 15.10.2011, 01:53


Vi så på skrekkfilm da, ikkesant

Heihei på dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jentekveld hos Nora. Vi spiste nachos og så på skrekkfilm og bare snakket egentlig. Det var en utrolig koselig kveld med herlige jenter! Hva gjorde dere denne fredagskvelden?

 

Thank God It's Friday

 • 14.10.2011, 18:41


Heisann hoppsann!Haha to litt tullebilder på slutten da, måtte bare! Men hei dere :D:D Nå sitter jeg i sofaen og skriver som bare f*** for jeg har mye jeg må rekke før bussen min går om ikke så altfor lenge. Først må jeg støvsuge badet, så må jeg støvsuge stua.. Hmmm, ork. Og såå må jeg sminke meg bittelitt og pakke litt kosetøy. I kveld skal jeg nemlig på jentekveld hos Nora. Jeg tar med kameraet så det blir bilder ! Hva skal dere denne fredagen`?

 

det beste jeg vet

 • 14.10.2011, 13:22

Veldig fint av Kristin da, skjønner dere!

Veldig fint av meg også da, når vi først er i gang ! 


Er dere på skolen atm ?
det er travelt å være meg

 • 13.10.2011, 18:00

Heihei alle sammen! I dag har vært en travel dag, sluttet ikke før sent på skolen i dag, så venten jeg på Kjell-Kristian for å si hei til han, fordi jeg er søt. Så dro jeg hjem og har nettopp spist de søte ostesmørbrødene dere ser på bildene over. Haha, tihi, hoho, hehe. I morgen har jeg en prøve på sånn ca 50 sider, så jeg må begynne å lese som bare faen. Skal til og med skru av dataen før jeg tar en pause om en time! Jeg kommenterer tilbake til alle sammen i kveld når/hvis jeg får bedre tid! 

Har dere prøver nå? Hva syntes dere om bildene?

høstbilder

 • 11.10.2011, 18:20

Jeg har testa en ny effekt da, som jeg fant - hva syntes dere om den ?

Tirsdags morgen

 • 11.10.2011, 08:07Ååh det er så sykt digg å starte senere på tirsdager merker jeg, har så god tid liksom. Men nå må jeg pakke ferdig bagen og dra på skolen. Ha en strålende dag alle sammen !

 

KJÆRESTETID

 • 10.10.2011, 18:08
dagens lille hemmelighet

 • 10.10.2011, 10:31

 Hei, ville stoppe innom å fortelle dere en hemmelighet. Og det er at jeg egentlig er veldig smart. De siste årene har folk begynt å si, oftere og oftere at ''åhhh julie du er sååå dum!'' osv. Men jeg ville bare si dere, at det er jeg ikke. Joo, greit kanskje jeg kan stille litt teite spørsmål noen ganger i timene, men det er faktisk fordi jeg lurer på det. For når man tenker over det, man hadde ikke spurt om man ikke hadde lurt! Men bare så dere vet det, at jeg er en utrolig smart person med 4,3 i snitt. Så det så!

Litt random egentlig, men er på skolen nå, og følte meg litt mobbet rett og slett. Bra å få det ut!

calvinvinn

de siste dagene

 • 09.10.2011, 20:08

 

Heihei alle sammen! Da har vi endelig kommet hjem fra hyttetur og jeg har redigert alle bildene. Den første dagen våknet Frida og jeg til tom hytte, de andre hadde dratt fra oss ut på tur i 6 timer. Da gikk dagen vår ut på å få en ny venn og se på gossip girl.

Dag nummer to hadde vi ikke noe annet valg enn å bli med på en liten tur, men det gikk fint siden vi er så naturelskere! 

Men i dag skjedde det noe utrolig, vi våkna til SNØ! Åhh var så syykt koselig å se på at alt bare dalte ned!

Såå, har dere gjort noe spesielt de siste dagene? 

 

Ett lite skrik fra meg

 • 08.10.2011, 15:40

Hei søte små! Nå har vi akkurat gått i ca en time i fin natur og alt det der. Og så stoppet vi innom en sånn restaurant ting her oppei huttigheita. Her spiller de kaptein sabeltann sanger på full guffe så stemningen er på topp! Gruer meg til å gå ut i kulden og den lange veien tilbake til hytta. Love my lifeee! Har dere det bra i feiren?

hadebra alle sammen

 • 06.10.2011, 11:01

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg i senga til Kristin og skal straks bli hentet av mi mor og far. Så turer vi på hytta og er der noen dager. Det betyr at det ikke blir blogging før om noen dager ettersom det ikke er internett der oppe.Men hvis jeg får sjålet mobilen til mamma og blogget fra den blir det blogging:) Haha! Kos dere masse i disse dagene !

tonight

 • 05.10.2011, 20:27

 

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg i senga til Kristin og spiser sjokolade og drikker cola. Skal bare være hjemme å slekken i dag og i morgen tidlig drar jeg på hyttaaaa.. Hva gjør dere i kveld?

Bilder fra i dag

 • 04.10.2011, 23:31

 

on the run

 • 04.10.2011, 14:15

God morgen alle sammen! Da stikker Helene og jeg til byen. Kos dere masse i dag alle sammen :D

we own the nighhhht

 • 03.10.2011, 20:50

Hei dere! Da har dere talt og jeg skal gå med løst hår i dag, takk for hjelpen :) Nå har faren til Helene tatt litt bilder av oss og vi er klare til å dra i bursdag om noen få strakser. Kos dere masse i kveld!

haha sykt fail

 • 03.10.2011, 14:20


Jada, her viser jeg da stolt frem det rotete skapet mitt.. Fail bilde av meg!

Men ellers, god morgen alle sammen! I dag har jeg vell egentlig ikke gjort altfor mye, dusja, spist, kledd på meg og sminka meg egentlig. Nå, om ikke så altfor lenge drar jeg til Helene. I kveld skal jeg i bursdag til Martin og i natt skal jeg sove hos Kristin. Så dette blir ett spennende døgn!! Hvis jeg får låne kameraet til Helene blir det bilder på dere ! Orker ikke drasse med meg mitt kamera, samtidig med pc, sminke og alt annet. Det blir veldig veldig tungt!
Hva skal dere idag? 

Btw, jeg fikk en søt mail av en leser i går. Ta en titt innom bloggen hennes, nydelig jente!
 
http://natalieej.blogg.no/ 

 

minner fra den gamle dataen del 1

 • 02.10.2011, 12:48
God morgen

 • 02.10.2011, 10:39

God morgen alle sammen! Nå har jeg faktisk våknet enda klokken bare er halv 11! Jeg gikk opp for å spise frokost og der lå det noen gode muffins som mamma hadde tatt med fra Bestefar igår. I.Love.Muffins! 

I dag skal jeg vel egentlig bare ligge her, er dødsens slapp i hele meg og er bare keen på å se på filmer og spise usunn mat i dag. Namnam! Hva skal dere idag?

good night

 • 01.10.2011, 23:25


Random bilde fra i går

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig McDonalds-tur med Kjell-Kristian, Thien og Mirza. Jeg er stappmett, kvalm og stuptrøtt! Dere vet det følelsen man har på søndager? Den følelser som er litt sånn JegOrkerIkkeGjøreEnJævlaDrittIDag? Den følelsen har jeg hatt i dag, skikkelig søndag liksom.. Og man blir trøtt på søndager automatisk, og siden kroppen min trodde det var søndag i dag er den skikkelig sliten. Og nå skriver jeg bare tull som viser hvor trøtt jeg er. Og hvor taper jeg er.. Og nåå legger jeg meg! Natta alle sammen :)

1 mnd siden i dag

 • 01.10.2011, 19:59

Hei alle sammen! Ville bare legge ut at jeg og gutten min har vært sammen i en mnd i dag, tihi :) 
Jeg er kjempeglad i deg pus <3

I dag har jeg vært hos Kjell-Kristian og ryddet etter bursdagen han feiret i går. Nå er vi snaaart ferdig med må ta oss en pause og dra på McDonalds. Hva skal dere i kveld?

holder på å ordne meg dahh

 • 30.09.2011, 18:07

Hei dere! Nå holder jeg på å sminke meg og skal krølle håret, så kommer helene og så skal vi dra i bursdag. Åhh, hater det egentlig for jeg finner ALDRI ut hva jeg skal ha på meg.. Har vært hos Emilie idag og henta to kjoler, hadde tenkt å la dere bestemme, men helene kommer med enda en, så hvis jeg rekker legger jeg ut bilde av alle tre så dere kan velge for meg. Har et skikkelig problem! Føler dere det sånn når dere skal ut ?

29.sep.2011

 • 29.09.2011, 16:47

Heihei alle sammen! Det var bare så varmt og fint vær når jeg kom hjem at vi måtte ut å ta litt bilder, skulle egentlig blitt flere men kameraet har gått tom for strøm og laderen har rømt. Så det blir en stor leteaksjon etterpå! Nå sulter jeg halvt ihjel og ble sykt keen på nudler, så vi snakkes ! Hva syntes dere om bildene btw?

Atm

 • 29.09.2011, 12:30

Har fritime nå så jeg koser meg med kristin :) hva gjør dere atm?

god morgen :)

 • 29.09.2011, 06:38

Da drar jeg på skolen om noen få strakser. Dere får kose dere masse i dag alle sammen! 

28.sep.2011

 • 28.09.2011, 13:14

God morgen dere! I dag har jeg blitt hjemme fra skolen for dagen har virkelig ikke vært på min side. Og jeg føler meg bare kvalm og dårlig egentlig. Har skypa med celine nå og hun har fått meg i litt bedre humør, så skal jeg møte Kjell-Kristian i byen etterpå og får håpe han kan få dagen til å bli litt bedre. Det er viktig å kunne ha noen som får deg til å føle deg bedre syntes jeg da:) Hva skal dere idag?

Skolelys

 • 27.09.2011, 16:32

Hei dere! Nå sitter vi på mcdonals og gjør ferdig en gyminnlevering. Veldig morsomt :):) hva gjør dere nå?

God morgen alle sammen!

 • 27.09.2011, 08:32

Ja, jeg har krøllete hår i dag, hva syntes dere? :) Haha, ha en fin dag!

26.sep.2011

 • 26.09.2011, 18:14

Heihei alle samnen ! I dag har skoledagen vært ganske grei. Vi hadde Temadag i språk så vi hadde mange poster folk kunne melde seg på, så var vi å så på film hele dagen nesten. Jeg har også vært på cafe med kristin idag, noen av dere lurte på hvilken det var, og den heter Babels. Den ligger på oversiden av torget i Tønsberg. Utrolig hyggelig sted! 

Var hjemme ca kvart på fem i dag.. Livet er hardt når du går på skole på andre siden av bussen. Har regnet ut at jeg bruker litt over to timer av dagen min på en buss. Jeg syntes det er litt sykt.. Jeg er oppe halv - kvart på 6 hver dag og ikke hjemme igjen før nesten fem. Det er nesten 12 timer det!! Vell, nå skal jeg gjøre lekser og bare slappe av resten av dagen. Er så sykt sliten at jeg kjenner senga kaller på meg inne i hodet mitt. 

Når står du opp og når er du hjemme om kvelden ? Har skoledagen din vært bra?

autunm

 • 26.09.2011, 17:37

Hva syntes dere ? Og hvis dere gjorde det, var det noen spesielle?

Cafe med kristin

 • 26.09.2011, 11:33

God morgen!

 • 26.09.2011, 06:31

Ha en strålende dag alle sammen!

Never say never

 • 25.09.2011, 13:20

Den skal jeg se på nå. Hva gjør dere nå?

koser meg i oslo

 • 24.09.2011, 18:09


Litt trøtt og kald..
Dette er nåværende outfit grunnet at mamma klarte å helle ett glass med vann over meg.. Heldighvis var vi innom en sånn butikk på kolsås-senteret og kjøpte nye koseklær da. Haha.

Nå har Tikkan, Sondre og jeg akkurat sett på Liverpool spille, for Tikkan heier på de.. Nå har de gått ut jeg sitter her igjen alene for å blogge littegranne. Jeg blogger fra en mac, noe som er utrolig komplisert.. Så dette har snart tatt en time. Herregud.. Men jaja, etterpå er det kaker, boller og brus så det blir deilig. Så skal vi kjøre hjemover i 9-tiden. 

Hva syntes dere om det nye kosetøyet? Hva gjør dere idag?

 

 

 

you make me smile

 • 23.09.2011, 20:31


SØTA

Heihei alle søte! Nå sitter Helene og jeg å synger i sofaen. Den utvalgte sangen er i'm not moving. Haha, hun får meg alltid i bedre humør. Godt humør har ikke jeg hatt så mye av i dag egentlig, så det er deilig å være med en som får meg til å smile litt. Har dere en som får dere til å smile? Hva syntes dere om bildene?


en super morgen da dere.

 • 23.09.2011, 08:46

God morgen alle sammen! Nå sitter jeg nede i biblioteket Kristine, Silje og Vilde. VI har engelsk fagdag i dag, så hvis dere har lyst til å skyte oss er vi her nede! Haha neida, engelsk er supergøy! Dere får alle ha en super dag i dag, uansett hva dere gjør akkurat på skolen. Vi må ha glade tanker siden det er fredag i dag! Jippi Jippi. 

torsdag 22.09.2011

 • 22.09.2011, 20:39

Heihei alle sammen! Beklager utrolig for lite blogging i dag. Men rett etter skolen ble jeg med Kjell-Kristian hjem og vi var så slappe at vi lå og sov til jeg skulle på trening. Så nå sitter jeg her svett og god å blogger. Haha, jeg er kul. Er så sulten at det uler i magen, har nemlig ikke spist siden 11 i dag. Så jeg gleder meg en smule til middag for å si det sånn. 

I morgen er det min første fagdag på Greveskogen, i engelsk. Så det blir utrolig spennende! skal se om jeg får stjålet litt tid til å blogge en gang til i kveld, imorgen tidlig eller på skolen. 

Hva har dere gjort i dag?

fremtidige forskere, helt klart

 • 22.09.2011, 08:04
we'll make it through

 • 20.09.2011, 13:07
19.sep.2011

 • 19.09.2011, 18:28


Heihei ! Da drar jeg snart på fotballkamp med Helene i regnet, jippi! Legger ut ett bilde av den nye mobilen til Helene da, hun er veldig stolt fordi hun har fått iphone4. 
Hva skal dere i dag?


at the moment

 • 19.09.2011, 10:38Åhhh to timer til vi har en time fri, counting down ........ Hva gjør dere atm?

Sunday

 • 18.09.2011, 15:40

Heihei alle sammen! Nå ligger jeg i senga og bare hører på at det pøser ned utenfor, alene - koselig! I dag orker jeg virkelig ikke å gjøre noe annet enn å slappe av og sove. Helt seriøst, er ekstremt slappfisk. Nå skal jeg opp å spise boller som Lillesøsteren min og en venn av henne har laget, NAM. Er dere slappe i dag?

with my girl

 • 17.09.2011, 17:45

Da er jeg med jentami og skal sove her i kveld! Vi er ikke helt sikre på hva vi skal men vi skal ihvertfall kose oss til hundreogtusen. Så dere får all sammen kose dere i kveld  !

i'm off

 • 16.09.2011, 19:59

Da stikker jeg i bursdag! Ha det morsomt i kveld alle sammen :)

16.sep.2011

 • 16.09.2011, 17:38
Mammiii <3 myser litt med øynene da, søtaaSom dere ser har jeg vært i byen i dag, så har jeg kjøpt bursdagsgave til Kjell-Kristian, haha! Noen som klarer å gjette hva det er ? Nå skal jeg vell egentlg ordne meg noen timer for jeg skal nemlig i bursdag i kveld, så vi snakkes peepzz! 

autumn

 • 16.09.2011, 12:50

Hei dere! Jeg kjedet meg litt her hjemme så jeg gikk ut å tok noen bilder. Haha jeg er litt tard. Men hva syntes dere om dem ?

 

good night

 • 15.09.2011, 20:58

Heihei dere! Ville bare si god natt til dere alle sammen! Beklager at det bare ble skoleblogging i dag, men har vært litt opptatt. Og ja jeg vet jeg ser trøtt ut men det er fordi jeg er det. Tihi! Så, Natta alle sammen!

Solarium i skoletiden, stil

 • 15.09.2011, 12:34

Hei hei alle sammen! Nå sitter Emilie og jeg i solariumet mens kristin og Amund ligger å tæner. Har fritimer nå så begynner ikke på skolen igjen før halv to, digg! Så er det møtteprøve, ikke digg.. Haha buhu.. Ønsk oss lykke til !!!
ØNSK OSS LYKKE TIL !!!

god morgen

 • 15.09.2011, 06:32

Jaa, jeg har litt hovne øyne fordi jeg pleier å få det når jeg er stuptrøtt.. Men skulle bare si: Ha en strålende dag alle sammen! 

Have a nice daaayyy

 • 14.09.2011, 08:10


Hei dere! Nå sitter vi i naturfagen og prøver å følge med på atomer og noe greier om periodesystemet, ftw. Etter skolen i dag skal jeg inn til byen med sofie å se på gave til min kjære som har bursdag på lørdag, så skal jeg trene, så vet ikke når jeg får blogget neste gang i dag. Men uansett, så må dere alle ha en nydelig dag i dag !

on school

 • 13.09.2011, 09:25

Heihei alle sammen ! Begynte litt senere i dag, så er på skolen først nå. Sykt digg! Nå sitter Amund, Magee, Kristin og jeg i kantina og bare slækkern egentlig. Haha, dødsfett.. Er dere på skolen i dag?

ut på tur, aldri sur

 • 12.09.2011, 17:48

Heihei alle sammen! Dagen i dag har vært helt utmattende, like før jeg sovner stående eller noe sånt no.. Etter skolen dro jeg til Helene og nå sitter vi og gjør litt lekser. Etterpå er det ut i regnværet for å se på teie-kamp - ut på tur aldri sur!

Så jeg vet ikke helt når jeg er hjemme i kveld, men dere alle sammen må ha en fantastisk dag !

sweet dreams

 • 10.09.2011, 23:02

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Kjell-Kristian og er bare stuptrøtt. Sov hos helene i går natt og vi sovnet ikke før 3 eller noe og så måtte jeg opp halv 11 for å klippe meg hos frisøren. Så jeg er passe trøtt og sliten. Såj eg ville bare si, sov godt alle sammen :)

Skinna om noen minutter dahh

 • 10.09.2011, 12:31

God morgen alle søte! Nå sitter jeg hos frisøren sammen med mamma og Viktoria. Etterpå skal vi alle sammen spise litt frokost i byen, så det blir koselig :) jeg skal legge ut ett innlegg etterpå eller i morgen om hvilken frisør jeg bruker, men blir litt vanskelig fra mobilen ..
Muffins

 • 08.09.2011, 18:29


søta tar bilde av seg selv dahhh


<3Heihei alle sammen! I dag ble Kjell-Kristian, Maia og Filip med meg hjem etter skolen. Og snille som Maia og jeg er så lagde vi muffins ti dem! Sykt greie! Nå skal vi se på en film som heter Wanted og bare slappe av.  Hva er deres planer i dag?

 

i fartaaa

 • 06.09.2011, 16:48

Hei igjen alle sammen! Nå løper jeg ut i drittværet for å rekke bussen. Trening next! Snakkes i kveld

skikkelig høstvær da

 • 06.09.2011, 15:46


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg inne i piskregnet å ser på onetreehill. Været hadde vært perfekt hadde det ikke vært for regnet. Jeg elsker sånn høstvær! Altså uten regn .. haha! Etter onetreehill får jeg sykelig dårlig tid. Da skal jeg gjøre mattelekser, støvsuge og rydde før jeg må rekke bussen. Uff, hardt liv... Hva skal dere i dag og hvordan vær har dere?

 

follow me on twitter ?

 • 06.09.2011, 13:42

 


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i timen, uten lærer og koser meg stort! Siden facebook er stengt så er twitteraktiviteten ganske høy. Så følg meg på twitter så jeg ikke kjeder meg ihjel! Juliedaae ! Følg meg og jeg følger tilbake :)

halla kjekken

 • 05.09.2011, 17:40


Hei dere! I dag skal jeg bruke dagen på min herlige kjæreste! Så det blir lite blogging. Ha en strålende dag ! :D

farget håret

 • 04.09.2011, 14:57


Hei dere! Nå har jeg faktisk farget håret mitt!! Det er sånn man kjøper i butikken da, så den holder vell ikke i all evighet.. Fargen var orange når jeg tok den i håret og hodebunnen min ble jo helt orange så jeg var dødsredd for at jeg skulle bli 100 % ginger - men det gikk fint nå som jeg har vasket og fønet det, heldighvis! Så, hva syntes dere?

SURPRISE!!!!

 • 02.09.2011, 18:44

 

da skrur vi tiden tilbake noen måneder

 • 02.09.2011, 09:56


God morgen alle sammen! I dag har jeg fri fra skolen så jeg hadde tenkt til å besøke ungdomsskolen jeg gikk på. Og ja, dere tenker kanskje at : hva faen er det med hu a? Men vet dere hva? Jeg hadde de beste lærerne på hele skolen og vi hadde den beste sosiallæreren noen kan ha. Og jeg hadde ikke klart meg opp til videregående hvis det ikke var for dem. Og ja, jeg kan ærlig innrømme at jeg savner deg utrolig mye, selvom de er lærere! Er du glad i dine lærere? Eller de du har hatt?

just so you know

 • 31.08.2011, 20:49

Heihei alle sammen! Nå er jeg endelig ferdig med tysk! Helt sinnsykt deilig! Jeg skjønner jo så å si null&niks men jeg satser på at hodet mitt blir litt klarere etterhvert! I morgen skal jeg trene etter skolen så det blir ikke blogging før utpå dagen, just so you know ! Hva har dere som fremmedspråk? Klarer dere det? Hva skal dere imorgen?

besøk av verdens beste

 • 30.08.2011, 18:34


Hei alle sammen! Den beste classmaten min slutta på skolen i dag, så det var utrolig trist, håper han får det bra der han skal gå nå!♥ Ellers i dag så ble Kjell-Kristian med meg hjem og nå sitter vi og er avsosiale på hver vår data. Kjempekoselig må jeg si ♥ Men dere får ha en super dag videre alle sammen, kos dere masse

planer for dagen

 • 30.08.2011, 08:08

God morgen alle sammen! I dag starter jeg 10 over halv 10, så det er litt sånn sykt deilig! Nå skal jeg løpe til bussen, for det tar en stund å komme til skolen fra meg, uheldighvis .. Etter skolen idag drar jeg rett på trening, så jeg får ikke blogget før i kveld. OG sorry for bildene, webcamen funker ikke på denne pcen og jeg har drlig tid, såeh .. men HA EN FIN DAG !

frustrert til tusen

 • 29.08.2011, 17:04


Nå klikker det for meg snart, så jeg tok meg litt tid til dere. Nå sitter jeg i stor fortvilelse og prøver å komme meg inn på itslearning på skole pc-en. Skolen har jo dette utrolig flotte systemet med å legge ut lekser og beskjeder på denne siden. Og jeg blir utrolig sur når jeg ikke får til ting - nå får jeg ikke til noen ting. Alt med denne forbaska dataen er bare feil. Jeg har brukernavn og passord og det går tydelighvis ikke FML. Men nå skal jeg puste ti ganger inn og ut og prøve igjen.. omg. Men jaja, har dere det bra da? :)

28.aug.2011

 • 28.08.2011, 15:56

Hei alle sammen! jeg vet jeg sa jeg skulle gi en overaskelse, men så måtte jeg gjøre noe annet istedet. Men den kommer i kveld hvis jeg får tid eller så kommer det i morgen! Nå skal jeg dra til Kjelli for å se på fotballkamp så jeg er hjemme i kveld. Hva skal dere idag?

God morgen alle sammen!

 • 28.08.2011, 13:11

Hei på dere! Beklager at jeg ikke blogget i går, men jeg var opptatt hele tiden og det var problemer med nettet pga regnværet. Men hvis dere lurte våknet jeg opp hos Celine i går, så dro jeg til Kjell-Kristian. Deretter dro vi til Filip med Helene og så dro vi alle sammen til Harald og var der hele kvelden. 

I går sov Helene over hos meg og nå skal vi se på Letters to Juliet, som virker som en herlig film. Og hvis vi orker skal vi se på Jørgen + Anne = sant etterpå. Så, etter det har jeg en liten overaskelse til dere! Så, stay tuned!
Har dere sett noen av filmene? Hva gjorde dere igår? 

movietime

 • 26.08.2011, 19:13

Hei alle sammen! Nå stikker jeg på kino med Celine og Marikken for å se hodejegerne. I kveld skal jeg sove hos Celine så jeg vet ikke hvor mye blogging det blir. Men vi får se! Kos dere masse i dag :)

Ikke så ille, faktisk!

 • 26.08.2011, 15:14

Heihei alle sammen! I dag har vi fått skolepc-er og bøker. Fikk 10 forskjellige bøker, det ble altfor tungt så jeg klarte bare å ha med meg 3 hjem.. Men pc-en var faktisk ikke så ille som jeg trodde. Jeg trodde vi skulle få en klumpete, stor og stygg data, men vi fikk en liten, tynn og lett. Den så ikke så ille ut heller, så det var sykt deilig!
Hva syntes du om den ? Hvordan går det på skolen med dere? 

love love love

 • 24.08.2011, 15:05

Hei dere! Vi sluttet to timer før i dag, sykt deilig! Jeg digger jo onetreehill og jeg har lånt hele sesong 1 av Helene. Så nå sitter jeg å storkoser meg med første episode. Love love love love love <3 Liker du onetreehill?

the last goodbye

 • 23.08.2011, 19:00


Den søte tanta mi !


Far, my new boyfriend!Heihei alle sammen! Nå er vi på familiemiddag i Drammen for å si hadet bra, til kusinen min Ingvild. Hun drar nemlig til New York på torsdag for å studere der ett helt år. Vi kommer til å savne deg masse Ingvild!  LYKKE TIL!
Har/skal dere studere i utlandet eller kjenner du noen som har/skal?

Ny dag, nye muligheter

 • 22.08.2011, 22:17

Hei alle sammen ! Sorry at jeg ikke har blogget før i dag, men jeg kom akkurat hjem. Første skoledag gikk helt greit egentlig, klassen min er veldig stille så jeg håper det endrer seg fort ! Haha. Etter skolen i dag ble jeg med Kjell-Kristian hjem og var der før jeg dro på kino med Sofie, Lars og Jonas og så Fåmegpå - for faen. Haha det var tidenes kleineste film.. Hva har dere gjort idag? Har dere sett Få meg på - for faen ?

Stor dag i morgen

 • 21.08.2011, 20:23

God kveld alle sammen! I morgen er det første skoledag, på en ny skole, men mange nye mennesker. For de som ikke vet det starter jeg på Greveskoen vgs og jeg må innrømme at jeg gruer meg. Jeg er så redd for så mange ting så har en skikkelig klump i magen nå.. Men samtidig så blir det digg med ny skole og alt det der. Men ja, creapyyy...Gruer dere dere til skolestart?

follow me on twitter - juliedaae

 • 21.08.2011, 14:26

Heihei alle sammen! Etter mye mas fra Helene så lagde jeg meg twitter i stad. Det er utrolig kompliserte greier som jeg ikke skjønner så mye av enda, men det kommer seg. Jeg har skjønt at det er viktig å ha sånne followers så FØLG MEG :D Jeg heter Juliedaae tror jeg, også har dette bildet.
Så følg meg følg meg følg meg, så følger jeg dere tilbake :D

klar for nye eventyr!

 • 20.08.2011, 21:50

God kveld alle sammen! Da stikker Helene og jeg til en venn av Helene hvor vi skal tilbringe kvelden vår - wihoo ut på nye eventyr!!  Hva skal dere i kveld?

Oh yeah, we love them

 • 20.08.2011, 15:30


Mr,Handsome! 


<3

Heihei alle sammen! I går fant jeg ut at det var Skjærgårdcup eller hva det heter, ihvertfall mange fotballdudes, så Helene og jeg dro dit for å se på. Nå sitter vi hjemme og har akkurat spist for vi skal snart ture til Helene hvor jeg skal sove over i dag. Blogger når jeg kommer til henne. Hva har dere gjort i dag?

19.aug.2011

 • 19.08.2011, 18:52Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos Celine, skal sove her i kveld så det blir koselig. Jeg har funnet ut at Celine har istid 3 så den skal jeg tvinge henne til å se sammen med meg. Jeg bare elsker istid-filmene - tidenes beste! Så dere får kose dere i dag alle sammen.

Going the distance

 • 18.08.2011, 20:59

Hei alle sammen! Var kjempekoselig hos Celine. Hun løy om å bake muffins, men hun hadde bakt kake så det gikk greit. Stemmen hennes var normal, så det var ikke så hysterisk, men hun var helt  dopa ned, så det var morro! Haha! Nå sitter jeg hjemme og skal sette på denne filmen her, Going the distance - cant wait! Har dere sett denne filmen? Hva har dere gjort i dag?

17.aug.2011

 • 17.08.2011, 14:07

God morgen alle sammen! Sorry for at det har vært litt webcamphotos i det siste, skal skjerpe meg på det! I dag er planen å dra til Kjell-Kristian en liten tur, har ikke sett han på evigheter så det blir koselig.  Så vi snakkes senere i kveld! Kos dere masse i dag!

I'm leaving

 • 16.08.2011, 12:44

Da drar jeg til Mats og jeg er hjemme i kveld en gang. Blogger når jeg kommer hjem hvis jeg ikke blogger litt der. Kos dere masse i dag søtnoser, hva nå enn dere skal :)

good morning

 • 15.08.2011, 13:13

 

God morgen alle sammen ! Nå sitter jeg i senga med Celine og vi holder på å fikse oss. I dag skal har vi bestemt oss for å være litt hjemme til middag, og så hadde vi tenkt oss inn til byen for å se etter skoleting, siden det begynner å haste en del. Og så skal vi på kino og se super 8 :) Hva skal dere i dag?


sjokolademuffins

 • 14.08.2011, 13:10

God mrogen alle sammen! I dag tidlig henta mamma meg hos Sofie så nå er jeg hjemme for vi har nemlig familiebesøk i helgen. Tante Ellinor lagde sjokolademuffins til meg men jeg har ikke vært hjemme så har ikke fått smakt dem før i dag. De smakte dødsgodt! Ser de ikke gode ut?
13.aug.2011

 • 13.08.2011, 17:09Hei dere! Ja, jeg vet - sykt randome bilder. Men jeg måtte jo ta bilder av noe. For ett innlegg uten bilder der dødskjedelig. Vell, i dag har Sofie og jeg vært i byen for å finne bursdagsgave til mammaen min som har bursdag på mandag. Og nå sitter vi i sofaen og slækkern. Og i dag skal vi bare slækken, akkurat som vi gjorde i går og som vi skal gjøre i morgen. Så dette er en slækkehelg. Haha, vi er så sykt tapere.. Men jaja, hva skal dere idag?

Pictures from today

 • 12.08.2011, 19:55Hei dere! I dag har jeg vært i byen med Sofie, Celine og Emilie og sett etter skolebagger. Etterpå møtte Sofie og jeg Jenny og vi var ute på brygga og spiste. Hva har dere gjort idag? Og hva syntes dere om bildene?


no life

 • 11.08.2011, 18:33Hei dere! Ja, det stemmer - jeg har ikke noe liv. Fikk bare litt lyst til å ta bilder, så her sitter jeg i senga med vinduet bak meg. Men jada, hva syntes dere om bildene? Var det ett dere likte spesielt godt?

good morning

 • 11.08.2011, 12:08God morgen, da har jeg akkurat våknet!
Er dere våkne?

vaffelkos

 • 10.08.2011, 20:12
Digga som har sølt litt på armen sin da <3

Hei dere! Sofie kom for litt siden og som dere ser har vi lagd vafler og kost oss utrolig. Det er utrolig lett og kose seg med Sofie. Nå sitter vi å ser på mean girls, haha. Hva gjør dere i kveld?

tonight's gonna be a good night

 • 09.08.2011, 18:21

Hei alle søte! Nå skal jeg pakke litt for jeg skal nemlig sove hos min kjære Celine i dag. Har ikke sett henne på lenge nå, så jeg gleder meg veldig. Men det betyr også at det ikke blir mer blogging før i morgen, så dere får kose dere til da! Hva skal du i kveld?


bulder og brak

 • 09.08.2011, 16:50

Disse bildene er akkurat tatt - jeg gjorde det riktige ved å sole meg istad.. Fy søren, det var som om hele himmelen bare åpnet seg opp og slapp alt den hadde ut. Ikke at jeg har noe imot regn! For all del, jeg elsker det å sitte inne å bare høre på regnet. Men når det kommer torden og lyn er det ikke så sykt deilig lenger, for jeg er nemlig livredd.. Så nå sitter jeg med dynen pakket rundt meg og hører på bråket utenfor .. Hvordan er deres vær?

solkosing

 • 09.08.2011, 14:57Nå har jeg akkurat kommet inn fra noen timers soling, når det først er sol må man jo nesten ut. Soler meg i bikini så vennene mine tror jeg holder skillen fra syden - jeg er så sykt smart at det overasker meg selv noen ganger.. Hva har dere gjort i dag?

today's day

 • 08.08.2011, 23:06God kveld alle sammen! Beklager over at jeg ikke har blogget før i dag, men jeg var oppe allerede klokken 7 for å dra til Tusenfryd hvor jeg har tilbragt mesteparten av dagen i dag. Nå jeg kom hjem var det dokumentar fra utøya som jeg måtte se og fulgte intenst med på, så det ble ikke blogging før nå.

Som sagt var jeg på Tusenfryd i dag. Der var jeg sammen med Sofie, Helene, Rikke, Silje, Mia, Caroline, Camilla, Ada, Elin og Oda. Utrolig koselig og utrolig gøy! Jeg elsker jo de store karusellene! Åhhh elsker Tusenfryd!! Haha, lovelovelove <3
Er du en av de som liker store karuseller ?

Last night

 • 07.08.2011, 12:27God morgen dere! I går hadde vi en liten jentekveld hos Helene med Mia, Rikke, Silje, Sofie og meg. Det var utrolig koselig! Nå har jeg akkurat våknet av at regnet fosser ned ute, herlig! I dag vet jeg ikke helt hva planene er, men finner det vel ut utover dagen. Hva gjorde dere i går?

Hey, girls

 • 06.08.2011, 14:24

 

 
"Hey, girls, you're beautiful. Don't look at those stupid magazines with sticklike models. Eat healthy and exercise. That's all. Don't let anyone tell you you're not good enough. You're good enough, you are too good. Love your family with all your heart and listen to it. You are gorgeous, whether you're a size 4 or 14. It doesn't matter what you look like on the outside, as long as you're a good person, as long as you respect others. I know it's been told hundreds of times before, but it's true. Hey, girls, you are beautiful." 
- Gerard Way
 
 
 
 
 

greeeat

 • 04.08.2011, 17:46
Hei alle sammen! I dag har jeg sittet inne å deppa til tusen, sykt gøyalt. Men nå endret humøret mitt seg litt for Henriette er nemlig på vei, så tommelene opp for det! La meg høre om deres dag

hejdå

 • 03.08.2011, 11:58
Nå stikker jeg om noen få strakser for å møte Kaja og i dag skal vi til byen og fikse litt ting og tang. Jeg gir lyd fra meg med en gang jeg kommer hjem. Kos dere så lenge!

no matter what anybody says..

 • 02.08.2011, 18:34

 
 
 
 
"no matter what anybody says, dont take anybody's fucking bullshit. Because your better than them, your faster than them, and goddammit, you're much better looking" - Gerard Way
 
 
 
 
 
 


Nothing lasts forever

 • 02.08.2011, 14:52 
God morgen alle sammen ! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sofie og mamma var så snill å kjøpe sushi så nå storkoser jeg meg. Etterpå hadde jeg tenkt å nyte sommerværet, har en følelse på at det ikke kommer til å være så fint om noen dager. Så vå må nyte det mens vi kan ! Nothing lasts forever.
Såå, hva driver du med i dag?
takk for at du overlevde

 • 01.08.2011, 23:14Hei dere! Beklager at det har vært lite blogging, men jeg kom hjem i går og dagene har vært fullpakka rett og slett. Sofie var på utøya når tragedien skjedde så nå sitter jeg hos henne. Sofie, jeg er så glad du overlevde, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg her i verden. I love you !

Dere kan lese historien hennes her : http://sofieec.blogg.no/1311427943_det_var_som__vre_med_.html#comment


sydentur del 1

 • 31.07.2011, 13:51

Lillesøster da <3

DIGG MAT !!

Hei alle sammen! Dette kommer til å bli ett langt innlegg så dere som vil kan lese alt sammen. I dag tidlig kom jeg hjem fra Tyrkia. Som dere vet var jeg først en uke i Hellas med bare familien min. Familien til Andrea var der samtidig, men på andre siden av øya. En dag dro vi å besøkte dem og de kom til oss neste dag.

Som dere ser på bildene var det helt utrolig fint der og over 30 grader i skyggen hver eneste dag! Jeg har til og med fått skille, noe som er ganske stort til å være meg. Etter den første uken i Hellas tok vi en båt over til Tyrkia, til en by som heter Bodrum. Bilder derfra kommer nok i del 2.

Nå har jeg vært litt ute i solen og kost meg. Det er litt kaldere her i Norge, men solen varmer fortsatt! Planene senere i dag er litt uklare men hvis dere har lyst til å stalke meg skikkelig er det bare å oppdatere bloggen noen ganger i dag så kommer det vell opp.

Har dere vært/skal til syden i ferien ? Hva syntes dere om bildene?

21.jul.2011

 • 21.07.2011, 16:27
Heihei alle sammen ! I går var det utrolig koselig i byen Bodrum, jeg tok ikke noen bilder faktisk, så dere får ikke se. I dag har vi liggi på stranda hele dagen og gradestokken viste 39 grader! Så Andrea og jeg klarte ikke akkurat å sitte stille så vi tok noen bilder, så vil vi veldig gjerne høre deres mening om de :D
Så, hva syntes dere om bildene?

varm dag i et varmt land

 • 20.07.2011, 15:24
Hei dere ! Tror det bare blir ett innlegg daglig disse dagene hvis ikke jeg får meg til å blogge mer. Men det er stress å bære dataen ned hit hver gang. Så jeg håper dere forstår!

I dag var det tidlig opp og ut på stranda for å prøve å få litt farge, sykt deilig tempereatur her og det blåser en del. Men det gjør ingenting for luften er god og varm! Nå har jeg akkurat dusja og sitter i resepsjonen. Etterpå skal jeg skifte og vi skal alle sammen inn til en by som heter Bodrum og shoppe littegranne. Jeg tar med meg kameraet så får vi se om jeg blogger når jeg kommer hjem eller i morgen. Dere får kose dere  imens!

Hva har dere gjort og hva skal dere gjøre i dag?

The bitch is back !

 • 19.07.2011, 17:14

Hei alle sammen! Nå er det første gangen jeg har blogga på en uke, den uken har jeg tilbringt i Hellas på en øy som heter kos. Internettet her er så sykt tregt så jeg orker ikke å laste opp så mange bilder så bildene fra Hellas får dere se når jeg er hjemme.

Nå sitter jeg i Tyrkia i en liten by utenfor Bodrum eller noe sånt no. Før tenkte jeg ikke så veldig på at det var stor gradeforskjell, men å gå fra 35 grader til litt over 40 merkes utrolig! Andrea og jeg har ligget litt på stranden i dag som dere ser, men ja, som sagt så steker det her nede!

Er dere i utlandet akkurat nå? Eller skal dere?

Up in the air

 • 12.07.2011, 13:08
God morgen dere! Nå er det ikke lenge før vi setter oss i bilen på vei til Gardemoen. Det blir så deilig å reise bort littegranne nå, men samtidig ikke. Jeg kommer til å savne dere hjemme utrolig, og jeg er kjempeglad i dere! Såå, vi snakkes vel i august en gang. Dere får kose dere utrolig mens jeg er borte. Hvis jeg finner data og internett så skal jeg blogge, jeg lover! Selvom det er lite sannsynlig.. Men anyway, ønsk meg god tur ! Tihi :)

done

 • 11.07.2011, 14:16
Hei dere! Da har jeg endelig pakket nesten ferdig. Jeg fikk selvfølgelig ikke plass til alle klærnene jeg ville, så jeg måtte plukke ut noen. Jeg fikk heller ikke plass til noen av skoene eller veskene jeg ville ha med, så de må mamma ta. Jeg gleder meg bare mer og mer for hvert sekund som går!!

Nå skal jeg laste ned litt ny musikk til flyet, så hvis dere har noen forslag så er det bare å skrive!

Today's day

 • 11.07.2011, 12:59
God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat spist en deilig frokost, som dere ser over. Dagen i dag går ut på å pakke ned klær til i morgen. Åhh gud som jeg gleder meg til å komme til et varmere strøk nå! Fy fasan! Så det blir skikkelig gøy å pakke nå! Haha :) Hva skal dere i dag?

her kommer unnskyldningen

 • 10.07.2011, 21:12
Hei dere! Jeg har fått litt spørsmål om hvorfor jeg ikke har blogget på noen dager, eller hvert på facebook eller svart på meldinger. Og det er en ganske enkel forklaring på dette. Jeg kom hjem fra Drammen på Torsdag og har sovet hos Celine de siste dagene. Kameraet mitt har ikke vært med så det har ikke blitt bilder. Og mobilen min gikk ut for strøm på fredag morgen. Men hvis du lurer på hva jeg har gjort de siste dagene så svarer jeg at jeg har kost meg veldig. Jeg har nytt livet fullt ut :) Haha. Så, unnskyld for at jeg bare ble borte.. Håper dere tilgir meg for det :) ?

06.jul.2011

 • 06.07.2011, 17:58

Hei dere! Da har vi kommet hjem fra byen. Først lå vi på Bystranda men så kom det utroligmye regn og vi dro med noen andre til McDonalds. Da ble dagen reddet, for her i Drammen selger de nemlig Big Tasty!! Og det er de jo slutta med hos oss.. Så det var utrolig deilig! Nå skal jeg bare blogge litt før vi skal dra ned å leie film.
Hva har dere gjort i dag?

totally random

 • 05.07.2011, 20:55


Random bilde

Hei dere! Nå skal henriette og jeg rydde litt for så å ha en helt avslappet kveld. I morgen skal vi nemlig til byen og møte nye  mennesker - cant wait! Ha en strålende kveld alle sammen :)

Zara Crème

 • 05.07.2011, 14:44
Mamma kom hjem fra Praha og ga meg denne nye parfymen! Tusen takk mamma :) Har dere luktet den før?

Selvom det er dårlig vær

 • 05.07.2011, 10:56

God morgen alle sammen! I dag tidlig ble jeg med Henriette hjem til henne i Drammen. Selvom været er litt dårlig så er det meldt varmere og jeg er i supert humør! Det blir jeg hver gang jeg er her. Så nå skal vi se på en film, kose oss og kanskje sove litt. Så dere får alle ha en super dag! Jeg blogger mer i kveld. Har dere vært i Drammen?

02.jul.2011

 • 02.07.2011, 20:32Da har vi lagd og spist taco med Daniel og nå hadde vi tenkt å se på en film eller noe å bare kose oss resten av kvelden hvis vi ikke drar ut noe sted :) Hva driver dere med i kveld?

ATM

 • 02.07.2011, 17:58

Hei dere! Nå sitter jeg i sofaen til Helene og eter Melkerull. Broren hennes, Daniel overasket oss med disse istad. Haha, sykt søtt! Nå skal vi straks lage taco og få besøk. Hva gjør dere atm?

dette blir flaut

 • 02.07.2011, 14:40
God morgen alle sammen! Til vanlig hadde jeg sagt at det var sykt deilig med helg, men det er sommerferie, så hver dag er deilig. Nå sitter jeg i senga i den nye kosedressen min, som jeg elsker btw. Og snart skal jeg som vanlig løpe til bussen. Jeg må faktisk inn til byen i kosedress, det blir litt flaut for det har jeg aldri gjort før. Men må innom der for å bytte buss for jeg skal til min kjære Helene i dag. Gleder meg helt utrolig! Kos dere i dag :)
Hva skal dere denne lørdagen?
Hva syntes dere om kosedressen?


on my way

 • 01.07.2011, 17:11


Hei hei alle sammen! Nå er jeg hjemme fra Henriette, hvor jeg sov i går og nå skal jeg ta bussen til Elias ganske snart. Hva skal dere idag?


En helt super dag

 • 01.07.2011, 00:16
Heihei alle sammen! Sorry for lite blogging i dag, men dagen har vært fullstappa. Først dro Henriette og jeg inn til byen å kjøpte en del ting, så dro vi hjem til henne og så kom Karli og Tobias på besøk. Bildene sier vell egentlig hva vi har gjort i dag. Har hatt det utrolig koselig med alle sammen - takk for en super dag!
Hva syntes du om bildene ?


Summerfeeling

 • 29.06.2011, 14:23

God morgen alle sammen! I dag føler jeg meg litt bedre, sykdommen begynner å gå bort - endelig. Nå har jeg ligget noen timer på terassen og solt meg. Dere som kjenner meg vet at jeg eier ikke pigmenter, jeg blir liksom ikke brun uansett hva jeg gjør. Men nå tok jeg oliven-olje og smørte meg inn. Og gjett hva? Jeg har fått skille!! Selvom den er litt rød.. Nå er jeg veldig stolt! Blir du fort brun?

wow, dette må dere se !

 • 28.06.2011, 14:20

Hei dere! Nå fikk jeg akkurat en mail av Nelly.com. De starter super-salget på onsdag, men siden dere går innom bloggen min kommer dere inn på VIP-salget. Koden er : SUMMERSALE

Jeg har akkurat vært der inne, og det er verd å gå inn å se på. Det er 50% på nesten alt der inne! Og det er fri frakt!
Og som dere ser er det noe for alle her inne!


Trykk bare på banneren på siden her så kommer dere rett inn, skriver koden : SUMMERSALE og henter kortet til mamma eller pappa. Dette kan dere virkelig ikke la glippe forbi! Gå inn å se :)vil ikke gå ut døren engang

 • 27.06.2011, 13:58God morgen alle sammen! I dag føler jeg virkelig ikke for å gå ut, jeg er skikkelig deppressiv eller hvordan det skrives. Så jeg har bestemt meg for å bruke dagen min med min kjære lillesøster. Akkurat nå skal vi se på twilight-maraton og deppe litt sammen. Etterpå har jeg skikkelig lyst til å bake en kake eller noe sånt. Haha, jojo. Har dere dager hvor dere ikke vil gå utenfor døren?

livet mitt suger

 • 26.06.2011, 19:14Ja, jeg er fortsatt syk. Så jeg skal bruke resten av denne dagen på å se på filmmaraton på kanal fem. Nå begynner queen sized først, så er det alle de andre filmene dere ser. Haha livet mitt suger i dag. Flere som ser på dette samtidig som meg eller ?

sick again

 • 26.06.2011, 16:20Heihei alle sammen! Gjett hva jeg har klart? Joda, jeg har klart å bli sykere. Jeg tror feberen kommer tilbake også. Åh, jeg bare elsker å være syk i sommerferien! Prøvde å sole meg istad men holdt på å fryse ihjel. Så nå sitter jeg innpakket i dyner og skal holde meg inne selvom solen skinner ute. I love my life!  Er du syk?

litt lenger enn vanlig

 • 26.06.2011, 11:57God morgen alle sammen! Ja, jeg vet jeg sa at jeg skulle blogge med en gang jeg kom ned til Kragerø i går, men internettet hadde streika. Så vi fikk bare være på iphonen til mamma, men det gikk ikke an å blogge fra den. Så jeg får heller legge inn ett langt innlegg nå. Så får de som gidder å lese, gidde å lese!


Meg og Sofie


Min kjekke fetter <3


Så kom kvelden og vi gikk ned på brygga. Der var set sykt mange flaggermus og store fisker som de andre prøvde å fange. Mens jeg satt forever alone å så på.


My girlI går dro alle inn til Kragerø for å kjøpe shave-ice.

Så var tiden kommet for at Sofie og jeg skulle ta bussen hjem. Folk som kjenner oss visste nok på forhånd at det kom til å fucke seg opp. Men da vet dere det også. Vi tok 16.45 bussen fra Kragerø til et øde sted som het Tangen. Der måtte vi selvfølgelig vente i en time til neste buss kom. Så måtte vi sitte på den i gud vet hvor lenge. Vi ble ihvertfall sluppet av på Torp og der måtte vi vente enda en time på neste buss. Den var selvfølelig stappa og svett. Så var vi endelig hjemme i tønsberg etter 5 og en halv-times reise.. Herregud..

Sofie på en øde junkfood restaurant..

Og her kom endelig bussen!

Men nå orker jeg ikke sitte inne i finværet lenger og stikker ut for å prøve å få litt farge. Vi snakkes etterpå!
Hva skal dere idag ? Hva syntes dere om Kragerø?

I've been in love with you right from the start

 • 24.06.2011, 15:30Maria arredondo - just a little heartache
Hei dere! Beklager at det har vært litt webcam-photos i det siste, men har hatt litt dårlig tid..  Jeg skal skjerpe meg! Atm pakker jeg jeg stor bag. I dag skal jeg nemlig ta turen nedover til Kragerø sammen med Sofie. Det blir kjempekoselig! Så jeg skal ta masse bilder å blogge i kveld! Have a nice day! Hva skal dere idag? Hva syntes dere om sangen ?

feiringen todayy

 • 23.06.2011, 18:10


Hei dere! Beklager for lite blogging i dag, men jeg er fortsatt litt syk. Nå har jeg pakket ned grillmat og skal ordne meg ferdig før jeg setter meg på bussen. I kveld skal jeg feire st.hans-aften på Ringshaugstranda, så vi får håpe været holder seg! Jeg skal prøve å ta litt bilder i kveld, som jeg legger ut når jeg kommer hjem eller i morgen tidlig! Hva skal dere i kveld?

21.jun.2011

 • 21.06.2011, 17:54


Hei dere! Jeg vet jeg sa jeg skulle ta mange bilder i dag, men resten av bilden jeg tok er av blomster og måker. Og det er ikke akkurat veldig ineressant. Nå sitter jeg hjemme og føler at jeg bare har blitt mer syk enn det jeg var fra før. Åh, sykt digg!! Er noen av dere syke nå?

en solskinnsdag

 • 21.06.2011, 13:06


Hey everyone! Jeg har akkurat vært ute en time, men nå måtte jeg gå inn for å blogge før jeg drar. Nå er det helt sinnsykt deilig ute, det er 24 grader og ikke ett vindpust! Så jeg skal satse på å gå ut selvom jeg er syk og hoster meg halvt ihjel hvert 5. minutt.. Jeg kan ikke sløse bort sommerværet. Hvis jeg blir mer syk nå så får jeg bare bli det! Men jeg lover jeg skal ta masse bilder på stranda etterpå, så dere får være skikkelig misunnelige:) Har dere like fint vær som meg?

20.jun.2011

 • 20.06.2011, 17:32
Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra strandturen min. Nå hadde jeg tenkt å svare på ukens spørsmål, siden jeg skulle begynne med det - hilsen dere. Hva syntes dere om bildene ?

on the run

 • 20.06.2011, 12:32


Hei dere! Nå skal jeg løpe til bussen, bokstavelig talt. Dagen i dag går nemlig ut på å ligge på stranda siden det er tross alt er sol og sommerferie! Etterpå skal jeg se på en teiekamp med Helene. Men nå må jeg løpe, haha. Hva skal dere i dag?


hangover, så sykt

 • 19.06.2011, 17:36
Hei dere! Nå sitter Henriette, Viktoria og jeg nede i kjelleren og de to diskuterer hårfarge.. interessant! Nå skal vi snart ture til byen for vi skal på kino alle sammen å se Hangover 2, igjen! Hvis noen lurer på hvorfor håret mitt ser ut som masse gress i en haug, så er forklaringen at Henriette liker ikke at jeg retter det, så når jeg er med henne så retter jeg det ikke ut.. Men, da skal jeg kommentere tilbake til de som kommenterte forrige innlegg og så skal jeg ha det knasende gøy på kino! Hva gjør dere i dag? Retter du håret?sunday people

 • 19.06.2011, 15:02God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat kommer hjem ifra Celine. Hun feiret bursdagen sin i går og som alltid når mange folk kommer sammen - så skjedde det mye rart, morsomt og unødvendig. Nå sitter jeg å venter på Henriette, kom kommer ned fra drammen på dagstur for å besøke meg - for en venn! Hva skal dere i dag?

Bilder fra Oslo

 • 18.06.2011, 12:19

Heihei alle sammen! I går tok Celine, Sofie og jeg bussen til hovedstaden å så på Vg-lista topp 20 sammen med sånn ca 100 000 andre mennesker. Men det var verdt det! Vi hadde det utrolig koselig sammen! Toget hjem har aldri vært mer fullt! Enda folk satt 4 personer på to seter så stod folk over alt! Det var helt sinnsykt! Var du på vg-lista i år?

alle gode ting tar slutt

 • 16.06.2011, 22:43

Hei dere ! Beklager at jeg ikke har blogget i dag, men det har vært hektisk! Som dere ser har jeg vært i byen i dag med Ida og Martine, det var superkoselig! Så skulle jeg på avslutning for Ungdomsskolen så jeg fikk ikke tid til å blogge før nå. Hvis jeg kan si noe, så er det er at jeg kommer til å savne alle menneskene fra Borgheim Ungdomsskole. Dere har vært fantastiske venner i 3 år og jeg syntes det er synd at ingenting blir det samme igjen. Men samtidig, ingenting varer evig og alle gode ting tar slutt en gang - trust me!


Men på den positive siden, nå er det sommerferie og på tide å møte mange nye mennesker. Det begynner allerede i morgen når jeg skal til Oslo å se på vg-lista. Forhåpentlighvis blir det en utrolig dag, som den ble i fjor!
Flere som skal se på Vg-lista i morgen ?

bilder fra ballet i går

 • 15.06.2011, 11:37

Det er lagra over 200 bilder fra ballet i går, men jeg kan ikke legge ut alle. Så jeg har lagt ut noen få, som dere ser. Jeg tror jeg snakker på alles vegne når jeg sier at vi koste oss utrolig mye! Har dere hatt/skal ha ball?

in the forest

 • 13.06.2011, 19:44Heihei alle sammen ! Nå har jeg vært ute en tur i skoen sammen med min kjære lillesøster og tatt masse bilder. Jeg fant nemlig en ny fotograferingsmåte på kameraet mitt som gjorde bildene finere. Her er to av dem, de første. Jeg holder på å se igjennsom alle nå, så skal jeg legge ut noen senere - hvis dere vil det?

it happend

 • 13.06.2011, 14:19''don't cry because it's over, smile because it happend''

At The Moment

 • 13.06.2011, 12:33


God morgen dere! Atm sitter å leser spørsmål dere har stilt i det siste, så jeg tenkte jeg skulle samle alle og svare på de. Jeg har tenkt litt da, og tenkte på at jeg skulle starte ''ukens spørsmål'' sånn at jeg svarer alle dere som spør anonymt også. Hva syntes dere om dette?

12.jun.2011

 • 12.06.2011, 19:26
Haha søte, eller hva?Hei alle sammen ! Mamma hentet meg hos Celine og når jeg kom hjem var det familiegrillings, koselig! Nå skal jeg se på filmen Camp Rock - deet er lenge siden det! Kos dere i kveld !

old times

 • 12.06.2011, 16:25

Hallo! Som dere leste istad så er jeg på pcen til Celine og her er det gamle bilder som har minner med seg. Selvom det er litt flaut så legger jeg det ut, for disse minnene betyr mye for meg.

Her var vi på Konfirmasjonsleir på Eidene i niende klasse. Celine og jeg hadde det så utrolig gøy her og gjorde så mye morsomt at jeg ler bare av tanken på de dagene!


Haha teletubies-dyne! Her er første gang Rebecca og Celine sover hos meg sammen. Det var så koselig!


Her er et  bilde av Celine og Thomas fra en pepperkakebaking jeg hadde hos meg en stund tilbake. Grunnen til at jeg savner dette er at det var den gangen alle var venner og det ikke er som det er nå.Også var det denne kvelden da, halloween for snart to år siden. Kan ikke skrive for mye her på nettet, men dere 6 som var med til rebecca husker det nok - utrolig morsomt å se tilbake på!På det øverste bildet er Celine og jeg på vei til å sykle Rallarvegen og på det nederste er hun på sykkelen. Det var en så utrolig koselig tur og vi hadde så vondt i rumpa etter første dagen at vi ikke klarte å gå ordentlig! 


Her er Celine og min kjære morfar. Dette bildet er tatt når Celine og jeg skulle en helg til oslo for å shoppe ogha det gøy den siste helgen i mai i fjor. Vi hadde det så utrolig morsomt denne helgen - miss it !


Dette bilder er fra turen Celine og jeg hadde til geilo i fjor sommer. Vi var på hytta til tanta og onkelen hennes. På bildet her skulle celine på do, men tørte ikke pga alle fluene som attacka henne når hun satt der. Haha - alle de planene vi hadde om å lage ny do osv, herreguuud!


Celine og Sofie i Sverige. Her var vi på jentetur og vi koste oss hele tiden !


Celine og thomas - savner sommeren !


Bursdagen til Marikken for to år siden - det var så koselig med alle jentene samlet uten så sykt mye drama!


Ok, jeg vet dere kommer til å klikke for at jeg legger ut dette bildet her. Men det handler om den tiden og at jeg savner den, og dere da !:)


Også var det 'Norefjell da! Hahaha trenger vell egentlig ikke å si noe :)

 

Liker dere å finne gamle bilder å mimre litt? Hva er ditt beste minne?Et søndagsproblem

 • 12.06.2011, 15:19Hey you all! Nå ligger jeg i senga til Celine, vi er sykt trøtte etter i går. Vi sovnet nemlig ikke før utrolig sent. I dag skal jeg vel egentlig bare prøve å komme meg hjem herfra. Ettersom det er helligdag i dag, så går det ikke veldig ofte busser. Og jeg må jo ta en buss inn til byen for å bytte buss. Ender vell med at jeg må sitte å henge på vkt en time eller noe.. Herlig! Skal snart legge ut ett innlegg med masse gamle bilder som er på Celine sin data. Minner jeg egentlig ikke tenkte så mye på, men når jeg ser på bildene, savner jeg det utrolig.. Så gled dere!
Har dere problemer med å komme dere hjem på søndager?Bildedryss

 • 11.06.2011, 12:18


Bursdagsbarnet - MarikkenLivet er herlig

 • 11.06.2011, 10:59

 

 

Hei alle sammen ! For litt siden skjedde det noe rart. Jeg har hatt et problem en stund nå, som jeg ikke har visst hva jeg skal gjøre med. Men når jeg våknet for litt siden, så hadde jeg svaret på problemet. Og nå vet jeg hvordan jeg skal takle det, hva jeg skal gjøre og hva jeg skal føle. Livet er herlig!

halla stressa

 • 10.06.2011, 16:45Heihei alle sammen ! Nå sitter jeg i full sminke og smører meg med fuktighetskrem, haha! Sier det fordi jeg vil anbefale denne kremen, fra Elizabeth Arden - love it ! I dag skal jeg i bursdag, og må egentlig forte meg litt.. Jeg må finne ut hvordan jeg skal gå på håret og pakke for helgen ettersom jeg skal sove hos Sofie i dag. Dette må gjøres på en time! Kanskje du tenker at det ikke er noe ille, men det er det for meg ettersom jeg aldri klarer å finne ut hva jeg vil .. fml. Hva skal dere i dag?
sunn og deilig frokost

 • 08.06.2011, 12:21


God morgen alle sammen! I dag skulle jeg egentlig tidlig på skolen fordi Andrea, Ida og jeg skulle finne ut hva vi kunne gjøre med filmen, soden halve ble borte. Men jeg kom meg jo ikke opp i det hele tatt, våknet nå for ikke så altfor lenge siden - så har litt dårlig samvittighet! Forsover du deg mye?


Dagens filming

 • 07.06.2011, 19:41
Vel, som dere vet stod jeg opp tidlig i dag for å dra å filme. Vi lånte et kamera fra skolen, noe som viste seg å ikke være den beste ideen i verden. Vi filmet i mange timer i dag og ble ferdige med alt vi skulle. Så skulle vi se på det vi hadde filmet og da var halve borte. Og de klippene vi virkelig trengte var forsvunnet i løse luften. Åhh, herlig!!
Hva har dere gjort idag?Good morning

 • 07.06.2011, 09:19


God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å spiser frokost og skal snart ta bussen inn til byen hvor jeg skal møte Ida, Andrea og Sofie. Vi har nemlig filmuke på skolen denne uken og skal lage en film om mobbing eller nettvett. Så dette blir spennende! Hva gjør dere på skolen denne uken ?


en solskinnsdag

 • 05.06.2011, 20:14

Heihei alle sammen! Det har vært sommer her i dag så vi tok turen til Solsiden på hvasser med båten. Resten av familien dro tidlig hjem i dag morges, men Frida og Eirik ble igjen - koselig ! Så de ble med oss. Men nåå skal jeg hoppe i dusjen! Håper alle har kost seg og hatt like fint være som meg i dag! Snakkes i morgen!

05.jun.2011

 • 05.06.2011, 12:28Ville bare gratulere verdens beste lillesøster med dagen i dag! Jeg er utrolig glad i deg og kommer alltid til å være det! Du betyr utrolig mye, lille venn <3 Håper du får en super dag!

superdupert

 • 04.06.2011, 17:09Heihei alle sammen ! Jeg fikk ikke blogget i går fordi blogg.no ikke var heelt på min side. Men i går sov jeg hos Celine.  I dag har gikk vi opp på teiebanen og begynte å se på en kamp, men hadde heller lyst til å sole oss så vi gikk hjem igjen. haha! Nå sitter jeg hjemme og må skru av dataen for vi har nemlig familiebursdag her i dag!
Har dere supert vær i dag?koselig

 • 02.06.2011, 20:21Hei alle sammen ! Nå sitter jeg i sofaen med Helene. Kvelden i dag går bare ut på å sitte hjemme tror jeg, må jo få med oss finalen på Paradise! Flere som skal få med seg finalen i kveld?
becoming yesterday ..

 • 01.06.2011, 00:33Hei dere! Sorry for at jeg ikke har blogget i dag, fikk en klage på det. Men jeg har vært på farten i hele dag.. Frøst hadde jeg muntlig eksamen - som gikk utrolig dårlig egentlig. Så dro jeg til byen å spise med Sofie, så måtte vi tilbake til skolen for å få karakteren våres. Etter det måtte vi inn til byen for å komme oss hjem, da ble Emilie med meg hjem. Deretter dro vi på kino med Sofie - Ja, det var en stressende dag! Hva har dere gjort i dag/ i går?


Just right now

 • 30.05.2011, 13:20


Heihei alle sammen ! Right now, sitter jeg å jobber med spørsmålene fra spørsmålsrunden. Svarene kommer ut om noen timer, så hvis du har glemt å spørre om noe, så gjør det i nærmeste fremtid! Så, etterpå skal jeg vel jobbe med spansk, for eksamen er nemlig i morgen.. Har du stilt spørsmål til spørsmålsrunden enda?

Det finnes snille mennesker her i verden

 • 29.05.2011, 20:02


Heihei alle sammen! I stad hadde jeg en melding i innboksen her på blogg.no. Det var fra Sara Berget, hun er fra Mosjøen og er 13 år gammel. Hun skrev at hun hadde laget en header til meg og lurte på om jeg ville bruke den. Da ble jeg sykt glad, det var utrolig snilt gjort å gjøre noe sånt uten at jeg hadde spurt! Så nå skal jeg bruke denne headeren henne lagde til meg! Tusen takk Sara :) Gå innom bloggen hennes: http://sbergeet.blogg.no/

Påminnelse!!

 • 29.05.2011, 18:30

 

Vil minne alle om spørsmålsrunden, den avsluttes i morgen! Her er linken til innlegget:
http://juliedaae.blogg.no/1306510072_noe_du_lurer_p.html#comment

 

Noe du lurer på?

 • 27.05.2011, 17:27

 

Heihei alle sammen! Jeg tenkte jeg skulle ha en spørsmålsrunde som kommer til å vare ut helgen. Jeg svarer på enten mandag eller tirsdag! Spør i vei!

 

ULYKKE

 • 27.05.2011, 13:25Dagen i dag er bare helt syk. Først kommer jeg opp i spansk muntlig, det er helt seriøst gresk for meg. Så tenkte jeg å trøstespise BigTasty på McDonalds, det er den beste burgeren i verden - and guess what? De hadde ikke mer av den. Da kjøpte jeg bare pomes frites og klarte å søle ketchup på skjerfet mitt. Så, på bussen hjem fant jeg ut at noen da har stjålet ipoden min - takk til deg!! I tillegg regner det.. Er det mulig? Fyfaen.
Noen som har lyst til å bytte liv med meg nå`?
Hva kom du opp i, i muntlig eksamen ?

I need you now!

 • 23.05.2011, 19:36Hei dere! I need you now, haha! Viktoria og jeg var ute å tok bilder istad og jeg hadde tenkt meg et nytt profilbilde på facebook, begynner å bli dritt lei det gamle. Såå, kan jeg ta et av disse? Og hvilket?

Nå skal jeg se på hotel cæsar med lillesøsteren min. Vi snakkes etterpå!

Min mening

 • 22.05.2011, 11:22God morgen alle sammen! Det var noen som spurte meg om jeg kunne skrive min mening om noe. Siden dere skal lese det, skal dere få lov til å bestemme hva jeg skal skrive om! Hva vil du høre min mening om?

innkjøp

 • 21.05.2011, 20:50

Cardigan fra Only / Skjorte fra Cubus
Heihei alle sammen! I dag var jeg å så på fotballkamp - gratulerer med seieren til teie! Etter det dro Celine, Sofie og jeg til byen, der kjøpte jeg da dette. Det er mye på salg nå, så løp å kjøp i Tønsberg! Haha !
Nå sitter jeg å ser på Kjærlighet på spill, det er en dødsfin film på tv3, så hvis dere kjeder dere, turn it on!
Hva syntes dere om innkjøpet? Hva har dere gjort i dag?

herlige menn - erik og kriss

 • 20.05.2011, 23:03


Hei alle sammen! I dag var jeg på messa og vi kjenner Guandro, han hjalp oss med å komme bak til de herlige Erik og Kriss som hadde konsert i dag. De er jo så sinnsykt koselige begge to!
Jeg har alltid digget disse guttene - og sangene dems! Har hørt på de så lenge jeg kan huske!


Og vi møtte trommisen, Snorre. Han var sykt hyggelig ! :)Vi fikk jo signaturene dems også da, haha! Love it!

Så det var vår kveld da! Nå sitter Sofie og jeg å hører på Erik og Kriss - sanger, haha!
Hva syntes dere om Erik og Kriss?

19.mai.2011

 • 19.05.2011, 17:54

 Do it like a dude - Jesse J
Hey you all! I dag hadde jeg da eksamen. Et tips til alle dere andre som skal ha eksamen - ikke la det som skjer i livet ditt ødelegge hvor bra du gjør det. Det gjorde nemlig, for jeg er jo bare dødssmart. Det skjer så mye greier nå, så jeg klarte rett og slett ikke å gjøre det så bra som jeg gjorde. I tillegg var det misforståelser om sidetall, jeg fikk vite at det var 2-4 sider, men neida - minimun to. Dette fikk jeg vite når jeg hadde levert. Alt gikk rett og slett i dass.

Men nå har jeg det mye bedre, sykt ironisk.. Og nå skal jeg snart ut å kjøre bil med mammaen min! Har dere kjørt bil enda? 


Hate that i love you

 • 18.05.2011, 21:36

One of these days, maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always, have a spell on me..

halla skinnhead

 • 18.05.2011, 17:56Greyson Chance - Waiting outside the lines
Heihei alle sammen! I dag har jeg klipt meg.. Hatet å klippe meg før fordi frisører nesten alltid tar for mye av håret, men nå koser jeg meg hos frisøren. Jeg klipper meg på Klippegalleriet i Tønsberg, de er superflinke og tar aldri mer enn de skal! Hvor klipper du håret?

Ettersom jeg har eksamen i morgen, skal jeg egentlig bare forberede meg urtolig mye. Jeg har så lyst til å gjøre det knallbra ! Heldighvis kom jeg opp i engelsk! Hva er ditt beste fag på skolen?
Såå, da lokker jeg meg inn i meg selv, og øver!

 

17.mai.2011

 • 17.05.2011, 22:09
Håper dere hadde en fin dag !

Gratulerer så mye med dagen, Norge

 • 17.05.2011, 08:39Håper alle får en strålende dag!
En koselig kveld

 • 16.05.2011, 16:27


Kaja slækkern da seru!


Hei alle sammen! I går sov jeg hos Celine med Kaja. Vi var bare hjemme og spiste taco hele kvelden. I dag har vi fri, så vi har vært en liten tur i byen alle tre og nå er jeg hjemme og koser med med lollipopp. Celine har jo en liten katteunge, den elsker meg! Eller bare ikke, må holde den fast..

Vell, i morgen kan det bli vanskelig å blogge, har et tett program hele dagen. Først skal jeg jo selvfølgelig gå i tog, så skal jeg spise med familien og venner av familien, så skal jeg se på russetoget og så skal jeg enten grille med familien eller til en venn, vi får se på det. Men hvis jeg ikke rekker å si det i morgen, sier jeg det i dag: GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN! KOS DERE MASSE!
Hva er programmet deres imorgen?

sideflettaaa

 • 15.05.2011, 12:35God morgen alle sammen! Jeg har kommet opp med en super ide, tror jeg ! Forrige uke på skolen sa Ulrikke til meg at jeg burde ha noe i håret mitt, at hun ikke skjønte at jeg gikk med løst hår hver dag. Så nå er det slutt! Fra og med i dag, til neste søndag, skal jeg ha noe forskjellig på håret hver dag, jeg skal ihvertfall prøve på det. Men jeg må nesten ha håret løst ihvertfall en dag..Så, var dette en god ide? - ikke fokuser på meg på disse bildene, men sidefletta. I dag skal jeg møte Celine på Mccern, så skal jeg sove hos henne i dag.

14.mai.2011

 • 14.05.2011, 21:05

God lørdagskveld alle sammen! Nå har pappa og jeg akkurat kommet hjem fra konfirmasjonen til fetteren min i Drammen. De var kjempekoselig med masse god mat og hyggelige folk. Nå striregner det, så nå er jeg bare i dårlig humør.. haha! Vi får håpe godværet slår til igjen, veldig snart! Hva har du gjort i dag?da stikker jeg

 • 14.05.2011, 12:06
God morgen! Randome bilder fra i går. Nå drar jeg snart i konfirmasjon til fetteren min i Drammen. Hva gjør dere i dag?

gamle minner kommer opp igjen

 • 13.05.2011, 20:38


Heihei alle sammen! Da sitter jeg i sofaen med min beste barndomsvenninde, Henriette Wøllo. Vi har spist taco med mamma og er supermette. Henriette og jeg har kjent hverandre siden vi var tre år gamle. Hun hadde sommerhytte redd nedenfor meg i veien, men flytta til en hytte litt lenger borte for noen år tilbake. Selvom hun bor i Drammen holder vi godt kontakten og det er alltid like koselig å se henne igjen! Hun er også en stor del av hele barndommen min og vet mer om meg enn de fleste gjør. Love you<3 Har dere en barndomsvenn dere holder kontakt med?

få frem godhumøret

 • 13.05.2011, 17:35Halloo! Først tar vi dagens gladmelding -. jeg kom opp i engelsk skriftig eksamen! Det passer meg helt utmerket og jeg kan faktisk kjenne at jeg gleder meg litt til det. Og det er jo bare sykt bra!
Såå kan vi jo ta dagen i dag - ingenting ble som det skulle! Alt har bare vært helt fucka, planer har gått i vasken og jeg har bare møtt folk jeg ikke ville møte som har gjort meg i dårlig humør.. Åh, hate it!
Men nå skal Henriette Wøllo komme, forhåpentlighvis klarer hun å få godhumøret frem i meg!! Heh
Hvordan har deres dag vært?

12.mai.2011

 • 12.05.2011, 18:28

Heihei alle sammen! Dagen i dag har vært utrolig slækk egentlig! Sorry for at jeg ikke blogget i går, men jeg sov hos Sofie. I dag tidlig dro hele tiende klasse til Oslo! Først var vi på teknisk museum, så dro vi til Oslo og gikk rundt der. Kusinen min, som bor der kom ned for å si hei til meg, sykt søt hun er! Kjempegodt å se henne igjen! Jeg kjøpte ingenting, for jeg fant egentlig ingenting jeg hadde lyst til på bruke penger på.. Haha, rart egentlig!
Er dere ofte på utflukter med skolen? Hva syntes dere om bildene?

blue love

 • 10.05.2011, 19:10Heihei alle sammen! Dere som har lest bloggen min vet at jeg bestilte noen klær fra H&M.com. Innkludert dette plagget her! Noen syntes jo det er litt manneaktig at jenter går i ''dressjakker'', og andre mener det er fint. Så, hva mener du? Hot or Not?

Det øverste bildet er tatt fra H&M.com

dette blir for mye

 • 09.05.2011, 20:14


Heihei alle sammen! Det hemmelige jeg skulle gjøre istad ble ikke noe av, fordi det ble ikke tid. Nå venter jeg på sofie som skal innom her en tur. Nå fant jeg akkurat ut at alt det jeg har øvd på på prøven i morgen, er feil da. Herlig! Tror ikke jeg orker å øve på noen nytt nå altså.. Det blir rett og slett for mye! Har dere mye å gjøre?


09.mai.2011

 • 09.05.2011, 15:44Tøffa med solbriller, haha! Nå sitter jeg å ser på Oth, så skal jeg vel se på Veronica Mars.  Det har blitt en uvane, rett og slett. Etterpå skal jeg gjøre noe som er hemmelig for øyeblikket, for en person som leser bloggen kan ikke få vite det.. haha! Så skal jeg øve på RLE-prøve idag. Hva skal dere i dag?pictures from yesterday

 • 08.05.2011, 17:28


Meg og Helene - du er herlig!Heihei alle sammen! I går var jeg hos Helene på grillings, det var utrolig koselig! Mange hyggelige folk og god stemning. Det ble til at jeg sov hos Helene i går, så kom jeg hjem for sånn ca en time siden. Været har vært på topp i dag så Helene og jeg lå ute å solte oss, det fortsatte når jeg kom hjem også. Problemet mitt er jo at jeg ikke blir brun.. Det er helt sykt hvor lite pigmenter jeg egentlig har!
Nå sitter jeg å laster ned musikk, så jeg lurte på om dere hadde noen sanger dere ville dele med meg?

Strålende lørdag!

 • 07.05.2011, 11:44


God morgen alle sammen! Nå har jeg akkurat tyddet badet og rommet, det gjenstår bare å støvsuge nå. Det føles som om det er sommer ute akkurat nå, og det er meldt godvær hele dagen. Eller, det er jo en sky eller no nå, men det er varmt, og det er det som teller! I dag skal jeg inn til byen og på grilling hos en venninde, legger ut outfit etterpå! Er det fint vær der dere bor?


nettshoppingens resultater

 • 06.05.2011, 19:42
heihei! Jeg vet jeg sa jeg skulle legge ut innkjøpene fra nettshoppingen, men det blir veldig kjedelig for dere å se alt føler jeg, så jeg la ut tre forskjellige plagg. Nå sitter jeg god og rund i sofaen. Jeg er stappmett! Pappa lagde nemlig hjemmelaget pizza til middag i dag - det var ikke bra for magen min, nei.. Så da blir det vel trening de nærmeste dagene. Haha! Som sagt skal jeg bli hjemmeværende i kveld, jeg orker virkelig ikke å stresse med noen verdens ting for jeg er så sliten.. Hva syntes dere om innkjøpene? Hva har dere/skal dere gjøre i kveld?

ventet siden mandag på dette..

 • 06.05.2011, 15:21


heihei dere! NÅ er det faktisk fredag, endelig! Åhh, har ventet siden mandagen! Dagen begynte jo fint.. - jeg er i ballkomiteen og i dag måtte jeg være på skolen tidligere for å ta imot penger fra de som skal være med. Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme det helt bort, takk ti moren til Nikolai som ikke glemte det og hentet meg, haha. Så hadde vi tre timer norsk og en time samfunnsfag, nå er jeg passe sliten! Hadde egentlig planer om å se på en fotballkamp mellom Godset og Flint, men jeg føler at jeg ikke klarer det.. Så jeg tror jeg blir hjemme med mammaen min i dag <3 Jeg legger ut bilder av hva som var i pakken i går etterpå! Ha en strålende fredag alle sammen!  Hva skal dere i dag? Har dere hatt en slitsom uke?


<3

Endelig har den kommet!

 • 05.05.2011, 22:02Da var jeg endelig hjemme. Forestillingen var helt greit, litt lang i lengen og jeg fikk helt sjokk når alle skuespillerne kledde av seg alle klærne å løp rundt. Men jaja, det var ihvertfall god stemning i salen!

Når jeg kom hjem var det en pakke til meg! For noen dager siden var Viktoria, mamma og jeg på nettshopping på H&M og nå kom ihvertfall litt av det. Kjempegøy! Dere skal få se i morgen, men nå skal jeg se på paradise med jentene mine. Hihi!! Liker du å få pakker i posten?

ment to be

 • 05.05.2011, 15:58Heihei alle sammen! Nå sitter jeg hos Celine å ser på One Tree Hill, deretter skal vi nok se på Veronica Mars. Jeg elsker denne episodenvi ser på, Peyton og Lucas come back together! Senere må vi på kulturhuset for å se en forestilling, det er obligatorisk og lagt opp til muntlig eller noe sånt, så har egentlig ikke noe valg.. Vi får ihvertfall avspassering nærmere sommeren! Ser dere på Oth? 

sorry,sorry,sorry

 • 04.05.2011, 21:50


Random
Heihei alle sammen! Beklager at jeg ikke blogget noe i går, og heller ikke har gjort det i dag. Men hvis dere dør av nysgjerrighet var jeg med Kjell-Kristian i hele går og i dag har jeg vært med Elias og vært på ballkomitè møte. Gleder meg kjempe kjempe mye til ballet nå, det blir så koselig! Nå sitter Vitkoria og jeg å ser på Paradise Hotel, mamma kommer vel ned snart og setter seg sammen med oss, haha. Har dere det travelt om dagen?


give me one last chance to make it right

 • 02.05.2011, 18:32


Heihei alle sammen! I dag har jeg vært superflink å trent sammen med Sofie en time. Når jeg kom hjem lagde jeg middag til lillesøsteren min og meg og nå skal jeg gjøre en haug med lekser. Jeg skjønner jo at vi har mye lekser nå og at vi må gjennom k06 eller hva det heter, men syntes de kunne slækkan littegranne, for jeg er sånn passe lei av skole og lekser nå. - men det må gjøres. er det slutt på å drøye den, jeg skal til og med skru av dataen!! Blogges etterpå hvis jeg rekker. Har dere mye lekser denne uka ? Hva har dere gjort i dag?

One last chance - Daughtry

01.mai.2011

 • 01.05.2011, 22:23Heihei alle sammen! I dag har vært en kjempekoselig dag. Først var jeg ute å spiste med Sofie og Celine, så dro Celine og jeg på kino. vi så Skrik 4, og jeg skvatt sykelig! Haha mista tilogmed hele veska to ganger fordi jeg slo den ned når jeg skvatt. Haha herregud å retard jeg er! Nå sitter jeg i senga og er lysvåken, noe som er litt dumt siden det er skole i morgen.. Herlig at jeg har fucka til døgnrytmen.. Gleder dere dere til nok en mandag?

yesterday is always a different day

 • 01.05.2011, 15:28


Meg og Sofie på skolens kulturkveld - det er grunnen til klærne.
Heihei dere! Etter at jeg dro fra Helene i går, møtte jeg Sofie og Christina i byen. Deretter Celine. Så dro vi hjem til Sofie og videre til Vilde. Nå sminker vi oss og skal møte Celine på brygga for å spise is! Julie skal sende meg bildene fra i går senere, så dere får se de da. Hva gjorde dere i går?

i love you

 • 30.04.2011, 15:21
I love you ! 
god morgen alle sammen! Rekker egentlig ikke skrive noe, må løpe til bussen. Men Jeg har sovet hos helene, haha! Jeg skriver mere etterpå. Hva sytnes dere om bildene?F R I D A Y

 • 29.04.2011, 16:36


Heihei alle sammen! Matteprøven i dag gikk bedre enn jeg trodde, men værre enn jeg hadde håpet. Det var så vanskelig at jeg ga rett og slett opp etter tre kvarter, jeg kunne ikke mer. Så jeg kan vel ikke akkurat si at jeg gleder meg til å få den tilbake.. Nå har Viktoria og jeg spist eggedosis, hun skal være borte hele helgen så jeg kommer til å savne henne! I kveld skal jeg til Helene og sove der, først må jeg bare pakke litt. God helg! Hva skal dere idag?når alt går imot deg

 • 28.04.2011, 17:41


Heihei alle sammen! Vel, nå har jeg prøvd på mitt sterkeste å forstå hva jeg skal lære til i  morgen, men jeg gir opp. Kanskje jeg hadde gitt opp alt før jeg tilstod det selv, men jeg klarer det bare ikke. Det blir altfor vanskelig for meg og jeg er heller ikke i det humøret hvor jeg er skikkelig keen på å lære nye ting i dag.. Forstår du deg på matte?

Søskenkjærlighet

 • 27.04.2011, 18:54I love you lill'siss!
Heihei alle sammen! Foredraget til Martine og meg gikk kjempebra i dag, det gjorde skuespillet også. Herregud jeg er glad jeg slapp å se meg selv mens jeg hadde surret et hvitt pelsteppe rundt om meg, stod på alle fire og lekte bjørn! Litt av et syn.. Dagen gikk sakte men sikkert videre, jeg dro hjem og lagde middag og nå har Viktoria og jeg gått en tur ned til vannet og tatt litt bilder. Det er kjempemange som syntes vi ligner, syntes dere?


wish me good luck

 • 26.04.2011, 18:25Heihei alle sammen! I dag har det vært helt konge, eller nesten. Jeg hadde null problemer med å komme meg opp fra senga i dag tidlig. Jeg rakk bussen i dag. Jeg har til og med gått med shorts i hele dag, og har vært i kjempehumør! Etter skolen i dag dro Kjell-Kristian og jeg til byen, der møtte vi Thomas og Fridtjof og vi hjalp Thomas å se på shorts. Nå er jeg hjemme og skal øve på en fremføring Martine og jeg har i morgen, det blir kjempegøy for vi skal jo - as always gjøre noe spesielt, så vi skal ha med et lite skuespill. Jeg skal spille en isbjørn på et isflak! Hihi. Hvilket bilde var finest ? Hva har dere gjort i dag?
solbrent i april

 • 25.04.2011, 16:35


Egentlig er det deilig å være solbrent allerede, bare tenk på hvor mye sol det blir videre! Har dere hatt en fin ferie?
so far, so good

 • 22.04.2011, 19:28
Halla babes! Nå sitter Henriette og jeg og bare slapper av, hadde tenkt å lage litt middag ettersom de voksne har latt oss være igjen her alene - great. I dag har vi egentlig var slappe, sett på Knight and day, spist mangois i kopp og drukket te. Akkurat slik en dag i ferien burde være! Hva har dere gjort i dag?
påskestemning in the cottage

 • 21.04.2011, 15:53
Heihei dere! Nå er vi hjemme fra bakken, jeg datt jo selvfølgelig , mista begge skiene og rullet nedover bakken.. herlig. Nå sitter vi å ser på one tree hill og bare slapper av. Er dere på en hytte nå?

ut på tur, aldri sur

 • 21.04.2011, 10:07Good morning! Da er Henriette og jeg veldig straks klare for å stå i bakken. Sola skinner og tempereaturen er perfekt så dette blir en flott dag! Eller noen timer da, det blir så varmt at det kommer vanndammer i bakken.. Så er tilbake snart. Heh. Står dere på slalom eller snowboard?

on my way

 • 20.04.2011, 12:03


Da er jeg på vei til Nesbyen, til Henriette sin hytte. Gleder meg til å stå på ski! haha, nå som snøen endelig er borte her begynner man å savne den litt vettu.. Hva skal dere i dag?

You'r no good

 • 19.04.2011, 19:41


Heihei! Nå sitter jeg å jobber med en naturfag-innlevering om atombomber eller noe i den duren.. Så er litt smådeppa for at jeg må bruke ferien min på det, men sånn går det når man ikke får gjort ting i skoletiden, heh. Sangen dere må høre på i dag er : No good av Kate Voegele   - grunnen til at jeg skriver sangen er fordi det har klikka for youtube..
Er det noen som skjønner hvordan man laster ned videoer fra youtube til bloggen  nå?

What did you do?

 • 19.04.2011, 15:00I går gikk turen til Tønsberg sammen med Celine og Emilie. De dro fra meg etterhvert, så jeg ble med Sofie, Maia og Christoffer for å spise på Dolly, det var kjempekoselig! Så, litt senere dro vi på en grillfest hos en koselig jente som heter Celine. Nå sitter jeg i sofaen og sulter til døde så har tenkt meg opp for å ete. Hva gjorde dere i går?

verdens ende

 • 17.04.2011, 16:56

I dag har vi vært på Verdens Ende og grillet, var litt sånn smålig kaldt, men koselig. Nå skal Celine og jeg til Teodor en liten tur. Hva skal dere i kveld?


17.april 2011

 • 17.04.2011, 13:11En virkelig god morgen! Dere vet jo at jeg ikke liker søndager, men det gjør jeg i dag, for nå er det påååskeferieee! Åherregud, så deilig! Nå følte jeg at jeg skrev skikkelig fj0Rt!z med mener det virkelig, sykt digg med en uke fri nå - trenger det virkelig! Vell, i dag er planen at Sofie, Celine, mamma, pappa og jeg skal på verdens ende og grille, sien det er så fint vær og jeg er i godt humør. Så, hvis jentene ikke forsover seg sånn at de ikke rekker bussen hit, er det ut på tur! Og nå vil jeg faktisk ut på tur! Herregud, vet ikke hva som skjer med meg.. Ha en strålende søndag, og påskeferie hvis dere har det!
Hva skal dere i dag?


BILDER FRA TYSKLAND

 • 16.04.2011, 12:45LOVE YOU

En kjempefin tur!

TYSKLAND NEXT!

 • 13.04.2011, 21:57


Hey you all! Da har jeg akkurat kommet hjem fra å være med Celine og Sofie, vi så amors baller og spiste pizza, utrolig koselig! Atm sitter jeg å ser på Paradise Hotel med min kjære lillesøster, står nok opp tidlig tidlig i morgen og begynner å pakke for det orker jeg ikke akkurat nå.. Hvis jeg finner trådløst nett skal jeg blogge! Ønsk meg god tur!


DAGENS PLANER

 • 13.04.2011, 15:04


Hei dere! Nå er jeg litt småstressa, må fikse en del ting før jeg kan dra. Jeg skal møte Stine i byen for å få en genser, så skal jeg møte Celine og Sofie, vi skal ut å spise, så skal vi på kino. Når jeg kommer hjem må jeg forte meg å gjøre en innlevering på tre sider ferdig, hvis ikke dere har lyst til å gjøre det for meg?? Så må jeg pakke, og sååå kan jeg legge meg. Haha, høres slitsomt ut når jeg skriver det. Uffamei.. Hva skal dere i dag?


HEY, I MISS YOU

 • 12.04.2011, 17:32


Rart å tenkte på at dette bildet ble tatt på lørdag, og nå bøtter det ned. Jeg er så lei av dårlig vær! Jeg vil så sykt ha sommer og sommerferie nå! Flere som føler det som dette?


MINE SØTE SMÅ

 • 11.04.2011, 17:39

Da har Viktoria og pappa kommet hjem og pappa er godt i gang med å lage middagsmat til oss. Ryggen er ikke blitt så mye bedre, men jeg klarer å gå og å ta armene opp i lufta - det er jo bra!  Resten av dagen skal jeg slappe av, skal ta klassebilde i morgen, så må på skolen. Og det blir litt dritt hvis jeg har vondt i ryggen og har problemer med å gjøre ting som å sitte på buss og de forferdelige stolene vi har på skolen... Ha en fin dag videre dere! Hva syntes dere om pappa og Viktoria, er de ikke søte ? haha

THE MORNING AFTER DARK

 • 11.04.2011, 11:36Anja

Marthine

Bildene er tatt fra Anette Dahl sin facebook profil.
Vel, jeg fant tre bilder fra catwalken, og siden jeg lovte å legge ut med en gang, så gjør jeg jo det. Det blir nok flere etterhvert og kanskje video, hvis tb.no klarer å få lastet det opp.

Nå ligger jeg i senga, jeg var nemlig så flink at jeg klarte å låse ryggen min i går. Vi tror ihvertfall det er det det er, så jeg har litt problemer med å gå rett og slett. Det gikk bra i går, men jeg tror at det å gå catwalk med høye hæler ikke var en så altfor god ide.. Håper bare jeg blir bra til vi skal til Tyskland, det hadde vært fint.. Ønsk meg god bedring?ENDELIG HJEMME

 • 10.04.2011, 22:26Åååh, da var jeg hjemme fra UKM vestfold. Jeg har fått kjempefin minner for livet, dette var supergøy! Hvis jeg finner noen bilder fra catwalken lover jeg å legge de ut med en gang! Har noen bilder backstage som jeg holder på å laste opp nå. Får se om jeg orker å legge de ut i dag eller om jeg drøyer det til i morgen... Gratulerer til Oskar Øiestad som gikk videre til Trondheim med egenlagd sang, det var vel fortjent Oskar! Men nå legger jeg meg, nattinatt!


GOOD MORNING!

 • 10.04.2011, 12:47

God morgen alle sammen! Kjenner jeg er litt irritert over at det er søndag i dag, men da er det jo tross alt bare 5 dager til helg igjen! Eller, 4 for meg da - jeg drar til tyskland til torsdag! Gleder meg som en liten unge:) Nå sitter jeg i senga til Sofie, vi har begynt å ordne oss litt, for vi skal jo gå modeller i dag på UKM Vestfold, det blir så ekstremt gøy! Dette er forresten noen av bildene vi tok i går. What do you think?

I LIKE IT !

 • 09.04.2011, 17:17
God lørdag alle sammen! I dag har det vært så fint vær, så Sofie og jeg dro til stranda og tok litt bilder. De blir lagt ut senere i dag eller i morgen. Vi skal være modeller i morgen, med mange andre jenter. Så vi har vært å øvd på i dag på scenen vi skal ha i morgen. Gleder meg veldig! Blir sent direkte på tb.no! Så vi får krysse fingrene for at jeg ikke driter meg loddrett ut! Etterpå skal Sofie og jeg og kankjse noen andre ut å spise. Hva har dere gjort i dag?
ENDELIG FREDAG

 • 08.04.2011, 16:29


God fredag alle sammen! Nå er det endelig helg, jeg har ventet siden mandag! Nå har jeg akkurat lagd eggedosis til Viktoria og skal snart vaske og støvsuge littegranne. Såå skal jeg nyte fredagen fullt ut! Hva skal du denne fredagen?


07.apr.2011

 • 07.04.2011, 17:58
Heihei alle sammen ! I dag har jeg vært å trent med sofie, etterfulgt av en brennheit busstur. Været er jo sommerlig og bussene blir, for å si det sånn varmet opp. Det er helt jævli! Nå sitter jeg hjemme og skal gjøre ferdig en prestasjon jeg har i morgen. Ønsk meg lykke til ? Hva har dere gjort i dag?

BILDENE JEG LOVET DERE

 • 06.04.2011, 17:35
Her er da noen bilder av øyenskyggen som jeg fikk i går.  Du ser jo at det er skiller her, hvis du ikke syntes det er noe fint kan du dra den utover, sånn som vi har gjort det på dette bilder her:

For min egen del kommer det an på hvilken av de jeg velger, den brune er vel den fineste å dra ut.
Hva syntes dere ? Var de fine?

PAKKE I POSTEN !

 • 05.04.2011, 20:33Nå har jeg endelig fått pakke i posten fra superkul.no ! Nå er jeg superglad og har tenkt å prøve ut disse øyeskyggene på Vitoria. Hvis jeg ikke klarer å få det fint i dag, så kommer det bilder i løpet av de neste dagene. Gå inn på superkul.no og se om du finner noe fint, de har alt ! Har du fått pakke i posten før? Vært innom Superkul.no?

KAKAO-LOVE

 • 05.04.2011, 17:02Elsker å drikke kakao når det regner ute, det gir meg en god følelse. Vell, i dag har jeg hatt tentamen, trent i en time og gjort lekser. Tenkte å sove litt, er så trøtt for tiden..  Hva skal dere i dag?
POWERNAP

 • 04.04.2011, 20:08


Heihei! Hadde egentlig tenkt å blogge i stad, men jeg sovna rett og slett foran tven, dataen, det tomme blogginnlegget og facebook. Haha, klapp på skulderen til meg! Er dere litt for trøtte for tiden?

 

COMING CLOSER

 • 04.04.2011, 17:01


Heihei dere! Åh, jeg så denne på vei inn i gården. Jeg blir så glad av å se at blomstene kommer ut! Åååå, nå blir det snart sommer. Kan nesten ikke vente! Har det begynt å bli sommer hos dere?

 

 

S U N D A Y

 • 03.04.2011, 12:13God morgen! Ikke akkurat en sunny-sunday, men jaja. Hadde håpet på å få litt sol, nå som det begynner å gå mot vår og sommer. Hva slags vær er det hos dere?

LONG GONE AND MOVED ON

 • 02.04.2011, 18:22

syntes?

 

TRENGER DERES HJELP I DAG

 • 02.04.2011, 16:17Hei dere! Håper dere har hatt en fin lørdag frem til nå, jeg har hatt det sånn halvveis. I natt våknet jeg hos Christina ) jeg og kristin sov der istedet ) og måtte kaste opp. Ikke nok med det, men jeg kasta opp en gang på morningen også, og har akkurat klart å få ned litt mat nå. Verdens surrer rundt i hodet mitt og jeg er så kvalm og svimmel som man blir etter å ha snurret rundt i ring 50 ganger.. Når jeg kom hjem i dag fikk jeg vite at Viktoria også hadde vært syk i går, så da går det sikkert rundt i familien nå da, herlig med omgangs-sjuken! Ønsk meg god bedring?

Så denne dagen blir jeg hjemme for å sove, sove og sove. Derfor trenger jeg deres hjelp, jeg er så sinnsykt lei alle sangene på ipoden min, så jeg lurte på om dere kunne skrive en sang dere syntes er fin i en kommentar så jeg har noe å gjøre i dag?

MINE PLANER FOR DAGEN

 • 01.04.2011, 15:21


Heihei alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen, har akkurat vasket litt og skal spise middag med mor og far ( mormor og morfar) de passer på Viktoria og meg i helgen fordi mamma og pappa er borte. Etterpå skal jeg ta bussen til Kristin, og jeg skal sove der i kveld, gleder meg :) Ha en strålende fredag! Hva skal du i dag?

SUPERKUL.NO

 • 30.03.2011, 14:59Hei alle sammen ! jeg ville fortelle dere om en side kalt www.superkul.no Det er en av norges største nettbutikker, her inne kan du finne alt fra sexy undertøy til skjerf og vesker. Piercinger, topper for gutter og jenter. Her finner du det meste. Det er også masse tilbud her inne, så det er bare å bestille det du vil ha, så får du det i posten! Utrolig enkelt spør du meg! Ta et titt innom her, og jeg kan love dere at dere liker ihvertfall 5 ting der inne. Så, prøv å gå inn på :
www.superkul.no
Skal du gå inn der å titte?
Jeg har sykt lyst på dette: http://www.superkul.no/har-og-parykker-386/extensions-398/syntetic-387/straight-40-cm-boysenberry-treat-clip-in-easixtend-syntetic-9019145.html

30.MARS

 • 29.03.2011, 17:54Hallo alle sammen! I dag har jeg vært opptatt hele dagen, faktisk. Rett etter skolen ble jeg igjen med Kjell-kristian, så hadde jeg samtaletime. Den gikk kjempefint, lærerne er jo så stolte av meg:) Så dro jeg og mamma og kjørte litt i bilen, jeg blir jo flinkere og flinkere! I dag rygga jeg og kjørte fortere, lengre og gira tilogmed! Men nå er det middag, resten av dagen skal jeg forberede meg på tentamen i morgen. snakkes!
Hva har dere gjort i dag?
Hva sytes dere om bildene?

ER SÅ LEI

 • 28.03.2011, 18:57


God kveld alle! Gammelt bilde, men jeg orker rett og slett ikke ta noen i dag for jeg er så trøtt og sliten! Jeg tror faktisk jeg kunne sover ståede.. Flere som er slite for tiden?

DID MY BEST

 • 28.03.2011, 14:34Heihei alle sammen! Jeg satt faktisk lenger enn jeg pleier på mattetentamen i dag, det var så vanskelig! Tror nok det var den mest vanskelige prøven vi noen gang har hatt! Men jeg gjorde mitt beste, så jeg håper det var nok. Kan jeg det ikke, så kan jeg det ikke. Prøven handler jo om at man skal se hva man har lært, såå.. haha.
Har dere hatt mattetentamen i år?


DET FØLES SÅ BRA

 • 27.03.2011, 20:03
God ettermiddag! Som dere kanskje fikk med dere i forrige innlegg har jeg mattetentamen i morgen. I hele dag har jeg sittet å regnet matematikk. Når jeg endelig ble ferdig tok jeg en liten ansiktsmaske, den brune på bildet over. Jeg var ikke helt sikker på hvor mye jeg egentlig skulle ta, så jeg bare tok alt, over alt. Haha ser jo ut som en coalabjørn! Liker dere å ta ansiktsmasker?

LYKKE TIL ?

 • 27.03.2011, 15:23God morgen! I dag er det dessverre søndag, alt er liksom mye gråere i dag. Det er ikke bare fordi det er mandag i morgen, men i morgen er det også mattetentamen. Nå i tiende er tentamene ekstra viktige fordi de hjelper veldig å sette karakteren til sommeren, de karakterene vi kommer inn på videregående skole med. Så dette er BIG! I dag skal jeg da bare regne matte. Så jeg kommer til å ha the time of my life! ØNSK MEG LYKKE TIL !
Liker du matte?
Hva skal du i dag?
BYTUR MED MARIKKEN

 • 26.03.2011, 18:37Hva har dere gjort i dag?

SE MIN KJOLE

 • 25.03.2011, 17:42Heihei alle sammen! Etter skolen i dag har det vært hektisk. Jeg har vasket og støvsugd badet og støvsugd kjellerstua.. Er ikke skapt for sånt jeg tror jeg.. Men jo, nå skal jeg opp å spise littgranne før jeg drar i bursdagen til hermine og caroline. Etter det skal jeg til marikken hvor jeg skal tilbringe natten. HA EN STRÅLENDE FERDAG!
Hva syntes dere om kjolen?
Hva skal dere i kveld?

VÅRSTEMNING

 • 23.03.2011, 19:08Heihei alle sammen! I dag har mesteparten av snøen smeltet og solen har skint i hele dag! Nåå er det snart sommer og jeg kan nesten ikke vente! I dag har jeg vært på trening og skal nå øve til en megastor RLE-prøve som jeg har i morgen.. Jaa, og en ting til: Cecilie minte meg på å blogge i dag! Og cecilie, du er veldig søt ! Skal også skrive litt om Kjell-Kristian, som jeg har lovt - du er best!

Hva syntes dere om bildene?
Har dere vårstemning enda?

22 mars

 • 22.03.2011, 17:51


Hei dere. Beklager ingen blogging i går. Men hvis dere dør av nysgjerrighet etter å vite hva jeg gjorde, så trente jeg med Sofie. Etter det dro jeg hjem å gjorde en hel haug med lekser og sov.

I dag har jeg vært på cafe med Celine og Sofie. Det ble ikke tatt noen bilder, så det er ingen å legge ut. Nå har jeg gjort lekser i en time, og skal lese litt i en spennende bok, faktisk!

Hva har dagen deres gått ut på?
Hva syntes dere om bildet?

vil dere ha sponsor?

 • 20.03.2011, 19:19

 


Heihei alle sammen ! Tenkte jeg skulle legge inn et innlegg om en side som er genial. På sponsetblogg.no kan du registrere deg og skrive en liten tekst om din blogg. Og som jeg har fått med meg, så hjelper de å finne en sponsor som passer din blogg! Det er bare å gå inn på http://sponsetblogg.no å registrere seg i dag!
LYKKE TIL! 

Er du våken?

 • 20.03.2011, 11:38Ja, bildene er meg uten sminke, så ikke diss. 
God morgen alle sammen! Ligger nå i senga til sofie,hun ligger ved siden av og sover. Er egentlig dødssulten, men vil ikke vekke henne, så jeg blir liggende. I går var vi på UKM og på kvelden var vi hos Kjell-Kristian, hadde det utrolig koselig! Er du våken enda?

 

minner for livet

 • 19.03.2011, 20:19Happy lørdagskveld alle sammen! Nå sitter jeg i sofaen til sofie med sofie og legger inn bilder fra i dag. Vi har gått modeller på UKM på Nøtterøy kulturhus. Det har virkelig vært en strålende dag som har skaffet minner for livet!  Jeg gidder rett og slett ikke legge ut bilder fra backstage, så når Thea  slutter å være snegle, å legger ut de andre bildene, så får dere se dem!  Har dere gått modeller før? Hva syntes dere om bildet?


endelig fredddaaan

 • 18.03.2011, 15:56


Hei alle sammen! Da var det endelig fredaag! Nå sitter jeg å gomler i meg kyllingsalat som jeg akkurat har laget, flinke meg. Etterpå skal jeg pakke sakene sammen og flytte til sofie for helgen.Det blir kjempekoselig! Hva skal du i helgen?

 

17.mar.2011

 • 17.03.2011, 18:08


Random bilde. Hei alle sammen, det blir lite blogging i dag også, har en stor prøve i morgen, som jeg virkelig trenger å øve på.Så dere får kose dere masse, imens jeg skal øve på fysikk.. Har dere mye prøver denne uka?

kjør på !

 • 16.03.2011, 20:36


I dag har det vært trafikalt, siste dag nå! Så om en uke eller litt lenger kan jeg kjøre bil !! Har dere begynt å kjøre enda?

avslappende

 • 15.03.2011, 20:02


Da er det one tree hill etterfulgt av paradise hotel. Skal dere se på det i kveld?

rennende nese og vond hals

 • 15.03.2011, 15:44Heihei alle sammen! Da sitter jeg her, med rennende nese, vondt halt og hes stemme, love it! Grunnen til at det ikke ble noe blogging i går, var at jeg var hjemmesyk. Og når jeg er det så tar mamma og pappa internetten, noe som er dødsteit. Men jeg har vært på skolen idag, og har en haug med lekser å gjøre. Er dere syke? Hva skal dere i dag?dagens planer

 • 13.03.2011, 15:57Hei alle sammen! Dette er bilder fra i går, da jeg var på ute på brygga og spiste med kaja wiik. Etter det ble Celine med meg hjem og vi bakte brownies, den ble sånn passe god. I dag har jeg bare slækkan, hadde tenkt å begynne på en fremføring jeg skal ha til uken, men han liksom ikke fått meg selv til det enda..

I kveld jeg skal jeg på bowling og McDonalds med Viktoria, mamma og pappa. Må dessverre bryte den dealen til meg og Sofie som sier - Ikke noe Mc'ern før sommerferien. Men nå er det med familien så det telles ikke!
Hva skal dere i dag?
en herlig lørdag!

 • 12.03.2011, 14:57God lørdagsmorgen ! Siden klokken 10 i dag har jeg jobbet, jeg har nemlig dømt håndballkamper for de som er 8 år, de er sinnsykt søte! Nå skal jeg ut å spise på brygga før jeg skal være med celine. Kos dere i dag! Hva skal dere gjøre denne lørdagen?

dette er slit ..

 • 11.03.2011, 15:21


Fagdagen i norsk gikk fint i dag, jeg fikk skrivd artikkelen ferdig, og fremførst den. Utrolig stressende med så lite tid på å kunne så mye utenatt..  Nå ser jeg top model, skal slape av litt før jeg drar til kjell-kristian i kveld. Så vi snakkes etterpå! Har dere fagdager?

ønsk meg lykke til, trenger det

 • 10.03.2011, 15:01Hey you all! Jeg har sinnsyk dårlig tid, fagdag i morgen i norsk, så jeg må ha en artikkel klar. Ikke nok med det, jeg har mørkekjøring i dag, så har bare to timer på meg til å bli ferdig med den.. wuæææ ønsk meg lykke til!

Jeg kommenterer tilbake til alle som kommenterte på forrige innlegg, og dette, etterpå eller i morgen:)

bildeproblemer

 • 09.03.2011, 19:29


Vel jeg har tatt fler bilder, som jeg har prøvd å laste opp, men som virkelig vil gjøre dagen sur for meg.. Så det blir ett bilde, takket være blogg.no! I dag har vært et helt vanlig dag bortsett fra at jeg er dobbelt så sliten som vanlig, så det blir tidlig kvelden - rett etter paradise hotel! Har dere også problemer med å laste opp bilder på bloggen nå?


cool on school

 • 09.03.2011, 13:32

HHei alle sammen ! Vet ikke helt hvordan videoen blir i innlegget, for her ser den utrolig stor ut! nå sitter jeg og sofie å regner matte på matteark. Og vi er jo selvfølgelig ikke på blogg.no eller face eller youtube, neinei. Hvis dere ikke ser sangen heter det Radio og er sunget av Cir.Cuz - og det er en sang hilsen martine!

Nåmå jeg logge av før jeg blir busta i å sitte på blogg.no .... Er dere ofte på face i skoletiden? Hva sytnes dere om sangen?

en herlig dag

 • 08.03.2011, 19:18Og jada, dere trenger ikke å si det jeg vet at kvaliteten er på topp! I dag har jeg trent med sofie og nå sitter jeg hjemme å venter på paradise hotel. Hva har du gjort i dag?

klokka tikker...

 • 07.03.2011, 21:06Da er det bare 25 minutter til Paradise Hotel 20100 begynner, jeg kan nesten ikke vente! Gleder meg som en 4-åring gleder seg til gavene på juleaften! Skal dere se på paradise hotel?

mine planer for dagen

 • 07.03.2011, 07:33♥ Skolen
♥ Frisøren
♥ Trafikalt grunnkurs

Dette er det jeg skal gjøre i dag, frisørtimen er rett etter skolen, og rett etter det er det trafikalt grunnkurs, så det blir nok ikke blogging før i kveld. Nå sitter jeg på badet med dataen og skal gå tilbake til å sminke meg, haha.
Ha en strålende dag alle sammen!

utrolig koselig !

 • 05.03.2011, 18:33Hei alle sammen ! Nå sitter jeg barnevakt for min beste lillesøster viktoria. Celine er her, men skal snart dra, hun skal til sofie. Nå har vi spist den nye grandiosa hjemmelaga, den var sykt god! Nå har vi et lite film-maraton og skal bare kose oss til mamma og pappa kommer hjem. Hva gjør dere denne lørdagskvelden?

endelig fredag!

 • 04.03.2011, 15:21


Kesha - Cannibal


Hey you all ! Da sitter jeg i sofan og skal straks pakke. Jeg skal nemlig sove hos Celine, eller sofie, i dag. Så vi snakkes senere kanskje. Ha en strålende fredag! Hva skal dere finne på i dag?

mesterkokk, ja særlig

 • 02.03.2011, 18:36


God kveld ! I dag har jeg vært å trent med Sofie, kjenner det i beina,
Når jeg kom hjem skulle jeg lage middag. Jeg er jo egentlig veldig flink til å lage mat, men dagens middag ble ven ikke vellykket.. Jeg skulle koke pølser og potetstappe. Først så klarer kjelen med vann og smør å koke over hele stekeplata, jeg fulgte nemlig ikke helt med. Så får jeg tørket det opp, og startet på nytt. Vi hadde jo selvfølgelig ikke melange heller, så potetstappen ble til slutt helt for sykt tørr og ekkel. Pølsene sprakk og lumpene hadde ligget påne i skuffen så de var steinharde. Et deilig måltid, herregud..
Er du flink til å lage mat?

 

en annen faller i fella

 • 01.03.2011, 19:16Hei alle sammen! Nå har Celine og jeg sittet oppe og drukket den spesielle teen, hun har falt for den også! Nå skal jeg se på Ghost Wisperer og så Oth før jeg gjør lekser og forbereder meg til prøven i morgen.
Ha en fortsatt fin dag! Hva har dere gjort i dag?

åtteogtyvende februar

 • 28.02.2011, 16:02Japp, rett i koppen i hånda, jeg vet jeg er kjempekuuul!  Nå skal jeg på trafikalt grunnkurs. fra 17.00 helt til 20.15. Ha en fin dag dere!

noe dere alle burde smake på !

 • 28.02.2011, 15:19
Darin - Road trip

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme og har akkurat prøvd å lage camillas te! Det dere trenger er :

♥ Varmt vann
♥ Lettmelk
♥ Helt vanlig te
♥ Kanel
♥ Honning
♥ Sukker
♥ Stavmikser

Du gjør slik:
Koker vann, hell vannet oppi glasset og ta i teposen.

Imens teposen virker i det varmet vannet kan du mikse melken.

Så heller du melken oppi glasset og rører.

Camilla brukte sånn 'spruhonning' men det hadde ikke vi, så jeg tok to sjeer honning oppi glasset, men det kan dere jo smake og sånn på selv, hvor mye dere vil ha. Så tar du sukker og kanel på toppen.

Vell, nå ble jo camilla sin mye finere enn min.. haha. Her er link til innlegget hvor hun lager teen: http://cgrette.blogg.no/1298493573_camilla_anbefaler.html#comment
DENNE TEEN ANBEFALES!

Vel, nå sitter jeg å drikker og skal kommentere tilbake til alle som kommenterte forrige innlegg. Så skal jegpå trafikalt grunnkurs i 3 hele timer og lære om førstehjelp! Det blir jo artig.. Heeh

Hva skal dere i dag?
Skal dere prøve Camillas te?

dette frister virkelig ikke..

 • 27.02.2011, 15:33


God morgen alle dere! Nå sitter jeg i sofan og venter på at hendene mine skal åpne rle-bøkene. Jeg må nemlig gjøre litt lekser i dag, fordi det er skole i morgen og det suger skikkelig at vinterferien er over nå.. Har dere skole i morgen, eller har dere vinterferie nå?

trening på en lørdag..

 • 26.02.2011, 13:07Da stikker jeg på trening med Sofie! Hva skal dere i dag?

guess what?

 • 25.02.2011, 21:12


Hei alle sammen ! Gjett hva jeg har gjort i dag? Vært i Sverige, med Sofie, Celine og tante. Det var utrolig koselig og utrolig slitsomt. Jeg er så sliten nå at jeg kunne sovnet stående.. Men nå skal jeg spise 5 kilo godteri og legge på meg masse. Kos dere i kveld! Hva har dere gjort i dag ?

yesyesyesyes!

 • 24.02.2011, 14:13


Sofie og celine
Hallo alle sammen! Da har jeg akkurat fått bekreftet at det blir sverige-tur i morgen med disse to snuppene! Gleder meg som en liten unge gleder seg til juleaften, det blir utrolig morsomt!

Nå må jeg løpe, skal rekke å vaske og støvsuge badet, kjellerstua, rommet og stua før jeg får lov å dra hjemmefra.

Liker du å være i sverige?

en virkelig god morgen

 • 23.02.2011, 13:33


God onsdags-morgen! Jeg liker faktisk onsdager, det er min favourittdag i uka, for da er vi halvveis i helgen. Men jeg har vinterferie da, så har jo fri hver dag nå, men i vanlige uker. Nå ligger jeg bare rett ut på sofaen, hadde egentlig planer i dag, men jeg orker faktisk ingen ting. Jeg bare er i et humør hvor jeg virkelig ikke vil gjøre en dritt, bare ligge stille. Har dere sånne dager?

long time no seen

 • 22.02.2011, 18:19Heihei alle sammen ! Nå sitter Kjell-Kristian og jeg å ser på Two and a half men, han skal være her i hele kveld, og det blir kjempekoselig. Nå er det altfor lenge siden sist! Hva skal dere i kveld?

sorry for det..

 • 21.02.2011, 20:37


Hei alle sammen :) Sorry for at jeg ikke har blogga ihele dag, jeg har nemlig vært i Kongsberg med Helene. Vi har hatt det utrolig gøy, bortsett fra skogsløypa, den ble litt for lang etterhvert for vi bare datt og kom oss jo ikke opp i det hele tatt. Nå sitter jeg i senga til Helene å ser på top model - love it! Er dere gode på slalom/snowboard? Hva gjør dere i kveld`?

fint at du stakk innom

 • 20.02.2011, 18:35Heihei alle sammen :)Nå kom kaja innom en tur og vi har spist fruktsalat og skolebrød og nå sitter vi nede i den digge senga mi å snakker. Så skal jeg pakke til kongsberg i morgen! Hva skal dere i kveld ? :)

ingenting er så deilig som søndager

 • 20.02.2011, 15:04God morgen! Nå sitter Sofie og jeg i sofaen og venter på skolebrød som vi bakte i stad sammen med mor of far og viktoria, cant wait! Det er jo egentlig litt sykt å tenke på at vi ikke har skole i morgen, endelig er det ferie. Men Søndagen forblir en daffedag anyway.Hva gjør dere nå? Har dere ferie ?

dette har jeg ventet på i hele dag..

 • 19.02.2011, 21:01God kveld! Nå sprekker magen snart.. Først når jeg og sofie kom hjem, lagde vi nachos, så har jo sofie vært i sverige og har kjøpt masse godis! Så nå koser vi oss stort med å legge på oss alle kiloene vi skal trene bort senere. Og lover å stoppe å spise før vi sprekker, for det blir nok ikke et fint syn med innvoller overalt..
Hva gjør dere i kveld?

En virkelig god morgen

 • 19.02.2011, 13:16


God lørdagsmorgen! Nå fikser jeg og celine oss, derfor ser vi ikke akkkurat helt våkne ut.. Etterpå skal vi bake skolebrød med mamma og ta en tur til byen. Hva skal du i dag?

du skulle vært min, bare min

 • 18.02.2011, 13:59God morgen alle sammen! I dag har jeg sovet lenge og kost meg fordi vi har fri i hele dag. Sinnsykt deilig! Så, nå har jeg endelig fått dusja, sminka meg og kledd på meg. Nå skal jeg blogge litt før jeg må rydde og vaske badet. Så skal jeg til byen med mamma å se på sko. I kveld skal Celine sove her og planen er at vi skal på kino, uansett hva vi gjør blir det sikkert koselig! Hva skal dere idag? Har dere også fri?


Sichelle - min
Ja, jeg vet den er gammel men har fått dilla på den!

et bra påfunn må jeg meddele

 • 17.02.2011, 23:06
Veel, i dag har jeg da endelig fått vært hos tannlegen.. Det var helt jævli, men fikk beroligene pille og to bedøvelses-sprøyter så det gikk greit. Så har vi hatt kulturkveld på skolen idag, temaet var redesign, så alle oss i tiende har lagd klesplagg som har blitt gått med i dag. Det var foran masse mennesker, så var dødsflaut, men også utrolig morsomt. Nå har jeg akkurat kommet hjem, faktisk. Så, siden vi hadde det i dag, så får vi fri i morgen! Jippi,hurra,yes! Nå holder jeg på å legge ut bilder på facebook, så orker ikke legge ut flere her.. Ha en fin kveld!

just right now

 • 16.02.2011, 20:08


Just right now, ser jeg på Gossip girl. Hva gjør dere akkurat nå?

Better late than never

 • 15.02.2011, 21:37

Johooo! Endelig fikk jeg 16-års gaven min, litt over en månede etter bursdagen. Jaja, bedre sent enn aldri! Så, en av gavene var dobbeltseng, passer bra til en 16-åring syntes jeg! Så nå har mamma og pappa satt den opp, og jeg har jo hjulet litt til, tross alt! Men vi ser kanskje ikke hele senga, men hvis dere lurer er det mega-digg!
Har du dobbeltseng? Hva syntes du er best å sove i?

 


Never say never - Justin Bieber ft. Jaden Smith

right now

 • 15.02.2011, 20:01Bilder fra skolen i dag.

Nå holder jeg på  å sette opp den nye senga mi. Hva gjør dere?

This is today, not yesterday

 • 14.02.2011, 21:12
Jakke-Ginatricot/Singlett-Ginetricot/Tights-Ginatricot/Støvler-IlseJacobsen/Ring-Ginatricot/Skjerft-Sofie
Det var et outfit fullt av Ginatricot!  Beklager lite blogging, men internetten her hjemme kommer å går, så må forte meg før den blir borte igjen. I dag har jeg vært på trafikalt grunnkurs, det var gøyere enn jeg forventet, fakitsk. Det skyldes kanskje at det var mange koselige folk der og at vi hadde en super lærer! Nå skal jeg se på Body gard med mamma, vi griner jo begge to av den, så det blir en koselig valentine's day! Hva har dere gjort i dag? Hva syntes dere om outfitet? - kommennterer tilbake til alle som kommenterte på forrige innlegg, og dette, i morgen, når internettet er som det skal!

beautiful sunday

 • 13.02.2011, 14:06
God Søndagsmorgen alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet fra en koselig frokost med mamma og pappa. I går var jeg i bursdagen til teodor, han er 18 år i dag - gratulerer så mye med dagen teo! Det var kjempekoselig, var hjemme litt sent så jeg er dødstrøtt akkurat nå, men må spare søvnen til etterpå. Det er skole i morgen og jeg har bittelitt  lyst til å sove litt i kveld.

I dag skal jeg vel egentlig være hjemme hele daagen. Må rydde rommet, kjellerstua og badet - love it !
Det er også morsdag i dag, så gratulerer til alle mødre som er her for oss og som er glad i oss!

Hva gjorde dere i går?
Og hva skal dere i  dag?

den store planen

 • 11.02.2011, 16:44

Hallo alle sammen! Nå sitter jeg i drammen hos henriette wøllo. Pcen hennes er litt klikk, så vi får ikke laste opp noen bilder, og det er jo litt kjedelig, men men. I kveld skal jeg endelig få møte kjæresten hennes, som jeg ikke har møtt enda, så vi får håpe han er en snill gutt, og ikke en drittsekk... Så skal vi kanskje på kino med noen guttær her nere, det blir kos!

Dagen i morgen består vel av at jeg skal møte noen i byen før jeg skal hjem, hvis jeg ikke skal være her en natt til. Det veit jeg ikke helt enda, men får se.

En ting til, Henriette er dødskresen på pcen, så det blir nok ikke så mye blogging før i morgen, for hun er litt egen:)

Hva skal dere i helgen? :)

bussy woman

 • 09.02.2011, 20:58


Hei og hallo! Travel dag i hele dag, vil ikke dele alt jeg har gjort, men en ting - jeg var på ball-komte-møte i dag, for jeg er nemlig i ball-komiteen. Det blir et spennende ball i midten av juni tror jeg det var, haha cant wait! Men jeg har prøve i morgen, i RLE så jeg må løpe. Ønsk meg lykke til!

bollæær med pappz

 • 08.02.2011, 17:08


God ettermiddag! Nå har jeg akkurat bakt boller med pappan min. Det var kjempekoselig! Nedturen var vel den at mamma ikke var hjemme og hverken han eller jeg er de beste bakerne.. Først hadde vi tatt for liten bolle da, det er jo ikke all verdens, ble bare mer oppvask. Så glemte jeg å ta i smøret, det kom vi på når vi hadde rørt ut deigen. Og det er litt vanskelig å blande inn smør i en deig også da.. Så begynte vi å rulle bollene, når deigen hadde hevet... Men vi fant også ut etterhvert, når vi hadde lagd 5-6 boller, at det skulle være nok deig til 48 boller, eller noe sånt - da hadde vi halve deigen igjen. Såå, noen av bollene ble litt store, men det er jo bare bra! De smakte ihvertfall godt da, og det er det som teller! Og dere ser jo også at de ser litt rare ut.. heh

Jaja, grunnen til å ha et lite liv i dag, er at jeg er syk hjemme. Så jeg har vel egentlig kjedet meg litt i dag.. Men jeg har sett på Death Race, og det var en syk bra flim - love it!

Liker dere boller?

magevondt til tusen

 • 08.02.2011, 09:46


Å sitte hjemme med magevondt er vel ikke noe av det gøyeste som finnes i verden, men det er min dag i dag.. Og bare så det er sagt, det er ikke på grunn av prøve eller noen ting!
Er dere også litt syke i dag?

super-mandag!

 • 07.02.2011, 18:37Jeeeg haaar treent i dag også! Jeg er søren meg dødsflink! Nå sitter jeg i sofaen, stappmett etter en dødsgod middag og har tenkt å skru av dataen for å gjøre lekser. Men som vanlig er det så mue å gjøre her, så det tar veldig mye lenger tid enn det som er planlagt.. Hva har dere gjort i dag?

det kommer en dag, i morgen

 • 06.02.2011, 19:28


Manian - Ravers in the Uk


Jada, vet det har vært mye webcam-bilder i det siste, men har dårlig tid hele tiden.. Nå jobber jeg med å finne musikk til uttøyinga i morgen. Ida, sofie og jeg skal nemlig ha gymtimen i morgen, det er likom eksamen i gym da. Karaktere vi får teller veldig mye. Så dette er important! Så jeg skal fortsette med det, før jeg tar en tidlig kvelden.
Hva har dere gjort i dag? Ønsk oss lykke til !

daffe-daffe-daff

 • 06.02.2011, 13:03


God Søndags morgen! Nå sitter jeg, mamma og pappa å ser på baby filmer, sykt søtt! Jeg syntes det er så morsomt å se hvor liten jeg var og høre på den rare stemmen min! Men nå skal vi fortsette å se, etterpå skal jeg vel egentlig bare sove, jeg er så sliten i dag .. Ha en fin søndag!

Good morning !

 • 05.02.2011, 14:04Elsker kvaliteten!!!

GOD MORGEEEN ! Nå sitter jeg å spiser frokost, alene. Helene ble hentet tidlig så jeg må ordne meg alene. Etter frkost, skal jeg kle på meg og ta bussen til Tønsberg hvor jeg skal møte Celine. I kveld skal jeg være med henne og vi er ikke helt sikre på hva vi skal gjøre i kveld enda. Hva er deres planer for lørdagen?

remember me ..

 • 04.02.2011, 21:39Og JA jeg vet jeg har en kjempesøt kosedress på meg, fikk den av tante til jul :)
Da har jeg besøk av helene og vi ser på A good guy, etter det skal vi se på Remember me!
 Har noen av dere sett den?

Ungene har vært snille hittil, så vi kommer vel til å overleve i dag :)


Freaky friday

 • 04.02.2011, 15:05


It's freaky friday! Edenlig, jeg har ønsket det var fredag hver dag denne ekstreme lange uka! Nå skal jeg rydde og vaske badet. I kveld skal nemlig Helene sove her og vi skal være barnevakter for min kjære lilleøster og to av hennes venner - det kan bli morsomt ! Hva slags planer har dere denne fredagen ? ha en strålende fredag!

I'm just an ordinary girl

 • 03.02.2011, 19:57


weheartit
MILEY CYRUS - ORDINARY GIRL

nåå er jeg stolt nå

 • 03.02.2011, 17:55


Hey you all ! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, før det ha