juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

PLANLEGGING PÅ G

  • 15.08.2016, 13:24

God mandags morgen ♥ I dag har jeg begynt å planlegge litt av hva jeg må har gjort før jeg reiser tilbake til USA om litt over en uke. Begynner å glede meg veldig til å komme tilbake til skolebenken. Noe som sikkert høres litt rart ut, men kan bli for mye ferie også syntes nå jeg da.

Så, det første jeg må gjøre er å ringe landlorden vår, noe jeg må få gjort i morgen ettersom jeg jobber kveld i dag, pga tidsforskjellen. Jeg må ringe for å avtale gjennomgangen av leiligheten vår for å få nøkkel.

For det andre, når jeg vet dette så må jeg bestille flyttebil så vi får flyttet alt fra storage til leiligheten med en gang vi har fått nøkkel så vi får et sted å sove.

For det tredje må jeg bestille internett, noe jeg kanskje skulle gjort for en uke siden så jeg vet vi får det med en gang. Forrige gang måtte vi vente i to uker så håper det går raskt også.

Vi må også få bestilt hotellrom nærme bilutleien ettersom vi lander sent på kvelden.

Så, må jeg gå gjennom en søknadsprosess for å få SSN, så jeg får lov til å jobbe på campus. Har fått jobb som norsk hjelpelærer, og oversetter, så det kan bli spennende.

Så etter denne uken her blir jeg enda litt klarere, bare jeg får gjort alt annet klart og slipper å stresse med det når vi lander.

Når det gjelder andre småting, skal jeg ta synsstest i morgen for å bestille meg lesebriller. Fant ut det året her at jeg kan ikke sitte på biblioteket i 8 timer om dagen uten, får altfor vondt i hodet. Så håper det hjelper! Utenom det så er det bare å handle inn litt ting som 100 toro poser med kako og forskjellige middager så jeg kan føle meg litt norsk der borte + andre ting jeg bare får i Norge.

Håper alle får en super mandag!

katrine

15.08.2016 kl. 16:58
så spennende at du skal til USA! :)
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits