juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

DINING SERVICES

  • 09.09.2016, 04:21

Heihei! Som jeg sa skulle jeg prøve å legge ut et innlegg om Dining Services, som er kantina her borte. Så nå har Ingrid og jeg vært der borte og tatt bilder. Ble litt dårlige bilder noen av dem, men fant ikke det ut før jeg kom hjem, så er ikke alt jeg legger ut bilder av. Men ble fortsatt en god del. Så DShar flere forskjellige ''stasjoner'' på en måte. Du tar en tallerken i den str du trenger, og fyller den med mat, tar med deg kniv og gaffel og drikke og går å setter deg. Haha, veldig enkelt og greit! En ting de er veldig flinke på her, som jeg vet ikke vi var så flinke til hjemme er å rydde opp etter seg. Er en veldig fin kultur med å ta med seg sin egen tallerken og sitt rot, og sette det fra seg på ett sånt bånd som går rundt og rundt. Som dere ser på det øverste bildet, så er første ''stasjon'' til høyre når vi kommer inn, og heter ''Fillings''. På denne stasjonen er det nesten som Subway, du velger brød, om du vil toaste eller ikke, og hva du vil ha på av kjøtt, grønnsaker og ost. Her er det tunfiskpatè en gang i måneden eller mer sjeldent, og de bytter litt på kjøttet noen ganger, men er som regel det samme. Neste stasjon, som dere ser her, er ''explore''. Her har de nytt tema hver dag/uke. Så her er alt fra nudler og ris, til kebab. 
Under her er ''stasjonen'' ved siden av, som heter ''comfort''. Skjønner ikke egentlig hvorfor den har fått det navnet, men her er det alltid en type kjøtt, med en type poteter og grønnsaker. Så når vi tok bilde var det kylling og poteter. 
Så kommer ''Slice'', hvor det alltid er pizza, haha. Er noen forskjellige pizzaer fra nå til da, men nesten alltid en med pepperoni, og en med kjøttbiter på. Deretter kommer ''al Dente'', som dere ser. Her er det forskjellige typer spaghetti eller pasta, med forskjellige sauser. Så kommer ''Sizzle'', her stod det et menneske, så håper det er greit for henne at jeg legger ut dette bildet.. Her er det ihvertfall en hamburger-bar, på en måte. Her er det alltid hamburgerkjøtt, eller kyllingfilè, pluss en annen type kjøtt som varierer, og hamburger brød. Er også da forskjellige grønnsaker du kan ta på. Helt til venstre her så er det også forskjellige, vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men snacks liksom. Kan være frityrstekt ost og skinke, brokkoli, eller fries. Så kommer den værste av de alle, ''bliss''. Her er det, uheldigvis, alltid noe søtt. Kaker, cookies, forskjellige typer is, osv. Nå kommer ikke dette med, for jeg har ikke vid nok linse, men i midten av alt sammen så er det en stor salatbar. Så man kan også lage seg en salat, og er ikke bar usunne alternativer! På den ene enden av salatbaren er det forskjellig suppe hver dag, og på den andre så er det også noe spesielt fra dag til dag. I går var det f.eks. tacosalat man kunne lage seg. På denne salatbaren også så er det en omelett-stasjon, hvor du fyller en kopp med forskjellige ingredienser som sopp, løk, tomater osv, også lager du en omelett. Ble dessverre ikke noe bra bilder av det.. En annen stasjon i midten er også en stasjon med mange forskjellige typer frokostblanding, som jeg heller ikke fikk noe bra bilde av. Men her er det også frukt, og yoghurt. Du man riste brød og ha på syltetøy eller peanøttsmør og sånne ''frokost'' ting. 

Så til drikke har vi forskjellig typer kaffe, drikker ikke så mye kaffe så er ikke så mye der egentlig. Og en drikkestasjon med forskjellig brus, og juice - og selvfølgelig vann. 


Så det var vell egentlig det. Igjen, ble et lite innlegg for de spesielt interesserte! Så kanskje ikke det de fleste vil lese om, men nå er det her da. 

Hva syntes dere? 

juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits