juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

STATUS OPPDATERING

  • 02.09.2015, 22:57

Heihei alle sammen, tenk at vi faktisk har kommet oss inn i september allerede!!
Skolen er i gang for fullt, så livet mitt er ikke så veldig spennende. Alt jeg gjøre er egentlig å gå på skolen, spise, jobbe med skole, spise og sove. Noe positivt er at det er sommer for fullt. Dere vet når dere er i syden, og når dere puster så er det bare varmt og ekkelt? Og når det endelig blåser er vinden glovarm så den hjelper liksom ikke i det hele tatt? Slik har vi det nå. Luftfuktigheten er 90%, og det er helt sykt. Er utrolig trist at det er så varmt og jeg faktisk er tidssoner unna havet.. MEN MEN vi holder oss positive. Jeg har bare vanskeligheter for å skjønne hva de som faktisk bor her hele sommeren gjør med dagene sine når de ikke har havet. Men de har vell sine enge løsninger regner jeg med.

I helgen fikk jeg gjort alle lekser, og dratt ut ok kost meg på lørdagen. Var kjempegøy, for vi hadde Jersey-tema og jeg elsker å kle meg ut! 
Andre nyheter er vell at leiligheten enda ikke er ferdig så vi har enda ikke fått flyttet inn. Var innom i går og de holder på å male, men vet ikke om badet er fikset enda, så vi får se om vi endelig får flyttet inn snart. Vi har fått låne en luftmadrass av Hanne og Kai, så nå sover vi ihvertfall litt bedre alle sammen, men vi bor fortsatt hos Ida. 

Håper alle har en strålende onsdag!

Vilde My

02.09.2015 kl. 23:40
Så gøy! Høres ut som du koser deg!
så gøy ut! håper du hadde en fin dag! :D

juliedaae

03.09.2015 kl. 19:57
Helene Lauritzen - Kommenterer alltid tilbake: takk :)

juliedaae

03.09.2015 kl. 19:57
Vilde My: ja kjempe :) takk for kommentar!
juliedaae

Instagram: Juliedaae1 Twitter: Juliedaae Mail: Julie_D@live.no

juliedaae ToppBlogg - toppliste for bloggere

Search

Bloggdesign

hits