juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

I DET SISTE

  • 08.10.2015, 04:00

Hei hei alle sammen! Nå er det lenge siden altså. Jeg er så dårlig på det her, det å være student her tar faktisk utrolig mye med tid. Men det eneste jeg gjør er vel egentlig å være på biblioteket og jobbe med skole - være i timen - spise og sove. Det er egentlig det for å være ærlig, har aldri brukt så mye tid og energi på noe annet så lenge jeg kan huske.

MEN - på den positive siden så har vi e n d e l i g fått flyttet inn i leiligheten!! Mangler noen småting men det får komme etterhvert syntes jeg. Og det er helt utrolig deilig å ha et sted å dra "hjem" til så langt hjemmefra. Og alle romkameratene kommer over ens, så det er veldig herlig! Skal se om jeg får tatt litt bilder snart og vist dere.

På en annen side var det homecoming i helgen, noe som har helt utrolig gøy. Vi vant fotball kampen mot Bethel (en skole vi ikke har slått på flere år) så var super stemning hele helgen. Var også velsig moro å se de som graduerte i fjor komme tilbake og være med dem.

Så det er det som har skjedd nå egentlig. Denne uken her skjer det faktisk ingenting spennende, har bare prøver og essay som jeg må jobbe med, så har så og si flyttet inn på biblioteket..

Men skal få prøve å bli flinkere å blogge om litt flere forskjellige ting så kanskje det blir gøyere å lese også!

Maren

08.10.2015 kl. 06:51
Høres veldig bra ut:) kos deg videre og ha en knall dag:).

Stine

08.10.2015 kl. 08:16
Så koselig!

cheerchrissy.blogg.no

08.10.2015 kl. 15:21
Koselig!
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits