juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

FESTKLAR TIL UNDER 200-LAPPEN

 • 18.09.2016, 23:10

Heihei dere ♥ I dag tenkte jeg å se litt på Nelly og se hva man faktisk kan få til under 200kr. Og jeg ble helt imponert! Selvom det er fint, trenger det ikke å være dyrt. Så alt dette under er koster under 200, og dere burde gå inn å se litt for var masse annet også!// 1: HER // 2: HER // 3: HER // 4: HER //// 5: HER  // 6: HER // 7: HER //

// 8: HER // 9: HER // 10: HER // 11: HER // 

Ser dere noe dere liker? 

 Skikkelig irriterende at noen bakgrunner ble mørkere.. Men er ikke min feil

FOR MYK OG FIN HUD

 • 03.09.2016, 21:14

Heihei ♥ Tenkte å anbefale dere dette settet her. Dette merket tror på naturlige ingredienser og henter inn det fra hele verden. Utrolig gode lukter og gir veldig myk og fin hud etter bruk. Først bruker jeg skrubben i dusjen, som får bort alle døde hudceller og går inn i porene, så smører jeg med fuktighetskremen etterpå. Prøvd det før? 

RABATTKODE TIL DERE

 • 08.04.2014, 20:04

Heihei alle sammen, har en gladnyhet!!♥♥ Men først må jeg fortelle dere om Yves Rocher, som er en nettbutikk hvor dere kan få tak i alt av skjønnhet og hudpleie. Her kan du kjøpe shampoo, kremer såper, sminke, parfyme osv. Og det beste med alt, er selvfølgelig at alle ''såpe'' produktene lukter veldig godt + at alt er veldig billig! Man kan få god kvalitets sminke til under 100-lappen. Har lagt ut en liten collage med bilde av mine musthaves så dere kan se hva jeg skal bestille til meg selv ihvertfall. 


Nr.1 <<HER>>

Nr.2 <<HER>>

Nr.3 <<HER>>

Nr.4 <<HER>>

Nr.5 <<HER>>

Nr.6 <<HER>>

Nr.7
<<HER>>

De har mange produkter som er nedsatt akkurat nå, så dere burde virkelig tatt turen innom. Jeg har også fått til en liten rabatt på en parfyme til dere. Skriver dere inn rabattkoden så får dere en Eau de Toilette - Cherry Bloom 20 ml' + 20% på hele kjøpet dere gjør.
Rabattkoden er:  YRSPRING20 

Jeg kan garantere at dere finner noe dere liker der inne. Jeg er selv veldig opptatt av sminke og at det skal sitte på hele dagen osv, så jeg bruker en del penger på god sminke. Jeg tok turen innom og ble helt ærlig overrasket over hvor lave prisene er og med 20% får dere det ihvertfall til en billig penge.

Skal passe på å blogge om det jeg får derfra med bilder og beskrivelser, og jeg lover å være ærlig! Har snakket med flere som har brukt/eller bruker produkter herifra, og alle er fornøyde ♥

Har dere hørt om det før? 

LITEN GODBIT

 • 26.03.2014, 17:10

Heihei! ♥ Denne dagen har faktisk ikke vært så ille, bortsett fra at det er den eneste dagen i uka jeg har fullt opp med timer fra 08:00 til 15:00. Er så sliten for tiden så er en helt utrolig følelse å komme hjem og legge seg ned. Snakket litt om eksamen på skolen i dag, eller gjør vell det hver eneste dag, men jeg begynte å tenke veldig på at det ikke er så lenge igjen nå. Snart f e r d i g med 13 års skolegang og kan endelig dra hvor jeg vil, og studere hva jeg vil. Blir utrolig utrolig deilig. 

Nå som jeg har kommet hjem har jeg laget noe for å stoppe matsuget mitt. Er så fysen at jeg føler jeg kunne spist en Big Tasty meny på 10 minutter. Men kan jo ikke drive å spise så usunt om jeg skal først skal måspise, så tenkte jeg skulle dele denne lille godbiten med dere. 

Det du trenger er:
♥ Noe du liker å ha i yoghurten. Kan være bær, banan, melon eller kanskje eple
♥ Yoghurt selvfølgelig, bruker bare vanlig vanilje eller mager kesam
♥ Müsli
♥ rennende honning


Jeg valgte melon da ♥ Og det var det ♥♥ 

Ut av nysgjerrighet, hva gjør dere i dag?  

ENKEL OG SUNN FROKOST

 • 15.01.2014, 13:48

God morgen alle sammen! Er hjemme grunnet sykdom i dag, så får blogget litt! Hva jeg har gjort i dag er ikke store greiene, stod opp gangske tidlig og har sittet å gjort lekser siden. Har en bok jeg må lese i engelsken, så prøver å bli ferdig med den i dag, + et foredrag om Freud som jeg skal ha på mandag. Utenom det er alle de andre leksene gjort!

Men den egentlige grunnen for dette innlegget var at jeg vil anbefale dere en sunn og veldig enkel frokost. Når jeg har hørt om å bare spise dette til frokost før har jeg aldri giddi å prøve. Ettersom jeg er et veldig frokost menneske, har jeg alltid følt at jeg trenger mer enn dette for å holde meg mett! Men prøvde det for real i dag, og er enda ikke sulten!! Så er det samtidig veldig sunt!

Alt du trenger er mager kesam, bringebær og blåbær. Jeg tok først en spisesje med kesam, så drøsset jeg over med noen bær, gjorde det samme en gang til - og til slutt en tredje gang. Så alt i alt, trenger du ikke hele kesamen, bare 3-4 spisesjeer!

Hva spiser dere vanlighvis til frokost?

_______________________________________________________________________________________________________________________

Dette innlegget blir publisert når blogg.no er tilbake og fungerer

BEAUTIFUL

 • 26.12.2013, 15:04

Har noen av dere hørt om Katie Piper?? Hun var på vei opp i modell bransjen og hadde egentlig et veldig bra liv, helt til hun ble forelsket i feil gutt. Hun opplevde grusomme ting med denne forferdelige mannen og det hele endte med at han hev syre i ansiktet hennes og ødela det helt. Denne handler om livet hennes, både litt før, men mest etter. Har begynt å lese den, og går virkelig inn på meg.

Har dere lest den?

 

JULEGAVETIPS

 • 16.12.2013, 21:56

Heihei! Har alle kommet godt i gang med julegavene enda? Skal være ærlig å si at det har ikke jeg i det hele tatt, har fått tak i to gaver og that's it. Men i dag vil jeg gi dere et lite julegavetips!! Nemlig personlig deksel. Vet jeg har lagt ut ett innlegg om dette før, men vi har nå fått lukusdeksel. Nå kan dere printe deres eget bilde inn i dekselet istedenfor å klippe ut et bilde å legge det inni!Har laget et likt ett og skal sende det over til USA. Gleder meg!! Haha. Ellers så kom jeg hjem fra jobb for en time siden og nå skal jeg øve på en prøve jeg skal ha i morgen før jeg legger meg!

Hva syntes dere om dekselet?

TIL ALLE SOM ER RUSS I ÅR!

 • 08.11.2013, 21:27

Heihei alle sammen! Tenkte å legge ut ett innlegg om russetreffet på Fredriksten festning som skjer i påskeferien. Dette arrangementet er helt nytt i år og det er forventet mange tusen russ, så gleder meg helt ekstremt! Jeg tror dette treffet virkelig kommer til å slå an fordi det for det første er på en festning, så ingen uvelkomne kommer inn. Det er partytelt med afterparty, tivoli og flere scener. Og jeg tror rett og slett det faktisk kommer til å bli ett av de største treffene i år. Siden jeg er i russestyret var jeg med på møte med en av arrangørene som heter Trond og han ga russestyret ett par billetter vi kunne selge videre til dere. Vi selger da billettene for 990 kr, som er billigere enn de du får kjøpt på nettet!

Så om du er interessert i å dra på dette treffet og ikke vil betale full pris for billetten din, så er det bare å kontakte meg!

Skal du på Landstreff Fredriksted i år?

LAG DITT EGET DEKSEL

 • 29.09.2013, 16:38

Hei hei alle sammen! Jeg har tenkt lenge på å legge ut ett innlegg om det nye dekselet mitt. Og ja, vet det høres gørrkjedelig ut, men det er faktisk ganske kult! Dette er ett deksel som jeg valgte bilde på selv og som faktisk dekker hele telefonen. Og det er det ikke så mange deksler som gjør. Når jeg snakker om å dekke hele telefonen mener jeg at den går litt rundt skjermen, så om mobilen faller på bakken så tar dekselet imot så ikke skjermen blir knust. Noe annet som også er veldig grei med dette dekselet er at du kan bytte bilde etterhvert om du vil det. For dekselet i seg selv er gjennomsiktig, og det er derfor det er så bra at man bare kan velge helt selv hva slags motiv man vil ha til enhver tid!

Jeg laget dette på Japan Photo, det er noe som lages med en gang i butikken så du får det med deg hjem samme dag. Og om jeg ikke husker helt feil så koster det ca 100 kr!

Hva syntes du?

EN LITEN ANBEFALING

 • 29.09.2013, 12:49

Hei hei alle sammen! Nå er det ganske så lenge siden sist, og jeg har fått en del spørsmål om jeg kan begynne å blogge for fullt igjen.Saken er den at jeg har veldig mye å gjøre nå på skole og jobb og er så trøtt når jeg kommer hjem så sovner nesten med en gang. Men nå er det høstferie og jeg har endelig masse tid! Så tenkte jeg skulle prøve litt nå i ferien og se hvordan det går :) Så kjøpte jeg noe nytt fre H&M her om dagen og tenkte jeg kunne starte bloggingen med å anbefale dette!


Så dere som kjenner meg vet kanskje dette her, men jeg har en sykt dårlig uvane med å rive negler - og dette ser jo selvfølgelig ganske stygt ut. I tillegg til at jeg da har litt mannehender så ser det jo dobbelt så ille ut. Dette fører også til at jeg går veldig mye med neglelakk da! Haha, men så var jeg på H&M her om dagen og da var en som heter Marte der, og hun kjøpte da denne lille saken og sa jeg bare burde prøve. Så det gjorde jeg!

Den ser da sånn ut, om noen lurer!
Og sånn ser jo neglene mine ut da, syyykt fine..

Så der ser dere ''før'' bildene. Så brukte jeg den lille dingsen med de forskjellige stegene.

Etter:Jeg vet ikke om dere ser de samme endringene som meg? Men jeg er ihvertfall veldig veldig fornøyd! Anbefaler dette på det sterkeste! Og du taper ikke så mye på å bare prøve det, det koster ikke mere enn hele 20 kr! Løp og kjøp!

Har dere prøvd eller vil dere prøve dette?

I'D KNOW YOU ANYWHERE- LAURA LIPPMAN

 • 24.02.2013, 18:39

Lest den/Vil lese den?

LIPSTICK FROM COVERGIRL

 • 25.11.2012, 00:20

Heihei♥ Hadde tid til å blogge, men visste ikke hva jeg skulle blogge om så jeg blogger om leppestiften min fra Covergirl. Kjøpte den for litt siden og digger den! Er en farge som heter 260. Den er ikke for rød og ikke for lys. Noe annet er at den sitter på lenge. Selvom jeg ikke føler at den er på lenger så ser jeg meg i speilet og leppene mine har fortsatt en rødrosa farge!

Dere kan kjøpe den fra Covergirls hjemmeside, HER er en direkte link!

Hva syntes dere om den?

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

 • 21.10.2012, 12:03

Heihei♥ Dette var filmen jeg så i kveld! Vet ikke om den har kommet ut i Norge enda, men om den har det - eller når den gjør det må dere se den! Utrolig film! 

Noen som har sett den? Eller lest boka?

OLAY; AGE DEFYING

 • 07.10.2012, 00:00

Prøvd den før?

SÅ ENKELT, MEN FÅR DET IKKE TIL

 • 23.08.2012, 16:23

Heihei alle sammen♥ I dag var jeg en tur innom skolen min, for å fikse noe greier med pcen. Utrolig koselig å se alle menneskene der, og det blir utrolig trist å ikke gå på skole med dem i år.. Så i dag kommer noen venner over til meg og jeg skal lage middag. Desserten skulle egentlig være cupcakes, så jeg kjøpte en eske der du får nesten alt du trenger. Det er bruksanvisning, forskjellige poser, og det er veldig veldig enkelt! Men med mine bakeskills gikk det ikke så bra. Eller, det var lett å lage, men den toppingen gikk jo ikke i det hele tatt.. posen revnet over alt og alt ble ødelagt.. 

Klarer dere å lage cupcakes?

ASOS.COM - KJOLER TIL UNDER 500-LAPPEN

 • 21.08.2012, 20:36

Heihei dere♥ Vil anbefale en side til dere som heter asos.com. Det er utrolig bra der! Det er stoort utvalg av klær i alle slags priser. Om du ikke gidder å bla for å finne klær innenfor en bestemt prisramme, kan du bare søke på klær som koster f.eks opp til 300 kr. Utrolig lett! Så jeg har funnet noen kjoler til under 500-lappen som jeg vil vise dere.

1 Kan du finne HER
2 Kan du finne HER
3 Kan du finne HER

 4 Kan du finne HER
5 Kan du finne HER
6 Kan du finne HER 

 

7 Kan du finne HER
8 Kan du finne HER9 Kan du finne HER
10 Kan du finne HER
11 Kan du finne HER

Fant  dere noe dere likte? Skal dere besøke siden? 

THINK LIKE A MAN

 • 14.08.2012, 20:42

Se den gratis på nettet HER :)

L'ORÈAL PARIS, GLAM SHINE

 • 06.06.2012, 17:30

Heihei♥ Jeg ville anbefale denne lipglossen i dag. Er egentlig mer glad i carmex og de som ikke gir noe klissklassglinse-greie, men denne syntes jeg er litt fin!
Hva syntes dere?

LAG EN ANNERLEDES TOAST

 • 31.05.2012, 15:14

Heihei♥ Tenkte jeg ville dele en slags oppskrift med dere, en helt ny oppskrift på toast! Eksprimenterte med Nicolai i går skjønner dere, og fant nye, deilige smaker. Jeg likte jo min bedre enn hans, så det er min dere får oppskrift på, hans er nesten dem samme bare med salami.

Det du trenger er:

♥ Brød

♥ Gulost

♥ Pesto

♥ Tomat

♥ Mais

Slik gjør du: Først smører du jo brødskivene med smør, om du vil ha det. Så tar du på ost og tomat og så smører dere bare pestoen på en brødskive, som smør på en måte. Dere kan velge om dere vil ha maisen inni eller i en salat ved siden av, her har jeg begge deler. Så setter du brødskiven i toas-maskinen. Sim salabim! 

Skal dere prøve?

ELIZABETH ARDEN; REFRESHING BODY LOTION

 • 29.05.2012, 16:26

Heihei♥ blir dere fort solbrente? Det gjør ihvertfall jeg, så istedenfor aftersun er denne utrolig bra! Som dere ser er den tynn, ikke sånn tykk og klumpete. Samtidig kjøler den ned huden utrolig! + at den lukter godt! 3 fluer i en smekk! 

Hva bruker dere når dere er solbrente?

BODY SHOP; DUO BODY BUTTER

 • 09.05.2012, 16:02

Heihei! Ville anbefale denne fuktighetskremen fra body shop som jeg fikk for litt siden. Det som er spesielt med denne er at den har to deler, som dere ser. En av delene er til tørre steder og den andre er til tørre, tørre steder. Også lukter den rose da, kjempegodt! 

Hva slags fuktighetskrem bruker dere?

FÅ LENGER HÅR PÅ KORTERE TID

 • 08.05.2012, 15:45

Heihei alle sammen! Flere av dere ville ha anbefalinger denne uka, så da får dere jo det. Denne gangen vil jeg anbefale shampoo og balsam fra sunsilk som heter Stronger to grow longer og kanskje jeg blir lurt av hjernen min, men jeg mener jeg får lenger hår av de, lilleøsteren min har brukt dem en stund og hun har veldig langt. Om den ikke funker på lengden så lukter den himmelsk, så det er uansett vinn-vinn!

Prøvd de før?

EN ANNELDES FROKOST

 • 05.05.2012, 13:26

God morgen! Nå spiser jeg frokost på brygga med henriette, viktoria og foreldrene til henriette. Tar litt bilder som jeg legger ut etterpå!

Ha en fin dag!

THE LYING GAME

 • 23.04.2012, 19:53

Åh, denne serien kom ut nå og jeg har allerede sett 5 episoder på nettet. Sinnsykd spennende! Den går på tv også, på FEM! Anbefales!

Har dere sett det enda? Skal dere se det?

FOR Å FÅ SILKEMYK HUD SOM LUKTER GODT

 • 31.03.2012, 14:56

Vil anbefale alle disse produktene til dere. Det er body scrub, vanlig shower gel og body butter. De to første bruker du i dusjen og den siste etterpå. Det som er så bra med disse, er at de for det første etterlater lukt og at du får silkemyk hud. De lukter kokos alle sammen og er fra body shop.

Prøvd noen av dem?

POPULÆRT

 • 24.03.2012, 00:10

Heihei alle sammen! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino med Sofie. Og har fått sett Hunger Games, som alle snakekr om for tiden. Begynte å lese boka som den er basert på, men bestemte meg til å vente på filmen. Digga filmen, rett og slett. Var litt sykt med ungdommer som drepte hverandre, men den var også veldig søt utover i filmen. Her er i ihvertfall traileren:

har dere/skal dere se den? 

 

OREON - BODY CARE

 • 29.02.2012, 20:18

Haha, bildet ble ikke så bra for var ikke det beste lyset inne på badet.. Men dere ser jo hva det er! 
Denne fikk jeg for noen dager siden av mamma og jeg liker den virkelig godt! Så jeg ville dele den med dere da:)

Har dere en fuktighetskrem å anbefale?

_____________________________________________________________________________________________

Trykk HER om dere liker denne bloggen 

G-E-N-I-A-L-T

 • 12.02.2012, 18:50

Noe alle burde ønske seg er en ipod-høytaler, det er helt genialt. Denne er oppe på kjøkkenet og så har jeg en egen nede på badet. Så om morningen kan jeg høre på høy musikk når jeg dusjer og sminker meg og jeg kan høre på musikk når jeg spiser frokost, g-e-n-i-a-l-t ! Har dere en sånn, ønsker dere dere?

GOTTA LOVE MEAN GIRLS

 • 07.02.2012, 18:37

Heihei! Ville anbefale en film til dere, nemlig Mean Girls 2. Jeg har alltid digget eneren og aldri liksom villet se toeren for nummer to er sjeldent bra når det gjelder filmer. Men i dag så jeg den og jeg syntes faktisk at den var sykt bra!


Har dere sett den? Hva syntes dere om den?

NUMBER FIVE

 • 06.02.2012, 20:16


Dette er en blogg av Martine R Johansen. Hun er adoptert fra kina og hun brenner veldig for foto, tegning og redigering.
Denne bloggen tror jeg ikke at jeg har vært innom før, men er alltid glad for å lese nye blogger. Førsteinntrykket var vell headeren tror jeg, det er den dere ser over her - utrolig søt!

Alt er veldig oversiktlig ettersom hun har plassert forskjellige ting i ''bokser'' som dere ser til høyre når dere kommer inn. Det er en veldig ''rolig'' blogg uten så mye mas og pes og veldig behagelig å komme inn på. Innleggene varierer veldig og det er bra!

For å komme inn på bloggen hennes trykk >her< 

NUMBER FOUR

 • 06.02.2012, 19:45


Dette er en blogg av en nydelig jente kalt Sara Alexandra. Hun er 21 år og bor i Oslo. På denne bloggen kan du lese litt av hvert - meninger, tanker, antrekk, irritasjoner, anbefaliger osv. Hun legger ikke skjul på hvem hun er og hun skriver også at hun lever med Morbus Crohn som er en kronisk sykdom. Jeg vet ikke helt hva det innebærer, men jeg mener at det viser at hun er seg selv på bloggen sin. 
Innlegg:  Hun er en aktiv blogger, noe som er super bra. Hun skriveri kke for lange innlegg så jeg leser de alltid. Hun har også nesten alltid med bilder. Noe som også er litt kult er at hun har samme effekt på alle, ser det ut som ihvertfall, noe som gir bloggen mer sammenhengene om dere skjønner?
Alt i Alt: jeg liker bloggen hennes og jeg liker måten hun er seg selv på, jeg anbefaler alle å ta en titt innom.

Trykk >her< for å komme inn på bloggen  

NUMBER THREE

 • 06.02.2012, 18:55


Dette er en blogg av Helene Simensen. Hun er utdannet hudpleier og jobber på Lindex. Hun blogger om livet sitt, interesser, anbefalinger, sminke osv. Hun tar også mange flotte bilder og er en utrolig søt jente!
Innhold: Som jeg sa over her så er det litt av hvert. Noe hun blogger mye om er quotes, ''dagens quote'' osv. Og jeg digger det med bloggen hennes. For jeg er veldig en sånn person som får hjelp av ordtak, musikk og sånn så jeg elsker quotes.
Innlegg: Innleggene er veldig greie egentlig, har ikke så mye annet å si. De er veldig varierte og det er bra og det er oversiktlig og greit.
Oversikt: Når du kommer inn på bloggen ser du med en gang en søt jente på headeren og designet er veldig søtt og jeg digger det!

Trykk >her< for å komme inn på bloggen hennes 

NUMBER TWO

 • 06.02.2012, 18:00


Dette er bloggen til en søt jente som heter Helene. Hun er 12 år gammel.
Innhold: Denne bloggen inneholder egentlig veldig mange temaer. Hun blogger om alt og ingenting, litt sånn som meg. Men for det meste så er det oitfits, hverdag og bilder.
Innlegg: Jeg syntes det er helt greie innlegg, det er sånne man klarer å lese og det blir ikke for mye skrift.
Oversikt: Jeg syntes headeren er veldig fin og jeg liker at hun ikke har så sterke farger overalt. Hele designet matcher og jeg like bloggen hennes, rett og slett :) 

Trykk >her< for å lese bloggen hennes

NUMBER ONE

 • 06.02.2012, 17:23


Dette er en blogg av Karina Larsen. Hun jobber som frisør og er interessert i mote, så det er vel det man leser om på bloggen hennes, som jeg digger forresten!
Innhold: Jeg elsker å lese om mote og andre ting enn bare hverdag, så jeg digger den bloggen her.  Men jeg syntes innholdet er bra for det er så varier og om temaer jeg liker å lese om.
Innlegg: Det er nesten ikke noe tekst i innleggene og alltid bilder, noe jeg også liker for da orker jeg å på en måte bla nedover.Hun er også en aktiv blogger og legger ikke bare ut et innlegg i uka.
Oversikt: Jeg syntes denne bloggen er så ryddig og fin og jeg liker den virkelig. Det er ikke så mange sterke farger så man blir helt gal i hodet, det er mer lyse farger så man blir litt avslappet når man kommer inn. Det er mye fine innlegg å se på og man klarer å bla nedover uten å få hodepine. 

Besøk blogger >her<

NOE MAN FÅR DILLA PÅ

 • 03.02.2012, 18:46

Dette er bilder fra The Vampire Diaries. Jeg digger virkelig den serien der, har begynt på sesong 1 all over again. 
Har dere sett denne serien før eller ser dere på den? 

OPPSKRIFT; SMOOTHIE

 • 01.02.2012, 15:20

Heihei, da har jeg laget smoothie til Viktoria og meg og hadde tenkt å dele oppskriften med dere. Dette er en sunns moothie, uten is og uten sukker, men likevell god!

♥ 1 banan

♥  1,5 dl appelsinjuice

♥  1 dl yoghurt (2 om nødvendig)

♥  2 dl bær

♥  1 eggeplomme

Ja, jeg vet at egget og juicen og alt det der høres ekkelt ut, men jeg lover at det blir godt! Så bare ta smakene dere liker og visp alt sammen sammen.

Drikker dere mye smoothie? 

NOE Å BEDRIVE FRITIDEN MED

 • 27.01.2012, 19:54

Hei søte små! Hadde tenkt til å legge ut bilder av noe jeg bedriver fritiden med, som f.eks på skolen hvor facebook er stengt så er det greit å ha noen andre små gleder på dataen..


tetrisfriends.com, er ikke så mye der lenger egentlig, har fått dilla på noe lenger ned her, så dette er nummer 3 i rekka.


123spill.no - bubbleshooter!!!!! nummer 2 på lista mi, love it!


Dårlig kvalitet, sorry for det, Men dere ser at det er TEMPLE RUN?! Det går bare an å laste ned fra appstore, altså på ipod touch, iphone eller ipad eller den duren der. Men jeg har fått heelt dilla, number 1!! 

Har dere noen spill dere spiller?

L'ORÈAL PARIS; PERFECT CLEAN

 • 24.01.2012, 19:58

Jeg skulle jo legge ut det jeg brukte før, når jeg hadde litt uren hud - og det er denne her. Dere ser den hvite rundingen øverst? Det er en slags ''svamp''. Inni hele greia er det en såpe. Så du tar ut ''svampen'' og tar på såpen og gnir det rundt i huden din og skylder av. Og man kjenner at det fungerer fordi man føler seg som en rosin i ansiktet etterpå! 

Så om dere har litt uren hud burde dere prøve den her!

RENS ANSIKTET MED VANN

 • 24.01.2012, 18:41

Hei dere! Fikk ett spørsmål i går om hva slags renseprodukt jeg brukte til ansiktet og om jeg kunne legge ut ett innlegg om det. Nå har det seg sånn at jeg nesten aldri har kviser og om jeg får det er de som regel små, så jeg har ikke hatt så veldig store problemer med kviser egentlig, hadde mye mer før. Så nå bruker jeg bare fuktighetskrem i ansiktet morgen og dag, og om noen lurer så er det denne her:

Jeg har egentlig mest troen på å bare rense ansiktet med vann.. Men om dere vil kan jeg godt legge ut det jeg brukte før da, om noen er interesserte i det?

THE UGLY TRUTH

 • 22.01.2012, 18:07

Heihei! Nå har jeg akkurat sett på en film som heter The Ugly Truth og jeg digga den, rett og slett. Var i skikkelig dårlig humør istad men jeg holdt på å dø av latter når jeg så den filmen der, anbefales på det sterkeste! Vil ikke si såå mye om hva den handler om dere kan jo se det på traileren! 

Har dere sett den før?

 

GRENSELØS KJÆRLIGHET

 • 16.01.2012, 19:30

Siden jeg fikk 4 på mattetentamen kom mamma hjem med en gave til meg, altså denne boka. Jaaja, noen av dere syntes sikkert at det er skikkelig lame, men dette er nummer to av Perfekt kjemi-boka som jeg har skrivd om HER. Og siden jeg elsker å lese og elsker de bøkene der ble jeg kjempeglad, takk mamma!

Leser dere bøker? 

TIPS; FÅ LANGE NEGLER

 • 16.01.2012, 18:02

Dette har dere helt sikkert hørt for også, men om du biter negler og tar på neglelakk så smaker det dritt når du biter og du slutter! Jeg biter bare når jeg er skikkelig sint eller frustrert. Men det som skjer med meg er at jeg alltid klarer å spare til de er lange og så f.eks. brekker den ene og da biter jeg da resten av i trass.. Så nå har jeg tatt på blank neglelakk og skal spare skikkelig! Og ja, denne er blank selvom den ser rosa ut..

Biter du negler?

LOVE AMIKAHAIR

 • 08.01.2012, 17:26

Heihei! Noen spurte om hvordan jeg fikk sånne krøller som jeg har på headeren, og det er med denne. Det er en krølltang fra Amika som jeg kjøpte i London. Men om dere også vil ha den så kan dere kjøpe den HER

Det er ihvertfall slik den ser ut. Det du gjør er at du tar litt av håret og bare ruller rundt ''stanga''. Du holder håret der litt før du bare drar tanga ut på en måte. Så har du krøllene :) Det som er så bra med slike tenger er at det sliter ikke så mye på håret som rettetenger gjør. Når du retter det ''drar'' du i stykker håret, mens med denne så drar du ikke håret i det hele tatt. Det eneste håret blir utsatt for er varme. Så om du har varmebeskyttende så går alt bra! 

Jeg krøllet håret mitt i dag, så jeg kunne vise dere hvordan det ble: 

Sånn her blir det da, eller dere kan bare se på hvordan det er på headeren :) 

Har dere sånn krølltang?

FILMANBEFALING

 • 07.01.2012, 18:04

Åhh denne traileren kom som reklame på en av filmene Helene og jeg så i går, så jeg måtte nesten se den i dag. Den er utrolig søt og han som spiller hovedrollen er dødsdigg! Høy, brun, lysegrønne øyne og bare helt utrolig! Haha, litt mindfuck-film, men verdt å se! Dere kan se den gratis på letmewatchthis.com om dere søker på filmen :) 
Har dere sett den ? 

NOE DERE KAN LAGE HJEMME

 • 03.01.2012, 18:28

Hei dere! Har da lagt ut en liten bildeserie om hvordan du lager smoothie. Hadde egentlig lagt det opp skikkelig kult med sånn kolasj eller hva det heter, men blogg.no er så dårlig for tiden at jeg fikk ikke lastet det opp.. 

Det du trenger er altså : 

♥ Bær

♥ Vaniljeis

♥ melk 

♥ vispemaskin

Så bare visper du alt sammen sammen etter hvor mye du selv vil ha! Og om det blir surt så ta litt sukker oppi ! 

Liker dere smoothie?

DET BESTE Å SPISE

 • 30.12.2011, 20:35

åååh denne pizzaen er bare den beste jeg vet om! Jeg kan faktisk klare å spise en hel sånn her ALENE! Jeg aner ikke hvorfor, det er jo ikke noe spesielt fyll eller noe, men den er bare så god! Heeelt extreme! Vet dette er et veldig random innlegg, men ville bare dele dette med dere da.
Har dere en favourittpizza? 

lipstick

 • 08.12.2011, 18:34

Hei alle sammen! Fikk spørsmål om hvilke leppestift jeg bruker. Det er en jeg kjøpt i London og har ikke sett den noe sted i Norge.. Men her er ihvertfall fargen ! Hva syntes dere? Bruker dere noe farge på leppene?

gratis redigeringsprogram

 • 07.12.2011, 21:01

Hei dere! Jeg så på bloggen til tcmn og hun la ut noe om et redigeringsprogram jeg ville prøve ut. Likte det faktisk utrolig godt! Det er mange forskjellige effekter og sånne ting som jeg har lagt ut under og rammer.
Her er noen effekter jeg la til på et bilde;

Det er maaange der inne, mange forskjellige bare redigeringsmåter også, dere trenger ikke ha med alle effektene! Men gå inn å sjekk : http://pixlr.com/o-matic/  ( klarer fortsatt ikke skrive linken i ett ord.. haha )

Har dere vært der inne? 

last night

 • 02.12.2011, 22:52

Hei ! Nå har jeg akkurat sett denne filmen. Den ser utrolig bra ut, og er jo det også. Men det er en så utrolig dårlig slutt at jeg enda er sint liksom.. Herregud!!!!
Har dere sett den? 

Face Mask - Vanilla Fudge

 • 26.11.2011, 15:05

Dette er en maske som varmer huden din og renser den. Utrolig deilig å ta på om du er litt kald for eksempel. Den er litt klissete å ta på, men huden blir utrolig deilig etterpå. Pluss at den lukter utrolig godt, noe som setter seg igjen i huden. Så nå lukter jeg karamell. Jippii!

Det som kanskje er det negative er at den renner veldig, så om du skal ta den trenger du ikke bruke hele. Om dere er to holder det med en da. Om dere skjønte det.

Har du prøvd den før?


Tøflusser

 • 22.11.2011, 18:27

Hei dere! Ville bare vise dere god-tøflene mine som jeg kjøpte i London. De er helt klart de nye bestevennene mine! Haha.
Hva syntes dere?
Perfekt kjemi

 • 16.11.2011, 19:01

Hei dere! Ville dere noe med dere. Om dere ikke visste det er jeg en skikkelig lesehest. Jeg elsker å lese bøker. Så jeg ville dele en av de beste bøkene jeg har lest, men dere. Den heter Perfekt kjemi.

Hvis du er litt sånn som liker romantikk så er dette førstevalget, sånn helt seriøst. Jeg skal nå lese denne boka for andre gang i mitt liv. Digger den bare helt urtolig! 
Har dere lest den ? 

In time

 • 06.11.2011, 12:23

Hei dere! I går var vi på kino og så In time. Den var overaskende bra og fikk meg skikkelig i tenkeboksen og fikk meg til å innse at vi faktisk må leve hver dag og ikke ta noe forgitt. Anbefales virkelig!

Har dere sett den ?

my perfume

 • 12.10.2011, 18:32

Hei dere! Jeg fikk spørsmål i dag om hvilken parfyme jeg brukte, og det er denne her. Den heter Angel. Og jeg har kjøpt den på Gardemoen, tror de bare selger den på taxfree - butikker for jeg har jeg ikke sett den noe annet sted.. Sorry hvis dere syntes bildene er litt rotete, er i godhjørnet i dag og prøver noen nye effekter på hvert innlegg jeg har lagt ut. Hahaaa jeg er taper.

Hva syntes du om bildene? Har du prøvd denne før?

Beskyttelse av håret

 • 18.09.2011, 12:55

Hei dere! Noen har spurt hva slags hårprodukter jeg bruker, og det er vell egentlig bare denne. Den tas på håndkletørket hår og bare i tuppene så de ikke skal bli slitt. Hvis dere vil prøve den så tror jeg den selges på frisørsalonger. Hva bruker dere? Har dere hørt om denne før?

 

Tips: Få sterkere hår

 • 13.09.2011, 12:07


Pictures from google

Hei dere! Jeg har ett tips til dere hvis dere vil ha sterkere hår. Hår er som dere vet døde hudceller, men om dere masserer skikkelig med shampoo når dere vasker håret styrker dere håret. Vet ikke helt hvordan det virker, men det er da sånn. Så, masser skikkelig i hodebunnen i 2-3 min med shampooen og dere får sterkere hår! Tihi

Den beste frisørsalongen

 • 11.09.2011, 14:58


Mamma da


Hei dere! jeg sa jo jeg skulle legge ut ett innlegg om frisøren jeg bruker, so here it is! Som dere kanskje vet bor jeg i Tønsberg. Og jeg vet ikke om denne frisøren er noe annet sted egentlig. Men salongen heter Klippegalleriet. 

Det som skiller denne frisørsalongen fra andre, syntes jeg da, er at de er utrolig hyggelige alle sammen. Og de er ikke som alle andre frisører da. De er mer sånn: Skal jeg klippe mer eller er dette greit nok? Og de passer veldig på at du får det du vil ha! De har også noen utrolig gode stoler!! Haha! Dere vet når man vasker håret i en sånn vask når man er hos frisøren? De stolene man sitter i da! For på Klippegalleriet er det massasje i de stolene, looove it! Denne salongen er også litt avsperret fra Farmanstredet ( som er kjøpesenteret i Tønsberg ) Så det er ikke så mange som går forbi å ser inn på deg liksom. Og det er veldig deilig!

For å komme dit må du ut fra Farmandstredet og mot Rimi som ligger nesten ved siden av. Denne salongen ligger bak rimi, på ett lite hjørne og bygningen er hvit.

Jeg anbefaler virkelig denne salongen, det er min faste. Jeg klipper alltid håret mitt her, og før ballet fikset de håret mitt. De er veldig flinke i alt de gjør!

Har dere en frisør dere er fornøyd med ? Har du noen gang vær her ?

new make-up

 • 10.09.2011, 15:27

Det er tilbud, 3 for 2 på alle produkter fra L'Orèal på cubus! Hurry up babes! 

sminken jeg bruker

 • 09.09.2011, 14:10


Denne har jeg begynt å bruke nå, love it!


Fikk denne av Kristin, og den er fra Loreal tror jeg.

Noen av dere har spurt hva slags sminke jeg bruker osv. Så nå la jeg ut det jeg brukte når jeg sminka meg i dag, søt som jeg er! Nå hadde jeg tenkt til å legge meg for å slappe av litt ettersom jeg har sittet med matte i hele dag..
Hva slags sminke bruker dere?


diggeste middagen ever

 • 31.08.2011, 19:26

Jada, jeg vet dette ser skikkelig ekkelt ut. Med masse fett og æsj .. Men jeg elsker egg og bacon! Og jeg fant ikke noe annet jeg ville ha i kjøleskapet, så jeg lagde det til middag - flink som jeg er! Nå er planen å få gjort litt tysk, men så lenge jeg har facebook oppe så går nok ikke det som jeg håper.. Hva spiste du til middag i dag?Tips til dere!!

 • 31.08.2011, 17:12

 

Hei dere! Her er et lite tips til dere som har piercing i navlen eller hvor som helst egentlig. Det er ett lite tips for å holde på diamantene på den lengre. For jeg har erfaring av at alle sammen detter av til slutt og det er bare helt sykt irriterende .. Så jeg har gjort dette med alle mine, og de holder! Så nå deler jeg det med dere :


1. Finn en blank neglelakk. Sorry at jeg ikke hadde en finere en, denne er litt sånn old..

2. Du tar rett og slett bare neglelakk på piercingen der det er diamanter.

3. Så lar dere den tørke litt.

4. Så er den safe! Haha her ble det lille hjertet snudd litt da, sorry for deet!

Har dere piercing i navlen, eller ett annet sted? Skal du prøve dette, eller har du allerede gjort det ?

Stolthet og fordom

 • 03.08.2011, 17:53
Hei alle sammen! Nå sitter jeg hjemme og skal se på stolthet og  fordom. Noe jeg pleier å gjøre når jeg føler med nede og i dårlig humør. Jeg kan se denne filmen så sinnsykt mange ganger, det er helt klart en av favorittene. Så nå skal jeg stenge meg litt ute fra omverdenen noen timer. Hva pleier du å gjøre når du ikke føler deg helt på topp? Har du sett filmen før?

Ikke naken

 • 03.07.2011, 16:59
God morgen dere! Nå sitter jeg å ser på Ikke naken som jeg lånte av Helene. Denne filmen her er så sykt anbefalt på det sterkeste! Har du sett den før ?

Nype-te confecta

 • 22.06.2011, 15:11
God morgen alle sammen! Nå sitter jeg å venter på at One tree hill skal begynne mens jeg drikker en helt fantastisk te. Som dere har fått med dere har jeg jo blitt værre, nå er jeg faktisk syk. Så dagen i dag går ut på å drikke denne nype-teen og være pakket inn i dyner. Jeg vil være frisk til i morgen, da er det jo st.hans-aften.. fml. Så jeg trenger alle '' god bedring '' - er jeg kan få. Så, ønsk meg god bedring! haha

The tourist

 • 21.06.2011, 22:03


Er det en film jeg aldri blir lei av er det denne! Har nok sett den 100 ganger eller noe, jeg kan alle replikkene og alikevell elsker jeg den fortsatt! Det er bare så utrolig å se hvor langt man går for personer man elsker. Og jeg bare digger å se sånne filmer som handler om forhold jeg aldri får. Så da kan jeg gråte litt på slutten og sitte igjen med en trist følelse i kroppen. Åhh, love love love!

Hvis dere ikke har sett denne, er det på tide! Den har kommer ut på dvd og blue-ray nå, lycky for me  så har pappa lasta den ned, så jeg har sett på den mange flere ganger enn dere! Buhuuuu!
Har du sett denne? Hva syntes du om den?

good hair day

 • 06.06.2011, 17:28Heihei alle sammen ! Jeg har rettet håret i flere år, og det sliter utrolig på hårstråene. Grunnet rettetangen har jeg egentlig aldri klart å få langt hår, for det blir utrolig fort slitt. Hvis du bruker rettetang, blir håret slitt uansett. Men en ide er å få det mindre slitt, så det holder lenger! En ghd - rettetang er akkurat det du trenger da! Den har kjemiske plater, noe som føler godt ut å rette håret med og som ikke sliter så utrolig mye på håret. De er utrolig flotte! Anbefales

TERRA SUN

 • 31.03.2011, 20:37


Hallo dere! Jeg ville anbefale Terra Sun. Det er et solpudder jeg kjøpte for ca en uke siden. Det dekker perfekt og gir en mellombrun farge som sitter lenge! Jeg brukt dette i en uke, og man ser ikke at det er brukt en gang! Og dere vet, når dere tar vanlig pudder kommer de små kornene når dere koster rundt, det kommer ikke på dette, og det er så deilig, du sparer jo halve pudderet! Så, prøv dette!
Har dere prøvd det?
Har dere noen pudder å anbefale?

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits